Tékozló Homár

Kicsit sem fogyaszt a NorbiFit

Bio Time Kft./NorbiFit

2007.01.26. 15:58 | jackyll | komment
Ilyenkor azért kicsit összeszorul a Homár szíve, hiszen mekkora anyázás kerekedne a kommentekben, ha lennének... Merthogy a Versenyhivatal becsekkolta a NorbiFit étrendkiegészítõt és úgy találta, hogy "nincs különösebb hatással az anyagcserére, és a termék nem tekinthetõ egyedülállónak, mivel összetevõi más étrendkiegészítõkben is megtalálhatók. Ha legalább fosatna... de így is megúszták egy 17 milliós büntetéssel, ami vsz nem csapja falhoz a birodalmat.

Disneyt nyúl a Doktorbubó-musical

2007.01.26. 14:06 | jackyll | komment

Jófajta kettõs lenyúlásspirált detektált theriddler nevû olvasónk. Már eleve az gyönyörû, hogy Dr. Bubóból musical lesz a nyáron. Még szebb, hogy mindezt a Disney-betûtípusával próbálják még családiasabbra véve eladni. A nyomokban háromdés plakát csak erõsíti a Homár gyanúját, hogy igazi minõségi szórakozásban lesz részük a fejenként 6000 forintért jegyet váltó családoknak.

Kifejezetten gyomorforgató módon probálnak jegyeket eladni a Sportaréna egyik rendezvényére. Disney logóval adják el azt ami nem Disney. Érdemes elolvasni azt is, hogy maga az elõadás mirõl szól.

A legolcsóbb Casco

2007.01.26. 13:13 | jackyll | komment

Gézának sikerült megtalálnia álmai biztosítását, bár arra egyelõre õ sem jött rá, hogyan is történt a dolog:

Valószínûleg sikerült megtalálnom a legolcsóbb Casco biztosítást. Ez jelenleg 0 forint, de az értesítõ szerint a 0 forintot sajnos nem lehet 0 forinttal kiegyenlíteni. De sabaj, a megszorítások ellenére 1 Ft-t áldozok rá! :-) Mellesleg a dolog szépsége, hogy nem is csoportos megbízással fizettem a díjat!

A hiperaktív hólyag világa

2007.01.26. 11:25 | jackyll | komment

Thyrane megtalálta az egyik legjobb, tükör elõtt gyakorolható hirdetésszöveget. Ha ezt tök faarccal el tudja mondani egymás után ötször, Önre fényes politikai (vagy ügynöki) karrier vár.

Ezt a kedves hirdetést egy gyógyszercéges ajándéknaptárban találtam. Selymes széklet...hiperaktív hólyag... mi jöhet még ezután :D
update: A kép aljáról levágtuk a logót, nehogy felnyomják a vényre kapható gyógyszert az illegális reklámozás miatt.

Véletlenszerûen abúzál az Intrum

2007.01.26. 01:19 | jackyll | komment

Sok ügyfél ugye sok Homár-posztot eredményez, az Intrumnak pedig jól megszaladt, amióta a UPC és a Centrum alá síkosítanak. Levélírónk szerint olyannira, hogy már azzal sincsenek képben, kinek a titkosított mobilszámát vegzálják karácsonykor:

 

Az Intrum Justitia témához kapcsolódna kis történetem. Nekem éppen van egy ügyem náluk, mert bizonyos házszám elõtt, bizonyos utcában többször parkoltam. Kár hogy ilyen házszám nincs. No mindegy. Ezt már nyáron meg is írtam nekik, egész decemberig nem is reagáltak. December 21-én, szerdán felhívtak a mobilomon és hagytak egy üzenetet, hogy kit keressek, milyen ügyiratszám alatt, a fizetés miatt. Gondoltam, kiderült valami, visszahívtam õket.

 

Olvasson tovább!

Az ember, aki nem fizethetett többet a UPC-nek

2007.01.25. 13:47 | jackyll | komment

A Homárt általában lehúzós történetekkel találják meg a kedves ügyfelek, de néha becsúszik egy-egy sztori, amikor a fogyasztó arra panaszkodik, hogy nem fizethetett többet egy cégnek. A cég László esetében a UPC, akik nem hagyták, hogy az akciós Light csomag kipróbálása után rögvest nagyobb sávszélességre váltson, magasabb havidíjért:

Biztosan ti is láttátok a UPC legújabb akcióit, miszerint most nagyon kedvezményesen lehet valaki internet, illetve telefon elõfizetõ. Ezzel a lehetõséggel éltünk mi is. Chello Light és UPC telefon elõfizetést rendeltünk. A bekötés után egy-két nappal tapasztaltuk, hogy eggyel gyorsabb, nagyobb csomag jobb lenne. (Elõtte soha nem volt internet elõfizetésünk, tehát tapasztalatlanok vagyunk sebesség terén.) Akármennyire is hihetetlen, de a UPC nem engedi meg, hogy nagyobb csomagra váltsak, ezáltal többet fizessek havonta, illetve akár egy évvel tovább kötelezzem el magam hozzájuk.
Olvasson tovább!

Re: Három hülye

2007.01.25. 11:50 | jackyll | komment
Kicsit mintha elburjánoztak volna az idióta táblák a Homáron, ezért mostantól újra ömlesztve tálaljuk ezeket. Az elsõ példány kicsit a teszkós "alapvetõ élelmiszerek" táblasorozatra hajaz (csoki, macskatáp, munkagépek), viszont még annál is viccesebb. Esetleg még a braziliai plasztikai sebész kerülhetne a listára, ha egynél több szervvel kerülne összetûzésbe a felhasználó.
Olvasson tovább!

Magyarország feketelistán

2007.01.25. 11:37 | jackyll | komment

Játékjátékjáték! Annyira sok az eltûnt csomagok miatt érkezett postás levél, hogy azt már felesleges tovább reprezentálni. Az viszont egy vicces adalék lehet, ha összegyûjtjük, hány boltból tiltották ki a Magyarországra szállítást (mezei postával). A Threadless pólóbolt ugye azóta sem szállít, a Firebox csak 20 dollár font felárral, eBayrõl pedig csak biztosítással érdemes bármit hozatni. Sok helyen szerencsére legalább a DHL megmaradt, mint ahogy Zsolt is tapasztalta:

Néhány ismerõsöm tavaly számítógépes játékprogramot szerettek volna venni. Ez eddig egyszerûnek tûnik, de Magyarországra csak a magyar nyelvû, honosított változat került, õk meg angol nyelvû verziót szerettek volna. Még ez sem lenne baj, de ha már hozatni kell akkor õk már inkább a díszdobozos extra változatot szerették volna. NA az persze csak angliában került terjesztésre mert „limited edition” szóval odakint kell személyesen megvenni vagy neten megrendelni és Magyarországra postáztatni. Ez a lehetõség azonban nem volt kiválasztható, emiatt kedves ismerõsöm komoly levelezésbe keveredett a terjesztõvel.
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása