Tékozló Homár

Az év backdoor üzenete a szemészeten

2007.10.12. 14:47 | jackyll | komment
Köszönjük @ttilának a backdoor kommunikáció koronázatlan királyát, ami állítólag a győri kórház szemészetéről származik.

Olvasson tovább!

Mutasson be a Centrumnak!

2007.10.12. 13:52 | jackyll | komment
Elérkezett a pillanat, amikor már nem érdemes úgy önmagában a fáradságot venni, hogy melegebb éghajlatra küldjék a Centrum káefté fantomtartozásai miatt zaklató behajtókat, úgyhogy ezennel egy újabb versenyt hirdetünk meg, aminek - újabb történelmi fordulattal - ezúttal kézzelfogható mörcsandájznyeremény díja lesz: a még el sem készült hivatalos Homárpóló prototípusa. Első versenyzőnk Norbert, aki a Centrum kft. feljelentését ajánlja csalás gyanújával a Creditexpressnek:
Tisztelt S. Gábor!

2007.10.11.-én kaptam kézhez levelüket (Creditexpress Factoring Pénzügyi Szolgáltató Zrt.), melyben egy Centrum Parkoló Rendszer Kft. által vélelmezett követelés kifizetésére próbálnak rávenni. Sajnos ki kell ábrándítanom Önöket, mert ezt a követelést nem fogom kifizetni. Ennek több oka is van:
Olvasson tovább!

Kis győzelem: nem szívatták meg a Naiv Ügyfelet az SMS-sel

2007.10.12. 12:57 | szily | komment

Tamás története köznapibb nem is lehetne: egy félretérthetően megfogalmazott (='becsali') szöveg miatt feliratkozott egy ingyen-SMS szolgáltatásra, amiről hamar kiderült, hogy heti 960 HUF-ba kerül. Itt jön az, ami ma már különleges esetnek számít: Tamás tajtékzó emailt írt, erre nem szopatták tovább, hanem azonnal megszüntették a nem kívánt "előfizetést". Meglepő sztori alant.

Olvasson tovább!

Két kilóért megmondják, megcsalta-e a felesége

2007.10.12. 01:03 | szily | komment

Jane Jetson nem kúrhat félre csak úgy, mert már most itt van a jövő, és a Genetech nevű cég (nem úgy hangzik, mint egy kilencvenes évekbeli sci-fi?) 55 kilóért megmondja, hogy a folt a bugyiján sperma-e, vagy -- Vagy nemtom mi, mert a spermafoltra nem sokminden hasonlít, de 55-ért már tényleg mérget vehetünk arra, hogy Jane, ez a tüchtig háziasszonynak kinéző riherongy kurva meghágatta magát valami robotszerelővel. További 135 ezerért azt is megmondják, az dugja-e nőnket, akire gyanakszunk. Csak szöveg kétszeri elolvasása után kezdtük a térdünket csapkodni, amikor realizáltuk, hogy az eredményes azonosításhoz szájnyálkahártya-mintát kéne szereznünk a gyanúsítottól.

Olvasson tovább!

Az Erstét nem izgatja az új törvény

2007.10.11. 15:30 | jackyll | komment
Az Ersténél lazán kezelik a törvényeket, hiszen ők jubban tudják, mi a dörgés, mindenféle jöttment rendelettel nem fogják őket falhoz állítani:
Beiratok egy bt-t. 2007 szeptemberetol eleg az alairasi cimpeldanyt az ugyveddel ellenjegyeztetni (azaz egyszer fizetek) eddig ugyanis kulon a kozjegyzonek is fizetni kellett ezert a papirert. Hurra, orulunk egyszerubb adminisztracio, stb. Elsetalok a bankba, hogy szamlat nyissak de az Erste kozni, hogy ot a cegbirosag altal bevett es ugyved altal ellenjegyzett alairasi cimpeldany nem erdekli mert A JOGI OSZTALYROL EMILT KULDTEK  es az emilben az all, hogy  minden marad a regiben megoldaskent pedig SETALJAK EL A KOZJEGYZOHOZ ES HOZZAK UJABB CIMPELDANYT.
Olvasson tovább!

Bravia-túladagolás - egyiptomi tartalékszpot

2007.10.11. 14:31 | jackyll | komment
Nem tudni, hogy a második befutó reklámcég, a Y&R Egypt tartalékszpotjáról van szó, vagy tényleg önálló filmet kapott az arab piac (anti-New York ugyebár), mindenesetre itt egy újabb Bravia-szpot ugyanarra a témára, akinek még nem lenne borzalmasan elege az egészből. A "kizárólag Bravia-tévén élvezhető színkavalkád" ezúttal egy piramist borít be:   Esküszünk, hogy idén több Bravia-szpotot nem rakunk ki.

Re: Parasztlázadás a Várban

2007.10.11. 13:42 | jackyll | komment
Legutóbbi vendéglátóipari panaszunkra terjedelmes választ küldött a várbeli egység tulajdonosa, amiben többször is elnézést kér. Kár, hogy a felvezetésben viszont szervezett lejáratókampányt és összeesküvést gyanít. Viszont ha tényleg így gondolja, különösen érthetetlen, miért nem a vendéglős kollégák lejáratókampányára gyanakszik, hiszen ha valakinek, nekik még érdekükben is állhatna őt bemocskolni (bár minthogy vendégei 90%-a külföldi, akik nem olvasnak Homárt, ennek sincs sok értelme):
Én annak a kávézónak vagyok a tulajdonosa, amelyről egy igen igazságtalan cikkjük jelent meg a héten. Én is indexes vagyok, és szeretem a portáljukat, úgy gondolom valóban pártatlan, objektív újságírást művelnek. Ezért gondoltam, hogy esetleg örülnének a másik fél verziójának is, ezüsttálcán. Elöljáróban annyit, hogy majd leestem a székről, amikor elolvastam ezt a gondosan koreografált kamugyűjteményt. Még annyit fűznék hozzá az esethez, hogy nagy valószínűséggel Miklós úr profi, mert így utólag rákérdezve másik két vendéglős kolléga is panaszkodott hasonlóra a Vár területén. Néma turisták bejönnek, feltűnően fényképezkednek, provokálnak, majd magyarul beszólnak. Drága barátaim, akkor fogunk B-be jutni, ha felül tudunk emelkedni ezen az állandó segíteni-nem-de-ártani-azt-nagyon-tudunk mentalitáson. Kedves Miklós úr, Önnek ez miért jó?
Olvasson tovább!

Óriási lopás a világ egyik leghíresebb reklámja

2007.10.11. 11:18 | szily | komment

Breaking news: az első, pattogós gumilabdás darabjával műfajt teremtő Sony Bravia-reklámsorozat utolsó tagja éppen most kavar jó nagy botrányt, merthogy kiderült, a Sony megbízásából az animált gyurmanyuszis szpotot gyártó Passion Pictures stúdió szimplán ellopta, sőt bizonyos értelemben elrabolta a Los Angeles-i kozyndan művészduó nyulait. Nem lesből támadt a stúdió ugyanis, bekértek vázlatokat a kozyndantól, majd nem jeleztek vissza, a filmet viszont egy az egyben a duó - ráadásul védjegynek számító - nyulaira építették. Ebben a posztban itt az egész sztori, további képekkel. A Bravia-klip a Homár egyik felét untatta, a másiknak tetszett, de csakis a lopott nyulak miatt. Ja és az Index ott járt a forgatáson,itt olvasható a riport róla.

Hiperinfláció a lépcsőházban

2007.10.10. 14:28 | jackyll | komment
Imittoéknál kemény harcok folynak a falragasztók között, pedig ez az ajánlat nem is volt annyira veszélyes a többire:
Lépcsőházunkban láttam, gondoltam, megér egy mailt...sajnos csak telefon volt nálam, mire fényképezőgépet vittem, már levette a gondnok (ez egy másik történet...olcsó internet, olcsó jómunkásember azonnal leszedve – t-kábel, UPC, „belsős” drágamunkásember hetekig kirakva...
süti beállítások módosítása