Tékozló Homár

Gazdaságos Rossmann-mécses

2007.11.23. 15:03 | jackyll | komment
Szata úgy tapasztalta, hogy nem csak hipermarketben lehet venni gazdaságos termékeket, hanem pl a Rossmannban is. Bizonyára az erős illatok megfékezésére raktak ezekre a mécsesekre kevesebb anyagot:
Nagyon dühös lettem ezért billentyűzetet ragadtam. Kb. 2 hete vettem a Rossmannban egy 6db-os illatmécsest. Nagyon megörültem neki, mert nagyon jó illata van, és az ára is tűrhető (240 Ft). Meggyújtottam egyet és fura volt hogy nem volt annyira intenzív illata, még annyira sem, mint meggyújtás előtt és hogy nem volt egynemű az olvadt viasz. Ma meggyújtottam volna még egyet, de előtte valamiért kivettem az alu tokjából. Ezt láttam. Fél cm illatos viasz alatt natúr büdös teamécses van. Szemétség!

Eldobható Canon tintasugaras nyomtatók

2007.11.23. 13:48 | jackyll | komment
Zoltán szomorúan konstatálta, hogy az olcsó tintasugaras gépeket azonnali eldobásra gyártják, és mint ilyenek, a szerviz sem kezd velük semmit, azon felül, hogy hozat egy cseregépet a világ végéről:
Ez év márciusban befektettem egy canon pixma mp160-as multifunkciós készülékre. Október elején sajnos elromlott. Nyomozás következett, hívtam a győri interneten hirdetett szakszervizt, ahol közölték a canon elvette tőlük a jogot, és csak Budapesten lehet szervizelni, méghozza a Camera Kft.-nél. Sajnos címet és telefonszámot nem tudnak adni. Jó nyomozás, azért van az internet, nagy nehezen megtalálom a szervizt. Most költöztek, vezetékes szám van. Jó, felhívom, egy héten keresztül minden nap foglalt, vagy nem veszik fel, majd egy hétre rá sikerül.

Olvasson tovább!

Az utolsó utáni fizetési felszólítás

2007.11.22. 11:54 | jackyll | komment
Ezt a zseniális kordokumentumot Csaba mentette meg az örökkévalóságnak. Vajon mire gondolt az ügyintéző, amikor továbbította az ügyet a Hódosi Ügyvédi Iroda felé? Az Intrumnak a túlvilágon is vannak emberei? Vagy klónozzák ilyenkor az ügyfelet, hogy fizethessen?
Az Intrum Justitiáról eddig is mindenféle szaftos dolgot gondoltunk – gondolom. A Magyar Postáról nemkülönben. A mellékelt képekhez, melyek az Intrum Justitia levelét kívülről és belülről ábrázolják, vélhetőleg nem kell kommentár. A levelet a ház hirdetőtáblájára szögezve találtam, és már a külleme alapján is úgy véltem, hiba lenne otthagyni. A postásról sajnos nincsen képem, de majd igyekszem.
Olvasson tovább!

A BSA parkol

2007.11.22. 09:47 | jackyll | komment
Sajnos Kornél képileg nem rögzítette, amint a BSA mozgássérült helyen parkol, így be kell érnünk a szöveggel. A fenti kép csak illusztráció.
Hétfőn mint mindig, munkatársaimmal együtt, ebédelni indultunk, a cégünk melletti bevásárló központba. Most is nagy tülekedés volt, mivel nálunk beléptetőrendszer van, és nem lehet akárhogy kijutni az épületből, csakis a parkolón keresztül. Ekkor lettünk, többed magammal figyelmesek egy mikrobuszra, amin nagy piros matricán ez állt: BSA. Mivel több cég is van nálunk, nem is fordult meg a fejünkben, hogy hozzánk jöttek volna, ami meglepő volt viszont, hogy a mikrobusz a mozgássérülteknek fenntartott parkoló részen állt. Amit még tudni kell, hogy ez nem céges parkoló, és pont emiatt van végig táblázva a kijelölt rész, nehogy valami surmó azt gondolja, hogy odaparkolhat. Ez persze a tisztelt urakat/hölgyeket nem zavarta, vígan odaálltak. Rövidre fogva, azt hinné az ember, hogy egy ilyen szervezet, nem vesz fel olyan taplókat, akik nem képesek egy kicsit jobban figyelni embertársaikra.

Tömeges autógumilopás a Felvonulási téren

2007.11.22. 07:52 | szily | komment
Egyszerűségében is trükkös módszerrel lopnak gumit ipari mennyiségben a nagy ingyenes parkolóban álló kocsikról Vomit levele szerint: odamennek és nyíltan lecserélik az abroncsot. A banda sikerét nagyban előremozdítja, hogy a téren elhelyezett biztonsági kamerák - legalábbis a károsultak tudomása szerint - abszolúte logikus módon csak a rettentő lopásveszélynek kitett 56-os emlékművet figyelik, a parkolót egyáltalán nem. Levél alant.
Olvasson tovább!

És az Auchan tovább hazudik az árakról

2007.11.22. 00:04 | szily | komment

Nézőpont kérdése, hogy fantasztikus, vagy teljesen természetes, hogy egy kereskedő, miután több tízmillióra büntették azért, mert az akciós kiadványaiban szinte csak az oldalszám igaz, mindenfajta zökkenő nélkül folytassa a trükközést. István kétszer egymás után ment el kompakt fénycsőért az Auchanba, ezért csak kétszer fordult elő vele, hogy a füzetben árengedményesnek hirdetett terméket teljes áron számlázták neki. Hány vásárlóval csinálhatják ezt meg országszerte? Hát nyilván sokkal. Vérbő átverés a hajtás után.

Olvasson tovább!

Megaspammelésre készül az Allianz Direkt

2007.11.21. 13:25 | jackyll | komment
Ilyet még nem pipált a Homár, szerencséjére. Joghurt viszont majdnem, vagyishogy az Allianz Direkt helyette is bepipálgatta a kötelező biztosításos szerződéskötése végén az összes létező menüpontot, amivel beleegyezik, hogy minden test- és számítógépnyílását teletömhetik a vállalatcsoport reklámaival. Ja, és kikapcsolni sem lehet:
Sok hasonló autóstársamhoz hasonlóan engem is elkapott a gépszíj, és nekiálltam végignyomkodni, hogy hol lenne a legolcsóbb a kötelező biztosítás. (Mellékszál: az ezzel eltöltött idő közepes órabérrel is több, mint amennyit spórolhatok az éves díjon. :-) A merítésbe beleesett az Allianz Direct is. Kellemes meglepetés volt, hogy a díjkalkulációhoz tényleg csak a lényeges adatokat kellett megadnom, majd még kellemesebb meglepetés: a jelenlegi díjam fele jött ki. És mégsem egy olyan kisbiztosítóról van szó, amivel agyonszopatom azt, akit összetörök. Hurrá, szerződjünk! Szorgalmasan nyomkodok, míg az adatok megadása után ezzel a nyilatkozati űrlappal futok szembe.
Olvasson tovább!

Az Aréna Pláza beismerő vallomása

2007.11.21. 11:35 | jackyll | komment
Kiderült a szörnyű titok, miért nyitott meg félkészen az Aréna Pláza. Természetesen a legkézenfekvőbb magyarázatot adja az elnök-vezérigazgató ebben a bérlőknek szóló kiszivárgott levélben, vagyishogy ki tudják élvezni a karácsonyi roham teljes idejét. A  "vásárlók zarándokhelyén" "néhány kevésbé fontos rész" "teljes kialakítását" év végére ígéri:
Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása