Tékozló Homár

Spamban hirdeti magát a horvát Jézus Krisztus

2009.01.06. 00:15 | szily | komment

Az mondjuk nem lehet vitás, hogy az év legjobb spamját kaptam meg hétfő délután, de az az érzésem, hogy Braco (ejtsd:Brácó) még hónapok múlva is ott lesz a viccesspam-élmezőnyben. Ha valaki nem ismerné, az érzékeny pillantású és csodahajú zágrábi férfi bemegy egy terembe, némán nézi az embereket pár percig, és megtölti őket energiával. A remek reklámlevél annyiszor hangsúlyozza, hogy Braco NEM gyógyító, hogy nem is tudjuk, mit gondoljunk. A nemgyógyító igazi humorista, az angolosan finom fajtából. Azt mondja például, hogy "Braco személyével a hazai média több jelentős szereplője foglalkozott, dacára annak a ténynek, hogy Braco nem nyilatkozik, magát nem hirdeti." Mindezt egy kéretlen reklámlevélben olvassuk, a monitor előtt henteregve a visszafogott nevetéstől. A "világszerte ismert és elismert horvát szellemi segítő" braco.hu-s mailcímről elküldött spamja a hajtás után:
 


2009 január 11-én ismét találkozhatnak Braco-val azok, akik testi-lelki gyógyulásukhoz szeretnék az általa közvetített energiákat felhasználni. Mivel Braco egyre több meghívást kap a világ minden tájáról, lehetséges, hogy ez lesz az egyetlen magyarországi látogatása 2009-ben.

Helyszín, időpont:

Esemény időpontja: 2009.01.11.

Helyszín: Europa Congress Center

H-1021 Budapest, Hárshegyi u. 5-7. (Rege Szálló mögött)

A rendezvénnyel kapcsolatos hivatalos információkat (a helyszín megközelítése, parkolás, különbuszok stb.) az érdeklődők a braco.hu honlapon találják meg. Braco és a szervezők kérik, hogy a látogatók saját kényelmük és a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítása érdekében vegyék figyelembe és tartsák be az alábbiakat:


ˇ        A rendezvényen nem vehetnek részt:

o   súlyos betegek (akik számára a helyszínre jutás, az esetleg egy órát is meghaladó várakozás, a találkozó fél órás időtartama bármilyen egészségügyi kockázatot jelenthet)

o   várandós kismamák

o   18 évnél fiatalabbak

ˇ        Az előbbiekben felsorolt személyeket a rendezőknek nem áll módjában a rendezvényre beengedni, kivételt senkivel nem tehetnek (akkor sem, ha az illető sok órát utazott). Javasoljuk azoknak, akik nem vehetnek részt a rendezvényen, hogy egy hozzátartozóval, ismerőssel küldjék el a fényképüket. Számos dokumentált eset, beszámoló szól arról, hogy a találkozók során Braco számára felmutatott fényképen szereplő személyek - akik nem voltak személyesen jelen - tapasztalták a kedvező hatásokat.

ˇ        A helyszín megközelítéséhez lehetőleg vegyék igénybe a tömegközlekedést, vagy a különbuszokat

Braco-t (ejtsd:Brácó) már eddig is több ezer magyar kereste fel székhelyén Zágrábban, vagy

a hozzánk legközelebb eső rendezvényeken Bécsben. Közel egy éves szervezés és egyeztetés után 2008 októberében Braco első magyarországi látogatásán több ezren vettek részt, Braco személyével a hazai média több jelentős szereplője foglalkozott, dacára annak a ténynek, hogy Braco nem nyilatkozik, magát nem hirdeti.

Miért utazik valaki akár fél napig is azért, hogy több száz társával együtt egy teremben állva Braco 5 percig némán nézze? Talán mert már megtapasztalta ezt az energiát és annak segítő hatását, vagy mástól hallott, olvasott róla. Lehet, hogy olyan betegsége, problémája van, amihez máshonnan már nem remél segítséget. De az is lehet, hogy csak egy kis plusz energiára vágyik, és hitébe, világnézetébe „belefér” ez a jelenség, amelynek pontos működését a hivatalos tudomány még csak kutatja. Vagy éppen azért, mert nem győzték meg a tudósok, orvosok által is dokumentált „csodás gyógyulások”, de elég nyitott, és személyesen szeretne meggyőződni, megtapasztalja-e és be tudja-e fogadni azt az energiát, amit a világszerte ismert és elismert horvát szellemi segítő ezen a néma pillantáson keresztül felé közvetít.

Braco maga nagyon kerüli azt, hogy "gyógyító"-nak nevezzék ­– ő nem "kezeli" az embereket, és nem ígér gyógyulást. Kifejezetten kéri, hogy ne a hagyományos orvosi kezelés helyett keressék fel, hanem annak kiegészítéseként. Braco nem tagja semmilyen vallási felekezetnek, irányzatnak és a hozzá érkezőket is minden szempontból egyenlőnek tekinti.

Braco 1967-ben született Zágrábban, majd közgazdász diplomát szerzett. 1993-ban találkozott a horvát gyógyítóval, Ivica Prokič-csal, aki felfigyelt a benne rejlő rendkívüli adottságokra. Ez teljesen megváltoztatta az életét. Feladta üzletemberi állását, csatlakozott hozzá, mesterének tekintette, vele együtt dolgozott egészen Ivica 1995-ben bekövetkezett váratlan haláláig.

Braco azóta is járja a világot, és igyekszik a munkamódszerét úgy fejleszteni, hogy az általa közvetített energiákat világszerte minél több emberhez el tudja juttatni. Tevékenységét az emberek iránti szeretet által vezérelve, szerényen, alázattal és a szó minden értelmében csendben végzi. Szótlanul nézi az embereket, a médiának nem nyilatkozik, nem ad interjút. Pénzt nem kér a hozzá érkezőktől; a külföldi (így a magyarországi) rendezvények 1.000 forintos belépője a terembérletet, a közreműködők díjazását, az utazási és egyéb költségeket fedezi. Székhelyén, a zágrábi központban nincs belépő, annak fenntartását adományokból, a könyvek és DVD-k után befolyó jogdíjakból tartja fenn. Munkáját sok önkéntes segíti.

Braco-ról, munkájáról és annak hatásairól, a dokumentált esetekről, a vele kapcsolatos kutatásokról, valamint a magyarországi és külföldi rendezvényekről további információkat itt találhat:

ˇ        Braco magyar honlapja: braco.hu

ˇ        Drago Plečko: Braco : a csend mögötti erő (Pilis-Print 2008),

pilisprint.hu, iroolvaso.hu

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

staropramen 2009.01.06. 10:27:32

@gumidomino
szerintem egy radiátorral, vagy cserépkályhával ki lehetne próbálni.Nem buknánk rajta semmit

É2I 2009.01.06. 10:33:37

"Braco 1967-ben született Zágrábban, majd közgazdász diplomát szerzett. 1993-ban találkozott a horvát gyógyítóval, Ivica Prokič-csal, aki felfigyelt a benne rejlő rendkívüli adottságokra. Ez teljesen megváltoztatta az életét. Feladta üzletemberi állását, csatlakozott hozzá, mesterének tekintette, vele együtt dolgozott egészen Ivica 1995-ben bekövetkezett váratlan haláláig."

Ebben minden benne van. Ő egy jó közgazdász.
A mesterének hirtelen halálát persze egyiküknek se sikerült megakadályozni.

Az átható tekintetű kiskutyákat meg mindenki szereti, hát ő erre rájött és az arra alkalmasoknak beadja a bránert, ja nem, a brákót.

Gumidomino 2009.01.06. 10:35:40

bekebelezett egy kommentemet az omár:

szóval az is tetszik hogy a mestere Ivica Prokic méltán világhírű horvát gyógyító váratlanul halt meg...
még jó hogy nem hosszú betegség után.

Ofélia . 2009.01.06. 10:37:15

Paksra vele.

Úgyis vitatkoznak a fejlesztésen,így legalább a sugárzó anyag ingyen lessz:)

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 10:38:52

@É+É+I:

A mestere hirtelen halálát azért nem sikerült megakadályozni, mert nem is akarta. Ugyanis - mint oly jól mondod - ügyes közgazdász. Két Jézus, vagy két fő két lábon járó energiatermelő mégiscsak gázosabb, mint egy. A hívek nem tudnák, kire figyeljenek. Ezért volt ügyes húzás a Brákótól, hogy idejében lelökte a horvát sziklákról a korábbi májsztrót, aki csak alkalmatlankodott volna az ő energia-közgaszdászi pályáján. Éérted?

Gumidomino 2009.01.06. 10:38:59

remek.
köszi Irén. :P
pont ezt a kommentemet nyelte le a homár... most olyan mintha neked jutott volna eszedbe először... :D

staropramen

inkább valami olyasmivel kellene menni ami tárolja a meleget. mondjuk egy bojler. mert a cserépkálya meg a radiátor régen kihűl mire hazaérek.

Ofélia . 2009.01.06. 10:40:52

@schokobanane: Most már tudom mik azok a fehér vonalak a tengeren.

A halott mester aurája.

Gumidomino 2009.01.06. 10:41:24

ez a pali tényleg MŰKÖDIK!
néztem a monitoron erre a főnököm észrevette hogy tele vagyok energiával és idebaccott egy heti melót.

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 10:46:12

Ofi, hogy te mi mindent észreveszel! Most már csak összeáll a kép.

@Gumidomino: :DDDD
Volt valami olyasmi a pali nézésében, olyan táccsdöszkrín-féle izé, amitől nem bírtál megmoccanni, hogy idejében eltűnj a klotyóban, mielőtt a főnök jön?

Átlagarcú 2009.01.06. 10:48:36

@staropramen: A dologhoz hozzátartozik, hagy a faszi nem tartja a képességét különlegesnek, szerinte nagyon sokan rendelkeznek hasonlóval, csak nem tudnak róla, vagy nem hisznek benne. Mindenesetre, ha egy ilyen ember aszogya, hogy " á rák égyé ki a májad" azt átoknak, vagy rontásnak lehet tekinteni és ha egy még erősebb aszongya, hogy mégse, akkor mégse. Buszon, vagy villamoson anélkül lehet levenni az átkot valakiről, hogy az tudna róla. Vessetek a mókusok elé, de engem elgondolkodtat, hogy mindent tudok-e az engem körülvevő világról.
Persze, a postban szereplő szélhámosban én sem hiszek, de pont erről jutott eszembe a dolog.

Ofélia . 2009.01.06. 10:53:08

@Gumidomino: DDD Már tudom,hogy mér krülöm a főnököt reggel óta:)

É2I 2009.01.06. 10:53:24

@schokobanane:

Ott a pont :)

@Gumidomino:

Biztos ennek bráner gyereknek a keze volt a dologban, csak mivel Téged be tudott sugározni, rám meg nem hatott, így enyimé a mucita :)

elwood 2009.01.06. 10:54:09

Én is rendelkezem ilyen képességekkel. Ha valaki elküldi a melleinek a képét akkor ingyen szűrővizsgálatot végzek rajta és meg is gyógyítom.

Minél zoomoltabb annál jobb.

Ofélia . 2009.01.06. 10:59:34

@elwood: Távcsöcsörészés??.

É2I 2009.01.06. 11:00:40

@sörecet:
"A dologhoz hozzátartozik, hagy a faszi nem tartja a képességét különlegesnek"

Ez a marketing része......

Általában nem tesznek világkörüli utakat, azok akikben tényleg lehet valami. Ja, a tv előtt űlő távgyógyítás sem tartozik az etikus formák közé.

Átlagarcú 2009.01.06. 11:00:43

FIGYELEM!
MELLNAGYOBBÍTÁS KÉZRÁTÉTELLEL!
PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!
Sörecet vállal mellnagyobbítást csöcsörészéssel, csekély összeg ellenében....ha mégsem sikerülne a pénzt visszaadja.

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.06. 11:06:17

@sörecet: mennymá a ...csába, ...hát mindég erre kell bejönnöm, hogy dől belőled a baromság? Van nekem elég bajom nélküled is. A Jelena Isimbaeva (corwald) a hideg miatt még enni sem akart előjönni. Már azt hittem beteg.

Átlagarcú 2009.01.06. 11:15:14

@Nálunk meg itt Tarpán: Ne is zabáljon annyit Isimbaeva. hogy fogja akkor átugrani az öt és felet?

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.06. 11:19:15

@sörecet: Biztos ami biztos én 6 m-re tettem a lécet, ha húsvétig nem megy, akkor levágom.

nothing.at.all (törölt) 2009.01.06. 11:19:31

@homár molla: :DDDDDDDDDDDDDD
ez nagggyonjó!:DDDDDDD

Secnir 2009.01.06. 11:33:14

megvan, hogy miért halt meg a mester.
hirtelen energiatúladagolásban.
ha valaki éjjel-nappal mellette áll, és őt nézi túlfűtött meleg szeretettel, annak kampec.

Braco (ejtsd:Bré). megkaphatod, ha ezer forintot befizetsz.

"Javasoljuk azoknak, akik nem vehetnek részt a rendezvényen, hogy egy hozzátartozóval, ismerőssel küldjék el a fényképüket."
Javaslom, nézze végig az iwiwet. Nem fogok érettségi tablókkal rohangászni.

Secnir 2009.01.06. 11:46:47

de van rosszabb is, bárcód közösségi oldala:
www.trigonstudio.shp.hu/hpc/web.php?a=trigonstudio&o=DvY3d9EXmi
tulajdonképp ő a fényadó (itt már nem energiáról beszélnek). tehát ő egy csodalámpa baszki, azért nem beszél, mert kigyünne a csodálatos fény a szájából.

Secnir 2009.01.06. 11:52:28

de van jobb is. ugyanez a szellemi közösség -lol- a weboldalán a következőket meséli el:
espavo.hu/olvasnivalok/lightworker-mit-jelent-espavo
espavo.hu/olvasnivalok/orin-atvaltozas-ideje
espavo.hu/olvasnivalok/barbara-marciniak-120-szexualitas-hid-tudatossag-magasabb-szintjeihez

ez a faszi a nézésével nálam azonnali terápiát kapna szemkiszúrásból:
espavo.hu/olvasnivalok/steve-rotherlightworker-csoport

tisztára mint a szcinyentológusok, csak itt az adakozás önkéntes.
ahogy apósom mondogatja: amíg lószar van, addig veréb is van...

Mézes B. Ödön 2009.01.06. 12:02:03

Tévedünk,ha azt hisszük,hogy az UFO-ügy főszereplői kizárólagosan csak emberek és földönkívüliek. Mert,hogy főleg a 60-as és 70-es években olyan incidensek történtek,amelyeknek egyértelmű vesztesei az olyan háziállatok voltak,mint például a kutya,vagy a szarvasmarha. A hidegháború alatt különböző ocsmány földönkívüliek százszámra rabolták el vagy csonkították meg a háziállatokat,ami ellen az ember csak keveset tudott tenni.

maccar 2009.01.06. 12:12:09

Szerintem elég lenne, ha a mester pusztán csak az emberiségre gondolna, és így még utazgatnia sem kellene szegénynek, már ha ennyire segíteni akar minden jöttmentnek.

Rajmond 2009.01.06. 12:17:19

Akkor kellett volna ez a Braco gyerek amikor a merci ott rohadt a parkolóházban...

Gumidomino 2009.01.06. 12:18:54

schokobanane 2009.01.06. 10:46:12

sugárzott rólam az életerő!!!
:D

sanche · http://elakadasjelzo.blog.hu/ 2009.01.06. 12:20:42

hö! nézési energia! A szem felületére érkező fotonok visszaverődnek olyan szögben, hogy pont a neutrínók G pontját találja el, aminek következtében a semmiből hatalmas pozitív energiakapocs jön létre, melyen átsétálva eljuthatunk az örök boldogsába (átlépve egy csomó fárasztó reinkarnációs körön).

És tessék! MÚKODIK!

ez komoly természettudomány, be van bizonyítva.. :) a szomorú, hogy ezt a Föld lakosságának fele elhinné fenntartás nélkül :(

Martian (törölt) 2009.01.06. 12:22:10

Minek importálni, amikor van remek hazai termés is:

www.ajchristian.hu/

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 12:46:31

Hm, észrevettéte, Ödön témája kezd passzolni a posztokhoz. Tök jó lesz, ha majd kapunk egy olyan cikket, amelyben pont szellemekről vagy ufókról esik szó. Pl. "Kísértetjárás miatt nem adott vissza a Tescóban a pénztáros", "Ufo landolt a bankban; az ügyfelek nem jutnak a pénzükhöz" címekkel.
(Mondjuk ez nem zárja ki, hogy akkor majd a háborús német haditengerészetről közöljön valami lényegbe vágót.)

Pikka 2009.01.06. 12:49:23

A DVDje miről szól? Néz 120percen keresztül?

efxemx 2009.01.06. 12:53:41

bracoivica.com/UserFiles/Galerija/7/braco-ivica.jpg

kiccsaládja részirű is köszöni mindenki t$mogat$s$t ;)

Lui_78 2009.01.06. 12:58:31

Ha csávó nigériai lenne, akkor ő lenne Fekete Braco.
Elnézést...
:)

PR32 (törölt) 2009.01.06. 12:59:16

Ó, hát én ezt ismerem, ez egy jópofa! Együtt ültünk Burmában fegyvercsempészésért! - mondta Wágner úr, miközben a kabátgombjához kötött veréb a kalapja körül röpködött.

Egyébként szerintem meg ez az EDE. És a tekintetével leviszi a mercit.

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 13:02:06

@Pikka:
:DD
Most ezt a vizuális képet nem tudom kikergetni a fejemből.

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2009.01.06. 13:02:34

"Braco 1967-ben született Zágrábban, majd közgazdász diplomát szerzett."

Bakker, az nemsemmi gyorsaság volt. :) Az egyik gyerekem már 10 éves, de születése után influenzán kívül nem szerzett sok mást... :)

PR32 (törölt) 2009.01.06. 13:02:46

"Braco személyével a hazai média több jelentős szereplője foglalkozott" - ezt értsem úgy, hogy Kiszel Tünde kapott tőle (is) egy bugyit, Kelemen Anna kutyája őt (is) megharapta, vagy Fekete Pákó neki (is) csokif.szt adott ajándékba?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.01.06. 13:03:24

-Érzi má' kend, hogy javul..?
-Mintha kicsit jobban vónék....

leon, a proli 2009.01.06. 13:05:47

hátha egy kis nézés után a spam írója megtanul magyarul is. mondjuk Bracót inkább egy NDK-s indiánfilm mellékszereplőjeként tudnám elképzelni, néz, néz, néz, majd lelövik a katonák.

PR32 (törölt) 2009.01.06. 13:05:48

Szeva Lui! Wuzzup? Karesz? :)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.01.06. 13:06:31

@Martian: te még semmit sem tudsz. AJChristian mi Jézushoz képest???
jezusvalaszol.blog.hu/

:D:D:D:

É2I 2009.01.06. 13:09:29

@leon, a proli:
"NDK-s indiánfilm mellékszereplőjeként tudnám elképzelni, néz, néz, néz, "

Ala:
Néz, néz, néz, ő pedig réz, a Gojkó Mitics. Vagy a Garga Pitics, mán' nem emlékszem ;)

lütty 2009.01.06. 13:16:57

Mi az igazi pénzügyi válság Bracónak? Az éjszaka.

dr. Szirmay 2009.01.06. 13:17:40

brékó módszere akkor lenne tökéletes, ha összeállna a gyurcsókkal. erősítenék egymást. két ilyen gyönyörű tekintet ha egyszerre dolgozhatna! talán még yoda elférne mellettük vagy a hátukon...

jusztlacika 2009.01.06. 13:19:22

legelső fellépésén telefingottam azt a csarnokot, ahol ő volt az est fénypontja...
Előadás közben fingottam. Ő is tudta és én is tisztában voltam vele.

Azóta néz így. Most már valamivel jobb, de anno még kancsított is.

Átlagarcú 2009.01.06. 13:31:17

Ecsém ne nézzé!!!! Rosszabb, mintha az anyámat szidnád!

guy 2009.01.06. 13:31:31

Zseniális. Csak egészséges emberek mehetnek. És egészségesen is távoznak.

Secnir 2009.01.06. 13:32:50

"lütty 2009.01.06. 13:16:57
Mi az igazi pénzügyi válság Bracónak? Az éjszaka."

és az éjjellátó készülék? az semmi?

Átlagarcú 2009.01.06. 13:34:25

Emlékeztek a megboldogult szocreálra?
Ott mindenki így nézett a küszöbön álló kommunizmus irányába. Lettlégyen az Marx, Engels, lenin, vagy csak az ismeretlen olvasztár.

Átlagarcú 2009.01.06. 13:36:49

elnézést: természetesen nagy "L"
Nyelvtörő: A Lenin mauzóleum lelinóleumozása

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 13:44:02

@sörecet: Milyen küszöbönálló? Azt csodáltak, hogy éppen van, és messziről nézték, milyen fényességesen ragyog.
De amúgy igazad van :D

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.01.06. 13:45:36

@AvgDvl: "Van valami fórum, ahová be lehet ragasztani a hasonlókat? "
Igen. Itt szívesen látom:

vallaskritika.virtus.hu/

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2009.01.06. 13:47:33

@dr. Szirmay: "brékó módszere akkor lenne tökéletes, ha összeállna a gyurcsókkal."

Gyurcsók égisze leáldozott. Már magát sem tudta meggyógyítani és a csődbe ment.

uk.youtube.com/watch?v=dsPPFpeFh7k

Gumidomino 2009.01.06. 14:04:02

SZILY

elmennél mint újságíró?
aztán megírhatnád. tényleg érdekelne hogy milyen amikor élőben NÉZ.
meg az is érdekelne hogy mennyien mennek és hogy milyen nyavalyákkal!
félő hogy tele lesz a Center...

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2009.01.06. 14:17:49

Ő csak néz, a papok meg misét is celebrálnak, oszt az egyszeri júzer meg érzi a csít...

Mondjuk ahogy ez beleszarik az egészbe, semmi körítés, semmi hókuszpókusz, semmi magyarázkodás, semmi bizonygatás...na, az mesteri!

A követője akarok lenni, és túl akarom szárnyalni a mestert! Máris kitaláltam a Pénzbedobó Automatát!

1. A júzer odamegy az automatához.
2. Gondol valamire erősen. De ez nem FONTOS.
3. Bedobja a pénzt.
4. Elmegy.

Szerintem szabadalmaztatom...

W Joe 2009.01.06. 14:33:46

Ez az igazi kemény munka. Ül és néz :D

Iridium 2009.01.06. 15:11:30

Ha rák ollója pengetné tüdőm húrjait, és a doki is csak 2 hónap túlélést engedélyezne, valószínű leszarnám, hogy mennyibe kerül Bráner "műsora", és elmennék energiát gyűjteni (?), bármennyit is kérjen őfelsége.
És szerintem sokan mások is így tennének akár közületek is.
Van akinek segít egy újabb napot elviselni ez a műsor. Ahhoz képest meg ócsó is.

$Norbert$ · http://www.marketing112.hu 2009.01.06. 15:16:16

Azzal, hogy ez az email, most megjelent itt és ekkora ingyen reklámot kapott, jó pár újabb milliókat keresett braco-nak. Szerintem braco inkább örül, hogy kritizálta a levelét, tevékenységét, mert elég jelentős médiamegjelenést adott neki. Ráadásul beállt abba a sorba, akik bizonytalanok vagy nem hisznek, de beszélnek róla, reklámozzák.

Komment Elek 2009.01.06. 15:29:22

Nem tudom mi veszélyezteti jobban az emberiség jövőjét. A globális felmelekedés, vagy a hülyék mérhetetlen elszaporodása?

Komment Elek 2009.01.06. 15:31:06

akartam volt írni: felmelegedés. Habár a sok hülyének ez úgyse számít.

wtchp 2009.01.06. 15:39:14

Lui_78: "Fekete Braco" nagyon ott van! :)

Ja és "Bracoban gazdag új esztendőt kívánok" (www.trigonstudio.shp.hu)

D.L.M. (törölt) 2009.01.06. 15:40:21

Muhhhhhhamuhamuhahamuhammmmmmmmmuuuuhhaaaaa.

Főúr1127 (törölt) 2009.01.06. 16:01:58

Braco a súlyos betegeket, a terheseket, és a fiatalokat nem "nem gyógyít"-ja. Azok nyilván maguknak keresték a bajt (főleg a kismamák...).

Kíváncsi lennék, hogy egy depressziós tengerimalacot (vagy lovat) meggyógyít-e (az ugyanis nem tudja h ki ő, így nem hihet abban, hogy jobb lesz neki), vagy sem.

Nem nyilatkoznék azokról, akik ebben feltétlen hisznek (a tévében is elég érdekes emberek voltak, bármelyiket kérdezték, az biztos idióta volt).

Amúgy nem tudom az ilyenek honnan jönnek? Tanul (vagy nem), aztán dolgozik (vagy nem), aztán találkozik valakivel, aki lát benne egy rég elfeledett emberfeletti képességet, és akkortól már ilyen akármi is lesz belőle (ha engem látott egy orvos, és látja bennem a gyógyítás szikráját, lehetek-e orvos, vagy nem-e? Mármint kapok-e ingyen diplomát?).

Ha jól kerékbetörnék, meg elégetnék máglyán az ilyeneket (mint régen...), nyugdtabb lenne a világ (bár lehet h ezeket fénypajzsMária a pontos dátumok megmondójának fénypajzsa védi a külső behatásoktól...).

szvsz 2009.01.06. 16:06:27

Mobiltelcsit is feltolt energijjaval a Brákó?

Novi bácsi 2009.01.06. 16:16:40

Mondjuk a legjobb helyszínt választották a Nagy Magyar Nézéséhez: Hárshegyi út.

Hát, ez is egy út a Hárs-hegyre...

sikeres-e 2009.01.06. 16:27:52

Nem olvastam el az összes kommentet, ha már szerepeltek a linkek, akkor bocs:
www.rtlbulvar.hu/video/31256
www.rtlbulvar.hu/video/30107

Miso 2009.01.06. 16:28:50

Betegek nyilván azért nem mehetnek, mert píár szempontból elég rosszul venné ki magát, ha egy halálos beteg e Braco energiáitól átjárt szobában dobná el a kanalat.

Magam_a_Mondomét! 2009.01.06. 16:29:51

@Pikka: "A DVDje miről szól? Néz 120percen keresztül?"

Van az vagy négy óra is, hiszen a HANGSÁVRA és SZINRONYELVEKRE nem kellett a helyet fenntartani.

$Norbert$ · http://www.marketing112.hu 2009.01.06. 16:32:44

mekkora ötlet amúgy. kiváncsi leszek, mikor jelennek meg a klónok. akik pl. háttal állnak vagy csak a egy paraván mögül kinéznek néha néha. amúgy a DVD a legnagyobb ötlet: egyből az összes nyelvre le van fordítva.
Ez már ötlet! S lám mennyien beszélnek róla...

kisgalád 2009.01.06. 16:55:33

@sörecet: Mondjuk engem nem érdekel a hirdetésed (nekem elég a C kosár), de van egy fiatalos nagymamám.... Ha ráteszed a kezed feszesebb is lesz?

kisgalád 2009.01.06. 17:03:32

@guy: "Zseniális. Csak egészséges emberek mehetnek. És egészségesen is távoznak" Ha belegondolsz, hogy hány ember fog ott összezsúfolódni, akkor tényleg csoda.
Egyébként a 1000Ft-os belépőt a fotók után is ki kell fizetni?

kisgalád 2009.01.06. 17:27:15

@Főúr1127: Ha olvastad a postot, akkor látod, hogy Brutál Mitics igenis tanult. Közgazdaságtant. Abba most nem mennék bele, hogyan hatott rá Adam Smith láthatatlan kéz-elmélete, de arra tuti rájött, hogy mivel a világon a hülyékből van a legtöbb nekik megfelelő "árut" kell kifejleszteni. Íme. A fiatalokat meg már csak azért sem gyógyítja, mert ez az állapot (mint az egyik prof-om mondta volt) hamar elmúlik magától is...

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 17:32:30

@kisgalád:

Jaja, én kifejezetten csodálkoznék, ha monduk nyelvtanár vagy irodalomprofesszor lett volna korábban.

A Sörecet hirdetésére vonatkozó kérdés pediglen engem is csak a nagymamám szempontjából érdekel. Itt áll mellettem, ő kérdezi, esküszöm :D

pilinszka 2009.01.06. 18:06:17

Gratulálok mindenkinek!
Ez az ember- Braco- pont annyit tesz, amennyit elvárnak tőle: megadja a gyarlóknak az időt a gyónásra. Tudja, hogy tökéletes ember nincs, mindenki valamibe belebetegszik. Akik elmennek hozzá, főleg a renyhe életükbe. És kapnak öt percet megváltásra. Remek!

herpesz 2009.01.06. 19:31:38

elmehet még mindig a budapest tévébe...

É2I 2009.01.06. 19:35:45

Mára már csak az jutott eszembe, az előzményeket végigondolva, hogy ez a Bdákó valószínűleg óvakodni fog a tanítványoktól......

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2009.01.06. 19:44:30

Valaki aki raer es otthon van bassza mar ra az APEH-et, mert a "koltsegekkel" elkell szamolni, nem ugy van az, hogy csak bamulunk ot percet aztan nem is adozunk ...

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2009.01.06. 19:45:13

Ez az indián amúgy szed valami belépő díjat a nézéséért? Mert ha nem, akkor kiröhöghetjük ugyan, de erkölcsileg nem nagyon támadható. Akik elmennek hozzá, azok nyilván már annyira el vannak keseredve, hogy mindent megtesznek a gyógyulásért. És lehet, hogy közülük 1-2 tényleg jobban is lesz: mert sokat számít az, hogy higgyünk a gyógyulásban, ez személyes tapasztalat. (Nem hiszek semmiféle hókuszpókuszban, de abban igen, hogy az első lépés a gyógyulás felé az akaraterő.)

Ivica Prokič meg Prokić-nak írja a nevét.

BushDoctor 2009.01.06. 19:51:35

Braco, Braco riadó, tévé, rádió, hiradó...
(Bocs ...Galla Miki - GM 49)

Psyman 2009.01.06. 20:54:58

A "súlyosan betegek" azért sem mehetnek, mert Brácó szellemi energiái az ő meggyógyításukhoz nem elegendőek.
A fényképes dologban viszont "Múkoggy" óta hiszek! 50%-os eséllyel működik a dolog. Vagy igen, vagy nem :)

pucros 2009.01.06. 20:58:07

Én szívesen odamennék versenyt nézni vele, hogy melyikünk gyógyít jobban.

Vagy pont hogy ez a kockázatos?

Wizz Air 2009.01.06. 20:59:18

Én ehez hasonló cikket olvastam Braco-ról a BBC lapján , még december elején .
Ekkor el is küldtem Braco-nak a képemet a neten , és feltöltött energiával ...
Ezt a cégvezetőm is észrevette - azóta olyan beosztást kaptam , hogy minden másnap 4 órával többet kell dolgoznom !!!
BRACO JÓL kib@szott VELEM !!!!!

szb9 2009.01.06. 21:22:00

Na az a vicc, hogy azt mondtuk haverommal októberben, hogy egye fene, és odamentünk szkeptikusként, fizettünk, Braco meg nézett. Haverom semmit se érzett (biztos nem tárta ki a szívét, ahogy a szervezők kérték), én viszont igen, valami különös meghatottság érzést. Szóval tud valamit ez a fickó. Ha más nem, akkor tömegszuggerátor.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2009.01.06. 21:48:30

Te jóságos ég, Emberem az ECC-ben dolgozik. Már szóltam neki, hogy hozzon haza jó sok energiát, jól jön majd így, vizsgaidőszakban... =P

nadivereb 2009.01.06. 23:04:15

@szb9: Ha kitártad a szíved, akkor nem meghatottságot kellett volna érezned, hanem éles, lüktető fájdalmat a mellkasodban.
Én pedig anno fullra meghatódtam a Bambitól. Ezek szerint ha felviszek egy őzet a színpadra és ott tartom, azért pénzt kérhetek?

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 23:06:50

@bikmakk:
Ott van, hogy 1000 huf a belépti. Menj, oszt nézd meg, ahogy néz :)

@szb9: Ezt a meghatottságérzést fejtsd mán ki kicsit bővebben.

schokobanane (törölt) 2009.01.06. 23:13:01

@Chaoyang:
Jah, ez az APEH-dolog érdekes lenne.
Mondjuk egy számítást az is megérne, hogy ha 1000 huf a belépti, és semmi másra nem megy, csak a szervezésre meg a helyszínbérletre, a költség összesen mennyi lehet, valamint akad-é különbözet többezer ember x 1000 huf bevétel és a költségek között, s ha igen, az vajh hová megy.

kisgalád 2009.01.07. 00:20:19

@schokobanane: Eegen ezen én is elgondolkoztam, csak nem akartam leírni, mert galádkodom én eleget más postokon is.:)))

Csokis · http://csokis.blog.hu 2009.01.07. 12:12:38

Ezt én nem értem. Ezt Pandacsöki Boborján már húsz éve is tudta. Megállt és nézett. Nézni nem kopirájtos?

Xezs 2009.01.07. 14:23:01

Az minden értelmes embernek tiszta sor, hogy ez a faszi nem normális, viszont amit nem értek, hogy terhes kismamák miért nem mehetnek? Az már 2 in 1 lenne, és nem üzlet?

Egyébként megnézném hogy mi lenne akkor, ha nem a kismamákat, hanem mondjuk a nem fehéreket nem engednék be. Fókusz, Aktív, Napló, istenfasza, mindenki ezzel foglalkozna.

gabbró 2009.01.07. 22:19:31

És milyen lehet a DVD-je meg a könyve? 90 percig csak ő van a képen és szépen néz (plazma tv tulajoknak nem ajánlott mert bele talál égni, és szellemképként kísért ha RTL klubot néznek).
A könyve meg csak fotókból áll? Brácó néz jobbról, balról, szemből, hunyorogva, nagy szemekkel, kedvesen, szigorúan?
LOL

Az érdekelne hogy a terhes nők miért nem mehetnek? És ha nem vallják be és azt mondják hogy csak kövérek?

kircsyke 2009.01.09. 12:15:10

Ilyen nem van, hogy fizetsz, ő bámul, gyógyít oszt' jól vagy

zeugma 2009.01.11. 00:59:46

Az milyen lehetett, amikor Ivica felfedezte Brékó rejtett képességét?
_ Ecsém, Brékó, te egy értelmes és tanult ember vagy, jó meggyőző képességgel, meg ha a hajadat megnöveszted, akkor még a bazári szentképek Jézusára is hasonlítasz egy kicsit. Szerintem neked is menne úgy az energia-nézéses biznisz, mint nekem. Nincs kedved kipróbálni?

Brékó pedig, tanult közgazdászként, hamar átlátta, hogy nem talál ennél jobb melót: a lehető legkevesebb anyagi és munkaráfordítással a lehető legnagyobb hasznot termeli meg. És lőn, megszületett az újabb csodagyógyító... pardon, csodalámpa. Fényadó. Energianéző. Akármi.

Kiddy (dugnám nikki sixx-et!) 2009.01.11. 18:57:17

8-tól délután 5-ig óránként 400 ember látta Braco-t.
Tényleg 3 perc nézés volt az egész. Per óra.
süti beállítások módosítása