Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Lázongás a magyar szexinterneten (18+)

2009.01.07. 00:28 | szily | komment

Most már tuti, hogy a magyar internet legjobb fejei az Eropolis "erotikus közösségi portál" üzemeltetői, akik egy, a regisztráltaknak írott levélben azzal vádolták meg saját potenciális hirdetőiket, hogy miközben szenyó módon nem hajlandók hirdetni, titokban az Eropolison keresnek szexpartnert. Az írást a felháborodott Baknyúl küldte el a Homárnak. Baknyúl nem potenciális hirdető, hanem azon borult ki, hogy a szájt üzemeltetői a júzereket a fizetős, és megdöbbenésünkre "örömpolgár" névre hallgató státuszba szeretnék terelni, és ezért korlátozták a nem fizető felhasználók levelezési lehetőségeit. A Homár a tényfeltárás érdekében gyorsan regisztrálta magát. Először is megnéztük, min is megy a hirigelés. A "Mi az a sok előny amit az Örömpolgárok élvezhetnek?" című lista egyik eleme az volt, hogy "A keresőben tetszőleges szóra is kereshetsz". Felajzva már a biszex chatszobában néztük élőben szexxxmacska rossz felbontású kannáit, amikor rájöttünk, hogy mi ikrákkal szaporodunk és a bikinivonalunkat kemény, rücskös mészpáncél borítja. Vagyis nem lenne esélyünk a 102 kilós Duna-Tisza-közi asszonynál, aki ugyan heteró párkapcsolatban él, de egész életében izgatta, milyen lenne egy kőkemény tízlábúval. Baknyúl füstölgése, majd az igen szórakoztató levél hajtás után olvashatók.

Baknyúl sez:

Először is: szégyelld magadat, hogy miközben titokban, leengedett redőny mögött szex chatre jársz, nem reklámozod magadat Eropolison. Most pedig jöjjön egy levél, amelytől tuti, hogy lekonyul a csápod. Eropolis szolgáltatója, horribile dictu, 5 éve veszteséges! Ez nem üzleti titok, hanem egy olyan szörnyű katasztrófa, amit mindenkinek el kell sírnia! És miért veszteséges? Á, semmiképpen azért, mert bénák és 5 év alatt se tudták vonzóvá tenni a fizetős szolgáltatást, hanem miattad! Egyrészt, mert a hirdetők (köztük te) nem vagytok hajlandóak reklámozni magatokat náluk, másrészt meg mert a felhasználók (te, aki lapzárta után odajársz chatelni) nem hajlandók fizetni a szolgáltatás igénybe vételéért. Természetesen a veszteségesség ennyi idő után már tűrhetetlen. Hogy bekényszerítsék a felhasználókat az örömpolgárok közé, korlátozták a levélküldés lehetőségét napi két levélre.

Baknyúl (aki nem elég, hogy titokban, de még a tetejében ingyen akar szexchatelni)

Íme a levél:
 

Kezdjük talán a száraz ténnyel, 2008. december 16-tól Eropolis polgárainak kimenő levelezését korlátoztuk, naponta maximum 2 levelet küldhetnek, a korlátozás nem vonatkozik az örömpolgárokra, akik továbbra is korlátlan számú üzenetet küldhetnek.
A korlátozás célja az örömpolgárok számának jelentős növelése, ha kíváncsi vagy a részletekre kérünk téged, olvasd tovább ezt a cikket.

Eropolis és elődje a szex.org majd 12 éves múltra tekint vissza, az örömpolgári státusz 5 éve került bevezetésre, célja kettős, egyrészről az örömpolgárok a regisztrált tagoknak (lakóknak) olyan csoportját célozza meg, akik ezzel is jelezni kívánják, megbízhatóságukat, valós szándékaikat, komoly elkötelezettségüket a partner és párkeresésben, másik célja pedig bevétel biztosítása Eropolis üzemeltetéséhez.
Ezt a kettős célt számos extra szolgáltatás nyújtásával kívántuk vonzó lehetőségként kínálni mindenkinek. A gyakorlatban céljaink, a nagy számú megbízható tag és a bevételek növelése sem valósult meg, ennek oka az, hogy örömpolgári státusz nélkül is, ingyenesen kínáltunk teljes körű szolgáltatást, mely szinte minden igényt kielégített.
A statisztikák szerint az Eropolist igénybe vevők csupán 0,5 százaléka mutatott hajlandóságot arra, hogy örömpolgár legyen. Nem csak Eropolisban, de az élet minden területén tarthatatlan állapot az, hogy egy szolgáltatást igénybe vevők csupán fél százaléka fizet annak igénybe vételéért.

Eropolis fenntartását, a szerverpark üzemeltetését, folyamatos cseréjét, az igénybe vehető szolgáltatások folyamatos fejlesztését az elmúlt 12 évben Eropolis tulajdonosai finanszírozták, ezentúl azonban ezt nem tudják, és nem is kívánják megtenni.
Eropolis működése, néhány hónap kivételével veszteséges volt, ennek két oka van. Az első ok a hirdetési piac esetlegessége, a potenciális hirdetők képmutató hozzáállása, miközben szabadidejükben, vagy munkaidőben, titokban Eropolison keresnek partnert, partnereket, nem akarják, hogy vállalkozásuk, termékük egy "ilyen" oldalon jelenjen meg, holott itt is ugyanazok a potenciális vásárlók vannak, mint máshol. A veszteség másik oka, pedig a felhasználóktól származó bevételek elmaradása, vagyis az örömpolgárok alacsony létszáma.

Bizonyára sokan felháborodnak a korlátozástól, szívük joga, nekünk azonban meg kellett hozni ezt a nehéz döntést annak érdekében, hogy Eropolist még sokáig használhassátok akár ingyenesen polgárként, mert hiszen továbbra sem kötelező fizetni azért, ha Eropolist használod, akár örömpolgárként korlátozásoktól mentesen.
 

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 01:07:19

Hú basszus. Ha 5 éve veszteséges akkor hogyhogy még megvan? Csak nem pénzmosoda?

Ha 0,5% fizet és az tartja fenn - akkor az a Magyar Állam!

Hogy a képen látható "Daszható dög" feliratot ne is említsem.

Vajon daszni... az milyen...
Én arra tippelek hogy aki Fertődön megfázik a vendégházban, az utána nem baszik éjjelenként hanem...

kisgalád 2009.01.07. 01:07:43

Homár!
Nyugtass meg minket, hogy nem vagy veszteséges. Hogy nem lehetünk bérkommentelők az hagyján, de mi lesz ha napi 2 ingyenes kommentre szorítasz minket? Mivé lesz az elsőzés szép hagyománya, ha elveszítjük a korlátlan kommentküldési lehetőséget? Bár biztos lenne olyan grafomán, aki fizetne a plusz kommentekért is... De akkor az elsőzés meg legyen emeltdíjas.:)))))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 01:10:56

Te engem az érdekelne hogy mi a franc az aki ....@eropolis.org címről levelet küld KIFELÉ...


Valamint hogy honnan jön az a marha büdös ami ide az ügyeletes szobába beáramlik... OK hogy a szomszédban van a WC, de ilyen még nem volt...!

wtchp 2009.01.07. 01:16:52

bejött a kampány, mert számításaim szerint azóta már 2,4% örömködik összesen... és a résztveők kevesebb mint 1/5-öde lány. és azok 5%-a örömlány :) (míg a fiúk ingyenélőbbek (2%))

kisgalád 2009.01.07. 01:20:54

@ColT: Én ehhez nem értek, pesti vagyok.... Egyébként még sose használtam szexoldalt, de úgy látom ez is vmiféle sexuális segédeszköz lehet.

A kép nekem is tetszik, kíváncsi volnék, hogy sörecet ezen is alkalmazná-e mellnövelő technikáját?

Még az érdekelne, hogy ha ürömpolgár lesz vki, az hol garantálja, hogy komoly kapcsolatot keres? És ha csak b@xni akar?

Szag megszűntetéséhez levegőt csukott szájjal venni próbáltad-e?;))))

kisgalád 2009.01.07. 01:26:52

Végül:
Két férfi beszélget:
- Úgy érzem, így a harmadik X-en túl végre felnőttem és készen állok egy egyenlőségen és kölcsönös megbecsülésen alapuló, hosszú távú és komoly kapcsolatra.
- Akkor most biztos olyan nőt keresel, aki kedves, intelligens, jó humorú és családcentrikus.
- Háát, inkább olyat akinek jó nagy dudái vannak.

Jóccakát :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 01:33:13

@kisgalád: Az utóbbi vicchez grat :D

Sajnálatos módon nem a saját pofám a bűnös szag ügyben, ennek megelőzésére vannak különböző módszerek :)

A szexoldal egyébkét olyan mint a szextető? Vagy mi.


Viszont szeretnék már én is Magyarország örömpolgára lenni. Biztos jó lehet. Akkor örülhetnék is valaminek.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 01:38:40

Ja ha már durva dolgoknál tartunk, na EZ.

vomified.wordpress.com/

Az oldal letöltődése után pár page down, ha az utóbbi idők termése gyengének bizonyul...

pupakpepe 2009.01.07. 01:41:14

daszni akarok!!!!!:))))))
boldog örömpolgár lenni...

ColT:

hát nem elég neked hogy a homár boldog örömpolgára lehetsz???
telehetetlen vagy-e, mondták-e már...


daszásban gazdag, örömteli jóiicakát mindenkinek!(de csak ha perkáltatok!!)

VV7 Atuska 2009.01.07. 02:00:54

Ne legyetek mán naívak, emberek! Nyilván leginkább azoknak éri meg regisztrálni, akik folyamatos jelleggel párt keresnek, vagyis üzletszerűen kéjelegnek, ill. azok, akik igénybe veszik ezt a szolgáltatást. Aztán lehet van még némi swinger is, de hogy itt valaki élete párját keresse, azt kötve hiszem.

lodenkabat 2009.01.07. 03:28:10

Akkó a Madám felkapta a vizet, mer a piszok dög k.rvák csak dasznak, de egy se nem tejel - pontosabban csak 5%. Mán meg nem tellik se tükörplafonra, se nem számos extraszolgáltatásra. Vajon miért van az az érzésem, hogy a posztíró az eropolisnak akar innen a homárról reklámot csinálni arra gondolva, jó részünk megnézi, hogy mi is az a kupi?
Dasszanak egyedül sünnel!

buksikutya 2009.01.07. 04:16:50

ez a post nagyon gaz, szerintem asap vegyetek le, meg mielott felebred a "nep"....

b

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.01.07. 04:32:12

Ó csak folytatódik az eddigi trend :D

Slanger · http://tudtad.blog.hu 2009.01.07. 06:23:41

hát ha már neten keresel társat, biztos, hogy ez alegjobb hely?

ge-za (törölt) 2009.01.07. 06:24:22

"Itt a helyed, ha az örök boldogságot keresed, de itt a helyed akkor is, ha csak lazulásra, némi forróságra, bizsergésre vágysz, és megadnád a testednek, ami jár neki."
-----------------------------

Ezt az oldalon találtam,érdekelt hogy mia van ott.
-tehát örök boldogság (lehet Braco az üzemeltető és feltölt pozitív energiával)
-ha fázol akkor is jó(Peer Chi Fertődön benézett volna az oldalra,nyilván nem lett volna problémás a szilveszter)
-van bizsergés(iPhone tulajdonosok előnyben)
Akár a homárt olvasgatnánk:D

Acmee 2009.01.07. 06:27:48

Hát nemtudom...

1. Csak kurvák hirdetnek
2. Csak nimfománok hirdetnek
3. Csak kurvák és nimfománok hirdetnek.

Csak nekem tűnt fel a dús, fehér buxamuff? Ejnye srácok, nem csak a két mell van a képen... (Na jó, előszörre Én sem láttam mást rajta) :DDD

Ofélia . 2009.01.07. 07:19:54

@ColT:" Valamint hogy honnan jön az a marha büdös ami ide az ügyeletes szobába beáramlik... OK hogy a szomszédban van a WC, de ilyen még nem volt...!"

Ofélia . 2009.01.07. 07:21:01

@ColT:" Valamint hogy honnan jön az a marha büdös ami ide az ügyeletes szobába beáramlik... OK hogy a szomszédban van a WC, de ilyen még nem volt...!"

Nézz néha körbe hátha észreveszed a kakikálós lacikát:))

Stupidella 2009.01.07. 07:34:31

Az eropolis oldal elegge kaki. Vannak ugyan benne hasznalhato dolgok, a hivatasosak is el vannak kulonitve. De! A menurendszer hasznalhatatlan (logikatlan, eltevedsz benne), a grafika, a kinezet elavult, gagyi es merenylet a joizles ellen. Ez a napi 2 uzenetes korlatozas meg... Az uzemeltetok biztos nem hallottak meg a befektetes hasznossagarol; elobb kene csinalni egy hasznalhato, tetszetos szolgaltatast, utana lehet a markukat tartani.

Átlagarcú 2009.01.07. 07:58:12

Először megpróbálom megérteni.

Átlagarcú 2009.01.07. 08:05:21

Kérdeztem már, hogy mi a telefax latin neve?
TELEPÉNIX

Átlagarcú 2009.01.07. 08:13:47

Elegáns úriember kérdezi az elegáns úriasszonyt:
-Mondja hölgyem, hajlandó lenne 5 000000Ft-ért le....ni?
-Lehát!
-...és 500-ért?
-Mondja, minek néz maga engem?
- Azt, hogy minek nézem már tisztáztuk, most alkudozunk.

lógalába 2009.01.07. 08:14:38

én ezt nem is értem.. ráadásul ne rakjatok ilyen képet a postba, mert nem tudom végigolvasni a melóhelyen..így is érdekesen néznek rám, mikor a röhögéstől arcomat elfedve, könnyeimet törölve roskadok az asztalon..

Ofélia . 2009.01.07. 08:22:07

@Acmee: Az albino buxamuff tényleg nem tünt fel elsőre de a hogy jobban megnézem vaj mit dugaszol bele:)))

Átlagarcú 2009.01.07. 08:24:54

komolyra fordítva: ...máramennyit én vágok az egészből.
Az oldal üzemeltetője eredetileg recskázás céljából létrehozott oldalból meg is akar élni. Még egyszerűbben: Olyan kurvákat akar találni, akiknek nemhogy fizetni nem kell, hanem még ők fizetnek.
...hát ez nehéz ügy.
mindenesetre figyelemmel kísérem és ha megvan a megoldás alkalmazom:)))))

Ofélia . 2009.01.07. 08:26:55

@sörecet:" Először megpróbálom megérteni."

A kézrátételes csöcsörészés után vagy előtte??.

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2009.01.07. 08:32:25

Az alapján, amit olvastam úgy tűnik, hogy az Eropolis szolgáltatásainak nagy részét ingyen lehetett eddig igénybevenni, az örömpolgárok meg fizettek azért, hogy így nevezhessék magukat, plusz kaptak valami kis extrát. De aki csak daszni akar, annak nincs szüksége az örömpolgár kitüntető címre, így nem fizet.
Pénzből élnek Eropolisban is, plusz gazdasági válság, plusz teljes mértékben jogukban áll bármikor változtatni a szolgáltatásaikon, plusz nem suttyomban tették, hanem levelet küldtek róla = mi a probléma?

Átlagarcú 2009.01.07. 08:38:03

@kisgalád: "A kép nekem is tetszik, kíváncsi volnék, hogy sörecet ezen is alkalmazná-e mellnövelő technikáját?"
A hölgy első látásra nem igényel különösebb beavatkozást. Szemmel láthatólag szintén "C".
Egyéb azonosságot nem vélek felfedezni e felületes ismeretség alapján:))))
Csók a Maminak:))))

[imi] · http://twitter.com/forgoimi 2009.01.07. 08:39:35

daszok az egészre :) jöhet a következő poszt!

É2I 2009.01.07. 08:43:16

Ilyen suttyó bandát. Az még ok, hogy pr megbeszélésen, ez így elhangzik a főnök szájából, de hogy ezt le is hozzák a felhasználóknak. Csak gratulálni tudok!!! Gondolom ezután az ingyenes felhasználók is konvergálni fognak az álomhatár felé; mondjuk lesz az is 0.5 %. Ennek eredményeképp becsukhatják a cirádás bótjukat a g...
Talán új marketinges kis műbrokit kaptak-e?
EDEi mélységek. Meg lesz-e az ötezer poszt?

psr6 2009.01.07. 08:51:05

Nekem úgy fest, jó nagyot akartak húzni a társkereső oldalból, és pár év után (évtized?) rájöttek, hogy nem elég lefoglalni egy domaint és vlaamit csinálni rajta megnéztem az oldalt, a design, egyéb totál igénytelen, nem csoda, ha nem jutottak semmire. És most persze dühöngenek, esetleg egymás között volt vitájuk,és most azt exportálták a közösségbe. Óriási hibák sorozata. Eddig se lett, ezután se lesz belőlük semmi.

Átlagarcú 2009.01.07. 08:52:15

Ami még elbizonytalanít és megfejtésre vár: az ügy fogyasztóvédelmi aspektusa, közérdekűsége. ...bár statisztikákat nem ismerek és lehet, hogy a kérdés társadalmi jelentősége tetemes és széles tömegeket érint.

terrybenedict 2009.01.07. 08:58:50

Kábé a kezdetektől vagyunk regisztrálva az oldalon, na jó, nem teljesen, mert csak kilenc éve vagyunk együtt...
A szex.org jobb volt, egyszerűbb volt, ezt egy kicsit agyonvariálták.
Ez a fizetősdi meg egy kibaszott lehúzás. A fasznak kérnek el egy kurva ezrest valamiért, ami 10 éve ingyen van???? Aztán meg csodálkoznak, hogy megtizedelődött az oldal látogatottsága. A kurvák eddig is pénzért hirdethettek, abból szerintem volt bevétel elég. De bazmeg, azért így ez gáz. Lenne baszki, 300 Ft egy hónapra, azt simán kifizetné mindenki, de így meg pont olyan kibaszottul van kitalálva, hogy egy ezres feltöltőkértya se elég a szarukra.
Gratula EROPOLIS!!!!
Jól elbasztátok! Igazi magyar példája annak, hogyan kell egy népszerű dolgot sárba baszni pikk-pakk!!!
PEdig volt már ilyen modell: www.hu-swingers.com - ott is baszott sokan voltak, állandóan 100 körül volt az éppen online kátogatók száma, aztán meg amióta fzetős, azóta meg alig néhány...
Ha akkora fasza vállalkozásotok van, akkor a faszért nem vettetek fel egy jó marketingest, aki megoldotta volna a dolgot. Egy olyan oldal, ahol ennyi látogató van, azért az borzasztó nagy hirdetői potenciállal bír. Csak persze nem mindegy, hogyan.
De már mindegy, elbasztátok.
A vége az lesz, amit már tervezek pár éve: létrehozok egy partnerkeresős oldalt, egyszerűt, prolit, de ingyeneset!

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.01.07. 08:59:14

(O)(O) ennyi amit leszűrtem az új postból, a többi meg értékelhetetlen. És a fene egye meg, tegnap pizzáztunk asszonnal és mégsem volt szex. Ez a kurva válság...

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.01.07. 09:03:35

Sikeres-e az, aki ilyen oldalakon találja meg a partnerét egyébként? Vagy csak nekem furcsa, hogy elmarad a hölgyemény elcsábítása, az utána lévő sikerélmény, az érzés, hogy nem Deák Ferencet akarja, hanem velem daszni és még a pénzem is megmarad részben? (mert piát azért fizetni kell legalább egyet)

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2009.01.07. 09:06:24

@EnZsolt: Idézd fel a zasszonynak Alice Cooper örökbecsű sorait, miszerint:

"I'm a hungry man, but I don't want pizza..."
(Feed My Frankenstein)

Impega 2009.01.07. 09:09:27

Nem lehett volna mas kepet adni?

Átlagarcú 2009.01.07. 09:10:21

faszé van nekem társam? most kereshetnék

George Jung 2009.01.07. 09:13:45

Hát dasszátok meg, röhögjetek ki, de én ezt az egészet nem értem.
Mi van?
Most melyik részt ki írta? Mi az a "baknyúl sez"?
Nem tök értelmetlen ez? Felkapom a fejem Dundika miatt, és Dundika sehol.

CheetahRabbit 2009.01.07. 09:15:47

Szánalmas egy társaság. Amúgy Homár hogyhogy nem a homoszex negyedbe regelt?;-)

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 09:21:22

Gyurigyerek: Egyrészt az van, hogy van egy Der Buzerátor oldal, amelyik a szélsőséges időjárási viszonyokra tekintettel többet akar kaszálni. ...másrészt van ennek az oldalnak közönsége, akinek nem elég a napi két ingyen ismeretség.

terrybenedict 2009.01.07. 09:27:20

Mondjuk azt hozzáteszem, hogy a kilenc év alatt kettő partnert talátunk itt. Azok is párok voltak.
A szingli nők többnyire csúnyák vagy kövérek, vagy vad leszbikusok, a párok fele normális, a többi gáz, fasziból, főleg prosztóból meg annyi van, mint égen a csillag...

Ofélia . 2009.01.07. 09:30:47

Na kit fog ma először ledaszni a főnöke munkaidőben elkövetett csöcsörészés vétsége miatt??.

Impega 2009.01.07. 09:35:21

@ofélia: Szia Ofélia. Ma nincs fonok, de azert nem kellene hogy kolleganok meglassak a kepet :/. Egy cicas kep jobb lenne.

terrybenedict 2009.01.07. 09:38:58

És különben is, Nagykanizsa az miért Nyugat-Dunántúl????????

bogec 2009.01.07. 09:39:09

Szeletném megdaszni, de dulván!

Átlagarcú 2009.01.07. 09:47:06

@Nálunk meg itt Tarpán: A harmadik momentumot elfelejtetted: hogyan lehet egy explicit tartalmú oldalt egy igen látogatott semleges oldalon népszerűsíteni.
Aki kitalálta, fáradjon a pénztárhoz.

=Ford Prefect= 2009.01.07. 09:55:22

Ez most ki f'szt érdekel?
Ilyen gyengén kezdeni az évet...

Inkább azt mondjátok meg, hogy miért nem működött az Index szilveszteri száma Mozilla-val?

A vogonok tegyenek benneteket a helyetekre!

elwood 2009.01.07. 10:02:16

Ha csak a töredék képességem is megvan mint Brámernek a nagy nézőnek, akkor a képen látható hölgy igen egészséges lehet már, mert negyedóráig néztem a fényképét.

Nancsi 2009.01.07. 10:02:23

ColT 2009.01.07. 01:07:19:
Index is veszteséges volt első pár évében (lásd internettó), de origo még tovább - vajon ezek is pénzmosodák? Egy internetes oldal amíg elkészíted, az szín tiszta veszteség. Az üzemeltetés az elején, amíg nem sikerül megfelelő felhasználó mennyiséget szerezned dettó. Ezután eldől hogy nyereséges-e vagy veszteséges.
Na most ha az elején beleöltél mondjuk 10 milát a fejlesztésbe, és utána kerül a havi fenntartás 100-200eFt-ba (1 részmunkaidős rendszergazda, plusz 1-2 havonta valami kis tuning az oldalon + 1 szerverbérlet), akkor lehet nem zárod be azonnal, hanem próbálod eladni, felfuttatni, vagy valamit kezdeni vele. Már csak az addig összegyűlt user adatbázis miatt is vonzó lehet 1-1 frissen induló, 0 felhasználós project kiegészítő oldalaként.
Nekünk is volt ilyen projectünk, 2000-2002 között veszteség, 2002-2003 volt rá bérlő, ekkor volt egy kevés nyereség belőle, utána megint veszteség, 2006-ban sikerült eladni kb annyiért, amit addig beletettünk. Vagyis 6-7 év munka, ami alatt kb semmit se nyertünk, csak a munkabérünk lett úgy-ahogy kifizetve. Van ilyen. Ha meg bejön, és hoz havi 1-2-5-sok milát, akkor nem panaszkodik az ember. Ha mindenki tudná előre, hogy mi fog kelleni a népenk, akkor minden oldal google volna. Az internet nem olyan, hogy meglátok egy menő oldalt, lemásoltatom kínaiakkal, és adom olcsóbban. Interneten csak olyan ötletek hozhatnak pénzt, amelyekben van valami újszerű, akár a szolgáltatásokban, akár a kivitelezésben, akár a felhasználói konstrukcióban, mert nem egyszerű az embereket elhúzni a konkurenciától. Vagy ne legyen éles konkurencia, vagy egy kategóriával jobbnak kell lenni tőle.
Az más kérdés, hogy én spec ilyen hangvételű panaszkodó levelet nem írtam volna, ha az oldal egy részét fizetőssé teszem. Simán megírom, hogy gyerekek, nincsen della, ezért korlátozzuk az oldal hozzáférést azok számára, akik nem fizetnek havidíjat. 1 SMSbe senki se hal bele, az oldalt viszont életben tartja. De ha hoztok az oldalra hirdetőt, akkor még a 15% jutalékotokat is megkaphatjátok a VIP tagságotok mellé. Ha tényleg potenciális hirdetők nézik az oldalt, ez lehet bejöhet (cége hirdet, neki meg visszaosztunk 15%-ot zsebből - mindenki jól jár).

mbond 2009.01.07. 10:06:53

Népszavazást a kettős örömpolgárságról!

kisgalád 2009.01.07. 10:10:43

@sörecet: Férfi és nő beszélget:
Nő:
-Amit maga akar az gusztustalan, erkölcstelen és perverz!
Ffi:
- Oké, ha nem akarja....
Nő:
-Egy szóval se mondtam, hogy nem akarom!


Egyébként a nagyi még mindig nem kapott választ a kézrátételes kezelésre...

Mézes B. Ödön 2009.01.07. 10:12:28

Vajon mi is az az UFO? Ma már nagyon kevés,olyan ember van,aki ne hallott volna erről a kifejezésről. Ám,ha feltesszük önmagunknak a kérdést,hogy mi is az az UFO, nem igazán adjuk meg neki a reális definíciót. (persze,tisztelet a kivételnek). Az UFO angol eredetű szó,amely tulajdonképpen az UNIDENTIFIED FLYING OBJECT elnevezésből ered,ami azonosítatlan repülő tárgyat jelent. Az emberek jelentős százaléka földönkívüli eredetű,idegen intelligenciák által vezérelt űrhajókra,röviden repülő csészealjakra gondol. Ami ugyan nem téves,hanem merész kijelentés. Az azonosítatlan repülő tárgyak bebizonyosodni látszik,hogy földönkívüli eredetűek. De vajon,ha tudjuk,hogy földönkívüli eredetűek,akkor miért hívjuk őket,még mindig UFO-nak ?

kisgalád 2009.01.07. 10:14:17

@ColT: Én úgy tudom, hogy mi már mindannyian Magyarország ürömpoolgárai lettünk. Tavaly kollektíve regisztráltak minket és 2009-től élvezzük majd ennek áldásos hatásait. (Szpás, cseszegetés, szado-mazó stb.) :)))))

Átlagarcú 2009.01.07. 10:14:57

"neki meg visszaosztunk 15%-ot zsebből"
sálálálá
Előre a Lenini úton!

Ofélia . 2009.01.07. 10:16:19

@kisgalád: Ne
zargasd ecetet most éppen töltődik.

Vagy odaragadt a keze?:))

Átlagarcú 2009.01.07. 10:19:57

Híve vagyok a naturális szépségnek. Egy ujjal sem nyúlnék hozzá.
...najo, nem változtatnék rajta:))))

Carnivora (törölt) 2009.01.07. 10:21:34

Mi is a baj ezzel?

már a recsikézés sincs ingyen várható volt manapság mégis mit adnak mégis ingyé?

kisgalád 2009.01.07. 10:26:50

Már említettem más poston is, de:

Kéremszépen kedves ufonauták, ha lehet sürgőssen vigyék el Ödönt és végezzenek rajta anális kísérleteket!

Ha meg Önök hagyták itt, vigyék vissza, nem kívánunk előfizetni a szolgáltatásukra.

Köszönettel: kisgalád a Földről

Skótduda 2009.01.07. 10:27:48

Szerintem aki ilyen oldalon "örömpolgár" sikeres ember nem lehet.

kisgalád 2009.01.07. 10:32:44

@Nancsi: Nálad a pont.
De szerintem elképzelhető, hogy a levél stílusa egy hamvába holt PR kísérlet, hogy kérés, objektív hangvételű tájékoztatás helyett ilyen módon ösztönözzék a reménybeli fogyasztót. Mondjuk a fenyegetés néha beválik. Én pl. 2x is vettem Tibcsicsokit, miután Hajós úr kilátásba helyezte, hogy ellenkező esetben felkeres...

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 10:33:06

@sörecet: azé ezt a kézrátételt meg kéne hagynod az asszonyoknak. Tapasztalatból mondom, hogyha azén szervemre teszi a kezét garantáltan megnő. Bár a hatása csak ideiglenes, de pont amikor kell. Gyerekkoromban még működött a csináld magad, de azóta veszítettem a képességeimből:))))

Nálunk meg itt Tarpán (törölt) 2009.01.07. 10:35:27

bocs az offé, meg a keresztényektöl.

Nancsi 2009.01.07. 10:36:41

sörecet 2009.01.07. 10:14:57:
A lenini út az inkább az, hogy mindent elveszünk adóba, mert minden az államé, te csak játszásiból vagy cég tulajdonos, valójában egy szaros kis bérrabszolga. Nyilván le is lehet papírozni azt a 15%-ot, az illetőnek úgy marad belőle vagy 4-5%. Reális az, hogy a munkavégzés 1/3 maradjon meg a munkavégzőnél, mivel az életünkhöz szükséges java 2/3-át ingyen biztosítja nekünk az állam. Vagy mégse?

É2I 2009.01.07. 10:38:13

"erotikus közösségi portál"

Hehehe!

De lányok hol vagytok? Netalántán böngészitek eme gyöngyszemét a zinternetnek?

Nancsi 2009.01.07. 10:40:17

kisgalád 2009.01.07. 10:32:44:
Hát igen, ez PR kísérlet volt, maradjunk annyiban hogy ez alapján nem csoda hogy 5 év alatt is veszteségesek annak ellenére, hogy erotikával foglalkoznak.

Átlagarcú 2009.01.07. 10:43:58

@Nancsi: Drága csillagom! nincs ezzel nekem semmi bajom. Rosszul ismersz. ...csakhát hiányzik nekünk a csengőfrász? Aki a saját érdekében tevékenykedik, úgyis tudja mi a dolga. Bemondani a rádióba nem egy helyes stratégia. Legalább a módját adjuk meg, nemigaz?

Nancsi 2009.01.07. 10:48:13

sörecet 2009.01.07. 10:43:58:
Múltkor hallgattam rádiót, nyilatkozott benne az adószakértők szövetségének vagy minek az elnöke a következőt: "Magyarországon nincs olyan KKV, amelyik tisztességesen adózna. Azért nincs, mert aki így tesz, az 2-3 hónapon belül csődbemegy. És ezt mindenki tudja, kormányszinten is."
Szóval nem én mondtam ezt be a rádióba, tudják ezt, csak lesz.rják.

wiener 2009.01.07. 11:40:54

sima tarskereson elobb szedsz ossze egy dugast mint itt

herpesz 2009.01.07. 11:42:38

ma már kurvára sem költenek az emberek...

Carnivora (törölt) 2009.01.07. 12:13:06

@wiener:

Tapasztalat?

herpesz 2009.01.07. 11:42:38

Szintén? :D:P

۝merta-X 2009.01.07. 12:14:33

Ahogy elnézem, a b@szni kívánó 90 kilós 45 éves kalocsai asszonyok itt is megelégednek egy 29-31 éves kisportolt, magas, intelleigens, jó humorú, nemdohányzó, megbízható ÉS független férvival, 20 cm fölött.

Remek.

Carnivora (törölt) 2009.01.07. 12:16:59

@Omerta-X:

Kiküldted az önéletrajzod nékik?

nuart · http://nudeart.blog.hu/ 2009.01.07. 12:25:06

csóró örömpolgár-jelölteknek puncik ingyé': napina.blog.hu/

csóró sznoboknak művészileg értékes puncik meg itt: nudeart.blog.hu/

oscar dirlewanger 2009.01.07. 12:52:24

én kakiszexet szeretnék csinálni, nővel.

satho 2009.01.07. 13:28:18

egy jó rotyogtatás reményében akartam regelni, de már látom nem fogok....

fizetni! ezért ?

EnZsolt / Paszuly Pista, a derék zöldbablegény 2009.01.07. 14:13:11

@Omerta-X:

és még mennyire leadták az igényüket avval, hogy legyen független.

ChatMan 2009.01.07. 14:28:06

Szinte indulástól regisztrált tagja vagyok a valamikori sex.org, későbbiekben eropolis-nak. Ez idő alatt végigéltem a folyamator romlás minden álomását. Aki ilyen portált akar üzemeltetni annak tudnia kell: A tagok nem fognak semmilyen díjat fizetni, tehát a látogatottságot kihasználva hírdetésekkel és egyéb, az alapszolgáltatást nem érintő "extrákkal" lehet anyagilag nyereségessé tenni a vállalkzást....mivel marketing szakember vagyok, eszem ágában sincs elmondani, hogy milyen módokon. Minden esetre rossz volt látni, hogy a rossz üzleti gondolatmenetet követő cselekménysor a kezdetetktől idáig teljesen nyílvánvalóan a teljes kudarcba vezetett. Maga a téma, mármint a sex, és a hozzá tartozó ingyenesség garantálja azt a potenciált ami a látogatottságot szinte "üzleti elképzelés nélkül" garantálja. Az ilyen oldalaknak a létjogosultsága és vele a látogatottsága addig tart, amíg ezt a státuszkót fent tudja tartani. Abban a pillanatban, hogy sérül ez a státuszkó a portál elveszíti a felé irányuló érdeklődést, vele a látogatottságot. ettől a pillanattól kezdve már az esetleges hírdetők számára is érdektelen lesz ami további látogatottságesést hoz. Mint szakember azt kell mondjam, hogy amennyiben így marad és ezt a gondolatmenetet (üzleti tervet) követik az oldal gazdái, akkor menthetetlenül az érdektelenség és az ebből következő megszűnés lesz a nem is túl távoli következmény. Csalódnék, ha az oldal látogatói (mint akár én is) nem kerestek, vagy már találtak volna helyettesítő lehetőséget. Én már találtam, és mások is fognak. Az eropolis látogatottsága lesz az amely paradox módon hozzá fog járulni a saját megszűnéséhez, hiszen a tagok éppen ezt a portált fogják felhasználni arra, hogy "kedvenceiket - partnereiket" tájékoztassák az új, más portálokon talált, továbbra is ingyenes, korlátozásoktol mentes lehetőségekről, és átirányítsa őket oda. Arrol már nem is beszélve, hogy a hasonló oldalak gazdái, felismerve a lehetőségét annak, hogy egy már meglévő hatalmas látogatói bázist a saját portáljukra irányíthatnak, a chat-en tömegével ismertethetik meg az eropolis tagjaival az uj lehetőségeket. Tehát hajrá mindenkinek aki most indít ilyen portált, mert a lehetőséget az eropolis gazdái ingyen kínálják, holott ez az egyetlen dolog amit nem szabadna tálcán kínálni a meglévő és eljövendő konkurenciának.

szép álmokat eropolis.

Banxa - Changes 2009.01.07. 14:36:17

Dasszátok meg ez de egy sz@r cikk. :)

rhynn · http://comicbooks.blog.hu 2009.01.07. 15:55:05

@Banxa: Dehogy is szar. Valaki sok pénzt kapott érte kis páncélkájába tömve rúdkörültáncolás közben :)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.07. 19:35:19

Azt hiszem, csatlakozok chickenhez, mert szilyn enyhén kiakadtam. Nem vagyok egy teljesen gyöpagyú, ikusilány egysejtű, de akárhogy erőltettem az agyam, egyszerűen képtelen voltam megérteni, hogy miről szól az első x bekezdés, aztán rájöttem, hogy semmiről, és feladtam a próbálkozást, hogy megértsem, mitisír a hogyishívják. Most pedig elolvasom a kommenteket, hátha valaki okosabb volt nálam, vagy csak nem munkától megfáradva esett le a Homár elé.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2009.01.07. 19:39:55

Akkor hivatalosan már két fős a lobbink. Voltak már lázadozók, de nem jelezték külön a belépés szándékát, így őket nem tartom tagnak :D

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.07. 19:48:13

Jónapot!

Én Bablevi vagyok és közlöm, hogy mindenkit meg fogok mondani, mert ciciket zumoltok! És ki lesztek rúgva!

További szép napot:
Bablevi

ui. Megyek sünt szarni.

Ofélia . 2009.01.07. 20:31:43

@megélhetési sünöző / Csubakkáné Jolán: Vigyázz a gatyára minél márkásabb annál inkább utálja a sünt.

Viszont ez a DASZNI ez igen, fogjuk mi még használni(toszni d-vel?):)))

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.07. 22:50:14

Dasszátok meg...
Csak annyit tennék hozzá, hogy a mercit vagy békán kell kitolni, vagy kutyán, vagy krokodilon, vagy olyan görgős emelőn.
Vagy felrakni a Vaterára, és a szállítást a vevő állja.
Vagy akármi.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.07. 22:51:26

Ez a daszható dög nálam egy kicsikét nekro-fílinges. Ez FONTOS!

FéeVerte 2009.01.08. 00:33:45

Chatman: sex és státuszkó. ehe,ehe. Utóbbi, az olyan, mint a tuskó v. mi?
Azért tart itt az ország, mert ilyen státuszkó-markecingesei vannak. ( ha még nem lett volna az Azért tart...)

kisgalád 2009.01.08. 12:29:52

Láthatóan elfelejtettétek amit irodalom órán tanultatok. Daszható dög. Ez egy alliteráció. Írhatta volna persze azt is, hogy b@szható bög.

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.08. 22:17:24

Egyszerűen csak rosszra gondoltok. Ki beszélt itt baszásról? Senki! Persze ti egyből erre asszociáltok! Perverz banda! (danda?)

megélhetési SÜNöző (retro homározó) 2009.01.08. 22:18:27

dundika a daszható dög
bumbika a baszható bög
bundika a daszható bög

stb.

Merci alá fékolajat, gatyába meg féknyomot!

kisgalád 2009.01.08. 23:52:22

@megélhetési sünöző / VÉRSÜNöző: Teljesen igaz. A képen szó sincs baszásról. Szerintem, a hozzászólókat előre megfontolt szándékkal megtévesztette bundika ujja (?) amit épp felhelyez a... de lehet, hogy pont tampont cserélt, mikor az aljas lesifotós lekapta.
süti beállítások módosítása