Tékozló Homár

Csípőfogóval szabta rövidre a nyaralást az E.ON

2009.07.07. 15:15 | ge | 90 komment

Zoltán zenéket szerez, egyszer már szerepelt is nálunk, most viszont klasszikus naív ügyfélként írt. Az E.ON minden előzetes bejelentés nélkül vágta le a nyaralójukat az áramellátásról, egy mozdulattal elintézve a családi nyaralást. A kalandhoz nem kapcsolódó, ám a szolgáltatóhoz mégis köthető szerzemény kellemes kísérője a sztorinak.

2007 óta első alkalommal volt lehetőségem nyaralni. Ha csak egy hétre is, de semmi zene, semmi meló. Két iskolás fiam is szívesen csatlakozott, nagy elánnal készültünk anyámék balatonszárszói nyaralójába. Szabit kivenni, listát írni, vásárolni, pakolni. Indulás június 20-án reggel.

Megérkezve a víkendházhoz, örömmel tapasztaltuk, hogy a legutóbbi nyírás óta nem nőtt annyit a fű, hogy újra bele kellene tolni a gépet, úgyhogy vidáman nyitottuk a kaput. Ez volt az utolsó boldog pillanat. Rögtön láttuk, hogy a házba vezető elektromos kábelek az utcai oszlophoz való csatlakozás helyett, szemérmetlen módon a földön hemperegnek. Elkezdtünk kipakolni, de közben hívtuk az E.ON hibabejelentő számát, mondván „A kábel leszakadt az oszlopról, kérünk szépen intézkedést!”. Az üszis droid megígérte, hogy még aznap kijönnek és megcsinálják. Nemsokára meg is jelent egy tetőtől- furgonig eonba burkolt jómunkásember, aki gyors, és érthetetlen köszönés-bemutatkozás után a villanyoszlop felé bökött, majd kijelentette:

- Ezt nem kötöm vissza, már nincs hozzá alkatrész.

Anyám erősen (és érthetően) kiakadt, hogy „akkor most hogyan?” Látszott ugyanis a csávón, hogy sunnyog. Végül elköpte, hogy ők vágták le és dobták be a kertbe a drótot, mert „a házban a mérőhely nem felel meg az EU szabványnak”. (Hogy ezt miből állapította meg…?) Keressünk egy „regisztrált” szerelőt, aki megcsinálja az átalakítást, utána visszakötik. Adott még egy telefonszámot valami E.ON-csókos szakihoz, majd sietve furgonba pattant és elhúzott.

Ott álltunk egy heti hűtött kajával, amit gyorsan frigóba kellett volna tenni, hívtuk hát a csókost. Érdekes módon az illető nem egészen értette az ügyet, sőt savazta az E.ON-t, mert ilyet szerinte előzetes értesítés nélkül nem lehet. (Szerintünk sem…) Egyébként be tudta volna vállalni a három napos melót („mert ugye csókolom, ehhez szét kell vésni a házat”), de egy héttel később tudott volna csak kezdeni. Próbáltunk másik villanyászt keríteni: négy nap volt a legkevesebb, amennyit várni kellett volna, hogy valaki odadugja a fáziskeresőjét.

A tízkilónyi, gazdaságos mirelit barátfüle már csöpörgészett, mi pedig kezdtünk az agyhalál állapotába süppedni. Telefon újra az üszinek (az legalább ingyen van). Negyedórányi szép szó, érvelés, Homárral, Jusztlacival és perrel való befenyítés sem volt elegendő, hogy a jómunkást visszatereljék drótozni, így érkezés után három órával már pakoltunk visszafelé a kocsiba, és gyermeki értetlenségtől övezetten indultunk haza. Két sráccal, hűtő, fény, villanybojler és rezsó nélkül maximum egyhetes szörvájvör-kiképzés lett volna a pihenésből. Balatonban mosdással, avartűz fölé akasztott lábasban főzéssel, a rothadó húsáruk és Túró Rudolfok bűzétől kábán… Valamiért nem vonzott ez a lehetőség.

A szabi idén valóban nem zenével és melóval fog telni. Helyette kitűnő nyári program vár: a ház eusítását megszervezni, drótot visszaköttetni, E.ON görénységét világgá kürtölni, pert elindítani. Zsííír…

Apró-popó: görénység. Mielőtt arra vetemedtem, hogy elindulok nyaralni, a Haragvó sors című készülő film egyik betétdalán dolgoztam, amely mondanivalójával kapcsolódik az energiaszolgáltató mentalitásához. A YAMAHA post írásakor megfogadtam, hogy mutatok valamit, ami az inkriminált szintetizátorral készült: Görény tangó itt.

Zoltán
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2009.07.07. 15:20:19

Pedig a kis faszenesen milyen jókat lehet sütni!

Szódás Lova 2009.07.07. 15:24:06

Görény tangó űberzsír. E onnak ünt, eszettet.

Abdab 2009.07.07. 15:25:20

"... hogy valaki odadugja a fáziskeresőjét." Kedvelem Zoltánt. :)

Smacika 2009.07.07. 15:26:12

5.
De a zene nem rossz.

hiszti 2009.07.07. 15:26:26

ó elbambultam .
mi van a fogóval?
na elolvasom

Frucsasz 2009.07.07. 15:36:19

És egy kis ingyér-önreklám is becsúszott a végére... :)

beachball 2009.07.07. 15:37:35

Tök igazad van, ez kib..ás.De én maradtam volna.Felnőttként is táboroztam nem egyszer, de minden pillanat jó emlékként maradt meg bennem:)
Reggelente Népszabival kocogás a pottyantósra, mert ott nem volt sorbanállás, utána jéghideg vízben mosdi, kávéért élet-halál harc, majd játék, túra,sport,játék megint. rettenetes trutymó készítése májkrémből, hagymából, mustárból és hasonlókból vacsira majd este jégcsappal mosdás,oly hideg volt a kútvíz...
Az ebédet helyi oviból, hasonló helyek konyhájáról rendeltük mindig.
Jó az, na.
mondjuk nyilván nem úgy, ha a kényszerből folyamatosan evett barátfülétől a 4. napon skorbutot kapsz:)

Fairy Girl 2009.07.07. 15:38:27

Egyébként is utána romlott el az idő nem? Úgyse lett volna jó nyaralás :( mondjuk így... pfffff...

hiszti 2009.07.07. 15:38:33

Várjuk a fejleményt a postolótól (per).

Sünök kiutalva az EON kirendeltségre.

Azért mert nálunk a nyaralásból hazaérkezvén találtuk a lakást ledrótozva. 17 nap után a fagyasztó leolvadva, megrohasztva. Tartósabb volt mint a chanel.

neked ugatok 2009.07.07. 15:39:04

nagy kópék melóznak az e-onnak
a múltkor kihívtuk őket a nyaralóba, mert nem volt áram, azt mondták, hogy szar a mérő, de mivel decemberig úgyis újra kell cserélni, mert lejár a hitelesítése, kikötik a sorból a villanyórát, és majd amikor kicserélik, visszakötik, csak szóljunk a józsinak, hogy nem mi babráltuk
ez volt év elején
év végén kihívtuk őket, és mondjuk a józsinak, hogy a laci buzerálta, nem mi, azért nincs bekötve a villanyóra
kikerekedett a szeme, és nem értette miről van szó, hisz a laci már régóta nem náluk dolgozik, de felhívja, mert ismeri
- laci, te kötötted ki ezt a villanyórát év elején?
- mi? hja biztos, mittomén, tegyétek be neki az újat oszt jónapot

aztán bekötötték az újat
mindezt nulla adminisztrációval, szóbeli ígéretre
velencén rendesek a villanyszerelők :)

beachball 2009.07.07. 15:39:43

Nálunk ma a démász játszadozott: va áram-nincs áram-van áram-nincs áram játékot.Kíváncsi vagyok, hány műszaki cikket sikerül így szétba..ni?Szomszéd néni tv-je minden esetre kipipálva, a mi számítógépünk tápegysége a múltkori ilyennél elhalálozott, következőnél a cégnek számláztatok.

beachball 2009.07.07. 15:42:56

Mi a tragédia, ha nem ez: egy játszótéri ismerős iggggen újgazdag hölgy közli tegnap, hogy:"Nnnna, mennyünk, Tiffike (Tiffany), mert mér mg kell vennünk a ruhát a nyaralásra"!
Kérdem:fürdőruhát?Mire ő: nem: veszünk egy csomó ruhát, olyan ciki lenne Tunéziába ugyanabban menni, mint itthon...:o

JMP 2009.07.07. 15:47:30

Szomszedba atmenni hosszabitot bedugni 5 ezrest oda adni neki es megoldva problema EON-meg nyeljen LION fish-t...

májgeriberi 2009.07.07. 15:49:24

itt a nyár jönnek a nyaralós sztorik..
aki edénél nyaral írjon :D

Tsabi 2009.07.07. 15:51:12

Eont Süni mar feljegyezte, nekem amugy nem jon be ez a vendeglatos muzsika, de izlesek es pofonok. a frappans ingyenrekklamert viszont gratula.

JMP 2009.07.07. 15:52:18

@beachball: Olyan gazdag nem lehet ha Tuneziaba jar nyaralni... csoro paraszt suttyo aki a turkalobol oltozik tuneziaba, az en farmerom ott is farmer hisz nemzetkozi cucc made in china... :)

bl4ze 2009.07.07. 15:54:44

EoN jol monnnyonle

Brummm 2009.07.07. 15:54:56

Csak át kellett volna menni Füredre. Tudok egy jó vendégházat alanyi jogon, csak borgács ne legyen a sok csomag közt.

Akkor még egy posztra valót össze lehetett volna kotorni.

Szódás Lova 2009.07.07. 15:56:31

@beachball: Tiffany? És ennyel mondják? 8O Elképesztő, milyen hülye nevek vannak.

Nálunk az előző tulaj szakmányban lopta az áramot, a villanyszerelő zsebóra nagyságú szemekkel nézte a kókány, feszültség alatti kötéseket. Gyorsan kikötötte őket, lefalaztuk a kötődobozt, le is tapétáztuk.


Aztán belefúrt a gázszerelő. Nem halt meg, de ez nem rajta múlott...

beachball 2009.07.07. 16:06:05

JPM, a sznobizás nem anyagi kérdés.Bár nem vagyok képben Tunéziaügyileg:),mi csak póri Balatonosok vagyunk,mi azt is imádjuk.
Szódás Lova, n-nel ejtik, a helyesírást nem tudom, mert tán egy időben nem lehetett eredeti helyesírás szerint írni, hanem a magyar hí szerint került az anykönyvbe a név, pl. úgy, mint Dzsenifer.
Nincs baj a névvel sztem, bár én nem adnám a gyereknek, inkább a becézés, na az vérszomjassá tett.

Secnir 2009.07.07. 16:06:41

"Látszott ugyanis a csávón, hogy sunnyog. Végül elköpte, hogy ők vágták le és dobták be a kertbe a drótot, mert „a házban a mérőhely nem felel meg az EU szabványnak”. (Hogy ezt miből állapította meg…?) Keressünk egy „regisztrált” szerelőt, aki megcsinálja az átalakítást, utána visszakötik."

én itt szúrtam volnaí ki a négy gumit, közölve, hogy keressem egy gumist az isten háta mögött, aki megjavítja.

persze a levágott kábellel (ami az oszlopról jön feszültség alatt) vertem volna az arcát.
JBQA az ilyennek.
Zoltán, együttérzek.

Krumpliorr (törölt) 2009.07.07. 16:20:12

Kellett volna neki adni egy kis zsebest 10-20K lett volna rögtön áram.
Ezt természetesen telefonnal rögzíteni, nyaralás után meg mehet a feljelentés.

HZ · http://nagyvilag.blog.hu 2009.07.07. 16:27:26

Azt nem értem, miér nem kértek villanyt a szomszédoktól egy hosszabbítón négy napig. Élni tudni kell.

Ben47 2009.07.07. 16:28:20

@Fairy Girl: ja, utána... mi pont akkor voltunk táborozni, egyik szoba(???) társ pont belelépett a vízalatt egy halott sünibe :( de azért 18 fokos víz is jó :)

Miigeii 2009.07.07. 16:29:08

"2007 óta első alkalommal volt lehetőségem nyaralni." - azaz csak tavaly nem voltál. ;)

Ezt csak viccből, persze, ez az E-On egy mocskos ganéj, remélem, lesz valami tettenérhető folyamodványa a dolognak, én drukkolok.

Szódás Lova 2009.07.07. 16:30:27

@Ben47: Balatoni sün, az olyan, mint a tengeri sün, csak édesvízi?

Manodesign · http://manodesign.blog.hu 2009.07.07. 16:32:25

Lehet, hogy megérne egy kártérítési igényt benyújtani. Amit már egyszer elfogadtak mérőhelynek, csak életveszély (meg persze tartozás) esetén kapcsolhatják ki.

Szódás Lova 2009.07.07. 16:35:23

@Manodesign: :( az a gyanúm, hogy kártérítési igény esetén hirtelen mindkettő lesz, jegyzőkönyvvel, dátummal, fényképpel...

hiszti 2009.07.07. 16:35:30

Látjátok? A sünök megrendelése is működik szóban. Mi ehhez képest némi feszültség a konnektorban?

hatesz 2009.07.07. 16:36:50

Az Eon zéerté? vajon ELEKTRONIKA VAN BENNE?

Manodesign · http://manodesign.blog.hu 2009.07.07. 16:39:07

@Szódás Lova: Én azért megpróbálnám. Ha nincs aláírva a jegyzőkönyv, a szogáltató semmit sem tud bizonyítani.
Feltéve, hogy tényleg nincs életveszély :)

Kobe 2009.07.07. 16:41:51

@Szódás Lova: ellenjegyzett jegyzőkönyv nélkül, valamint anélkül, hogy a tulaj a telekre lépést engedélyezte volna, kétlem hogy lenne....ha meg hirtelen előbukkan pár fényképpel igazolt papír, minimum okirathamisítással és betöréssel bővülne a lista

digiton 2009.07.07. 16:58:01

Két fő kérdés merült fel, amint látom:
1. Villany from szomszéd. Ez azért nem ment, mert akkor éppen semelyik szomszéd nem volt lent - már aki hosszabító távra lett volna.
2. Reklám a végén.
A film, amiről szó van, egy amatőr produkció, szóval moziban/tévében nem valószínű, hogy látható lesz, ergo haszon sem lesz belőle. Illetve azzal, hogy meghallgatjátok a számot és szórakoztok rajta, az nekem öröm - ha ez manapság haszonnak számít :)

É2I 2009.07.07. 16:58:44

Ezt írd és mondd nem tehetnek. MEH a felügyeleti szerv, küldd el nekik, de mehet a fogyasztóvédelemenek is.

A mérőhely szabványosítást akkor követelhetiheti meg a cég, ha bővítesz, valamit átalakíttatsz. Addig nem.
Ráadásul ezért nem zárhat ki a szolgáltatásból. Főleg előzetes értesítés nélkül.

Egyébként, így kikapcsolni csak három _átvett_ tértivevény után lehet.

Ha ilyenük nincs, erőss öngólt rugott a az eon, de a szerelő is baromságokat beszélt.


@HZ: Mivel áramot továbbadni, csak a szolgáltató engedélyével szabad. Aka mindkét fél megütheti a bokáját.

É2I 2009.07.07. 17:01:31

@É2I:
Upsz, azt nem írtam, hogy élet- és baleset veszély esetén kikapcsolhatnak így, de a leírás alapján nem ez volt a szitu.

digiton 2009.07.07. 17:03:44

Ja és a ráadás: a kártérítés, meg az E.ON görénysége: Pont az a csúnya az egész sztoriban, hogy egy büdös szót sem szóltak. Amikor a számlákat kell küldeni a fogyasztásról meg a készenléti díjról(!) akkor azonnal megvan az elérhetőségünk. Amikor szólni kéne, hogy "tessék megcsinálni, merkülönben kikötjük", akkor valahogy nem tudják kinek küldeni.
A kártérítési igényt már jeleztük telefonon a központban, verbálisan bólogattak rá. Majd meglátjuk, írásban mi leszen...

É2I 2009.07.07. 17:05:24

Egyébként itt a homáron az "Elszáradt Görények Tangója" lenne a megfelelő cím.

Már hogy on is legyek. ;P

Impega 2009.07.07. 17:07:45

@É2I: ennye de egydul maradtal :)

É2I 2009.07.07. 17:17:00

@Impega:
/off
Hát, ja. Mindenki hazament.
Én is, de itthon is van net, szabadidő meg kint k.rva meleg. Úgyhogy pötyögök.
Azon túl nézem az MTV remember Jackót.
Nem vagyok fan, de tény, hogy ez az ember kategóriájában történelmet írt.
RIP
/on

Sasfióka 2009.07.07. 17:27:53

Itt egyre inkább úgy tűnik, hogy a szerelő a ludas. Nekem már volt "homár-sztorim" az EOnnal: homar.blog.hu/2008/06/09/negy_vezetek_visszakotesehez_hetszer_szall_ki_az_eon így tudom, hogy nem vehet fel hibajegyet szabályosan kikötött ingatlanra az ügyfélszolgálat. Márpedig ha az ügyfélszolgálatnál "áramaktív" a fogyasztó - tekintve, hogy fel tudták venni a hibajegyet, akkor a szerelőnek KUTYA KÖTELESSÉGE LETT VOLNA a hibát elhárítani. Itt szerintem a szerelő túlbuzgósága volt az, ami "megakadályozta" a nyaralást!

Impega 2009.07.07. 17:36:42

@É2I: Na itt meg tok hideg van. Esik, fú, szürke

É2I 2009.07.07. 17:42:19

@Impega:
Hát kell neked külhonban tengetned :)

gelsystem 2009.07.07. 18:27:04

zoltán, meTTTTát biroDD??!?!?!?
szóval, zoltán, balfasz vagy!!!ez fontos!
én a helyedben így kezdtem volna:
1. először is hívom magamat, mint sünt, hogy egyből kéznél, akarom mondani, rektum közeliben legyek
2. 112 telefon, betörtek az ingatlanra, + valaki leszaggatta a kábeleket
3. feljelentés betörés, magánlaksértés miatt
4. beperlés, nemvagyoni: üzemanyag, kaja, gyerekek lelki trauma, kivett szabadság, mi1más........
.
az eonos jómunkásembernek pedig felajánlottam volna, hogy vagy azonnal visszaköti, vagy elássátok a kertben

É2I 2009.07.07. 18:35:58

@gelsystem:
Kint vágja le és bedoba a kerítésen.
Szó sincs magánlaksértésről. Bevett gyakorlat a nem fizető polgártársak regulázására.

gelsystem 2009.07.07. 18:40:09

@É2I:
....te sem olvasol figyelmesen???????
aszonta a droid: Végül elköpte, hogy ők vágták le és dobták be a kertbe a drótot, mert „a házban a mérőhely nem felel meg az EU szabványnak”...........
ez az én olvasatomban azt jelenti, hogy bent voltak, mivel a MÉRŐHELY a ház falán van.......
akkor itten most ki is a hüJe???????
kiutaltam magamat neked:):)

Szelíd hangorkán 2009.07.07. 18:41:30

@É2I: Nnna, ezt akartam mondani. Vagyishogy nekem úgy tűnt a leírásból, hogy a lanyoszlopról lettek ők leválasztva. Ami nem magánterületen van. A villanyszerelőt nem Oszlopontosznak hívták véletlenül? :)

Szelíd hangorkán 2009.07.07. 18:43:41

@gelsystem: Szerinted tényleg bementek megnézni a mérőhelyet? :) Szerintem megkapták a papírt, hogy itt és itt ki kell kötni az áramot, mer' szar az óra. Aztán kimentek és az oszlopról leakasztották a drótjaikat. Bár, ha a magánterületre való drótdobálás magánlaksértés... Akkor legyen igazad.

gelsystem 2009.07.07. 18:48:23

@Szelíd hangorkán:
nem az a kérdés, hogy bent volt-e......
a szaki mondta:
Végül elköpte, hogy ők vágták le és dobták be a kertbe a drótot, mert „a házban a mérőhely nem felel meg az EU szabványnak”
tehát, akkor mit nem lehet ezen érteni?
atán ha kijön a yard és aszonygya: mégse voltunk bent.....akkor megkérdezni, hogy miért vágta le
.
bakkker, ne legyetek már ennyire érthetetlenek!

bugsy 2009.07.07. 18:54:47

Az energiaszektorban még sokáig működni fog a posztkomcsi "ügyfélleszarós, mink vagyunk a hatóság" reflex.
Majd talán egyszer kinövik.

Ahogyan az átlagmagyarnak is ki kéne már nőnie a folytonos perrel fenyegetőzést pláne akkor, ha lövése sincs a joghoz.

Impega 2009.07.07. 18:55:15

@É2I: Na jol megkaptam :) Nezem en a Jacko megemlekezest a TV-ben.

Szelíd hangorkán 2009.07.07. 18:56:31

@gelsystem: ehh, ne menjünk bele... szerintem az ügyfelek villanyóráiról az áramszolgáltatóknak naprakész információik vannak. Biztos az akták tologatása közben feltűnt nekik, hogy Tóth Józsefné ügyfél villanyórájára már húsz éve rá se baggantottak, ezért biztos nem EU konform. És itt fognak hivatkozni a balesetveszélyre.

gelsystem 2009.07.07. 19:01:32

@Szelíd hangorkán:
:):):):)::)
igen, ez tipikus, viszont zoltán helyében én is hivatkoztam volna a balesetveszélyre:)
de ezt már leírtam
.
.
.
annyira jó, hogy mindenkinek mekkora a pofája -többek között nekem is, ez FONTOS-, viszont ez mindig ráébreszt kishazánkban zajló szarrágó eljárásokra, és az ittmaradt volt munkásőrök tömkelegére
és baszki ez a rohadt tehetetlenség megmérgez mindent!!!!!!!!!!!!!!
ehhez bizony, ki kell hallnia egy-pár generáciYOnak

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.07.07. 19:29:08

Ha a kábeltévé/internet kábeléért fel mert menni az egyik régebbi posztoló oszlopra , a mostani mé' nem?
Gumicsizma, gumikesztyű/guminő/ és visszaköti a kbelt
:)

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.07.07. 19:33:20

@gelsystem:
ELmondták már itt
EU szabvány hulyeség. MAgyar szabvány van ami a DIN-re támaszkodik
Villanyhálózat teljes felujitásakor, vagy uj épitéskor kell a f.mérőt olyan szekrénybe helyezni amit az áramszolgáltató le tud pecsételni, hogy a pecsétek megsértés nélkul senki ne tudjon hozzáférni.
Erre van a "Hensel szekrény" ajánlva

Eric_Cartman 2009.07.07. 20:52:59

Én megmondtam már régen, hogy a fibernet egy szar cég.

É2I 2009.07.07. 20:53:10

@gelsystem:
Sajnos az értve olvasást még gyakorolnod kell.

Lehet a ház falában vagy akárhol a mérő, odáig általában - kivétel a földkábel csatlakozókat - egy feszítőn keresztül, légkábellel viszik. Amit a csatlakozó oszlopról simán le tudnak választani. A telekre meg be is dobják, hogy a megélhetési sünözők ne gyüjtsék be.

Senki nem vitatta, hogy nagytudású szerelőnk volt aki ezt el is végezte.

Úgyhogy visszabújhatsz magadba :)))

Egyébként a sztori meg az lehetett, hogy a mérőnek lejárt a hitelessége, le kellett volna cserélnie az eonnak, mivel lejárt hitelességű mérővel nem számlázhatnak.Írd és mond nem kell kifizetned, sőt a szolgáltatónak büntetést kell fizetnie a MEHnek.
Tehát ki akarták cserélni a mérőt, de többször sem találták ott az ügyfelet (mondjuk rossz levelezési cím vagy éppenséggel bacctak kiértesíteni), így -jogtalanul- levágták, hogy majd csak bejön az ügyfél, ha kell neki valami.
Csak amikor kiderült a muri, szerelőnk rájött, hogy marhaságot csinált és -menteni az irháját - elkezdett nem létező előírásokról hadoválni.

Bukovári ez erősen, mivel folyamatos szolgáltatást így megszüntetni nem jogszerű. És ha nincs a szolgáltató kezében valami, jobb ha k.rva gyorsan ingyen visszaköti, mivel jó nagy büntivel nézhet szembe.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.07. 21:16:37

Eon szarjon sünt.
Aki nem értesített, az meg menjen nyaralni a Déli-Sarkra, meleg ruha nélkül!!!!!!

Én meg mentem sörözni :)

Kémütyüm 2009.07.07. 21:17:49

A posztolot mar er ugyi? Ne legyel mar láma ocsem. Gyereket megnyugtatni, jokedvuen hozni egy hosszabitot es elvezni a nyaralast. Ha semmi nem segit akkor meg kerekes olajemelot kell alatolni oszt azzal ki tudtad volna tolni a parkolohazbol, de akkor se hazamenni! Ferfi vagyol e

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.07. 21:28:01

Mary lanya Hawain nyaral e ferjevel
kul;dtem neki egy sms-t
felrenyomhattam valamitt mer jott egy hazimozi

Metál -e a bimetál? 2009.07.07. 21:32:52

én azt javaslom küldj egy sms-t az e-on ip címére
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN 2010-RE A POCSAY CSALÁD!!!

Kémütyüm 2009.07.07. 21:34:13

Hagyma kuldok neked smst, tudod mi a dolgod utana

Metál -e a bimetál? 2009.07.07. 21:35:20

Meg azt szeretném megkérdezni, hogy a házban mekkora hűtőszekrény van és van-e neki fagyasztó rekesze és az mekkora?

Kémütyüm 2009.07.07. 21:42:46

udvaron tuzet rakni, korulotte ugralni obegatva a kolkokkel egyutt, este tv helyett csillagturazni, masnap boltban zsomlet venni parizerrel oszt nagyokat rohogni. Utana nagyobb kiraly lennel a gyerekek szemeben mint Zambo Arpi

É2I 2009.07.07. 22:00:24

@Metál -e a bimetál?:
És hogy reszelenek-e benne manók vagy pocaklakók, esetleg elszáradt görények?

gelsystem 2009.07.07. 22:04:34

@É2I:
teeeeeeee, nagytudású!!!!:):)
ede a testvérED-E????
1. aszonta a droid, hogy lekapcsolták, mert szar a belső hálózat
2. ha ezt megállapította, be kellett mennie kerítésen belülre, és ott megnézni: magánlakot sértett
3. az tiszta, hogy az oszlopról kötötte le, ez nem is volt kérdés eddig!!!
4. olvassmá ember!

Dakota74 2009.07.07. 22:11:04

Látom,ma mind formában vagytok!
Egy jó szar nap után rámfért a röhögés.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.07. 22:15:49

@Kémütyüm:
tovabbkuldeni 14 helyre mer tragedia eri a csaladomat?

gelsystem 2009.07.07. 22:16:37

az eon-al nekem is volt kalandom egy pár évvel ezelőt:
vettünk egy házat, és az oszlopról egy tűzfalba épített konzolra volt a lekötés.
feltünt, hogy ínnye de feszül a kábel, és a tartó is ficereg ki a falból.
nosza, kaptam a telefont, hogy jöjjenek ki, mert valószínűleg megmozdult az oszlop, és szakad ki a konzol....
a telefont felvette valami droid, és mikor elmeséltem neki, hogy mi a nyűgöm, közölte:
- ott valami más probléma lehet, kizárt dolog, hogy megdőlt volna az oszlop!
- akkor mégis mi? talán eltoltuk a házat????
erre nagy csend
- én nem tudhatom, de ki tud köldeni egy brigádot, és 5 papírért lazítanak a tyúkbélen...
- #>@{@#}{í

gelsystem 2009.07.07. 22:18:35

kerestem egy józsibácsit, aki egy ezresért mászókázott-lazított:)

É2I 2009.07.07. 22:40:22

@gelsystem:
"Végül elköpte, hogy ők vágták le és dobták be a kertbe a drótot, mert „a házban a mérőhely nem felel meg az EU szabványnak”"

Mégegyszer: _házban a mérőhely_. Kérdezem; milyen belső hálózatról is beszélsz?
(Hogy világosabb legyen: jelenleg a telekhatáron kell elhelyezni az új mérőhelyeket, tehát, ha nem ott van, mondhatja azt, hogy nem szabványos. De ezt csak új vagy felújított helyen, amúgy nem.)

Egyébként a belső hálózathoz nincs köze a szolgáltatónak. A mérő után már semmi belepofázása sincs. Legfeljebb annyi, hogy nyilatkoztathat arról, hogy az megfelel a jelenlegi követelményeknek, szabványoknak.

És az olvasást én is tudom részedre ajánlani, főleg az értelmezési részét.
;)

Kémütyüm 2009.07.07. 22:40:34

Hagyma: En a hazimozira gondoltam inkabb, hogy kuldhetnel

Kémütyüm 2009.07.07. 22:42:34

Hagyma: En a hazimozira gondoltam inkabb, hogy kuldhetnel, de ha tovabbkuldod 6*10 23.on ierosodnek, akkor meg az esoerdok operaciojara is kuld penzt billgetz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.07.07. 22:49:09

@Kémütyüm:
kuldom a hazimozit amit kaptam de elotte eszek egy kis tonhalas sztrapacskat mert Bandi megeloz, Maryrol nem beszelve, bar O ma lecsot eszik egesz nap
most olvas
mindig elolvassa hogy tudnek 10 kilot fogyni aztan kimegy a huttohoz
es kozli next year
neha next day
de akkor mar sok vodkat ivott

Kémütyüm 2009.07.07. 23:00:12

Mondjad Meg a Marynak hogy a fogyokura veszelyes, akar Meg is serulhet! Inkabb sztrapacskas vodka ledugozva egy szikszpakkal

Kémütyüm 2009.07.07. 23:07:42

Bakter, ha leirom hogy Meg, ez a buzerator almas telefon nem hiszi el, hogy telleg kis betuvel akarom, oszt kicsereli

Kémütyüm 2009.07.07. 23:14:54

Akkor utolso!!!
Naggyon fontosch

Kémütyüm 2009.07.07. 23:15:54

Akkor utolso!!!
Naggyon fontosch

horex · http://horex.uw.hu/ 2009.07.08. 00:05:58

@hagyma: Figyelj, mert az SMS 500,000HUF-nak megfelelo USD-t szedett le a bankkártyádrol

ColT · http://kilatas.great-site.net 2009.07.08. 02:27:35

Na, hát asszem, amíg mi alkoholistásodtunk a haverokkal, itt eléggé elharapódzotta Besenyő-parádé ahhoz, hogy csak annyit fűzzek hozzá :

Elektronika volt-e benne?!

Na oszt' jó éjt mindenkinek...
...holnap szaladgálok egész nap, aztán megint nm tudok majd Homározni :( ! Ez BAJ!


@Kémütyüm: A T9 szarjon sünt!!!! Azóta hogy van!!! Sosenem használtam.

betépett felhasználó 2009.07.08. 08:59:59

torveny tilthatna, hogy a hetvegi rencsek villanybekotott keglik legyenek.
Eleg vilagkatasztrofat okoz a hetkoznapi energiapocseklas, minek tetozni ezt hetvegen is.
Vissza a kobarlangokhoz oszt annyi, nyaron hideg, telen meleg, nem ez a lenyeg?

eon a grinpiszi behatasra vegre megertette a fenti axiomat, vagy mit es ennek szellemeben cselekszik.

A zoltan-i drotvagassal maris megmentetett egy 3.7 eves, 16meteres juharfenyocsejet.

pont

anarch 2009.07.08. 10:01:31

Nekem nagy úgy tűnik, hogy a "kenés" az ami hiányzott nekik nagyon. Többször is elmondták a kulcsszavakat: "regisztrált szerelő", "EU szabvány", "három napos munka". Ennél már csak az "engedélyköteles" lehet ráutalóbb magatartás... Esetleg egy "beszéljük meg". Welcome to Hungary!...

Ben47 2009.07.08. 10:12:15

@Szódás Lova: A balatoni sün az halott, de szúrni ugyanúgy tud.
süti beállítások módosítása