Tékozló Homár

Az ember, akit megaláztak a kovácsok és már a T-Home is

2009.08.07. 08:30 | ge | 469 komment

Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a többiek nevében is elnézést kért, és mondta, hogy olyat csinál amilyet akarunk. Nem mondom meg melyik volt, nehogy kivesse magából a céh." A beköltözés után úgy gondolta, legyen otthon tv meg internet. Felhívta a T-Home-ot és beindult a szívatás és a klasszikus telefonos szerződéskötéses történet. A szolgáltatónak írt levele következik.

2009. június 18. előtt mintegy egy héttel telefonos beszélgetést folytattam a T-Home ügyfélszolgálatának munkatársával. Mivel ezt a beszélgetést cégük állítólag szerződéskötésnek tekinti, mindenekelőtt kérem, hogy a beszélgetés szó szerinti leiratát részemre sürgősen megküldeni szíveskedjen, hogy azt jogi képviselőm áttanulmányozhassa. A kérdéses internet szolgáltatásról kötött írásbeli szerződésünk, általam aláírt példányát ne is keresse, mert ilyen nem létezik.

Ha a telefonbeszélgetést, melyet Önök szerződéskötésnek tekintenek, visszahallgatják, illetve elolvassák, láthatják, hogy nekem teljesen más szolgáltatáscsomag megrendelése állt szándékomban, mint amit Önök teljesítettek, és amiért most tőlem pénzt kérnek.

A beszélgetés során én többször is azt a kérésemet juttattam kifejezésre, hogy részemre SAT TV Családi csomag és DSL Happy internet-szolgáltatást biztosítsanak EGYSZERRE, mely számomra azért előnyös, mivel igénybe vehetem a két szolgáltatással járó T-Home Dupla kedvezményt, mely alapján a tévé 2590 Ft, az internet pedig 4050 Ft lenne. Miután az előfizetéssel járó dupla kedvezmény díjait többször is tisztáztuk az ügyintézővel, az adategyeztetés után a szolgáltatások beszereléséről is időpontot egyeztettünk. Munkatársuk természetesen egyetlen szóval sem jelezte, hogy a telefonon folytatott beszélgetésünknek bármilyen jogkövetkezménye lehet a jövőben, azaz valamiféle szerződést kötöttünk volna. Sőt, amikor a szerződéskötés mikéntjéről érdeklődtem, arról tájékoztatott, hogy azt majd küldik írásban, és egy példányt aláírva kell visszaküldenem.

Visszatérve a telefonbeszélgetésre, melyet Önök szerződéskötésnek tekintenek, nézzük meg mit teljesítettek Önök a „szerződésből”?
A DSL Happy szolgáltatáshoz szükséges eszközöket munkatársuk beszerelte, és 2009. június 18-án a szolgáltatást a központból aktiválták, amint az nyilvántartásukban is szerepel.

Az ez időpont után érkező tévészerelők azonban rossz hírrel szolgáltak, ugyanis közölték, hogy a szolgáltatáshoz szükséges vevőegységet nem szerelik fel a kért helyre, mivel onnan nem látható a műhold, majd távoztak. Ha jobban utánanéz, bizonyára ez is szerepel a nyilvántartásukban. (Ennek a ténynek természetesen állítólagos szerződéskötésünk idején nem voltam birtokában.)
Vagyis a kért együttes televíziós és internet-szolgáltatás helyett, melynek ára T-Home dupla kedvezménnyel 2590+4050 Ft (6640 forint) lenne, kaptam Önöktől egy állítólag szankció nélkül lemondhatatlan DSL Happy internet-szolgáltatást havi 5600 forintért.

Bizonyára Ön is érzékeli, hogy ez nem az, amit kértem, vagyis nem azt kaptam, amire állítólag szerződtünk, ezért telefonos ügyfélszolgálatukon jeleztem, hogy szeretnék eltekinteni a DSL Happy szolgáltatás igénybevételétől is, mivel tévészolgáltatás hiányában a dupla kedvezménytől is elesnék, amit ugye határozott szándékomban volt igénybe venni. A telefonos ügyfélszolgálat munkatársa közölte, hogy ezt csak szerződésbontási díj megfizetése után tehetem meg, mivel telefonbeszélgetésünk szerződéskötésnek számított, így a hűségidő elkezdődött. Viszont méltányosságból ezt a díjat eltörölhetik. Az ügyben levelet írtam Önöknek.

Ön levelében arról tájékoztatott, hogy a szerződésbontási díjtól, mely 36.000 forint nem tudnak eltekinteni. Tehát ha jól értem, számomra a következő lehetőségek maradnak:

1. Fizetem a meglévő DSL Happy szolgáltatásom havi díját, ami természetesen nem a dupla kedvezménnyel járó havi 4050 Ft, hanem pofátlanul, a kedvezmény nélküli 5600 Ft, ugyanis tévét (önhibámon kívül) nem kaptam mellé, hiába volt szándékomban.

2. 36.000 forint szankciós díj megfizetése mellett felmondom a DSL Happy szolgáltatásukat.


Bizonyára Ön is megérti, ha ezen lehetőségek egyikével sem szeretnék élni, és nem veszi rossz néven, ha helyettük egy új megoldási javaslattal élek, mely a következő:

Munkatársuk egy előre egyeztetett, mihamarabbi időpontban felkeres, az okozott kellemetlenségekért bocsánatot kér, és elviszi az internet-szolgáltatáshoz szükséges eszközöket a részemre kiküldött csekkel együtt, melyben a szolgáltatásért fizetendő első havi díjat kérik, a szolgáltatásomat megszüntetik és elfelejtjük egymást.

Hogy kedvező döntésében segítségére legyek, az ügy leírását, illetve az ezzel kapcsolatos levelezésünket, beleértve jelen levelemet is megküldöm a Nemzeti Hírközlési Hatóságnak, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnak, illetve az Index Tékozló Homár rovatának szerkesztőségébe is.

Üdvözlettel:
Zs. A.
Budapest, 2009. augusztus 5.
 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 23:04:52

@hagyma:
Lehet, h voltak franszia ősei.

Patakparton dugott már valaki?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 23:26:57

@Sün‼:
tuti
patakparton soha
folyo es topart mar jatszik

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 23:41:11

PEdi a patakpart jó buli.
Eomantikus.
Én ott jöttem össze az asszonnyal.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2009.08.08. 23:43:14

Újrafogalmazom:

Pedig a patakpart jó buli.
Romantikus.
Én ott jöttem össze az asszonnyal.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.08. 23:51:07

@Sün‼:
en eg szallodai folyoson jottem ossze az asszonnyal
igaz utana az ohio melle mentunk vacsorazni elegge koszos folyo amugy
de aztan minden mukodik
ezert sokan utalnak is
nem csak itt
szerelembol amerikai feleseget talalni
1 szazalek
en noveltem az aranyt

dansun 2009.08.09. 02:23:03

@hagyma: ...én is amerikában találtam feleséget, de aztán kiderült hogy orosz!
na ez hány százalék? :)

vangogh? 2009.08.09. 03:22:40

Zsír! Így kell ezt!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 05:12:35

@dansun:
hat az se rossz
volt egy haverom
az meg litvant talalt de deportaltak oket mert a volt felesege felnyomta
el nem tudom kepzelni mit csinal litvaniaban

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 05:29:34

@dansun:
amugy orosz feleseget talalni konnyebb amerikaban es nagyon jo nok
de egy 100 generacios amerikait egy rednek csaladbol az en koromban
Isten akarta

Frucsasz 2009.08.09. 08:35:07

Ásványvizes szép jó reggelt!

@Sün‼: igen, te pl. biztos :)

Én ma marhahúslevest akartam csinálni, de kiderült, hogy vasárnap az összes csarnok zárva. Hát miféle hely már ez? Nálunk otthon pont vasárnap volt a legnagyobb piac. Hisz pont a vasárnap a vásár-nap. Most nem tudom, mi legyen...

Átlagarcú 2009.08.09. 08:56:14

@Frucsasz: Hideg gyümölcsleves

Milyen dolog má kánikulában legyalább 4 órán keresztül fűteni egy marhahúslevessel.

Átlagarcú 2009.08.09. 08:58:59

Én a Kádárnál ebédelek, a Klauzál téren.
Főzzenek ők, nekik az a dolguk.

.lll. 2009.08.09. 09:15:12

Lóreggelt/
tegnap bolognait gyártottam,házi paradicsompürével,fájin

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 10:24:27

Én megyek megnézem,mi fő a bográcsban.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 10:26:42

@Sörecet:

Bacher Iván tudja érzékletesen leírni a Klauzál téri étkezdéket.

Ajánlom bárkinek,aki szeret enni,és élvezhető irodalmat olvasni.

Tőled is szívesen olvasnék egy beszámolót az ebédről :-)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.09. 10:40:59

Jó reggelt!! Jól látom, hogy a Sün kamatyolt itt egész éjjel, ej ej patakparton,hogy mik vannak:))))

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 11:27:11

Tebagoly! Hajnalban legszívesebben levadásztam volna a tesódat. 1 órán keresztül hallgattam, hogy huhúúú hu!
Még az a szerencse, hogy volt söröm.
De azért beszélj vele lécci.
Szembe a hegyen a részeg kakast sikerült átaludni (jófej,nem hajnalban kukorékol, hanem 8 körül, szét van csúszva)

.lll. 2009.08.09. 11:33:15

@b[ALien] a kopasz baba:

a kakaspörkölt nem megvetendő

Átlagarcú 2009.08.09. 11:39:44

@jesszum:
A Kádárról egy normális országban nem lenne mit írni. Az csak egy kis kifőzde. Semmi luxus, semmi hajlongás, csak egyszerűen vendégül látnak egy fínom, házias ízű ebédre. Kedves, dolgos asszonyok tálalnak, kínálnak, ajánlanak. Idegen emberekkel ülsz egy asztalnál, mégis dumálás van, jó a hangulat. Ott az ember nem azt várja, hogy megüresedjen egy asztal, hanem azt, hogy egy székre leülhessen. Ihatsz üveges szódavizet, málnaszörpöt és ami a lényeg: mindíg van csapvíz.
Ha sietsz, vagy csak útbaesett a Kádár, akkor dunsztosüvegben hazaviheted az igazi marhahúslevest maceszgombóccal.
Senki nem figyeli, hogy mit ettél-ittál. Mikor végeztél, kifelé menet bemondod a fogyasztást és kifizeted az ajtónál álló "főúrnál". Ebből még a történelem során nem volt vita. Úgy bánnak veled, ahogy az anyád sem, az anyját meg nem csapja be az ember.

A Kádár mégis Homárra való. Minden magyar szolgáltatónak, vállalkozónak egyszer el kellene mennie oda és semmi mást nem kellene csinálnia, csak FIGYELNI.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 11:49:28

@lófő: a bagoly itt volt az ablak alatt egy fán, a kakashoz már távcsöves kéne:))
ez csak vicc amúgy, én egyszer vadásztam távcsöves megerősített légpisztollyal, soha többet nem fogok
fizikaóra helyett

Ofélia . 2009.08.09. 12:28:20

@b[ALien] a kopasz baba: Mondtam én már ezerszer, hogy a fizikaóra na meg a kémiaóra FONTOSCH.

@Sörecet: Ha megírnád a pontos címet(nincs kedvem ma végigolvasni a kommenteket) akkor elmegyünk oda feltétlen kajálni!!!

Csak nem kedvesen gömbölyü asszonyok szolgálnak fel tisztességes (dögöljönmeg súbert norbi)(nem reklámízü kajákat)???:))

EÖ (törölt) 2009.08.09. 12:38:50

@Sörecet: na én elmegyek, hun lapul ez a Kádár?

@jesszum:
tegnap ettem, ha érdekel:
hosszan felhasított búzalepény, benne roppanós sertéshús-varázslat francia mustármártással
sajnos nem tudom a magyar nevét, de az IKEA büféjében Hot-Dog néven fut. :)
hamár gasztronómia
olyan finom volt, a négyszínű tollamat megnyaltam utána.

Frucsasz 2009.08.09. 12:48:41

@Sörecet: sajna beteg a gyomrom, és nem bírok mást megenni. Érzem, hogy ezt kívánja a szervezetem.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 13:01:59

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: helyt adok
Viszont sajnos a tanár bolond vót
Még nálam is jobban
Szegény:(
Agyműtéte volt, és megkattant
Istenről beszélt az órákon, nem a fizikáról
Ezért ebből senki nem érettségizett

B! 2009.08.09. 13:02:56

Egerben is, Agárdon is voltunk Demjén koncerten, sőt, a pénteki koncert előtt Demjénben fürödtünk...

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 13:09:20

Olyat ettem, hogy hűűűűű
Tepsiben sült gomba, megtöltve csípős mustármaggal
mellésütve cukkini, kaliforniai paprika, és persze hagyma
tepsiben sült finom ropogós krumplival
most ejtőzöm
1 sörrel:)
utáltok?:)

Átlagarcú 2009.08.09. 13:13:39

Pont a ott, ahol a Klauzál utca a Klauzál tébe torkollik. Jobboldalon.
...de látom már, hogy magammal szúrok ki:))) Elözönlik a kajáldámat a túristák:)))
Tudniillik a hely befogadóképessége korlátozott.

Átlagarcú 2009.08.09. 13:16:01

@Frucsasz: Szegénykém:)))
Valami könnyű kellene.
Vattacukor?

maincoon © 2009.08.09. 13:21:15

Hello, hello! :)
Jelentem, élek :)
A vaddisznók megijedtek tőlünk, úgyhogy semmi gáz. A kutyából az első fél órán belül 2x szedtünk kullancsot. Velünk aludt a sátor előterében. Én éjszaka nagyon fáztam, úgyhogy betegségem esetére mindenféle retorziók vannak beigérve annak a személynek, aki kitalálta az ott alvásunkat. Reggel fél 6-kor már a fagyhalál kerülgetett, így kimásztam a sátorból és elkezdtem tüzet rakni, 7-kor már nyársaltunk reggelire. A hordóba hideg volt a víz, így a zuhanyzás elmaradt. A kutya nagyon jól viselkedett, többször próbált gyíkot fogni, de azok gyorsabbak voltak :)A gyerek hiányolta a netet, én az angol wc-t, apa meg egy belevaló "ivótársat", aki nem csak ásványvizet iszik :) Az imbuszkulcs a tetőcsomagtartóhoz kellett (szerencse, hogy a kölök tudja mi az, így ő összekészítette), mert a nagy alu létrát nem lett volna tanácsos kint hagyni őrizetlenül.
Felszabadult a fürdőszoba, megyek fürödni és aludni :) nagyon rám fér :)

.lll. 2009.08.09. 13:27:34

@b[ALien] a kopasz baba:

én nem irigyellek,nálam a zétel a hússal kezdődik:D

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 13:27:42

@maincoon: apának üzenem, hogy legközelebb vigyetek engem is
Nagyon sok sört tudok inni:)
Most még kettőt betermelek, úgy döntöttem
De már ragad le a szemem

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 13:34:02

Micsoda új városi huncutság e? Kutyábul kullancsot szedni? Miket ki nem találnak újabban! Ez valami újféle sport? Nékem 6 kutya őrzi a tanyát(4 kuvasz, meg a Drotár, meg a Brusznyicki), de még kullancsot nem szedtünk belőlük. Persze, ha valaki gyűjti, szedhet.
Egy valamirevaló kutya pillantásra sem méltatja gyíkot. Undorodik tőle.

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 13:40:45

A vaddisznó a hírekkel ellentétben, félénk szelíd állat. Baj akkor van, ha egy malac pánikot kelt közöttük. Olyankor még a kan is támad, nem csak a koca védi a malacát. De ilyen 100 évente van.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 13:51:05

@Nálunk meg itt Tarpán0002: vagy ha bevéded a tócsáját
az nagy baj!
a kispolszkit bontóba adták emiatt:)))
kuvaszt imádom
gyönyörű
a láncot nem bírja,akkor bolond lesz
mondjuk aki láncon tart kutyát, az inkább ne tartson
max bakot

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 14:00:24

@b[ALien] a kopasz baba: A kuvasz 3-4 éves kora után mindentől függetlenül bolond és szenilis lesz. Nem is érdemes tovább tartani. A 4 kuvasznál évente frissítek egyet. De hogy hogyan, azt nem írom meg, mert még ezt is betiltják, mint a libatömést meg a fosztást.
A módszert pontosan leírja Zalai Szalai. Aki hozzájut olvassa el, de nem tőlem hallotta.

Átlagarcú 2009.08.09. 14:05:23

@Nálunk meg itt Tarpán0002: Le ne írd!
Olvastam. De a nagyfater ugyanezt csinálta Békés-megyében, a tanyáján, ahol nevelkedtem. A "veszejtésre" gondolsz?

EÖ (törölt) 2009.08.09. 14:12:30

@b[ALien] a kopasz baba: még jobb, ha apa helyett téged visz, gondolom elbírsz apa helyett az őrá eső sörrel is :)

Ofélia . 2009.08.09. 15:04:12

@maincoon: Legközelebb hívjatok meg korrekt ivótársa leszek apának bármilyen mennyiségben és csak alkoholos folyadékokban:

Vigécek, kólák, ásványvizek kiméljenek:))

@1éÖ: Ezt akkor megbeszéltük:))

@b[ALien] a kopasz baba:" ha bevéded a tócsáját" Ezt most úgy értekmezzem, hogy fél liter konyak + 1 láda sör után a vaddisznó tócsájában dagonyázol??:D

@Frucsasz: Unikum vagy jager min másfél deci némi sörrel elkisérve.

És lőn a gyomor rendbe jön:))

maincoon © 2009.08.09. 15:33:49

@b[ALien] a kopasz baba: @ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: oké, megdumálva, elmehettek vele. a gyereket is vigyétek (az enyémet!). én meg majd keresek valami jó programot sátorban megfagyás ellen ;)))

@Nálunk meg itt Tarpán0002: teljesen igazad van: városi huncutság. ez a kutya még nem mozdult ki az utcánkból, valamint macskán és c.gányon kívül még nem üldözött senkit, így teljesen jól szórakozott a gyíkokkal. a kullancsot meg kiszedtük - nagy kaland :D apába is volt a múltkor - a fekete csipke melltartós-fehér blúzos csinos dokinő úgy szakította bele a kullancs fejét, ahogy kell :S

Ofélia . 2009.08.09. 15:37:27

@maincoon: Gyerekeeet?? Na azt vigye alien én tudok egy jó programot a sátorban megfagyás ellen:))

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 16:12:37

@1éÖ: én egy sörgyárat is két vállra fektetek simán:)))

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 16:20:15

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: nem, ezt írtam régebben
srác elakadt az erdőben, vadkan körbetörte a kispókot
tc-re
rossz tócsában állt meg:)

@maincoon: hát ha keresztbe álló szemekkel akarod visszakapni, nyugodtan bízd csak rám:))
viszont a kutya dicséretes
és nem a macska üldözésre gondoltam:)

maincoon © 2009.08.09. 16:25:20

vagyok, csak szépítkezek :) de basszus, egyre nehezebben megy :(

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: fogalmam sincs mire gondolhatsz :DDD

@b[ALien] a kopasz baba: éppen ezt akartam írni, hogy 1-2 év és leköröz benneteket simán :D bár remélem ez csak vicc és sokkal több idő kell neki ;)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 16:27:55

@maincoon:
Marynek minden mack up egy ora
es annelkulis bjudiful
de ha megy valahova
1 ora

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 16:29:26

make up na
de mar ismeri a sminket is

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 16:37:49

Nekem a zokni korcába, meg a derékszíj alá szoktak kullancsok költözni. Többnyire kijön körömmel, de a makacsabbját egyszerűen leragasztom ilyen műanyag szigszalaggal. Attól kezdve van neki elég baja, nem ér rá vérengzeni.

maincoon © 2009.08.09. 16:44:46

@hagyma: én munkába nem szoktam szolid smink nélkül elmenni. csak utálok korán kelni, így már megtanultam mindent k.rva gyorsan megcsinálni :)

@Nálunk meg itt Tarpán0002: a férjemnek a hasa alján volt a kullancs. a csinos dokinő lehúzatta vele egy kicsit a nadrágot, föléhajolt, közben telefonált és a másik kezével pedig egy csipesszel piszkálta volna ki, de beleszakadt. aztán fogott 2 nagy tűt és azzal próbálta kipiszkálni, majd azzal a felkiáltással, hogy úgyis kidobja majd a szervezete a fölösleges darabokat, lebetadinozta és leragasztotta. én meg kintről kuksoltam, hogy mit piszkál már ilyen sokáig olyan közel hajolva az ágyékához... ;)
biztos, hogy a szigszalagos megoldás az jó??? :O

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 16:47:26

@maincoon:
hat ez az hogy O se megy el, de mindennel egyutt neki 1 ora
Vician szart az egeszre de O komuves

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 16:51:22

apambol mindig anyam vette ki a kullancsot
a kutyambol en az elso felesegem szemoldokcsipeszevel
hat igy

Nálunk meg itt Tarpán0002 2009.08.09. 17:18:09

@maincoon: Nálam beválik, ha már okvetlenül foglalkozni kell vele. Gondolom ugyanazon az elven működik, mint a kenőcs. Elzárja a levegőt, oszt jónapot. A nyomorult igyekszik a levegőre.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 17:31:48

Jó reggelt! Nem bontunk egy sört? Esetleg kettőt.

Ofélia . 2009.08.09. 17:47:31

@Nelson Mandula: Már indulok is a hűtő felé. hálistennek elég nagy:))

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 17:48:34

@Nelson Mandula: nahát, megjöttél? Megyek a boltba máris:)

Ofélia . 2009.08.09. 17:48:42

@hagyma: Neked elfér a fürdőszobában legalább a borotvád??:))

maincoon © 2009.08.09. 17:58:05

@Nelson Mandula: hello! üdv újra itt. kipihenten?


fiúk, egy tipp a kiürült sörös dobozok hasznosítására. ma reggel így főztük a kávét :)
kepfeltoltes.hu/view/090809/922018335K_p005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 18:08:42

@maincoon:
már csütörtöktől itthon, de eddig tartott míg kipihentem a nyaralás fáradalmait. neked meséljek a sátorozás szépségeiről? J

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa: @b[ALien] a kopasz baba:

nyitottam. egészség!

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 18:12:10

@Nelson Mandula: szintén, viszont!
múltkor mi is voltunk sátorozni
a favágás része volt a legnehezebb
de én már rájöttem, hogy ezek a bulik mindig arra irányulnak, hogy minél jobban bedasszunk:)
aztán elájulás
aztán reggel szép csendben elódalgás:)

maincoon © 2009.08.09. 18:16:20

@Nelson Mandula: kössz, ne :DD jövő nyárig majd csak kiheverem a tegnapi/mai megrázkódtatásaimat :D


jó sörözést, mentem fesztiválozni :D

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 18:19:30

@maincoon: ez szentségtörés:)
ja! amúgy átadtam a simit, nem tudom mondtam-e
mindenre nem emlékezhetek ugyanis:)

@Nelson Mandula: Dagi kérdezi, hogy szabid alatt miért láttam minden reggel fehér locsolós ifát? meg néha kékplatóst tele földdel
meg egyszer okkersárgát
olyat még sose láttam
Egyéves rád hárította a felelősséget

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 18:20:12

@b[ALien] a kopasz baba:
na ja. haverok, buli, balta.
ha család van, akkor marad a balta... lehet verni a sátorcöveket meg hasogatni a tüzifát. J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 18:24:31

@b[ALien] a kopasz baba:

Minden ifa éjjel-nappal hordta a kecsketejet az Őrségből, amit előzőleg felmostam.

.lll. 2009.08.09. 18:32:22

jestét,

ennek vasárnapnak is harangoztak
holnap hétfő,örvendjetek

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 18:34:59

@Nelson Mandula: fél szemmel figyeltél?
jesszumnak elveszett a cicója:(
de már van új

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 18:57:42

@b[ALien] a kopasz baba:
ezt nem tudtam. szegény. mármint jesszum is meg az elveszett macs is. de az jó, hogy van új.
az én majom macskám most épp a vállamon ül és lesi a képernyőt. üdvözletét küldi daginak meg a többieknek.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 19:05:59

@b[ALien] a kopasz baba:


A csípős mustármagot én is szeretem.

A zöldségeket is.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 19:27:47

@Nelson Mandula: Kukk!:)
én nem szeretem a vállamra helyezni
fájdalmasan kapaszkodik
mondjuk a Dagi el se férne:)
Meg Yoda se
csak egy picit kisebb
Kiscica időnként
de mikor lemászik, a hátamon fékez:)

@jesszum: emlegetett Zsömi

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 19:39:25

@b[ALien] a kopasz baba:


Most értem haza.

A bográcsban sertéspörkölt volt.

Csülök is főtt benne.

Finom volt.

rózsarózsa (törölt) 2009.08.09. 19:41:56

@b[ALien] a kopasz baba:


Zsömle jöhet vállra.

Kb.30 deka a súlya,körmei levágva.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 19:42:05

@jesszum:
miben a sátorban? J
értem ám, nem felejtettem el! majd legyen nálad egy kis csipős mustármag, én meg valami zöldségnek öltözöm és kecskebőr mamusz lesz rajtam. (csak hogy megismerjük egymást) J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 19:48:42

@b[ALien] a kopasz baba:
hát én sem veszem a vállamra. odajön magától. (a szék háttámlájáról közelít iylenkor)
időnként fájdalmas, de tőlem nem is kérdezgeti a feleségem, hogy ki karmolt össze! JJ

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 20:06:16

@jesszum:
a részleteket majd mailben.
üdv a 30 dekásnak!

Stupido_Girl 2009.08.09. 20:09:58

A T-Hommal bő 2 éve vagyok kapcsolatban, ennyi idő alatt a szerelők 6x tették személyes tiszteletüket a lakásomban, utoljára a héten. A kapcsolatunk már-már barátinak nevezhető.
Első alkalommal 1 hónapot vártam a bekötésre, az előző szerződésemet a UPC-vel fel kellett mondanom, mert ahova költöztem, nem szolgáltattak.
2007 júniusában kötötték be először.
Idén januárban újra költöztem, kerületen belül, cirka 1 km-re. Az átkötésre is 1 hónapot kellett várnom. Ezt már kicsit rossznéven vettem, se TV, se internet, se telefon. (Igazából csak az internetet hiányoltam, de azt nagyon, mivel webprogramozó vagyok és sokat dolgozom itthon, így ez elég szívás volt.)
Az átkötés ráadásul csak egy szoftveres beállítás volt, amihez nem is kellett volna kijönnük, mert csak a saját laptopjukat használták. Nem értem, miért kellett erre 1 hónapot várni.
A TV-hez tartozó set-top-box-al 4x volt probléma, 2x cserélték, 2x nem kellett cserélni, valami beállítás elállítódott, a saját számítógépemet felhasználva állították be a netről elérhető szoftverjükön. De ők kijöttek. Valamiért szeretnek az én gépemen dolgozni :)
Mindettől függetlenül, azért élvezem az IP tévé előnyeit (felvétel, leállítás, videótéka...), a kép nekem nem szokott szaggatni, csak néha a telefon.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 20:12:36

@jesszum: egyszer próbáltam Yodának körmöt vágni. Véreztem. Kaptak kaparófákat. vagy ötöt. Használják ügyesen
Próbálnád a Dagit vállra venni:)
kiskorában,mikor kiesett, még működött
Most már el se férne a nagy p*csája a dokkmunkás felsőtestemen:)

@Nelson Mandula: tőlem néha megkérdezik: mivan macskával aludtál?
meglepődnek a válaszon:)

Ettem sárgadinnyét.
Iszok rá sört:)

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 20:34:46

@b[ALien] a kopasz baba:
Egs! Bontok én is egyet. Majd rád kenem. J
Nem tudok zenélni, mert ki vagyok zárva a konyhába a laptoppal, a feleségem Cseh Tamást hallgat a nagy gépen, ezen meg olyan kis vackok vannak, amit hangszórónak csak erős jóindulattal lehet nevezni.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 20:57:54

@Nelson Mandula: nyugodtan, vállalom:)
A konyha jó hely
ott van a hűtő... JJ

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2009.08.09. 21:07:47

Nalunk is van macska, kutya is. A macska az idosebb lanyome (sajnos mar amerikai). Amig itt volt, mindig a nyakaban hordta, mint valami boat! A kutyank a harmadik fekete labrador. Teljesen infantilis - meg a betorot is beengedte maga mellett a nappaliba! Azert igy szeretjuk!!!
Most, hogy a lanyom nincs itt, altalaban hozzam jon nyavogni/beszelgetni ha enni akar. Egesz hosszu beszelgeteseink vannak! Szerencsere megtanulta, hogy semmire sem szabad felmaszni a foldszinten, igy tudok dolgoznio is (ha eppen nem reklamal valami kaja miatt)
Nevuk? Bögyi (a macs) es BonBon a kutya.
Fahejas rablohust sutottem grillen grillezett padlizsannal es lapka krumplival (kb 5 mm vastag krumpli szeletek, sozva, majorannazva es csepp olivaolajjal osszerazva a grillen ropogosra sutve). A padlizsan vicces volt - egy rokontol kaptuk - mert kb 3 cm vastag es 30 cm hosszu vekonyka rudacskak voltak, de azert jo volt.
En is elteszem magam holnapra

EÖ (törölt) 2009.08.09. 21:16:31

@Nelson Mandula: érdekes, nálunk pont fordítva van, a nagy gépen homározok, mert a laptoppal sonkás melegszendvicset süt az asszony
J
és persze örülök, hogy kipihentem magam és újra vagyok. J

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 21:17:13

@b[ALien] a kopasz baba:
a konyha a legjobb hely, nem csak a hűtő miatt, de itt rá is lehet gyújtani.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 21:22:15

@ofélia. A lóleányálom tours tulajdonosa:
hat Marynek tobb bortovaja van miint nekem az tenyallas
a tobbi cuccrol nem is beszelve
buuuuuuut
egy kis sarokban meghuzodik a toltovel egyetemlegesen

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2009.08.09. 21:27:04

@1éÖ:
én is örülök, hogy kipihented magam. J Tiszteletem B.Andinak! Majd szólj neki, hogy legközelebb, ha melegszendvicset süt, a böngészőben ne a fürge ujjak hímzőmagazin oldala legyen nyitva. Ilyenkor szokott előfordulni, hogy az ember mit sem sejtve beteszi a mogyorós pacalos szendvicset és a végén túlsült fahéjas tökfőzelékest vesz ki belőle.

EÖ (törölt) 2009.08.09. 21:34:33

@Nelson Mandula: kösz a tippet! pont hogy bekönyvjelzőzöm a fürge ujjakat, mert imádom a túlsült fahéjas tökfőzelékest.
de nem tudtuk, hogy így kell csinálni!
pedig B. Andi a postáshoz is átjár esténként receptért!
arra már rájöttünk, hogy ha máglyarakást akarunk csinálni, akkor a Reichtagos háttérképet kell betölteni.

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 21:36:14

@Andrass9: korrekt leírás:)

@Nelson Mandula: hé! úgy volt leszoktál:)
mondom ezt pöfékelve
sörözve
Dagi táplálkozik

b[ALien] (törölt) 2009.08.09. 21:39:53

Egyik szülinapomra kaptam egy ilyen könyvet
olyan 1x 8-9?
fürge ujjak
csak én azért kaptam, mer másnaposan mindig remeg a kezem:)

Ma Ő, holnap Te vagy Én ? · http://dawmar.blog.hu 2009.08.09. 22:00:59

22.00 Híreket mondunk:

Még két óra valahány perc és szily bácsi postot dob :))))))))

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 22:44:35

3/4 5
Mary szolt hogy meg 10 perc es kesz az ebed
soha de soha....

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 22:47:01

amugy egyben sutott marhavalami krumplival meg igen vegyes zoldsegekkel
sutott hozza kenyeret is
meg sor
mondjuk a reggelirol meg abszolute megfeledkezett

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2009.08.09. 23:23:17

@Ma Ő, holnap Te vagy Én ?:
isteni lett
most esszuk
de fozes kozben megivott egy bladimerit es ilyenkor be nem all a szaja
egyfolytaban beszel

hansy 2009.08.11. 09:11:26

A sztorim a következő:

Egy meglévő IP tv és élő telefonvonal mellé szerettünk volna internetet. (a modem adott az IP tv miatt, a számító gépet kell összekötni a kütyüvel. Ja egy panel lakásról van szó, ami körbe van lőve dsl vonallal.) T-HOME csomagot, melynek ára nyolcezer párszáz forint. Ezt a szerződés megkötöttük márciusban. Azóta internet nyet.
Egyszer hívtak, hogy jönnek, de nem jöttek. Távközlési cég lévén, Bell találmányával hadilábon állnak, postagalambot nem tartanak.
Most ott tartunk, hogy kibírunk három hónapot, és megyünk egy másik szolgáltatóhoz.

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2009.08.11. 09:28:27

Én év elején a Fibernettel sz*ptam 4 hónapig.
Január első hetében telefonon megrendeltem az alap net csomagjukat, ami hosszas nézelődés, számolgatás után a legideálisabbnak tűnt. Minden adatomat elkérték (még a SzIg számomat is) Közölték, 60 napon belül vállalják a bekötést.(de a csaj megnyugtatott, max. 2-3 héten belül meglesz)
1 hónap hullacsönd, finoman érdeklődni kezdtem.(a robothangok és automatikus menük szövevényén most inkább túllépnék, az egy külön poszot megér) A koléga a vonal végén közölte, hogy a telefonos megrendelések feldolgozása elég lassan megy, és különben is jobban tenném ha interneten megerősíteném a megrendelést. Megtettem.
Újabb egy hónap csönd, már március elejét irtunk. Ismét jólnevelten érdeklődtem, hajlandóak lennének -e végre lehetővé tenni hogy havi 3000 ft-ot fizethessek nekik. És különben lejárt a vállalt 60 nap, úgyhogy menjenek a francba. A vonal végén kis csönd, majd közli, hogy nem-nem kedves uram, a megrendelés február elején érkezett, tehát még csak 30 napnál tartunk. Mondom miafranc január első hetében kértem telefonon. Igenám de a februári netes megrendelés felülirta az előzőt, tehát sajnos ujra hátrakerültem a listában és ismét elkezdőtött a 60 nap. Na ekkor küldtem el a bánatosba a drága fiberes tagot. Erre türelmet kért, és gyors intézkedést ígért, pár napon belül felkeres a műszakis kolléga.
1 hét újabb semmi. (már március közepe, vagyis két és fél hónapja vártam) Megin telefon. A kolléga intéz, szervez, utánanéz. Előveszi a "munkalapomat". Közli, hogy a műszakis kolléga kintjárt nálam és rögzitve lett az internet bekötése. Na itt durrant el az agyam. Kérdeztem azért ugye számlát nem fognak küldeni, mert énnálam ugyan nincsen bekötve semmi. Kértem a csoportvezetőjétt a telefonhoz, akire ugy 20 percet kellett várnom. Meghallgatott, elnézést kért, közölte, hogy rengeteg a megrendelésük, kicsi a kapacitásuk és nem bírják a tempót, (akkor miért kamuznak 2-3 hétről, meg egyáltalán 620 napról)és megígérte, hogy a vétkes kolegát felelősségre vonják. Azonnal intézkednek és aztán mostmár télleg bekötik a zinternetet ahogyan azt rendesen kell. Napokon beül felkeres a fantomként várost járó műszakis kolléga.
Talán hihetetlen de egy hétig újra semmi nem történt, így kerek 3 hónapot vártam, hogy igénybe vehessema Fibernet internet szolgáltatását, 3000 Ft havi ellenérték fejében.

Pohár betelt, szép hétfői reggelen izombol felhivtam az első eszembeötlő net szolgáltatót (jóöreg júpíszí). Hihetetlen profizmus, felkészültség és 3 hónap kietlen, aszaló vágyakozás után felfrissítő erővel ható a reakció. Szerdán délelőtt jó lesz -e a bekötés. Hát mondom ha nem október valamelyik szerdája akkor ok. Muhahah. És tényleg jöttek szerdán, és tényleg bekötötték, és tényleg van azóta internet. 200 ftal drágáb de VAN!!! Nemmondom, hogy a júpí tökéletes, de legalább tényleg dolgoznak.

don brada · http://www.sajatwebsite.hu/ 2009.08.11. 09:32:54

Ja és azóta is várom a fiberes műszaki kollégát!!!
2009.08.11.

Gabir 2009.08.14. 11:34:13

Róóóland!!!
Akkaarszz khöörszaakkáááálttt???
süti beállítások módosítása