Tékozló Homár

A dínók megkopasztják a családokat

2009.08.29. 17:11 | Földes András | 202 komment
Felháborodott dinoszauruszrajongók szülei keresték meg szerkesztőségünket, panaszolva, hogy a dínókiállítás szervezői szembeszegülnek a magyar kormánnyal. A kiállításra ugyanis a munkanappá nyilvánított szombaton is a drágább, hétvégi jegyeket árulnak.
 
„Felháborító, hogy amikor a szombat munkanap, mert van róla kormányrendelet, és fizetni kell a parkolásért, meg a telefontársaságoknál is munkanapos tarifa van érvényben, akkor a kiállításra hétvégi árakon lehet csak bejutni” – panaszolta egy apuka.
Olvasson tovább!

Charles Bronson a legnagyobb király

2009.08.28. 18:15 | jackyll | 194 komment

Ki az, aki puszta kézzel fogja a halat? Aki arcszőrzetével vonatokat állít meg? Akinek dezodorjáról lepattannak a golyók? A hetvenes években még tudták, mi a jó, úgyhogy például Japánban egész termékcsalád épülhetett Charles Bronson überkovboj-imidzsére. Ő meg persze hagyta. A Homár ezekkel a dezodorreklámokkal emlékezik a 6 éve megmurdelt ikonra.

Olvasson tovább!

Eszebaszó telefonakció a MediaMarktban

2009.08.28. 17:25 | jackyll | 41 komment

A MediaMarktnak néha egészen elképesztő árai tudnak lenni, általában az egyszerűbb, eldobható dolgokra. Laci egy logikai fejtörőt talált egy hirdetésen, amivel mit sem sejtve már be is húzták a csőbe a gonosz reklámszakemberek, a Homárral együtt:

A múltkor akadtam rá egy plakátra, egy 10 emeletes ház liftjében. Nem értem a Media Markt akciót, az eredeti ár 27990, é a nagy áron feltüntetve, kedvezménnyel együtt 29990 van :)

 

Én vagyok nagyon szaruszerű ma este!

2009.08.28. 01:33 | szily | 235 komment



A koraőszi idény legjobb popup spamját kaptuk meg Boylepkétől, aki pornózott, bár ismeretlen okból ezt nem vallja be, közben csodálatos ajánlatot tett neki egy hölgy. Ha nekünk valaki ilyet mondana, elájulnánk az örömtől. A szöveget nyilván egy híres és kanos magyar költő írta.

ne kérdezzétek, milyen weboldalon futottam bele ebbe a gyöngyszembe és azt se, hogy miért jártam arra. Legyen elég annyi, hogy ez véleményem szerint kenterbe veri az összes eddigi kéretlen reklámot. Van ugye ez az MSN pop-upokat imitáló reklám izé, amiben kívánatos hölgyek mutatkoznak be rég nem látott ismerősként (in your area: Rókabokor, stb.).

Na ezt most sikerült megfejelni egy fordítógéppel lokalizált verzióval. Valaki segítsen már, hogy milyen egy szaruszerű nő! Érdes odabent?

WTF???

Boylepke

 

Re: Buszsofőrmaffia Érden - Homárt úgy tűnik, olvasnak

2009.08.27. 08:54 | szily | 63 komment

Hanga megírta nekünk, hogy Érden sem adnak gyakran rendes jegyet a helyi járatok Volán-sofőrjei, hanem svarcban árulják, persze olcsóbban, zsebbe. Posztunk a jelek szerint egy időre elcseszte a bizniszt:

Kb. egy hónapja írtam az Érdi Volánbusszal kapcsolatban. Azóta többször jártam Érden, és minden alkalommal rendes jegyet kaptam. Lehet, hogy ez véletlen, de az is lehet, hogy nem. Üdvözlettel:

Hanga

 

Megalázóan bánt a MÁV az erdélyi utasokkal

2009.08.27. 01:08 | szily | 123 komment

Hiába váltott R. fekvőkocsi-jegyet Erdélyből Budapestre, a MÁV egyszerűen kevesebb ilyen szerelvénnyel indította el a hirhedt Corona expresszt, hiába tudták, hányan váltottak jegyet. Az eredmény elképzelhető és alant elolvasható, a slusszpoén az, hogy a magyar kalauz  mindezek után megpróbálta újabb összegre megpumpolni az "első osztályra" száműzött Naiv Ügyfeleket, akik szerencsére tökösen visszaverték.  Akinek van friss coronás élménye, ne kíméljen!

Olvasson tovább!

Az ember, aki az apjáról beszélgetett a Dr Pizza futárjával

2009.08.27. 01:01 | szily | 231 komment

A Homár talán túl sok pizzafutáros filmet látott életében, a szakma képviselőit mindenesetre tiszteletteljes félelemmel kezeli, így különösen imponált, hogy Z. milyen akciókra volt képes, pusztán amiatt, ahogy a nagyon kis borravalót egy futár visszaadta neki, egy bónusz beszólás kíséretében. Moslékos kalandok alant:

Olvasson tovább!

Mágikus teszkós elem nélküli zseblámpa elemekkel

2009.08.26. 18:31 | jackyll | 135 komment

Végre egy naiv ügyfél, aki pozitívan áll a dolgokhoz! Nem zavarja, hogy benézett a Tescoban egy minden irányba világító átlátszó zseblámpát, amiből ráadásul kilopták a rázogatáskor áramot fejlesztő mágnest, és amiről kiderült, hogy igazából nem is ez, hanem két gombelem működteti környezetbarátan, ő azért megpróbálta kihozni a maximumot belőle:

Nyaralás előtt gondoltuk nem ártana a kocsiba egy zseblámpa, hátha szükség lehet rá. Ép a Tescóban voltunk, így gondolkodás nélkül került a kocsiba a Tesco egyik "zöld" terméke, az elem nélküli rázogatós LED lámpa, egyet meg vettünk ajándékba a nagymamának, gyertya helyett. A fénye még a nappali fényben is meggyőző volt. A nyaralás után gondoltam jobban megnézem mit is vettünk. A lámpa egy áttetsző műanyag házban van, a végén gumiborítás, elöl egy lencse, szintén gumival borítva. A kapcsoló vízállónak (nedvességálló) tűnő fekete gumi. Az áttetsző burkolaton át felsejlik a réztekercs és pár alkatrész. Első ránézésre meggyőző. Gondoltam itt az ideje szétszedni, mert hiányoltam valamit (mágnest), ami a rázogatáskor a tekercsben képes lenne áramot indukálni. Nos, nem is volt benne!

Olvasson tovább!

A Metroban 2x számolják az áfát

2009.08.26. 14:48 | jackyll | 112 komment

Elképesztő áfahatványozódási anomáliát fedezett fel Yossarian a Metroban. Remélhetőleg a speciális eljárást sikerült tesztidőben elcsípni, és még nem terjesztették ki az összes termékre:

Sokáig gondolkodtam, hogyan lehet a 162,50 Ft/kg-os krumpli 406,25 Ft, ha két kilót veszek belőle. Aztán rájöttem: kétszer számolják fel rá az ÁFÁ-t. A képet a Budakalászi metroban lőttem augusztus 19-én.

süti beállítások módosítása