Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Dórit prostituálni próbálták Las Vegasban

2010.01.19. 10:01 | szily | komment

"Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra." Imádjuk, ha egy sztori így kezdődik, és nem azzal, hogy "bár ne vettem volna meg kéz alatt azt a lámbgombakrémet a Moszkva téri emberpiacon." Pedig itt is ember-, sőt leánypiacról lesz szó, öreg milliomosokról, fiatal pipikről, és gyanús belépőjegyekről. Dóri történetéből kiderül, hogy az éjszakai klubok és a promóciók világa a Nyugat legnyugatibb végében is ijesztő tud lenni, kivéve, ha az ember lány és rá van indulva a ráncos férfitestekre. No és Las Vegas sem fenékig méznyalás, kivéve annak, aki szívesen dug eperért.

Habár a következő kis kaland Las Vegasban történt meg velem a minap, mindképp szeretném megosztani veled.
 
Los Angelesben élek és az egyik nap átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra. Kora este még csak fél órája sétálunk az utcán amikor már a nyolcadik promoter állít meg minket valami kihagyhatatlan buliajánlattal.  A fiatalember roppant kedves volt és 'VIP asztal korlátlan itafogyasztással egész éjszaka' karszalagot ajánlott a 'The Jet' nevű klubba,ami rettenetesen menőnek számít es a Hotel Mirageban van. Én nem éltem a remek ajánlattal,mondván úgyse szeretnék ilyen borzalmas helyre menni és valószínű más programom van, de annál inkább a barátnőim, ők roppant lelkesen lecsaptak a kihagyhatatlannak tűnő ajánlatra és kifizették a 20$-t a jegyekért. Persze azért kaptam egy lesajnáló pillantást a sráctól....
 
Szóval az este úgy alakult,hogy én is megyek a Jetbe, mert egyedül maradtam volna egyébként, ami valljuk be, nem olyan nagyon mulatság. Megérkezünk,szerencsére a sötétben nem vették észre,hogy valami teljesen más karszalagot viselek,vagy nem érdekelte őket,lényeg,hogy lány vagyok, mert hogy; roppant segitőkész öltönyös úriember ugrik elénk és egy biztonsági őrrel karöltve odébb lökdösnek  mindenkit, csakhogy minket a VIP részbe tudjanak vezetni. Asztalon eper, csoki, pezsgő meg hasonlók. Mihelyt leülünk, egy-két 'azta' kiseréteben,visszatér az úriember es arra kér minket ,hogy ugyan hadd mutasson már be pár fiatalembernek ott a másik asztalnál. (én csak akkor eszméltem fel,amikor már a fél lánycsapat fel is állt,hogy akkor persze ,nyugodtan,mert senki nem értette először,hogy erre most miért is van szükség.)
Épp az egyik még csak 21 éves baratnőmmel ráz kezet egy köver 60as milliomos amerikai mikor sikerül közbelépnem.Azonnal megfogom,hogy akkor indulás vissza az asztalhoz, mert neki így nem esett le először,hogy akkor most miről is van itt szó. Erre az öltönyös úriember megütődve rám néz,hogy mégis mit művelek. Mondom ez egyátalán nem oké nekünk,mi nem szeretnénk bemutatkozni,köszönjük szépen. Hatalmas felháborodas, mi visszaülünk,bár én ennél a pontnál szerettem volna indulni azonnal kifelé. De nem, akkor rendeljünk italt.Nem sikerül, mert hogy várjunk egy kicsit. Közben a bácsi nagyon visszataszítóan folyton az asztalunk felé kacsingat. Ekkor odalép az egyik pincér es mondja,hogy majd rendelhetünk azt amit akarunk, amennyiben az az asztal (öreg,kövér amerikai)kifizette nekünk....és mindeközben néha egy-két másodpercre záráshangulatú éles fényt kapcsolnak,csakis a vip részben,hogy a sok kövér milliomos jól meg tudja nézni magának a lányokat.
A többiek táncolni mennek én ott maradok és vigyázok a táskákra, erre  az öltönyös visszatér és mondja,hogy akkor most azonnal álljak fel, ez az asztal nem a miénk többet es ráadásnak belevilagít egy zseblámpával a szemembe. Mondom, ezt ne nagyon tegye legyen szíves és egyébként is mi elvileg fizettünk ezért az asztalért.Megvető mosoly én elkezdem összeszedni a cuccokat, de nagyon siettetnek,mert új lányok érkeznek,mi sajnos nem váltunk be......Csak annak örülök,hogy nem egy kamionban ébredtem 25 másik lány társaságában vagy egyáltalán,az egész szituáció,hogy ez az elvileg 'őrületesen' menő hely nagyon sok pénzért lányokat gyűjt be ilyen módon öreg milliomosoknak.
Tulajdonképpen fizess be 20$, legyél prostituált es akkor fogyaszthatsz egy fél üveg pezsgőn kivűl mást is... esetleg kapsz hozzá még két kiló epret.
 
Dóri

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VR6 2010.01.19. 11:21:33

Élet Tanár Úr oktatta a posztolót. Ennyi.

nazora 2010.01.19. 11:22:55

Látszik, hogy a kommentelők nagy része férfi....

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.01.19. 11:26:02

PPO-n keresztül lehet -e csajt rendelni Vegasból: 2990 Ft-ért -e?

bonobonohu · http://bono.hu 2010.01.19. 11:27:47

"aki k*rvának áll, ne csodálkozzon, ha megb*sszák!"

bagolybagoly 2010.01.19. 11:33:02

Hát ötletnek nem volt rossz, hogy a műsorszolgátatótól is pénzt kérnek. Most nem jött be.

indapass90210 2010.01.19. 11:33:13

@VR6: A legtöbb nő már brutálisan ki van oktatva, mivel akkor sem mernek egy italmeghívást elfogadni, ha egyébként nem vár el az ember semmit...

Gilderoy 2010.01.19. 11:33:51

Mészáros Dóri? Ufó Arizónában, bakker?

Egyéves Önkéntes 2010.01.19. 11:41:30

Ne dőljetek be! Ez egy újabb niagarai csalás! vagy nigériai!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.19. 11:46:08

@Egyéves Önkéntes: Nem negeriai?
Amúgy szerintem nem prostituálni akarta az öregúr Dórit, hanem megdugni vagy leszopatni. Semmi nem utal arra, hogy még pénzt is kapott volna érte...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.19. 11:53:25

@Egyéves Önkéntes: Sokba fog ez még Dórinak meg a homároknak kerülni, elvégre ez nagy nyilvánosság...

indapass90210 2010.01.19. 11:54:02

@Kitalátor feljegyzetei: Különben meg:

Mi az, amikor a kurvát megerőszakolják?
???
Társadalmi munka!

Peetee 2010.01.19. 11:54:15

Mi ebben a furcsa? Az utcáról akar bekerülni a Mirage-ban a VIP-részbe, mit gondolt?
Ha Bentely-vel érkezett volna a Mirage elé, és átöltözik az egyik lakosztályban a VIP-részleg előtt....na akkor nem b@szni kellett volna ott. De az utácról 20 dolcsiért beesni egy fényűző partira.
Gondolom nem farmer és pulcsi volt rajtuk és nem is csacsogtak úgy kidobott cicekkl, mint a kurv@k...ezért figyeltek fel rájuk.
Szánalöom.

Elcseszett nick 2010.01.19. 12:04:31

Félreértitek a szitut.
Ebben az esetben a lányok prostituálták az idős urat, hiszen ők fizettek azért, hogy megdughassák, csak a post írója (aki nem is fizetett) elrontotta a bizniszt.
Mindenképpen kéne a felelőségre vonás, mert így hogy szorakozhatnak biztonságban Vegasban az idős milliomos urak. :)))

vércseharcsa 2010.01.19. 12:09:05

@BGYCS:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))

Tomivagyok · http://www.genital-herpes-relief.org 2010.01.19. 12:11:54

ez azért tényleg viccesre sikeredett :)))

bagolybagoly 2010.01.19. 12:12:18

@Peetee: Szerintem az élelmes fenntartók simán találtak volna hozzá egy kellemes üvegfalú lakosztályt.

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2010.01.19. 12:13:04

Nem minden az aminek látszik...Sajnos még az is lehet, hogy igazak a leírtak.

Bár mint szoktam volt mondani, minden játékhoz, játékosok is kellenek.

bldo 2010.01.19. 12:16:49

Ez hogy került ide?! Mi ez a post?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.01.19. 12:23:15

@Morci úr: A monománozáshoz egyetlen játékos is elég. (—> Mézga család)

laz81 2010.01.19. 12:29:57

@Morci úr: A leírtak teljesen biztos, hogy igazak.

A kerdes csak az, hogy valaki hogyan tud megenni egy ekkora csalit???

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.01.19. 12:33:51

Az meg van, amikor ingyen kaja-pia aztán éjfélkor bezárják az ajtókat és levámpírozzák a t. közönséget?

Amúgy meg a T. poszt toló ha remek alakjára hivatkozva egy ismeretlen fotós felajánlja, hogy *ingyen* megcsinálja portfólióját modellkedéshez el-e megy-e vele-e ? Legalább erről van szó. Ne legyetek naívak, ez olyan, mint az ingyenhitel! Előbb-utóbb megbaccnak piszkosul.

Oké, írják le a meghívóra, hogy csak akkor kapsz a belépőből 99% kedvezményt ha doux, édes azokkal is akik nem szimpik.
Csúnya-ronda klubok és kövér öreg milliomos bácsik!!!

Rhybancz

akikaztmondjákni 2010.01.19. 12:47:48

MOST láttam, hogy a pimpilizés az pisilést jelent...Persze nem biztos, h a pimpelés is azt...

...Ahoj... 2010.01.19. 12:49:02

Kedves Postoló!
Szerinted ki a túrót érdekel innen Magyarisztánból, hogy téged milyen könnyen vettek palira vegasban?
Még hiszel a mesékben, - biztos a két szép szemedért te kiemelkedő VIP-es helyet kapsz, kristálypohárból itatják veled a pezsgőt és 8 méter magasból nézheted ahogy a sok bírka táncol a lábaid alatt.
Ne légy már ennyire naiv.

É2I 2010.01.19. 12:51:34

@sambalabammbumbumm:
Á, a Vízli Sznájpsz nem volt ott. Bár, ha ott lett volna, akkor csajok biztos táncoltak volna vele a véresőben.
Vagy nem.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2010.01.19. 12:54:38

!!!!!!!!!!

Kérem hozzák le a másik oldal szemszögéből is a cikket !

!!!!!!!!!!

Az úgy volt, hogy elmentünk a haverokkal csapatni az éjszakában. Egyszer csak látok a pultnál egy csapat csajt. Nem voltak valami nagy számok amolyan utánzós kis csitrik hamis cuccokban sóvárgó tekintettel, esetlen mozgással és bazi nagy tájszólással.

Az a fajta akinek ha adsz egy rágót már örül mint majom a farkának. Mivel egy jótét lélek vagyok odamegyek a milliós öltönyömben és gondoltam szerzek nekik egy kis örömet, ha már ennyire próbálkoznak valami milliomost fogni és bevezetem őket a kispolgári életből a felső tízezerébe.

Meghívtam őket a klubomba, amit a csajok örömmel vettek, csak az egyik kis egérképű, aszott mellű luvnya (a legrondább bányarém akit valaha láttam) húzta a száját: ezeknek a világ összes kincse se elég? Mondjuk pont őt nem hívtam volna meg, azt hittem a takarítónő, de hát ha hibáztam hát vállalom a felelősséget: adtam volna neki is VIP karszalagot. Erre ott helyben vérig sértett nyilvánosan, legalább basszus vette volna el aztán dobja ki valahol vagy adja oda egy koldusnak.. De nem ledobja a földre megköpködi.. a testőreim (bár nem IQ bajnokok) már mozdultak rá, de hát nem akartam botrányt.

Aztán másnap mégis eljöttek a lányok, szóltam az emberemnek, hogy engedjék őket be, ahogy kell. Az egérképűt is, bár nem volt karszalagja, úgy tettek, mintha nem vették volna észre, legyen egy kis sikerélménye és ide a bökőt, hogy nagymamakorában is ezt fogja mesélgetni, annyira egyszerű szerkezet..

Szóval bejöttek a csajok, sajnos a helyi ajándékozási törvények miatt van valami aprópénz belépő ami egyben ruhatárpénz is és teljes egészben levásárolható a bárban.
Egyből mentek a kajás asztalhoz a fényeket, aranyozott berendezést, egyedi kialakítást, személyzetet egy pillantásra se méltatták. Biztos éhesek voltak meg szomjasak. Az egérképű megevett 4kiló orosz kaviárt és 2 liter orosz és francia pezsgőt - grammja 10dollár, már ha sajnálnám. Amin viszont az egész klub kiakadt az az volt, hogy tömték a melltartóba a libamájas pástétomot, zsebbe a gyümölcsöket, táskába a rövideket...

Amíg a személyzet feltöltötte az eredetileg 50 személyre tervezett asztalt és a félig rágott-visszaköpött húsokat kicserélte addig gondoltam beszélgetünk egy sort, de különösen az egérfejű csaj ezen úgy kiakadt, hogy a sajtót emlegette és a földön fetrengve hisztizett amiért megszólítottam. Gyorsan elmenekültem a közelből, de az egyik tag rá mert nézni véletlen aminek az lett a következménye hogy mind kiviharzottak az ajtót letépve baccpacskerben.

Ha meg van a címük kérlek közöljétek, vissza akarjuk adni a 20 dolcsit, megtoldjuk még 200-al, fejenként, ha soha többé nem járnak még a klub utcájában sem!

Egyéves Önkéntes 2010.01.19. 12:56:27

@Kitalátor feljegyzetei: és szerintem a rasszizmus is megáll, mert miért nem jó neki egy magyar 60-as milliomos

@É2I: vagy mégis :)

kommentelő 2010.01.19. 13:08:20

Úgy látom a legtöbb kommentelővel nem értek egyet.

1. Fogyasztóvédelem?
Igen, hiszen fogyasztó volt az ügyben. Szolgáltatást vett igénybe, nem csak a cipővásárlás esetén kell védeni a fogyasztót, sokkal-sokkal inkább a szolgáltatások esetében. Ilyen esetben sajna nem vesszük a fáradtságot hogy feljelentsük az adott helyet, megértem, mit nyerne belőle, és mit veszthet? Ő legalább megosztotta velünk.

2. Hasznos-e ez az info nekünk?
Igen, tuti hogy nem kell 1-2 év, itthon is tömegével lesznek ilyen esetek (már most is biztos van pár), és Nektek, akik már olvastátok ezt a sztorit, talán beugrik időben, hogy miről is van szó.

Én örülök hogy megosztottad velünk, akinek meg nem tetszik a poszt, húzzon vissza retket kapálni vagy amin éppen dolgozott a cikk olvasása előtt...

Veér Farkas 2010.01.19. 13:12:27

@laz81:
Vegasban a kaszinókban ennél kevesebbért is kapsz korlátlan fogyasztást egész éjszaka, a feltétel, hogy játssz a kaszinóban (nincs kitétel, hogy minimum mennyiért, és vannak negyeddolláros tétek is).

@É2I:
Búgó por? Ez meg milyen? Búgó hangot ad ki?
Vagy netán búgatóporra gondoltál, csak túl hülye vagy, hogy megjegyezd a nevét?

Walhun 2010.01.19. 13:15:07

Épp azon voltam, hogy írjak a Homárnak egy félresikerült vegasi buliról amibe egy magyar P*na jól beleköpött.

Egyébként a történet másik oldala:
Exclusive nyugdíjas klubbunk vegasba szervezett kirándulást és az utcán egy csinos fiatal promóter csaj 100 dollárért korlátlan italfogyasztást ajánlott a vip részen, valamint fiatal 18+ husikákat akiket az italuk áráért meg lehet dönteni.
Már a klubban voltunk, amikor a mellettünk lévő asztalhoz néhány igazán tüzes kis ribi érkezett. Mi kértük a pincért, hogy kapcsolja már fel a villanyt, hogy jobban megnézhessük őket. Mikor ismerkedésre került a sor, az egyik lány elég durván közbeavatkozott és a végén nem lett az egészből semmi.
Panaszt akartunk emelni a klub vezetőjénél, erre a biztonságiak a hátsó ajtón keresztül eltávolítottak minket, és még a százasunkat se kaptuk vissza. Micsoda egy szar éjszaka volt...

Egyéves Önkéntes 2010.01.19. 13:15:32

A 60-as Amerikai Milliomosok Szakszervezete nevében felháborodásomat szeretném kifejezni az itt ért hátrányos megkülönböztetés miatt

Az MSzP szavazói maffia kezébe juttatták Magyaro-t 2010.01.19. 13:24:40

khmm

Talán nem kellett volna

a már hobbiból szétbaszatott K(:))-Európai karfiolos picsátokat forrónaciba csomagolni

meg két kiló sminket felkenni

k____
_u___
__r__
___v_
____á
_____k

vagytok ti kedveskéim csak épp hobbiból

a pénz az túl őszinte tükröt tart neketek, akkor besértődtök

Szarazinda 2010.01.19. 13:43:54

Én irigylem a posztírót. Én Budapesten élek és az egyik nap leugrottam a haverjaimmal a Szimplába. Senki nem akart lefeküdni velem, pedig az ott lévő csajoknak nem kellett tuenibákszot fizetni, hogy belépjenek. Hát ekkora lúzer vagyok én.

Gastroger 2010.01.19. 13:44:50

Én ezt nem értem. Lehet fel lett pimpelve a történet ?
"átugorottam néhány barátnőmmel Vegasba egy kis táncolásra" - szóval Vegas, éjszakai táncikálás (én a poszt elején még azthittem, valami bér-beugró rúdtáncos kalandjai lesznek).

"..'The Jet' nevű klubba,ami rettenetesen menőnek számít.." illetve "úgyse szeretnék ilyen borzalmas helyre menni "

Azt még el is hinném, hogy naívak voltak, mert 20$ beugroért, VIP asztal a legmenőbb helyen korlátlan fogyasztással, és kurvának nézték őket, de valamiért ez mégis megtörténhetett ezek szerint.

A korlátlan fogyasztás, lehet "all inclusiv" volt, csak félreértették a lányok, és nem minden étel és ital, hanem "mindent magába foglaló páholy" volt az a VIP páholy..

A többi csaj, azért kezett rázott, táncikált a milliomos pasikkal, a főhösnő meg árulta a petrezselymet a táskákkal. Bizti savanyú volt a szölő.

Amolyan "A Tanú"-san:
Az epret is megzabálta. A pezsgőt is megitta.Meg se b*szták. - Áh egy brancs ez mind.

P_o_c_a_k_o_s 2010.01.19. 13:50:50

Érdekes, ebbe a klubba csak kövér, öreg (ámerikái) milliomosok járnak. A google-ban felelhető képek viszont mást mutatnak.
www.bachelorvegas.com/nightclubs/jet.html
Ja, és a csajok USD 49-ért mehetnek be a VIP kártyával!

Az útikalauz szerint is minimum USD 30.-

JET - Upscale nightclub and lounge, hours of operations 10:30pm until 4:30am, Friday, Saturday and Monday night. Great music, great atmosphere in The Mirage, 3 separate rooms serve up Rock, Hip-Hop and House. Cover charge is $30 - Get the VIP treatment for not much more!
www.lasvegas-wow.com/las_vegas_night_life.htm

Szóval, hol jártak Dóriék?

Callidus 2010.01.19. 13:53:51

Mennyi szuklatokoru irigy ember.

Ki kellene mozdulni a tv elol neha, megnezni a vilagot hogy is nez ki valojaban, meg merre is jar mar, es ha ez megvan, utanna talan meglehet erteni egy ilyen posztot kedves kommentelok.
Az nem a posztiro hibaja hogy Mateszalkarol Vegas ugy nez ki mintha az valami elerhetetlen csudadolog lenne ahol Robert de Nirok a portasok.
Egy pici elhatarozassal, meg angoltudassal mar holnap kiprobalhatnad.
Tudom, nem erdekel. Megis elolvastad a cikket. De az energiad az irigysegedbol fakado frusztracioban jelenik meg. Miert? Senkinek sem jobb tole.

az egyetlen ertelem:

"2. Hasznos-e ez az info nekünk?
Igen, tuti hogy nem kell 1-2 év, itthon is tömegével lesznek ilyen esetek (már most is biztos van pár), és Nektek, akik már olvastátok ezt a sztorit, talán beugrik időben, hogy miről is van szó."

Nyelvész Józsi · http://szleng.blog.hu/ 2010.01.19. 13:55:38

Nagyon elnök buli lehetett. :D Amúgy meg klasszikus történet, semmi meglepő nincs benne, de attól még király poszt. :)

Káposztakukac 2010.01.19. 14:05:25

ehhez nem kell las vegasba menni. amúgy a jet-ben én is voltam ott. nagyon járatják, közben ugyanolyan turistaputri, mint az összes többi hely a környéken.

AlulírottFentemlített 2010.01.19. 14:16:59

Félelem és rettegés las vegasban?

Füredi 2.0 (törölt) 2010.01.19. 14:21:00

@kommentelő:
1.) Nem volt fogyasztó. Meghívták a VIP-be.
2.) Pontosan mik fognak évek múlva megtörténni? Hogy a szórakozóhelyek (klubok, diszkók) VIP-részlegébe felhívják a jobb nőket? Ahogy köbö 15 éve van nálunk és 50 éve a világon?

Semmire nem volt kötelezve senki, csak arra, hogy viselkedjen normálisan. ha nem teszik a hely, feláll és elmegy, de nem hisztizik. Odamennek hozzá bemutatkozni és hisztizik, megáll az eszem. Azt kellett volna mondani, hogy Dóri vagyok, mosolyogni, két perc múlva hugyozás örvén elhagyhatja a termet, vagy úgy dönt, hogy megkóstolja az epret.

szvsz 2010.01.19. 14:24:25

Engem a multkor gyikka valtoztattak. De aztan elmult.

laz81 2010.01.19. 14:25:39

@Veér Farkas: gondolom majd most jon, hogy te mar jartal ott stb., de azert ez: www.bachelorvegas.com/nightclubs/jet.html mast mondd.
A legolcsobb VIP belepo 49 USD, es szo sincs korlatlan fogyasztasrol.

tomfree 2010.01.19. 14:33:29

Még hogy válság van. Miért nem az amerikai fogyasztóvédelmet zaklatja ezzel a sztorival? Mondjuk rongyrázásból, hogy irigykedjetek köcsögök itthon???

helianthus 2010.01.19. 14:39:30

Hát velem is ezt történt a múltkor. Átugrottam a Bahamákról Vegasba pimpizni, mert nopposodott a gatyám. Az utcán egy csaj rámtapadt, hogy 2 dollárért kapok VIP jegyet. Mondom jóvan, ha már itt tiplizek, megnézem. A VIP asztalon csak ócska pezsgő volt, mondom álfiatalosan és lazán, hogy What the fuck? és megyek a bárba.
Hát a bárban alig ültem le a pulthoz rámtapad egy Schiffer kinézetű picsa, hogy ő meghív engem, cserébe csak meg kell gyakni. Hát mondom, persze, egy italért mi? Felháborodtam és elhúztam a csíkot.

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2010.01.19. 14:40:04

Én az ALDIba járok bulizni, megfelelő méretű hűtött pezsgőt fogyasztok Ede nevű barátommal.

Eric_Cartman 2010.01.19. 14:42:35

Még jól megúsztad. Pimpitől Mexikóban elvették az óráját és még jól seggbe is rakták a sitten.

Egyéves Önkéntes 2010.01.19. 14:47:59

Dórit csakis őstermelőtől.
voltemár?

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2010.01.19. 14:50:57

@Egyéves Önkéntes: még nem. de szerintem sikeres ember megfogadja ezt a bölcs tanácsot.

feldoras 2010.01.19. 14:54:28

Hétvégén én is voltam A JETbe vegasba. CSak nem engedtek be, mondom kifizetem a csili vili full extrás otps kártyámmal. Mondtam is a biztonsági őrnek h csak átugrok a szemközti otp atmhez mert ugye vegasba minden sarkon van ilyen. De nem hitt nekem pedig mutogattam a karszalagot. Az est fénypontja az volt mikor benyelte a kártyát és az operátor csaj Dori felháborodott hogy ő vip karszalagos és 20 dollárt fizetett és hogy az eperért még meg is akarják dugni pedig épp csak megkóstolta. Arról már nem is beszélek hogy a biztonsági őr azt mondta h benyelt kártyásoknak vip hely csak valami luvnyát kell elintézni és még ihatok ismert látja szomjas vagyok. A pezsgőt ajánlotta..

feldoras 2010.01.19. 14:55:40

is mert csak nem működött a space, szolnom is kell urinak

É2I 2010.01.19. 14:57:31

@Veér Farkas:
Legyen speed, vazzeg! Erre kössél csomót, kuckac.
;P

Kalimera/Huncut Nyalókás Kislány 2010.01.19. 15:00:37

Korfu szépséges szigetén a barátnőmet meg engem is próbáltak rávenni ilyen kihagyhatatlan ajánlatra, Mr.T. stílusában.
Mondjuk ott a kamuduma az volt h "ti modellek vagytok? a modelleknek nem kell fizetniük!"

Manbeast 2010.01.19. 15:07:01

Mégis mi a azt vártál vegasban, hogy jön a David Hasslehoff és hazavisz a piros karácsonyfaizzósorral feldíszitett pontiákkal? Örülj neki , hogy millás volt, árulhattak volna a helyi Örökletes betegségekkel foglalkozó hajléktalan menhely megtermékenyítési kisérleti osztályára is karaszalagot 20 dolcsiért, aztán akkor már jönne a félig földön, félig kívűli hibrid. Azért kárpótlásként remélem kaptatok valami sex toy-t. Amúgy belegondoltál mit gondolhat egy 60-as milliomos ameriakai a hozzád hasonló fiatal hölygekrő akikből hetente 10-15 alá kerül a Jet Vip részében?

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2010.01.19. 15:08:29

20 dollár befektetéssel, és szorgalmas altesti munkával kereshettél volna 500-at. Sokkal hamarabb bejön, mint egy AMWAY kezdőcsomag...

Megbízható forrásból tudom, hogy egy korrekt lap-dance belekerül 150-be.

Öregem, tálcán kínálják előtte a gazdagságot, ő meg inkább a táskákra vigyáz, és elrontja a többi lány bizniszét is!

Le kellett volna jól tejeltetni a szottyad öreg milliárdosokat, a pénzt meg zsebre tenni.

Jövő évi adóbevallásban szerepeltetni.

Kb. 100 dollár be nem fizetett adóval károsítottad meg az országot! Ejnye Dóri!

Megvetünk.

Egyéves Önkéntes 2010.01.19. 15:09:09

A poszt hatására úgy érzem, hogy én szeretnék amerikai milliomos lenni egy pár napra Las vegasban.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.19. 15:28:09

Los aNgeles- Vegas az olyan 4 ora kocsival
/atugrottunk tancolni?/
Los Angelesben kihalt minden
vagy pasizni mentek, vag casinozni, de hogy nem egyet lejteni az valoszinusitheto

Grifter 2010.01.19. 15:34:29

Ostoba barátnőkkel így tetszett járni.

sixtynine 2010.01.19. 15:46:05

Dövan 2010.01.19. 11:33:13
Ezt ugye nem gondolod komolyan, hogy ha italt fizetsz, akkor nem vársz el semmit?
Akkor minek fizetsz?
:)

feldoras 2010.01.19. 15:47:29

@hagyma: trendik repülővel ugranak át biztos:)

blacklord 2010.01.19. 15:55:04

Lol. Úgy fotósopp ahogy van. No cső.

átlátó 2010.01.19. 15:56:56

Csak alapvető életfunkciókat ellátni tudó kislányok és nagylányok hiszik azt, hogy mindenféle VIP cuccok, meg nejlonharisnyák csak úgy ingyébe járnak...pedig baszni kell azokért.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.19. 15:57:38

amugy a prostitucio kicsit mast jelent, bar tudom kell a jo cim
az eset teljesen elkepzelheto, hogy valaki egy szorakozohelyen ismerkedni akar
sokan azert jarnak, mert dugni akarnak es nem sima utcai /igazi/prostit
most ebben mi a meglepo vagy a buntetendo?

gregaba 2010.01.19. 16:49:57

Dóri levele sztem egyetlen célból született: hogy felvágjon, miszerint ő most Cali-ban nyomul, néha átruccan Nevadába. most akkor én is írjak a homárnak a kubai, szingapúri, maláj, török stb. élményeimről??
elnézést kérek Dóritól.

bónuszként a saját tengerentúli élményeim: ongo.hu/elmenybeszamolok/2464 :)

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2010.01.19. 16:58:35

@hagyma: Azt a new-yorki egyezmény kiötlőitől kellene megkérdezni. Ők nyafognak a pénzért-dugás ellen.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2010.01.19. 16:59:50

Jah, Dóri nem fizetett a szolgáltatásért! Ezért fogyasztóvédelmis a sztori.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.19. 17:01:31

igy ugy tudom Vegasban vannak kurvak ez egy
itt a keleti parton nagyon megbasznak, meg a ferfit is beviszik a bortonbe ha rajtakapjak
nade
ha en egy mulatoba elmegyek meghivom a csajt egy piara es az elmult 18, ha iszikis 21, es megkufircolom, az nem protitucio feltetlen, meg akkor sem ha esetleg megajandekozom valamivel

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.01.19. 17:03:04

Örülök, hogy egy fogy.védelmi oldalon megtudhattam a következőket:

Dóri egy karakteres, jellemes bombanő, aki nem alázható meg pár szem eperrel, pár kocka csokival és egy üveg pezsgővel.
Az asztalok között "aztaa!" kiáltások kísérik lépteit, Las Vegasba jár táncolni. Keményen kiáll magáért (és barátnőiért), ha véletlenül a húspiacra kerül.
Van egy mondás erre: "Don't put the meat in the window if it's not for sale."

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.01.19. 17:05:23

@hagyma: hát, afféle "konzum-lánynak" próbálták őket beszervezni... ez tartogatja magában a későbbi kufircolás lehetőségét is. Aztán lehet, hogy erőszakosan szerették volna a bácsik.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.19. 17:17:19

@morrisal_:
-egy 60eves ferfi meg nem feltetlenul bacsi
- eroszakkal nem visz fel a hotelszobaba egy ilyen helyen
- aki felmegy tudja miert megy fel, igy nem kell eroszakoskodni
- ezk a dogos csajok hol hagytak a pasiaikat? vagy egyiknek sincs?-semmi eroszakos helyzetbe nem kerultek, egyszeruen ossze akartak ismertetni par pasival akik valoszinuleg kufircolni akartak, de senki nem fogott pisztolyt a hatukba es siman tavoztak
nem ertem mi a gond?

six76 2010.01.19. 17:32:14

Vegasban nincsenek kurvak!! Nevada allamban tilos a prustitucio! Hivatalosan:-)

six76 2010.01.19. 17:34:56

...mondjuk az ut szelen szazaval allnak a nyomi vietnamik, meg mexikoiak stb. es osztogatjak a csajok fenykepes telefonszamos kartyait:-)

six76 2010.01.19. 17:37:18

..ja es kulonben is mi torten a diszes magyar lanyokkal?..semmi!!! meg akartak csinalni oket?..na ezen csak az sertodik meg akit amugy meg lehet!!!

tony zionist 2010.01.19. 17:40:40

dórika kis álszent szűzkurvám.

sztem örülj, hogy a bnőid nem lincseltek meg. de hogy jó eséllyel életük nagy lehetőségétől fosztottad meg őket, az tuti.

ha csak egy 10000 dolláros kis gyémántocskával megdob egy szopásért, már akkor is bőven megérte nektek. de mi van, ha vmelyik szutyok bnődnek bejön a dolog, és az egyik gusztustalan vén milliomos elveszi feleségül. csinál neki egy gyereket, aztán 5 év múlva meghal, rájuk hagyva a milliókat.

dikk ez még kurvának is hülye, és büszkén posztol róla.

már ribanc örülne ha egyszer ilyen lehetősége adódna az életben

tony zionist 2010.01.19. 17:42:16

dóri: ha anyáddal történik ez, akkor te most nem lennél :D

spänot 2010.01.19. 17:57:31

@Wendriner Tódor Emánuel: A Makk Hetes Budán van a Kiss János altábornagy u. és Németvolgyi út sarkon, a Kis Salétrom pedig a nyóckerben... :P

caligne 2010.01.19. 18:29:17

Mert mennek mint az állat!!!

morrisal_ · www.plafoncsapszeg-gyalu.com 2010.01.19. 21:04:14

@hagyma: Gondom nekem semmi ezzel kapcsolatban. A bácsit pejoratívan írtam, a többi meg csak találgatás.

Romana magazin 2010.01.19. 21:37:46

Nehéz a bulisribancok élete mostanság... semmi szopás, csak szívás...

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.01.20. 00:59:41

@morrisal_:
hat nekem semmi
ha egy no ejszakai szorakozohelre megy, vagy nok, kisero nelkul, azokkal elofordul hogy meg akarjak hivni egy italra, vagy felkerik tancolni
ezt el lehet utasitani
ebben az esetben az eroszakossag legkisebb nyomat sem veltmm felfedezni
egyebkent az amerikai szorakozohelyeken igen kemeny a rendeszeti jelenlet
az utcan meg a rendori
eroszakra eldugott helyeken van nagyobb eselyed
ha meg van penzed es lakasod, akkor olyan 30 millio not tlalsz a neten vagy telefonon, akik csak sexet akarnak

vihar egy pohar vizben
a legnagyobb inzultus a kcsingatas volt innen jutott el hosunk a bezart kamionig
muhhhaha

Stupido_Girl 2010.01.20. 01:10:50

@morrisal_: "Don't put the meat in the window if it's not for sale."

Jól megragadtad a lényeget.

Bodzaszedő Manager (törölt) 2010.01.20. 10:03:31

Múltkor Vegasban elbuktam fél milla dollárt ruletten, be is rúgtam, meg mindenkinek fizettem, volt valami hangoskodás, hát a MIckey Rourke ott ordítozik, de kidobattuk a securityval.

Pilgram (törölt) 2010.01.20. 11:02:08

hát dóri, most hova szarjak? hihetetlen skandallum történt veled, köpni nyelni nem tudok. remélem miután visszamentél LA-be, és lecummantottad a szintén 60éves ráncosseggű csókádat, jobban érezted magad rögtön.

a homár meg miért posztol ekkora bullshitet??

fairwolf 2010.01.22. 10:04:22

Azért Losziból Vegaszba átugrani a tánc kedvéért minimum 4,5 óra autoval vagy 260 mérföld. Ha a kedves posztolo picsának megéri ennyit utazni egy kis seggrázásért, akkor nem ártana elkondolkozni az élethez való hozzáállásán. Ha ezek után 20 dolcsit fizet a Mirage-ban VIP lounge-ért all inclusive és ezt még normálisnak is veszi, az már klinikai eset. Bár szerintem az egész csak egy Bivalybasznádi 13 éves kispunci kényszerszüleménye, mer ugye anyira szegények még nem vagyunk, hogy álmodni ne merjünk ;)

herr_der_erdinger 2010.01.22. 10:10:06

a tipikus "affektálós hülye picsa" klinikai esete

bodiniko 2010.01.22. 23:25:12

@Kitalátor feljegyzetei: igazad van ,az én keresztmuterom is konzumnő volt régesrégen,nem mai dolog ez már....aki okos -fizetteti a piát,megajándékoztatja magát..szobára menet,aztán pisi és smink címén -szépen lelép....aki pedig jó kislány eleve el se megy olyan helyre amit nem ismer ,esetleg nem teljesen jó híre van....az én fiatal lányismerőseim nem is mennek fiú haver nélkül szórakozni....hisz egy férfi ismeri a sok éhes kandúr szándékát....és időben felkéri a lányt ,hogy ne tudják molesztálni.aki ugye korpa közé keveredik ..azt megeszik a disznók mondták a nagyanyáink-és igazuk is volt...

bodiniko 2010.01.22. 23:50:40

pancsika: minő sérelem...nem kéne ilyen szőkének lenni...mit várt hogy ilyen helyen mi lesz ..hisz a férfiak mindenhol próbálkoznak...kb laza 30 évvel ezelőtt menőnek tűnő kocsiból kiszállva ,egy fazon megpróbált meginvitálni egy menő dizsibe...akkor így hívták a diszkót..mondván egy lány még hiányzik a társaságból...nagy zavartan leráztam és mentem a munkahelyemre tovább ... egy nénike hallotta az egészet,és a buszon azt mondta ha nem hallotta volna el se hiszi milyen nyíltan ajánlatot tesznek helyes lányoknak...pedig semmi kihívó sincs rajtam ami bátoríthatta őket...szolíd ruha, épp csakhogy smink .....sejthető hogy nem ki nevet a végén t akartak játszani....bár ki tudja:):):):)

Kikii22 2010.02.22. 15:36:44

Hogy itt néhányan mekkora gecik. az ilyen faszrágók miatt tart itt a világ. Kapjtokbe!!

lacwe 2010.03.25. 01:17:01

@Kikii22:

meg az olyan buta luvnyák miatt, akik jól néznek ki, de eszük meg kurvára nincsen.
20 dodóért vip a jetben, felveszik a kis picsanacijukat meg átvillan a mellbimbó a topon, és mégcsak eszükbe sem jut hogy meg akarják baszni őket. istenem......

az emberek pedig talán azért irigyek, mert van, aki hiába kurva okos, nem jut vele semmire, ezek a NAGYON HÜLYE picsák meg csak szépnek születtek, és hiába agyhalottak, a testükkel meg a puncijukkal eljutnak bárhová. erről ennyit.

2012.03.30. 14:23:41

Természetesen a csajok valósznűleg "bulizós" kivitelben voltak. Természetesen nem állottak a helyzet magaslatán, sem nyelvtudás, helyismeret, sem agykapacitás terén.
Még az is lehet, hogy hobbikurvák. Ergó pasiznak mint állat, de talán nem pénzért teszik. Akkor viszont hadd választhassák már meg, hogy kivel...
Mindenesetre, aki ezek után fanyalog, hogy nem feküdtek le a 60 éves milliomossal, nos annak kötelezővé tenném, hogy ilyen "felkapott" helyekre járjon mindennap a VIP páholyba 20 dollárért, s 60 éves buzi milliomosokkal-ezeréves múmiaszerű milliomosnőkkel kelljen kefélnie 2 kiló eperért. Gondolom, nem zavarná, elvégre hátha meggazdagszik belőle, ugye? Vagy azt már nem venné be a T. posztoló gyomra?
Lehet, hogy csak én érzem úgy, hogy a koporsóközeli gazdag ember-tinikurva kapcsolat gyomorforgató? Hogy a prostitúció nem normális dolog?
Hogy ha egy csaj túl kicsipi magát, a férfiak nagy többsége kurvának nézi és úgy gondolja, azonnal jár neki egy ingyen menet vele, mivel bunkó a szentem, de akkora, hogy nem férne be a bécsi kapun? Szerintem, aki helyesli ezeket, szintén főbe kéne lőni egy jobb világ reményében...
Látszik, hogy túlszaporodtatok, oszt az össz iq meg állandó, hát tiszta pech, de majd bevetjük a rovarirtót... futkossatok csak... :)
süti beállítások módosítása