Tékozló Homár

Gyönyörü, büszke, hihetetlenül KEMÉNY és SZILÁRD, mint egy szikla (18+)

2010.03.03. 00:06 | szily | 248 komment

Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott pénisznövelős spamot, és ezért azt képzeli, hogy a játékoldal direkt küldözget neki kéretlen reklámokat. Kedves Miki, szerintünk a legkevesebb annak az esélye, hogy tényleg az oldal spammolta meg Önt, bár az ördög farka sosem alszik. Miki valamiért úgy képzeli, hogy a spammer tudta, hogy az ő mailcíme mögött igazából egy kisfiú rejlik. Drága Miki, ennek még kisebb az esélye, elszemélyteledett világunkban már a spamrobotok sem a régiek! De az egészben a legjobb talán magaa  reklám. Ezer ilyet látott mindenki, első látásra nincsen semmi különös benne, de ha beleolvas az ember, a közepe táján valamiért igen szórakoztatóvá válik. A kisbetű-NAGYBATŰ-ritmus példamutató. Mikinek még annyit üzenünk, hogy félrenézte, a weboldal alján, az impresszum menüpontban vagonszámra talál kontakt mailcímeket. Jó mulatást mindenkinek!


Most tíz éves fiamnak regisztráltam kb. egy éve a jojatek.hu nevű weboldalon egy felhasználóit, ahol püfölhette a billentyűzetet mindenféle flash játékokat játszva, mint pl. puzzle, logikai / ügyességi játékok, stb... Mivel neki nincsen (még) saját email címe, ezért az általam használt, amolyan regisztrációs mail címmel csináltam meg neki a felhasználóit, ám az ő nevére és az ő adataival (születési dátum, nem, keresztnév, stb). Ehhez képest pár nappal ezelőtt az alábbi reklámot találtam a bejövő emailjeim között.

Először is, undorító. Másodszor, undorító. Na és harmadszorra is csak azt tudom mondani, hogy undorító. Hogy van pofája valakinek ilyen hirdetést kiküldeni egy olyan weboldal felhasználóinak, akik flash játékok miatt regisztráltak az oldalra és nem azért, hogy a p*csük méretét növelhessék??
Olyan, hogy jó ízlés már egyáltalán nincs az emberekben? Arról már nem is beszélve, hogy a tíz éves fiam adatait adtam meg regisztrációkor; a jojatek.hu üzemeltetői szerint ilyen hirdetéseket kell küldeni egy tíz éves gyereknek? Foglalkoztak egyáltalán azzal, hogy kinek/kiknek küldik ki a hirdetést vagy csak rányomtak a "Küldés" gombra? Arra meg már ki sem térek, hogy kell-e egyáltalán küldeni hirdetéseket egy gyereknek...
Az eszem megáll! Ha magamat regisztrálom egy pornó oldalra, akkor nem lepődök meg, hogy ilyen hirdetést vágnak a pofámba, na de hogy ezt egy flash játékos oldalon...?? Szabályos egyáltalán az ilyen? Mármint ilyen leveleket küldözgetni kiskorúaknak? Szerettem volna véleményemet megosztani a jojatek.hu üzemeltetőivel is, de sajnos az oldalukon sehol sincs feltüntetve, hogyan lehetne velük kapcsolatba lépni. Se egy form, se egy email cím, semmi... Undorító egy banda!

Nem vagyok az a típusú szülő, aki kontrollálja a gyermekei minden lépését és megszabja, hogy mit tudhatnak és mit nem, sőt! Viszont a jó ízlésnek is vannak határai és érzésem szerint ezzel az ocsmány reklámjukkal bőven túlmentek azon.

Miki



---------- Forwarded message ----------
From: X Zoltán <noreply@jojatek.hu>
Date: 2010/2/24
Subject: Add meg férfiasságodnak azt amire vágyik
To: xxxxx@gmail.com
Kedves felhasználó, ha nem tudod megtekinteni ezt az oldalt, kérlek kattints ide
• Ellenjavallat nélkül • Rizikómentes • Nincs mellékhatása
Nincs ellenhatása

Add meg péniszednek egy vad bika szexuális erejét...!
AKTIVÁLJA és MEGTÍZSZEREZI a szexuális teljesítményt...
kevesebb, mint 30 másodperc alatt!

HOGYAN LEHETSZ:
- NAGYOBB -
- KEMÉNYEBB -
- MEREVEBB -
- ERÖTELJESEBB -
- POTENSEBB -
- HOSSZABB -
- FICKÓSABB -
Végre Magyarországon az USA legsikeresebb terméke. Még sokkal sokkal több információt az alábbi oldalon találhatsz:

Érd el egy vad bika SZEXUÁLIS POTENCIÁJÁT, légy FÁ-RAD-HA-TAT-LAN szeretö!
Add meg péniszednek a LEGJOBBAT, hogy minden szexuális fantáziád kiélhesd és minden készséges nöt kielégíthess, aki bekopog az ajtódon: a TORUS 100%-os! A Tiszta Taurin-ból készült TORUS az elsö olyan szexuális stimulálószer, amely gombnyomásra olyan erekciót eredményez, mint egy igazi bikáé! Már néhány csepp elegendö, hogy vad, dübörgö bikává változz. Igen, a péniszed CSUPÁN 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ válik, szó szerint a szemed elött növekszik és olyan LENYÜGÖZÖ méreteket ölt, hogy alig fogod elhinni. Eddig még soha (még a legszebb álmaidban sem) voltak ilyen jó adottságaid ilyen EGYEDÜLÁLLÓ pénisszel! Gyönyörü, büszke, hihetetlenül KEMÉNY és SZILÁRD, mint egy szikla, olyan HOSSZÚ, hogy még a legjobb pornószínészek is elsárgulnak az irigységtöl és a KORÁBBAN SOHA EL NEM ÉRT méretektöl! Hidd el nekem, a TORUS párját ritkítja! Képes arra, hogy egy szempillantás alatt LÉLEGZETELÁLLÍTÓAN MEREV hímvesszöt teremtsen és olyan kitartáshoz juttasson, amely FANTASZTIKUS CSÚCSPONTOKRA juttat el és erotikus mámorba üz!

Kedves Barátom!!
NAGYOBB, ERÖTELJESEBB, POTENSEBB, ÉS GYORSABBAN VÁLIK ÚJRA TETTRE KÉSSZÉ: a péniszed MINDIG a legjobbat érdemli! Ezért ne vonakodj attól, hogy megengedd magadnak a nagy kalibert, amely csak úgy duzzad a POTENCIÁTÓL és a FÉRFIÚI ERÖTÖL és MINDENT akar: a TORUS 100%-ban Tiszta Taurin-ból készült. KIFEJEZETTEN erre a célra FEJLESZTETTÜK KI! A nök igényesebbé váltak és ez olyan kihívás elé állítja a tudományt, hogy stimulálja, hogy hogy érjen el gyorsabb fejlödést, és találjon ÚJ SZEXUÁLIS STIMULÁLÓSZEREKET, amelyek még HATÉKONYABBAK, még GYORSABBAK és még HOSSZABB IDEIG HATNAK... Van SZEBB egy férfi számára, mint a partnerét szexuálisan ELKÁBÍTANI és olyan extázisba hozni, hogy örökre hozzá kötödjön? Egyedül a TORUS képes arra, hogy a szexuális teljesítményed a SZÁZSZOROSÁRA növelje, a végtelenségig SOKSZOROZZA és egészen KÜLÖNLEGES szexistenné változtasson. A FÉRFIAKNAK SZÁNT szexuális stimulálószerek piacán új szereplönek számító TORUS eddig vitathatatlanul megörizte az 1. helyet, és a létezö LEGLÁTVÁNYOSABB (30 másodperc alatti hatás), LEGHATÉKONYABB és a LEGPRAKTIKUSABBAN alkalmazható szer! Annyira meggyözö, hogy hamarosan mindenki utána fog kapni! Ez a rendkívüli elixír, amely az Egyesült Államokban ilyen visszhangot keltett sikerével, VÉGRE kapható Magyarországon is. A médiumokat szinte szétveti a lelkesedés. Az egész világ sajtói, lapkiadói és televízióadói egy véleményen vannak: a 100%-ban Tiszta Taurin-ból készült TORUS a Number One! Más szavakkal: A férfiaknak szánt afrodiziákumok közül az 1.helyre teszik! A 100%-ban TERMÉSZETES és mellékhatások nélküli TORUS három TERMÉSZETES alkotóelem ügyesen összeállított keveréke, amelynek molekuláris alkímiája valóságos csodaként hat a PÉNISZRE.

Találj még több információt az alábbi weboldalon:

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amenatyam 2010.03.03. 12:35:41

@gftamas: Éppcsak arról, hogy eladta a mélcímet, mint aktív címet.

Nem is tudtad? Így megy ez.

K. Z. 2010.03.03. 12:39:44

Az egy dolog, hogy miért is kell egy 10 éves gyereket játékoldalra, bárhová regisztrálni (maradi vagyok, foci, mesekönyv, uszoda, esetleg video)
Másik dolog az, hogy regisztráció nélkül is ömlik ez a szemét minden postaládába, felesleges csodálkozni

Peetee 2010.03.03. 12:44:14

Vuhuuuu, BASSZATOOOOK!!!!!!!!4
:)

deuce 2010.03.03. 12:54:12

MIKI AZ INTERNET ILLLLYEEENNN :D
EZ A DOLOG LÉNYEGE. FOGD MÁR FEL TE PAPUCSÁLLATKÁT MEGSZÉGYENÍTŐ INTELLEKTUSSAL RENDELKEZŐ, DOLGOKRA 20ÉVVEL KÉSŐBB IS RÁCSODÁLKOZÓ MAJOMPARÁDÉ!!

NAGYON NEVETEK!!!

NYELVVIZSGÁVAL ELOLVASTAM GURUKÉNT 10 ÉVE IS AZ ANGOL NYELVŰ FASZTURBÓ SPAMET!!! ÉS MI LETT? SEMMI............ MEGTUDTAM, HOGY AZ INTERNET ILLLYEENN.
MIKIIIIIIIIIIIII
NEM ÉRTED???????????????

AZ INTERNET ILYENNNNNNNNNNNNN
AKÁR AKAROD AKÁR NEM
AKÁR JÓJÁTÉK, AKÁR KÍNAI SPAMMER!!!!

NE HÁBOROGJ!!!!

HA MÁR ÍGY BESZÉLSZ VELEM, AKKOR ÉN IS VELED: KUSSOLJ ÉS TŰRD!!! KÜLÖNÖSEN HA INGYEN AKARTÁL VALAMIT!! AZ INTERNET ILYENNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!! NEM ÍRNAK FÜGGVÉNYT NEKED, HOGY HA A KÖLKÖD <18 ÉLETÉV AKKOR NE MENJEN NEKI FASZTURBÓ SPAMMM!!!!! AZ INTERNET IIILLLLYEENNN MIKIIII! NEM ÍRTÁK MEG JÓL AZ INTERNETET!!!

RAKD BÚRA ALÁ A GYEREKET HA AKAROD, VAGY MUTOGASD NEKI A FARKADAT, AHOGY ÍRTAD, VÉGKÉPP NEM ÉRTEM MOSTMÁR MI A PROBLÉMÁD VAGY MIRE JÁTSZOL!! DE AZ INTERNET AKKORIS ILLLLLLLYEEEEEENNN MARAAAD!!
A GYEREKET TOVÁBBRA IS SAJNÁLOM, MERT A FARKADAT MÁR LÁTTA, DE A FATER NEM TUDJA KIGOOGLÉZNI A GENERÁL MÉDIÁT.... MI LESZ EBBŐL... :D

SZARA NETES VILÁG MIKI!!! FELHÁBORÍTÓÓÓÓ!!!! SZEXHIRDETÉS VAN A NETEN! KÜLDI A CÉÉÉÉÉÉÉÉG... A 10 ÉVESEKNEK IS!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD

"nem érdekel, hogy mit tölt le, egészen addig, amíg azt saját akaratából teszi." KIRAGADTAM EGY MONDATOT, EZ UGYE KISSÉ FURCSA, MIVEL 2 KATTINTÁSSAL TALÁLHAT FEKÁLIÁS-HÁNYÓS PORNÓT IS, UGYE?????? DE TÉGED AZ SEM ÉRDEKEL, MERT SAJÁT AKARATÁBÓL NÉZI!!! DE AZ, HOGY A JÓJÁTÉK FASZTURBÓS EMAILT KÜLD 10 ÉVESEKNEK, MERT MINÉL TÖBB EMBERHEZ ELJUTTATJÁK A REKLÁMOT, MERT AZÉRT KAPNAK TÖBB PÉNZT, HOGY INGYENESEN MŰKÖDJENEK, NEKED MÁR EGYÁLTALÁN DE NAGYONNEM MINDEGY, UGYE MIKI?????????????? DÖNTSD MÁR EL,HOGY NEVETNE A KÖLKÖD A FASZTURBÓN, VAGY DELETE GOMBBAL TÖRLÖD A FASZTURBÓT. VAGY TE NEM NEVETSZ A FASZTURBÓN??? HOGY IS VAN EZ??? MEGVESZED NEKI AZ EREDETI JÁTÉKOT IS??? AKKOR MINEK JÓJÁTÉKOZOL VELE INGYENES FASZTURBÓVAL????????? TÚL SOK A DÜH, ÉS AZ ELLENTMONDÁS A SZAVAIDBAN MIKI!!!!

EBBEN A VILÁGBAN ÉLSZ MIKI??????????
TUDSZ VÁLTOZTATNI RAJTA MIKI??????
TE VAGY AZ AKI MINDENEN FENNAKADSZ MIKI, VAGY AZ VAGY, AKI BESÍRSZ MINDENEN MIKI???? VAGY MINDKETTŐ VAGY???

hahaha nembírom. megyek ebédelni inkább.. nyalogasd a szádon a habot körbe, írd ki magadból a fájdalmat és olvasd a kommenteket, ahol mindenki megmondja neked úgyis, hogy AAAZZ INTERRRNEETT ILYEEENNNNN!!!!!!
kettőnk közül nem én vagyok az ideges, én jól szórakozom rajtad és az alantas/logikátlan/kiforgatott személyeskedéseiden. :p

Reggie 2010.03.03. 13:06:00

Miki, a buta apuka...

Szeptim 2010.03.03. 13:17:43

Análfűrészt a jójáték.hu-nak!

deuce 2010.03.03. 13:23:07

lehet hogy nem buta, csak szimatot fogott, megtalálta a programkód rendszer hibáját, és pénzt akar csinálni a cég ellen intézett jogi lépésekből!

lehet hogy nem buta, csak tökéletes, idilli, farok, és puncimutogatós életüket felkavarta a FASZTURBÓ SPAM!

lehet hogy nem buta, csak megneszelte hogy a generál média a FASZTURBÓval bíztatja a 10éveseket, ő pedig a netmastersnek dolgozik, akik holnap indítják a PUNCISZŰKÍTŐ kampányukat!

lehet hogy nem buta, csak buta.

lehet hogy lehet.

lehet.

europeer12 2010.03.03. 13:31:42

Hogy itt mennyi vérbeli faszfej van, aki a saját problémáit úgy akarja feldolgozni, hogy "okosnak", "erősnek", "hiperintelligensnek", "tökösnek", "fickósnak", "rettenthetetlennek" és "tévedhetetlennek" beállítva "avatar" mivoltát itt veri a faszát mások problémáira!:) Magyarisztán cigányok!:)

Reggie 2010.03.03. 13:34:34

@deuce: igazad van, idiotat kellett volna irnom. (Meg az olyan hauzos:)

akikaztmondjákni 2010.03.03. 13:56:16

"NEM ÍRNAK FÜGGVÉNYT NEKED, HOGY HA A KÖLKÖD <18 ÉLETÉV AKKOR NE MENJEN NEKI FASZTURBÓ SPAMMM!!!!! "
:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.03. 13:58:29

@Fenimore: Erre mondjuk rá is fizethetsz, főleg, ha T-ökéletlen fiókod van, mert az az új címekről érkező leveleket gyakran spamnak veszi.

xboxer 2010.03.03. 14:05:10

a jojatek.hu helyett esetleg vegyél egy konzolt a gyerekednek, amelyeken ráadásul van parental control beállítási lehetőség így beállíthatod, hogy mikor, milyen játékkal és mennyit játszhat.
Olcsó húsnak híg a leve!!

AzHofi 2010.03.03. 14:10:22

Mi a különbség a sima és a KÜLÖNLEGES szexisten közt?

Ebzon 2010.03.03. 14:16:47

Miki neharagudj, becsületes hogy óvni akarod a gyereket, de buta vagy mint egy csiga.Az már hazugság, ha csinálsz egy emilt random adatokkal? OMG.De akkor itt miért nem a rendes neved van kiírva ?TE HAZUG...

deuce 2010.03.03. 14:18:39

@Miki, a felháborodott apuka :-):
figyelj töki. nekem nem a szövegértésemmel van baj, csak kicsit más a felfogásunk, azért keresgéltem benned, hogy most a kölyködet félted, vagy mi a problémád a turbófasszal, amikor a net turbófaszos mióta net a net! 2 kattintásra ott a pornó! ezt mindenki tudja! majdnem mindegy hogy elfogadod a reklámot, és faszos reklámot kapsz, vagy te keresed a faszt, és faszt kapsz.
elhiszem hogy neked egész héten (de lehet egész hónapban) annyi a problémád, hogy jujj egy cég nem rakott be függvényt ami kiszűrné a kiskorúak elé rakott turbópéniszt, biztos büszke dolgozó családapa lehetsz, és érzed a hatalmas felelősséget is, hogy valamit lépned kell, pazarlod erre az idődet, meg a családod idejét is, de a cég le fog szarni téged. ahogy én is leszarlak.

szórakozom rajtad pár kört, az én szememben az az áltag alatti plebszproligeci, aki összevissza szélmalomharcozik, hisztizik, cégeket "feketít be" stb..stb... aki nem tudja mit akar, hova tart, de csahol, mert fáj neki az ezer db spam között 1db. és te pont ilyen vagy. az általad fikázott, korántsem nonprofit cég elég sok embernek ad szórakozást mindenféle portálokon! te még arra is kerek szemekkel csodálkoztál valakinél, hogy "miért ne adjunk meg személyes adatot az interneten?" ebből is látszik, hogy fingod sincs a netről, tegnap kötötték be hozzád. látszik!! firkáld ki mindenhova jóhiszeműen a bankkártya adataidat is!! :D

nem ebben a világban élsz, sajnálom.

mesélek neked sztorit: egy közismert gyümölcslevet forgalmazó cég dobozának a nyaka mindig lejött mikor lecsavartad a kupakot. én is, ismerősök is leöntötték magukat párszor már.
tudod mit tettem? volt annyi iq-hányadosom hogy írjak nekik egy "kurva anyátok, tegyétek erősebb dobozba" e-mailt. eltelt 1-2 hónap, és azóta a többtízezrek által vásárolt italt erősebb dobozba rakják, és nem szakad szét nyitásnál. felbaszott, tettem valamit, megoldottam! biztos nem én voltam az első reklamáló, de akkor is.

te meg addig jutsz hogy a faszodat vered a homáron a nyomorult erkölcsi eszméiddel, magad sem tudod hova tartasz, hova jutsz, miközben egy cég elérhetőségét sem tudod kikeresni annyira nyomorult vagy? filozofálgass szépen kussban a világról inkább, vagy tűrjed, hogy a kommentelők 90%-a röhög rajtad, és idiótának tart! ;)

deuce 2010.03.03. 14:21:10

és most dolgom van miki, de azért örülök, hogy eddig elszórakoztattál. köszönd meg szépen, hogy a többiek egymondatos "béna vagy" mondatai helyett elég kifejtősen megpróbáltam veled megértetni miért vagy ennyire nyomoronc!

személyeskedj a kurva anyád nemlétező nyelvvizsgájával a kezedben! hehehe :D

Ebzon 2010.03.03. 14:21:29

Nem mellesleg, ha nemtudod , hogy működik a spammelés, akkor nemkéne mindjárt legorombítani a másikat, deuce asszem már tanubizonyságott tett arról, hogy ő ért hozzá, és nem azért mert guru, hanem azért mert nem buta mint te, ennyi.Lehet a munkádhoz értesz meg bármihez, de ha nem tetszik amit küldözgetnek, akkor nem kell regisztrálni sehova, tessék megtanulni.Ja, hogy mi a normális ?Most komolyan ,a mai világban képes vagy ilyenekkel jönni, amikor tranzfesztiták mászkálnak az utcán, ez a legnagyobb gondod, hogy küldtek egy spamet vmi faszvarázslásról ?

Victoorius · http://www.konzolcenter.hu 2010.03.03. 14:21:55

Mennyi idő volt, míg ezt megírtad? :)

Ebzon 2010.03.03. 14:23:06

És ha nyugdíjpénztár spamot küldenek a fiadnak azon is kiborulsz ?

Iridium 2010.03.03. 14:26:03

@deuce: "@Iridium: nekem szériaszámot sohasem kellett még bogarászni, mert nem szoktak elromlani dolgaim, hamarabb kidobom, vagy túladok rajtuk, vagy csak egyszerűen fogom a cuccot, és a garancialevelet, és lecsapom a boltos asztalára. valóban fárasztó megkeresni egy monitor számláját amire rá van írva hogy "számszung". neked ez nem megy? neked pár évente kell csak, aki pedig ebben mozog, annak napi rutin. ne sírj ennyire kérlek!! :D"
Ha naponta 150-180 tévé eladása elég rutinnak nevezhető, akkor az vagyok, ugyanis ez a rekord eddig. Tehát ha úgy számolom néhány ezer tévé megfordult már a kezemben. Ennyit erről.
Ami felett elsiklasz, az a RUTIN. Pontosan ez a baja a posztolónak is, hogy miért kell rutinnak lennie az, hogy ne basszanak át? Miért nem lehet rutin a jó út, és a mellékösvény a rossz út? Vagy ennyire romlott vagy már? Jól alszol?

"50 oldalas ászf-et sem olvasok, 10 éve is volt intelligenciám megkérdezni például az internetszolgáltatásom feltételeit, mobilszolgátatós ismerősök pedig mesélik hogy 200ezres mobilnetes számlákat csapkodnak ki a torrentező ügyfeleknek..
ha veszek valamit, használok valamit, akkor körbejárom, kibontom, nézegetem, gondolkodok rajta és akkor nincs hoppá!"
És megintcsak ugyanaz a válasz. Szerinted ez jó, hogy minden alkalommal kívül-belül kiforgatva kell mindent megvizsgálni mielőtt használná az ember? És kérlek ne csak ilyen fizikai dolgokra gondolj, hanem a rengeteg weboldalra pl. ahol szinte mindegyiken kell regisztrálni a teljes funkciók eléréséhez. Ekkor viszont MINDEN alkalommal el kell olvasnod a szerződést, nemde? Hacsak nem akar szopni az ember. De szerinted ez normális.
Persze, ki lehet kapcsolni, nem kötelező regisztrálni stb. De mi lesz az olyanokkal, mint pl. FB megváltoztatott privacy policyje? Hirtelen kiszolgáltatott lett vagy 400 millió emberke. Otthon ez kisebb méreteket ölt a jójáték.hu kedvességének köszönhetően "csak" ezrek szívnak.
Tehát a normális világban az ember mindent megszagol, megízlel, megtapogat, kinyit, elolvas, leolvas, megnéz, átérez, megkérdez, felszakít, letép, lemér, kimér, ellenőriz mielőtt használni akarja majd? Azt hiszem még most öngyilkos leszek inkább... :D
Rendben, valamennyire megnézi az ember a portékát, de miért kell minden egyes alkalommal töviről-hegyire átvizsgálni mindent? Miért nem lehet szabályozni, mondjuk az ilyen eseteket elkerülendő? Vagy neked biztos mindegy, hogy a gyerek faszt kap uzsonna helyett a képébe, mi? Megnéznélek, amint a kislányod végbelét két kancigány túráztatja, mert nem olvasta el szegényke a regisztrációnál az ÁSZF 139. sorában az erre vonatkozó kötelezettségeit.
Vagy lehetne emberi módon is szabályozni, nem? És akkor tisztább, szárazabb érzés lenne netezni, és nyugodt lélekkel adhatnánk gyerkőcöknek is.

Iridium 2010.03.03. 14:29:57

Bazmeg, eltűnt a leghosszabb kommentem, amit valaha kopipészteztem, basszameg a kurva nénikéjét. A lényeg: .... már nem is emlékszem ez melyik blog aztakurva, olyan sokáig írtam.

Ebzon 2010.03.03. 14:30:06

Miki tényleg egy másik világban él, mert miért is kéne, hogy a 10 éves kölködnek email címe legyen ?A nethez odamered egyálltalán engedni, tényleg minden 2ik klikk után faszba botlik az ember, ez az internet, és erre van igény.Jól mondták már többen is elöttem, ha nem működne, nem csinálnák.Az meg, hogy szerinted, hogy kéne mködnie a vlágnak, az teljesen más tészta.Sztem pl sokkal nagyobb gond, hogy emberek robbangatják magukat ,stb..De remélem a fiad, soha nem lát faszt a sajátján kívűl, és akkor úgy fogom érezni egy szebb világban élünk....

Ebzon 2010.03.03. 14:32:34

@Iridium: Ezt most komolyan is gondolod, hogy annak nem rutinnak kell lenni, hogy ne basszanak át?:D:D:D Tudod hány millió ember gondolja ezt pont ellenkezőleg?Csak ők a mikit basszák át ennyi, és ők nem sírnak.

avatartalan 2010.03.03. 14:34:15

biztos ami biztos én rendelek 1 karton ilyen torust vagy mit

Ebzon 2010.03.03. 14:38:03

Azt meg már csak úgy mellékes, hogy az emberek több évezrede basszák át egymást(vallás csak példaképp, de ugyanúgy a kereskedők is mismásoltak), ezekután meg mégnagyobb hülyeség amit írsz, hogy nem rutinnak kell lennie.Pont megkellett volna tanulni, hogy bizony átakarnak baszni, ráadásul folyamatosan...

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 14:39:35

"Megnéznélek, amint a kislányod végbelét két kancigány túráztatja, mert nem olvasta el szegényke a regisztrációnál az ÁSZF 139. sorában az erre vonatkozó kötelezettségeit."

Hát baszkikám, ezen beszartam a röhögéstől.

Amúgy teljesen jogos, nem fogja föl ez a hóhányó, hogy miről van szó, csak a saját baromságait tolja itt. Nem értek ugyan teljes mértékben együtt a panaszos apukával, az viszont biztos hogy ez a "djúsz" gyerek nem százas.
Egy végig caps lockkal írt levél zátszójaként azt írni valakinek, hogy "yalogasd a szádon a habot körbe" :P

Ebzon 2010.03.03. 14:39:45

Az áruházak átcimkézése mondd vmit ?Gondolom te a tejet se nézed meg mikor járt le....

deuce 2010.03.03. 14:52:56

@Iridium: osztom azokat a dolgokat amiket leírtál, de azért ne túlozzunk. nem fogják kancigányok gyömöszölni a kislányomat tegyük fel egy tévészolgáltatás ászf-jéből következően.. :)

talán itt olvastam egy olyan abszurd fost, hogy "belépsz a tescoba, és máris ott a jelzálog a lakásodon". miért lenne jelzálog? sétálásért? ilyeneken rágódnak és fantáziálnak az emberek?
elég paranoiásak lehetnek azért... :(
ez a világ azért nem fog eljönni soha.

én abban látom a problémát, hogy az országban az emberek egyre többet sírnak, de nincs agyuk felfogni még azt sem, hogy nem jó irányba sírnak.. ahogy én leírtam a narancsleves dobozt, és kicserélték, a postoló írja le a generál médiának hogy "bazmeg ne küldjetek a kiskorúnak turbófaszt", ha ennyire idegesíti egy nyomorult spam, mert itt maximum körberöhögik, vagy megjelennek az okoskodók/unatkozók és elviszik a témát az "5-6-7-8 email címet tartsak fenn?" irányba. igen bazmeg 2 címet! egyiket spamre, regekre, másikat privátra. ilyen az internet. tanulni persze semmiből se tudnak...

a tévés kereskedésedhez gratulálok, szép teljesítmény, de ha elfáradtál benne, vagy úgy érzed kevésbé jövedelmező a belefordított energia anyagilag, akkor vegyél vissza picit, mert 150 tv/nap elég sok! :D

a világ pedig olyan, hogy a parasztokból, és a hülyékből gazdagodnak meg az okosok. és nem 10-20 éve van így, hanem legalább 1000 éve! ez a rutin, és egyre véresebb a küzdelem. ez van. ha nem tetszik, lehet űrhajózni másik bolygóra! ;)

SZÉP NAPOT!

deuce 2010.03.03. 14:55:00

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: kussoljál, és regelj 5-6-7-8 email címet te patkány, a védencednek pedig 9-10-11-12-t! :D
söpredékneksejóokostojástakony. :D

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.03.03. 14:57:31

Áhhh, már az eleje is zavaros
Miért kell egy gyerek helyett regisztrálni, hisz ő is tud irni
Mi az hogy, beregisztráltam az adataival az én emilcimemre?

A faroknövelést meg gyerekkorban kell elkezdeni, ha a gének nem olyanok, később ez meghálálja magát
Mi az hogy fujj+másodszor is fujj?
Kérdezz meg erröl egy nőt!

Miért is olvasod te a gyereked emiljeit? Személyiség jogok lehetnek.
Kissé koraérő gyerek nem megy pornóoldalra?
Te csak hiszed, a mai világban

De mindez semmi!
Vedd meg a
Füredi Ede:"Spammok-robotok-luzerek" könyvet és tájékozódj

Iridium 2010.03.03. 14:57:39

@Ebzon: igen, multinál dolgoztam egy évig kb. Napi szinten basztam át én is az embereket, átcímkézéssel, áru átdobozolásával, papírmunka hamisítással stb. Mert ez volt előírva, ha nem teljesítettem, akkor nem kaptam bónuszt, szóval csináltam.
Részben ezért is jöttem el onnan, mert már magamtól is hánytam a végére.
De ti biztos nem hánytok, mert ez jó dolog, nem? Azaz természetes.

Tehát mégegyszer: nem az a bajom, hogy meg kell nézni a dolgokat, mielőtt használná az ember, hanem az, hogy a jogi kiskapukat kihasználva ma már ezrek csapnák át milliókat az interneten. Egy bolt esetében lehet menni a fogyasztóvédelemhez stb. de mit csináljon egy névtelen, arctalan, szürke internetessel? Írjon nekik levelet, hogy ez nem jó? Olvasás nélkül törlik. Ill. a címet azért felveszik az email címlistára, hogy küldjenek még több szart.
Vagy menjen el a whois alapján megadott címre? Sok esetben szálloda vagy csak egy üres telek áll ott, hiszen ez a normális, hogy kamu címeket adunk meg a neten, nem? Feljebb is megmondták az okosok.

Nagyanyáitokat is lehülyéznétek, mert beengedik a magát szerelőnek kiadó tolvajokat? Ezrek veszítik így el az értékeiket. De a Ti nagyanyáitok már kaptak kiképzést, biztos vagyok benne, csak mindenki más a hülye, ugye?

Na én szoktam az ilyenek ellen tenni. Jelenleg két perem van folyamatban 2 csaló ellen. Vagy puhapöcs lennék? Megfenyegettek minden szarral, mégis küldöm nekik az összes ammuníciót, kíváncsi lennék, hogy eddig is elmerészkedik-e mondjuk deuce, vagy csak az ivóleves cégnek mer írni a hibás bambi miatt? Persze kamu adatokkal, biztos, mert úgy őszinte.

deuce 2010.03.03. 14:58:54

@Micsoda??? Ez nevetséges!!: bármikor elküldök bárkit anyjába, ha kiszínezi, eltúlozza, kiforgatja a szavaimat, és személyeskedik. :D

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:01:00

'Ha naponta 150-180 tévé eladása elég rutinnak nevezhető, akkor az vagyok, ugyanis ez a rekord eddig.'

10 órás munkanappal számolva, ebéd- és egyéb szünetek nélkül, ez óránként 15 televíziót jelent. Ergo az illető vagy pénztáros egy kizárólag televíziókat áruló boltban, vagy nagykereskedőnél dolgozik és tizesével-huszasával viszi fel a rendeléseket a rendszerbe. Egyik munkakörről sem feltételezem a túlzott rutint a tévékkel kapcsolatban.

csak megemlítettem :)

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.03.03. 15:04:14

@Vad.Korte: Ez igy van, de kit zaavr
Kiszűrtem belöle néhány nigériai angolai levelet, besöpörtem az utolsó nigériai banktulajdonos vagy olajmágnás özvegyének a pénzét
és most csak hátradőlök, sör/csipsz és homár
Ezért van nálam letiltva a spamszűrés

Ebzon 2010.03.03. 15:05:12

@Iridium: Attól nem hánysz, hogy állnéven írogatsz nekem?Ha nem akkor csitt.Ja és igen, az én egy élő nagyapám bizony felhívott azzal, hogy kapott ilyet a neten, hogy nyert ennyit ,meg ennyi.Akkor most mit csináljon?Mondtam neki, rögtön felejtsed el az összes ilyen szart és kész.Érdekes nem lett kifosztva, mert képes volt megengedni egy telefont annak aki ért hozzá.Nem azt mondom, hogy rendben van, hogy így van.De mint már mondtam, másik millió ebből él, magyarázd meg nekik, ne nekem.Én tudom mi a szitu.Szóval amíg nem igazi neveden irkálsz nekem ide(bocs a kifejezésért, csak nyomatékosítok) POFA BE!!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:05:32

egyébként viszont egyetértek iridiummal, kinek van ideje arra, hogy mindent töviről hegyire átnyálazzon stb. Az lenne az alapértelmezett, hogy nem basznak át, akkor sem, ha hülye voltál vagy nem értél rá végigolvasni a legapróbb betűket. Ellenkező esetben az atyaúristen ideje sem volna elég arra, hogy az ember az átverések ellen védekezzen.

Ebzon 2010.03.03. 15:08:18

@Iridium: Ja igen, és ezzel a napi 150-180 tv-vel hülyíts már mást.Max ennyit cimkéztél át...Ahhoz meg külön grat, hogy akár egynapig is képes voltál ilyen munkát csinálni, azt erre vered, hogy egy időután eljöttél, hát én amikor adták vlna ezt a feladatot, akkor megyek a fogy.véd-hez, és adom be a felmondásom.Persze lehet megvoltál szorulva, azt nemtudom, de hidd el én aznap eljötem volna(persze nem muszáj elhinni)

Ebzon 2010.03.03. 15:10:06

@Rékuc: De te most milyen szintű átverésre gondolsz?Mert most ha 200e Ft-os tvről beszélünk, akkor legyen már annyi benne, hogy megnézi mit vesz..De még mondom a tej is ez a kategória, sőt a gyümölcsöt is kiválogatod nem ?

horex · http://horex.uw.hu/ 2010.03.03. 15:11:26

@deuce: De akkor minek homározol??
Ide röhögni jár az ember, nem duhöngeni
+anyázni

Ebzon 2010.03.03. 15:12:36

Ennyire kurva sok dolga van mindenkinek, hogy kerítenek egy másik embert aki majd megnézi helyettük, vagy mi ?Mert akkor új munkám van, megyek és megnézem a gyökerek helyett, hogy jó-e amit megvesznek.Ott fogok állni mellette a boltba, és amíg válogat elolvasok mindent neki...

Ebzon 2010.03.03. 15:13:36

@horex: Nem ő dühöng, ő gerjeszt ,a többi meg hülye ...D:D: ennyi

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:17:13

@Ebzon: persze, nézze meg, hogy mit vesz, de nem azért, mert máskülönben átverik, hanem teszemazt kíváncsi a paraméterekre, meg megtudni, mitől jobb a LED TV az LCD-nél, stb.
vagy teszem azt műszaki cikket vásárolnék, akkor tudjak bemenni a nekem szimpatikus boltba és ne kelljen előtte átböngésznem a homárt, hogy vajon melyik az a kivételes hely, ahol nem vernek át a szervizzel, garanciával.

persze ez az apuka túlpörögte a spam dolgot, ez nem vitás.

sas70 2010.03.03. 15:17:51

Erről Csernus doktor beszólása jut eszembe:
-Hogyan világosítsam fel a szexről a gyerekemet?
-Köttesd be az internetet.

juhaszcs 2010.03.03. 15:18:08

Az én férfiasságom egy csinos csajszira vágyik éppen!:-)
Ha van jelentkező csajszi írjon ezerrel!:-)
Ha nem csinos,nem csaj vagy akkor kakkantsál sünmalacot!

Ebzon 2010.03.03. 15:23:00

@Rékuc: De ez egy álom amit ti itt mondtok, méghozzá asszem elég távoli, és irreális.A tv-t meg nyílván nem úgy választ ember, hogy bemegy a bolba és körülnéz(legalább is én tuti nem), hanem utána néz neki mi a legjobb, és már úgy megy a bolba, hogy tudja mit akar, akkor meg nehogy ne legyen idő megnézni, hogy az-e amit te akartál.Elég vicces helyzetnek képzelem el, hogy akarok egy sonyt venni, és otthon veszem észre hogy samsung.A garanciát meg igenis megkell nézni.Hát komolyan, amit itt leírnak abból azt veszem ki, hogy még egy lakásnak a szerződését se kell elolvasni

Ebzon 2010.03.03. 15:24:51

Az apuka meg nemcsak tullihegi, hanem egyszeren buta a témához, de asszem ezt elég sokan elmondták ahhoz ,hogy nekem már ne kelljen bzonyítani, hogy mennyire az.

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 15:24:53

@deuce: Az egy dolog, hogy hülye bunkó vagy, de azért fogjál már magadból egy kicsit vissza, akkora az arcod mint a Brandenburgi kapu. Nem védtem senkit sem te majom, az meg tény, hogy össze-vissza fröcsögsz itt és _tényleg_ azt akarod ezzel bizonyítani, hogy milyen talpraesett egy emberpalánta vagy te. Igazából csak egy facepalmot érdemelsz, sőt, rögtön duplát.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:27:52

@Ebzon: ragyogó példa erre a szomszéd poszt, ahol az ügyfél nem nézett utána előre, hogy a hónap hányadik napján kössön szerződést, máskülönben letiltják a csomagját, vagy tudomisén miféle szörnyűségek történnek vele. Érted? Hogy is juthatna eszébe a fogyasztónak az, hogy a szolgáltatónak hányadikán van havi fordulója? Jósolja ki teafűből?

Másként fogalmazva: a vásárlónak nem az a dolga, hogy a létező és nem létező összes buktatót előre kinyomozza és felvértezze magát ellenük. A vásárlónak az a dolga, hogy a neki szimpatikus terméket vagy szolgáltatást megvegye. Az eladónak pedig az, hogy a vásárlónak korrekt terméket, szolgáltatást nyújtson.
A vásárlóra átruházni a lehetséges forgatókönyvek előrelátását és megoldását elég durva pofátlanság és egyáltalán nem reális dolog.

tévéügyben pedig: persze hogy utánanézek, hogy milyen készüléket szeretnék, nyilván a boldi eladó is segíthet ebben (no nem az, aki naponta 150-180-at ad el :D), ez nem vitás.

Micsoda??? Ez nevetséges!! 2010.03.03. 15:36:37

@horex: Nem tudom, kérdezd meg deuce-t, ő tudja használni a guglit, meg külföldiül is beszél, biztos tud neked segíteni. :)

Iridium 2010.03.03. 15:38:24

Nah, főnök voltam baszki, így jön ki a sok-sok tévé, és karácsonyi szezonban. Érdekesség kedvéért, volt olyan is, hogy 9 fényképezővel rohantam a vásárlókhoz, szétszórtam a kapkodó kezek közé, aztán vissza a következő körért. Mivel magam ura voltam (na jó, jelenteni a nagyon-nagyoknak kellett azért néha), ezért megválaszthattam mit csinálok. Ha kellettem a pénztárba, oda (nem jellemző, mert utálom hallgatni az embereket kérni és kérni mégtöbbet semmi pénzért), ha a kamionról esett le áru, akkor azt felszedni, és jól eldugni. Szóval megkerestem mindig a gócpontot, ahova kellettem éppen.
És én is jól kihasználtam másokat, mert ebben a világban ez normális, és egy év alatt vettem egy lakást. Ez is normális, nekem persze meg tök jó.
Viszont egy idő után felfordult a gyomrom, amikor szemrebbenés nélkül nyitogattam tévédobozokat, mert kellett egy távirányító a másikhoz, aztán újonnan eladtuk a másikat is. A vásárló persze jött vissza, de ki nem szarja le, nem? Csak élek a lehetőségekkel.
Vagy amikor a 12 darab új típusú készülékből eladtuk mind a ~100-at (!).
Hogy majd szállítjuk. Majd holnap. Vagy azután. 12 embernek jutott, a többinek 5-6 hétig nálunk volt a pénze, amit be lehetett addig fektetni mondjuk tőzsdén.
Hiszen a vásárláskor elfogadta a feltételeinket, hogy majd szállítjuk ekkor és ekkor, de a jogot fenntartjuk a változtatásra. Hát változtattunk is.
Persze előbb-utóbb vissza kellett adni a pénzt, de addig is mi kerestünk rajta sokszorosan, a többi le van szarva.
Érdekes, hogy volt 2-3 ember, aki soha nem kérte vissza a pénzét :D Csak fizetett, aztán elfelejtette az egészet :D
Na mindegy. Szóval ettől nekem fájt a fejem, ezért inkább eljöttem. És az elmúlt egy évben csak olyan dolgokat csinálok, amit szeretek és nem bántok meg vele senkit. Pl. most hajléktalanoknak fogok segíteni nemsokára. Na de ez már az én történetem, hagyjuk is :D
Arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz kevésbé 'vad' ez az egymást marcangoljuk típusú világ, mert szerintem egyre genyóbb dolog bármit is dolgozni, egyre több a mocsok, amit le kell nyelni. Fogyasztóként meg még többet.

Ebzon 2010.03.03. 15:38:43

@Rékuc: ebben egyet értek, hogy nem dolga mind felkutatni ezeket a buktatókat, de sztem nagyon kevés embert lehet úgy átvágni, hogy ha odafigyelnek, mert az már valószínűleg jogsértő akiket így vágnak át.Viszont, akkor hozom a másik példát.Most volt ugye 1-2 napja, hogy lakáshírdetést, vagy mittom én milyet, lehetett 30 napig ingyen hírdetni, utána fizetős.És ment is rögtön a panasz, hogy nekik nemszóltak elötte 1-2 nappal, meg nemjött figyelmeztetés.Viszont a hirdetők 2/3-a levette 30ik nap elött, és megis mondták, hogy nem törv. sértő, mert a 2/3 is igazolja, hogy ennek kéne lennie a TUDATOS fogyasztoí magatartásnak.Szóval az az 1/3 bizony megérdemli, hogy átbaszták.

Ebzon 2010.03.03. 15:39:59

"És én is jól kihasználtam másokat, mert ebben a világban ez normális"

Kösz asszem innentől, fölösleges bármit is elolvasnom.

Ebzon 2010.03.03. 15:43:39

@Iridium: Aki egy napig is végez ilyen melót, ráadásul ilyen tudatosan, utána magyaráz itt, hogy ez így nemjó...Asszem nálad aljább embert nem ismerek.Egyszerűen gusztustalan.Örülök, ha ezek után te nyugodtan tudsz aludni...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:43:47

@Ebzon: háhá, most ki is a kis naiv? :) aszongya nekem, hogy 'az már valószínűleg jogsértő akiket így vágnak át'. Pont erről szól a homárposztok fele, hogy durván jogsértő magatartással verték át a palánkon az ügyfelet, mégsem tesz senki semmit: fogyasztóvédelem, önkormányzat, adóhivatal tétlenül ülnek, nagy cég röhög, kis fogyasztó homáron sír.
szóval a te álomvilágod meg az én álomvilágom kb ideális is lenne: az ember az ésszerűség határain belül utánanéz a dolgoknak, és ha ezek után is átverik, akkor jöhet a bünti.
De Magyarországon sajnos nem jön a bünti, a kisember általában tehetetlen.

Ebzon 2010.03.03. 15:45:49

@Rékuc: Persze én vagyok a naív, de akkor miért nem én sírok itt a homáron ?Talán mert engem még nem sikerült átbaszni.Lehet itt mondani ki az okos, mégsem én szívok.

Iridium 2010.03.03. 15:45:58

@Rékuc: számból vetted ki a szót. :)

Kár, hogy nem voltál nálunk, a hozzáértőkkel beszélgettem annó sokat a technológiákról stb. Persze ők nem vettek semmit tőlünk, csak nézelődtek, de ők legalább normális emberek voltak xD

Ebzon 2010.03.03. 15:48:30

@Iridium: Normálisak, mint te ?Elég nyálkás társaság lehet...

Iridium 2010.03.03. 15:48:46

@Ebzon: "@Iridium: Aki egy napig is végez ilyen melót, ráadásul ilyen tudatosan, utána magyaráz itt, hogy ez így nemjó...Asszem nálad aljább embert nem ismerek.Egyszerűen gusztustalan.Örülök, ha ezek után te nyugodtan tudsz aludni..."
Nem tudtam, eljöttem.
Most már tudok.

Ebzon 2010.03.03. 15:50:06

@Iridium: Faszt nem tudtál, hiszen lakást vettél a becsületesen megkeresett pénzedből.

Ebzon 2010.03.03. 15:52:39

Attól, hogy most eljöttél ,ettől már jobb embernek érezted magad ?Az hogy 1000, meg 1000 embert basztál át, az gondolod ennyivel elvan intézve ?Örülök, hogy ilyen könnyen megbocsátasz magadnak.

Iridium 2010.03.03. 15:54:14

Egy véleményen vagyok Rékuccal. Azt kellene megoldani, hogy a hirdetés a termékről szóljon, a vásárló pedig a hirdetésen szereplő terméket kapja.
És ne plusz szemetet a postaládájába, apróbetűs extra kamatot, utólag hegesztett szerződéseket, amik nem fedik a valóságot.
A hatóság pedig ne tétlenül üljön, mert amíg ilyen a világ, addig a felelősök elvihetik akárhová a profitot. A céget nem tudják adóssá tenni, a felelősök meg eltűnnek messzire.
Majd remélem egyszer vége lesz ennek.

Én jójátékot kapok majd, nem csokifaszokat. Olyan nagy kérés?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.03. 15:55:00

@Ebzon: eddig még, szerencsére.
Én csak azt mondom, hogy tele a homár emberekkel, akiket önhibájukon kívül vertek át és semmilyen jogorvoslatra, kártalanításra nem számíthatnak. Ebbe bárki bármikor belefuthat (most természetesen nem az itteni apukáról beszélek).

Iridium 2010.03.03. 15:57:40

@Ebzon: előbb emellett kardoztatok, hogy olyan világot élünk, ahol az erősebbik lenyomja a gyengébbet, most meg azt kérded, hogy én miért csináltam azt, amit?
Csak! Mert én is itt élek ezen a bolygón, és rám is ezek a szabályok vonatkoznak.
Ha nem így tennék, most homárnak panaszkodnék.

Ebzon 2010.03.03. 15:58:11

@Iridium: Ebben igazad van ,de ettől még sztem megbocsáthatatlan amit te is műveltél, az én erkölcsöm nem lenne képes feldolgozni ilyesmit, de jó látni, hogy köztünk élnek akik rendelkeznek ekkora egóval, és túlteszik magukat azon, hogy nagyon sok embert önként megkárosítanak.

Iridium 2010.03.03. 15:59:42

@Ebzon: Nem károsítottunk meg senkit. Csak el kellett volna olvasni mindent :)

Ebzon 2010.03.03. 16:00:33

@Rékuc: Igazad van.
@Iridium: Igen ezt mondtam, hogy ilyen a világ.Mondtam, hogy ez jó is ?Vagy hogy, jó az ha átbasznak vkit?
Egyiket se mondtam ez biztos.Az is biztos, hogy az összes ilyen embert utálom mint a szemetet, akik mások kárából élnek.

Ebzon 2010.03.03. 16:02:02

@Iridium: Akkor mi értelme az átcimkézéseknek ?

Ebzon 2010.03.03. 16:03:50

Lehet tényleg én nem voltam figyelmes , de akkor te mitől is nemtudtál aludni, ha abból amit csináltál senkinek nem volt kára? És még egy lakásra is futotta.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.03.03. 16:04:30

@Iridium: "Tehát a normális világban az ember mindent megszagol, megízlel, megtapogat, kinyit, elolvas, leolvas, megnéz, átérez, megkérdez, felszakít, letép, lemér, kimér, ellenőriz mielőtt használni akarja majd? Azt hiszem még most öngyilkos leszek inkább..."
Kötlek, zsilettpengék, mérgek végkiárusítása csak most, csak nálam...

Netuddki. 2010.03.03. 16:05:19

Levélíró akkora marha, hogy még biztos jól rá is kattintott a levélben található oldalra. Most már valószínűleg az ő gépe is vidám férgek játszótere és küldözgeti a kéretlen leveleket a farkincanagyobbító szerekről.

Azért nem árt előbb megkérdezni egy hozzáértőt mielőtt komplett hülyét csinálunk magunkból.

mattone 2010.03.03. 16:09:11

Nem olvastam el az összes kommentet, de egy dolog eszembe jutott. Ügyes húzás-e, hogy a post írója teljes terjedelemben ide is kirakta a spam szövegét.. Még címeket sem kellett keresgélnie, még spam-et sem kellett küldenie senkinek, de így itt is olvashatták jópáran :-))

Iridium 2010.03.03. 16:11:37

@Ebzon: én mostanság arra keresem a választ, hogy hogyan tehetnék ellene. Mert, mint írtam, láttam kívülről-belülről milyen genyóságokat lehet megcsinálni, és gondolom még ezer más módja van ennek. Én nem érzem magam ettől jobban sőt, dokihoz kell járjak, mert idegbajt kaptam a sok mocsoktól, ami beszennyezett. Miután láttam, mit csináltam valójában és tudni, hogy mekkora szar az másoknak, már nem úgy gondolom a dolgokat, ahogy akkor.
Én szeretnék az egész rendszeren változtatni, minden helyen próbálom céljaimat elérni (na nem ilyen fórumokon persze :d ). Aztán majd egyszer lesz talán szép új világ, ahol piros almát kapok, nem pedig zöldet és savanyút, mert nem láttam a 6-os betűméretű csillagot a címkéjén.
Az internetet is szeretném nyugodt szívvel a gyerek kezébe adni majd, gondolom Miki apuka is csak ezt akarta.

Ebzon 2010.03.03. 16:12:04

Valamit nagyon össze-vissza beszélsz te itt Iridium.Mind1, a lényeg ,hogy akkor is egy ilyen erkölcsi alappal,pont magad ellen beszéltél, ezt így szimplán képmutatónak szokták nevezni.

Ebzon 2010.03.03. 16:15:13

@Iridium: Ez így becsületes, de akkor ne ködösítsél, mert ezek szerint vaj van a füled mögött.Elhiszem, hogy szar volt, de ne idegbajt kapj, az senki nem segít, és nem is foglak érte sajnálni.Próbáld inkább felfedni az ilyen dolgokat, ha úgy is tudod hogy működik , ennél többet valszeg nem tudsz tenni.Az meg a minimum, hogy bűntudatod van.

Iridium 2010.03.03. 16:16:48

@Ebzon: "Lehet tényleg én nem voltam figyelmes , de akkor te mitől is nemtudtál aludni, ha abból amit csináltál senkinek nem volt kára? És még egy lakásra is futotta."
Pont erről van szó. Jogi kiskapukat (bah, nagykapuk azok) kihasználva spammelnek ezek a cégek, enyém is ezt csinálta (csinálja). Azaz jogilag, papíron nincs kára senkinek, csak több haszon a másik oldalon.
Emberileg viszont nehéz megemészteni ezt a kettősséget. Na ennek kéne véget vetni.

Ebzon 2010.03.03. 16:20:11

@Iridium: De mi a tökömnek olvas el egy kibaszott spamet ???Nemtudod megállítani, ezt sehol nemtudják megtenni, szűrni lehet, mást nem.Ezért mondom, ti olyan helyről beszéltek vhol a világegyetemben, ahhol mindenki ugyanúgy gondolkodik mint te,vagy ő, most mind1 ki.Ezt mégis, hogy képzelitek ?

Ebzon 2010.03.03. 16:23:00

Pontosan ezért létezik az internet, hogy ilyenre lehetőséget adjon, meg persze sok ezer másra.Nagyon jól mondták, vegyen apuka konzolt, vagy vegye meg a játékokat, ne az ingyenes játékok miatt sírjon a szája,ha küldenek neki egy levelet.Ps3-on, vagy Xbox360 on hány spam érkezik ???Apuka nőjjön fel és gondolkozzon...

Ebzon 2010.03.03. 16:24:51

Vagy az én mailemre miért nem jön a spam ?Ezt rakja össze miki apuka.És igenis nagyon jól lehet előre tdni , honnan fog ilyen levél szemét érkezni, sztem nagyon sokan tudják mit nem szabad csinálni a neten.

AlexWolf 2010.03.03. 16:26:17

@Ebzon: Sírni és hőbörögni eccerűbb, mint gondolkozi!

Ebzon 2010.03.03. 16:28:34

@AlexWolf: Hát persze az egész homár erről szól, na de nekem ennyi mára elég volt az okosításból, köszöntem azt viszlát.

Sadist 2010.03.03. 18:41:52

"Nem vagyok az a típusú szülő, aki kontrollálja a gyermekei minden lépését és megszabja, hogy mit tudhatnak és mit nem, sőt!"

Cserébe viszont Ön idióta.

Komolyan, miért járhat bárkinek alanyi jogon internet? Miért nem lehet ezt is valami vizsgához kötni?

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.03. 22:49:51

@Ebzon: ugyanakkora segg vagy, mint deuce haverod, valószínűleg azért, mert egy és ugyanaz vagytok, na de ez most lényegtelen... Neked sem jutott el pirinyó agyacskádig a történet lényege...

@Sadist: neked pl mi a bajod nyomikám?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.04. 10:04:52

@Miki, a felháborodott apuka :-): gyönyörű ez a stílus, remélem a 10 éves gyereked is ezt látja tőled...

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.04. 10:43:39

@Rékuc: hasonló stílusra én is így fogok válaszolni. Zavar? Ha igen, akkor ne olvasd el.
Annál, epésebbet, hogy "reméled a 10 éves gyerekem is ezt látja tőlem" nem tudtál kitalálni? Elég gyenge, nem éri el a sértés kellő fokát...

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.04. 10:51:37

@Miki, a felháborodott apuka :-): veled ellentétben nekem nem célom a sértegetés. Csak a véleményem fejezem ki, miszerint a kisfiadnak nem a szexspam okozza a legnagyobb kárt.

Ebzon 2010.03.04. 10:51:38

@Miki, a felháborodott apuka :-): És te annál epésebbet, hogy "segg" nemtudtál kitalálni ?Végül is a kommentelőknek tényleg 90%-a elintézett téged annyival, hogy idióta vagy.Neked ez mit mond el?Ritka azért az ilyen egységesség.

moli 2010.03.04. 12:53:17

@Iridium: a jojatek.hu ingyenes. regisztralas utan is ingyenes. ha neked ez nem jelenti azt, hogy itt cserebe viszont valamit akarnak (utcan megallit egy asszony, hogy ingyen adjon neked paradicsomot. nem gyanakodnal?), es ahhoz, hogy kideruljon, hogy miert eri meg nekik ingyen adni, bizony el kell olvasni aszf-et, akkor ott baj van.

Manyecska 2010.03.04. 13:16:34

@Megdobbent: :))))))))))))))))..De télit!!:)

Miki, a felháborodott apuka :-) 2010.03.04. 13:51:14

@Rékuc: Ja bocs, hogy te is gyereknevelési tanácsadó vagy? Elnézésedet kérem, nem voltam vele tisztában. Akkor most kérlek, meséld már el, hogyan is kell gyereket nevelni, feltételezem, hogy tapasztalt vagy a témában és már több is van...

Az, hogy idiótának tartanak, a Homáron kialakult általános "ki ha én nem" stílust jellemzi, illetve magukat a kommentelőket. Egyébiránt azt ugye tudod, hogy mihez hasonlatos a leginkább az egyéni vélemény? A segglyukhoz. Mindenkinek van egy. Azért észleltem egy-két olyan embert is, aki képes volt értelmezni, hogy valójában miről is szólt ez az egész, ami ugye nem a rácsodálkozás volt (hűűű, van olyan, hogy pöcsnövelő spam, mi a manó???)... Azon túl, a legtöbb ember random inzultusokkal dobálózott, játszotta az okost, a gurut és a többi... Na ez neked mit mond el? Erre csak azt tudom mondani, hogy ritka gyűjtőhelye ez a begyepesedett agyú okostóniknak...

moli 2010.03.04. 14:56:42

@Miki, a felháborodott apuka :-): es az autopalyan is mindenki szembejon!

DaM 2010.03.04. 16:39:45

@Miki, a felháborodott apuka :-): Ne vedd már ilyen véresen magadat. :) De nem is ezt akartam írni, hanem azt, hogy nézd meg a leveled header-jét, mert szerintem nem a jojatek.hu szerveréről jött a cucc.

Nem olvastam végig minden hsz-t, bocsánat, ha indifferens vagyok/voltam.

Iridium 2010.03.04. 18:06:55

@moli: Nincs is probléma ezzel. Csak az a bökkenő, hogy az oldalak 99%-a ingyenes :D
Azaz gyakorlatilag mindenhol el kell(ene) olvasnod mindet. Persze, az extra funkciókért ált. fizetni kell, de szinte bárhol lehet 'á lá natúr', ingyen regisztrálni, legyen az ebay, iwiw vagy pistike.szolgaltato.hu. És onantól kezdve ki vagy szolgáltatva.
Itt biztos mindenki elolvasta őket, egyedül Miki apuka a hülye, erre célzol.
Na mindegy, felesleges erre több karaktert pocsékolni.

Feró82 2010.03.05. 10:19:33

Én valamiért nem látom az oldal címét ahol infót kaphatnék a csodaszerről!

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.03.05. 16:38:35

@Miki, a felháborodott apuka :-): hát vesszek meg, de egy fél tanácsot sem látok a kommentemben, szóval nem tudom, ezt honnan veszed... az viszont hadd legyen megengedett, hogy véleményem legyen a stílusodról, jó?
süti beállítások módosítása