Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Tombol az anya: 7-8 éves lányoknak árulnak push up melltartót

2010.04.28. 16:22 | szily | 432 komment

Húha, ilyen tombolás rég volt a Homáron, amilyet most fognak olvasni, Timi mama ugyanis rettentően kiborult, hogy a lányai egy Takko Fashion boltban majdnem kénytelenek voltak szembesülni a 7-9 éves kiscsajok számára gyártott, szivacsos push up melltartókkal. Olvasónk felteszi például a Nagy Kérdést is: "És mi lesz a kisfiúkkal??? Az normális, ha azt látják, hogy a 2. a-ban az osztálytársuknak "cicije" van??? És mit fognak kezdeni ezzel a tudással?" Annyira ütős a levél, hogy nem is húzom-halasztom tovább, tessél elolvasni.

(Update 1.: bár a kisebb gyerekes szülőket előttem érthetetlen okból hagyományosan gyalázó Homár-kommentelők most is beindultak, nem mindenki gondolkodik úgy. Itt egy Index-cikk arról, hogy Angliában akkora volt a felháborodás, hogy egy áruházlánc kénytelen volt levenni a polcokról a gyerek push upot.)


Push-up gyerekmelltartók a Takko Fashion üzletláncnál
Jogvédők, segítség!

Ma elmentem 6 és 8 éves lányaim számára tavaszi-nyári ruhákat vásárolni és bementünk egy Takko Fashion nevű boltba.
A lányok nagyjából 2-2 kiló ruhát azonnal kiválasztottak maguknak, majd bevetették magukat a próbafülkékbe, míg én tovább nézelődtem a fehérneműk, fürdőruhák területén.
És itt, ekkor, ebben a tér-idő pillanatban következett be az, ami miatt ma délután 4 óta megőrülök a dühtől és a tehetetlenségtől.
A helyzet ugyanis az, hogy 134-es mérettől fölfelé minden bikini és majdnem minden kislányoknak való "melltartó"(???!!!) szivacsbetétes, push up!
Majdnem elájultam, nem csak úgy mondom...tényleg elgyengültem és azonnal szerencsétlen eladót kérdeztem: "Ezt komolyan gondolják?" Még mondtam neki néhány teljesen felesleges mondatot...nem bírtam csöndben maradni.

És igen, tudom, hogy ilyenkor az ember öntudatosan sarkon fordul és egy rohadt fillért nem költ el ebben a mocsadék boltban, de voltak érveim:
1. A lányok a próbafülkében, épp most választják ki, hogy mit szeretnének. Megígértem...
2. Ha szólok, hogy lányok, azonnal haza, akkor kikerülhetetlen, hogy ők is lássák ezt az egészet, amin öntudatos édesanyjuk felháborodott - ezt nem akartam.

Nem tudom, nevelgettek-e mostanában 134-es méretű gyereket. Genetikai állománytól és táplálkozási szokásoktól függően persze van szórás, de azért a miheztartás végett:
7, 8 maximum 9 éves kislányokról van szó!!! Szeretném látni azt a dizájnert, vagy ki a ...t, aki a saját lányát szívesen látná egy ilyen push up melltartóban 7 évesen a strandon... És elmondanám neki, hogy mit csináljon a fényességes telihóddal...

Miért szabad ilyen terméket árusítani?! Ez még  a magyar jogszabályok szerint belefér abba a kategóriába, hogy mindenki dönthet arról, hogy mit vásárol?
Ezt szabad?
Miért kapható egy olyan ruhadarab, amiről minden normálisan gondolkodó felnőtt tudja, hogy a gyerekek normális pszichoszexuális fejlődését súlyosan megzavarhatja?

A lányaimnak még nem nő semmije sehol. Gyerekek. Soha az életben nem vennék nekik ilyet, de nem vagyok biztos abban, hogy ez a szörnyűség nem lesz kelendő - ahogy sok más szörnyűség is kelendő.
El tudjátok képzelni? A strandok nyáron tele lesznek 7-8-9-éves push up bikinis kislánnyal és egyszercsak a lányotok azt mondja: Mama, vegyünk ilyet. Esteleg : Papa, vegyünk ilyet.
És majd azt mondjuk nekik: nem kislányom, nem veszünk, tudod, ez egy nagyon nagy baromság és nagyon beteg dolog.
És még mit mondjunk nekik? Hogy nem szeretnénk, ha a furcsa bácsik fejében megfordulna egy-két furcsa gondolat?

Mi lesz, ha a 7 éves kislány, akinek az anyja megvette a 134-es push up bikinit, egyszercsak szembesül azzal, hogy neki nem akkora, nem olyan formájú és nem tökéletesen egyforma mellei nőnek? Hovatovább neki, egyáltalán nincsenek mellei, és hiába hordja, még mindig nem nőttek pont akkorára.

És mi lesz a kisfiúkkal??? Az normális, ha azt látják, hogy a 2. a-ban az osztálytársuknak "cicije" van??? És mit fognak kezdeni ezzel a tudással?

Rendőrség? Minisztérium? Alapítvány???

Meg kéne védeni a gyerekeket ettől. A lányokat is, meg a fiúkat is.
Segítsetek, kérlek, ha ti is úgy gondoljátok, hogy ez fontos.

Fogalmam sincs, mit kéne csinálni, hogy tényleg elgondolkodjon ezen valami főfőfőatyaúristen és lépjen.

Wanted: Takko Fashion. Szerte az országban.

Üdv:
Timi mama

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 00:08:33

@JSHannibal: ej be szép beszéd volt. ezt ki is nyomtatom.

@aggyistenbiri: leginkább azt vétették, hogy bugyuták. az nem baj, hogy nincs cicijük pusuppal, mert én úgy sem néztem.
azok a gyerekek ne szóljanak semmit, mert úgyis csak rájuk szólnak, hogy pofa be.

@yippyupp: az én időmben az egész osztályból talán két gyereknek volt csak legója, páran oda jártunk legózni.
ahogy én vettem észre a bótok polcain, inkább a lányoknak nem nagyon van választék. van bugyuta baba, meg mégbugyutább baba, meg a póni.

XCat 2010.04.29. 00:09:00

@yippyupp: nagyon vágod te ezt. Szerintem beépített gyíkügynök vagy.

XCat 2010.04.29. 00:10:13

@Kifordított kacagány: ti is loptátok a legósembereket? :D
Van ez a kutya, amit ha simogatsz, meg nyomogatod a hátát, akkor ugat. Na olyat majdnem vettem a múltkor, olyan cuki volt.

yippyupp 2010.04.29. 00:11:50

@Kifordított kacagány: faterom egyszer pofánvert egy másik fatert, hogy elhozhassa a készletet, szal kb egy korosztály vagyunk.

neked tűnik csak bugyutának, hiszen van barbie, barby, barb-y y-barb, a pónikat már ne is soroljam.

meg most a pusáp a menő, arra álltak rá

XCat 2010.04.29. 00:13:16

@yippyupp: Én soha senkinek nem adtam a legómból. Csak a szomszéd kölyök használhatta néha, aztán az sem, mert folyton ellopta.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 00:13:22

@CatMother: vettem nekik, mert hordani kellett az oviba, hogy kinek van menőbb pónija, mert ezek is voltak ilyen bálozósok, meg királylányosok, meg ilyesmi. igavonó és társai nem volta. szerencsére már vagy 2 éve nem láttam belőlük egyet sem.

@hagyma: mert itt az öntudatos vásárlásra nevelés megy. ha nem veszed meg most, akkor két hónap múlva sem, mikor visszaszivárog a boltok polcaira más néven. pl pusup törpéknek, vagy hasonló. a törpéktől meg még az angol sem fogja sajnálni a pusupot.

yippyupp 2010.04.29. 00:13:32

@CatMother: na, erre gyorsan rájöttél. szóltak is a casiopeia-ról, hogy vigyázzak veled

akkor miattad csinálhatom az új avatart... már megint...

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 00:14:04

@yippyupp: pajtás? addig soha, amíg ezt a "nem lehetsz sikeres..." vissza nem szívod. időtlen idők óta követem a blogokon kommenteket, és van néhány panel, amiktől letseszem a kabátomat. a sikeres ember duma az egyik. bizonyára nem vagyok sikeres és humorom sincs, pipa :)

XCat 2010.04.29. 00:15:54

@yippyupp: Ne menj. Csippeljünk.
Önként jelentkezőket keresek csippeléshez:!

yippyupp 2010.04.29. 00:16:04

@CatMother: a lego az űrgyíkok találmánya. ez által tesztelik a térdimenzióhidrobuzergátor érzékenységeteket. ha legózol, akkor nocsip, direkt agyszken is elég

XCat 2010.04.29. 00:17:00

@yippyupp: na ezt most még egyszer.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 00:18:13

@CatMother: nem, mi vásároltuk őket, lehetett külön kapni. meg volt olyan összerakatós, aminek valami parány peti, vagy ilyesmi volt a neve és különböző mesterségek szerint lehetett venni őket. nekem pl volt kéményseprőm is belőle. pár éve nosztalgiázni akartam és felforgattam az egész lakást érte, de már egyet sem találtam, meg a neten sem. mindig a heti kiflipénzemből spóroltam össze az árát. kb havonta sikerült is venni egyet. na mindegy, nem tartozik ide.

@yippyupp: nekem más építőseim voltak, azok is jók voltak. én a fémépítő készleteimet szerettem a legjobban. azokban nem volt pusup

XCat 2010.04.29. 00:19:38

@Kifordított kacagány: jó sok kiflipénzt kaphattál, ammennyire rémlik, a nyolcvanas években ezres körül volt az ára a 6 darabosnak.

yippyupp 2010.04.29. 00:20:54

@aggyistenbiri: ne félj pajtás, mindjárt elkezdem szidni az aerovivát, és az egész poszt kommentekkel együtt megsemmisül.
ezzel vissza is vonom sikertelen kísérletemet arra, hogy nem sikeresnek szólítottalak.
légy továbbra is sikeres az életben, és vegyél 3D televíziót 5 éven belül
@CatMother: ok, maradok. majd letagadjuk az egészet.

yippyupp 2010.04.29. 00:24:30

@CatMother: térdimenzióhidrobuzergátor-ra gondolsz, az az alapvető alkotóeleme a időkontinuumtransztermonukleáris USB meghajtójának, miért ismételgessem?

XCat 2010.04.29. 00:25:36

@yippyupp: Még nem jelentkezett senki. Biztos rossz a marketing.

Na lássuk..

GRATULÁLUNK!
Ön az ikszedik kommentelő, és ezért
INGYEN csippelést nyert, ingyen agyszken-nel, egy csodálatos, trópusi tájat ábrázoló gumilepedőn.
Érezze a fűszoknyás lányok cirógatását, amíg munkatársaink megcsippelik.
A nyeremény után yippyupp fényesre nyalja a vadonatúj csippjét, hogy mindenkinek büszkén mutogathassa.
Hirdesse fennhangon, hogy csippeltnek lenni menő!!!!

Na? :)

XCat 2010.04.29. 00:27:16

@CatMother: francba, nem jó.. kihagytam a "csak most, csak önnek korlátolt számban" részt:((

yippyupp 2010.04.29. 00:27:38

@CatMother: kis finomítás -
INGYEN csippelést nyert MA DÉLBEN, ingyen agyszken-nel,

XCat 2010.04.29. 00:32:48

@lunatik: Nekem tetszik a kitty. Meg a nici is.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 00:32:48

@Kifordított kacagány:
neked tenyleg nem furcsa, hogy a briteknel meg a parlamentben is felszolaltak ez ellen a szar ellen, meg mindenki verte a tam-tamot, es az aruhazlanc egyszeruen ennek hatasara levette a polcokrol
itt meg / a topicon/ olyan 80 szazalek le se xarja, majden helyesli/
en nem akarom azt mondani hogy az angolok kulonbek nalunk, mert nem azok
de azert erdemes elgondolkodni, van ahol kiverte a biztositekot
de nem otthon

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 00:33:34

@yippyupp: köszönöm jókívánságodat, de a másik felével nem élnék.
@CatMother: Nekem mindig unokaöcsire kellett vigyázni, aki gazdag legogyűjteménnyel rendelkezett. olyanokat építkeztem, hogy még! ő addig aludt.

XCat 2010.04.29. 00:34:14

@hagyma: Nem akarsz megcsippelődni? Ott felétek úgyis folyton agymosnak mindenkit, úgy hogy neked már mindegy.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 00:37:23

@hagyma: hányszor volt már, hogy amit nyugaton szemétnek nyílvánítottak, ránk sózták. ugyan már.
üdvözlet Marynek.
itt sem szarja le senki, csak felesleges a hiszti.

yippyupp 2010.04.29. 00:40:19

@aggyistenbiri: nekem csak egy valami rémlik, a trabant limousine. most komolyan, az a limousine, az mekkora egy szemét dolog volt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 00:48:39

@CatMother:
neked agymosasra eselyed sincs
hianyzik a targy
@aggyistenbiri:
nem hisztinek mondanam
ez ilyen polgari mozgalom, az angolok megtettek/ elolvastad?/
es egyetertek veluk
7 eves gyereknek nem kell szivacsos bikinifelsot arulni
mert nonszensz

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 00:53:24

@aggyistenbiri:
ja kosz,
Marynek atadom ha hazaer
shoppingol
ilyen szart nem vesz, de ilyenkor jelentosen megcsappan a szamlank
ebben a pillanatban hivott hoy menjek, mert itt van
2 bevasarlokocsinyi anyag tuti

csillagház 2010.04.29. 00:58:43

Aki ilyet megvesz hét-nyolc éves kislányának, az kiszolgáltatja a gyereket a pedofil disznóknak! Márpedig elég sok ilyen férfi futkos a világban. Adjunk a gyerekre jól kivágott pólót, ilyen melltartót, tűsarkú cipőt és picike csipkés bugyit. Ja és adjuk férjhez, mert az a hagyomány mohamedánéknál. 8-9 éves kislányokat adnak férjhez aggastyánokhoz.
Felháborító!

yippyupp 2010.04.29. 01:01:08

:ásít:
:leheveredik a matracra:

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 01:02:09

@CatMother: már miért is lenne ciki? anya vagy, nem? benne van a nevedben, simán megteheted, ha nem rólad vagy a tieidről van szó :) visszaolvastam, hogy mi váltotta ki belőled a reakciót, és ja, persze, semmi gond. :)

Stupido_Girl 2010.04.29. 02:19:34

Én szeretem a push up melltartókat és bikiniket, valószínűleg azért, mert kicsik a melleim. Viszont már rég elmúltam 18.

Egyébként, úgy rémlik, nem rég olvastam valahol, hogy ez egyszer már kiverte a biztosítékot valahol Európa földön.

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 02:25:47

@hagyma: hallo! macska itt is van (enyimé!), meg egy amstaff eb(férjemé) is, imádják vegzálni egymást.
póni nincs, pushup sincs.

Stupido_Girl 2010.04.29. 02:31:20

Bocsi, csak most néztem végig a kommenteket, és már más is megemlítette.

Egy kicsit elkalandozom. Ha a gyerek még csak gyerek, és nem nő, és nem is serdül, akkor minek neki melltartó, szivaccsal, vagy akár anélkül. Mert ugye ez egy erős női jelkép. A formázás nélküli darabokat általában szilikonnal dúsítva hordják. Szóval, tényleg nem tudom, de egy 7 éves kislánnyal kapcsolatban a melltartó kifejezés mindenképp furcsa.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 02:31:32

@aggyistenbiri: hat nekunk most csak ket kacago gerlenk van, de mielott eldobom a kanalat nagyon szeretnek egy lovat
jovore eselyes

aggyistenbrittudós (törölt) 2010.04.29. 03:00:37

@hagyma: fényes szőrű sötétbarna, annak nagyobb az ázsiója

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 03:33:38

@aggyistenbiri: nekem nem azsio kell
nem is versenylo
nem is igahuzo
egy csaladi lo
imadom a lovakat
okosak, erzekenyek szepek, serulekenyek
remelem jovore sikerul olyan 1 eves korulire gondolok

deputy sheriff 2010.04.29. 05:57:38

@hagyma: Nem is mersz ra felulni! Te magad mondtad, meg a ponitol is felsz vaze, hehe.

igazságos 2010.04.29. 08:12:45

Ez volt már, ha jól emlékszem. Unalmas. Mi van, nincsen felhozatal?

Greg Popafox 2010.04.29. 08:35:57

ez csak hype. 2010-et írunk, kicsit más a szitu, mint '89 előtt...

Kifordított kacagány 2010.04.29. 08:37:33

@hagyma: nekem nem furcsa, ez egy ilyen hely, ilyen emberekkel. mindenki igyekszik kurvára toleránsnak mutatkozni mindennel szemben(tiszta amerika) és ha valaki szólni mer, ami ezt a szép mázat megsérti, akkor azt leugatják. tök mindegy mi megy a mélyben. lám zsidózó barátunkat is leszólták, azt sem illik, meg cigányozni sem, meg buzizni sem. szépen toleránsan megvárjuk, amíg mások szétlopják vagy tönkreteszik országunkat, lányainkra pusup melltartót aggatnak és csendben tűrünk, mert birkák vagyunk. igazából nem is kell megtenniük, mert mindezt magunktól tesszük, belénk van építve a villanypásztor organikusan, még juhász sem kell mellénk. hát valahogy így tengetjük itt az életünket.
de nézzük a világ másik felét, ahol felkelést szerveztek a pusup melltartók ellen. dicséretes cselekedet, egész biztosan voltak a felkelők közt olyanok is, akik komolyan gondolták. meg olyanok is, akik siettek venni pár darabot, mielőtt kivonják a forgalomból. de ők megtették amit megkövetelt az erkölcs és a haza és szépen hazamennek otthonaikban, ahol a szomszéd állatos meg gyerekpornót forgat, éltes matrónának öltöztetett gyerekeket fotóz és időnként kereskedik is velük. de az nem baj, az nem látszik, nincs kitéve a boltok polcaira.

@csillagház: az aggastyán legalább nem tudja megdugni, csak próbálkozik vele. mire nővé érik, addigra meg úgyis elpatkol. vagy nem ez a cél?

@Stupido_Girl: és lógnak már? és 134-es a méreted?

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2010.04.29. 08:57:11

Ezt inkabb a mamami forumra kellett volna, ott az anyuka megkapta volna a szivenek kedves egyetertest, bologatast es felhaborodast, meg a shoppingrol is tudna pletyizni a tobbi mamaszaurusszal.

Aki pedig multikat tiltana es irtana, annak ajanlom szives figyelmebe Eszak-Koreat, mint alkalmas elohelyet. Ebben az orszagban maskent mennek a dolgok.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 09:05:30

@deputy sheriff: lehet, hogy nem is akar rá felülni. attól még lehet neki. lehet az is, hogy steak-et akar belőle, vagy feltölteni kolbásznak.

Frucsasz 2010.04.29. 09:19:40

@fehéregér: csak félig értelek. Igazad van abban, hogy ez az üzlet a gyerekek felnőtté válási vágyára épít - komoly pénzeket legombolva a szülőktől. Ez a része engem nem érdekel, mivel nem kötelező ott vásárolni. ki lehet fáradni, a gyerekekkel együtt, bojkottálva az üzletet. Ez persze nem történt meg, mert persze volt az üzletnek olyan terméke is (minimum kétszer két kiló ruha), amiért szívesen adott ki pénzt, és amit örömmel látott a gyerekein- hisz megvette nekik. Csak erről hallgat, mert sokkal érdekesebb a bolt kínálatának kb 5%-át kitevő felháborító gyerekpusáp fehérnemű...

De nem is ez a lényeg, azt vesz, amit akar, és ott ,ahol akarja. Én csak arra akartam rámutatni, hogy hülyeség az anyuka részéről a gondolat, hogy ez az egész megállítja őket a pszichoszexuális fejlődésben.

XCat 2010.04.29. 09:23:42

@aggyistenbiri: Nem vagyok anya. A kedvenc meséskönyemben a kedvenc szereplőmnek volt ez az egyik kódneve, amikor éppen terroristáskodott. :D

XCat 2010.04.29. 09:25:18

@hagyma: Egyszóval semmi közös nincs bennetek. Boldogtalanná tennéd, ugye tudod? Ott van ló helyett Mary. Lassan úgyis tudunk már róla mindent, szerintem használd rendeltetésszerűen.

XCat 2010.04.29. 09:26:52

@Rékuc: Észak-Koreában bájosak a kislányok. Oda már nem kell külön pusup.

XCat 2010.04.29. 09:31:49

@Kifordított kacagány: Óvatosan, mert nekiáll elmesélni, hogy bezzeg amerika. :D Juhász meg villanypásztor témához;

Látogató érkezik a pokolba, a Sátán körülvezeti. Megnézik a kondérokat, amikben különböző népek bűnhődnek. Az első mellett egy tábla áll: "Kimászni tilos!". Kérdezi a látogató:
- Elég ez a tábla? Hogyhogy nem másznak ki?
- Ebben a kondérban németek vannak. Szabálytisztelők, tudják hogy tilos kimászni, nem másznak ki.
A második kondér mellett egy géppiszolyos őr áll.
- Itt kik vannak?
- Ebben a kondérban az oroszok vannak, aki kimászik azt az őr lelövi.
A harmadik kondérnál se tábla, se őr, se semmi.
- Itt hogyhogy nem másznak ki?
- Ebben a kondérban a magyarok vannak. Ha az egyik kimászna, a többi rögtön visszahúzza.

Frucsasz 2010.04.29. 09:35:01

@FGSuperman: Hidd el: a push up nem neked szól. Lehet, hogy hiba magamból kiindulni, de úgy gondolom, a legtöbb nő nem a férfiak miatt figyel a külsejére, hanem elsősorban a többi nő miatt. Ebbe tartozik bele a push up is, hogy nehogy már a szomszéd irodista luvnya azt higyje, ő jobb, mint én, csak mert neki original C kosara van...
Illetve sok ruha határozottan ezzel a melltartófazonnal mutat jól.
Plusz, a push upban biztos, hogy nem fog látszódni a mellbimbó, még a legerősebb klímafokozaton se - nagy előny :)

XCat 2010.04.29. 09:48:21

@Frucsasz, az őzikelány: Minek neked C kosár? Most nő akarsz lenni, vagy teheny'? Akinek a fejőlányok jönnek be, menjen az irodistához.
Sztem egy nő önmaga miatt figyeljen magára. Jó érzés szépnek lenni.

zéka (törölt) · http://recklama.blog.hu 2010.04.29. 10:17:53

Arra azért kíváncsi lennék, hogy ez a nő mit szól a 7-8-9 éveseknek gyárott vibrátorokról::D:DD:D

XCat 2010.04.29. 10:19:48

@zéka: Kölcsönvenné, és elfelejtené visszaadni. Vagy elhagyná.

SarahConnor 2010.04.29. 10:32:04

Előrebocsátom, hogy kicsit OFF megjegyzésem lesz, előre bocs:

Nem változtat semmin, de elmondanám, hogy a szivacsos melltartó NEM azonos a push-up-melltartóval. A push-up a melltartó varrásának egy különleges kialakítása, nem maga a szivacsbetét (az nem nyom semmit sehová...).

Tehát push-upot nem árulnak még kilencéveseknek, mert AZ valóban felesleges. Ellenben a szivacsbetétes változat a mellnagyobbító trükkök közé tartozik (felnőtteknél cink, gyereknél pedig maga a fertő).

És most ON:
Legjobb barátnőm ötéves kislányának a bikinifelsője is ki van tömve, két-három üzletben kereste csak, de azokban nem talált tömés nélkülit. Ez valami újfajta értékhanyatlásnak ígérkezik.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:25:04

@Babette: Idézet. Üdvözöllek a Való Világban, az Európai Unióban!

Nody 2010.04.29. 11:28:09

Nekem 9 éves lányom van. Ha nem tetszik nem veszem meg neki és ennyi.
Anyuka biztos, hogy normális??? Ekkora hisztit, a semmiről...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:39:40

@_Venom_: Lesz, és mivel nem fogy, akciós lesz, aztán ugyebár mivel az értelmes és erkölcsös szülők nagy része a gyerekkel együtt a szegénységet is vállalni kényszerül, kénytelen lesz megvenni akciósan, mert normálisra nem telik. Mint a stokitalpú cipő...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:43:25

@Énbagoly: Én már láttam, és a kurva anyja/nagyanyja festette ki.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:56:55

@Ra'anana: Az a baj, hogy a pszichomókusok között is nagy eséllyel talál ....

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 11:59:41

@FGSuperman: Egyik leveszi a csöcsét, a másik a pöcsét, és összebújik a két semleges nemű... Szép jövő.

Erwan Knudsen · http://www.kihir.hu/ 2010.04.29. 12:36:32

@Kifordított kacagány: Fentebb már kifejtettem ugyan, de akkor még egyszer: a probléma az, hogy sokan (hozzád hasonlóan) nem látják benne a problémát.

Persze valójában valószínűleg érted ám Te is a problémát, és csak direkt teszel úgy, mintha nem értenéd, hogy vitát gerjessz, de vanak dolgok, amikről teljesen fölösleges vitázni. Kérdezd meg bármelyik gyermekpszichológust, hogy szerinte milyen hatással lehet a 7 éves gyerekekre a pushup, illetve hogy szerinte is fölösleges-e ilyen problémákkal foglalkozni.

Egyébként van egy nagyszerű találmányom óvodások számára: a felragasztható pelyhedző nemi szőrzet. Természetesen nem tenném kötelezővé, tehát a gyerekeidnek semmiképp sem kell majd szégyenkezniük, ha úgy döntesz, hogy nem veszed meg nekik, és csak a kortársaikon látják.

Majmász Gedeon 2010.04.29. 13:10:10

A pubertás felgyorsítása

Szükség van a nemi érés felgyorsítására, és ehhez az egyik leghatékonyabb eszköz a nevelés. Az egyén fejlődését és az egész emberi faj átalakítását is fel kell gyorsítani. Ezzel kapcsolatban az előadó kitért a vallások szerepére, amelyeket, noha meggyőződéses ateista volt, hasznosnak minősített. Sok embernek van szüksége vallásra, a hittel járó misztériumokra és rituálékra. Ezért a vallást megtarthatják. De a mai vallásokat alapvetően meg kell változtatni, mert nem egyeztethetőek össze a bekövetkező nagyarányú változásokkal. Bizonyos régi vallásoknak el kell tűnniük. Különösen a kereszténységnek kell átalakulnia. Ha sikerül a kereszténység legerősebb egyházát, a római katolikust megtörni, akkor a kereszténység többi része már könnyen átalakítható. Olyan új vallásra van szükség, amelyet a világ valamennyi részén el lehet fogadtatni az emberekkel. Éppen ezért az új vallás meg fog őrizni bizonyos tanításokat, szokásokat a régiekből, hogy könnyebben elfogadják az emberek, és otthonosabban érezzék magukat az új vallás keretei között. Sok olyan ember is van, akinek nem lesz szüksége vallásra, így ez a változás őket nem érinti. Az ilyen szinkretikus és eklektikus világvallás létrehozásához a bibliát is meg kell változtatni. Óvatos technikával át kell írni, hogy megfeleljen ezen új eklektikus világvallás igényeinek. Bizonyos kulcsszavakat ki kell cserélni, amelyeknek az árnyalati értelme már más. Az új szó rokon-értelmű a régivel, és ezért eleinte nem okoz nagy ellenállást. Az idő múlásával azonban az eredeti szó valódi jelentése elhalványul, és az új szó csak kisárnyalattal eltérő jelentése pedig hangsúlyozásra kerül. Így fokozatosan megváltoztatható a bibliai szövegek értelme. Az elgondolás tehát az, hogy nincs szükség a biblia teljes átírására, csupán bizonyos kulcsszavakat kell másokra kicserélni. És mivel minden szónak számos értelmi árnyalata van, ezért az új szavak segítségével a bibliai szövegek egészének az értelmét úgy lehet átalakítani, hogy az elfogadható legyen az új eklektikus világvallás számára. A legtöbb ember nem is fogja észlelni ezt a változtatást. Ekkor Dr. Day megismételte azt a mondatot, amely előadása során többször is elhangzott: „The few who do notice the difference, won’t be enough to matter. – Az a néhány, aki észreveszi a különbséget, kevés lesz ahhoz, hogy számítson.” Az előadó ezután utalt rá: hallgatói közül néhányan valószínűleg azt gondolják, hogy az egyházak ellent fognak állni ennek a törekvésnek. Valójában azonban az egyházak segíteni fognak minket – mondotta Dr. Day. Dr. Dunegan két évtized múltán visszaemlékezve megerősíti, hogy e változások bekövetkezését valóban elősegítették sokan a különböző egyházakban.

[...]

Szex és még több szex

Dr. Day elmondta hallgatóságának, hogy a filmeknek fokozatosan rá kell térni a szex nyíltabb bemutatására, de a filmen használt nyelvet is át kell alakítani. A szexuális tevékenység és az arra utaló vulgáris beszéd a reális élet része, miért kellene akkor ezzel kapcsolatban félénknek és szemérmesnek lenni. A filmszínházakban és a televízióban pornográf filmeket is kell játszani. 1969-ben még nem volt videorecorder, de az előadó ennek ellenére már jelezte, hogy ilyen készülékek lesznek, olcsón bárki beszerezheti őket, és így otthon is vetíthetők lesznek a bőségesen kapható pornográf filmek. Ezeknek a filmeknek az egyik hatásuk az lesz, hogy „a filmekben látható szereplők mindent megtesznek, amit csak el lehet képzelni.” Ennek az a célja, hogy a szexualitást nyílttá tegye és hangsúlyozza.

A teljes írás:
ujvilagrend.wordpress.com/2008/05/03/szex-es-az-uj-vilagrend/

atila68 (törölt) 2010.04.29. 14:25:53

@ági anyu: Hogyne kellene a gyereknek ruhát venni, mindjárt két kilót!
Muhaha!

atila68 (törölt) 2010.04.29. 14:28:24

@Mylady: Aki beenged egy 6 és 8 éves gyereket egyedül próbálni a fülkébe 4 kiló ruhával az egyébb elvetemültségre is képes.

Wonder Deer Hunter 2010.04.29. 14:36:31

Háát... Annyit tehetek, hogy rendszeresen ráboruljon a fagyim... véletlenül... de, hát ilyen előfordul...

Wonder Deer Hunter 2010.04.29. 14:40:04

@Majmász Gedeon: Amit leírtál az Dr. Day szerint van... Rajta kívül azért vagyunk egy páran akik azt hiszik, hogy nem lesz olyan vallás amely pornó filmeken ismerteti meg az életet a gyerekekkel... Amíg én élek!

Mellesleg olyanok is sokan vannak, akinek nincs szüksége vallásra, az élethez... Szerintem az életről szex-ről tanuljon a gyerek a szüleitől és a környezetétől, nincs szükség arra, hogy lássa csicsolínát a kígyóval, mert attól senki sem lesz több, senki sem lesz jobb!

kaosz 2010.04.29. 14:58:22

2 dolgon csodálkozok. A sok offtopic komment és az hogy a Tini mami csodálkozik.
Igenis életre nevelik leányaitokat, hogy amikor a 15 éves kort elérik igazán fals magabiztossággal csináljanak magukból igazi kis pózer ku...vát, minél inkább felhívják magukra és hamis szexuális kacérkodásukra a figyelmet. Nameg a mai divat alapján 1 évet nemadok és a lányokon a neccharisnya átlátszó tangával és szikszalaggal X-ben letapasztott cicibimbó lesz a divat feltöltött sz..ós szájjal. Engedik az iskolákban....régen nem volt ilyen.
Bizonyíték kell minderre?

napiszar, puruttya, agyiszint, netszar...pedomaci kedvencei és anus mouth...valamint ott vannak a közösségi oldalak és csetek, meg lehet tekinteni, hogy anyuci és apuci szeme fénye hogy virít 14 évesen egy szál punciban.

MEglehet hogy egy elfajzott társadalmi értékrendet kapnak, de senkibe se kötelező belenevelni viszont egy kislány se láttam tiltakozni ha olyan latex cicanacit akarnak neki venni ami egy enyhébb napsütés alatt annyit takar mint egy test színű harisnya. Ez kell ma, amikor bu*ik diktálnak divatot,a 16 éves lányok úgy néznek ki mint a kiélt kurtizánok, a 16 éves suhancok úgy néznek ki mint a 16éves lányok. Az elsős lányoknak meg kell a pussáp mert ugye az ...kell.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 15:10:12

@Frucsasz, az őzikelány: nekem tetszik, ha alacsonyabb klímafokozaton is látszik. bár most arra vagyok beindulva, hogy 134-es pusup melltartóba öltözöl előttem. mást nem is kell felvenned.

@Erwan Knudsen: ez érdekes. a probléma azért probléma mert nem probléma. ha probléma lenne akkor meg már nem lenne probléma. ennek fuss neki újra.

@Majmász Gedeon: "Éppen ezért az új vallás meg fog őrizni bizonyos tanításokat, szokásokat a régiekből, hogy könnyebben elfogadják az emberek, és otthonosabban érezzék magukat az új vallás keretei között." a kereszténység is így terjedt és lett világméretű vallás. egész biztosan sikerül megismételni.

@Wonder Deer Hunter: alig vannak olyanok, akiknek nincs szükségük vallásra. azok lesznek az elenyésző kisebbség.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2010.04.29. 16:00:25

@CatMother: mondtam Marynek, egy magyar picha lelaovazta
aszonta O eddig ugy gondolra en vagyok a lo bizonyos helyzetekben
mondtam neki szexel kapcsolatos utalasokat ne tegyen mer' a no meg virgin
majd csak hazassagban szexel, ha lesz aki elveszi

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2010.04.29. 16:07:20

@Kifordított kacagány: "a kereszténység is így terjedt és lett világméretű vallás. egész biztosan sikerül megismételni."
Ja igen. Ha az alapítót és az első pár ezer követőt kivégzik (—> vértanúk)...

Kifordított kacagány 2010.04.29. 16:35:57

@Kitalátor feljegyzetei: konkrétan arra gondoltam, ahogy beépítették más vallások elemeibe, míg a végén a régi vallás eltűnt és megmaradt a kereszténység

@kaosz: te most végül is felháborodtál?

@Wonder Deer Hunter: te hamar meghalsz

avatartalan 2010.04.29. 17:08:02

Timimama kicsit túllihegi a semmit...
ha nem tetszik,nem veszem meg

Kifordított kacagány 2010.04.29. 17:55:39

@avatartalan: nem figyeltél. pont az a lényeg, hogy tetszik. nem a timimamának, hanem a lányainak. timimama meg nem tudja azt mondani nekik, hogy nem, mert el vannak kényeztetve és megszokták, hogy mindent megkapnak, amit akarnak.

Silenzio 2010.04.29. 18:13:29

Bebörtönzés, deportálás, lágerbe zárni a gyártót és forgalmazóit. Tömeggyilkosság, drasztikus gazemberség a gyermekvédelem jegyében... Milyen szép is lenne... Az lenne? :O

Komolyra fordítva a szót: a világ szexualitás központúvá válik egyre inkább. A kölkök gyorsabban érnek, a társadalmi nyomás erős, minden 10 éves nagyvilági céda akar lenni. Ez van. A gyerekeket 1000+1 alkalommal nézik potenciális kurvának ill. kényszeredett fogyasztónak. A pénz nagy úr. Ez meg csak egy eset a sok közül.

avatartalan 2010.04.29. 18:15:13

Szerintem 1 szóval sem írja Timimama hogy a lányainak tetszik.2-2 kiló ruhával eltűntek a próbafülkében...de nem ilyen pusapokkal.De lehet funkcionális analfabéta vagyok.Vagy fáradt.

Kifordított kacagány 2010.04.29. 18:53:52

olvasni kell a sorok között is

XCat 2010.04.29. 18:54:52

@hagyma: Zsák a foltját, hagyma. Maryhez képest valóban szűz vagyok. :)

XCat 2010.04.29. 19:08:46

@Majmász Gedeon: francnak olvasol te ilyenket...

szombi 2010.04.29. 20:53:46

Én az olyan anyukát/apukát nem tudom sajnálni, akik BIKINIT vesznek a 7-8-9 éves gyereknek, szivacsbetét ide vagy oda.
Amíg nincs cici, addig mi a lónak kell egyáltalán bikini?
Lefogadom, legközelebb úgyis fiú bikiniről fognak ugyanitt írni...
Egyébként: minek kell kiakadni ilyenen? Normális ember úgyse veszi meg. Nemnormális ember gyereke meg úgyse járhat az enyémmel egy oviba/suliba...

Erwan Knudsen · http://www.kihir.hu/ 2010.04.29. 23:24:44

@Kifordított kacagány: Érdekes meglátás. Elég reménytelennek látom a helyzetet, de azért megpróbálkozom egy analógiával, hátha úgy megérted: ha ideje lenne szarnod (alapprobléma), de a szarást valami okból nem tartod sikkesnek (fő probléma), előbb-utóbb beszarsz (hatalmas probléma).
Többször szívem szerint már nem futnék neki, de ha te passzióból még tovább futnál, nem akadályozlak meg benne.

666E 2010.04.29. 23:44:16

én meg azt hittem már mindenkinek világos, hogy az EU-ba lépésünk óta mi vagyunk a nyugati országok szeméttelepe.
lejárt szavatosságú gagyit lehet kapni amit más országokban senkinek se kellettek, ott be van tiltva, rákkeltő, stb. Az összes élelmiszerbolt áruválasztéka is egyszersmind kicserélődött noname szarokkal. Persze ez az irány nem csak a kajákra jellemző, ruhaipartól a vegyiig mindenhol ez van.
szerintem első verzióban el is akarták égetni ezeket, de valaki okos volt és odaszólt, hogy
" – héhéhéé micsináálsz? ne égesd el, ezekből ha hiszed ha nem, még lehet pénzt csinálni! adjuk el a magyaroknak, tuti zsuga, meglátják, hogy angliából van, zabálni fogják. kétpofára. menő..
– most ezt tényleg?
– csak figyeld meg. mindenhol ez a bevett tendencia, a B terv. amikor csatlakoztak, ők erre szerződtettek. le van zsírozva, oda tőlünk mindent beengednek"

Wucli Tóbiásné 2010.04.30. 06:14:27

@Kitalátor feljegyzetei:
Könyörögve kérem ne terjeszd ezt a Szencz Dóra által írott fércmüvet, mert a hölgy nyilván igen nagy szexuális fantáziával van megáldva, de mondjuk olyat, hogy ujjazzuk a kislányokat vagy pelenkázás közben cuppantsuk le a kisfiúkat nem írtak az ismeretterjeszö (?) kiadványban. Más kérdés, hogy így is túlzás amit írtak, de vissza is vonták vagy két éve.

Az eredetit itt olvashatod: www.antife.de/Doku/ratgeberkinder.pdf

Wucli Tóbiásné 2010.04.30. 22:05:26

@CatMother:
Persze :-). Én csak ugyanolyan kreativitással írtam át a szöveget, ahogy a Szencz Dóra az eredeti német kiadványt a Demokrata cikkben, amit Kitalátor itt terjeszt (meg vagy X helyen láttam még elrettentö idézetként). Erröl a két mondatról van egyébként szó: "Az első elemzi, milyen jelentős a kisgyermekek számára a simogatás, és felszólítja a szülőket, hogy rendszeresen simogassák, csókolgassák gyermekeik nemi szerveit. Nyúljanak bele a lányok hüvelyébe és simogassák azt, így irányítsák őket a gyönyörszerzés ilyen formái felé." Közelítöleg nem erröl van szó az eredeti kiadványban és szégyen, hogy egy újságíró ilyen baromságokat leírhat minden következmény nélkül, a sok okos meg készpénznek veszi.

Kifordított kacagány 2010.05.01. 08:40:20

@Erwan Knudsen: értem én, hogy szerinted itt probléma van, mert ezt hallottad valahol és az elképzelést a magadévá tetted, ellenben érvelni mellette és bármivel is alátámasztani az érvelésedet nem tudod. helyette kinyilatkoztatsz és béna példákon keresztül igyekszel érzékeltetni a nagy semmit. az "így van és kész és ha nem érted akkor hülye vagy" érvelési metódus béna és csak a saját töketlenségedet mutatja. ha kardoskodni akarsz egy ügy mellett, annak csak ártasz ezzel. gondoltam szólok, hogy tudj róla.

@bekaphatod: a kurva anyjukat. én sem szeretném, ha felvételek készülnének arról, ahogy egy szál faszban tümmedek a gép előtt egy jó kis drogozás közben.

@Wucli Tóbiásné: ez ilyen licitálási kényszer. az egyik állít valamit, amiben talán még egy kis részigazság is lehet, a másik meg nagyobbat akar mondani és rátesz még egy lapáttal. holnap már azt olvasod, hogy rá kell adni egy pusup melltartót simogatás közben és finoman seggbe kell dugni, hogy érezze, milyen az amikor kitöltik. pedig ez hülyeség, mindenki tudja, hogy egyszerűen csak meg kell baszni a kis kurvákat a kis vibrátorral, amit a pusup melltartó mellé vesznek.

XCat 2010.05.01. 12:28:46

@Kifordított kacagány: Hogy beszélsz te kislányokról? Szégyelld magad. :D

XCat 2010.05.01. 12:31:01

@Kifordított kacagány: Amúgy tényleg hülyeség, én rendszeresen netezek hiányos ruházatban. Tök egyedül vagyok, éjszaka van, franc öltözzön fel rendesek. Az excel tiszteletére, vagy minek?

XCat 2010.05.01. 12:32:39

@Wucli Tóbiásné: Hát hogy őszinte legyek, én csak átfutottam a címeket, meg pár sort beleolvastam. Az úgy elég is volt, majd ha valami tudatmódosítóval kezelem magam előtte, talán jobban értékelem.

EXLEXMAN 2010.05.06. 17:36:45

Ezt a témát! Már a HOMÁR- ban is lehet szemetelni?

Ez egy badarság, de ha ez a legnagyobb probléma? A blogoló szeretné, hogy beszéljünk róla?

Dorottya86 2010.05.17. 17:36:51

@Wucli Tóbiásné: Most olvastam, hogy nemrégiben a cikkemről volt szó (Óvodásokból szörnyetegeket). Üzenném a személyeskedő kommentelőnek, hogy gyerekek ilyen jellegű simogatása nem szexuális fantázia kérédse. Ugye nem gondolta komolyan, amit írt? Egyébként ezzel a stílussal csak saját magát minősíti...
Személyeskedés helyett inkább olvassa el Gabriele Kuby A nemek forradalma című könyvét.
Üdvözlettel:
Szencz Dóra
süti beállítások módosítása