Túl hangosan szexel a Palóc utcai asszony (18+)
2010.08.27. 11:06 | szily


Rengeteg szenvedélyes backdoor kommunikációs üzenetet inspirál a sárga irigység. Talán még soha nem láttam ennél plasztikusabb példát a jelenségre. A képet a Tumblren találtam, egyéb kommentár nélkül, ha olyan szerencsénk lenne, hogy valaki olvassa a Homárt a házból, írja már meg, hogy tényleg olyan hangosan fűrészel-e a nagyéletű asszony. Én zsenge koromban évekig éltem egy olyan fal mellett, aminek a túloldalán a szomszéd postásnő lánya minden egyes este focimeccs hosszúságban kúrt. Nem volt olyan rémes, ahogy a Palóc utcaiak beállítják, bár igaz, hogy teljesen elvette az önbizalmamat, ezért évekig csak domolykóhorgászattal foglalkoztam.

Szűrt kommentelők
Tojásból kimászó legyek a Sparban
2010.08.27. 00:04 | szily

Dolgoztam az Újpest központ metrómegállónál lévő Spar közelében és tényleg elég leprán nézett ki, de azt azért nem gondoltam volna, hogy odáig jutnak, ahol a kérdés már csak az, hogy mikor petézett bele a légy a termékekbe. Éva alant tombol:

Szűrt kommentelők
Nem adja vissza olvasónk autóját a lusta körmendi rendőr
2010.08.26. 15:11 | szily

Olvasónkat meggyötörte a válság, nem is tudja tovább fizetni a kocsija részleteit. Az autót továbbpasszolta, de nem intézte el a papírmunkát, amire rá is faragott. A rendőrség egy igazoltatáskor lefoglalta és három hónapja nem adja vissza a kocsit. Hogy miért, az tüstént kiderül FéligexYarisos leveléből.

Szűrt kommentelők
Igazi magyaros kedvezmény az UPC-nél
2010.08.26. 12:03 | szily

Nyilván nem szándékos átverés a UPC-től, hanem buta önszívatás, de ha az ember a weboldalukon meg akarja rendelni a 4000 forintért hirdetett kedvezményes szolgáltatáscsomagot, egy csomó adat megadása után derül ki, hogy a kedvezményes csomag nem is rendelhető meg online. Megrendelhetők viszont a hagyományos csomagok, amik ennél jóval többe kerülnek. Van, aki azt mondja erre, így akarják drágábbra kényszeríteni az ügyfeleket, mi ezt nem hisszük, ez nyilván egyszerű magyaroskodás.

Szűrt kommentelők
Forradalmi magyar modell: matracmintabolt eladók nélkül
2010.08.26. 12:01 | szily

Kobra Demko Feder márkájú matracot szeretett volna venni, ki is ment a budaörsi mintaboltba, ahol forradalmi kiskereskedelmi koncepcióval találkozott: az üzletben egyetlen eladó sem volt, kizárólag matracokhoz nem értő irodisták, akik a beszámoló szerint szinte elüldözték olvasónkat. A levél vége felé Kobra elbizonytalanodik, hogy nem valami átveréssel volt-e dolga, mivel időközben megtudta, azon a helyen nem Demko, hanem Damco Federt árulnak. Utánanéztünk a dolognak.

Ha jól bogoztam ki a szálakat, a helyzet az, hogy a Demko Feder még tavaly csődbe ment. A telephelyen, az eszközök és a márkanév bérlőjeként előbb egy Damco Feder, majd egy Brad Féder nevű kft. jelent meg és folytatta a termelést. Tehát, ha jól értem, a Damco Feder az maga az eredeti Demko Feder. A Demko Feder weboldala például a damco.hu címen érhető el. (Vonatkozó cikkek itt és itt.)

Az eladók nélküli modell mindezek ellenére formabontó, sokat várunk tőle. Beszámoló alant:

Szűrt kommentelők
Szent István is elpirult volna a Béke téri Lidlben
2010.08.25. 00:03 | szily

Cseles akcióval próbált megszabadulni a nyakán maradt magyar zászlóktól augusztus 19-én a Lidl. Remek árleszállítást hajtottak végre, András és felesége legnagyobb mulatságára. Íme a beszámoló, melynek végén olvasónk szeme felnyílik:

Szűrt kommentelők
Re: Székely-magyar háború Szegeden, szaftos backdoor üzenettel - Vértó népe, hej! (updatelve!)
2010.08.24. 19:00 | szily

Kicsi, de mulatságos kiegészítés a remek szegedi backdoorcsatáról szóló korábbi poszthoz: íme Apró Juhász János önkormányzati képviselő olvasói levele a Délmagyarországhoz, eredeti helyesírással. Kis ízelítő:

igy álmodtam és terveztem mög 28 évvel ezelőtt mint ipoly sor 7/b alatti lakos! az egész vértó szeged,rókus makkosház,dorozsma, szőreg, a határon túli magyarság összefogásából született!!TÁRSADALMI MUNKÁBAN!!én sosem kértem,vártam sem kaptam köszönetet.csak azoktól az ott élő nagyszámu gyermekseregtől- csabától és kis barátaimtól akik valamennyien derekasan kivették részüket a közös munkából!!! az ő szemeik mindent megköszöntek!ezúton köszönöm nektek-VÉRTÓ NÉPÉNEK!!


A tippért köszönet sirdavegd-nek.

update 1: Időközben levelet kaptunk kollégánktól, Bodor János mestertől, akinek a blogján a sztorit és a fotókat találtuk. A korábbi posztomban egy dolgot elhibáztam, íme a helyreigazítás, egyenesen Bodor János klaviítúrájából.

Örülök, hogy átvetted a szegedi kapukkal kapcsolatos anyag információit a blogomról. Azonban egy kis hiba csúszot írásodba. Azt írod: "...a székely Bodor János és fia pár hét alatt kifaragták a kapukat,...". De jó lett volna !!! Így most mintegy 24 ezer euró nyomná a zsebünket!!! Sajnos nem így van. Mi csak az orbaiszéki kaput faragtuk. A többi kaput egy-egy faragó mester készítette az illető székely székből. Tehát  kérlek, az írásban  pontosítsd, hogy én csak az orbaiszéki kaput készítettem.

Köszönöm,
kiválló tisztelettel:
Bodor János
 

 

Szűrt kommentelők
Átszámozás után tovább árulják az ócska csiszológépet
2010.08.24. 13:36 | szily

Baumaxot lehet rekeszteni barkácsáruházban pár ezresért vett ócska kéziszerszámokról szóló sztorikkal. Sanyi - oly sokunkhoz hasonlóan - persze nem tudott ellenállni egy 5 ezer forintos csiszolónak, amiért nagy felismerés lett a jutalma. Tanulságos levelezés alant:
 

Szűrt kommentelők
Székely-magyar háború Szegeden, szaftos backdoor üzenettel
2010.08.24. 13:17 | szily


Prolik vs lófők! Csodásan abszurd backdoor kommunikációs csatáról értesültünk a Tumbleren, borosjulinál. A sztori eleve klasszul kezdődik: Szeged egyetlen szánkózódombjára egy betripezett óriásműlesikló Apró Juhász János építész, helyi önkormányzati képviselő 8 székelykapuból álló, sajnos eléggé egyenes vonalvezetésű akadálypályát tervezett. A lakókat, érthető módon, megosztotta, hogy jó ötlet-e a lakótelep közepén ilyen extrémsportpályát létrehozni, ráadásul pont ott, ahol a gyerekek csúszkálni szoktak. Megosztottság ide vagy oda, a székely Bodor János és fia pár hét alatt kifaragták a kapukat, amiket fel is avattak. Időközben egyet fel is gyújtottak ismeretlenek, de Lajkó Ferenc környékbeli lakos nem bújt el: névvel látott, igen szórakoztató, ugyanakkor érveket is felsorakoztató b. kommunikációs üzenetben nyilvánított véleményt a helyzetről. A legjobb rész: "Székelyek? Hol vannak manapság? 300 km-re a határtól!" Bodor János  a blogjában, egy friss bejegyzésben "agymosott magyarokat" emleget, szóval tényleg felhőtlen a mulatság. (Azért a blog, és nem a konkrét poszt url-jét adtam meg, mert Bodor blogger a jelek szerint elszúrta a linkelést, így a bejegyzés címére kattintva a Hajdú-Bihar megyei Jobbik weboldalára jutunk.) Hogy minden kerek legyen, annak idején maga Apró Juhász János javasolta, hogy építsenek szánkódombot.
 

Szűrt kommentelők
Jegyzői utasítás rózsadombiaknak: irány pihenni!
2010.08.23. 11:20 | szily

Egy háromnapos ünnep igazi durva próbatétel minden önkormányzati dolgozónak, teljesen érthető tehát, hogy a sorozatterhelés előtt a Rózsadomb jegyzője rendeletileg mentette föl a bányászokat a csütörtök délutáni munkavégzés alól. Teljesen érthetelen, hogy az irigy Tamás mit puffog ezen. Savanyú futamok lejjebb:

Szűrt kommentelők
Az ember, akit a Burger King sajtburgere pinára emlékeztet
2010.08.23. 10:40 | szily

Elnézést kérek a hamburgerrajongó, romlatlan lelkű tizenévesektől, de először is tisztáznunk kéne, mi is az a "fekvő punci". Ha ezen túl vagyunk, akkor jöhet a megdöbbenés: Oldradio bekattant azon, hogy a reklámok nem a valóság naturalista tükrözői. Durva, mi? Olvasónk vett négy Burger King-terméket, egyet kibontott, majd jött az összeomlás. Ezer szerencse, hogy nem mélyhűtött pizzával vagy tetszés szerinti készétel-konzervvel kísérletezett. Junkfoodpornó rengeteg szaftos képpel alant!

Szűrt kommentelők