Tékozló Homár

Milyen egy művásárlás az Auchanban?

2010.03.05. 01:53 | szily | 357 komment

12csab dühöng, hogy várnia kellett percekig, amíg egy biztonsági őr a lopós vásárló szerepében letesztelte a pénztárost. Szerintem 12csab örülhet, hogy ilyen izgalmas jelenet részese lehetett, egy hipermarket ennél ritkán nyújt jobb szórakozást. Mese lejjebb:

Olvasson tovább!

Elkavarta az ügyfél pénzét az AXA?

2010.03.04. 09:35 | ge | 173 komment

Csaba bő hónapja kapott egy nagyobb pénzösszeget az AXA banknál vezetett virtuális számlájára, de az a mai napig nem jelent meg, így nem is fér hozzá. A banknak csak telefonos ügyfélszolgálata van, ami általában egyszerűsíti az ügyintézést, de most Csaba nem tudja elérni, hogy valaki mozduljon is az ügyében.

Van egy komoly problémám, nem hiszem el, hogy ezt megcsinálhatják az emberrel 2010-ben. Van egy számlám az ellá-nál, mely később Ella Bank lett, majd átvette a francia AXA. Erről a számláról szoktam intézni az internetes tranzakciókat, főleg a külföldi vásárlásokat, ezért ehhez tartozik egy "virtuális számla" is, egy Paypal számla. Manapság könnyű mindent ezen keresztül intézni, mert ha fizetnem kell, akkor a paypal az axa-s számláról levonja a pénzt és már utalja is.Viszont most pénzt kaptam a paypal számlára, egészen pontosan január 27-ével, ami még a mai napig nem jelent meg az axa-nál veztett számlámon.

 

Olvasson tovább!

Miért szívatja a MÁV a külföldi diáklányokat?

2010.03.04. 00:01 | szily | 242 komment

Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy

1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi diákigazolványokat, ha egyszer külföldön szinte mindenhol elfogadják a magyart a vasúttársaságok

2.) a jegypénztáros egyáltalán miért ad ki kedvezményes jegyet küldöldi igazolványra, ha egyszer az nem jogosít fel kedvezményre

Apróság, és az ügy lényegét nem érinti, de ha egyszer itt tanuló külföldiről van szó, miért nem volt magyar diákigazolványa? Megannyi kérdés alant. Ja, és a sztoriban az a szép, hogy a magyar utasok a helyszínen a nem magyar utastárs pártjára álltak.

Olvasson tovább!

Ijesztő idegen lény egy szabolcsi ásványvizes flakonban

2010.03.03. 16:16 | szily | 169 komment

Tegnap felbontottunk egy ásványvizet, majd több mint a felét megittuk. Ma reggel, döbbenten láttuk, hogy a maradék víz a flakonban megkékült és valami iszonyat volt a flakonban. Mint laikus, nem tudok másra gondolni, hogy valami "papucsállatka" szerű valami, de lehet tévedek, megállapítani nem tudjuk.

Drámaian indult a szabolcsi idegenlény az ásványvízben-gate és ki tudja, hol a vége.

Egy Naiv Olvasó fotót küldött a lényről, aztán átadta a palackot a helyi lap újságírójának. A lény egy nap alatt alaktalan zselészörnyből egy végtagok nélküli Drakovics Tiborrá alakult át, majd szétesett. A Szabolcs Online az ÁNTSZ-szel vizsgáltatja meg, mi lehet az, pénteken lesz eredmény, követjük az eseményeket, hátha mégis Kapcsolatfelvétel lesz belőle az Idegenekkel, akik a szlovák-magyar égi jelenségen érkeztek.

 

Megszívatták a Pannon családi csomagjával

2010.03.03. 14:31 | szily | 102 komment

Péter megszívta a Pannon családi csomagot, ennél egy vízipipával is jobban járt volna. Egyszerű és nagyszerű volt a T-vicc: az ügyintéző nem árulta el a családi csomag átkötésekor, hogy négy nap múlva, a hónap közepén  fordulónap van, sőt másodikát emlegette, így hősünk négy napra becsengetett egy komplett havidíjat, majd kikapcsolták a szolgáltatást, mert nem volt elég pénz az egyenlegén. Kuncogás lentebb:

Olvasson tovább!

Újra próbálkozik a BKV a behajtási hullámmal?

2010.03.03. 09:10 | szily | 60 komment

Ferencen egy ügyvéd olyan, sok éves BKV-tartozást akar behajtani, ami olvasónk szerint nem létező. Ferenc akár lódíthat is, de én mégis együttéreztem vele, ugyanis velem is hasonló módon szórakozik a BKV egyik követelésbehajtója. Az az iroda egy 7-es buszon történt meg nem történt lebukásom miatt izmozik, jó hosszú ideje. Egyszer annyit üzentem vissza, hogy ha tényleg ott van az aláírásom, akkor szívesen adok mintát, hogy összehasonlíthassák. Sistergés alant:

Olvasson tovább!

Gyönyörü, büszke, hihetetlenül KEMÉNY és SZILÁRD, mint egy szikla (18+)

2010.03.03. 00:06 | szily | 248 komment

Nagyszerű olvasmány következik, tomboló apával, kisfiúval és 30 másodperc alatt hihetetlenül ÓRIÁSIVÁ, ERÖTELJESSÉ és VASTAGGÁ váló, szó szerint a szemed elött LENYÜGÖZÖ méreteűvé növekedő pénisszel. Az alapkonfliktus az, hogy Miki egy jojatek.hu-s mailcímről kapott pénisznövelős spamot, és ezért azt képzeli, hogy a játékoldal direkt küldözget neki kéretlen reklámokat. Kedves Miki, szerintünk a legkevesebb annak az esélye, hogy tényleg az oldal spammolta meg Önt, bár az ördög farka sosem alszik. Miki valamiért úgy képzeli, hogy a spammer tudta, hogy az ő mailcíme mögött igazából egy kisfiú rejlik. Drága Miki, ennek még kisebb az esélye, elszemélyteledett világunkban már a spamrobotok sem a régiek! De az egészben a legjobb talán magaa  reklám. Ezer ilyet látott mindenki, első látásra nincsen semmi különös benne, de ha beleolvas az ember, a közepe táján valamiért igen szórakoztatóvá válik. A kisbetű-NAGYBATŰ-ritmus példamutató. Mikinek még annyit üzenünk, hogy félrenézte, a weboldal alján, az impresszum menüpontban vagonszámra talál kontakt mailcímeket. Jó mulatást mindenkinek!

Olvasson tovább!

A játszótér mosdójában pelenkázni tilos

2010.03.02. 12:45 | ge | 375 komment

A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe vinni, köszönjük.

A kétéves kislányommal mindig nagyon szivesen jártunk a Károlyi kertbe (V.ker.Károlyi Mihály ut 16) mert ideális helynek tünt, hogy szabadidőnket ott töltsük. Gyönyörü kert, remek játszótér és tisztán tartott wc. Február 20-án szombaton éppen meggyógyult kislányommal elmentünk a Károlyi kertbe, gondoltam remek hely, hogy kikapcsolódjunk. Akkor jött a gond, hogy át kellett pelenkáznom a gyermeket.

 

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása