Tékozló Homár

Kitrükközte a Zepter a nagymamát

2011.04.08. 11:45 | jackyll | komment

Melinda nagymamája beshoppingolt két légtisztitót 350 ezer forintért a Zeptertől, aztán amikor meggondolta magát és felmondta a szerződést, már nem akarják visszavenni, mondván nem vitte be őket a központba. Persze neki azt mondták, hogy kijönnek érte.

A segítségüket kérem, mert a ZEPTER INTERNATIONAL (HU) LTD. képviselője és ügyfélszolgálatos alkalmazottja becsapta, de minimum, szándékosan félrevezette a nagymamámat, aki egyébként (sajnos) már többször kapcsolatba került a céggel, de mindeddig egyetlen termékük felé sem élt reklamációval! Mindenféle ötletet és javaslatot szívesen fogadok, természetesen, a bírósági perre is nyitott vagyok! 2011. február végén remek kihagyhatatlan ajánlattal kereste fel őt a cég képviselője, 350.000 Ft-ért kínált megvásárlásra 2db légtisztító berendezést. Mivel nagymamám betegségeiből adódóan légzési nehézségekkel is küzd, nagyon örült a lehetőségnek és megvásárolta őket. (Hozzáteszem,  hogy ehhez több havi nyugdíjának megfelelő összeget kellett kölcsönkérnie -bár ez természetesen a saját döntése volt!)

Mivel a készülékkel és annak ár-érték arányával nem volt elégedett, azt a képviselő felé jelezte is telefonon, aki először felajánlotta neki, hogy másnak értékesíti a berendezéseket és abból fizeti neki vissza a pénzt…de mivel nagymamám ezt a lehetőséget nem fogadta el, Y Andrea javasolta neki, hogy levélben mondja fel a szerződést, és majd ő, ahogy ki is szállította neki a gépeket, el is szállítja majd azokat.


Mivel ez napok alatt sem történt meg, nagymamám felhívta a Zepter központi telefonszámát, ahol X Ágnes szintén úgy tájékoztatta, hogy a felmondást elég írásban megtenni, a gépek visszaszállításáról a Zepter gondoskodik. Ehhez képest márciusban levélben értesítették nagymamámat, hogy a reklamációt nem áll módukban elfogadni, mert bár időben felmondta a szerződést, a gépeket nem vitte vissza (a gépek közül az egyik még mindig érintetlenül áll az előszobájában, ahova Y Andrea maga felvitte).

Reklamációnkkal telefonon és e-mailben is megkerestük a céget, de szerintük, ahogy ez a szerződésben is szerepel, a gépek visszaszállításáról a 81 éves nagymamámnak kellett volna gondoskodnia és tagadják, hogy telefonon másképp tájékoztatták volna őt.

Bár nagymamám elég idős, mégsem hülye, tudja, ki -mit mond neki, és ahogy a postázást, úgy ha szükséges lett volna, a szállítást is meg tudta volna szervezni, csak épp nem így tájékoztatták!

Nem értek egyet nagymamám vásárlási szokásaival, de tudom, hogy arra hatással nem lehetek, viszont az igazságérzetemet mélyen bántja, hogy idős embereket vezetnek félre haszonszerzés céljából, és ha a sok-sok alkalom közül egyszer is reklamációval él rögtön becsapják őt – gondolom azt feltételezve, hogy úgysem keresi majd igazát! Ugyanakkor annyira felzaklatta magát a történteken, hogy idegi és fizikai állapota is jelentősen megromlott az elmúlt hetekben,így már csak emiatt sem hagyhatom szó nélkül az esetet, és ezért is kérem segítségüket, szeretném úgy érezni, hogy a jogai érvényesítése érdekében mindent megtettem!

Természetesen reklamációs levelemet a cég nemzetközi e-mail címeire is eljuttattam, a svájci kirendeltséghez is megküldtem, választ ez idáig nem kaptam!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2011.04.08. 11:50:11

Benne volt a szerződésben? Benne. Elolvastad? Nem. Mi a kérdés?

lolperec 2011.04.08. 11:55:09

azt hittem a Zepter egy neves márka, mostmeg kiderül, hogy inkább hírhedt?
ejj

mohopasi 2011.04.08. 11:57:02

Szegény mami... Tényleg jól átba... Én már rég rájöttem, hogy olyan terméket, ami boltban nem kapható, nem tudom megnézni vásárlás előtt, hogy mi az, milyen, setöbbi, eleve nem veszek. Ügynököket meg még azelőtt hajtom el a rákba, hogy kiderülne mit is árulnak.

parapali 2011.04.08. 12:03:20

Fogyasztóvédelemnek levél!
Amikor a Mamika beszélt a cefterrel:-) akkor minőség izé miatt rögzitették a telefonhívást!Na azt majd a fogyvéd elkéri!talán?:D Addig is levelekkel bombázni Őket és jelezni feléjük,hogy a fogyasztóvédelelmhez fordultál panaszoddal!!Mikor kell a kommentelőt csesztetni?,?:-):-):-)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.08. 12:06:43

@lolperec: A Zepter termékeket hálózati marketingszektákba tömörült szürkegazdasági vigécek forgalmazzák, különösebb korrektség és holmi gátlások nélkül.
@atpijkamo: A kérdés a félretájékoztatás. Kérdés, hogy a fent nevezett marketingszekta telefonos ügyfélszolgálati minőségbiztosításának része-e az ügyfelekkel folytatott beszélgetések hanganyagának rögzítése. (Mert ha igen, az a vinyó el fog romlani, mint a 2006-os rendőrségi magyarverések felvételeinek jó réssze...)

atpijkamo_ · http://www.deciki.blog.hu/ 2011.04.08. 12:13:47

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: "A kérdés a félretájékoztatás."

Aláiratom veled a halálos ítéletedet, és közlöm, hogy ezzel elfogadtad a százmilliós főnyereményt. Félrevezettelek, de legalább nem tudsz panaszkodni utólag.

Na mindegy. Aláírta elolvasás nélkül. Oké, egy hibapont. De ha valami baja van velük, akkor már csak elolvassa, mik a jogai és kötelességei, amibe beleegyezett. Ne legyen már annyira hülye!

simon says: 2011.04.08. 12:15:05

81 eves mamikakrol vagy jot vagy semmit, ugyhogy viszlat

zsiráffff (törölt) 2011.04.08. 12:20:50

ezen nem szabad csodálkozni, az ötéves is tudja, hogy ezek pontosan az ilyen idős, félretájékozott, jóhiszemű nagymamákból élnek.

föl kell a mamát homályosítani, hogy ezektől soha semmit, ha légtisztító kell, akkor nyócvanezörér már van jó a médijamarktba.

persze a **&#@ a &@**@-ba

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2011.04.08. 12:22:01

Egyszer voltam egy ilyen Zepter szeánszon,hát...
Soha többet.
Maga a Zepter termék nagyon jó,csak az árusítása picit alpári és lehúzós.
Kár,hogy a Zepter belemegy ilyen árusításba,inkább árulnák rendesen boltban,akkor nem lenne ilyen "hírhedt" a márka.
Mert most már az.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.08. 12:23:40

@atpijkamo: Majd akkor, ha légzési nehézségekkel küszködő beteg nagymama leszel, szívesen megnézem, hogy a 3,14csába fogod elolvasni és minden részletében megérteni azt a jogászhalandzsát, aminek bükkfanyelvű, többszörösen összetett, alá- és mellérendelt tagmondatok sokaságából álló, idegen- és a köznapi életben nem, vagy más értelemben használt szavakkal és kifejezésekkel, importált, vagy rosszabb esetben tükörfordítással írott rövidítésekkel dekorált szózuhatagot, amelyet 2,5-ös betűmérettel, szinte kontraszt nélküli, általában sötétkék alapon középkék - vagy ehhez hasonló - karakterekkel szerződés gyanánt utólag, a nyugtával és a garanciapapírokkal - ha van - együtt átadnak neked, miközben szóban azzal ellentétes információkkal látnak el...

Érted már?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.08. 12:25:37

Bocs!
"szózuhatagot, amelyet " helyett 'szózuhatagát'.

Secnir 2011.04.08. 12:36:33

@lolperec:
a Zepter jó, a Zepter szép

ellentétben azzal a gerinctelen féreg bandával, aki forgalmazza (teríti?) idehaza.

2011.04.08. 12:44:36

Elállt 8 napon belül a szerződéstől? El.
Vissza tudja szolgáltatni? Igen. A kettő nincs egyenes összefüggésben, és nincs időbeli kötöttségben.
A zepternek max annyi joga van innen, hogy ha nem megy senki a termékért, a termék sem érkezik, írásban felszólítja, juttassa vissza. De tényleg érdemes személyesen rendezni (tökmindegy jönnek-e érte, vagy viszi), és egy átadás-átvételi jegyzőkönyvvel hiánytalanul, sértetlen állapotban átadni a cuccot.
amúgy meg:
213/2008. (VIII. 29.) Korm. rendelet

az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről
(2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát

a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék kézhezvételének napjától számított nyolc munkanap elteltéig,

b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától számított nyolc munkanap elteltéig

gyakorolhatja

(3) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

(4) Az (1) bekezdés szerinti elállás esetén a fogyasztó nem köteles megtéríteni a terméknek azt az értékcsökkenését, amely a rendeltetésszerű használat következménye, és nem köteles a termék használatáért használati díjat fizetni. Az átvett termék neki felróható értékcsökkenéséért azonban helytállni tartozik.

(5) A fogyasztó (1) bekezdés szerinti elállása esetén a vállalkozás nem köteles az átvett vételár, illetve a szolgáltatás díja után kamatot fizetni.

(6) Nem gyakorolhatja az (1) bekezdés szerinti jogát a fogyasztó, ha a terméket nem tudja teljes egészében visszaszolgáltatni. Ha azonban részben vissza tudja azt szolgáltatni úgy, hogy a megmaradt rész értéke és használhatósága nem csökkent, a vételár arányos részének visszaszolgáltatását követelheti.

(7) Ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződést részben teljesítették, a fogyasztónak a díj visszafizetésére vonatkozó követelésével szemben a vállalkozás követelheti a szolgáltatás már igénybe vett részére arányosan járó díjat. Nem gyakorolhatja az (1) bekezdés szerinti jogát a fogyasztó, ha a szolgáltatást már teljes egészében igénybe vette.

5. § A fogyasztó a 2. és 4. §-ban meghatározott jogairól érvényesen nem mondhat le.

TH 2011.04.08. 12:45:00

@BeeTm: "Kár,hogy a Zepter belemegy ilyen árusításba,inkább árulnák rendesen boltban,akkor nem lenne ilyen "hírhedt" a márka."

EZ MAGA a Zepter. Semmivel sem jobbak a termékeik, mint a tizedannyiba kerülő konkurencia cuccai...

TH 2011.04.08. 12:45:58

@Secnir: A Zepter mindenhol így forgalmaz. Normál bolti forgalomban az irreális áraival kb 0%-os részesedést tudna elérni a piacon...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.08. 12:46:23

@Secnir: Ugyanazt a török vagy kínai terméket én szívesebben megveszem vásározó gáborcigányoktől, azoknál legalább lehet alkudni. Bár nem kötelező, és ki lehet fizetni a valós érté öt-tízszeresét is, mert annyira mondják először. Akciósan. Mondjuk általában az pont annyi, mint a marketingszektásoknál a vételár.

cicmen (törölt) 2011.04.08. 12:52:34

Háááát! Az öreglánnyal le kell ülni beszélgetni! Ugyanis úgy látom el kell neki magyarázni, hogy az ablak ingyen nyílik és már tiszta is a levegő!
Vagy helyezzétek gyámság alá! Elbassza az örökséget!

Greg Popafox 2011.04.08. 12:52:41

X Ágnes, Y Andrea, Z epter

cicmen (törölt) 2011.04.08. 12:54:40

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Ugyanazt a török vagy kínai terméket én szívesebben megveszem vásározó gáborcigányoktől,

Ja! Tök jó laptöpöket árulnak!

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2011.04.08. 12:55:40

@TH: Hááát anyámnak van még a legelső szériás Zepter edényei,de a mai napig nem estek szét ,nemúgy mint az óccsó, kirakodóvásárban árult hamisítványok.
Ettől függetlenül a Zepter-árusítás módja erkölcsileg elitélendő.
Egyébként külföldön is ilyen gusztustalanul tolják bele az emberek arcába?

cicmen (törölt) 2011.04.08. 12:58:00

Természetesen reklamációs levelemet a cég nemzetközi e-mail címeire is eljuttattam, a svájci kirendeltséghez is megküldtem, választ ez idáig nem kaptam!

Most küldik a svájcibicskát! :)

homar-fan 2011.04.08. 12:58:27

Ismerős a helyzet, Zepter egy ilyen NYUGDÍJASOK LEHÚZ VADPARASZT CÉG!

Nálam tavaly 84 éves AGYMÁTÉTEN ÁTESETT első ránézésre is döntésképtelen (amúgy papírja is van róla...) nagymamához csöngetett be egy ilyen házaló faszkalap ugyan ezzel a légtisztítóval.

Nagymama megvette részletre, mondván, hogy csak 50.000-et kell lerakni első RÉSZLETKÉNT (fontos!), de ha elégedetlen 14 napon belül visszaveszik. Mikor ezt megtudtam mondtam is, hogy azonnal küldjék vissza. Nos a gépet el is vitték de az 50K-t nem fizették vissza. Felhívtam a fószert, azt mondta, hogy igen, az foglaló, nem részlet, úgyhogy nem jár vissza.

Végül fogyasztóvédelem, homár, pofánverés és egyéb kellemes dolgok kilátásba helyezése után annyit tudtam elérni, hogy adott "ajándékba" 50K értékű szarokat (takarító készletet) + bocsánatot kért az öregektől.

Faszparaszt egy cég ez, akihez becsöngetnek öntse pofán őket egy vödör szarral a nevemben is.

cicmen (törölt) 2011.04.08. 13:00:02

@atpijkamo: Benne volt a szerződésben? Benne. Elolvastad? Nem. Mi a kérdés?

Hány éves a kapitány?

TH 2011.04.08. 13:00:26

@BeeTm: nem a gagyi hamisítványok szintjén van, hanem a minőségi edények szintjén. De egy márkás, valóban jó minőségű edény is jóval olcsóbb szerintem, mint egy Zepter.
És igen, ez a cég policy, nem valami magyar sajátosság.

dr. saint555 2011.04.08. 13:01:38

Meg kellene már tanulni, hogy az ilyen kamu házaló szaroktól semmit nem kell venni. Minden termékük megfelelője megkapható az üzletekben. Töredék áron és minimum ugyanabban a minőségben. Asztmás vagyok. Komoly, vizes légtisztító cakk-pakk 60.000-ért már kapható. Ha jó helyen veszed, 1 havi vegyszer (fertőtlenítő és tisztítófolyadék) is belefér ebbe az összegbe. 40 légköbméterig jó. 3 vagy 5 év garival, már nem emlékszem. Nekem 7 éve megy gond és meghibásodás nélkül. A boltban ahol vettem, megnézhettem, megtapogathattam. Ezektől a lehúzós sz***któl életemben semmit nem vettem és nem is vennék soha. Nem mert okos vagyok, hanem mert minden létező média a szemétségeikkel van tele évek óta. Ennyi.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.08. 13:07:22

"neki azt mondták, hogy kijönnek érte."

Gondolom hajlandóak lesznek kijönni az ügyfélszolgálatra.

De a postoló remélhetőleg feldugja a seggükbe a cuccokat. Egy per során, mert ez másképp tuti nem oldódik meg.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.08. 13:08:36

"másnak értékesíti a berendezéseket és abból fizeti neki vissza a pénzt…"
Ez hol él? Ennél szarabb dumát még nem hallottam :D

cicmen (törölt) 2011.04.08. 13:08:58

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Szektások? Hozzám a Jehova tanúi járnak rendszeresen. Már mondtam nekik, hogy nem akarok belépni, csak jönnek. Két öreglány. Legközelebb meztelenül nyitok ajtót és behívom őket!

Miizu 2011.04.08. 13:12:43

azért az y andreának se lehet túl jó élete, ha ilyen szar melót kell csinálnia D:

Egyéves Önkéntes 2011.04.08. 13:17:41

Nekem Zepter billentyűzetem van, alig volt másfél milla.
Viszont nézzétek, milyen szépen ír.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.08. 13:20:44

@cicmen: Arra rá is baszhatsz! Mi van, ha legalább az egyik öreglány egy fiatal transzvesztita?

Amúgy olcsóbbak, mint a Zepteresek...

Dr. Kix 2011.04.08. 13:24:06

Az eddigi posztok alapján ez egy fekete péntek.

BeeTm · http://beeproject.atw.hu 2011.04.08. 13:24:56

@cicmen: Ezen már én is gondolkoztam,de az asszony nem engedi... :)

Sokorai_Atala 2011.04.08. 13:28:38

@cicmen: én azt mondtam nekik (vasárnap dél körül csöngették végig a lakókat rendszeresen), hogy tetszettek-e már hallani, hogy zaklatásért fel lehet jelenteni, akár magukat is. Soha többé még a házban sem találkozott velük senki:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.04.08. 13:30:30

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: De ha nem transzveszcica, csak ki vannak éhezve, akkor is szívás lehet :D

Bár ez @cicmen: adottságaitól függ. Lehet, hogy nem jönnek többet.

cicmen (törölt) 2011.04.08. 13:36:28

@ColT: Ott vagyok az avataron! Azt ne merd mondani, hogy nem vagyok szép! :)

cicmen (törölt) 2011.04.08. 13:42:08

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Arra rá is baszhatsz! Mi van, ha legalább az egyik öreglány egy fiatal transzvesztita?

És a látványtól eltalálja Cupido nyila mi?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.08. 13:44:18

@cicmen: Még hülyébben néznél ki behorpadt homlokkal, kivákuumozva...

simon says: 2011.04.08. 14:00:27

azert az elkepeszto, hogy 20 ev vadkapitalizmus sem tudta az embereket megtanitani vedekezni a nyilvanvalo atveresek ellen sem

Egyéves Önkéntes 2011.04.08. 14:03:09

Senki ne felejtsen el a hétvégén szlovák paradicsomot főzni a hatcellás zepter edényében.

cicmen (törölt) 2011.04.08. 14:10:41

@Szalacsi_Dezső: Zeptert venni menő-e?

Nem! Most a légtisztító a májer!
Viszont kipróbáltam volna a seregben. Egy szétfingott körletben mire ment volna a készülék!

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2011.04.08. 15:16:26

Annyira csodálom, h 2011-ben még mindig van aki bedől a Zepter és Amway-féle cégeknek.

Szépen el kell menni a boltba és választani. Hol vennék már szektától bármit is?

isti77 2011.04.08. 15:22:21

"Mivel a készülékkel és annak ár-érték arányával nem volt elégedett..."

Hát ezt nem is csodálom, 175 ezerért nem is tudom, mit kellene tudnia egy légtisztítónak, hogy megfelelőnek találjam az ár-érték arányát, mondjuk én ezzel már a vásárlás előtt tisztában lettem volna.
Még tavaly láttam valahol egy Electroluxot 50 ezerért, de egy műanyag dobozba zárt ventilátorért, kiegészítve egy porérzékelővel és egy szénszűrővel, meg egy 20 Ft-os kijelzővel, azt is kifejezetten sokallottam.

2011.04.08. 15:30:07

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: ezt szépen megmondtad.
Ha így áll a dolog miért is kell ilyen szemetekkel kapcsolatba kerülni, pénzt fizetni nekik ?
Amiről elsőre látszik hogy inkorrektség abba minek belemenni ?

isti77 2011.04.08. 15:32:27

"döntésképtelen (amúgy papírja is van róla...) nagymamához csöngetett be egy ilyen házaló faszkalap ugyan ezzel a légtisztítóval"

Akkor mi a gond? Ha van róla papírja, akkor semmis a szerződés, hiszen csak a gondviselője írhat alá bármit a nevében.

isti77 2011.04.08. 15:42:12

Na, még egy utolsó komment részemről a témához: még mindig bedőlünk ennek az "adunk is még egyet ajándékba"-dumának? Miért nem lehet belőle egyet venni, arányosan csökkentve az árat?
Párosával cipőt meg kesztyűt veszünk, készülékből átalában egyet (hacsak nem hallókészülék).

Igaz, hogy jogilag nem támadható, mert ők hivatalosan csak egyet adnak az meghirdetett áron + egyet AJÁNDÉKBA, és így már nem lehet őket megfogni.
De azért annyi eszünk már lehetne, hogy így ne lehessen bennünket vásárlásra csábítani. Már csak azért sem, mert ugyan mennyit érhet bármi, amiből adnak még egyet "ajándékba" a vásárolt mellé? Nagyjából tizedannyit, amennyiért ránk sózzák.

trm 2011.04.08. 15:53:57

@cicmen: bocs, de nagyi tök tiszta és egyáltalán nem zavar, ha elveri a pénzt, de hülyének ne nézzék! :)

trm 2011.04.08. 15:55:06

@avman: köszi, ment a levél boldog-boldogtalannak, de jogszabályban nem találtam az igazunk...utánaolvasok, köszi

trm 2011.04.08. 15:56:17

@homar-fan: a mi üzletkötőnk épp külföldön nyaral...vajon miből?...

trm 2011.04.08. 15:57:20

@ColT: kész vagyok rá :)

trm 2011.04.08. 15:59:19

@saint555: jaj, nehéz ez, mert évekkel ezelőtt- szintén vagyonokért- bioptron lámpát vett, ami nagyon is bevált neki...így a kellő bizalom megvolt a cég és termékek felé, csakhát messze nem azt kapta, amit gondolt, ráadásul ő persze nem tudta vásárláskor h töredék áron lehet hasonló v jobb készülékeket beszerezni...már tudja

cicmen (törölt) 2011.04.08. 16:25:05

@trm: Én kérek elnézést! Ez csak a poénhoz kellett! Nem bántanám a nagymamádat!

2011.04.08. 17:19:21

Egy éve lehet, hogy anyósomékat (ők is hetvenkednek erősen) is meg akarta etetni egy Zepter-hiéna ugyanezzel a géppel, bár akkor még csak egyet adtak ezért a pénzért. Ki is szállították, anyósom leelőlegezte, én meg majd hülyét kaptam, amikor megláttam. Egyik sem nagy netbuzi, de amikor megmutattam nekik, hogy a net különböző helyein töredék áron dobálják az ember után a zepteres légtisztítókat, akkor azért levették, hogy nem az évszázad üzletét kötötték meg, még másnap visszarendelték az üzletkötőt és visszaadták a gépet. A csaj ugyan húzta a száját, de szó nélkül visszacsinálta az egészet, de itt mondjuk tán még a 24 órán is belül voltunk.

cicmen (törölt) 2011.04.08. 18:22:17

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Amióta ilyen korondi jellegű képet raktál ki..

Ez egy csippendél fijú te! A nők bálványa! :)

horex · http://horex.uw.hu/ 2011.04.08. 18:35:04

Melinda nagymamája beshoppingolt két légtisztitót 350 ezer forintért a Zeptertől

Innen nem is olvastam tovább
Nyugdijasok ilyen gagyi dolgokért a temetésre féretett pénzüket is elköltik

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.04.08. 19:56:46

@lolperec: híres - hírhedt ... van különbség?

szepi79 2011.04.08. 21:26:48

" idős embereket vezetnek félre haszonszerzés céljából"

ezzel a mondattal korrekten összefoglaltad annak a cégnek az ars poeticáját. amikor még nem ismertem őket, voltam náluk termékbemutatón, rajtam kívül szinte csak idősek voltak ott. undorító volt az előadása a fickónak. az első fele még nem is volt gond, de a második felében végig arról volt szó, hogy az akármilyen kis nyugdijjal rendelkezőket is hozzá tudják segíteni ismerős pénzintézeteknél megfelelő hitelhez, hogy a félmilliós gyógylámpát akár már most hazavihessék.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.04.09. 04:25:06

kene mar egy boldog ugyfel poszt mikor a nagymama szopatja a Zeptert

tessek mar beoltozni nagyinak , mint a farkas, vagy ilyesmi

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.09. 11:11:32

A zepter egy ügynöki tevékenységgel értékesített erősen túlárazott márka. Több esetben előfordult már az ismeretségi körömben hogy ehhez hasonló módon jártak el. Zepter árakon olyan kimagasló minőségű luxustermékeket lehet vásárolni, melyek utólagos támogatása, ügyfélszolgálata valóban működik. Például Zepter edények árai alatt 15%-al kb. a legnagyobb márkák készleteiből lehet válogatni, akik azonnal cserélnek a legkisebb hiba esetén is. Ezzel szemben csak egy példa...
www.panaszfal.hu/index.php?topic=4938.0

Legelő Őse · http://legeloose.blog.hu/ 2011.04.09. 11:16:07

@hagyma: ezek átlátnak a nagyik szitáján... hiszen azt is ők gyártják..

Kolb Ace 2011.04.09. 12:45:36

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:

2006-ban a cigány huligánok verték az árja magyar rendőröket. De gondolom ezzel te is tisztában vagy, mégha nem is vagy magyar.

Tribeca · http://erthetojog.blog.hu 2011.04.09. 14:00:36

Hát ez eddig elég kevés, ha valóban segítséget szeretnél kérni a témában. Ha csak elpanaszkodtad, hogy mint fogyasztót átverték a nagyit, arra tényleg jó volt és - annak ellenére hogy a XXI. századra ezt már meg lehetett volna tanulni - koránál fogva sajnáljuk a nagyit.
Ha valóban segítséget akarsz a Zepterrel kötött szerződés és az elállás dátuma (ill. a szerződés kötés és az elállás között eltelt idő) minimum kéne.

A Tyne folyó déli partja 2011.04.09. 14:30:06

@Sokorai_Atala: nekem Biblia magyarázó órákat akartak tartani. legközelebb beengedem őket, és felteszek pár kérdést, amik ellentmondanak egymásnak benne, kíváncsi vagyok, mit reagálnak...

...Ahoj... 2011.04.09. 16:01:00

Ez egy G..CI cég, a 85 éves nagyfateromnak 500 ezerért akartak ORVOSI bioptron lámpát rátuknálni. Mi nem hagytuk magunkat, elmentünk a legvégsőkig, végüli a pénzt visszafizették az eladót meg kirúgták a p..csába :)

Persze 3 havi rohangászás volt mire megoldották, KÖCSÖG AZ ÖSSZES ZEPTERES

Captain Crash 2011.04.10. 11:41:58

Kiegészíteném avman által leírtakat azzal, hogy a levélíró felmondást emleget, valójában érdemes lenne tudni, hogy nem-e az elállásra gondolt. Jogilag ugyanis lényeges különbség van aközött, hogy valaki eláll egy szerződéstől vagy pedig felmondja azt.

A hasonló esetek elkerülése érdekében javaslom mindenkinek elolvasásra az alábbi blogbejegyzésemet:

fogyved.blog.hu/2011/02/23/termekbemutaton_kicsaltak_a_penzunk_mit_tehetunk_i_resz

különvélemény 2011.04.10. 16:30:48

Be kellene vezetni a felső korhatárt is szerződések aláírásánál.

különvélemény 2011.04.10. 16:34:52

@Animacs (a Tyne folyó déli partja):
Ne tedd, saját érdekedben... :D
Bár, ha nem hiszel a távagylágyítás létezésében, akkor egy próbát megér, de igyál előtte pár akármit, biztos ami biztos, csak hogy másnap ne kísértsen az idiotizmus.

A Tyne folyó déli partja 2011.04.10. 19:05:45

@különvélemény: na de előtte nem tudok, mert bejelentés nélkül jönnek. azon kívül, lakásban lakom, úgyhogy csak akkor látom meg,hogy azok, amikor kimegyek ajtót nyitni. sőt, hogy konkrétan Jehova tanúk, azt ők mondják. elvégre lehetnek bármi mások is.

kkkk556 2011.04.10. 19:51:20

Én fizetem egy túdósembernek 500000 forrintot, mer' meklyósolta, hogynyerek egymillijót. Nem nyertem - mostakkó beperelhetem őtetet?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.11. 09:08:39

@Kulics: Ez ugyanúgy az emberi lélek kútjának mélyén rothadó döglött béka, mint a szárnyas patkányok etetése és az alkoholista, agresszív élettársak visszafogadása, miután mindketten kikerülnek, az áldozat a kórházból, az agresszor az előzetesből.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.11. 09:36:17

@Kolb Ace: Hű jegyerek!
Magyar nem lehet árja, mert az egy indiai népcsoport. Közéjük tartoznak többek között a németek és a cigányok. A magyarok, kunok, jászok, szlávok, besenyők, románok, törökök nem.
Az "árják" (indoárják) közül valóban többen is verték a beáldozott/ balfasz/ idegbeteg rendőröket, részben pénzért, részben megszokásból, de őket nem bántották, nem lőtték szét és nem kínozták meg a börtönudvaron. Elő sem kerültek, csak véletlenül egy alighanem hivatásos spicli-provokátor-akcióvezér, aki egyik nap még az ostromlók vezetőit hergelte-vezette, pár nap múlva meg sisakban és kommandós kesztyűben törölgette a "baráti bűzben", saját egységük harci gázától könnyező rendőrdroidok nyuszipiros szemecskéjét. Nemrég meg az MSZP kongresszusán vett részt...

Tényleg, hogy tudtak és honnan a tuggyukkik annyi szőke, kékszemű, szláv küllemű rendőrt ide küldeni? Vagy csak a szervezés volt az övék, az angolul beszélő szőke rendőrök valóban Fehéroroszországból (Belarusz) érkeztek közvetlenül? Ki fizette a számlát és melyik biztonsági fedőcéggel rendelkező, rezidentúrát fenntartó külföldi állami titkosszolgálatnak és/vagy maffiának?

Megannyi költői kérdés...

Mondjuk nem lehet csodálkozni egy olyan sérült fegyver- és erőszakmániás csoport manipulált tagjain, akiket nem érdemes lőfegyverrel magukra hagyni, mert sokan rögtön leszopják, és az el is sül tőle...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.11. 09:38:39

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): "azon kívül, lakásban lakom"
Csatlakozz Sün!! barátunkhoz, költözz az erdőbe, ott hallani fogod, ahogy közelítenek, mert ropog a lábuk alatt az avar.

2011.04.11. 10:06:51

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: egyetértek, viszont az ilyen emberek menthetetlenek. Csak mi, külsősök, hisszük azt, hogy valami okos magyarázattal ráébreszthetjük őket a marhaságaikra.
De nem.
A rosszakat el kell ítélni, akik bűnösök, szenvedjenek !

Tedat 2011.04.11. 11:33:54

@atpijkamo:
Pontosan.

"Reklamációnkkal telefonon és e-mailben is megkerestük a céget, de szerintük, ahogy ez a szerződésben is szerepel, a gépek visszaszállításáról a 81 éves nagymamámnak kellett volna gondoskodnia"

Innentől kezdve bukó.

Mi lesz a következő poszt? Illető bement a behajtani tiloson, bár látta a táblát, de nem gondolta volna, hogy az tényleg számít?

B! 2011.04.11. 14:06:20

Mi most állunk neki b*szakodni velük. Nagyi ment a kórházba, s kiderült, hogy vett egy akkus porszívót 7x ezerért, 13ezres részletekbe' Mikor bement, az utolsó előtti részlet jött, és a tartótiszt Kxxxxxxx Csaba telefonos megkereséskor (ami azért kellett, hogy az utolsó részletet személyesen vegye át a porszívó átadásával egyetembe') azta tájékoztatást adta, hogy ha beérkezett a befizetés, akkor keres. 2 hétig nem érkezett be, mikor hívtam. Aszonta aszitte, hogy én hívom. 2 nap alatt kiderítette, hogy nincs raktáron abból a (szarból, mert ennyiért a Zepternél nem hiszem, hogy bármi jót lehet kapni) porszívóból és nem is tudja mikor lesz. Állítása szerint elállni nem lehet a vásárlástól. Minősíthetetlen hangnemű beszélgetés is volt. Tehát lesz időm ezzel foglalkozni, akkor egy jó kis ügyfélszolgálati baráti beszélgetés lesz. A szerződést nem találom, majd mutatnak egyet, de nagy a gyanúm, hogy a 8 napon belüli elállás tán csak nem kerülhető meg általuk, átvétel ugye még nem volt... Ha túl vagyok rajta majd megírom posztba'

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.11. 15:54:32

@B!: Az a gyanúm, hogy a Zepter ajtaja le lesz rövidesen szakítva, és kiderül, hogy került a Dr.Batz-papucs a repedt üvegasztalra!

Sallalíz · http://globalicum.blog.hu/ 2011.04.11. 16:26:41

@Animacs (a Tyne folyó déli partja): ne tedd! kimagyarazzak egy pill. alatt, ha logikatlan es valotlan az sem zavaraja oket.
en annyit kerdeztem anno csak erre a beszolasra:
-gyulesunkon talalkozhat Istennel es faval is.
-mondom nemar most tenyleg fizikalisan kezetfogok vele, meg beszelhetek?
aszongyak nem de memutatjak nekem.
mondtam majd kesobb jojjenek vissza, ha tudjak teljesiteni a fizikalitast:)

ide meg a multhetvegen csongettek be jehova anyuka. de ami a legjobban kiakasztott a 6 ev koruli kislanya is vele volt, es ugy jartak hazrol hazra:( mikor kiszoltam, hogy sorry, legszivesebben berantottam volna a kis artatlant:(

A Tyne folyó déli partja 2011.04.11. 19:50:19

@Aliz jelentkezik Csodaorszagbol: á, nekem (főleg a tesómnak, akinek jelenleg feltett szándéka, hogy végigolvassa a Bibliát, és engem bombáz a kérdéseivel) ennél sokkal kézzelfoghatóbb kérdéseim lennének. amire nem hiszem, hogy számítanának. szerintem ez a "de nem fizikai Isten", túl megszokott nekik.

pl: ettek a tudás fájának gyümölcséből. azt mondja ezek után a Bibliában isten, hogy az ember ezek után hozzÁNK hasonló lesz.
kikhez, ha csak egy Isten van?

aztán, ádámnak és évának volt először két fia, egyik megölte a másikat, született egy harmadik. ebből hogy lett emberiség?
Isten elűzi Káint, aki ezt mondja utána "akárki talál reám, megöl engem" ki? ha csak ő meg az ő szülei vannak?
ugyanitt, "és elméne Káin az Úr színe elől és letelepedék Nód földjén".
az már megint kicsoda, ha ádám és éva az elsők?

szerinted mit válaszolnának?

manes 2011.04.12. 14:50:14

@cicmen: Itt a környékünkön két fiatal csjszi jehovás mászkál a hétvégeken.Kimennék meztelenül de szerintem az asszony tarkónbaszna.(azért mert neki nem vetközöm:):)

manes 2011.04.12. 14:56:33

Amúgy egy pár éve én is voltam Zepter gyülin a Váci úton.Addig agitált egy csaj amig elmentem.Beigértek valami ajándékot is.Még ott is.Amikor kiderült,hogy nem veszek lámpát többszáz K-ért akkor sorry de a szoba kulcsa ahol az ajándék volt véletlenül egy kolléganő zsebében maradt:)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.13. 11:48:32

@isti77: "175 ezerért nem is tudom, mit kellene tudnia egy légtisztítónak, hogy megfelelőnek találjam az ár-érték arányát"
Pl. kinyitni az ablakot, aztán kiporszívózni, feltörölni, kitisztítani a budit...

Tower13 2011.04.13. 14:35:04

@lolperec: Neves?????????
Ahol egy sólámpát nyugdíjasnak 270ezerért adjak el? Ezzel akartak behívni, hogy dolgozzam náluk és kapok 10% jutalékot az árból.. Nem szép szavakat mondtam.. Lehet, kevés pénzből kell megélnem, de azt munkával.

atpijkamo · www.deciki.blog.hu/ 2011.04.08. 11:50:11
Benne volt a szerződésben? Benne. Elolvastad? Nem. Mi a kérdés?
Mi a kérdés? Az, hogy a telefonon adott tájékoztatás alapján a két fél közös megegyezéssel akart eltérni a szerződéstől, azaz rendben lenne az eltérés. A kérdés már csak annyi, Hangfelvétel nem készült?????

manes 2011.04.14. 08:01:59

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Sajnos nem,pedig tényleg jól nézett ki.Olyan dögös 35-ös lehetett.):)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2011.04.14. 08:29:39

@manes: Pedig - tapasztalataim szerint - a hálózati marketingszekták nőivarú tagjai 70-75%-ának a kórelőzményében ott van az a fránya "krónikus relatív apenia dolorosa". Lehet, hogy mégis érdemes lett volna venned valami hámozókést?

장현승 사랑해요 2011.04.15. 11:24:49

(még ennél is) jobban oda kell figyelni a nagyira.
ha nem megy máshogy, beosztani, hogy ki melyik nap látogatja meg, hívja fel, stb.
tényleg.

Jokerpofa 2011.04.15. 19:24:12

en azt mondom, hogy aki ostoba az megerdemli, hogy lehuzzak, minden cucc annyit er, amennyit adnak erte:)
ha 300 ezer, akkor 300 ezer a csoda zepter
par okos ember vigan megel beloluk

Néhay 2011.09.28. 11:06:36

A blogban és a hozzászólásokban említett cég(?) nevét sem írom le (mert ezzel is reklámoznám) marketingfilozófiájának része az is, hogy "mindegy, mit beszélnek róla, csak beszéljenek!

Így hát: ne is beszéljünk róla, mert ebből is csak ők húznak hasznot!!!

mlm.net 2013.08.02. 13:42:55

A bioptron lámpa megmentett egy műtéttől! Epehólyag gyulladásomra a bilocid tablettát használtam évtizedekig, de ezt megszüntették. Az epehólyag gyulladás miatt sebek keletkeznek az epehólyagban. Már kétségbe ejtő volt az állapotom ,másik gyógyszer nem használt(ezt csak az tudja, aki szenved ettől), de még el is rákosodhat. Fontolgattam a műtétet. Férjem vett egy bioptron lámpát. A lámpa használata (napi 3* 8 perc használat, 2 hét alatt) begyógyította a sebeket, a tünetek megszűntek! Tudom, hogy jó. Használata javítja a vérkeringést, a hajszálerekben is javul a véráramlás, a sebek begyógyulnak. Biztos, hogy nem mindenre jó, el kell olvasni a használati utasítást és használni kell!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.02. 13:45:20

@mlm.net: "A bioptron lámpa megmentett egy műtéttől"

Háááááhááááháááááááá!!!

mlm.net 2013.08.02. 13:53:15

@atpijkamo: Ha bajban leszel, azért próbáld ki!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.08.02. 13:56:48

@mlm.net: Ha bajban leszek, nem bizonyított faszságokra fogom szórni a pénzem.
süti beállítások módosítása