Tékozló Homár

Mégsem teljes a Gold's Gym hepiend

2011.07.12. 14:31 | jackyll | 50 komment

Naiv ügyfél nem teljesen elégedett a Gold's Gym fantomizációjával. Bár az éves bérleteik használhatók maradtak az új helyen, büfészámláik eltűntek és eltehetik emlékbe a csipes karszalagot is:

A Gold's Gym bezárása és eltűnése kapcsán már írtatok egy postot, amiben megállapítjátok, hogy happy end a vége. Nos, ez távolról sincs így. A Lite wellness - úgy tűnik - valóban vállalja, hogy a pofára ejtett gold's tagok lejárhatják a bennmaradt idejüket, ami valóban nagylelkű a Lite-tól, de ettől még ez egy marketingfogás, és nem érinti a gold's-szal szembeni követelésünket. Többek között azért sem, mert a gold's büféjébe befizetett pénzösszegeket ez nem érinti, és a többezer forintos chippel ellátott gold's-os karszalag árát sem. Ami ugyan egyénenként tekintve csak párezer forint, de többszáz taggal számolva, milliós összeg.

A Gold's Gymnek volt pofája a napokban egy köremailt küldeni, íme:

"Elnézést szeretnénk még egyszer kérni tőletek a kellemetlenségekért, amit a bérleti szerződésünk megszűntetése miatt a Klub hirtelen bezárása okozott, továbbá azért, mert nem sikerült megfelelően kommunikálni veletek az utóbbi pár hétben.

Háttér információként a következőket szeretnénk megosztani veletek: A Mammut II-vel a bérleti szerződésünk hivatalosan 2011. június végén járt volna le, és mi mindig is ezt a dátumot tekintettük a Klubzárás időpontjának – a lehető legtovább szerettük volna működtetni a létesítményt, hogy aztán azt rendben és időben visszaadhassuk a főbérlőnek. Mindvégig ezt kommunikáltuk vendégeink felé és az értékesítési és működési terveink is ennek megfelelően lettek kiszámítva, beleértve az időben történő teljes bérleti díj megfizetését a főbérlő felé.

Sajnálatosan a főbérlő olyan határozatokat hozott és olyan körülményeket teremtett, amit mi már befolyásolni nem tudtunk, így a tervezettnél hamarabb kellett bezárnunk a Klubot.

Se nem boldogok, se nem büszkék nem vagyunk amiatt, hogy ilyen rövid idő alatt kellett tagjainkat értesíteni a hetekkel korábbi zárás tényéről. Mindenki (beleértve a mi csapatunkat is) a június közepi dátumban gondolkozott. Ezt a szerencsétlen lépést nem tudtuk elkerülni, nem volt választásunk, és sajnos más, igazán járható utat nem találtunk.

Fontos leszögezni, hogy mi mindig nyíltan kommunikáltunk klubtagjainkkal a zárás körüli történések kapcsán, beleértve az észrevételeket és a tagságival kapcsolatos visszatérítéseket is, melyeket a Klubban személyesen, később e-mailben lehetett jelezni.

Nagyra értékeljük a türelmet, amit az elmúlt hetekben tanúsítottatok irányunkba, amíg operatív területen mindent szabályosan le tudtunk zárni, és részletekbe menőkig kidolgoztuk az átadás-átvétel menetét a főbérlő felé.

Örömmel tudatjuk veletek, hogy létrejött egy pénzügyi megállapodás a Gold’s Gym Budapest és az új bérlő – Lite Wellnes – között, mely értelmében a Lite Wellnes teljes pénzügyi felelősséget vállal minden egyes taggal kapcsolatban, akinek megalapozott visszatérítési igénye van a Gold’s Gym Budapest által értékesített bérlet idejéből, vagy a kifizetett letétből kifolyólag. Minden tagi visszatérítés igénylése és kifizetése közvetlenül a Lite Wellness –en keresztül fog történni, akik a két cég közötti megállapodás értelmében a Gold’s Gym-mel egyezetett pénzügyi adatbázis alapján fognak dolgozni.

Minden visszatérítési igénnyel kapcsolatban kérjük, hogy vegyétek föl a kapcsolatot a Lite Wellness-el. (Javasoljuk továbbá, hogy ennek az E-mailnek egy nyomtatott példányát is vigyétek magatokkal.

7 év után elmondhatjuk, hogy mennyire büszkék vagyunk a Budapesti Gold’s Gym történetére, a kiemelkedő teljesítményekre, a boldog tagjainkra, a nagyszerű csapatunkra - arra, hogy Klubunk vezető pozíciót töltött be a fitnesz szolgáltatások területén, továbbá úttörő szerepet játszott az eves bérletek értékesítésének terjesztésében

Nagyra becsüljük a lojalitást, és köszönjük a közös élményeket a klubtagjainknak, csapatunknak, partnereinknek, szponzorainknak és barátainknak. Nagyon csalódottak vagyunk, hogy jelenleg nem tudjuk folytatni a munkánkat itt Budapesten.

Mindenkinek jó egészséget és sok szerencsét kívánunk a jövőben."


Azzal együtt, hogy az emailből semmi nem igaz - kérdezzetek rá bátran a Lite-nál - még van pofájuk büszkének lenni, és ilyen ócska dumával kábítani az embereket. A válaszként küldött mailre természetesen nem válaszolnak azóta sem. Elérhetőségük ez az egyetlen email cím, pénzt nem utalnak - holott mindenkitől begyűjtötték a bankszámlaszámot - , úgyhogy már csak a feljelentésben lehet bízni, amitől ugyan pénz nem lesz, de hát szó nélkül sem lehet egy ilyen húzás mellett elmenni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

labi 2011.07.12. 14:31:55

Nos, aki igazán edzett, az most gyorsabban tud futni a pénze után.

elwood 2011.07.12. 14:37:00

bejárhatsz kondizni, ami bukta a Lite welnessnek de bevállalta

ez marketingfogás, mi kéne még ?

tényleg megchippelt a Xenu ?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.07.12. 14:37:21

"az emailből semmi nem igaz - kérdezzetek rá bátran a Lite-nál"

Nyomtasd ki az ímélt, és mutasd be! Hátha csak nem tudnak róla.

cicmen (törölt) 2011.07.12. 14:38:04

Protein, protein protein! (V. I. Lenin)

telkoe 2011.07.12. 14:38:44

Mindjart sirok. A biztosag kedveert erdemes megirni ezt a par sort markatulajnak az USAba, talan nem lesznek elajulva attol hogy par fereg lejaratta a ceguket. Egyebkent a volt tagok emailcimeinek kiarusitasaban is igen sikeresek voltak Gold's munkatarsai.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.07.12. 14:42:32

Mé köll ijjen hosszu posztokkat irni? Ki nek van idelye végigóvasni eztet...

zsiráffff (törölt) 2011.07.12. 14:42:54

hmm. Lehet nekik lopták el a mobiljukat és próbálták eladni, azér' nem tuttak telefonálni. Vagy éppen a píéjdzsdíjüket írják. Esetleg lerobbant az autójuk, oszt nem tuttak munkába se járni. Csalás kizárva.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.07.12. 14:48:52

"mert a gold's büféjébe befizetett pénzösszegeket ez nem érinti, és a többezer forintos chippel ellátott gold's-os karszalag árát sem. "
ezt ha valaki reszletezne...
thx

labi 2011.07.12. 14:58:01

Ott a büfé amolyan feltöltőkártyás? Vagy előleget kellett adni a rendelt kokszra ami már nem fog megérkezni?

zsiráffff (törölt) 2011.07.12. 15:00:32

@labi: Most zabálni járunk oda, vagy fogyni?

telkoe 2011.07.12. 15:03:30

@hagyma: A belepeshez adtak egy RFID chippel ellatott karszalagot amiert kertek 3600Ft-ot (tagsag megszunesekor visszateritendo letet). Erre a karszalagra lehetett penzt is feltolteni amiert a bufeben lehetett vasarolni.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.07.12. 15:07:27

Fontos leszögeznem, hogy ez qva hosszú poszt.

Rosszindulatú Vászka 2011.07.12. 15:08:11

Lúzerfesztivál.

Sosenem értettem, hogy miért vesz valaki bérlet konditerembe, mikor évente-félévente zárnak be, illetve mentődnek át más néven új cégbe hasonló műintézmények (lsd. pl. a békási autószalonost, na azok is már a csőd szélén tengőttek, mikor elkeszték akciózni meg agresszívmarketingezni a kedvezményes bérleteket).

Pont ezért nem vagyok hajlandó egy újságra senem előfizetni.

Az meg erős talány, hogy ki az nem túl bölcs júzer, aki még a büfébe is előre fizet a büntetőáras porerőporos koktélokér meg a többi szarért. Rejtéj.

Szal sztem bukta.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.07.12. 15:09:12

"Klubunk vezető pozíciót töltött be"

Na konkrétan ettől lehet agyfaszt kapni.
Mit vezet a pozíció?
Látott valaki listát a pozíciókról?

Rosszindulatú Vászka 2011.07.12. 15:13:14

@Sün‼: Pegazus Bánki Béter úr. A nokiás.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.07.12. 15:22:18

@telkoe: ertem
ezert nem szeretek en karszalagra penzt feltolteni

Gastroger 2011.07.12. 15:23:05

azér' a legrégebbi, legkigyúrtabb alakok csak kaptak valamit, mielőtt átrendezik a kirakatot.. ? :)

Rosszindulatú Vászka 2011.07.12. 15:28:35

@Sün‼: nem, ő csak csekkolta a neve pozícióját. Okosan, rátermetten. Meghát ő is pozicóba van. Monta.

@hagyma: ugyehogy UFÓ? Előre lecsenget 3600 HUF-t, tagdíjként, hogy aztán a ráterhelt plusz pénzér porerőpor italt ihasson. Félelmetes.

gelsystem 2011.07.12. 15:31:11

a hetvegi kekszalllag ra valo tekintettel nalam lehet veni oco jominöségű dombornyomott haLYra-EDE feliratu polo T.
te joni hozam, kapni hibatlan minöseg, nem csalodni!!
ha veni nalam polo keto, kapol gyrekcipó..
gyerek laba nem lesz ludtapsz, baaar, harantemelo meg mindig nem erteni...csak kici!!!
te joni be hozam, nem atbasz, fogol te csodalkozni jo uzlet!!!
ha veszel tobb minden kapol ajandek cédét i-s, vagy labadra akcijos zokni....elfaradol, tudsz leülni, kapol vizet is ha szomjazni meg......
.
tehat: dombornyomott haLYra-EDE polo csak nalam, amig keszlet tartani...
.
hivhacc telefonon is:
nojn-hundred-nojncih-dráj-dráj-cváj--dráj-dráj-cváj.......rufán
.
rufán nem tunni mit jelenteni, de jól hangzani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
ugyanit lehet berelni nalam ukran testverek...
premium szolgaltatas vologyja-az-egybenyak, menni rakni rendet ha te akarni, ö nem kerdezni semmi, csak intészked
ha sokalnad vologyja tarifat, leni nalam picikinai-zsebhadsereg, amit adni polo hoz
veszel polo dombornyomott haLYra-EDE feliratal tucat, viszed zsebhadserg konditerem atrendez...
en nem basz at, bízni benem meg!

cicmen (törölt) 2011.07.12. 15:32:26

@Sün‼: Na konkrétan ettől lehet agyfaszt kapni.

Ettől?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2011.07.12. 15:40:06

@cicmen:
Ühüm.

@gelsystem:
Telefont nem vásárolsz véletlenül?
Nekem ugyan nincs, de majd jól megszerzem a rókáét.

Horváth Lajos,kőmíves, bisztonsági őr 2011.07.12. 15:40:13

@gelsystem:
Rufán jelentése:
Az irodalmi német nyelvben ezt úgy írják,hogy Ruf an!
ez kéremszépen az anrufen felszólító módja. Bár nyelvtanilag úgy helyes, hogy: ruf mich an!

mohopasi 2011.07.12. 16:18:35

"Sajnálatosan a főbérlő olyan határozatokat hozott és olyan körülményeket teremtett, amit mi már befolyásolni nem tudtunk, így a tervezettnél hamarabb kellett bezárnunk a Klubot. " Csak egy kérdés: mennyi volt a bérleti díj tartozás? Lurdyban nem pöcsölnek, lekapcsolják az áramot.

elwood 2011.07.12. 16:24:02

@mohopasi: ne is mondd, Alle-ban is
de a bérlők sem pöcsöltek
csak néztem mit keres a generátor utánfutó az étterem mellett, hát odahoztak egyet és arról nyomták az áramot

telkoe 2011.07.12. 16:37:38

@Rosszindulatú Vászka: 3600 a karszalag ara, az elore kifizetet tagdij olyan 90 eFt korul volt.

@hagyma: Nagy osszeget nem erdemes rajta tartani, de kenyelmesebb mint apropenzert kotorni ha inni/enni szeretnel valamit.

mohopasi 2011.07.12. 16:41:49

@elwood: Az jó. Bár inkább gondolom fizetni kellett volna. Több helyet hallottam, ahol millás tartozás mellett a kedves bérlő egyik napról a másikra kipakolta a boltot, és megszökött. Van ahol ilyen esetekre már biztonsági őröket alkalmaznak.

Egyéves Önkéntes 2011.07.12. 16:46:09

Csipes karszalag vazzeg?!

Hasitasi nem kér kódot!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.07.12. 17:01:05

@telkoe: biztos jo elgondolas, en nem vitattam
/ugye ha valaki gyur, nincs a bankkartyaja a zsebeben, szoval lehet praktikus a dolog/
de gondolom a helyszinen a buffes is uj lett igy igen leszarja ki, mennyit tett fel a regi buffesnek
tagdijon kivul a karszalagert nem volt szep penzt kerni

felszopó 2011.07.12. 17:26:30

lefordítom magyarra: le vagytok szarva de fosunk mert sokan vagytok, de nyugi, a legjobb spanom már csinált is egy másik ciprusi számlagyáros céget, így majd ott esetleg visszakaphatjátok az elcsalt lét!

Rosszindulatú Vászka 2011.07.12. 17:53:10

@telkoe: legalább akkor a tagdíj nem bukta, az is szép gesztus. Van ahol a törcsikért is kell letét fizetni, viszont épp ezért lopják is a testépítők.

A country full of aliens · http://angliavagyamitakartok.blog.hu/ 2011.07.12. 19:25:50

-Margitkaa! Véreshurkát kérnék 2 szelet kenyérrel, kis csalamádét, mustárt. Micsoda? Nagyfroccs elfogyott? Akkor csak egy feles szilvát légyszíves mert 200-al szériáztam ma, nagyon kivagyok.
Mennyi lesz? 5 egység? Tessék. Tudod, sajnos a karszalagról jattot nem tudok adni, ne haragudj már!

gelsystem 2011.07.12. 19:36:03

felszopo-kartácsnak üzenem, hogy a palkovicsné verje pecsenye-vörösre a 3,14csáját bacc-papuccsal
.
telefont nem veszek, hanem eladok..........

SALE Kálmán 2011.07.12. 23:33:05

@Rosszindulatú Vászka: Pl. mert van, ahová nem tudsz másképp bejutni. A jobb nevű centerekbe pl. már eleve csak féléves bérlet van, ami nem lenne baj, de előre kell kifizetni, és úgy egyébként nem olcsók (havi 40 körül vannak).

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.07.12. 23:33:34

amugy meg ki nem szarja le ezeket agyurosokat, hany briost buktak a buffeben, mikor a svajci frank az egekben
megy fel a benzin ara
es Mary is eleg szar sult csirket csinalt tegnap

Megdobbent 2011.07.13. 03:04:34

@Sün‼: Lattam ilyen listat, de mindnek az elen EDE allt, kek szalagos betukkel szedve, csupa nagybetuvel.

Egyebkent a poszter szaladjon at a fenti ikeaba, es reklamaljon karszalaggal, hogy nemeleg, hogy ingyen kap most mindent, de kovetelje meg maganak az ingyen vizet es legkondizast is.

Sok nerhuszanak ideje vegre komolyan megmutatni a kurucerot, had tisztuljon a kep, maradjon a cba es csokolom.

Majdénmegmondom 2011.07.13. 07:04:57

@Rosszindulatú Vászka:
Konditerembe azért vesznek bérletet az emberek, mert a legtöbb helyen nincs napijegy-vagy ha van, a bérletesek kedvezményt élveznek előttük.
Újságra azért fizetnek elő az emberek, mert az adott lap a falusi postán nem kapható, és nincs kedvük 20 kilométert buszozni érte. Egyébként ha neadjisten szereted azt az újságot, akkor jót is teszel a készítőinek az előfizetéssel, mert nem nyúlja le a terjesztő a vételár 50%-át.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.07.13. 09:20:21

Most jöttem rá, miért nem járok konditerembe.

telkoe 2011.07.13. 09:30:03

@hagyma: A karszalagra kert penz sima betetdij volt, regebben visszaadtak ha lejart a tagsagod. Gondolom nem lehet ilyen rfid / karkoto parost egyszeruen beszerezni ezert probaltak motivalni a tagokat hogy adjak vissza a vegen.

megamenn 2011.07.13. 13:15:07

"Se nem boldogok, se nem büszkék nem..."

Igencsak zaklatott lelkiállapotban lehetnek.

lolperec 2011.07.13. 16:44:34

most gyúrni jártok, vagy problémázni?

Jani haverja · http://alfa-kontakt.info/ 2011.07.13. 17:02:55

El kel menni falura ásni, meg kapálni, a paraszt még fizet is érte. El is lehet fáradni, meg meg is lehet erősödni.

Mrs. Négerhergelő 2011.07.13. 18:18:19

ezt érdemli az, aki egy rakás pénzt kifizet a szép ígéretekre!

salapapa · http://salapapa.hu 2011.07.16. 03:57:33

izomagy! a bkv-s bérletedet vagy a feketeüvegesQ7es brenyakccségét nem akarod visszafizettetni?
hogyezekneksemmisemnemelég?! :P
süti beállítások módosítása