Csak Lisztferihegyen kevés az ezüst Malév-kártya?
2011.11.30. 14:03 | jackyll

Balázs nem értesült, hogy a ferihegyi VIP-váróban arany kártyát kell lobogtatni, a Malév Duna Club ezüst fokozatú kártyája kevés lesz. Más országokban viszont állítólag csont nélkül elfogadják.

3 éve utazgatok Malévval, ezen idő alatt kábé egy millió forint értekben vettem repjegyeket, egyrészt támogatandó a 95%-os tulajdonost, a magyar államot, másrészt a szolgáltatásuk jobb mint a fapadosoké. De a Malév sajnos nem tud európai szintre felkapaszkodni, pedig én kényeztetésre vágyom. Hiába vagyok ezüstkártyás, hűséges ügyfél, egyszerűen nem tudok kicsikarni belőlük egy kávét!

Szűrt kommentelők
Vodafone Passport-roaming belföldön
2011.11.30. 13:03 | jackyll

István nyáron kipróbálta a heti Passport-roamingot a Vodafone-nál. Az egy hét letelt, a Vodafone állítólag küldött egy sms-t, amit naiv ügyfél egyáltalán nem olvasott, hogy automatikusan aktiválták nála segítőkészen a mezei Passport-szolgáltatást, ami minden bejövő és kimenő hívásra rácsap 319 forint kapcsolási díjat, viszont bárhol belföldi díjon telefonálhat. Ez különösen Magyarországon előnyös konstrukció. Aztán megérkezett az első 110+ ezer forintos számla, aztán a második.

Régóta dolgozok és focizok Ausztriában ezért sokat utazok és nem kevesebbet telefonálok kintről haza és itthonról kintre. Mint jól ismert a mobiltelefon szolgáltatók a ROAMING szolgáltatásukkal meg is kérik ennek az árát, így a havi számláim kb. 35-40 ezer forintra szoktak rúgni havi szinten amit úgy gondolom nem kevés pénz. A szolgáltató minden egyes alkalommal amikor átlépem a határt min. 4 sms-t küld a roaming információkkal illetve más reklám célzatú sms (SPAM) tartalommal. Ezen SMS -ek között ajánlották fel Heti PASSPORT jegy szolgáltatásukat melyet megrendeltem egy válasz SMS-ben tőlük. Ezen Passport hetijegyben leírták, hogy a hetijegy szolgáltatás 1 hetes intervallumra vonatkozik. Én az egy hét elteltével ezt a szolgáltatást nem újítottam meg, Úgy gondoltam Naivan, hogy Ők ezt ki  is kapcsolják mert le telt az egy hét. nem így lett.

saját elmondásuk szerint ők sms-ben értesítettek arról hogy egy sokkal kedvezőtlenebb szolgáltatást, név szerint a PASSPORT jegyet bekapcsolják nekem (ezt az sms-t én nem láttam és nem olvastam). Ennek folyamodványa az lett hogy a következő hónapban kiszámláztak nekem majd 110 000.- Ft -os díjat melyből a Passport szolgáltatás miatti kimenő és fogadott hívások kapcsolási díja 78 000.- Ft-os összeget tartalmazott ezzel megemelve az azonos telefonálási melletti díjat a 2,5 szeresére.

Miután megpanaszoltam a 1750-es számon a dolgokat egy levelet kaptam miszerint Ők (minden indoklás nélkül) jogosnak tartják a követelésüket és azonnali hatállyal fizessem a fent álló összeget. Időközben megkaptam tőlük a következő havi számlát is mely szintén 110 000 Ft főlé szökött szintén a PASSPORT szolgáltatás miatt mivel az egy hónapos számlázási dolgok miatt csak késve vettem észre hogy itt valami csúnya félreértés van, így az első számlázás utáni reklamáció és kikapcsolás után dolgok miatt már két hónap díjában volt benne a PASSPORT szolgáltatás.

Ezek után megreklamáltam a VODAFONE győri Baross úti szaküzletében is írásban a dolgot és mielőtt bármi nemű választ kaptam volna SMS-ben(ismét) értesítettek hogy 7 napon belül rendezzem a 110 000 Ft-os díjat az első számla lejárta miatt. Nem telt el egy nap és máris értesítettek hogy mivel a másik számla is lejár ezért vagy a mai napon rendezem ezt a díjat (nem 7 nap volt hanem csak 2) vagy ha nem akkor a 7 napon belül a második számla összegét is azaz Összesen 220 000 Ft mert különben a 7 napon belül mindenféleképpen korlátozzák a telefonszámomat (Ez volt este 18.47 perckor). Mindezt úgy hogy a második panaszomat el sem bírálták még és levélben semmiféle értesítést nem kaptam.

Tisztelt Tékozló Homár, Kérdem én ezek szerint Magyarországon jelen pillanatban meg lehet azt csinálni, hogy egy SPAM-ek közé elrejtett az ember figyelmét elkerülő SMS-re hivatkozva melyet senki nem hagyott jóvá az én oldalamról, le lehet számlázni majd 220 000 forintot egy telefonos szolgáltatásért?

 

Szűrt kommentelők
Lassan utal a PPS az eladónak
2011.11.30. 11:47 | jackyll

Ha a bankoknak ennyire komoly logisztikai problémákat okoz a pénz mozgatása, miért ne lenne még nehezebb a csomagküldők dolga? Tibi több mint egy hónapja várja, hogy sikeresen kézbesített csomagjának ellenértékét megkapja a PPS-től.

10.24-én elküldtem egy csomagot utánvéttel, amit a vevő át is vett,ki is fizetett! Ma 11.28-a, de még nem kaptam kézhez az ellenértéket! 5db reklamációt küldtem nekik az ügyfélkapun, amire kedves N.K.:5-10 munkanap kell a visszautalásig... miről beszél ez a nő? több mint 1 hó telt el azóta...

Szűrt kommentelők
Jóindulatból kapta vissza a CIB-nél félreutalt pénzt
2011.11.30. 08:42 | jackyll

DV-nek iszonyat szerencséje volt, hogy a CIB-nél valaki másnak átutalt 220 ezer forintját az illető magától visszaszolgáltatta, a bank ugyanis észre sem vette a hibát, és később sem értesítették semmiről:

Múlthét Péntekén besétáltam a sulim közelében lévő CIB Bankba (Sugár Üzletközponte), hogy átutaljak 220.000 magyar forintot a tesóm számlájára. Minden terv szerint haladt, bár a befizetős sárga cucc helyett, valami fénymásolt szart dugtak az orrom alá, hogy azt töltsem ki. Ráírtam a nevet, összeget, stb. meg ugye az én adataimat. Átadtam a pénzt, majd a pult mögött ülő kis hölgy tudtomra adta, hogy gebasz van a rendszerrel, ezért csak később tudják elkönyvelni a pénzt. "Kit érdekel" - gondoltam nagy bőszen, nem oszt, nem szoroz az a pár óra eltérés. Majd befizetés után, fütyörészve tovább álltam, arra gondolva, hogy mi sem lehetett volna egyszerűbb... Hazaértem, tettem-vettem, majd csörög a telefon. Egy férfi ( nevezzük SZ-nek) bemutatkozott, majd megkérdezte, hogy én vagyok-e Dv, mondtam, hogy igen. Kérdéseket tett fel, hogy én utaltam-e ma agy CIB-ből pénzt, kinek, mennyit, mikor. Majd én értelemszerűen válaszoltam neki, a helyes válaszokkal, mivel azt hittem, hogy a bank egyik munkatársa, vagy egy közeg. Erre közölte velem, hogy nála van az az összeg! Mondom: "Mi?!".

Szűrt kommentelők
A legextrémebb lájkgyűjtés a Morrison's 2-ben
2011.11.29. 14:20 | jackyll

A Homárnak egyet kell értenie DD-vel, ez minden idők eddigi legpofátlanabb Facebook-promóciós megoldása. Az ittas állapotba került vendégeket a helyszínen felkínált laptopon beléptetik Facebook-profiljukba, majd a kolléganő szétlájkolja az összes kapcsolódó szervezetet és spammeli a Morrison's reklámjával az ismerőseiket, miközben a képei közé feltöltik a róla készült vicces fotót.

Sok különleges lájkgyűjtő megoldással találkoztam már a Facebookon, de egészen megdöbbentett az, ahogy a Morrisonsban küzdenek a rajongókért. A helyhez illően a lájkokat is az alkohol segítségével gyűjtik - jobban belegondolva, már nem is értem miért vagyok ezen meglepődve.

Szűrt kommentelők
Gyanúsan drága táblagép a Kuponvilágnál
2011.11.29. 12:27 | jackyll

Mielőtt állandósul a heti Kuponvilágfigyelő rovat, a Homár szeretné leszögezni, hogy nem minden felárazás, ami annak tűnik. SP egy név nélküli táblagépet szúrt ki, ami állítólag eredetileg 84 ezer forintba kerül, bár megbízható kínai online nagykerekben már 17 ezer forint körül szórják, és még a magyar forgalmazó is 52 ezerért árulja. Na de ehhez most adnak billentyűzetet is! És még ott vannak az ingyenes frissítések...

Azok után, hogy a Kuponvilág többek között már a Homáron is nem egyszer lelepleződött a kamu ajánlataival, nem nagyon tudnak leállni, a mai ajánlatok között megint megjelent egy fertelmes lehúzás. Nézzük csak, azt mondja, hogy Android tablet, 84000 helyett 39500 forintért. Ez mind szép és jó, a kérdés már csak az, hogy milyen tabletről van szó.

Szűrt kommentelők
Nem könyveli az OTP az utalásokat
2011.11.29. 10:51 | jackyll

Warnika szabadulna erstés számlájától, de sajnos OTP-s terminálokon vásárolt, és hetek óta nem sikerül a tranzakciókat elkönyvelni.

Csodás banki kapcsolatok…kár, hogy én, az ügyfél iszom a levét valaki hanyagságának vagy a rendszerhibának. Erste azt mondja, hogy márpedig neki ÁSZF alapján is 30 nap áll rendelkezésére a zárolások feloldására. Ebben igaza is van, de semmit nem tesznek, hogy segítsenek.

Szűrt kommentelők
Korlátozott szótárazás a Rigó utcában?
2011.11.29. 09:13 | jackyll

MN-nek szerencsére annak ellenére sikerült az angol középfokú írásbeli vizsgája, hogy a helyszínen derült ki, papír alapú szótárt ugyan lehet használni, de az Oxford-féle akkor sem jó, mert az "tematikus".

Kérlek, tegyétek közzé a Rigó utcai (ELTE ITK) nyelvvizsgával kapcsolatos észrevételemet. Írásbeli vizsgán korlátozták minket vizsgázókat abban, hogy egy szótárat használhassunk. Ezt nem közölték korábban sem a honlapjukon, sem a vizsgaszabályzatban. A teremfelügyelő arrogáns és lekezelő volt, megrémítette azokat a vizsgázókat, akik a nevezett szótárat használták. Természetesen a vizsga után e-mailt írtam a vizsgaközpontnak, amit többször is elküldtem nekik, de válasz nem érkezett. Majd a Nyelvvizsgáztatási és Akkreditációs Központhoz (NYAK) fordultam, de egy semmitmondó határozattal zárták le az ügyet. Az ELTE Idegennyelvi Továbbképző Központ (Rigó utca) ezt nagyon olcsón megúszta. Nekem szerencsére sikerült a vizsga, de mi van azokkal, akik esetleg a szótárhasználat korlátozása miatt nem tudták sikeresen megírni a vizsgájukat? Nekik ez több tízezerbe fog kerülni, nem beszélve a stresszről és az idegeskedésről. Ez az arrogáns teremfelügyelő véleményem szerint jogszerűtlenül járt el, de gondolom továbbra is a vizsgaközpontban "tevékenykedik" büntetlenül. A kérdésem, hogy van-e értelme bármilyen hatósághoz is fordulni? Miért nem veszik komolyan a bejelentéseket? A minimum az lett volna, hogy valamilyen formában megbüntetik a nevezett vizsgaközpontot, de egy ejnye-bejnyével elintézték.

Szűrt kommentelők
Már nem ingyenes a Newhosting tárhelye
2011.11.28. 15:43 | jackyll

Ender kénytelen lesz másik ingyenes tárhelyszolgáltatót keresni, mert a Newhostingnál már csak a saját futtatású domaineknek szeretnének szolgáltatni.

Hát, nem is tudom, mivel nem vagyok fizető vásárló, nyilván nem is sérül semmi jogom és amit csinálnak az okés, csak mérges lettem. :S Az alábbi levelet kaptam az ingyenes tárhelyszolgáltatómtól. 5 napom van, hogy perkáljam nekik az egy éves 4000 forintot... És mi van ha már ki van fizetve 4-5 év előre más domain név forgalmazónak?? Akkor is. :D Persze ebben nincs semmi jogellenes, vagy ilyesmi, de korábbi figyelmeztetésre egyáltalán nem emlékszem, most meg azt írják, hogy utolsó figyelmeztetés... bah. Persze nem leszek meglepve, ha ez nem ér meg egy bejegyzést, de valakinek el kellet panaszkodjam. :) Max keresek másik ingyen tárhelyet a héten, exportálok, importálok... legalább ebben is lesz rutinom legközelebb, ha megint megtörténik. (ja és az áraik meg jó magasak, .info végü domén máshol 1000 Ft alatt van egy évre.)

Szűrt kommentelők
Káoszra készül Esztergom
2011.11.28. 14:11 | jackyll

Megkésve bár, de csak most esett le, hogy Esztergom tulajdonképpen egy görögország-típusú posztapokaliptikus pilot-projekt. A helyieken tesztelik, milyen reakciókat vált ki, ha megszűnnek az önkormányzat által üzemeltetett szolgáltatások, mint az iskolai közétkeztetés vagy az utcai világítás, amit nemsokára az egész ország, sőt, ha minden a terv szerint megy, akkor a kontinens nagyobb része is megtapasztalhat. Noémi szerint egy helyi túlélőközpont már rá is repült a kínálkozó hirdetési lehetőségre.

Szűrt kommentelők
A leglassabban elkészült diákigazolvány
2011.11.28. 13:06 | jackyll

Múltkor valaki besírt, hogy 2,5 hónapja készül a diákigazolványa. TVH azonban elküldte az igénylését, ami hirtelenjében 6 hónapra tolta ki az aktuális rekordot.

Szűrt kommentelők
Csótánytámadás a Westenben
2011.11.28. 12:23 | jackyll

Zsolt evés helyett menekülőre fogta a Westendben, amikor már a második csótánykommandó lepte el az asztalát. Az állatok zavartalanul folytatták a nappali rutinjárőrözést, az anyagi kár elhanyagolható.

Gyakran ebédelek a Westendben, szeretem a széles kínálatot és aránylag megfizethetők az árak is.  November 25-én azonban nem csak az eddigi értékrendem, hanem a gyomrom is felfordult. A dolog márt ott gyanús lehetett volna, hogy délidőben miért áll szabadon 2-3 asztal? De éhes voltam, nem fejtegettem a dolog hátterét. Áldottam a szerencsémet, hogy ilyen gyorsan leülhetek. Fél perc múlva érdekes optikai csalódás részese lehettem… Katonás rendben három csótány masírozott át az asztalon, majd éles fordulattal felém indult.

Szűrt kommentelők
Autólopásra nincs idő, eltűnt kukát keres a rendőrség
2011.11.28. 11:19 | jackyll

Naiv ügyfél bűnös, és ezt nem is titkolja. Lejárt egészségügyi érvényességű jogosítvánnyal furikázott, így a rendőrség nagy erőkkel vetette rá magát. Bezzeg a frissen ellopott autójával egyáltalán nem foglalkoztak, a szomszég kukájának eltűnése miatt viszont több ízben kikérdezték a lakosságot.

Három szálon futó történetemet osztanám meg veled, amely meghökkentő felismerésre juttatott! Mondhatnám azt is, hogy ez Megvilágosodásom története.

Történetem úgy kezdődött, hogy ellopták igen értékes autónkat az épület elöl, ahol tartózkodtunk. Mivel nemrég hagytuk ott, tudtuk, hogy legfeljebb fél óra telhetett el a lopás és annak felfedezése között, de könnyen lehet, hogy csak percek voltak. Ezért azonnal hívtuk a rendőrséget és közöltük velük a helyzetet, remélve, hogy így még időben lehet intézkedni. Mondanom sem kell, egyáltalán nem érdekelte őket a dolog, megnyugtattak, hogy a rendszámot felveszik a lopott autók listájára - és ezen kívül semmit se tesznek.

Szűrt kommentelők
Biztosító nélkül drága a biztosítás
2011.11.25. 12:50 | jackyll

Homeless oblig konstruktív javaslatokat vár, hogyan lehetne faragni tavalyi kötelező biztosítása helyett kiszabott 85000 forintos Mabis fedezetlenségi díjat:

Tavaly novemberben neten biztosítót váltottam a feleségem autójára. Viszonylag kedvező ajánlat volt, 18 000,-Ft éves díj. Később valahogy megfeledkeztem róla, hogy egyszeri banki utalás volt előírva. Csekk nem jött, de ez a sok egyéb csekk között nem tűnt fel. Most novemberben került újból napirendre a téma és kiderült, hogy márciusban felmondta a biztosító a szerződést díjnemfizetés miatt. Gyorsan megkötöttem a következő évre 16 000,-Ft-ért, de jelezték, hogy a fedezetlen időszakra is küldenek majd egy számlát. A számla meg is jött: a MABIS fedezetlenségi díj 85 000,-Ft.

Szűrt kommentelők
Félelem és rettegés az Ikeában
2011.11.25. 11:49 | jackyll

Tibor igazi Hitchcock-filmbe csöppent, ahol mindenki őt üldözte, bárhova ment, bármit csinált, pedig azt sem tudta miről van szó. Megszokott módon hatolt az Ikeába, ahol egy csapat fiatal cirkulált, akik közül egy mindig követte. Háromnegyed óra kergetőzés után végül naiv vásárló szembenézett támadóival, ám az ügyfélszolgálat úgy tájékoztatta, hogy nem tehet ellene semmit:

A mai napon 2011.11.24. 15:30 kor betértem a Budapesten 1148 Örs vezér téren található IKEA áruházban. Teljesen megszokott módon bejöttem a bejáraton és felmentem a mozgólépcsőn. Ahol aztán több körülbelül 50-80 fiatal lányt és fiút láttam. Akiknek kezükben tervrajzok voltak. Számomra nem volt elsőként érthető, hogy mégis mit csinálhatnak. Gondoltam, hogy az IKEA kezdő tervezői és a tér berendezésén dolgoznak. Sajnos amint elindultam éreztem egy tekintetet mindig a hátamon. Ezt több perc után is éreztem. Ezek után észre vettem egy lányt ugyan ilyen tervrajzzal a kezében és rajzolt rajta. Ez elsőként nekem nem volt még észrevehetően kirívó. Természetesen úgy tettem, mintha nem érezném magam feszéjezve. Sajnos ezt kővetően tovább követett bármit csináltam. Ő csak követett. Nem tudtam lerázni vagy bármit kezdeni vele.

Szűrt kommentelők
KuponVilág reloaded: újabb felárazás?, memóriapárna visszatér (frissítve)
2011.11.24. 14:12 | jackyll

Látszik, hogy szívükön viselik az internetezők a KuponVilág ajánlatait. Tibor egy újabb felárazást fedezett fel, ezúttal egy kétnapos panziózás eredeti ára csusszant fel 55%-kal:

UPDATE 11/28: A Hotel Jager válasza:

Elég felületesen olvashatta el a hirdetést, hiszen itt nem 2 éjszaka félpanzióval az ajánlat csupán. Sorolom, ami a csomagban van: welcome drink, öt órai tea, korlátlan szaunahasználat, valamint túravezetés profi túravezetővel! Valóban igaza van, ez nem 40.000.- Forint, hanem jóval TÖBB! Jó lenne, ha előbb figyelmesen olvasna és csak utána vádaskodna! Kénytelenek vagyunk hitelrontásért megtenni a megfelelő lépéseket!

Hotel Jager

Kedves Homár, Kuponvilág és Jagerhotel, Nem akarom a kuponvilágot lejáratni, de nemrég volt két olyan homáros poszt is (ez, meg ez), amiben megigérték, hogy nem lesz több átverés az áraik közt! Megint van! És itt van a panzió oldala.  Tisztán látható, hogy ugyanez az ajánlat 26.000Ft, azaz 2 éjszakára egy főnek félpanzióval 13.000Ft... Nem 40.000Ft!

Szűrt kommentelők
Így készül egy diákigazolvány
2011.11.24. 12:08 | jackyll

Gáborék a diakigazolvany.hu felületén szivárgó információkkal követhették nyomon hogyan alakul szeptember 3-án igényel kártyájuk sorsa. Alig 2,5 hónap alatt el is készült, általában "feldolgozás alatt" volt, bő egy hete pedig talán a már valamelyik posta környékén pihen. Diákigazolvány hiányában már több mint egy hónapja nem fogadják el sehol az iskolalátogatási igazolást semmilyen közlekedési kedvezménynél.

Párom felnőtt fejjel rászánta magát a másoddiploma megszerzésére, felvették levelező szakra egy közeli főiskolára. Mivel más városban lakunk, vonatoznia kell, de nem vészes a távolság. A diákigazolvány igénylését szeptember 3-án leadta, előtte egy nappal, másodikán a kért összeget befizette (pótfelvételivel jelentkezett, ezért tolódott szeptemberre a papírmunka). Nálam már november 22-e van, de még ma sincs diákigazolványa.

Szűrt kommentelők
Ellopódott a napszemüveg a poggyászból
2011.11.24. 10:21 | jackyll

Misztikus eltűnést jelentett T, akinek 30 rugós napszemüvege 12 km magasban szippantódott ki poggyászából:

Tudom, lejárt lemez, és nincs mit tenni, de azért a többi ferihegyes story mellé ajánlom. Az alábbi panaszt írtam a repülőtérnek...

Tisztelt Budapest Airport! A mai napon nagyobb poggyászom feladására kényszerültem, és a célállomásra érkezve tapasztaltam, hogy a poggyász az út során kinyitásra került, és a ~100 EUR értékű napszemüvegemnek lába kelt. Mivel Skavsta repülőterén a csomagok kipakolását és szalagra rakását saját szememmel kísérhettem végig a sajnálatos esemény minden kétséget kizáróan Budapesten, illetve valami csoda folytán 12 km magasban a -57 fokban történhetett.

Szűrt kommentelők
Befagyott az Erste-Fundamenta végtörlesztés
2011.11.24. 08:40 | jackyll

Jajj annak, akinek kombinált hitele van! Gábor végtörlesztése fennakadt az Erste és a Fundemanta vitáján. Az erstés ügyintéző szerint minden rendben halad, bár még mindig nem küldték ki az óvadéklehívást a Fundamentának, igazolást nem adnak és nem oldják fel a lekötött pénzét.

Fundamenta lakástakarék pénztárral kombinált hitelem van az Ersténél. Ez azt jelenti, hogy a hitelösszeget nem a "hagyományos" módon törlesztem vissza, vagyis kamatot és tőkét fizetek kb. egyenlő részletekben a futamidő végéig, hanem csak kamatot fizetek x évig, a tőkére fordítandó részt (ill. valamivel többet), pedig az LTP-be. Erre kamat és állami támogatás jár. X év után, amikor lejár az LTP, a pénz szerződés szerint beletörlesztődik a hitelösszegbe, innentől kezdve "hagyományos" úton folytatódik a a törlesztés. Lényeges, hogy a kombi konstrukcióban az LTP-ben elhelyezett pénzre banki zárolás kerül. Az adós nem veheti ki a pénzt, nem szüntetheti meg az LTP-t, stb.

Ezt szeretném most végtörleszteni. "Hagyományos" hitel esetén egyszerű lenne: van egy fennálló tőketartozás, azt kell kifizetni. Kombi hitel esetében, mint kiderült, ez kicsit bonyolultabb, főleg, ha Erste-Fundamenta párosról van szó...
Szűrt kommentelők
Last minute jegyeket nem éri meg módosítani a Malévnél
2011.11.23. 14:20 | jackyll

Elégedetlen ügyfélnek nem tetszik, hogy a Malévnél különbözeti díjat akartak fizettetni vele, amikor módosítani akarta az egyik jegyét. Az üzletszabályzatukban (PDF) ez benne van (6.3-as pont) mondjuk előre, bármennyire hülyeségnek is tűnik.

Tisztelt Malév csoport! Reklamációval és észrevétellel szeretnék élni Önök felé. Eddig hűséges, Malév-szerető utasuk voltam, de sajnos eme árpolitika mellett, amit folytatnak ez a mai nappal megváltozott. Van egy repülőjegy foglalásom, XXXXXXX foglalási kód alatt. Ezüst kártyás törzs utas vagyok. Mai napon úgy döntöttem, hogy szeretnék repülőjegyet módosítani, mivel szerettem volna több időt otthon eltölteni. Felhívtam a Malév ügyfélszolgálatot ahol egy igazán segítőkész hölggyel beszéltem telefonon, tényleg, le a kalappal, kedves és segítőkész volt, minden lehetőséget megnéztünk, hogyan járnék a legjobban, mint kiderült sehogy, vagy csak ha nincsenek ilyen nagyravágyó igényeim hogy több időt töltsek otthon, és ne kelljen repülőjegyet módosítanom.

Szűrt kommentelők