Tékozló Homár

Végtörlesztés Karácsonyra a Budapest Banktól

2011.12.14. 16:54 | jackyll | komment

Naiv ügyfél azt gondolta, hogy a végtörlesztés úgy történik, ahogy az ügyintéző mondja a bankban, és nem úgy, ahogy aláírt. 10 vagy 60 nap alatt írják jóvá az összeget, végülis majdnem mindegy.

Kedves T.H., Kedves Végtörlesztő Sorstársaim, az alábbi sorokat figyelmesen olvassátok és ne kövessétek el azt a hibát, hogy hisztek az ügyintézőknek! Én a Budapestbanknál érdeklődtem, hogy is lehetne végtörleszteni, kiderült, hogy újabb hitel nélkül max 15 perc alatt kész a papírmunka  és 10 nap alatt a tőke beérkezése után jóvá is írják a hitelt. El kezdtem begyűjteni a családi, baráti kölcsönöket, lenullázva magamat és mindenkit teljesen karácsony előtt:( 1 hét múlva nagy lelkesen vissza is mentem a bankba, a hölgy gyorsan el is intézte a papírmunkát. Teljesítési határidőnek biztos ami biztos 60 nap lett megjelölve. Megállapodtunk az ügyintézővel, hogy 3 nap múlva is elég az utalás indítása, mivel 10 nap alatt úgyis jóváírják, majd még 15 nap és megkapom a törlési igazolást. Juhéééé, a következő törlesztőrészletet már megúszom és az lesz a karácsonyi ajándékok fedezete. Rohanás haza, mobilbankon elutalva, előtte 4 x ellenőrizve, biztosan pontos az összeg, jó helyre menjen. Biztos, ami biztos 2 hét után személyesen érdeklődtem az ügyintézőnél, hogy megérkezett-e az utalás, jóvá lett-e írva, sajnos akkor nem működött a rendszerük, így nem tudta megmondani, de visszahívást ígért. És lám fel is hívott másnap közölve a rossz hírt, hogy még nem sikerült lekönyvelni, de hamarosan meg fog történni.

Hétfő reggel a szokásos zajra ébredtem, a mobilbank jelezte, hogy leszedték a szokásos törlesztőrészletet. Ezt nem teljesen értettem miért, hiszen 2 hónap törlesztőrészlet biztosítékot is el kell utalni a bankoknak, amit persze visszautalnak, ugye kamat nélkül, ha jóváírták a tőkét. Én naívan azt gondoltam, hogy abból fogják levonni a havit, ha nem sikerülne időben jóváírni az összeget.

Mondanom se kell, a reggeli kávét kihagyva rohantam a bankba. Menetközben felhívtam a telebankot, ahol készséggel segítettek és közölték velem, hogy én kértem a 59. napi jóváírást. Ezen kissé meghökkentem, hiszen az ügyintézővel mindent többször is egyeztettem. (1. kör érdeklődés, 2. kör ügyintézés, 3. kör ellenőrzés) Sebaj a telebank azt javasolta, hogy személyesen adjak be egy új kérelmet, és mivel a bank már 3 hete használja a pénzem, plusz még sikeresen le is emelt még egy hónapot, biztosan jóvá lesz írva 10 nap alatt.

200-as vérnyomással érkeztem a bankba, ahol sajnos a kedves ügyintézőm éppen nem volt bent. A kolléganőjéhez kerültem (fiókvezető), aki a papírokat megnézve arrogánsan közölte velem, hogy én vagyok a hülye, én írtam alá az 59. napot és nem tud segíteni. Itt emeltem meg a hangom és kértem nézzen utána a dolgoknak azonnal, mivel a telebank teljesen mást mondott. Nagy  nehezen sikerült a telebankos kolléganőjével egyeztetnie, aki már emlékezett rám a telefonból. Természetesen a rendszerük szerint én kértem az 59.napi jóváírást. Itt megint jeleztem nekik, hogy félre lettem tájékoztatva. Gondolom senki sem  annyira hülye, hogy simán odaad 5 milliót a banknak, hogy használd nyugodtan 2 hónapig, sőt szedjél le még tőlem 2 havi törlesztőrészletet is.

Sikerült elintézni az új kérelmet. Mondanom se kell a kinyomtatott összeg, és a 3 héttel azelőtti összeg sem egyezett, mivel az új összeg több volt. Miért van ez így kérdésemre, "Nem tudom." volt az ügyintéző válasza. Itt sikerült még visszafognom magam és nem küldtem el a Hölgyet a ...-ba.

Beláttam én vagyok a hülye ügyfél megint és sajnos még mindig Magyarországon vagyok. Igaz én írtam alá a kérvényt rossz dátummal, de félretájékoztattak, így jogosan kértem az azonnali segítséget. Nem értem, hogy eddigi mindig jól fizető ügyfélként, miért kell egy utolsó hülye baromnak nézni. Emellett nem értem, hogy fogja Dalbir visszahódítani az így elvesztette jó ügyfeleket?

A kocsiba visszaülve még 20 perc alatt sűrű anyázások közepette sikerült kibogozni a telebankkal, hogy mi a gond, majd megnyugtattak, hogy minden rendben lesz, de azért legyek szíves még 23-án telefonáljak, ha nem utalnák vissza a fennmaradó összeget. Szerencsére mindent rögzítettek, így nem letagadható a beszélgetés, sajnos a személyes ügyintézésnél nem volt nálam diktafon.

Mi a gondom? A karácsonyra félretett összeget emelte le a bank tőlem, 23-án talán jóváírják a maradékot, amiben nem hiszek, a fizetésem hóvégén érkezik, így esélyem sincs, hogy megvegyem az ajándékokat.

 Mi a tanulság?

 1. csak tanúval menj be ügyet intézni bárhova!
 2. használd ki a telebankot, ott talán rutinosabb embereket találsz!
 3. ne hagyd magad soha lerázni!
 4. Ne higgy Dalbírnak, még ha kérdez, akkor se:)

Remélem tanultatok a káromon és azt is, hogy a Budapestbank lelkes vezetői is olvassák ezt a sztorit és átérzik a helyzetem. Talán még az ügyintézést is meg tudják gyorsítani, hiszen a teljes összeg már náluk van 3 hete. Az eset a győri kisebbik BB fiókban történt meg.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.17. 22:08:17

Az volt már, hogy 'disztingvájjunkmár'szomalássan'?
Nem? Akkor most van.

venszivar 2011.12.17. 22:14:16

@estrella negra: konkrétabban !? bátorkodom kérni, én ütődött.

venszivar 2011.12.17. 22:25:56

@estrella negra: KONKRÉTABBAN, te ütődött :DDDDD

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.17. 22:41:11

@venszivar: :-p
Kicsit túlspiláztad ezt a dolgot.
Szerintem egyértelmű volt (a szmájli hiánya ellenére), hogy batgirl mennyire gondolja komolyan, amit leírt. Már amennyiben az 'ütődött' szót lehet egyáltalán komolyan gondolni.
Nem hiszem, hogy ezért el kellene baszni a hangulatot.

XCat 2011.12.17. 22:48:14

@ColT: Igen, gátlás nélkül szopnak, és hajlandóak megjátszani az orgazmust. :)

XCat 2011.12.17. 22:51:25

@Rosszindulatú Vászka: Tetszik a logikád. Kár hogy én nem érzem annyira poénnak, mint te. :)

venszivar 2011.12.17. 23:04:10

@estrella negra: Aztán te most vajon, miért spilázod túl. JA, HOGY ti NEM !
Bocs, hogy elbasztam a hangulatot.

Baromi érdekes, hogy mi 18.30 s 22 h között "társalgunk". te 22.08 kor beleugatsz, mint egy seriff, közlöd, hogy vegyek vissza, most meg már én rontom el a hangulatot.......benne se voltál, ja kintről figyeltél. "Elnézést", hogy nem vettelek észre, pedig a tarkómon kellett volna éreznem a lehhhhelllleted. !?
Már máskor is észrevettem, hogy itt páran úgy bandáztok, mintha tiétek lenne a világ. Megtehetitek, semmi baj, tegyétek, tedd ezt. te vagy az most ügyeletes ?! :))):D No csááááá

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.17. 23:12:46

@venszivar: Nem azért írtam le a véleményemet, hogy most ezen kezdjünk marakodni. Én nem csatázni járok ide.
Ha te igen, az a te dolgod.

Mylady 2011.12.18. 00:03:10

Hirtelen és váratlanul vasárnap lett.

venszivar 2011.12.18. 00:14:58

@Mylady: Váratlan ? Bocs nem akarom "elbaszni a hangulatot" !
Nem szóltam...........

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2011.12.18. 01:00:39

@Mylady: szombat este 7 ora mult kicsivel:)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 07:19:30

@Mylady: Pedig lehetne ma is szombat.

@hagyma: Na, ez így szimpatikusabb!

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 07:20:39

@PsychoCica (4zsiráf): Lenyelte a kommentem!
Khm, gondolom, van, aki ezért, meg van, aki a tapasztaltság miatt ;) Amúgy miért ezeket hoztad először, te is így szoktad? :)

venszivar 2011.12.18. 07:27:57

Itt is 7 óra múlt, "kicsivel".

megamenn 2011.12.18. 09:42:58

és mi a körzetszám?

Mclaurin 2011.12.18. 12:03:51

Elmúlt dél. Remélem holnap már lesz poszt. Vagy inkább az a jó ha nincs mert az azt jelenti, hogy senkit nem qrtak át semmivel így karácsony előtt? Ha így van akkor inkább ne legyen, de ha tudjuk hol élünk ezt itt kizártnak tartom, úgyhogy tessék posztolni!

megamenn 2011.12.18. 12:04:37

Egy vasúti kupéban utazik egy anya a nagylányával, egy katonatiszt és egy kiskatona.
Az alagútba beérve elcsattan egy pofon.
- Mire gondol az anya: "Milyen tisztességes lányom van!"
- Mire gondol a nagylány: "Milyen attraktív még az anyám!"
- Mire gondol a tiszt: "Ez a kiskatona szemtelenkedik és én kapom a pofont!"
- Mire gondol a kiskatona: "A következő alagútban megint behúzok neki egyet!"

Prof. azsiráf.PhD. 2011.12.18. 12:39:50

Két szõke nõ ül a parkban a padon:
- Képzeld! tegnap megcsináltam a terhességi tesztet!
- És nehezek voltak a kérdések?

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 13:06:27

@akiazsiráfotszereti:
...
-Képzeld, ikreket várok!
-?
-Két terhességi tesztet vettem, és mind a kettő pozitív lett.

Mclaurin 2011.12.18. 13:25:07

A repülés szabályai:

1. A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.
2. A botkormányt előre tolva, alattunk a házak mérete nő, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nőni kezdenek.
3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
5. Egy repülőgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
6. A gép orrán lévő légcsavar a pilótát hivatott hűteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerű" leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig előre álljon.
10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
11. A túlélés valószínűsége fordítva arányos a leszállási szöggel.
12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
13. Tartsd távol magad a felhőktől. Megbízható források szerint a hegyek előszeretettel bujkálnak a felhők között.
14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlő legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
15. A sima leszállásnak három egyszerű szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerűen taszítja őket.
17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérből a zűrzavar hangjai szűrődnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
20. A józan döntőképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel előbbi pillanat.
24. Vannak öreg, és vannak bátor pilóták. De öreg bátor pilóták nincsenek

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.18. 13:32:26

@akiazsiráfotszereti: @estrella negra:

Az orvos közli az anyával, hogy a lánya terhes. Az anyja meg köti az ebet a karóhoz, hogy az nem lehet, nem is találkozott fiúval. Egy idő után az orvos megelégeli a parttalan vitát, odaáll az ablakhoz, és mereven néz kifelé.
- Most meg mit bámul?
- Tudja asszonyom, mikor legutóbb ilyen történt, egy gyönyörű csillag jelent meg az égen, és három király jött ajándékokkal megrakodva. Őket várom.

XCat 2011.12.18. 14:24:43

@ColT: Tudod a net valójában egy kicsi falu, és mindenki ismer mindenkit, csak nem mindenki tudja, hogy őt a másik honnan.....
Na most ez logikázd össze az előzmények alapján. Ha nem megy, majd megmutatom.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 14:46:35

@PsychoCica (4zsiráf): :D ööööö az olyan mint az iwiw? ööööö. :D

Mondjuk én az egész bloghuról csak 2-3 embert ismerek személyesen :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.18. 16:55:52

@Mclaurin: ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó:))))

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 18:22:23

@CID: Annyira azért nem kicsi a világ.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 18:23:34

@CID: Persze lehességes, hogy másokat is ismerek, csak nem tudok róla, de az olyan, mintha nem.

Pl. csomóan mondták, hogy ők olvasnak Homárt, de hát kommentelni, fúj. :D
Pedig az a legjobb része :D

XCat 2011.12.18. 18:30:24

@ColT: Nyugodj meg, hazudnak. Legfeljebb annak fjj, akit párszor lealáztak itt a sárga zöldig, és egyszerűbb duzzogni, mint gondolkodni.
Nézd meg milyen posztok vannak, mi a frász értelme lenne a homárnak a kommenteken kívül? Gyakorlatilag cset lett belőle.

Mclaurin 2011.12.18. 18:45:37

@PsychoCica (4zsiráf): Igen ezt használjuk lassan közösségi oldalnak is a Fész Buk-ot úgyis utálom.

kösz batgirl

venszivar 2011.12.18. 19:03:33

@batgirl: mivel én "ütődött", megszeretném kérdezni, hogy áll meg a fejeden, így fejjel lefelé lógva ?

megamenn 2011.12.18. 19:05:07

Gyertek elsőzni az ikeás posztba!!!!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 19:23:08

Az ALDI diákabrakja egész jó. Még a mazsola is. Kár, hogy más gyümölcs nincs benne.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 19:26:52

Ellenbe' a teszkósba' van szilva és sárgabarack is. Viszont az olajos magvak minősége kevésbé jó, akár az ósszetételt, akár a minőséget tekintjük.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 19:39:51

...juteszembe- új ALDI nyílott a Rétköz utcában, az ElevenCenterrel srévizavé.
Éljen, éljen!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 19:47:00

@estrella negra: ...akár a nagyságot...
Asszem írok valami kisebb, hézagpótló tanulmányt a diákabrak világáról.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 20:00:47

Közbevetőleg megjegyezném, hogy a 'diákabrak' megnevezést az egyértelműség végett használom a szintén elterjedt 'diákcsemege' helyett, mivel ez utóbbi névvel egy húsipari terméket is jelölnek, ami tk. egy lebutított paprikás szalámi, erős köménymag túltengéssel.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 20:06:01

Emléxik valaki, rajtam kívül, az úttörő-kolbászra?

cicmen (törölt) 2011.12.18. 20:07:57

@estrella negra: Persze! Pici vékony. És a KISZ-es pinára is emlékszem! :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 20:21:40

@cicmen: A csinos tanárnő matekpéldát ír a táblára. A nagy nyújtózkodásban nem veszi észre, hogy felcsúszik a szoknyája, és az egész osztály láthatja a fenekét.
Mikor végez, hátrafordul:
-Móricka, neked mennyi jött ki?
Móricka mutatja a tenyerét:
-Tanárnő kérem, ennyi ...de jutott a padba is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.18. 20:22:54

@estrella negra: Most zabáltam fel egy Tesco-s szeletelt kóbászt, amiből foltokban hiányzott az ételfesték :D

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 20:33:33

@ColT: Érdekes filozófiai probléma, hogy a (foltokban) hiányzó ételfesték pozitív, avagy negatív dolognak tekintendő e.

lordjim 2011.12.18. 21:00:20

@venszivar: te hüje vagy?bazmegfasz

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 21:58:49

@ColT: Azért a teszkóskolbásznál nagyságrendekkel félelmetesebb dolgokat is gyárt a húsipar.
Úgy hiszem, legjobb, ha Regős Bendegúz barátunk gondolatát tesszük magunkévá, miszerint "Akkor csukjuk be a szemünket, oszt úgy falatozzunk!".

Mylady 2011.12.18. 22:26:10

Én pickszalámit ettem. Elvégre karácsony van, vagy mi.

venszivar 2011.12.18. 22:48:36

@lordjim: nem. csak ütődött. de anyád mesélt rólad........, hogy impotens köcsög v.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.18. 22:56:35

@Mylady: ...már az se a régi. Meg a Gyulai se. Meg az újkrumpli se a régi már.

Mylady 2011.12.18. 23:43:52

@estrella negra: jól elvagy itt magadban :)

Mylady 2011.12.18. 23:44:57

nini, új a zavatarod... tök jó :)

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 10:14:41

Egyébként van ON történetem is: hétvégén szomorúan konstatáltam, hogy elfelejtettünk kenyeret venni. Sebaj, lerohantam az Intersparba, az nyitva van vasárnap is. (Azért necces az ilyen, mert rögtön vettem két új pólót is, így rögtön 4200 Ft lett az a nyűves kenyér.) Szóval a kenyér olyan friss volt, hogy még melegen tettem a kosárba. Ez jó. De úgy, ahogy volt, frissen sülve betették egy nájlon-papír kombinált zacskóba, amitől persze a zacskó belseje kábé olyan lett, mint a Rudas belső tere. Amint fizettem, és kijöttem a boltból, rögtön szét is ültettem őket, ne fogdossa nekem a kenyér a zacskót. Otthon derült ki, és nem tudom, hogy ettől a meleg zacskózástól lett, vagy alapból szar a Spar péksége, de a pénzemért 2in1 kenyeret kaptam. Felvágáskor láttam, hogy a kenyér belseje olyan szalonnás, hogy Matula bácsi is csak csettintene rá. Nejem nem is volt hajlandó odaadni a gyerekeknek, kaptak maradék kuglófot. Csak a kisebbik reklamált, hogy neki nem kell mazsolás kuglóf vajjal és mézzel, ő inkább fokhagymás pirítóst szeretne, mint én.

megamenn 2011.12.19. 10:28:07

Én a teszkóban szoktam szalonnás kiflit venni, de az finya, a kölkök is szeretik :)

Rosszindulatú Vászka 2011.12.19. 10:29:51

@Csokis: urbánus gigerli.

Csak a divat, a gyerek meg éhezik mi?

megamenn 2011.12.19. 10:29:54

De csak akkor, ha van a 25000 Ft-os változatból.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 10:43:33

@Rosszindulatú Vászka: Aki húzza a pofáját a mazsolás kuglófra, az meg is érdemli!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.19. 10:45:20

@Csokis: a spar péksége alapból szar. És drága.
Tehát, a szar drága a spárban.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 10:48:03

@batgirl: Most már én is tudom. Legközelebb veszek zacskózott tartós kenyeret a Lidiben.

2011.12.19. 10:52:25

hétvégén voltam a lidlben életemben először... nem voltam elájulva elég gagyi. viszont nem mosolyogtak.

ez már az évvégi ?

megamenn 2011.12.19. 10:55:03

Hagyjuk már Chuck Norrist. Csak egy hülye színész. Ha tényleg igaz lenne róla az amit írnak, akkor egyszerűen idejönne és beleverné a fejem a billentxycyxcyxc yxc yxc dsfdg dggfgdfh dfhdfjrtue

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 10:58:46

@Kulics: Ja kérem, ez nem a svéd Lidl, fűszoknyás lányokkal. Viszont van kenyér, és vasárnap is nyitva van.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.19. 10:59:05

@Csokis: Azt én szeretem, sajtos melegszendvicsnek kiváló

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.19. 11:03:03

@Csokis: Pirítani még az is jó lett volna ám...

Rosszindulatú Vászka 2011.12.19. 11:04:43

@Csokis: be kell ismernem, van abba fantázia, amit mondasz. Kérlek maraggyon köztünk ez, nekem nehezemre esik az ijesmit bevallani.

@megamen: mer CsákkNorisz kőkiráj arc. Még a humorérzéke is toppon van, nemúgy mint pl. a Díványosoknak. Érzékeli, ha csak tiszteletből és szeretetből mókázunk vele. No persze, ha te ijen negatív vagy, most nem lennék a hejedbe, tartós tejet már ne vegyél...

Rosszindulatú Vászka 2011.12.19. 11:09:54

@batgirl: nekem a kedvencem, hogy fogom a két szelet kocka kenyeret, és kicsi oliva olajon, de télleg cseppnyi csak csupán, serpenyőbe elkezdem pirítani, node előtte teszek bele sajt meg sonka közé, mert az jó, esetleg ha van, kicsi petruzs levélkét. És úgy melengetem pirítom a kétrészes kocka szendvicst. Jó cucc, ajánlom.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 11:15:48

@ColT: Mit gondolsz, az én fokhagymás pirítósom, amire irigykedett a lányom, miből volt?
@Rosszindulatú Vászka: Mehet aprijkamo blogjába. Egyszer-kétszer csináltam vasalt szendvicset banánnal és étcsokival, de mindig pofa húzás volt a válasz. Pedig szerintem tök jó.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.19. 11:18:26

hééé! mivanmár?! nem hiszem el, hogy senki nem vett laptopot, 600e-ért sütőt, küldte szervízbe a telefonját ...
lázadlázadlázadlázadlázadlázad

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.12.19. 11:42:22

@Csokis: :D
Valld be, hogy csak magadnak akartad az egészet!

A fokhagyma különben is a világuralomhoz vezető út. Bezabálsz, és mindenki kihal a leheletedtől.
Deolyankurrrvafinoooom :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.19. 11:56:33

@donfuligjimmy: Senki. Mindenki végtörleszt.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.19. 11:57:39

@donfuligjimmy: Senki. Mindenki végtörleszt.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.19. 11:59:32

@donfuligjimmy: Én beküldtem a vérgőzös sztorimat a homárnak, biztos mindjárt kiposztolják. Addig is a lényegét leírom:
Láttam a kirakatban egy libafoszöld pólót leértékelve. Bementem, és kértem ugyanazt bármi más színben. Hát nem volt nekik. Beírtam a panaszkönyvbe, és felnyomtam őket az áentéesznél és a péeszáefnél. Na ugye, hogy az átlagposztokat kenterbe verem ezzel.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2011.12.19. 12:15:21

@atpijkamo: A téeszcsénél is nyomd föl őket. Tanulják csak meg a kutyafittyet.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.19. 12:17:53

@estrella negra: Próbáltam, de azt mondták, ez a szotra tartozik.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2011.12.19. 12:45:40

@atpijkamo: Nőtanács, az a kulcs. Meg a Kádár titkárság.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2011.12.19. 12:49:50

@Rosszindulatú Vászka: Kifogom próbálni, sonka nélkül. Sok-sok petrivel, mert imádom. Más meg fintorog hozzá.
Te meg próbáld ki, hogy egy avokádot, ami puha, összetörsz egy gerezd fokhagymával, sóval, icipici citromlé, bors. És ezt tedd rá a piritós kenyérre.
De csak puha avokádó jó hozzá!!!!!!!!!

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2011.12.19. 17:42:42

@estrella negra: nem érdekelnek a kifogások. amúgy biztos történik ott is valami érdekes :P

@atpijkamo: simán. :D

venszivar 2011.12.19. 17:49:37

@atpijkamo: De kandúr, hisz a libafos zöld volt leértékelve ! Akkor miért kértél más színűt.ja,.... fityisz.
Akkor ha panaszod van, szólj a nőtanácsnak !

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.19. 17:57:14

@venszivar: "szólj a nőtanácsnak !"

Ez az! Már guglizom is...
süti beállítások módosítása