Tékozló Homár

Adminisztrációs munka = szexchat

2011.04.21. 15:00 | juszka | komment

Bianka azon naiv munkakeresők közé tartozik, akik fejében az adminisztrációs irodai munka még adatrögzítést, ügyfélszolgálatot és mindenféle titkárnői munkát jelent. Végül is, ha úgy vesszük az állásajánlatot tevő cég sem gondolta nagyon másképp, csak az erotikus fantázia meglétének fontosságát felejtették el megemlíteni hirdetésükben.

Történetem nem túl hosszú ámbár annál inkább tanulságos. 2 hónapja keresgéltem munkát mindenféle munkaközvetítő honlapon, és így természetesen az expressz.hu-n is. Attól függetlenül, hogy vendéglátóin végeztem, gyakorlatilag már mindegy alapon kerestem munkát, csak hogy legyen valami -így az adminisztráció munkakörre is rákerestem. Ekkor találtam ezt az oldalt az expresszen ami felkeltette az érdeklődésem.

Olvasson tovább!

Parkolási halálzóna a Nyugatinál

2011.04.21. 12:54 | jackyll | komment

Terézvárost eddig is szívükbe zárhatták az autósok, hiszen azon kevés helyek egyike, ahol nem 6-ig, hanem 8-ig kell parkolásért fizetni. (Ilyen létezhet egy fővárosban?) Arrafelé hatványozottabban több lehet a bírság, mégis mindig van újabb meglepetés: a Jókai utca elején például semmilyen automata nincs, a körútiak viszont más céghez tartoznak:

A Nyugati térről nyíló parkolási zóna táblával kezdődő Jókai utcában érdekes helyzet van. Lila színű parkolási bírságok kerültek az autókra 2011. 04. 19-én, holott az utcában nincsen parkolóautomata, csak a keresztutcán (Podmaniczky) és azon túl. Ez az első parkolóhelyektől 100 méternél lényegesen messzebb van. Még a körúti és a Bajcsy úti automaták is közelebb vannak, azonban azok mind más céghez tartoznak, így a bírság akkor is garantált. Egyébként a saját zónában, de messze, látótávolságon kívül lévő automatákon sincs feltüntetve, hogy nem kellene fizetni a parkolásért. Szarhatnának farfekvéses parkolóőrt...

Adóvisszaigényléssel csak a baj jár

2011.04.20. 16:58 | jackyll | komment

Péter és neje adócsaló lett. Lakáshitel után elvileg jár vissza valami, de az adóhatóság ettől függetlenül izomból ugrik, ha valakinek fizetnie kellene:

Csatoltan küldöm feleségem adóbírsággal kapcsolatos panaszát. Az államigazgatás határidő szegése miatt a NAV szerint adócsalók lettünk, függetlenül attól, hogy kárt nem okoztunk, ugyanis visszautalás nem történt. A határozat meg sem említi a Magyar Állmkicstár határidő szegését. Hozzáteszem az adóellenőrzés azért indult, mert lakáskölcsön miatt kértünk adót vissza.

Olvasson tovább!

Kuponnal fizetőknek 5 óra alatt szállít a Pizzafutár

2011.04.20. 10:54 | jackyll | komment

Túlvállalta magát a Pizzafutár bónuszbrigádos akciójában. Az oldalukon szereplő info szerint sikerült 5600 kupont kinyomniuk, ami viszont torlódást eredményez. Misztikus módon, ha készpénzért akarna valaki pizzát rendelni, akkor az azért 70 perc alatt megvan. Kuponnal 5 óra lett volna...

Tisztelt Bónusz Brigád! Jelezni szeretném, hogy problémák akadtak az egyik vásárolt kupon beváltásával! A Pizzafutár ajánlata alapján két darab kupont vásároltunk, amin két pizza és egy másfél literes üdítő volt az ajánlat egyenként. Ápirlis 16-án délután 16 óra körül felhívtuk a Pizzafutárt, hogy rendelni szeretnénk, és kuponnal szeretnénk fizetni. Erre a válasz az volt, hogy rendben van, viszont 5 óra múlva tudják csak kihozni a rendelést, 21 óra körül! Nem egészen értettük, hogy mi lehet a probléma, mert akármennyire is túlterhelt egy pizza futár, nem létezik, hogy 5 óra lenne a kiszállítási idő. Mondtuk, hogy köszönjük, akkor majd valamikor máskor használnánk fel a kupont amikor előre tudjuk, hogy mikorra lesz szükség rá…

Olvasson tovább!

Bombariadónál sem ad vissza pénzt a Palace Cinema

2011.04.20. 00:10 | jackyll | komment

Türkménbasiés a Homár szerint sem teljesen normális, hogy a Palace Cinema szerint végig kellene állni a bombariadót, ha például egy ilyen miatt elmarad az előadás, és csak utána lehet a pénzt visszakérni, másnap már késő:

Gondoltam egyet és úgy döntöttem beizzítom a nagymamát péntek estére, az asszonyt meg elrángatom a három gyerek mellől és elviszem moziba, lazítani egy kicsit. Mivel három hete ugyanezzel a módszerrel a Fekete Hattyút néztük meg, most valami könnyedebb (ostobább) filmre vágytam, ezért a Csata: Los Angeles-t céloztam meg. Ezt péntek este értelmes időben már csak Lurdy házban játszották, ezért 3 8-ra le is foglaltam a jegyet. Sőt, kártyával ki is fizettem előre, hogy ne kelljen fél órával előbb odaérnünk, mert így is eléggé ki volt számolva az időnk. A vásárlásról kaptam egy kódot e-mailben, ezt kellett volna bemondanom a pénztárnál, hogy megkapjuk a jegyeket. Csakhogy valami eszement polgártársunk jóvoltából bombariadó volt a Lurdy Házban, ezért a mozizás kútba esett.

Olvasson tovább!

Elmaradt a kódolatlan Trónok Harca-premier?

2011.04.19. 13:07 | jackyll | komment

Ernő kénytelen lesz letorrentezni a Trónok Harca első epizódját, mert az HBO gigantikus hírverése ellenére sem sikerült kódolatlanul megtekintenie:

Szerettem volna megnézni ma este az HBO-n "A Trónok harca" című sorozat első részét! De az UPC ismét hozta a formáját! A film adásidejének a kétharmadánál is a "NINCS jogoslutsága ehhez a programhoz" jelent meg film meg sehol hiába telepíteggetem akárhogyan a settop boxot.

Olvasson tovább!

Rossz automata vagy szopatós parkolási cég?

2011.04.19. 10:57 | juszka | komment

Újabb kedves kis történet a budapesti parkolás szépségeiről. Ezúttal Ingridet viccelte meg a Ferencvárosi Parkolási Kft.: fizetett volna még időben, de nem tudott, ezért most vonakodik kifizetni a büntetést:

Tegnap du. a Vendel u-ban lévő Leövey Klára gimnáziumban volt dolgom, mint minden csütörtökön. 17:54 perckor parkoltam le. A kihelyezett automatából 17:50 után már nem lehet jegyet venni, mert a pénzbedobó rész lezár, és kiírja, hogy „parkolási idő vége”.Este mikor kijöttem a szélvédőmön a mellékelt büntetést találtam. 17:57-kor megbüntetett a parkolóőr. Azt gondolom a fentiek miatt a büntetés nem jogos….ezért kérem a törléséről gondoskodni szíveskedjék. A mai nap folyamán több reklamációt fognak kapni, hiszen a 6 órási programra sokan érkeztünk, és minden ott parkoló autót végigbüntettek. Várom válaszát.

Olvasson tovább!

Mennyit ér egy házrobbanás az UNION-nál?

2011.04.18. 10:51 | jackyll | komment

Shy apró nézeteltérésbe került az UNION Biztosítóval. Bár a szilveszter előtt felrobbant kandalló megsemmisítette házukat, a biztosító genyózik, a kárnak csak töredékét akarja kifizetni. Logikájuk szerint januárban újra lehetett volna építeni mindent, így hiába volt lakhatatlan az épület, még a szomszédban kivett ház költségét is el akarják síbolni:

A történetünk valahol ott kezdődik, amikor december végén felrobbant a kandallónk lerombolva a fél házunkat. Mivel vidéken (Csobánkán) lakunk 5 percen belül volt hol laknunk, és a falunk lakói, a barátaink, sőt az internetes közösség is mellénk állt. Mindenki segíteni akart, így amikor elindult a megszokott procedúra a biztosítóval nem gondoltuk, hogy az UNION Biztosító segítőkész hozzáállása alapvetően képmutatás. A kiküldött független szakértő kedves volt, figyelmes és hozzáértő, meg is lepődtünk rajta, nem ezt vártuk. Megnyugtatott bennünket, hogy gyorsan átfut egy ilyen ügy és hamar pénzünkhöz jutunk. Persze nem így lett. Egy megismételt szakértői látogatás és egy hozzá nem értő igazságügyi szakértői szemle után mondvacsinált indokokkal negyedelték a kifizetendőket.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása