Tékozló Homár

Valóban 4 csillagos az esztergomi Bellevue Hotel?

2012.01.31. 14:09 | jackyll | 188 komment

Andrea nem teljesen elégedett esztergomi wellnesshétvégéjükkel. Levele szerint a fűtést csak azután kapcsolták be, hogy megérkeztek, a fertőtlenítő szétmarta a bőrüket, egyéves gyerekük kötőhártyagyulladást kapott, illetve a főnök üzente a pincérrel, hogy a gyerek etetése közben ne potyogjon le az étel:

16 órakor érkeztünk meg a szállodába - 14 órától lehet elfoglalni a szobát - és nem volt fűtés a szobánkban. Az 1 éves gyermekünkkel kabátban álldogáltunk, gondoltuk, amíg a szoba bemelegszik a játszószobában leszünk a gyermekkel. A kialakított helyre csigalépcsőn kell feljutni, az egyébként is szűk helyen elhelyeztek egy kis szekrényt, szóval, még egy felnőttnek is balesetveszélyes volt a feljutás, nemhogy egy gyereknek. Milyen érdekes, egyetlen gyerek sem volt a fűtetlen "játszótéren"! A szálloda valószínűleg anyagilag nem bírja a magas fűtésszámlát, mert a folyósokon hideg volt, sőt a wellnessben sem volt az ilyen helyen megszokott klíma.

A fertőtlenítésre azonban gondot fordítottak, gondolom, valami olcsó, nagy hatású fertőtlenítővel, ami az emberi bőrt se kíméli, még egy héttel az ottlétünk után is hidratálni kellett valamennyiünk bőrét. Nem tudom, hogy milyen fertőtlenítés történt, de nem vírusölő az biztos, mert a gyermekünk kötőhártyagyulladást kapott, megjegyzem, csak és kizárólag a gyermek pancsolóban volt.

De hagyjuk a wellnest, nézzük meg a 4 csillagos hotel éttermét! A szegényes választék nemhogy egy 4 csillagos, de egy 3 csillagos szálloda szintjét sem ütötte meg! A gyenge választék még hagyján, de ami volt, az sem volt a kívánt minőségben: elégetett rántott csirkecomb, agyonfőzött tészta stb. jelentik itt a svédasztalos vacsorát. A reggeli, olajos bundáskenyérből, száraz kalácsból, ki tudja mikori felvágottból állt, de ami a legfelháborítóbb, a 60 fős csoportnak előző napon készített hidegtál maradékát is feltették a svédasztalra, sőt az előző napi vacsora mosatlan edényét is ott felejtették. Lenne dolga az ÁNTSZ-nek!

A legbotrányosabb az volt, hogy elvárták volna, hogy 1 éves gyermekünk - bár korához képest okos és ügyes - késsel és villával egyen. A gyermeket az ételből csipegetve, kézzel etettük, falatonként a szájába adva az ételt, de néha le-leesett egy-egy falat, ahogyan az ő korosztályában minden pici etetése közben leesik. A bababarátnak hirdetett szálloda pincére odajött hozzánk és arrogánsan szólt: a főnök üzeni, ne legyen ledobva az étel!

Először is, honnan veszi a bátorságot a "főnök", hogy üzengessen egy vendégnek? Másodszor, milyen főnök? A takarítók főnöke? Mert akkor szíveskedjen foglalkozni az előző napi morzsákkal, mert azt mindig ott láttuk a másnapi asztalokon. Vagy az étterem főnöke? Mert akkor javasoljuk, hogy a babaetetőszékeket gyakrabban tisztítsák, mert nekünk kellett szólni, hogy koszos és szíveskedjenek letörölni, erre a pincér, pofákat vágva kihozott egy ócska, szakadt szivacsot és kb. a morzsák felét eltávolította, legközelebb inkább magunk takarítottuk le, mielőtt beleültettük a gyermeket.

A főnökről mindent elmond, aminek az egyik reggelinél voltunk sokadmagunkkal a tanúi. Kivágta az ajtót és a vendégek legnagyobb megdöbbenésére, onnan ordította a szakácsnak, hogy nincs eléggé megsütve a tojás. (aztán még percekig dohogott, szidta a szakácsot.) Nos, azt biztosan leszögezhetjük, hogy a "főnök" és a pincérek fölött nyomtalanul tűntek el az összes vendéglátóipari iskolák órái, ha ugyan végeztek ilyesmit. És el lehet gondolkozni azon is, milyen ingatagnak, bizonytalannak kell lennie annak a szemléletvilágnak, melyből egyesek odasüllyedhetnek, hogy egy 4 csillagos szállodát így vezessenek.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pdudas 2012.01.31. 20:42:13

@estrella negra: en sem megyek - meghivnak :)

Nem koltenek ilyesmire.
Mellesleg van par jo dolog amit a sefektol el lehet lesni - de mint emlitettem nem fozok es emiatt csak elmeletben marad meg az ilyesmi.

Peldaul: feher szinu tokeletesen paradicsom izu hab. A paradicsomot berakja egy kozonseges konyhakendobe es kinyomja a levet. Az egy viz-szeru atlatszo le lesz. Ezt habba verve egy tejszinhab szeru hofeher habot kapsz tokeletes paradicsom izzel. Egyszeruen mellbevago amikor mondjuk egy ilyen feher habot valamin megkostolsz es nem erted hogyan van tokeletes paradicsom ize. Mert paradicsombol van. Csak a konyharuha felfogja a szinanyagot. Na ilyeneket jo ellesni a sefektol - de mikor magyarazta hogy 59 fokon szuvidolja a baranyt x oraig - na most hagyd abba...

Tribeca · http://erthetojog.blog.hu 2012.01.31. 20:48:42

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.:
Hát ezen nagyon jót nevettem. Hozzám is bármikor eljöhetsz "nyaralni". Egész hétre elég takarítani valót találok neked és a végén természetesen Te fizetsz! :D

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 20:48:52

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: a sonka jól néz ki de a bagettet odaégették..:) meg milyen mán aza a hamutál az asztalon?? mind1, el van mentve. nem valószínű h arra fogok járni, de sose lehessen tudni.

@estrella negra: a costesbe? pedig a kritkák szerint az még ócsó is. merhogy 100 ajróér mán nyolcfogásos gusztamenü van. ami másutt mongyuk 350-450 ajró. annyit azért nem ér a dolog.

@Rosszindulatú Vászka: pedig kevés romantikusabb dolog van annál, mint hajnalban kibotorkálni pisilni, és az ágyról lelépve egy-két szegény csótányra ugrani telitalppal.

Pdudas 2012.01.31. 20:49:23

@estrella negra: ismerosok valami cegledi thermal hotelbe vettek az Ebay-en vouchert - azt mondjak tok korrekt. Csak nem hetvegen kell menni amikor boldog-boldogtalan megszallja a hotelt....

Pdudas 2012.01.31. 20:51:23

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.:
kb minden piritott cucc grillen keszul. A sztekjuk szenzacios (szarvasgombaval is).

Ha gomba kedvelo vagy, akkor erosen ajanlott.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 20:52:32

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.: Ha az ágyat elfordítod 90 fokkal, akkor maximum nekidőlni tudsz.

Pdudas 2012.01.31. 20:55:29

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.:

Hamutal? Az kb fel sem tunik - mivel semelyikunk nem dohanyzik. Ar/ertek aranyban nagyon rendben van. 50 Euroert 7 fogasos szarvasgombas menu...

Az egyik mislenes helyen (Ca' d'oro St Moritz) ital nelkul 3 fore 1000 frank volt a szamla - es allitom az elobb emlitett helyen jobb volt a kaja. Meg a hangulat is.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 20:56:28

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: Valami ceglédi (vagy ceglédberceli) termálhotelbe' az asszony volt a kölyökkel. Egy nap után pánixerűen távoztak.
Persze lehet, hogy ez másik.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 20:57:02

@Tribeca: félreértettél:) nem takarítani szeretek, hanem a mocskot utálom:) nézd, nem vagyok királylány, szal nekem belefér egy suvickolás. micsinállyak? szeretem ha csillog az a rohadt csap, hamán van. ha kempingezni akarok, jó a patakpart is...

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 20:58:38

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.: Elmondom lassabban: Ge-ren-da-i-nál nem e-szünk.
Értem?

Rosszindulatú Vászka 2012.01.31. 21:00:15

@estrella negra: te nem láttad a Csúcsfejek című művészfilmet?

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 21:01:05

@estrella negra: :D akkó pontosítok. horizontális pozícióba' 90 fokkal arrébtekerem.

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: én dohányzom hébe korba, de az asztalon már undorító mégis...

Pdudas 2012.01.31. 21:02:22

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.:
Asszony is addig lazadozott mig Zakynthosra csak apartmant foglaltam...
Es az egyik legjobb nyaralasunk volt.

Persze nem nyultam melle a Tuneziaval sem. Emlekszem direkt utana neztem a hoteleknek es a 3 csillagos jobb ertekelest kapott mint az 5 csillagos all inklusive. Foglaltam is a 3 csillagosba. Es minden rendben volt. Az 5 csillagosnak meg nem volt sajat tengerpartja, mert a szalloda es a beach kozottr ment az orszagut. Egy alaguton jartak at szegenyek a partra.

Szerencse is kell neha...

Pdudas 2012.01.31. 21:05:41

@estrella negra:
Autoval meg elmegy, de lehet, hogy a repuloteren szarra lovik a borondodet ha ilyen vegyi anyagokat szallitasz benne :)

Nezi a szekus mi ez a sok flakon? Viszik a biztonsagi szobaba es vagy kinyitjak vagy gyanu eseten megy a megsemmisitobe.
Aztan max utana kartalanitanak. De ez mar a nyaralas utan van...

Minden masra ott a Mastercard..

Rosszindulatú Vászka 2012.01.31. 21:06:29

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: francokat. Meg köll sasolni a gúgliörszön a szállcsit.

Meg itten:

www.oyster.com/hotels/photo-fakeouts/

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 21:08:53

@Rosszindulatú Vászka: De nem ám. Rövid az élet, nincs időm ilyen limonádékra, mikor még Tarr Bélával sem végeztem.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 21:10:16

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: "szegények" ez jó vót! :)

@estrella negra: mér, te nem viszel soha? alapdolog. lehet kapni kimondottan ilyen utazó suvickolószettet az ebayen valami 10 pézér. súroló meg olyan bangoscillit meg szivacs meg egy fertőtlenítő spray.

Pdudas 2012.01.31. 21:10:53

@Rosszindulatú Vászka: szallodasnak akarsz tanacsokat adni? Viccelsz? :)

Rosszindulatú Vászka 2012.01.31. 21:12:43

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: nemnemsoha! Viccbe nem ismerek tréfát.

De, ha neked szerencse kell hozzá, hogy saját bícses szállcsit talájj, akkor valamit nem jól csinálsz :)

Pdudas 2012.01.31. 21:18:09

@Rosszindulatú Vászka: akkoriban meg kb internet se nagyon vo't.

Meg a KFKI-ba volt betarcsazos modemem - kb 96-98 kornyeken ha jol remlik. A Tuneziaban keszult kepek is meg papir alapuak - ez is elarul valamit. Nehanyon van datum, de azok a pesti lakasban vannak es nem itt kint.

Erdekes, akkor kezdett el mukodni a gugli.... erre tisztan emlekszem..

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 21:21:50

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.: Én úgy csinálom, hogy ahol nekem kéne takarítani, ott nem szállok meg. Lúzer e vagyok?
Szállodai vonalon amúgy is előnybe' részesítem a zuhanyzót. (Ott szexelni is könnyebb.)
Kádba' mindég az jár az eszembe, hányan áztathatták már benne az ótvaros micsodájukat.
Ezt nem tudod kisikálni semmivel.

Pdudas 2012.01.31. 21:22:48

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.: ezt is erdemes lenne megprobalni repulore felvinni (kezipoggyaszkent) :)

Neznenek az orok o:)

Pdudas 2012.01.31. 21:24:04

@estrella negra: rakjal tuzet a kadban...
Ha a kosereknek eleg a fertotleniteshez...
:)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 21:27:52

@Rosszindulatú Vászka: Van egy szint, ami alá nem megy az ember. Dan Aykroyd viszonylag biztos értékmérő ezügyben.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 21:33:33

@estrella negra: na hát erről beszélek. azon szinten, amit én szeretek, csak a szuperszállodákban takarítanak, az meg nekem túl drága. most akkó maraggyak otthon? inkább pucoválok kicsit.

a zuhanyzóba mér jó? hát elcsúszik az ember oszt kitöri a nyakát...

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 21:41:06

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: aszittem praktikus oktatóvidejót linkelsz, erre itt egy zuhanyzó.... :D

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 21:50:10

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: gondoltam hogy itt mán megint csak a pasiknak lesz jó XD XD. na ezér se jó a zuhanyzó.. szépen kipucolom, aztán csak a szo.. van vele :)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 21:53:15

@Prof. akiazsiráfotszeret PhD.: ...csak annyit kell inni máskor, hogy ne forogjon a zuhanykabin, oszt akkor nincs baj.:-p

Pdudas 2012.01.31. 21:53:45

@Prof. akiazsiráfotszerePhD.: allva is lehet...

Ez olyan hidromasszazsos zuhi...
Mindenhonnan jon a viz, nem csak felulrol. Es tok jo, hogy a plafonban meg spotlampak is vannak. Nagyon hangulatos.
Kar, hogy elkoltoztem onnan!

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 22:03:19

@estrella negra: az a baj, hogy csak én iszok a családba egyedül, azt is csak évente háromszor. hogynézmánki ha én olyan részeg vagyok vagyok mint a kocsis a másik meg rajtam röhög??

errül eszembejutott a kedvenc viccem:

székelygyerek hajtja hazafelé a szekeret, de azér a kocsmába csak beugrik kicsinyég. hajnalban sikerül kótyagosan kimásznia négykézláb, de csak a szekér áll a kocsma előtt, a lovak sehol. aszongya: most vagy én vagyok a Szeles Áron, oszt akkor ellopták a csikókat...vagy nem én vagyok a Szeles Áron, akkó' viszont találtam egy szekeret!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 22:12:29

@Prof. akiazsiráfotszerePhD.: Az én kedvenc székely viccemnek az a poénja, hogy: "Hát, honnan tudod te, milyen a jó szex?!"

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 22:23:04

@estrella negra: az is jó! :) meg az hogy : Na kend csak fogja be a száját, még kereszténynek is gyengécske!

Prof. azsiráf.PhD. 2012.01.31. 22:29:56

meg még az is, hogy :

Szalonnát sütnek este az udvaron.
-Édösapám, van-é kendnek másik nadrágja?
-Van fiam.
-Akkó' jó van. Ez hadd égjen.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.01.31. 22:50:45

Ja. Meg az is jó, hogy: "...hát, krumpli, bazmeg!"
Mondjuk nem székelyes.

Xezs 2012.01.31. 23:15:40

@phylloceras: Ez a fizetett bérkommentelő írása, vigyázz vele :)

Xezs 2012.01.31. 23:17:41

Egyébként a szálloda helyében kurvára összekapnám magam, és mentve a menthetőt, domolykózótúrát szerveznék. Akkor gyűlnének a népek, mint gyöngytyúk a takonyra!

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2012.02.01. 01:08:47

@FDToth: A vicc az, hogy "a Balkánon" (Szerbia, Bosznia, Macedónia, Románia, Bulgária) 100-ból 99-szer általában sokkal finomabbat és olcsóbban lehet étkezni egy átlagos (nem flancos, semmi extra, közepes méretű városok főutcáján random kiválasztva) étteremben mint a Magyarországon bárhol, és a pincérek is kedvesebbek.

Fidel Gasztro 2012.02.01. 01:58:13

Tegnap a "rossebtuggyamiafenénekfenntartott", telibeszpemmelt citroméles postaládámból törölgettem. Akkor láttam egy hírlevelet a Bellvűtől, gondoltam megnézem, hogy milyen a szálló, hiszen mégiscsak Esztergom első 4*-os szállodája. Az épület elsőre sem fogott meg: eklektikus családiházas külső, sárkeresztúri gipszkorlát giccsekkel , illetve egyéb miafrancokkal. A honlap készítője/készíttetője a legelemibb marketingfogásokkal sincs tisztában: a szájton kongó ürességet sugároznak a különböző bemutatkozó képek, ilyenkor az ember fia legalább a rokonait, barátait behívja, hogy pancsikoljanak-lubickoljanak kedvükre, a fotós meg teszi a dolgát közben. A honlapon csak általánosságban lehet találni valamit is az ételválasztékról, az egyéb szolgáltatásokról...hiányzik a stílus, az egyediség, ami a helyet kiemeli a többi közül és érdemessé teszi arra, hogy ott költse el az ember a pénzét. Az egész nem fogott meg...nagyon nem. Megint épült "valami", amiről elhitetik, hogy "bellevue", (villog a parasztvaku), meg ez a sztenderd Európában, de ki kell ábrándítanom őket: nem, nem ez az, jelenleg is Svájcban dolgozom, van némi rálátásom. Ilyen mentalitással, szakmai háttérrel, nemtörődöm munkaerővel bármit is akarnak kezdeni, ideig-óráig működhet, de tartósan nem.

Kaelon 2012.02.01. 08:02:29

4 csillag, de abból kettő vörös, és ötágú. ;)

Manyecska 2012.02.01. 08:08:10

Kékszalag köll oda elvtársak..

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.01. 08:24:49

Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.01. 09:42:38

Szinte teljesen igaza lehet a poszt tolónak, pedig ő sem tisztább a deákné vásznánál:
"A fertőtlenítésre azonban gondot fordítottak, gondolom, valami olcsó, nagy hatású fertőtlenítővel, ami az emberi bőrt se kíméli, még egy héttel az ottlétünk után is hidratálni kellett valamennyiünk bőrét. Nem tudom, hogy milyen fertőtlenítés történt, de nem vírusölő az biztos, mert a gyermekünk kötőhártyagyulladást kapott, megjegyzem, csak és kizárólag a gyermek pancsolóban volt."
Nos, az "olcsó, nagy hatású fertőtlenítő"-t magyarul Hypo-nak hívják (nátrium-hipoklorit vizes oldata). Bizonyöos töménység fölött H-lúg néven forgalmazzák. Nagyon jó fertőtlenítőszer, kevés kórokozó bírja ki, bár az aktív klórtartalma a szétmart (nemkívánatos) sejtekből származó bomló fehérjéből keletkező, illetőleg testváladékokkal (széklet, vizelet, ondó, hüvelyváladék, nyál, takony) a vízbe, ez esetben a fürdővízbe került aminokal reagál, és ún. klóraminok keletkeznek, amely vegyületcsoport viszont rákkeltő lehet, de meglehetősen alacsony ennek a gyakorlati kockázata. A víz által hipózás nélkül terjedő kórokozóknak sokkal nagyobb.
Valóban nem kimondott vírusölő,de a csimota szeme alighanem nem is vírusos, hanem kémiai ártalom következtében gyulladt be - amiben valóban meg is telepedhetnek a cseppfertőzéssel ("takony száll a szélben") terjedő vírusok.

BalatonfürEde 2012.02.01. 09:45:28

SZÉP kártyát elfogadnak?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.01. 09:52:07

@estrella negra: Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom

Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom

Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom

Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom
Hotel Bellevue Esztergom

AlulírottFentemlített 2012.02.01. 10:14:07

Szerintem ott rontotta el a posztoló, hogy csak 16:00-kor érkezett a hotlebe, pedig már 14:00-kor megtehette volna ezt.
Mint azt már régóta tudjuk 14:00 a legfontoschabb időpont!!! Aki később érkezik, annak pokoli lesz mindenhol az üdülés!

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.02.01. 10:31:39

Csak az Aldiban lehet igazán jót wvellnesszezni!
Ja és a zumbatorna is ott az igazi!

Szarazkoro 2012.02.01. 10:38:01

@det. Dr. Pal Gium Schmittify: ez igy igaz, magam is meloztam szallodaban regen :) Parom is azt mondja mindig h onnantudja h draga etteremben vagyunk h mindig ehes marad a menu utan! :D

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.01. 10:48:57

@estrella negra: @Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: a hotel bellevue esztergomot bezzeg kihagytátok a felsorolásból...

Manyecska 2012.02.01. 11:26:32

@Prof. akiazsiráfotszerePhD.: :))! jut eszembe! Még leánykoromban egy olasz kempingben voltunk és hát éjjel nagyon ránkjött -valami jófajta ételt adtak - a hascsikarás..viszont zuhogott az eső, villámlott, lámpák nem égtek, vécé jó messze...hát, maradt az árokpart a kerítés mellett...földdel lefed, elkapar minden. Mit ad isten nagy szél volt éjjel. Reggel szaros vécépapírok lógtak a bokrokon és a fa alsóbb ágain...
Hol is van ez a szálloda, Egerben? Akarok menni én is wellnesni nemsoká...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.02.01. 11:39:25

@Dr. Szarazkoro:
Azt nem tudom miaz.
De egy jó zumbatorna mindig felfrissít!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.01. 12:28:51

@Prof. akiazsiráfotszerePhD.: No, nézd csak, tényleg. (Mindig ez a kapkodás.)
Írd már hozzá, légy szíves.

Nefernefernefer 2012.02.01. 12:38:53

Azt hallottam, hogy sokszor a 4* a megállapításkori színvonalat tükrözi, amit sajnálatos módon még akkor sem sikerül megőrizni, ha pl. a tisztasággal nincsenek problémák. Rendszeresen wellness-ező ismerősök panaszolták, hogy általában a meghirdetett szolgáltatások egy része nem elérhető, pl. festik a játszószobát, csempézik a kismedencét, vakolját a mittudoménmit, de előre ezt a szálloda nem jelzi és teljes árat számláz.
A csalódottak figyelmébe melegen ajánlom a Mesés Shiraz Hotelt. 4* superior, és olyan is. Imádom a hangulatát, a szolgáltatásait, azt, ahogyan bánnak veled és odafigyelnek rád...

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.01. 12:46:37

@lódoktor /DLA/ Manyecska: az jól nézhetett ki. legjobb sátoros élményem az éjjeli felhőszakadás volt, amikor állt a víz a sátrunkban és beköltöztek a békák a ponyva alá. olyan hangot adtak ki, hogy "pfflöcccccs".

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.01. 13:06:21

@Nefernefernefer: Ha valaki az én feleségem kismedencéjét akarná csempézni, akkor eltörném a kezét. Meg a lábát. És a derekát is.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.01. 13:11:45

@Prof. akiazsiráfotszerePhD.: ...mikor rájuk léptél?
Különben is- ennyi pénzért Bach-kantátákat énekeljenek, vagy mit akarsz?
Örüljél, hogy nem húzták le rólad a pokrócot. Mindig csak a nyafogás, a negatív gondolkodás, a zokszó.
Ezérttartittezazország.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.01. 13:40:58

@estrella negra: ja:) kötöszköcc? nem is szoktam nyafogni. pff.

England win The Ashes! 2012.02.01. 13:57:37

@dr. /DLA, phd, pdf / Manyecska:

Fiction! Ha zuhogott az eső, reggelre hogy csünghettek a papírok az ágakon?

Manyecska 2012.02.01. 14:25:16

@Dr Jozef Vengloš: :) sajnos nem az!:)) Nem részletezem mert dél volt.

England win The Ashes! 2012.02.01. 16:17:24

@dr. /DLA, phd, pdf / Manyecska: Hacsak nem a Pravda értékes lapjait töltöttétek meg tartalommal...
:)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.01. 16:21:19

Aki egy olasz kempingben Pravdát olvas, az tényleg menthetetlen.

Manyecska 2012.02.02. 09:15:47

@Prof. akiazsiráfotszePhD.: nekem hasonló edzőtáboros élményem volt:) Ez hálistennek nem sátor, lakókocsi volt. De a vécét nem működtették csak a főbejáratnál:((..

Manyecska 2012.02.02. 10:22:19

@estrella negra: :))) Igen, ráadásul három napot 39 fokos lázzal töltöttem, mivel szeptember végefelé jártunk:((

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.02. 12:09:00

@dr. /DLA, phd, pdf / Manyecska: És szeptember végén muszáj belázasodni?
Még nyílnak a völgyben a kerti virágok,
még zöldell a nyárfa az ablak előtt.
De nézd a kezemben a sok orvosságot!
Úgy fölment a lázam, már tegnapelőtt.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2012.02.02. 12:38:27

@Rosszindulatú Vászka: egy miskolci panzióról írtam negatív, de tárgyilagos kritikát az ongo-n, erre megkeresett az ongo meg a zindex, hogy vegyem le az értékelést, különben az adataimat kiadják a panziósnak, aki be akar perelni hitelrontás miatt.
Semmi gond, levettem, de hogy-hogy nem (fogalmam sincs, hogy történhetett), valaki kimásolta és kiposztolta keresztül kasul a facebookra az egész értékelést.
Ezek a hülyék azt hiszik, hogy a zinternetet becsukhattyák, ha nekik nem teccik, ami oda van írva.

(szily nem tette ki a leszedetésről stb. írt történetet a homárra)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.02. 12:44:10

@Réka ‎: Ez esetben az index, meg az ongo elmegy a büdös picsába.
Amúgy, ha igazat írtál, csak pereljen (egy IP cím alapján?).

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.02. 12:46:45

@Réka ‎: Az, hogy a történtek után Szily (mint Index-alkalmazott) nem teszi ki, azért érthető.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2012.02.02. 13:00:22

@estrella negra: ja, pereljen, aztan menjek Miskolcra pereskedni :) de igy sokkal rosszabbul jartak a kis butak.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.02. 13:09:26

@Réka ‎: Amúgy az nem hitelrontás, ha a valós élményeidet osztod meg.
Az ilyen köcsög szállodás meg bekaphatja.
Melyik volt az? Nehogy betévedjek.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.02. 13:12:54

@Réka ‎: Kivált, hogy ha- nomen est omen- fotóid is vannak. Ha bukja a pert, a költségeidet behajthatod rajta, plusz viszontperelhetsz a meghurcoltatás miatt.

Réka ‎ · http://blog.rekafoto.com/ 2012.02.02. 13:19:42

@estrella negra: Dolce Vita panzio. Privatban elkuldhetem, amit irtam :) foto nem keszult, de tanu az volt, ketten voltunk.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.02.02. 14:47:01

na most semmit nem olvasok el, de kijon belolem, mi a otvaros budos fasznak kell wellnesshotelekbe jarni a valsag kozepen, bassza mar meg a harapos lo az osszes hulye magyart akinek ez a maniaja, basszatok meg a wellness hetvegere itt a buzik meg a milliomosok jarnak, nem a dolgozo nep
beszaras az egesz orszag

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.02.02. 14:49:47

@atpijkamo: te viszont megint baromsagot beszelsz a szolgalelkeddel, esetleg mossanak is fel az etterembe meg mosogassak el a tanyerokat? hat ok koszoltak ossze

Manyecska 2012.02.02. 15:32:27

@estrella negra: ez is gyönyörűűűű volt! Köszönöm!:)

Ahoj- 2012.02.02. 15:40:06

Írd le a www.ROOMFORUM.hu oldalra is, had lássák a többiek is!

loreee84 2012.02.03. 09:31:43

Kedves Kommentelők!

Szomorúan olvastam a negatív, rosszindulatú véleményeket! Párommal is eltöltöttünk néhány napot az említett szállodában. Mi meg voltunk elégedve a nyújtott szolgáltatásokkal és a minőséggel. Mi is kuponnal érkeztünk, felmértem és előre tájékozódtam mit is kapok ezért - azt kaptam. Olvastam a szállás.hu oldalon lévő véleményeket, melyeken a szálloda 10 ből 9.1 -es értékelést kapott. Gondolom csak a negatív kommenteket ragadták ki a blogolók - érdemes végigolvasni a több mint 100 véleményt, mert nagyságrenddel több a jó vélemény.. Mi visszamegyünk a szállodába , szép hely - jó áron! Ja, és megjegyzésként, ha a szállodai tartózkodás alatt problémám lesz - akkor azt ott helyben jelzem - amit meg is fognak oldani..Itt a blogon, utólag nem leszz jobb nektek! ÜDv

tothlaszlo 2012.02.03. 20:14:06

Csatlakoznék loreee84 hozzászólásához és örömmel veszem, hogy vannak olyanok is, akik nem állnak be mindenféle rosszindulatúskodók sorába és nem csak azért figyelik a blog portálokat, hogy névtelenül másokba belerúgjanak és (gyakran abszolút a személyes tapasztalatok hiányában) gonoszkodjanak. Én személy szerint sosem értettem azokat az embereket, akik mindenféle blogokon vadidegenekkel osztják meg rosszindulatú véleményeiket és gyalázkodnak... Én is gyakran blogolok, de sosem osztok meg olyan tapasztalatokat illetve nézeteket, amelyek mások leégetésére vagy az esetlegesen nálam sikeresebb emberek vállalkozásainak lejáratására szolgálnak. Nem is értem, egyeseknek erre, hogy van ideje és energiája. Végtére is mindegy, ahány ember, annyi nézet, viszont az ilyen ellenséges gondolkodásmóddal ismételten csak arra a közhelyes témára lehet kilyukadni, hogy abszolút ne legyünk meglepve, hogy itt tart ez az ország. Sajnos rengetegen még mindig csak úgy képesek gondolkozni, hogy "Ha az én disznóm megdöglött, dögöljön meg a szomszéd disznaja is!" és ha nekem nem jó, akkor bizony másnak se legyen az.
No, de térjünk a lényegre.
Engem személy szerin azért érintett kicsit érzékenyen ez a téma, mert jómagam a párommal visszatérő vendégek vagyunk a Hotel Bellevue-be. Eddig háromszor jártunk ott és még egyik alkalommal sem ért minket hasonlóan kellemetlen inger... Pláne nem ennyi! Sőt, mi már rokonainknak, barátainknak is bátran ajánlottuk és akik megfogadták a tanácsunkat szintén kellemes élményekkel távoztak. Véleményem szerint a feljebb leírtak meglehetősen el vannak túlozva és számomra abszolút érezhető a "kedves" kommentelőből áradó pesszimizmus. Nyilván, ha valamiben csak a rosszat akarjuk meglátni sosem fogunk elégedetten távozni sehonnan. Mi eddig mindhárom alkalommal nagyszerűen éreztük magunkat. A konyha kiváló, számunkra az ételek választéka is abszolút kielégítő volt és gazdag. A személyzet velünk mindenhol kedves volt és körültekintő, a felszolgálók és a recepciósok egyaránt mosogva fogadtak minket minden alkalommal. Eddig mindhárom alkalommal másik szobát kaptunk, de piszkot és hideget egyszer sem tapasztaltunk. Több 4 csillagos szállodában megfordultunk már, köztük az adott térségben találhatókban is és szerény meglátásom szerint a hotel wellness részlege egyedülálló hangulatú. A szaunákban pedig egyenlőre csak olyan vendégekkel beszélgettem, akik hasonlóan elégedettek voltak mindennel.
Érdekes, de számunkra a legkellemetlenebb tapasztalat a szállodával kapcsolatban maga a látogató közönség, amelynek sajnálatosan nagyobb része(tisztelet a kivételnek) nem éppen 4 csillagos szállodába illő, de azt hiszem erről nem a szálloda tehet.
Végezetül pedig csak egyetérteni tudok azzal a megjegyzéssel, hogy ha az embernek bármi nemű problémája adódik egy szállodában, akkor azt azonnal jelezze a helyszínen és biztos vagyok benne, hogy mindenhol azonnal a megoldásra illetve a kellemetlenség kiküszöbölésére fognak koncentrálni. Legalább is nálam ez mindig működött és ezáltal sokkal gyakrabban távoztam elégedetten bizonyos hotelekből, mint rossz szájízzel.
Nem beszélve arról, hogy megkíméltem magam az olyan hosszú gyalázkodó levelek megírásától, mint ami feljebb olvasható.
A Hotel Bellevue igenis gyönyörű szálloda, csodálatos környezetben és elérhető áron, így én személy szerint csak ajánlani tudom mindenkinek!

CID 2012.02.04. 12:12:15

Nem tudom, írták e már, de ha kipottyan a szájából a kölyöknek a kaja, akkor azt fel is lehet ám szedni. Kedves anyuka !

Commandante Jayasuriya 2012.02.06. 15:58:59

@tothlaszlo:

Utoljára kisgyermekkoromban olvastam ilyen szép mesét, de azt a Grimm testvérek írták.

Gazsi bácsi lótetű 2012.02.08. 22:03:41

@tothlaszlo: osztig ott ülsz a fűtetlen szállodában, vendég alig, azok is vacognak csöndesen, nem mernek szólni, mert az a barom éttermes Laci már megin' idegbajos, és üvöltözik, így áll a hangulat a konyhán.
Erre szólnak, hogy a Homáron minket fikáznak. Felbax az ideg, perelni nincs se pénem, se idegem, próbáljuk meg okosan - és persze ingyé' - menteni a menthetőt.
De sejtem, hogy ez kevés, a Google tárolja az okosságot, és ha valami barom vendég rákeres a nevünkre, akkor elgondolkodik.
Nem egyszerű a szállodaiparban dolgozók élete...

Steve31 2012.02.09. 10:34:40

Az igazi büntetés az lesz, hogy sokan elolvassák, véleményt formálnak.

Ha Esztergomban töltenek pár napot akkor másik szállást fognak választani, sőt a barátaikat is eltanácsolják a bellevue igénybevételétől.
süti beállítások módosítása