Tékozló Homár

Két visszaigazolás után sem szállít a Telenor netshopja

2012.02.14. 15:18 | jackyll | komment

László nem elég, hogy emailben kétszer megkapta az örömhírt, hogy már mindjárt szállítják neten rendelt készülékét, hanem telefonon is kétszer egyeztetett. Az persze már nem volt annyira egyszerű, hiszen először arról értesült, hogy elveszett a rendelése, másodszorra pedig a készlet is kifogyott.

Mivel a Telenor ügyfélszolgálata egy tehetetlen csődtömeg és a facebook oldalt hamarabb találtam meg, mint az e-mail címüket, ezért ide írom azt, amit eredetileg nem ide szántam. Remélem, elolvassa az is, akinek szól.

Történt egyszer, hogy nagy kegyelmemben telefont szerettem volna venni a fiamnak, és én balga ezt el is mondtam neki. Lett is nagy öröm rögvest. Kiskamasz még a gyermek, nem volt neki sosem ilyen masinája. Mivel én is a Telenor (lánykori nevén Pannon) zsebét tömöm immár 20 éve, gondoltam jó lesz itt a gyereknek is. A hagyomány mégiscsak hagyomány. Összeültünk hát, és kiválasztottuk a telefont, meg a hozzá illő számot a netshop nevű csodaboltból. A megrendelés (2012.02.09) után jött is mindjárt a visszaigazoló e-mail, hogy ihaj-csuhaj, megrendelésemet rögzítették és köszönik (52153846), munkatársuk hamarosan telefonon jelentkezik a kiszállítással kapcsolatos információkkal, de tényleg.

Vártam hát a telefonhívást, vártam türelmesen, de egy részidős munkatárs nem sok, annyi sem hívott fel. Kezdtem aggódni. Mit fogok most mondani a fiamnak, hol a telefonja?

Már majdnem elkeseredtem, mikor mit ad Isten, egyszer csak csörög a telefonom (2012.02.13). Hát a régen várt munkatárs szólt bele félszeg hangon, hogy nagyon sajnálja, de elvitte az ördög a megrendelésemet. Csak a nevem, a telefonszámom, meg a kiszállítási cím maradt meg. A többit Belzebub megette. Tiszteletteljes, sűrű elnézések közepette újra felvette a rendelést, és megesküdött a Szűzanyára, hogy most már minden rendben lesz. De ó jaj, a telefonszám, amit eredetileg a fiam választott, az is az enyészeté lett. Másikat kellene helyette választani. Ésmerthogy ő nem tud olyan számot adni, amit én szeretnék, inkább törli a rendelést, és így lehetőségem lesz újra leadni, kedvemre válogatva a gép által felkínált telefonszámok közül. A lemondásról értesítést kapok. Így is lett…volna.

Vártam, vártam a lemondás visszaigazolását – de az hasonlóképpen, mint a munkatárs – csak nem akart megérkezni. Türelmetlen ember lévén megpróbáltam újra megrendelni az áhított masinériát. És láss csodát, a gépezet kegyes volt hozzám, elfogadta a rendelésemet, és még jobb számot is adott, mint azelőtt. Annak rendje és módja szerint meg is érkezett a visszaigazolás (70928550), és bíztató jelként még egy e-mail. A futár (711845) üzent általa, hogy érkezésének részleteit szándékozik egyeztetni.
Boldog elégedettség lett úrrá rajtam, lám milyen egyszerű is a telefonvásárlás. Aztán – mivel csak nem akart megérkezni az első rendelés lemondását visszaigazoló e-mail – kezdtem nyugtalan lenni. Mi lesz, ha az a szegény futárember idejön kettő telefonnal? Viheti vissza világ csúfjára az egyiket. Ezt nem hagyhatom, gondoltam és felhívtam magát a Nagy Telenort, mondaná meg ő, miként kell cselekedni hát. A Nagy Telenor bársonyos női hangon megnyugtatott, minden a legnagyobb rendben van. Megérkezett az új rendelés, küldik a telefont. A régi rendelést meg 72 órán belül törlik a rendszerből, nem kell tartanom attól, hogy két pakkal érkezik a futár (valamit már sejthetett, de még nem szól). Ha pedig mégis, hát küldjem csak vissza nyugodt szívvel az egyiket, ha úgy tartja úri kedvem. Mintha mézet csepegtettek volna a számba, úgy éreztem magam.

És akkor hibát követtem el. Ahelyett, hogy nagy megnyugvásomban letettem volna a telefont, kíváncsi természetem kikövetelte az utolsó, mindent elrontó kérdést: Ugye azt a telefonszámot kapja a gyerek, amit másodiknak választottam? Megharagudott erre a Nagy Telenor és a bársonyos női hang átváltozott unalmas zenévé. Hosszú vészjósló percek után, mint villám csapott belém a válasz: Készlethiány miatt nem tudják teljesíteni a megrendelésemet. Nagyon sajnálják.

Boldog, lírai lelkem összeszorult és csak egyetlen mondat járt a fejemben körbe-körbe: Mi a faszom van? Hogyan lehet, hogy két visszaigazoló e-mail és két egyeztető beszélgetés után derül csak ki, nincs is a Nagy Telenornak olyan árucikke, amit árul? Ennyire nem lehet komolytalan cég. Itt valami más sumákságnak kell a háttérben lennie.

Tisztelettel kérem tehát, hogy a fejemben körbe-körbejáró gondolatot mellőzve, ám az utána feltett kérdést annál inkább komolyan véve mondja meg nekem valaki: Megkaphatom-e legalább egyszer, a kétszer is megrendelt és visszaigazolt telefont és kártyát, vagy sem?

Tisztelettel,
László

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anomalocaris (törölt) 2012.02.14. 16:54:22

Kedves Lészló!

Kifejthetnéd, milyen is az, amikor Belzebub mézet csepegtet a szádba. Nekem ragacsos gondolataim támadtak.

asdf 2012.02.14. 16:58:39

@esef: talan azert, mert nem csak Budapestbol all a vilag, es mar Pest megyeben is siman elofordul az, hogy 20-30-40 km-re van a legkozelebbi pannon bolt (bonuszkent esetleg olyan iranyban, melybe amugy nem vinne az embert a dolga)?

asdf 2012.02.14. 16:59:52

@kaliban01: Igen, netes vasarlasnal valoban el lehet allni 8 napon belul indoklas nelkul, a Telenor azonban a torvenyek felett all:

A megrendelésre, a kiszállításra, a szerződéskötésre a Telenor Általános Szerződési Feltételei, az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), a 2003. évi C. törvény (Eht.), valamint a további releváns jogszabályok rendelkezései az irányadóak. Telenor külön tájékoztatja a Megrendelőt, hogy az üzleten kívüli kereskedésről szóló 370/2004. (XII.26.) Kormány rendelet nem vonatkozik a megrendelésre, mivel a megrendeléssel Megrendelő keresi meg a Telenort, és a Telenor a Megrendelőt Megrendelő kívánságára - megrendelése alapján - keresi fel, továbbá tájékoztatja arról is, hogy a távollévők között kötött szerződésekről rendelkező 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet sem alkalmazandó tekintettel arra, hogy a megrendeléssel szerződés nem jön létre, hanem a szerződéskötésre a helyszínen kerül sor.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.14. 17:12:18

@A félelmetes népszavazás: talán mer túl sok pornót nézel :)

Amúgy a kérdésed tejjesen jogos.

uni1002 2012.02.14. 17:13:11

A Vodától kétszer vásároltam a nettshopban, első telefon vásárlásnál háromszor kellett megsürgetni, a másik telefonnál (ajándékba), nemes egyszerűséggel kiírták a webes fiókomba, (ahol az van, hogy itt követheti megrendelését), hogy "meghiúsult vásárlás."
Erre én azonnal hívtam megint az ügyfélszolgálatot, hogy akkor most mi van??
-Semmi, ne tessék törődni vele, holnap megérkezik
-De hát akkor miért ezt üzenték?
-Ne tessék vele foglalkozni.
Úgy is lett, másnap meghozták.
A lényeg, hogy külön balhé nélkül velük boltot kötni még nem sikerült...

Telenor · http://www.telenor.hu/ 2012.02.14. 17:13:54

Sziasztok! Annyi kérésünk lenne, hogy azt a részt ebben a bejegyzésben légyszi pontosítsátok, ami a Facebook oldalról szól, mert sajnos az ügyfél rossz nézetben nézte a FB oldalunkat és ezért nem látta a bejegyzését.
Ezt még tegnap este meg is válaszoltuk neki, 19 órája és ő rögtön elnézést is kért. Nagyon szépen köszönjük.

"Juhász László
Mivel a Telenor ügyfélszolgálata egy tehetetlen csődtömeg és a facebook oldalt hamarabb találtam meg, mint az e-mail címüket, ezért ide írom azt, amit eredetileg nem ide szántam. Remélem, elolvassa az is, akinek szól.
Történt egyszer, hogy nagy kegyelmemben telefont szerettem volna venni a fiamnak, és én balga ezt el is mondtam neki. Lett is nagy öröm rögvest. Kiskamasz még a gyermek, nem volt nek...
Continue Reading
LikeUnlike · · 22 hours ago

Telenor Hungary Szia László. Utánanézünk a problémának és jelentkezünk. Kis türelmed kérjük.
(Az üzeneted nem tűnt el, ha nem Telenor Hungary nézetben nézed az oldalt, látni fogod.)
19 hours ago · LikeUnlike.Juhász László Ha így van, elnézést kérek a feltételezésért.
19 hours ago · LikeUnlike."

maximum1 2012.02.14. 17:14:46

Csicska vagy Laci!
Ödipusz - komplexusod is volt/van, biztos!

GatyaPityu 2012.02.14. 17:22:34

Be kell menni egy pannon/telenor üzletbe, és ott lebonyolítani a vásárlást. Persze ha a levélíró falun lakik, akkor megértem, hogy inkább a megrendelősdit választotta.

GatyaPityu 2012.02.14. 17:24:05

@asdf:
Ezt a jogi handbandát nem teljesen értem... Lefordítaná valaki magyarra?

Telenor · http://www.telenor.hu/ 2012.02.14. 17:24:43

Ami pedig a kiszállítást illeti, holnapután délután fogjuk László részére kiszállítani a készüléket és ezt vele is megbeszéltük :)

Harlequin 2012.02.14. 17:25:55

"Mivel én is a Telenor (lánykori nevén Pannon) zsebét tömöm immár 20 éve..."

Fütyülsz és hazudsz ******, nem is volt még pannon 20éve.

dr. _mmm_ 2012.02.14. 17:28:02

@Telenor: Sírok :DD a Telenor olvassa a homárt :DDDD

dr. _mmm_ 2012.02.14. 17:32:12

@Telenor: És a korábbi posztokra is reagáltok? Ha emlékezetem nem csal nem ez az első "vendégszereplésetek "

Telenor · http://www.telenor.hu/ 2012.02.14. 17:33:57

@_mmm_: nem, nem ez :) a megoldást keressük és gyorsaítjuk fel ilyenkor

dr. _mmm_ 2012.02.14. 17:43:45

@Telenor: Akkor nem ártana azokat is elolvasgatni, és esetleg tanulni belőle. Mert nem akkor nagy dolog idejönni, ha -esetleg- igazatok van, hanem ha elbasztok valamit.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.14. 17:58:18

@Telenor: nem csetelünk ojan júzerral, aki nem vállaja az arcát :)

Ezt ma tanultam itt.

Továbbá javaslom, már csak hely szelleme miatt a nikkedet átnevezni Tele Norbertre, vagy Teleno Rózára, csak, hogy tarcsuk a szokást.

XCat 2012.02.14. 18:01:14

@Rosszindulatú Vászka: Nemár, hol tanultál ilyet? Különben az a háromormányú baktériumszerű, az az arca, nem?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.14. 18:02:07

@Rosszindulatú Vászka: "nikkedet átnevezni Tele Norbertre, vagy Teleno Rózára"

Kriszta!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.14. 18:04:08

@PsychoCica (4zsiráf): "háromormányú baktériumszerű, az az arca, nem?"

??? Látszik, hogy egy szárnyasbetét.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.14. 18:04:27

@PsychoCica (4zsiráf): egy Csizmadia Andrea nevű nikk írta ezt a szépkártyásba. Egy női arc az avatarja.

Asszen Petrocselli kartácsnak.

@atpijkamo: jas, abból indultam ki :)

Vatera Verába azóta is szerelmes vagyok kicsit, meg az a gitár is kéne.

XCat 2012.02.14. 18:06:36

@atpijkamo: Vagy egy álcázott rorscharch teszt:) Viszont akkor nem is kék. Vagy ha kék, egy kis fantáziával beleláttyuk a dávid csillogót.

XCat 2012.02.14. 18:10:26

@Rosszindulatú Vászka: Biztos vagy ormányzati komunyviktátor. Vagy ponyvaregényíró. Vagy fitneszedzős, de akkor a fitneszes képe olyan 35 vvel fiatalabb, ebben az esetben időgépje lehet, amiből egyenesen következik, hogy kurvagazdag.
Legyünk vele jóban.

XCat 2012.02.14. 18:11:55

@PsychoCica (4zsiráf): Vagy ő sem vállalja, csak valami uncsizó észosztó picsusz.

Én meg megint ráálltam a keményblogokra. :( Nincs valami homárról leszoktató program? Betike meg esztike nem ér.

XCat 2012.02.14. 18:14:38

Iőgépet keresek olcsón, házhozszállítással. Ugyanitt t-rex állkapocs, és pteropta tojás nagy tételben eladó.

Hazamegyünkvazze jeligére privátban.

XCat 2012.02.14. 18:15:49

@Rosszindulatú Vászka: Te, ez éva, nem andrea. Vagy kettő van?

Macropus Rufus 2012.02.14. 18:21:28

@Harlequin: azért én is ködekedem. :))
Amikor kb. beszél az ember akkor a 18 az már inkább 20... 1994-ben alakúlt tehát 2004-ben volt 10 éves és 2 év múlva 2014-et írunk... Tehát a 18 az inkább már 20... 2 éven nem szoktak fentakadni, ha nem a pontos dátum a lényeg, és ebben a posztban nem ez a lényeg

Rosszindulatú Vászka 2012.02.14. 18:34:04

@PsychoCica (4zsiráf): akkor Éva, bocsesz.

Mijaz, hogy keményblog?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.14. 18:34:45

22 millióért életfogytiglan. széééép

bekbórd! 2012.02.14. 18:58:43

Ma láttam az Aldi prospektusban, hogy akciós náluk a WD40. Ha valakinek esetleg elromlott valamije.

Netuddki. 2012.02.14. 18:59:14

@Telenor: De miért kell ehhez a Homárra kikerülni, hogy meggyorsítsátok vazze?

XCat 2012.02.14. 19:07:30

@Rosszindulatú Vászka: Ez a rákattansz, oszt függő leszel cucc. Pl. homar. :D

esztike7 (törölt) 2012.02.14. 19:19:36

Kedves László!
Amióta csak lehet, mindig futárral jött a pannon/telenor készülékem. Nemcsak az enyém, de az egész családé, és sosem volt probléma. (Összességében legalább 15 küldeményről beszélünk.) Azaz volt, hogy volt, pl. átmeneti készlethiány, vagy nem volt adott színben, de mindig minden megoldódott, hiszti és műsor nélkül. (Van ugyan itt a környéken telenor partner, de feleannyi készülék sincs, mint a netshopban, ezt meg azoknak üzenem, akik a boltra esküsznek. Nekem egy 60-70 km-es túra lenne egy tisztes Telenor üzlet.)
Az üzenetem annyi lenne, hogy kulturált hangnemben (az ügyintéző biztosan nem hibás) mindent el lehet intézni, de a handabandázókat általában zenére szokták kapcsolni... A leveled modorosan ironikus hangneméből és az elszólt "mi a f.szom van?" mondatodból egyértelmű, hogy handabandáztál.
És lám, hamarosan meg is kapod a telefonod.
Most akkor mi is a bajod?

Rosszindulatú Vászka 2012.02.14. 19:30:19

@PsychoCica (4zsiráf): aha. Szal, mint az állatos pornós cuccok.

XCat 2012.02.14. 19:34:19

@Rosszindulatú Vászka: Kitaláltam egy új hobbit. Bélféreg tartás. Kurvajó hobbi, mert kell kurvadrágán venni kütyüt, amivel látod a kis dögöket, kell őket etetni, gondozni... most azt fejlesztem, hogy hogyan lehet őket öltöztetni (a kutyaruhás fókuszadás ihletett meg).

Mit gondolsz, rácuppannak?

XCat 2012.02.14. 19:36:00

@PsychoCica (4zsiráf): Lehetne terhességi izékkel marketingelni, hogy ezzel gyakorolhatnak a kiskorúak milyen amikor növekszik bennük egy új élet. De ez lehet hogy már undi. Vagy nem? Szerintem egy szinten van a peteérés meg ovulácókitárgyaló fórumokkal.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.14. 19:39:01

95-ben vettem valakitől egy telefont (egy Siemens S1 Marathont). Mondom bemegyek a Pannonhoz, hogy akkor most már az én nevemre szíveskedjenek a számlát küldeni (nem volt SIM lockos). Mondották, hogy aztat nem lehet. Akkor jártam utoljára náluk.

XCat 2012.02.14. 19:44:23

@estrella negra: Annyira fontos ember voltál hogy nem voltál meg 95-ben telefon nélkül? Pedig akkor még nem szaladgált mindenki hárommal.

Sajátos. Hihi.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.14. 19:54:27

@batgirl: Azóta Westel900-as/Westeles/T-Mobilos vagyok.
(Olyan lehetek, mint az öreg, aki három országban élt, pedig ki se mozdult Munkácsról.)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.14. 20:02:44

@estrella negra: nekem 99-ben volt először mobiltelefonom, holott egy telefontárssaságnál dolgoztam, akkor már 5 éve

esztike7 (törölt) 2012.02.14. 20:11:03

@estrella negra: Na pont így járt a férjem egy westellel 2001-ben. A különbség csak az, hogy ezzel nem törődött, mert feltöltős volt, elvesztette, és a számot meg akarta tartani. Mert hogy valaki nevéről a szerződést áttenni a te nevedre csak úgy lehet, ha ő ahhoz hozzájárul, az illetőt meg nem sikerült megtalálni. De ez érthető is. Ő akkor lett pannonos, de szerintem egyik cég épp olyan, mint a másik.

igazságos 2012.02.14. 20:20:49

Csak a nevem, a telefonszámom, meg a kiszállítási cím maradt meg. A többit Belzebub megette.
XD
Hát, valahová kell küldeni a sok reklámújságot, na.

@dr. /DLA, phd, pdf / Manyecska: na, most már mindenki dr lett?

Én nem bizonygatom, rólam úgyis tudja mindenki, csesszétek meg.

@estrella negra: hirtelen ördög háromszögének olvastam, amit írtál. :)

XCat 2012.02.14. 20:24:48

@igazságos: Valamivel kompenzálni kell... van, akinek máshol esélye sincs rá. :)
A felettük állókat mocskolni meg mindig olyan népsport volt erre, amibe örömmel kapcsolódott be a csócsálék.

igazságos 2012.02.14. 20:32:37

@PsychoCica (4zsiráf): hát nem tudom egyébként, ha tényleg ilyen a Telenor ügyfélszolgálata...

Egyébként három éve vettem a Vodafonnál a telefont a webshopban, karácsonykor, meg vettem egy okostelefont előfizetéssel.

Azóta is az első telefont használom, az okost meg eladtam, mert minek, felesleges, az elsőt kikódoltattam, három éves telefont használom. Ennyi.

Egyébként ilyenkor együttérzek a posztolóval, hiszen ezt utálom a legjobban, vennék, lenne is miből, mert összekuporgattam a pénzt, erre a hülye szolgáltató, legyen az bárki, szarik intézkedni. Ilyenkor hagyom őket a vérükben fulladva, hát nehogy már én törjem magam, hogy náluk vásárolhassak. Az ilyenektől agybajt tudok kapni.

Csak Norris 2012.02.14. 20:37:00

@Horváth Lajos vagyok a hegyrűl,aki megb*sz egybűl: Akinek kommentelni van ideje annak hosszú posztokat olvasni is.:P

igazságos 2012.02.14. 20:37:52

@estrella negra: diétás kólát. Tudom, tudom.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.14. 21:20:46

hú..mindenki valentin napi vacsorán van..gyertyafény, szivsüti, csipkés fodros bugyi, plüss kutya, ja és virág, halk zámbó jimmi..stb..stb

Nevem Earl 2012.02.14. 21:25:23

Jó a posztoló stílusa, sokat mosolyogtam. Jó látni ugyanakkor, hogy már a gonosz multik is belátták, hogy a netes fórumok nem viccből vannak és kezelik a szitut.

Mylady 2012.02.14. 21:28:31

@batgirl: Nekem 2002-ben. De a családnak csak 2003-ban mertem bevallani. Az volt az utolsó nyugis év...

Mylady 2012.02.14. 21:30:14

@batgirl: Most olvastam: idén elmarad a Valentin nap. A számokból jól kiolvasható.
14-02-12 = 0

napalm 2012.02.14. 21:30:26

a többi szolgáltató is figyeli a homárt?
bejelentkezhetnének;)

LiberAll 2012.02.14. 21:32:06

Kedves László!

El*asztad!, főleg ott, hogy a telenort választottad. részesedés arányában, lassan a futottak még és a postafone között van. Ha telefont akarsz akkor a matávtól, akar mondani T-mobile, ha telefont és egy kellemesen használhatatlan hálózatot akkor vodafone-t (a térerő legyen veled) Esetleg még ha a szín alapján választól szolgáltatót, akkor Bluemobile az szerintem még szebb kéket használ, mint a teleroncs ;) :P
P.s.: Amúgy részvétem, főleg a kis srácot sajnálom :(

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.14. 21:38:17

@estrella negra: csak ne rám, óvatosan azzal a hányással..
@Dr. Mylady:
Hát a mai nap mérleg tényleg 0.
és hánynék is

Harlequin 2012.02.14. 22:14:57

@Macropus Rufus: akkor adok neked kölcsön 18ezer forintot, 1hónap múlva adjál vissza 20ezret, 2ezer forinton már nem kell fennakadni...

Tomato Leary 2012.02.14. 22:53:36

@asdf: ezt kérlek fordítsd le, ill. a kedves homár-t olvasó Telenor magyarázza meg, hogy miért is nem vonatkozik rájuk egy mindenkire vonatkozó törvény?
végre valaki a fontos dolgokat is észreveszi, köszi

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.14. 23:26:45

@Dr. Mylady: Ezen még gondolkodom. Egy éven keresztül dugdostad? Vagy azt mondtad rá, hogy ha-ha jól átvertelek benneteket, hiszen ez nem is telefon, hanem telefon alakú csokoládé... mingyá' bele is harapok.

Vagy hogy?

England win The Ashes! 2012.02.14. 23:42:37

@estrella negra: Hát még ha Csapon (Чоп) élt volna! :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.02.15. 00:11:30

@Telenor:
Hasztamannyana!
Én úgy tudom, hogy nálatok lehet mínuszba menni!
Ez most igaz, vagy nem?
A Kiricsi Karola nem dolgozik véletlenül ott?
Vagy a Kupon Kriszta?
Rengeteg kérdés....

Megdobbent 2012.02.15. 00:16:18

Telenor Tamara is idejar kommentelni, nabasszameg. Ezek csinalhatnanak lassan egy zenekart vagy vokalkorust vagy valamit, hogy dobalhassam oket nagy erovel burgonyaval. Csak ugy mondom. A poszter meg egy idiota.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.02.15. 00:25:28

@Megdobbent:
De ha azt vesszük, ez egy pozitív dolog.
Itt van már a Kupon Kriszta, meg a Telenor Tamara, meg a Kiricsi Karola, meg a lassan mindenféle szóvisző.
Most akkor már várnám szeretettel Bekő Tónit is, az autószerelők netovábbját.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.02.15. 04:10:43

@Atro: pedig tiszta. csak seggbe kéne rúgniuk a zugügyvédjüket. túl sok a rizsa, a lényeg (a kibúvó) a 17/1999 -ben van.

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.KOR&celpara=#xcelparam

5. § A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot

a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte;

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.02.15. 04:13:20

@batgirl: b+ ... leköptem a monitort ... miattad, most meg pucolhatom :@

Megdobbent 2012.02.15. 05:45:58

@Dr. Univ. Mag. Prof. Ctrl+C Ctrl+V Sün‼: Az bizony, de elvarom a tiszteletjegyet es a dedikalt CD-t, amint elkezdodnek a fellepesek. Gondolom ezzel te sem vagy maskepp. Igaz, a Toni kilog a sorbol, de csak megtalalja majd a helyet :)

Megdobbent 2012.02.15. 05:47:33

Oja telleg. Valahogy nem megy nekem ez az okadek valentinnap. Zasszonnyal allunk a vegyesbolr kasszajanal, felvonultattam neki vagy 5-6 pluss allatot, de elhajtott :/ Ugyhogy fel is hagyok a bagyadt kiserletekkel a tovabbiakban. Csak szolok.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.15. 07:00:58

@donfuligjimmy: hát egyebek közt erre is jó a nyál:)

i.diot (törölt) 2012.02.15. 07:47:38

@kaliban01: meg soha nem vettel uj telefont,ugye???
mert akkor tudnad,hogy kb.felig van megtoltve az akksi,siman ki tudod probalni(sot,kotelezo,kiveve ha vafasz vagy...)a funkciokat,hivasinditas,satobbi...
bar,ha szeretsz naponta visszajarni(megiscsak vadasz vagy...)akkor csak tessek...
:)))

amugy az volt man,hogy mobilot csak a lidlibol(es tenyleg...)???

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.02.15. 09:33:00

Te csak egy ügyfél vagy, mit rendelgetsz :D

kaliban01 2012.02.15. 09:46:06

@i.diot:
Nem járok vissza sehova.
Neten megrendelem és ha nem jó, visszaküldöm :)
Bár ha te szeretsz órákat tökörészni egy bótban, lelked rajta :D
Én inkább kihagyom.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.15. 09:46:14

de nagyon megszaladt a kommentelők száma ma..

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.15. 10:05:49

azért a 101 kiskutya sem kutya

vape 2012.02.15. 11:12:14

@Antalbaba:
Főleg, hogy a Lidl-ben már tényleg lehet mobilt kapni.:) Bár az nem telenoros, ha témobilos.

Prof. azsiráf.PhD. 2012.02.15. 12:58:49

@Megdobbent: a Malév Mihály még hiányzik..

Pdudas 2012.02.15. 13:06:51

En kb masfel honapja klikkeltem a keszletertesitore a T-mobile honlapjan (Domino WEB kartya). Tegnap jon az e-mail, hogy elerheto. Nosz klikk az e-mailben levo linkre - 'Sajnos ez a termek jelenleg nem elerheto!'

Szep valaszt kaptak az ertesito e-mailre hatridovel felmondassal mindenfele egyebbel megfuszerezve. Szorakozzanak massal!

yuhi 2012.02.15. 18:47:10

Köszönöm szépen a Homárnak, hogy kitette a levelem. Bíztam benne, hullámokat kelt majd. Reméltem azt is, a Telenorhoz is eljut a poszt híre, és lőn. Ma valóban felhívtak, holnap jön a telefon. Szereztek egyet. Örülök neki, hogy így alakult, bár meg vagyok győződve róla, ha nem kezdek hisztizni, másként végződött volna a történet. Köszönöm a hozzászólásokat is, hiszem, ez is nekem segített. Néhányra válaszolnék, csak röviden mert van, aki nem szeret olvasni: Ezt telót csak netshop-ban lehet megvenni. A gyerek 12 éves és azért veszek neki telefont, mert a jó édes anyja még a nettől is eltiltotta, amiért merészelt velem chat-elni. Azért pont ilyen telefont kap, mert viszonylag olcsó (itt igaza lehet Vászkának) és jól néz ki. Valószínűnek tartom, hogy úgyis elveszik tőle, vagy amilyen az ex új pasija az első idegesebb napján a falhoz vágja. Erre nem biztos, hogy drága készüléket kellene feláldozni. A húsz éven lehet csámcsogni, kerekített adat :) Nem voltam tiszteletlen senkivel sem szóban, sem írásban. Bízom benn, hogy mindenkit kielégítettem, akinek hiányérzete van, annak javaslom a night-klubokat. Tisztelettel, Juhász László sk.

XCat 2012.02.15. 19:20:41

@yuhi: Nem akarok ünneprontó lenni, de a telefont elvenni sem bonyolultabb, mint a nettől eltiltani.

Legyél nyugodtan tiszteletlen ha rászolgál valaki, meglátod, sokkal később visz majd el a rák.

Pannonéknek meg úgysem tudsz olyat mondani, amit már ne hallottak volna. A többinek sem.

yuhi 2012.02.15. 19:30:33

@PsychoCica (4zsiráf):
"a telefont elvenni sem bonyolultabb, mint a nettől eltiltani"
Igazad van, de ez már egy teljesen más jogi helyzet.

XCat 2012.02.15. 19:35:04

@yuhi: Amennyiben? :)
12 éves gyerek esetében a következőképpen szokott kinézni az anyagyerek kommunikáció köbö; "ez van, ha nem tetszik, akkora pofont kapsz, hogy a fal adja a másikat."

Egyébként ahogy elnézem, a kedves mamával ti a kiskorút huzigáljátok, ami egy nagyon jó játék tud lenni alkalmasint (élelmesebb kiskorúak szépen profitálnak belőle), de ha sokat szívózol, anyuka garantáltan ki tud cseszni a kölykkel. És ha azt érzi, hogy téged egy parányival is jobban szeret az a kölyk, én biztosítalak, hogy ki is fog.

Valahogy a nőcével kéne inkább kiegyezni. Szerintem.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.15. 19:44:18

@yuhi: Hinnye!
No, csak bátran.
Sok szerencsét!

yuhi 2012.02.15. 19:51:32

@PsychoCica (4zsiráf):
A netezés egy cselekvés, amit megtilthat neki akármilyen indokkal, mert a bíróság az ő nevelésében helyezte el. De elvenni valakinek a tulajdonát más kategória. Szerintem.
A kommunikáció valóban így zajlik sajnos.
Kínosan ügyelek rá, se a fiamban se a lányomban ne alakuljon ki az az érzés, hogy azért szeretjük apát, mert anyagilag jobban megéri. Anyuka egyébként már most keresztbevágta a gyerekek jövőjét a saját érdekei miatt, de ez egy hosszú történet.
Próbáltam vele szót érteni, de nem sikerült. Az okokat lehet keresni, úgy vélem nem változtatna semmin.

XCat 2012.02.15. 20:14:34

@yuhi: Naigen... hát reméljük jól alakul azért. Ha korábban nem, 6-7 év múlva, csak azt ne hagyd, hogy megutáltasson téged velük.

Ebben a tulajdonelvevősben nem vagyok biztos, szerintem kiskorúnak nincs saját rendelkezési joga, de fene tudja. Lehet igazad van.

Kitartás. :)
Nettől eltiltással sokkal jobban árt a gyereknek, mert az nem tud tanulni.

Mylady 2012.02.15. 21:26:49

@estrella negra: Hát az úgy volt, tisztelt bíróság, hogy akkoriban már nem otthon éltem. Amikor meg hazamentem két-háromhavonta 1-2 napra, akkor szépen beraktam elnémítva a táskámba és csak titokban, meg a fürdőszobában nézegettem és sms-ben kommunikáltam. Aztán muszáj volt bevallani, mert már tényleg mindenkinek volt az országban.
De tök jó volt, mert nem tudtak elérni.

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.15. 21:38:07

@Dr. Mylady: Ezt az életképet megpróbálom elképzelni- mindenki vígan telefonoz, te meg a kádba' silabizálod az üziket.

holysmoke0523 2012.02.16. 13:35:17

Juhász László
Köszönöm szépen a közbenjárást,
megkaptam a csomagot.
2 órája · Tetszik

Na csak lesz még poszt. A következő arról fog szólni,hogy
1 nemeztatarifátakartam
2 hogynemlehetletiltani
3 szaraszervÍz
4 valami fasság

yuhi 2012.02.16. 19:46:38

@holysmoke0523: Gondoltam, lezárom magamban a történteket, de erre kénytelen vagyok még reagálni. Már csak azért is, mert ugyan ma fél 11 körül megkaptam a rendelt telefont, de kb. egy óra múlva megint felhívtak a Telenortól, hogy nagyon sajnálják, készlethiány miatt nem tudnak szállítani. Jót mosolyogtam, és megnyugtattam a hölgyet, minden rendben van, legalább is ezen az oldalon.

Úgyhogy kedves hozzászóló, téged is szeretnélek megnyugtatni - így a százakárhanyadik komment után - hogy:
1. De igen, ezt a tarifát akartam,
2. Ezt a kártyát nem kell letiltani, ha megunná a gyerek, egyszerűen elfelejtjük,
3. A telefon nem az a kategória, amit szervízbe szokás vinni. Ha elromlik, veszek másikat.
4. Ha a saját tömjénfüstödből egy pillanatra letekintenél rám a kekec, hisztis vásárlóra, ugyan mondd már el nekem kérlek, milyen egyéb "fasság"-ra gondoltál?

asdf 2012.02.18. 13:05:50

@Atro @Tomato Leary
Nem tudom leforditani, en sem ertem (szerintem az sem, aki irta :P). Jogilag mindenesetre szerintem nem tudja megallni a helyet, tavollevosnel el a 8 nap es csokolom.

@donfuligjimmy:
Rendelek a telenor netshopbol egy telefont, mobilelofizetes rendelese/meghosszabbitasa nelkul. Ezesetben nincs szo semmilyen szolgaltatas nyujtasarol, es az 5.§-egyik kibuvos tetele sem el, ergo elallhat a vevo. De szerintem meg ha azzal rendelnem is, akkor sem elne az 5.§/a, mert akkor az meg ket kulon szerzodes, egy szolgaltatoi meg egy adasveteli.

asdf 2012.02.18. 13:09:41

@Atro: @Tomato Leary: lasd az elozot
süti beállítások módosítása