Tékozló Homár

Pénz vissza nem térítés a Pasion4Fashionnél (frissítve)

2012.02.16. 15:15 | jackyll | 211 komment

Kamilla két hónapja várja, hogy karácsony előtt visszaküldött ruhája árát visszakapja:

UPDATE 02/17: Megjött a pénz:

2 hónap várakozás után valami csoda folytán (vagy inkább a Fogyasztóvédelem közbenjárására?) befutott a termék ára (17 ezer Ft), de persze a kiszállítás 1.290 Ft-os díját benyelték (ami még járna a jogszabály szerint), de ez már a kisebb gond.

November végén gondoltam egyet, hogy karácsonyra meglepem magam egy csini cuccal és a választásom a Pasion4Fashion termékére esett (hmm, hiba volt). Áru megrendel, két hét múlva, de ígért időben megérkezik, futár kedves, pénz kifizet utánvéttel, mindenki hepi… Egy darabig. A termék azonban nem lett jó, így 2011. december 19-én mertem élni az elállási jogommal. Természetesen 8 napon belül visszaküldtem nekik, ahogy azt kell, tértivevénnyel persze. A tértivevényen látszik, hogy másnap, december 20-án át is vették a küldeményemet. Ezekben a napokban felhívott a cég egyik ügyfélszolgálatosa, jelezte, hogy megkapták, és felajánlotta, választhatok, hogy a Pasion4Fashion fiókomban jóváírják a termék vételárát, ami állítólag azonnal megtörténik és majd levásárolhatom, vagy kérhetem a pénz visszatérítését is, de az 30 nap (ahogy azt a jogszabályban is előírják, bár ott az is szerepel, hogy haladéktalanul, de max. 30 napon belül). Naiv módon a pénzemhez ragaszkodtam.

Egészen a 45. nap környékéig türelmesen vártam a pénz visszatérítésére, majd emailben érdeklődtem, hogy mégis mikor számíthatok rá. Semmi válasz, ezért a következő nap telefonon is érdeklődtem. Akkor az volt a válasz, hogy valami hiba történhetett, de azonnal utánanéznek és intézik. Na ez volt két és fél hete. Mivel akkor sem történt semmi, ezért tovább próbálkoztam. E-mailek, amelyek közül egyre sem kaptam választ. Telefonon is kerestem őket, párszor leráztak, ígérve, hogy a kolléga utánanéz és visszahív, na erre is várhattam ismét hiába. Én ostoba még mindig hittem a mesében, hogy tényleg csak valami hiba történt, ők is emberek, megesik az ilyen. Kb. 1,5 hete megígérték, hogy azonnal utalnak, akkor vártam 2-3 napot, pénz sehol, így ismét telefonáltam. Állítólag február 9-én tényleg átutalták számomra az összeget, ma, február 15-én a pénz még sehol. Az egyik ügyfélszolgálatos ígért egy bizonylatot az utalásról, amely email azóta sem futott be. Amikor a bizonylat után érdeklődtem, kiderült, hogy a Freemail-es címemre küldték, amivel csak annyi a probléma, hogy sosem volt ilyen… Igaz előző nap bediktáltam nekik a Yahoo-s címet, tényleg könnyel félreérthető a kettő (mellesleg a pontos e-mail címem benne van a rendszerükben, mivel regisztrált felhasználó vagyok, e nélkül bajos lenne a rendelés).

Újra e-mail cím egyeztetés, állítólag küldik a bizonylatot, ami újfent elveszett az éterben. A főnök természetesen jó ideje és még sokáig külföldön van, az irodavezető épp elment vagy megbeszél, netán hosszas telefonban van és hasonló kifogások, az ügyfélszolgálatos pedig sajnos nem tud segíteni, mert nem kompetens, aki meg az ügyemet állítólag intézi, hát az anyukája kórházban van. Legalább találnának ki valami normális kifogást vagy lenémítanák a telefont, hogy ne halljam az ügyfélszolgálatos sutyorgását azzal az „kompetens” kolleganővel, aki épp az anyukájánál van a kórházban. Vagy lehet, hogy az iroda a kórházban székel? :) Hát, nem túl kreatív a banda. Természetesen azokhoz a britekhez sem tudnak semmiféle kontaktot adni, akik majd/már a pénzemet utalják (a webshop tulajdonosa, ha jól tudom, egy brit cég).
 
Mostanra kicsit sok lett nekem az ígéretekből és a várakozásból, ugyanis lassan 60 napja várok a visszatérítésre a jogszabály szerinti 30 nap helyett, még hülyének is néznek, nem válaszolnak az emailekre, nem hívnak vissza, amikor ígérik, tojnak a vásárló fejére. Ezért úgy döntöttem, rábízom a dolgot a Fogyasztóvédelemre és a Homár powerre J  Ráadásul a webshop szerződési feltételeiben az szerepel, hogy a kiszállítás díját nem térítik meg a vevőnek elállás esetén, pedig a jogszabály szerint a vásárlót ilyen esetben csak a visszaküldés költsége terheli (és ezt talán sok vásárló nem tudja, így könnyen megrövidíthetik őket).

Alapvetően nem vagyok hepciás ügyfél, ez esetben is türelmesen és jóhiszeműen vártam, de ez a fajta ügyintézés, ez a „rá sem bagózunk a vásárlóra” hozzáállás nagyon kicsapta nálam a biztosítékot.
 
Üdvözlettel,
Kamilla

 

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 19:01:49

@batgirl: @batgirl: azt elhiszem, hogy láttad. Meg azt is, hogy volt ijen elvetemült ötlet.

Ellembe az akori robbanószerek, ojan mennyiségbe, amit egy átlagos kutya el tudott szállítani, egy panzerbe vagy tigrisbe sok kárt nem tettek, ellembe mire nagy mennyiségű tank fészkelte be magát, monnyuk Sztálingrádnál, addigra a benszülöttek meg a vöröskatonák már rég megettek minden négylábú állat.

@estrella negra: kísérlet elhiszek, de tömeges bevetéset és harci sikeret nem.

Amúgy aztat tuttad, hogy a lépfene is II. VH-s örökség? Brit találmány, amit kenki közreműködéssel fejeztek be. Saját élőemberes kísérletekkel.

XCat 2012.02.16. 19:02:32

@estrella negra: Hát mert most aztán sokkal jobb a lovaknak. Jaj paci, jaj de szép, jaj de szeretlek, jaj cocózunk rajtad.
Aztán paci kiöregszik, fejbebasszuk, megnyúzzuk, szépen megy táskának a bőre, a szőrével meg valamit kitömünk, a csontjából enyvet főzünk, a húsából virsli lesz. De mi szeretjük a pacit, és megbecsüljük, mert az micsoda csodálatos állat.
Kétségkívül csodálatos, hogy mennyire felhasználható az utolsó porcikájáig, de nem biztos, hogy a ló szemszögéből is ez az abszolút szeretet megnyilvánulása.

Akkoriban sokkal korrektebb volt, ha leölték őket harcban, és eltemették egészben.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.02.16. 19:04:59

@Zirowe: engem a yahoo 12 eve ingyen es husegesen es kivaloan szolgal
ettol meg lehetek sikertelen, de ez van

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.16. 19:07:42

@Rosszindulatú Vászka: @Rosszindulatú Vászka:
korhű filmfelvétel volt, láttam felrobbanni a kutyát és a tankot. aztán lehet, hoyg csak mese volt, és engem itt etetnek, mert blondi vagyok. Bár az nem volt kiirva

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 19:10:57

@PsychoCica (4zsiráf): bölcsész rinya.

Az állat az Úr étkül teremté az embernek.

Nomeg kevés ló él tartalmas élet.

@hagyma: uncsi vagy. Nincs benned semmi kalandvágy? Mer a frímélt egy csomó webes felület nem fogaggya el, ha regelni akarsz vele, van mikor napokig döglődik és nem tucc belépni, nem ritka, hogy 8-12 órát kóvájog a levél, mire a frímélrre megérkezik, meg ijenek. Mókás cucc.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 19:22:11

@batgirl: azok az archív filmek, amiket mutogatnak a dukufilmekbe, még azelőtt készültek, hoyg a fcrejtamás volumenű igazlátó tévések megszülettek volna. Azok mind az illető hadsereg profi propaagndaosztájának megrendezett filmjei, egy se spontán dokufilm.

Csudafegyver meg volt számtalan. A németek is csináltak egyméteres elektronyos tankmodellt, amit rádióval lehet irányítni, oszt a legnagyobb sikere az volt, hogy a szöveccséges katonák dodzsemeztek vele, míg le nem mereültek.

Meg volt mindegyik seregnek baromnagy tankelhárító puskája - pl. a japóké 70 kilós volt és négy ember cipelte, egy meg lőtt vele - csak épp a panzer meg sörmen páncélt nem vitték át, meg akkorát rúgtak, mint egy szamár, ellembe a képeken meg filmeken atomjól néz ki.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.02.16. 19:22:32

@Rosszindulatú Vászka: 8-12??? Írd át a neved ... Csókos Vászka. Nekem van, hogy 4-6 napig kóvályog a frímél bugyraiban 1-1 levél (ma is egy tegnapit kaptam meg).

XCat 2012.02.16. 19:22:43

@hagyma: Meg citroméleset is, mert a freemailtől egy van ami szarabb, és az az.

@Rosszindulatú Vászka: Én embert sem ismerek sokat, aki igen. Ettől függetlenül zokon venné, ha 45 éves kora után táskát varrnék a bőréből...

XCat 2012.02.16. 19:25:23

@Rosszindulatú Vászka: Hogy mondhatsz ilyet, hogy megrendezett! Putyik is tökvéletlenül talált búvárkodás közben antikságokt! Mer ő ilyen szerencsés faszacsávó. Na.

Japcsitémában a Levelek IvoJimáról, az teccett.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 19:28:18

@donfuligjimmy: na jóvan, bevallom, nekem eddig a csúcs egy másfél éves levél volt.

@PsychoCica (4zsiráf): nekem is Clint az egyik kedvenc rendezőm.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.02.16. 19:31:20

@Rosszindulatú Vászka: nem mindegy milyen level, van amit jobb nem meg kapni

XCat 2012.02.16. 19:32:36

@Rosszindulatú Vászka: Engem nem érdekel, ki rendezi. Mennyire van egyben az egész, aztán kész. Ez nagyon.

Hogy mennyire történelemhű, azt nem tudom, de akár az is lehetne.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 19:37:56

@PsychoCica (4zsiráf): hát a Clint filmek többnyire nagyon rendbe vannak. És az elég korrekt cucc, főleg, hogyx megcsinálta az elelnérdekelt szemszögből is a cuccot egy másik filmbe.

XCat 2012.02.16. 19:40:31

@Rosszindulatú Vászka: Azt nem néztem végig, uncsiztam közben. A japánokat szeretem, nagyjából kihozták magukból amit lehetett. Most is megteszik. Elvégre az egyetlen istenektől származó faj. (mi csak hazudjuk. :) )

Kár hogy nem születtem japánnak, de jó lenne egyszer ott élni.

lordjim 2012.02.16. 19:45:44

@estrella negra: Hágd meg a kecskét,lesz túró (görög partizán közmondás)

lordjim 2012.02.16. 19:54:13

@batgirl: Két vegazsidó utazik a vonaton

XCat 2012.02.16. 20:01:25

@lordjim: És az ingyen disznóhús a téma? :)

Mylady 2012.02.16. 20:36:48

@Rosszindulatú Vászka: Jawohl, jawohl, ich liebe alcohol. Ich liebe Wein, ich liebe Bier und drink n roll.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 20:37:19

Ebbe a Zortszágba most eléggé sokan örülnének, ha ingyen lenne a gyesznóhús. Monnyuk én is.

igazságos 2012.02.16. 20:46:02

Itt megakadtam:
Egy darabig. A termék azonban nem lett jó, így 2011. december 19-én mertem élni az elállási jogommal.
Most, akkor egy darabig jó volt, aztán meg hirtelen nem lett jó???????? A csini cucc mit takar, ruhát, cipőt, egyebeket, satöbbi? INTERNETEN RUHÁT NEM RENDELÜNK, vagy csak nagyon kivételes esetben, korábban az adott cég üzletében vett ruhát. Mert a ruhát, azt úgy veszi a normális ember, hogy bemegy egy boltba, felpróbálja, ha jó, meggondolja, megveszi, esetleg később visszamegy, ha tudja, mikor szokott lenni ott leárazás. Ennyi. Na, de ruhát internetről? Esetleg cipőt, táskát, kiegészítőt.

@Rosszindulatú Vászka: csak sajnos nincs inggyé, hacsak nem vagy bodzaszedő, meg politikus, és ezt az emberek képtelenek felfogni, hogy az ingyenélés kiváltság, és csak a felsőbb köröknek adatik meg.

England win The Ashes! 2012.02.16. 21:14:03

@Rosszindulatú Vászka: Az a hatodik.

@hagyma: Milyen megye?

@igazságos: November végén rendelte, cirka két hét múlva megkapta. Ha pár napig gondolkodott rajta, hogy visszaküldi, akkor már nem is olyan távoli dátum a dec. 19.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.16. 21:16:37

Látom még itt vagytok:)
Apti a másikon egy csomó viccet tett fel, annyit röhögtem, de annyit..haláli:))

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.16. 21:36:13

a csini cucc női körökben általában ruhát jelent

igazságos 2012.02.16. 21:38:41

@Rosszindulatú Vászka: mondom, jó volna tudni, mit rendelt. Olvasni nem tudsz már?

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 21:40:09

@batgirl: Vagy táskát, vagy cipőt, vagy smukkot, vagy sapkalapt, vagy övet, vagy kendőt, vagy kesznyűt, vagy bross, násfát, nyaklánct ésatöbbi...

A Pasion4Fashion meg napszemcsisopp, már montam.

igazságos 2012.02.16. 21:40:26

@Dr Jozef Vengloš: egyébként ezt sokan csinálják, hogy megvesznek rohadt drága csizmát, hordják pár napot, majd szépen visszaviszik, ugyanezt drága farmerokkal, felsőkkel. Ahol ezzel bepróbálkoznak, és bejön, oda többször visszatérnek.

igazságos 2012.02.16. 21:41:26

@Rosszindulatú Vászka: csini cucc nem jelent táskát, kiegészítőket, az tényleg ruha, felső. Táskára nem mondjuk, hogy csini, hanem azt, hogy szuper.

igazságos 2012.02.16. 21:43:58

@Rosszindulatú Vászka: aha, köszi, bocsánat.

De akkor nyugodtan kiírhatta volna, ennyi.

Azon akadok fel, hogy egy darabig hordta, aztán mégse kellett. Szemüveget még annyira sem választunk webshopban, hiszen előtte azt is fel kell próbálni, jól áll-e, tükör előtt, megnézni mekkora, hogyan áll.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.16. 21:45:05

@Rosszindulatú Vászka: van ott egy olyan bizgentyű, hoyg terméklista:)))

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 21:48:52

@igazságos: nem tudom, csak tippeltem :)

de azt már többször is

England win The Ashes! 2012.02.16. 21:56:30

@Rosszindulatú Vászka: Meg kell hogy védjem igazságos kolleginát, de nemcsak napgépet (by kőtechnós poszt) árulnak. Úgy láttam, főleg cipőt, néhány táskát, egyféle pólót és pár egyéb kiegészítőt. De ez itt nem a reklám, hanem a reklamáció helye.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.16. 22:04:07

egyezzünk ki egy klassz táskával, mert számomra hihetetlen, hoyg egy karácsonyra valaki napszemüveggel lepi meg magát.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.16. 22:10:20

@Dr Jozef Vengloš: aki nem velem, az ellenem!

@batgirl: ne égessed már maagd ezzel netsoppal. Egy ijen igényes kommenternek nemár egy ojan prolis Versacce vagy DG, de minimum egy Hermes dukál. Nem? De. Naugye, én megmontam!

Xezs 2012.02.16. 22:10:56

Nem túl bizalomgerjesztő egy név ez a Pasion4Fashion.

bundas01 2012.02.16. 22:15:35

A tudatos vásárló.
Megrendeli a webshopból, mert úgy a legolcsóbb.Mégse tetszik neki.Visszaküldi.Ott rohad a bolt nyakán, de neki nem számít.Joga van hozzá.Annyi esze persze nincs, hogy mielőtt berendel, elgondolja, hogy valóban kell-e neki a ruha.
Még a visszautat is ő fizesse?Rablás.Igaz benne van a vásárlói feltételekben amit beikszelt, na de azt ki olvassa?
Mivé lesz a világ ha az ember már össze-vissza nem rendelgethet szirt-szart a webshopokból amit aztán 8 napon belül ingyen visszaküldhet???

buksikutya 2012.02.16. 22:16:08

legalabb a bolt cimet irnatok le rendesen. (ez igaz a posztolora es a szerkesztore is)

Jameson14 · http://moneymakingonthenet.blogspot.com 2012.02.16. 22:29:33

Internetes Pénzkeresés Valódi munkával ! NEM MLM es NEM KATTINGATÓS és reklámnézegetős emailozos baromság! Valódi munkák! : moneymakingonthenet.blogspot.com/

XCat 2012.02.16. 22:36:58

@Jameson14: Megtennéd kérlek, hogy belefekszel egy árokba, és darabjaidra bomlasz?
(a nap hátralévő részében ilyen választékos leszek.)

XCat 2012.02.16. 22:38:52

@bundas01: A boltnak persze jogában állna más feltételeket szabni, de vakítsuk a parasztot, úgysem él vele, aztán majd jobban rendel. Aztán ha háromévenként egy mégis számonkéri rajtatok a saját szabályaitokat, az egy utolsó aljadék geciláda, hát hogy képzeli, hogy ugráltat itt benneteket.

Nemde? :)

bundas01 2012.02.16. 22:44:03

@PsychoCica (4zsiráf):
A boltnak nem áll jogában más feltételeket szabni.Törvényi kötelezettsége van.

XCat 2012.02.16. 22:47:28

@bundas01: Ebben az esetben a törvényhozón kéretik számonkérni, nem a vásárlón. Az csak él a jogával. Ugyanúgy, mint amikor átmegy a zebrán, és akkor sem csaphatod el, ha éppen NAGYON indokolt dolog miatt nagyon sietsz. Olyankor zebra van, az meg ha akar, akkor megy. Itt meg ez.

XCat 2012.02.16. 22:48:37

De rohadtul unom már ezt a kommentelgetést....

bundas01 2012.02.16. 22:55:52

@bundas01: A mai világban a törvényhozón SEMMIT nem lehet számonkérni.

bundas01 2012.02.16. 22:56:58

@PsychoCica (4zsiráf): "A mai világban a törvényhozón SEMMIT nem lehet számonkérni." hoppáhoppá mellément...

England win The Ashes! 2012.02.16. 23:05:16

@Rosszindulatú Vászka: Jawohl, Herr Standartenführer (avagy Да, товарищ полковник!)!

Megdobbent 2012.02.16. 23:53:32

A csini cuccok egy ido utan ellened fordulnak.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 07:04:30

@Rosszindulatú Vászka: Nem tudod eldönteni, de azért jól esett volna, ha azt mondod, hogy,
"dehogy vagy sznob, megérdemled"

:)

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.17. 07:54:55

@batgirl: Én nem vagyok sznob.
Kérdezz meg bárkit. ...aki számít.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.17. 08:09:14

@batgirl: na haggyálmár az ijen beugratós kérdésekkel, ennyire nem vagyok amatőr!

Felismerem ám, ha nincs jó válasz ingerszegényen.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 08:24:48

ugyan már, eszembe sem volt beugratni.
Különben is elég profi vagy te, ne szerénykedj.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.17. 08:55:40

@batgirl: >>Nem tudod eldönteni, de azért jól esett volna, ha azt mondod, hogy,
"dehogy vagy sznob, megérdemled"<<

Na, ez az a pont, ahol a férfiagy és a nőiagy homlokegyenest különbözik.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 08:57:29

@atpijkamo: hát mit csináljak?? mégis csak nőből vagyok

Rosszindulatú Vászka 2012.02.17. 09:07:03

@atpijkamo: ugye, hogy ugye? Ehhez hasonló dialektika várhatóságának észlelése előtt már sivít a riasztónk a Zagylebenyünkbe és elménk készenléti harcállásba merevedik minden sunnyogáskapcsolóval együtt.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 09:28:50

@atpijkamo: @Rosszindulatú Vászka: én is tudnék regélni a férfiagyról, mint külső szemlélő! Mert a dolgok nem olyan egyszerűek, ahogy a ti agyatok működik.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 09:33:58

@Rosszindulatú Vászka: csak szólnék hogy nem tudok kommentelni a homokozóban

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.17. 09:34:08

@batgirl: "tudnék regélni a férfiagyról"

Na, na, mondjad!

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 09:37:46

@atpijkamo: dehogy is! nem keresem én a bajt:))

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.17. 09:38:22

@batgirl: Hát most se derül ki az igazság.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.17. 10:28:51

@atpijkamo: ez is valami talányos női perverzió, hogy érteni meg magyarázni kéne a dolgokat. Oszt minek? Mér nem jó úgy ahogy van, a f@szér köll feleslegesen bonyolítni?

A sör, a pina, meg a rákkendroll akkor is jó, ha nem értem.

VIC20 2012.02.17. 10:30:19

Közjegyző, fizetési meghagyás, ennyi.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.17. 10:32:55

@Rosszindulatú Vászka: Hát nem tudom. A dolgok megértése racionális dolog, és az a férfiagyra jellemző tünet.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.17. 10:35:16

@atpijkamo: nem általánosan és életszerűen.

Példul, ha kapsz egy jó nagy tányér konkrét ételet, akkor, ha megetted, elönt az alhasi vérbőség okozta boldogságos buddha álalpot, nem agyat növesztesz a vacsorád előéletéről és lelkivilágáról, senem a hejedrőla Viuláguniverzumba.

De semmiképpen se spekulálsz rajta, hogy mi volt a hiba az étek aggyusztálásába, ileteve ilelt-e az eszcájg meg a bor/sör a fogáshoz meg ijenek.

Teccikérteni.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.17. 10:38:48

@Rosszindulatú Vászka: Azok felesleges kérdések.

- Milyen volt az ebéd?
- Jo.
- De te soha nem mondasz semmit. Nagyon jó volt? Vagy lehet rajta valamit javítani?
- Hát a levesben lehetett volna egy pöttyet kevesebb só...
- Neked semmi se jó! Egész délelőtt gürizek, hogy meglegyen neked a vasárnapi ebéd, és ezzel hálálod meg! szívtelen dög!
- Mmmmm....

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.17. 10:43:01

Volt már zsidózás? Lesz új poszt?

Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion Pasion4Fashion

pengusz 2012.02.17. 10:43:24

Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy ha nem küldik azonnal a pénzedet (kamatokkal természetesen), akkor átadod az ügyvédednek a további intézkedést, és megindítod a cég felszámolását :)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 10:45:31

@Rosszindulatú Vászka:
@atpijkamo:
nem ér!
fáj a fejem, semmi nem jut eszembe, amivel porig tudnálak benneteket lenyomni!
De, majd eljő az én időm!

estrella negra · http://kismalac.blog.hu 2012.02.17. 11:06:07

@batgirl: Ez a 'fájafejem' valami dzsolidzsóker lehet a lányoknál.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.17. 11:11:51

@estrella negra: hagyd a picsába, inkább hidd el neki, sokkal eccerűbb és kényelmesebb az neked.

@batgirl: jóvan akkó lehúzzuk a redőnöt is, ne hasgassa a nagy fény. Mink tudunk félhomájba is dögleni a tévé előtt.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 11:18:50

@Rosszindulatú Vászka: köszönöm, lehalkítanád a tv-t is, és ne szuszogj hangosan.

@estrella negra: nem használom jokerként, én egyszerűen megmondom, hoyg most menj a pokolba, nincs kedvem büdös sörszagú, félrészeggel szeretkezni.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.17. 11:21:01

@estrella negra: Sőt mi több, a genderizmus előretörésének a jeleként az emancipuncipált férfiaknak is szokott időnként fájni a feje...
@atpijkamo: Csak javítani szeretném az ide találási esélyét azoknak, akik a Pasion4Fashion-t keresik.

Rosszindulatú Vászka 2012.02.17. 11:28:00

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: továbbá, elég együtt leélt év után a férjnek is pont akkor fáj a feje, mint a nejének. Sőtmitöbb!

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2012.02.17. 11:30:48

@Rosszindulatú Vászka: Az enyém már lassan gyakrabban, így 25 együtt leélt évhez közeledve...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 11:33:51

Ezt valamelyik filmben ellőtték poénnak.
A sok szexes nap után egyszer a férj mondta, hogy "fáj a fejem".
akkor jó poén volt:)

cicmen (törölt) 2012.02.17. 11:49:07

@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Volt már zsidózás? Lesz új poszt?

Pasion4Fashion

:)
Amit a Pasion4Fashion csinál, az üzlet!
Ezért szidni őket, antiszemitizmus! :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.17. 11:53:08

Este a férj egy pohár vízzel és egy tablettával lép a hitvesi ágyhoz.
- Mi ez? - kérdi a nej.
- Aszpirin.
- De hát nem fáj a fejem.
A férj elfobja a poharat.
- Akkor dugunk!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.17. 11:54:47

Este, sötét, hitvesi ágy.
- Na, haggyál már, holnap a nőgyógyászomhoz kell mennem.
Hosszú csönd, majd megszólal a férj:
- A fogorvosodhoz ugye nem mész?
...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.02.17. 11:57:40

@batgirl: "nincs kedvem büdös sörszagú, félrészeggel szeretkezni."

1) Igyon meg egy vödör kávét.
2) Fürdés.
3) Fogmosás.
4) Dezodor.
5) Szászpré.
6) Kössön a farkára egy rózsaszín masnit.

Így jó?

cicmen (törölt) 2012.02.17. 12:05:48

@atpijkamo: 6) Kössön a farkára egy rózsaszín masnit.

A fülére meg estleg fel lehet lógatni egy wunderbaumot!

cicmen (törölt) 2012.02.17. 12:11:01

@atpijkamo: Este, sötét, hitvesi ágy.
- Na, haggyál már, holnap a nőgyógyászomhoz kell mennem.
Hosszú csönd, majd megszólal a férj:
- A fogorvosodhoz ugye nem mész?

Erre megsértődik és letahóz!

Sokorai_Atala 2012.02.17. 12:13:00

@batgirl: sajnos nekem most tényleg fáj, pedig senki nem közlít:)

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.02.17. 12:14:26

@atpijkamo: a rózsaszín masnitól eltekintek:)
@Sokorai_Atala: nekem is

FDToth 2012.02.17. 14:08:13

Eltekintve attól h megjött a vételára, nyugodtan írj az NFH-nak, büntetni fogják őket;)

dr. _mmm_ 2012.02.17. 15:00:50

Azért a visszautalt pénz mellé:
- kéne még egy töredelmes bocsánatkérés, némi kompenzáció felajánlásával a cég részéről

- Egy normális büntetés, hogy még véletlenül se próbálják meg legközelebb ezt mással eljátszani

XCat 2012.02.17. 15:04:19

@cicmen: Fogod a porszívót, lecsavarod a kefe részét, és kreatívan használod. Házastársat nem zaklatod, hanem megleped egy másik porszívóval, ha a porzsákcserét nem sikerült elsunnyogni.
Boldog háztartás van. Na.

XCat 2012.02.17. 15:07:17

@estrella negra: Úgy értik, hogy undorodnak tőled. Csak a lányokat valamilyen érdekes, értelmetlen és abszolút ostoba megfontolásból arra szocializálják, hogy ne azt mondják, ami van, hanem valami egészen mást.

Valami duplagondol gyakorlat lehet a gyerekszüléshez, meg a hímállat később elviseléséhez, és eltartásra kénszerítéshez (apuka nem is egy undorító féreg kicsim, ő így szokott - szabadonválasztottevékenységbehelyettes ítendő- )

isti77 2012.02.17. 15:54:32

A történetnek csak a szállítási díj vissza (nem) térítést illető részéhez szeretnék hozzászólni (a többit illetően jogos a felháborodásod).
A szállítási díj akkor jár vissza, ha az eladónak felróható ok miatt hiúsult meg az üzlet (pl. ha a ruha szakadt, szabás,- varráshibás, színhibás, nem olyan, amilyennek leírták/bemutatták a webshopban stb.)
Ha neked róható fel az elállás oka (mondjuk meggondoltad magad, mégsem tetszik, nem jó a méret), akkor nem jár vissza, elvégre a szolgáltatás (a kiszállítás) teljesült, miért kellene visszaadniuk az árát, ha nem is ők tehetnek róla, hogy visszaadtad?
A posztban csak annyit írtál, hogy "A termék azonban nem lett jó", a megfogalmazásból feltételezem, a méret nem volt jó. Ha így volt, arról nem ők tehetnek.

Píter 2012.02.17. 16:56:29

A poszt jogos volt és most már "örülni" is lehet: nagy nehezen, de visszaszerezte pénzét a posztoló.

Igen a cég ócska szar stb., több kompenzációt kellett volna adniuk ezek után stb., de normál esetben az égbekiáltó baromság, hogy a szállítási költséget is meg kellett volna téríteniük. Az csak - ahogy előttem már @isti77 is leírta - bizonyos esetekben jár vissza, jelen esetben még véletlenül sem.

Jameson14 · http://moneymakingonthenet.blogspot.com 2012.02.18. 21:35:26

Valódi pénzkeresés nem MLM és nem kattingatás! Valódi munka , valódi pénzel , természetesen nem kell semmit befizetni és csak dolgozni kell , rengeteg fajta módszer a pénzkereséshez : moneymakingonthenet.blogspot.com/

Xezs 2012.02.18. 23:10:38

@Jameson14: Ó máris rohanok. Barom.
süti beállítások módosítása