Tékozló Homár

Pozitív ikeás történet: megtalálták a csavart

2012.04.24. 09:26 | jackyll | komment

Epikus küzdelem tanúja lehetett Anikó a szombat esti extázis előtti Ikeában. A csavart először a neve alapján próbálták megtalálni, és kellett vagy egy fél tucat ember, amíg megtalálta az igazit:

Valami olyasmi történt ma este velem, ami miatt billentyűzetet ragadtam, mert talán ellenpélda a sok rossz IKEÁ-s történetre. Cégünk nagyobb irodába költözött, így több asztalra volt szükségünk. Az IKEA Galant sorozatából néztünk ki öt darab asztalt (A-lábakkal), összesen majdnem 300 000 forint értékben. Hétfőn nyitásra mentem az Örs vezér téri áruházba, ahol mindent kiválasztottam, kifizettem, majd kértem házhozszállítást. Itt három-négy dolgozóval kerültem kapcsolatba: mindenki kedves, figyelmes, segítőkész volt. A házhozszállításnál sem volt semmi gubanc, nem kevertek el vagy össze semmit, a dobozokban is benne volt az összes alkatrész, álomszerű . Összeszerelés közben erőskezű kollégám sajnos az egyik asztal lábát olyan erősen húzta meg, hogy a lábat az asztallaphoz erősítő csavar feje elvált a szárától. Semmi gond, az ügyfélszolgálaton ingyen adnak csavart, ha kell, megrendelik, ugyancsak ingyen. A költözés miatt csak ma este tudtam idő keríteni arra, hogy visszamenjek az Örs vezér térre, elég későn értem oda, 18 óra 23-kor húztam parkolójegyet.

Innentől aztán nem szombat estéhez illő volt az egész. Az öt darab ügyfélszolgálatos pultból kettőnél dolgoztak, és tényleg, tehát nem beszélgettek, kávéztak vagy telefonáltak. Ennek ellenére pontosan 30 percet vártam, mire sorra kerültem. Sajnáltam a beleölt energiát, de sajnos e nélkül az egy darab alkatrész nélkül  a 75 ezer forintos asztal nem összeszerelhető. Hívták végre a számomat, elmondtam a hölgynek, mit szeretnék, de már láttam a szemén, hogy ez nem fog menni. Ismeri a problémát, már „futottak vele köröket.” Elmagyarázta, hogy a Galant irodaasztalok összeszerelési rajzán (ezt találja az ember a dobozban, ezen a pár oldalas brosúrán magyarázza el a kézfej nélküli emberke, hogy szereljük össze a megvásárolt bármit) egy másik csavar képe szerepel.  A laposra szerelt csomagba a jó csavar kerül, így ez tehát nem is számít, kivéve, amikor. Most.

Egy kinézetre hasonló, ámde soványabb, kisebb menetű csavar van a rajzon, és mivel saját rendelési rendszerükben is csak ez választható ki (hiszen ez van hozzárendelve az asztalhoz), így ezzel nem megyek semmire. Tehát alma, csak nem jonatán, hanem jonagold. Ajánlotta, hogy esetleg menjek fel az irodabútor részlegükre, és kérjem az ott dolgozó kolléga segítségét, hátha a fejében van, hogy van-e másik olyan bútoruk, amiben ilyen nagy fejű, tömzsi csavar kell…legyen az akár egy szék vagy gurulós szekrény. Ha megtudom a nevét, akkor menjek vissza, soron kívül és megrendeli nekem. A Galant egy nagyon népszerű sorozat. Ismerik a problémát. Tehát a fillérekért kinyomtatott brosúrán múlik a dolog? Egyszerűen túl nagy cég az IKEA, hogy ez megtörténhessen.

Negyed nyolc felé felmentem az irodabútor részlegre, ahol a pulton egy kis táblát találtam, ami arra kért, hogy fáradjak át a polcokhoz, az ott található kolléga segít majd nekem. Szuper, kezdődik, gondoltam magamban. Átfáradtam. Kedvesen mosolyogva újra elmagyaráztam az ott található Ferenc nevű kollégának, hogy mit szeretnék. Mivel nem az ő részlege, nem vártam túl sokat. Ennek ellenére ő figyelt rám, megértette, mit akarok és elkezdett kutakodni emlékei alapján a számítógépében, hogy beugrik-e neki olyan bútor, aminek hasonló alkatrésze van. Ezzel nem mentünk semmire. Elővett egy nagy dobozt, telis-tele mindenféle csavarral, kb. ezerre saccoltam a számukat. Végignézte. Ebben sem talált hasonlót.

Visszamentünk az irodabútorokhoz, ahol megnézett pár bútort, széket, de semmi, még csak hasonló sem. Ezután leszerelte a falra installált bemutató irodaasztal A-alakú lábát, majd kiszerelte belőle a kérdéses csavart. Itt már nagyon reménykedtem. Újra elment, elég hosszú időre, már majdnem háromnegyed nyolc volt. Mi van, ha lecsapott rá egy franciaágyat szombat este vásárolni szándékozó középkorú házaspár, és én már le is tehetek róla? De visszajött, egy másik kollégával, volt náluk egy anya meg egy fej nélküli menetes szár. Belepróbáltak a kiállított minta asztallába, olyan mcgyver-i megoldás volt, de tökéletesen működött. Rácsavarták az anyát, úgy tartott, mint az eredeti. Odaadta a kiszerelt csavart, mondta, hogy amíg a kiállított darabot úgy vissza tudja tenni, hogy biztonságos és stabil maradjon, én kapom meg az eredetit.

Kifelé menet boldogan szorongattam a csavart és le voltam nyűgözve. Háromnegyed 8-kor hagytam el az Örs vezér teret, de nem számított már az ott töltött idő. Az egész tapasztalatot az tette a legfigyelemreméltóbbá, hogy egész idő alatt nem éreztem Ferencen, hogy a terhére lennék, nem vágott pofákat (már bocsánat), nem kelletlenkedett, nem rohant, nem próbált meg lerázni.  Jól jár vele az IKEA, tessék őt megbecsülni.

Anikó

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 10:57:03

@Sokorai_Atala: "Egy kinézetre hasonló, ámde soványabb, kisebb menetű csavar van a rajzon, és mivel saját rendelési rendszerükben is csak ez választható ki"

Tehát nem az az ismert probláma, hogy az erős ember eltöri a csavart, és pótolni kell. Az az ismert probléma, hogy ha a katalógusból rendelnek új csavart, akkor rossz csavart rendelnek, mert rossz szerepel benne. A gyors megoldás az, hogy egy másik bűtorhoz tartozó azonos csavart rendelnek. Ilyet nem találtak, ehelyett méggyorsabb megoldásként nem rendeltek csavart, hanem mcgyvereztek neki egyet. Illetve ő az eredeti csavart kapta, a mcgyverezett ment a bemutató darabba.

De most már igazán elolvashatnád a posztot.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 11:04:35

A nagy örömben nyilván nem vette észre, hogy végig követik és figyelik, mert akkor úgy érezte volna magát mint egy állatot.

Kifordított kacagány 2012.04.24. 11:05:57

az miért mekgájverezés, ha egy szabványos méretű csavart váltanak ki egy szabványos méretű csavarral?

azt viszont nem tudtam, hogy rajz alapján rendelnek cikkszám helyett.

Sokorai_Atala 2012.04.24. 11:06:10

@atpijkamo: hát én másképp értelmezem. Ismerik a problémát, hogy más csavar jön, ha rendelnek (ha egy erős ember eltöri pl.), mert más van a papíron, tehát már előfordult, de továbbra sincs nekik ilyen csavarjuk, csak ha Feri szerez egyet valahonnan, valamilyet.
Amúgy elolvastam, de más is van itt hasonló véleményen, mert azt is elolvastam.

Manyecska 2012.04.24. 11:08:32

...lekközelebb Ikeás Annát kell kérdezni:D..a honlapjukról!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 11:10:11

@Kifordított kacagány: "rajz alapján rendelnek cikkszám helyett."

A rajzon és a gépben is hibásan szerepel. A rajzon a csavar rajza rossz, a gépben a cikkszám.

@Sokorai_Atala: "továbbra sincs nekik ilyen csavarjuk"

Nincs, meg kell rendelni.

"ha Feri szerez egyet valahonnan"

Akkor nem kell megrendelni.

Kifordított kacagány 2012.04.24. 11:10:57

azt azért megkérdezném, hogy az erős kezű kolléga munkaköri leírásában benne van a bútorok összeszerelése és karbantartása? és ha igen, akkor külön ember van a felmerülő problémák(úgy mint csavarcsere) megoldására is? jó kis hely lehet. viszont ahol ilyen jól megy, miért nem hívnak asztalost, aki méretre gyártaná a bútorokat és rögtön pótolná is az eltört csavart?

Kifordított kacagány 2012.04.24. 11:15:32

@atpijkamo:
egész biztos nem lehet frissítést kérni rá, vagy jelezni a problémát. azt is kétlem, hogy valaha is megpróbáltak a cikkszám alapján rendelni. aki rajzra hivatkozik abból kinézem.

Feri szerintem már jól menő csavargyártó üzemet működtet a raktárban, hiszen mivel ismerik a problémát már egész biztosan egy csomót pótolt már az elégedett vásárlóknak.

Manyecska 2012.04.24. 11:17:47

Ez biztos a Vágási Feri volt!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 11:18:56

@Kifordított kacagány: "nem lehet frissítést kérni rá, vagy jelezni a problémát."

Mittomén. Gondolom, jelezték. Gondolom a javítás útban van. Gondolom, pár év múlva megérkezik. Tudod, hogy az iciripiciri biteknek milyen nagy távolság Svédország.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.24. 11:22:28

nagyon ki vagyunk éhezve posztra, ha már egy csavarról is ennyit tudunk beszélni:)))

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.24. 11:27:36

na én most egész belecsavarodtam a ferencbe.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.24. 11:29:39

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ja, én is.
most már ferencre fogok hajtani
olyan kedvesek..

Manyecska 2012.04.24. 11:41:27

Szerencse hogy nem Lájosnak hívták!:)lett volna ott olyan domborfejű anya hogycsak!:)

Kifordított kacagány 2012.04.24. 11:42:08

@atpijkamo: gyanítom, hogy nem svédország van messze, az optikai kábel rohadtul gyors tud lenni egyes problémamegoldásra hivatott személyek neurális hálózatához képest.

amúgy meg kár ragozni. tehetetlen balfaszok gyülekezete az ikea is meg a vásárlói is.

Eugene P. Triboulet 2012.04.24. 11:55:05

Én januárban vettem két kanapét (370000FT), amit kiszállítottak (darabokban). Összerakás közben vettem észre, hogy az egyik kanapé alja sérült, le van törve belőle egy darab. Bejelentettem a szállító cégnek (ESHD), akik továbbították azonnal az IKEA-nak (ez még januárban volt). Nem vagyok türelmetlen, ezért márciusban e-mailben (amire az ESHD küldte a panaszoma) megkérdeztem illedelmesen, mi van a panaszommal. Most április vége közeleg, azaz három hónapja várom türelmesen az IKEA visszajelzését.

Manyecska 2012.04.24. 11:57:28

@Eugene P. Triboulet: klassz...:(
Egy ismerősöm egy éve várja a diófája feldarabolását -kertibútornak -..:D!! Nem szóltak vissza. Ő meg elfelejtette! :D:O
Fa meg ott rohad szét helyben.

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.04.24. 12:03:03

Amúgy milyen cég már az, ahol nincs egy kis menetes szár, anya, villáskulcs kéznél, készletben? (irónia)

Azt mondtam már, hogy a mi cégünknél beszegeztek 82 db ablakot, mert egy kolléga megpróbálta az egyiket becsukni, elesett és elrepedt a medencéje? Munkahelyen dolgozni kell b+!

(csak zárójelben jegyzem meg, h ez ugyanaz a hely ahol úgy 12 éve kifestettük a szobánkat, 30-as zártszelvényből asztalkeretet hegesztettünk, bútorlapból hozzá dekopírral asztallapot és polcot vágtunk, ja és festés előtt bekötöttük az áramot és a netet is. IT mérnök vagyok.. naés? fiatal voltam akkor még :) )

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.24. 12:06:05

" Itt három-négy dolgozóval kerültem kapcsolatba: mindenki kedves, figyelmes, segítőkész volt."

Hűhaaaaaaa :D

Különben úgy tűnik, az IKEA fejlődőképes... :)

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.04.24. 12:06:51

@Manyecska:

Nem rohad az szét, csak várnak vele: fontos technológiai lépés a faanyag kiszárítása, ami 2 év is lehet! Ugye nem szeretné ismerősöd, ha berepedne? Ugye-ugye..

(amúgy meg ha még nem késő: kérget le róla, víz ne érje, nap ne süsse, viszont szellő járja.. lenolajjal kenegetni lehet, bogarak ellen)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.24. 12:07:06

@Eugene P. Triboulet: És még nem mentél be robbantani? Nem lesz neked kanapéd...

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.24. 12:25:04

- Miért Magyarországon forgat Bruce Willis?
- Mert itt a legdrágább az élet...

notime (törölt) 2012.04.24. 12:28:27

@Csigorin: A meglepő számomra a 12 perccel a zárás előtti rész volt.És a köztudottan kizsákmányoló multi alkalmazottai mégis kedvesek tudtak lenni és a kedvesség természetes volt.Nem lehet ,hogy ezek az emberek tényleg kedvesek?Meg a multi sem olyan szörny mint amilyen?

Van_mikrohullámú_sütőtök? 2012.04.24. 12:32:00

@batgirl:
Ez nagyon jó!

@atpijkamo:
Jah, csak azért csináltuk, mert egyrészt nyár volt és nem volt sok meló, másrészt meg 25 éves fiataloknak nagy állatkodás volt flexelni (szigorúan a műhelyben) meg hegeszteni. A lányok festettek, délután meg az üzem területén raklapokból tüzet gyújtottunk és szalonnát sütöttünk, majd lementünk a Dunára fürdeni (ez Vácon volt). Majd ugyanezt Győrben, egy hétre rá.

Úgy 20 helyen sértettük meg az előírásokat, jó, hogy nem lett belőle bajunk, de megérte. Ezek a mai fiatalok meg Volcov commandert se láttak még, de az előírásokat betartják.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.24. 12:35:24

@Kifordított kacagány: "tehetetlen balfaszok gyülekezete az ikea is meg a vásárlói is."

tévedés. én jobbfasz vagyok.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2012.04.24. 12:58:11

@batgirl: hát na. kifestettem a körmömet is máma lilára. majd holnap karcolok bele csavarmintát is.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.24. 13:05:47

az már volt, hoyg ez egy csavaros poszt?

Mylady 2012.04.24. 13:21:40

@Van_mikrohullámú_sütőtök?: Én dolgoztam olyan helyen (hálistennek másik részlegen), ahol az árnyékolástechnika igen kifinomult eszközét alkalmazták: befestették az ablaküveget. Festékkel. Kétségtelen, hogy nem sütött be a nap és nem tükröződött a monitor. Huncut kis félhomály uralkodott egész nap.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.04.24. 13:35:11

A Kossuth rádió reggeli adása:
- Jó reggelt kedves hallgatóink! Orbán miniszterelnök úr felkelt, keljetek fel hát ti is kedves hallgatók!
- Kedves hallgatók, Orbán miniszterelnök úr reggeli tornázik, tornázzatok hát ti is!
- Kedves hallgatók, Orbán miniszterelnök úr mosakszik, hát mosakodjatok ti is!
- Orbán miniszterelnök úr reggelizik, addig zenét sugárzunk a kedves hallgatóknak...

ColT · http://kilatas.great-site.net 2012.04.24. 14:03:31

@Mylady: Télen meg... :D
Gáz...

@batgirl: Neki még telik rá, hűűűűűűű

A mosakodással is gáz van, mert már elzárták a vizet.

Na ma már biztoss nem lesz post, szóval spammelek :)
kilatas.webuda.com/?q=node/249

Kifordított kacagány 2012.04.24. 14:17:54

@Mylady: villany nem volt?

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: te sem vagy jobb más balfaszánál

@batgirl: miért ne? nem kerül semmibe és közben büszkeséggel tölt el, hogy elmondhatom a véleményemet. nem kell irigykedni.

okoskodo.peti 2012.04.24. 14:39:40

Anikó te a hülyére vehető fogyaztók díszpéldánya vagy. Már értem miért próbálnak hülyére venni az eladók, mert van olyan akivel tényleg megtehetik.
Eladnak neked egy szar csavart (lássuk be az a csavar nem lehet túl jó, amit emberi erővel el lehet törni), majd kiderül, hogy tudják, hogy szart adnak el, majd még szívatnak pár órán keresztül és ezek után te elégedetten távozol. Normális vagy-e?
Bár bennem az is felmerült, hogy ez a poszt írónia lenne, ha így van, akkor bocsi.

Manyecska 2012.04.24. 15:03:40

Ha még1ccer valaki nevet ír..mindig azt hiszem nekem szól:)! nem, nem én írtam a posztot. Engem már a 2 percben megütött volna a guta.

Manyecska 2012.04.24. 15:11:05

@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: :) na jó, arró haylamos az ember -valahogy- megfeledkezni!!:) Oszt itt lesek akkor. Ez van:)

Manyecska 2012.04.24. 15:21:45

@atpijkamo: sziaszivi mikor randizunk?? :P

Manyecska 2012.04.24. 15:33:22

@Manyecska: ilyen sokat várni..ja értem, nem egy életbiztosítás, hja..:D:) !

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.04.24. 15:45:40

@atpijkamo: Neidegesíccsémáfő'vaze!
És a vagyonszerzési illeték? Az mi? Elrakjuk a zajándékot, oszt' nem vajjuk be?! Ezérttartittazország!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 15:48:30

@atpijkamo: Oké. Ismertem egy Anikót. Folyt a nyálam, nagyon dögös csaj volt. Igaz, nálamnál hét évvel idősebb. Igaz, azóta elmúlt harminc év. Az akkori csaj nagyon jöhetne.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 15:49:39

@Manyecska: Áh, már a mamut is hamunak mondom. A fenti ment volna neked.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 15:51:55

@atpijkamo: A nővérjével együtt jártál iskolába, a Malvinnal?

Kifordított kacagány 2012.04.24. 16:03:39

a Malvin is ott dolgozik az ikeában a Ferivel?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 16:12:38

@donfuligjimmy: Írsz a blogomba egy cikket, hogy hogyan kel kicselezni a szolgáltatót, ha blokkolja a VOIP hívásokat? Küldesz üzenetet magánba, küldök szerkesztői meghívót.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 16:27:43

@atpijkamo: Még kiderül, hogy rokonok vagyunk. Már amennyire az Én esetemben ilyesmi egyáltalán lehetséges.

XCat 2012.04.24. 16:30:05

@atpijkamo: Baszod, nem tudlak kommentelni amott....

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 16:32:31

@A félelmetes népszavazás: Különben sem voltam ivarérett.

Idegenekkel nem tudom. A DNS mintám sok helyen lehet a világban.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 16:34:05

@Vedere' Lavór: Mit nem tudsz? Hol nem tudsz? Te ki vagy?

XCat 2012.04.24. 16:36:08

@atpijkamo: az okostelefonosba akartam beírni, hogy mit nemzetidegenkedsz, amikor most pánikolni kell. Pánikoljál szépen.

Én kivagyok, de amúgy nem vagyok, csak benéztem. A klónjaim még itt vannak?

XCat 2012.04.24. 16:38:05

@atpijkamo: van egy ilyen férfijelelmzés, ahol az egyik pont az, hogy "az egész világ egy hatalmas fajansz"

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 16:42:05

@Vedere' Lavór: "az egész világ egy hatalmas fajansz"

Ez mit jelent? Ja. Ha beszúrod, hogy "jan", attól szalonképesebb lesz a kijelentés?

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.04.24. 16:42:23

@atpijkamo: meghívóról köszönettel lemondok, infót PM-ben elküldöm (este, ha el nem felejtem) ;)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 16:44:16

@Vedere' Lavór: Jé! Lavór. Méghozzá az igazi. Örülök. Flachzange nem fog :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 16:44:34

@Vedere' Lavór: A klónok életképtelenek nélküled, nincs mi közé keveredni. Bár ahogy itthagytál minket, még egy klónnak is örülnénk. Na nem a zsiráf meg a denevér, mert azok megbasznak, ha meglátják, hogy szóba állok veled.

XCat 2012.04.24. 16:48:09

@A félelmetes népszavazás: Részemről a cseresznye. Az kiaz?

@atpijkamo: Azt a világért se kockáztasd meg. :) Különben meg mit mondjak erről, embert barátjáról. Nekem van elég, tőled sem sajnálom. :)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 16:49:29

@atpijkamo: Nem is olyan rég volt egy kis tombolva őrjöngés az ügyben, ha jól emlékszem. :)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 16:51:35

@Vedere' Lavór: "Az kiaz?"

Vicsort hívja így, mióta rájött, hogy vicsor nem tud németül, és nem tudja, hogy a flancmiacsoda laposfogót, illetve idiótát jelent. Vagy fordítva? Na mindegy.

Az viszont lényeges, hoigy vicsor teljesen megszelídült, lehet CID-nek hívni, és légyszi ne vadítsd el.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 16:52:18

@Vedere' Lavór: Vicsor új beceneve. Bár már az avatarja se a régi, egy sörösüveg van rajta meg valami szőrös kis izé, talán ő maga.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 16:53:31

@A félelmetes népszavazás: Hogy tudsz te 16:49:29-kor válaszolni a 16:51:35-kori kommentemre? Ja, megint baszakodik a szar blogmoci. Vagy szarakodik a basz blogmoci. Olyan bizonytalan vagyok ma.

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2012.04.24. 16:57:11

Éjjen!
Az lehetséges-e, hogy a poszt toló összekeverte az Ikeát az Aldival?

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 16:57:20

@atpijkamo: Néha Én Magam is meglepődök, hogy mikre vagyok képes :)

XCat 2012.04.24. 16:57:23

@A félelmetes népszavazás: Vagy a szőrös kis izéje.

@atpijkamo: Nyugi, van nálam intravénás prozac.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.04.24. 17:01:00

@A félelmetes népszavazás: Ja, a párhuzamos univerzumaink nem mindig ugyanott találkoznak.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 17:07:08

@Vedere' Lavór: A hiszti kirobbánsának pontos körülményeire nem emlékszem, de az megmaradt, hogy valaki csinált egy kis best of-gyűjtést a kommentjeidből, és bekopizta :D

XCat 2012.04.24. 17:19:35

Na, valaki kerítse elő. Az nem ér, hogy felpiszkálni, és úgy hagyni. Mert akkor én is piszkálódni fogok. :)

XCat 2012.04.24. 17:29:02

@A félelmetes népszavazás: Aha, megvan, köszi. Remélem nem sírt sokat miattam. :)

Ha ráérek egyszer írok egy tanulmányt arról, miért nem tudnak ezek beilleszkedni a normál társadalomba. Akkor sem, ha amúgy mindent a seggük alá tolnak hozzá.

Különben ez valami széria lehet, újabban folyton fehérré szabványosított cigókat látok, akinek az van az agyukra menve, hogy őket üldözik azért, amik. Ahhoz hülyék, hogy felfogják, hogy ők maguk provokálják ki a hasonló helyzeteket, a humorérzékük meg nulla. :)

XCat 2012.04.24. 17:32:11

Egyébként most büszke vagyok magamra, el is felejtettem, milyen jó fej voltam, és micsoda brilliáns humorral szépítettem meg a szomorú kis mindennapjaitokat. :D

Jó nagy barmok vagytok, hogy megfosztottátok tőle magatokat.

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 17:41:26

@Vedere' Lavór: Szerintem ők is így érzik, csak nem akarják bevallani :DD

XCat 2012.04.24. 17:48:07

@A félelmetes népszavazás: Nem, nem hiszem hogy a tyúkól főkolomposai éreznék. Legfeljebb valami zsigeri ösztönszinten. Néhányan vannak akik igen, de max 5-6 főre saccolom. :)

Viszont rájöttem a 21.század legfőbb embibetegségére; semmit nem gyűlölnek jobban, és semmi nem kovácsolja őket jobban egybe, mintha valaki kinyilvánítottan és egyértelműen TÖBB náluk.
És ezt problémának érzem.

Egy ismim írt egyszer erről, valami olyasmi volt, hogy egy titánt elözönlenek a férgek, és addig rágják, amíg el nem pusztul. Akkoriban túlzónak tűnt, de mostanában kezdek rájönni, hogy csak tapasztaltabb volt nálam. :)

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 18:10:00

@Vedere' Lavór: "egy titánt elözönlenek a férgek, és addig rágják, amíg el nem pusztul"

Ez jó megfogalmazás, majdnem mintha Tőlem származna :D Dehát ez nem a 21. századi embik sajátja, ez a természetük része, ami ellen, ugye, nem nagyon tudnak és/vagy akarnak tenni. Ez az a már-már kényszeres állandó áskálódás, szarkeverés, intrikálás, és igen, összeesküvés, ami kivédhetetlenül felszegi göcsörtös fejét, ha kettőnél több embi összejön valahol. Utálatos egy létforma, na.

XCat 2012.04.24. 18:20:19

@A félelmetes népszavazás: Na de miért ennyire felülreprezentáltak itt a díszpéldányok?... :(

XCat 2012.04.24. 18:22:30

Na, mindegy. Szeressük őket. Másra úgysem jók. :D

Anomalocaris (törölt) 2012.04.24. 18:43:25

@Vedere' Lavór: Másutt sincs kevesebb. Az lenne a jó, ha a "való" életben is ilyen egyszerűen ki lehetne kapcsolni őket, mint a gépet. :D

Xezs 2012.04.24. 23:11:39

Ferenc vagyok. Jött ez nagymellű csaj, mosolygott mint az állat, gondoltam a csavar csak a leszólító szövege. Aztán rá kellett jönnöm, hogy tényleg csavart akar. Ha ezt az elején tudom, elküldöm a picsába.

Xezs 2012.04.24. 23:15:32

Egyébként homáron ilyen kurva menő leírni hogy ki mit mennyiért vesz? A poszt és a kommentek is ezzel vannak tele.

Nesztek baze, 180 Ft-ért vettem Fornettit ma, én nyertem bumburnyákok.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.04.25. 00:18:10

@Xezs: én meg tegnap 13K -ért cseréltettem olajat/olajszűrőt/benzinszűrőt/levegőszűrőt :P

Xezs 2012.04.25. 00:19:59

@donfuligjimmy: erről beszélek!

Jöjjenek az összegek, csak jöjjenek! Ki kurvázott? Mennyiért? Ki vett lángost? Mennyiért? Ki volt WC-n a Margitszigeten? Mennyiért? Ja ott én voltam és 150 Ft volt és a sok faszparittya nem bírta lehúzni maga után a saját hugyát.

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.04.25. 00:22:50

@Xezs: most mit kell azon meglepődni, hogy a sok kotonszökevény 150-ért nem képes lehúzni. Lehet, hogy most újat mondok : képzeld, ingyen sem húzzák le maguk után, sőt, a kib*szott ajtót sem képesek maguk után becsukni (naponta tapasztalom itt a zirodaházban).

donfuligjimmy · http://codhq.hu 2012.04.25. 00:46:34

@Sokorai_Atala: juteszembe. Mi lett a mosoda vs. nincs víz történet vége? Hívtak végül pálcás embert, aki megverte őket a bottyával? Betömködték a jukakat, vagy hagyták hagytak néhány barna/szőke/vörös 25-35 -ös tömetlent (azokat kezelném szabadidőmben :P)
Megannyi fontosch kérdés ...

Xezs 2012.04.25. 22:27:29

@donfuligjimmy: Ja, osztom. Gyökér balkáni nemzet a magyar, és csodálkozik a többség, hogy lenéznek minket külföldön a faszba. Joggal.

(---Flúgos Buszos---) 2012.04.29. 12:49:06

Ferencet ma kirúgták,mert kiderült,hogy a bemutató darabok heftülésével kárt okoz a cégnek.

bútor · http://www.exkluzivbutor.hu 2012.07.30. 20:35:33

Bútorügyben máshol kellene inkább körülnézni!
süti beállítások módosítása