Tékozló Homár

Adóstárs nélkül több hitelt ad a K&H

2012.10.19. 12:43 | jackyll | 2011 komment

Tihamérnek van egy olyan sejtése, hogy a bankok mostanában nem annyira szeretik végtörlesztett ügyfeleiket. Bár előzetesen megajánlott neki a K&H Bank egy 5 milliós lakáshitelt 15 évre, miután mindent lepapíroztak derült ki, hogy inkább csak 4-et adnának. Vagy szerezzen egy második adóstársat.

Úgy alakult, hogy kedvenc országunkban ismét lakásvásárlásra adtam a fejem, mert osztottam szoroztam és kiderült, hogy vagy most, vagy soha. Találtam egy megfelelő lakást kemény 8 millió forint értékben, amit mivel átlagos honi gyerek vagyok, nem tudtam készpénzre megvenni, nem maradt más választás, mint a hitel. A lakást tehát kinéztem és mivel Anyumnak szántam, ezért fel kellett jönnie vidékről, hogy megnézhesse, hogy tetszik-e Neki és rámondja az áment. A felutazás megtörtént ( 240 km, 2 * 3:51 óra:perc utazás és 2 * 4.935 = 9.870 forint). Ehhez jön még egy beteg családtagunk ápolási díja, amit aznapra is ki kellett fizetni (mivel Anyum, ha nincs ott vele, nem tudja ápolni), így jön még rá egy tízes. Ez persze nem gond, mi csináltuk magunknak, az ember kifizeti. A lakást megnéztük, tetszett, jeleztük az ingatlanosoknak és az eladónak, hogy szeretnénk megvenni. Anyu haza, eladók haza vidékre (150 km-re), én haza, szerencsére Pestre. A dolog feltűnően olajozottan ment (hála az ingatlanosoknak), 4 nap múlva már mentünk is szerződést írni.

A szerződés kötése előtt 2 nappal beadtam egy előzetes hitelkérelmet a K&H Bankhoz 5 millió forintról, melynek elbírálása az lett, hogy az adott feltételekkel simán megkapom az 5 milliót 15 évre. Öröm és boldogság, mehettünk szerződést írni. Szerződésírás, Anyum ismét feljött (megint 8 óra utazás, 10 ezer útiköltség, 10 ezer a betegápolás otthonra, nekem plusz egy nap szabi), jöttek az eladók 150 km-ről, az ügyvéd, a hitelügyintéző, az ingatlanosok, szóval jó kis 7 fős banda gyűlt össze az ország minden tájáról. Elkezdtük megírni a szerződést, szépen benne mindennel. Viszont lett egy kis háborúskodás: Az eladó foglalót akart, mi meg csak előleget. Aki kicsit is jártas az efféle dolgokban az jól tudja, hogy a lakásvásárlás foganatosítása egy adásvételi szerződés keretén belül zajlik, melynek fontos eleme a foglaló, vagy az előleg átadása is. A kettő között rengeteg különbség van: Előlegnél kifejezed a vételi szándékodat, az előleget kifizeted, de ha visszalépsz a vásárlástól, az előleget vissza is kapod egy az egyben. A foglalónál más a helyzet, ha valamiért (akár Rajtad kívül álló ok miatt is) meghiúsítod a vásárlást, akkor a foglalót bukod (ha az eladó áll el az eladástól, akkor a foglaló kétszeresét kapod vissza). Ez az összeg általában a lakás értékének 10%-a szokott lenni, az én esetemben ez 800.000 forint volt.

Mivel tisztában vagyok azzal, hogy Magyarországon az emberek 20%-a képes ellátni normálisan a munkáját, ezért kötöttem az ebet a karóhoz, miszerint csak előleget vagyunk hajlandóak fizetni, mert tartok attól, hogy attól függetlenül, hogy mi 100%, hogy meg akarjuk venni az ingatlant és az eladó is biztos, hogy el akarja adni, a bankban egyáltalán nem bízom. Addig-meddig ment a huzavona, hogy végül úgy írtuk meg az adásvételi szerződést, hogy foglalót adunk, de ha a bank hibájából hiúsul meg az adásvétel (ergó attól függetlenül, hogy 100%-ra hazudta a hitel folyósítását mégsem teszi meg), akkor mi visszakapjuk az összekuporgatott 800.000 forintunkat, mert nem mi léptünk vissza vásárlástól, hanem azért nem jött létre, mert 2 tőlünk teljesen független ember a bankban (egy aki előzetesen bírált, a másik meg aki ténylegesen), szarik a munkájára. Az eladók nehezen mentek ebbe bele, de sikerült megértetni Velük, hogy mi csak magunkat védjük egy tőlünk független valamitől és nem Őket akarjuk ezzel bántani.

Hát mit ne mondjak, baromi nagy mákunk lett ezzel az egy plusz sorral.... Történt ugyanis, hogy a drágalátos K&H Bank drágalátos Gizikéje előzetesen jónak látott mindent az 5 millió forinthoz, de miután 7 barom összegyűlt egy karámban, hogy megpecsételje 4-őjük életét és aláírjon 30 oldal papírt, majd beadtuk a hivatalos hitelkérelmet (Én + egy adóstárs, akiről addig szó sem volt!), kiderül, hogy nem kaphatok 5 millió forintot, csak négyet. Felhívott a banki ügyintéző, elsusogta a telefonba, hogy ez így nem fog menni és különben is, én meg mondtam, hogy de mennie kell, mert 7 ember ezen dolgozott, utazott, stb., már 2 hete és nem lehet, hogy egy ügyintéző miatt elússzon az egész, pusztán azért, mert az képtelen az érdemi munkára. Mondta, hogy sajnos ez szabályzat és így meg úgy, úgyhogy ezzel nem lehet mit tenni, rángassak be még egy adóstársat, vagy vegyek fel 4 millió hitelt (amivel persze kitörölhetem, mert a lakásra nem lesz elég) és ennyi. Mondtam Neki továbbá, hogy elbukok 800.000 forintot, mondta, hogy Ő erről nem tehet. Kérdeztem mi az oka annak, hogy amúgy jó voltam 5 millióra és 15 évre, most meg csak 4-re vagyok jó és még azt sem engedik, hogy 20 évre hosszabbítsam az 5 milliót (mert igen, ezt is megkérdeztem, ez általában jó pont és a bankok simán belemennek). A drágalátos ügyintéző erre nem tudott válaszolni, csak azt hajtogatni, hogy a szabály az szabály. Ekkor mondtam Neki, hogy kérem üsse be a buta kezével a számítógépbe a nevem és nézze meg, hogy volt már náluk hitelem, 10 évre, amit 5 év alatt vissza is fizettem (igen, voltam akkora aljas szemétláda, hogy 180 forinton végtörlesztettem). Amikor ezt elmondtam, akkor hirtelen nagy lett a csend, nem mondott rá semmit, egyből terelte a témát.Áhá, gondoltam, hát ezért meszeltetek el, mert végtörlesztős vagyok. Kérdeztem is, hogy ez az ami gondot okoz? Erre sem jött válasz, csak annyi, hogy jelen feltételek mellett csak ennyire vagyok jogosult. Szóval a végtörlesztésem az jelen feltétel.

Nem tudtunk hát mit tenni, el kellett fogadni a döntést, mely szerint Gizike kalkulálása és deriválása alapján jogosult vagyok 5 millióra, Aranka integrálszámítása szerint viszont csak négyre, tájékoztatás az persze nincs, az ügyfél meg szívjon úgy, ahogy akar, miközehozzá, ha meg bukik rajta 800.000 forintot oldja meg, kellett neki a K&H-hoz jönni. Az új fejlemények alapján tehát újra kell szerződnünk, az eladóknak újra fel kell jönni 150 km-ről, újra ügyvédet kell fogadni, Anyumnak újra fel kell jönni, ápolót fogadnia (igen +1 nap, +20e forint útiköltség + ápolási díj), nekem újból szabit kell kivennem, az ingatlanosoknak újra ott kell lenni, újra hiteligénylést kell írni (persze már másik bankhoz...), mindezt pusztán azért, mert valaki a Kereskedelmi és Hitelbank ZRt.-n belül nagyívben tesz a munkájára.

Úgyhogy kedves Gizella, Aranka, Irénke, vagy tökmindegy, hogy minek kereszteltek el a kötelességtudatra egyáltalán nem nevelő szüleid, ezúton szeretném Neked megköszönni, hogy így megszopattál minket a nulla, ismétlem nulla értékű munkáddal. Remélem most is épp jókat csacsogsz a munkatársnőiddel, reszeled a buta kezeden a buta körmeidet és a szokásos buta gondolataid járnak a fejedben, miközben éppen megint elcseszel egy előzetes hitelbírálatot, ami miatt megint megfogsz szopatni 7 másik embert is. Köszönöm, hogy miattad majdnem elbuktunk nehezen összerakott 800.000 forintot és köszönöm, hogy ultrabizalmatlan ember lévén beleírtam azt az egy sort az adásvételi szerződésbe, ami a Te munkavégzésedtől óvott meg már akkor, amikor még nem is tudtam a létezésedről. Látod Gizella, Aranka, Irénke vagy tökmindegy, már akkor sem bíztam benned amikor még nem is ismertelek, most meg már pláne.

Továbbá külön köszönet a K&H Banknak azért, hogy direkt kicsesz a végtörlesztőkkel, akik voltak annyira aljas férgek, hogy menekültek egy olyan tudatosan megkreált csapdából, amibe olyan szépen belerángatták az embereket.

Mi lesz most? Most megmondom mi lesz. Gizella miatt kifizetünk 300.000 forint pluszköltséget (utazás, ápolás, szabi, plusz foglaló, plusz ügyvéd), aztán megyünk másik bankhoz hitelt kérni, ahol nem Gizelláék dolgoznak. A folyószámlámat pedig a K&H Banknál még a mai nap folyamán megszüntetem. Igaz, hogy hat éve toltam beléjük ingyen a pénzt, de így már nem akarom. Egyet szeretnék még: Megtudni, ki volt Gizike, mert szeretnék Neki egy nagy csokor rózsát küldeni egy doboz bonbonnal, 7 aláírással és 7 fényképpel azokról az emberekről, akik össze tudtak dolgozni együtt, hogy elérjenek valamit. Azokról, akiknek Gizike 5 perc alatt tette tönkre több heti munkájukat és rótt rájuk több százezer forintos pluszköltséget, azokról Gizike, akiket megszopattál. Gizike, nagyon nehéz leírnom, hogy mit érzek irántad. Remélem a hét dolgozója leszel, vagy a hónapé, vagy Te leszel a K&H Banknál az év hitelügyintézője aztán kapsz érte egy jegyet a Costa Concordiára, ahol az emberek ugyan olyan szarul végzik a munkájukat, ahogy Te. Gizike, szeretlek. Csak nem úgy mint mások. Én sokkal jobban, őszintén, szívből.

Üdv, "Tihamér"

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megamenn 2012.10.25. 13:13:08

Persze, majd megamen kommentel, mint állat...

megamenn 2012.10.25. 13:16:55

szerintem bekaphattyátok!

helianthus 2012.10.25. 13:54:41

@megamen: ja. És direkt szeretnék a fiatalabb férfiakat ettől távol tartani, hogy inkább közös szexuális élményeik legyenek velük. Az öregek meg csak matyizzanak bátran, legalább nem folyatják a nyálukat a csini fiatal nőcikre. Értem. Lehet ebbben a magyarázatban valami.

helianthus 2012.10.25. 13:55:58

@megamen: nem arról volt szó, hogy a megamen, aki vagy, kommentel, mint állat? Hazudtál? :P

helianthus 2012.10.25. 13:58:42

Hol van Hagyma?
Rossz tippet adott, nem fogadom fel bukinak.
Tottenham - Chelsea döntetlent tippelt.
Az eredmény 2-4 lett.

Manyecska 2012.10.25. 14:09:04

@helianthus: azóta is próbál valamirevaló töpörtyűt összehozni!

Jó, akkor cseteljünk itt este és tuti meglesz a 2.000..

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.10.25. 14:09:10

@helianthus: najo de a dontetlen jobbanfizetett volna
tegnap meg kikapott az arsenal
ma meg a buccaneers fog kikapni
szar passzban vagyok

helianthus 2012.10.25. 14:13:58

@hagyma: ne magyarázkodj, jössz nekem 200 HUF-fal és kész. Ha bebuktam miattad, vállald a felelősséget kérlek.
Utalhatod is a számlaszámomra:
Első Fejletlen Királyi Magyar Bank XXXXXXXXXX-XXXXXXXXXXX

:D

Manyecska 2012.10.25. 14:24:24

"Mehemed tej" - Sosem látott tehenet..
:))))))!

Tindi 2012.10.25. 14:49:37

@Rosszindulatú Vászka: De történt. Ők lelkesen adtak egy másik tarifacsomagot, 2 év hűségnyilatkozattal. Az hogy én nem használom a kedvezményt ami jár hozzá, nekik csak hab a tortán.

Számlát befizettem, ne legyen nekik támadási felület.

Manyecska 2012.10.25. 14:58:46

Biztosítási kárbejelentő!!:)

A “Baleset oka” rubrikában:

9. Az esemény részletes leírása:
Sötét volt már, baljósan zúgtak az útmenti jegenyék. A széltépte felhõk már-már feladni látszottak harcukat a Hold ellen, ám az égitest gyõzedelmeskedett. Hideg fény szórta be ezüstjével a csalitos settenkedõ vadjait, az árokban lassan varangyosbékák kuruttyolták esti imájukat.
Na,ekkor ütöttük el a motorost. Balra akartunk elkanyarodni,
de meggondoltuk magunkat, mondván ott se lesz jobb. A motoros szegény bedõlt balra villogó indexünknek, ám mi visszakanyarodtunkban rajtaütöttünk, õ pedig az árokban hengerbucskázott, szegény. A békáknak torkára fagyott a kurutty!
11. Véleménye szerint a baleset bekövetkezésének mi volt az oka, azért ki tehetõ felelőssé?:
Az autó vezetőjének pillanatnyi kihagyása, a szerencsétlen körülmények és a világ általános nyomorúsága. Mindig az ártatlanok szívják meg, mindig.
12. Egyéb közlendők:
Az előadás, melynek megtekintésére Nyíregyházára igyekeztünk (Csehov: 3 nővér) nézhetetlen volt. A II. felvonásra értünk oda. A III. felvonás alatt már szívesen cseréltem volna a motorossal. A IV. felvonás alatt bárkivel.

Fée Verte [ Fára Szorult Kéreg ] Zabatár 2012.10.25. 21:02:35

Ne hagyjuk magunkat magunkra! Már csak 75!
Ne engedjük, hogy elkápráztasson a csütörtök esti posztshow!

2012.10.26. 02:25:41

Frankón volt pofájuk 4 posztot feltenni egyszerre?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.10.26. 08:04:53

@cirróka: Hát most szólj hozzá! Micsoda emberek vannak!

helianthus 2012.10.26. 08:26:31

Akkor ezennel lezárom a csetel...őőő...kommentelést.

1930 kommenttel tudott a mélyen tisztelt homárközösség hozzájárulni a megfelelő hatásmechanizmus eléréséhez.

Szerintem tapsoljuk meg magunkat és legyünk büszkék.

Éljen, éljen!!!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2012.10.26. 09:08:36

@cirróka: :)) Mindig ezt csinálják hét elején, ez a posztcunami.

England win The Ashes! 2012.10.26. 09:23:45

1932: Lake Placidben téli, Los Angelesben nyái olimpia volt.

megamenn 2012.10.26. 10:14:51

1933: a tisztelt fejlettebb országban még mindig nem értik az elmúlt év sportanomáliáját.

megamenn 2012.10.26. 10:19:10

1934: az olimpiai bizottság még nem döntötte el, hogy a téli, vagy a nyári olimpia bajnoka az egypárevezős síugrólövészet első helyezettje.

megamenn 2012.10.26. 10:20:31

1935: le van szarva az 1932-es olimpia, jövőre újra olimpia !

megamenn 2012.10.26. 10:23:05

1936: elmarad az olimpia, mert a téli és a nyári szervezők egy megbeszélés alkalmával csúnyán összeverekedtek, és a hat halálos áldozatra való tekintettel felfüggesztették a diplomáciai kapcsolatokat.

megamenn 2012.10.26. 10:25:46

1937:Anastasio Somoza lesz Nikaragua elnöke.

megamenn 2012.10.26. 10:35:25

1938:Anastasio Somoza békéltető tárgyalásokat szorgalmaz a vitában álló sportszervezők között.

megamenn 2012.10.26. 10:41:55

1939: valami őrült német szobafestőt tovább már nem lehet figyelmen kívül hagyni...

megamenn 2012.10.26. 10:43:37

1940:apám útban van.

megamenn 2012.10.26. 10:53:39

1941: apám megérkezett

megamenn 2012.10.26. 10:55:09

1942: 10 éve volt az 1932-es olimpia

megamenn 2012.10.26. 10:57:41

1943: már csak alig több mint fél évszázad az ezredfordulóig.

Ugyandehogy (törölt) 2012.10.26. 12:28:59

2000 komment.
kemények vagytok.

megamenn 2012.10.26. 12:36:33

1945: az évszám számjegyeinek összege 19.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2012.10.26. 12:39:44

engedek a szelíd erőszaknak, csak azt nem értem, hogy ez miért is lesz jó??????????????

megamenn 2012.10.26. 12:40:37

1946: aki 1900-ban született, az most 46 éves...

megamenn 2012.10.26. 12:42:22

@batgirl: 1948: aki 1900-ban halt meg, az már 48 éve halott.

megamenn 2012.10.26. 12:43:24

@batgirl: nem lesz jó. rossz lesz. most jó ?

Atörökk 2012.10.26. 12:51:05

1950: még mindig nem tudják, ki rabolta el a Lindbergh-bébit.

megamenn 2012.10.26. 12:59:39

1951: azok a kikurjantott törökök már jó régen eltakarodtak országunkból :)

megamenn 2012.10.26. 13:01:01

1952: sikeresen észlelték, hogy az 1949-es év kimaradt az időszámításból...

megamenn 2012.10.26. 13:02:40

1953: megamen elsütötte 1012-ik ( hihhetetlenül magasröptű ) kommenttyét.

helianthus 2012.10.26. 13:03:59

1953: az 1949-es évet a történetírok utólag beleírták a krónikákba.

helianthus 2012.10.26. 13:05:05

@megamen: ne lökdösődj! jövök segíteni, erre kettővel arrébb kerülök, hát milyen már ez?

Atörökk 2012.10.26. 13:06:39

@helianthus:
Pontosabban átírták. Az volt a "fordulat hosszú éve". .)
Vagyis akkor lett vége.

megamenn 2012.10.26. 13:07:00

1955: "szerintem buzik vagytok" szólt a magányos kommentelő -a keveset látogatott posztban- a közönyös bloggerekhez.

megamenn 2012.10.26. 13:08:07

@helianthus: ez vlsznleg egy csavar a tér-idő kontinyumba.

helianthus 2012.10.26. 13:08:57

1960: osztható 10-zel.

helianthus 2012.10.26. 13:10:00

@megamen: szerinted olvassák? MErt akkor ne buzizd őket, lehet zokon veszik, aztán jön egy újabb kéthetes posztmentes korszak.

helianthus 2012.10.26. 13:11:06

Bár az sem baj, akkor megcélozzuk az ötezres kommentszámot.

megamenn 2012.10.26. 13:14:12

1963: príma szám !

megamenn 2012.10.26. 13:16:34

1964: egy férfi és egy nő összeházasodnak...később a szüleim lesznek.

megamenn 2012.10.26. 13:21:00

1965: valahányadik ötéves terv valamely stádiumában van.

megamenn 2012.10.26. 13:22:00

1966: ebben a számban több a hatos mint a kilences.

Atörökk 2012.10.26. 13:34:47

1970: 1 éve volt Woodstock.

megamenn 2012.10.26. 13:51:41

1971: Wúdsztok ? Már két éve volt.

megamenn 2012.10.26. 13:53:03

1972: semmi különös, mindenfelé épülnek a panelházak

megamenn 2012.10.26. 13:54:07

@batgirl: az utolsó kommented a II. világháború végén volt, nem elégedetlenkedünk !!

megamenn 2012.10.26. 13:55:18

1974: semmi különös, mindenfelé épülnek a panelházak

megamenn 2012.10.26. 13:58:17

1975: MCMLXXV így írjuk római számokkal

helianthus 2012.10.26. 14:07:40

1976: egy hozzám nagyon-nagyon-nagyon közel álló személy megszületik. :D

megamenn 2012.10.26. 14:07:51

1976:ha ebből a számból kivonunk hatot, és az így kapott eredményt elosztjuk 1970-nel, és az eredményt bármennyivel megszorozzuk, akkor bármennyit kapunk.

helianthus 2012.10.26. 14:08:42

@megamen: mondtam már, hogy vicces vagy? Szerintem igen, de jobb kétszer, mint egyszer sem. Ja 1978-ben vagyunk!

megamenn 2012.10.26. 14:10:51

1979: Növényi Norbi nemsokára leszopatja Igor Kanyigint a szőnyegen.

megamenn 2012.10.26. 14:12:54

1980: Igor vereséget szenved Norbitól Moszkvában, a fejlettebb ország fanyalog...

helianthus 2012.10.26. 14:17:13

@megamen: höhöhö, hát majdnem. :) Igen iszok, egy gintonicot, köszi.

megamenn 2012.10.26. 14:18:56

Ja, és 1980-ban még volt az a kis ...monnyadmáámi... pityputty azzal a Bercigyerökkel, valami szojúz-36 űrhajóval...nem emlékszik valaki mi is volt ez pontosan ? :)

megamenn 2012.10.26. 14:22:14

1985: Májkel Dzsekszonnk nem jelent meg lemeze !

megamenn 2012.10.26. 14:34:58

1988: két nyolcas van a számban...

megamenn 2012.10.26. 14:44:13

1989: mastann meg két kilences, ez jobban esik

Atörökk 2012.10.26. 14:45:48

@megamen:
1990, a 8-as lenullázódott.

megamenn 2012.10.26. 14:47:35

1991: ha ezt a számot visszafelé írjuk le, nem követünk el hibát.

Atörökk 2012.10.26. 14:48:26

1992: "Adsz gyümölcsöt, vagy pofán baszlak?"

megamenn 2012.10.26. 14:49:27

@megamen: bár, így elég nehéz kimondani:

gyenevcnelikzászcnelikreze

Atörökk 2012.10.26. 14:51:37

az 1994-es VB-re sem jutottunk ki.

megamenn 2012.10.26. 14:55:40

1995: már egyedül repülök vitorlázó röpcsivel

Atörökk 2012.10.26. 14:57:41

1996: mással sem repülök vitorlázógéppel.

megamenn 2012.10.26. 14:58:02

1996: nemsoká' itt a világvége!

megamenn 2012.10.26. 15:00:27

1999:@batgirl: na? na? esszem-fasszom megáll !

helianthus 2012.10.27. 09:11:00

De ügyik vagyunk! Tapsoljuk meg magunkat!

Taps-taps!!!

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2012.10.27. 09:47:46

@atörökk: Az 1961 felírható 37 és 53 szorzataként. Vagyis- NEM prímszám. Kéccer (a kettő prímszám!) kimaracc a dobásból.

Manyecska 2012.10.27. 10:11:34

@helianthus: taps, taps!! csak hogy nem mondják hogy buzi vagyok!:D:D

England win The Ashes! 2012.10.27. 16:31:44

@megamen: Mármint németek a németekkel? Csak mert GaPa rendezte a télit, Berlin a nyárit. :)

Ja, 2006-ban Torino a télit, minek megnyitója alatt Gulyás László közvetítése folytatta az Athénban megkezdett csisztui hagyományokat.

Dr. Fotos 2012.10.29. 15:55:51

Sok baba kozt elvesz a gyerek....

Kedves naiv ugyfel! Nem vagy egyedul a problemaddal. Engem is megszopattak majdnem. Elozetesen mondtak, hogy franko vagyok a forinthitel felvetelere (en az OTP-s uzsoramat valtottam at naluk). Pentek reggel jon a telefon: pozitiv az elbiralas, megkapom a penzt. Szuper! Delben ujabb telefon: "Sajnaljuk, de csak 1.6 misivel kevesebbet hagytak jova. Hetfore be kellene hozni a penzt, hogy szerzodhessunk". Figyelitek? Penteken delben szol, hogy Hetfore izzadjak ki a seggembol 1.6 mihalyt. Es ez nem az ugyintezo hibaja, hane ma hitelosztalyon levo dolgozok szopatnak. Az ugyintezo nem tud veluk mit kezdeni, csak suru bocsanatkeresek kozepette tartani az arcat a kopesek elharitasara.
Node hetvegen hol van nyitva barmifele bank? Sehol.. Orult telefonalgatas es rokonok lelejmolasa segitett ki a pacbol, de nem kicsit kurvaanyaztam.

Ahogy elnezem ezt masokkal is eljatszottak... Ugy tunik ez a buntetese azoknak akik vegtorlesztettek.

HereGuru 2012.10.30. 09:38:31

@Tomi from Space: Végre valahára meg lett mondva...

_____________ 2012.10.30. 22:19:10

Aztakurva, mennyi hsz...

England win The Ashes! 2012.11.01. 09:51:34

@HereGuru: Én már mióta mondom, de nem figyel rám senki. :)

2010 - Vancouverben téli olimpia zajlott.

Hola (törölt) 2012.11.19. 13:19:04

@elwood: mit nyert azon, te szerencsétlen?
süti beállítások módosítása