Tékozló Homár

Nem érdemes sietni a Wizzair-akciókkal

2012.01.06. 09:51 | jackyll | komment

wizzair_akcio.jpg

Ezzel a jópofa akcióval kívánt boldog új évet minden jóhiszemű törzsvásárlójának a Wizzair. Persze amiatt panaszkodni, hogy csak 1 napig tartott ki a szupervip-státusz... Szegény iPhone 4S tulajoknak még ennyi sem jutott...

Érdemes, megnézni a két képet: az elsőn, látszik, hogy 4-én küldték, és 20% kedvezményt ajánl fel CSAK Wizz Xclusive tagoknak. A következő levél már ma érkezett, ebben szintén 20% de már mindenkinek. Vágod: lóhalálban fizesd be a klubtagságot, mert akkor kapsz 20%-ot, CSAK ezen az egy napon, erre másnap mindenki megkapja ugyanazt, tagsági nélkül. Semmi extra, csak a szokásos magyar tempó...

Typhoon

Lázadást szítanak a Reader's Digest küldeményei

2012.01.05. 13:46 | jackyll | komment

Jó sok helyet megspammolhatott a Reader's Digest az ünnepekre, mert ketten is besírtak miatta. Nyereményjáték helyett erdőt követelnek a potenciális nemfogyasztók, akiknek amúgy is elegük van pont mindenből. Betelt a pohár! Eddig, ne tovább! Amúgy le kell szedni a postaládát, többet tuti nem dobnak be semmit.

Tisztelt Homár! Az imént kaptam egy kéretlen levelet (ilyenekkel van tele a posta ládám rendszeresen!)a Reader's Digest kiadótól (Terjesztési Igazgató!+sorsolási "bizottság"!! Ez új, tőlük még nem volt). A levél szerint nyertem egy 10 000 000Ft (tízmillió!) értékű Lexus Sportszedán (így írva! hm) szgk-t, és még nyerhetek 50 000 000Ft főnyereményt, fődíj extrát, és így tovább, a szokásos beetető rizsa. Küldje így, úgy, amúgy minél előbb stb. Kb. 25gr papír; az erdők meg elfogynak az ilyenek miatt (is). Hogy lehetne ennek véget vetni?

Olvasson tovább!

4 hét alatt utókarácsonyra szállított a Bookline

2012.01.05. 12:52 | jackyll | komment

Van akinek nem annyira jött be a karácsonyi online bevásárlás. KG azt hitte, december 2.-i rendelésével megúszta a last minute pánikban ajándékok után rohangálás őrületét, de tévedett. A Bookline-nak sikerült december 28.-án kiszállítania a 4 héttel korábban megrendelt társasjátékot. Még akkor sem adták neki oda a cuccot, amikor 22.-én személyesen vette át egy másik megrendelését, pedig ott állt a polcokon.

A karácsonyt idén könnyen és egyszerűen akartam megoldani, mindig az utolsó napra hagyok mindent, gondoltam ideje változtatni. Mi sem könnyebb, rendelek a Bookline-tól, 2005-ben regisztráltam, azóta vagyok rendszeres és hű vásárlójuk. 2011. december 2-án adtam le rendelésem (1, azaz egy darab társasjáték, illetve 1, azaz egy darab szakácskönyv, mindkettő raktáron, rövid szállítási idővel), jött is az email, rendelés összeállítása folyamatban, előreláthatólag 2011. december 7-ig leszállítják a pakkot.

Olvasson tovább!

Bréking: Elmarad a világvége!

2012.01.03. 15:30 | jackyll | komment

2812perec.jpgEnnél pozítívabban nem is kezdődhetne az év. Az amerikai pereckutatók optimista jóslata szerint 2012-ben nem jön el a világvége, sőt a következő évszázadokban sem várható. Nem mellékesen feltalálták a 800 évig elálló sósperecet:

Nem fogom az időtöket rabolni, csupán néhány képet szeretnék megosztani veletek, melyeket Nampa-ból (Idaho, USA) küldök. A Shultz márkanévvel ellátott perec annyira különleges, hogy lejárati ideje 2812! Ki akar ezek után másféle sósperecet????? :)))

Olvasson tovább!

Egy újabb fizetős telefonkönyv

2012.01.03. 14:57 | jackyll | komment

Új év, új hivatalosnak tűnő telefonkönyv. Ezúttal 34 ezer forintot számláznak utólag a benne megjelenteknek:

A Telefonkönyv Magyarország kft. elkezdte küldözgetni a cégeknek a 34000 ft-os "számlát" a telefonkönyvben való megjelenésről. A számla formátuma, kialakítása, a "telefonkönyv" szó betűtípusa megtévesztésig hasonlít a Magyar Telekom által használtra, a hátoldalon lévő szöveg olvashatatlanul halvány.

Instant update 15:29: A poszt élesítésének pillanatában kaptunk egy hasonló panaszt Kristóftól:

Olvasson tovább!

Fantomvincseszter az Aldiban (frissítve)

2012.01.02. 15:07 | jackyll | komment

aldivinyo.jpgBotrányos posztkarácsonyi pszeudokiárusítást rendezett az Aldi, amikor 18000 ezer forintért belengetett mostanában 40 ezer forint körül járó 2 TB-s külső merevlemezeket, amikből aztán vagy alig volt néhány darab, vagy egyáltalán nem volt.

December 29-re az Aldi akciós merevlemezt jelentett be az összes üzletébe. 2terás külső vinyó 17990ft-ért 3év jótállással. Mivel mostanában eléggé felment a merevlemezek ára, gondoltam veszek magamnak legalább egyet, ha szerencsém van, akkor talán kettőt. Reggel 6:50kor már egy elég nagy sor alakult ki a budapesti Pannónia utcában található üzlet előtt, több, mint 40ember várta a nyitást (7 órára már lettek vagy 70en), közben egyes vásárlók telefonon értekeztek más aldi boltok előtt álló vásárlókkal. Ezekből a hívásokból kiderült, hogy majdnem minden aldi áruház előtt nagy sor alakult ki, szinte mindenkit a merevlemez érdekelt, ezen kívül, mivel sok áruház előbb nyitott ki, az is kiderült, hogy sok áruházban egyáltalán nem volt az akciós merevlemezből, míg elvétve, pár áruházban volt 1-3db összesen.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása