Tékozló Homár

Cipője párját keresi naiv ügyfél

2013.02.27. 11:03 | jackyll | 363 komment

Ádám különböző méretű cipőket kapott a Sportdirecttől, úgyhogy technikailag elképzelhető, hogy valaki más is ilyet kapott valahol a világon és elcserélné vele:

2013 Február 4.-én rendeltem a sportdirects.com oldalról egy „Lonsdale Cam Mid II Basketball Shoes Mens” cipőt, UK 8/EU 42-es méretben. Az egyetlen problémám, hogy a rendelés hibásan lett teljesítve. A dobozban egy bal UK 8-as (EU 42-es) és jobb UK 9-es (EU 43-as) cipőt kaptam. Miután ezt megreklamáltam,  kiderült a cég nem tud mit tenni, mert nincs nekik raktáron ilyen cipő, úgyhogy visszautalják a teljes vételárat. Na de akkor vajon kinél lehet a párja?! Ezekszerint kell, hogy legyen még egy ember a világon aki úgy járt mint én, csak neki pont a másik méret kell. A Facebook erejével, felhívást kezdeményeztem („Sam nagybácsi” segítségével), hogy segítsenek megtalálni a párját. Hát játékra fel! :)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.27. 22:51:43

@atpijkamo: Akkor most olvasd el lassan, hogy mit írtál le.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.27. 23:01:51

@agresszív kismalac: Kétdimenzióban könnyebb elmagyarázni. Vegyél egy A4-es papirost és egy poharat. Szépen rakd le a poharat a papírra, rajzold körül, told arrébb, megint rajzold körül, míg van hely a papíron. A körök ne metsszék egymást. Ha hatszög alakban vannak elrendezve (méhsejt szerkezet), akkor tudod a legtöbb kört rárajzolni. Na, ha készen vagy, meg lehet saccolni, milyen hatékonyan dolgoztál. Tegyük fel, hogy nagyon ügyes voltál, és nem lehet több kört elhelyezni. Most menj egy fénymásolóhoz, és kicsinyítsd le a felére, és nagyítsd fel a kétszeresére. Akármit csinálsz, a körök területe és az egész lap területének az aránya ugyanannyi lesz. Q.E.D.

England win The Ashes! 2013.02.27. 23:06:47

@atpijkamo: Csakhogy a narancsos példában a vödör űrtartalma nem változik, a narancsok térfogata viszont igen.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.27. 23:12:17

@Dr Jozef Vengloš: Ha nagy narancsokkal tömöd meg, vagy ha kicsikkel, akkor ugyanannyi súlyt tudsz belépakolni. Lásd a fenti példát. Egyforma nagy/kicsi narancsok esetén a méretük indifferens.

Akkor van esélyed ezt túlmúlni, ha kicsiket és nagyokat vegyesen teszel bele. A fenti példában veszel akkora köröket, amik pont beférnek három másik kör találkozása által határolt háromszögbe, és mindenhova rajzolsz egyet. Aztán mégkisebbeket a maradék helyre, stb.

England win The Ashes! 2013.02.27. 23:27:23

@atpijkamo: "Ha nagy narancsokkal tömöd meg, vagy ha kicsikkel, akkor ugyanannyi súlyt tudsz belépakolni. Lásd a fenti példát. Egyforma nagy/kicsi narancsok esetén a méretük indifferens."

Már hogy a picsába? Pakolj tele egy vödröt naranccsal. Ne púpozd, úgy csináld, hogy egy fedővel le tudd takarni. Vizsgáld meg, mennyi az üres hely. Utána ugyanezt a vödröt pakold tele áfonyával. Ugyanannyi a levegő térfogata, ami a vödörben maradt, mint az előbb?

Természetesen abban igazad van, hogy az a legjobb megoldás, ha a réseket kisebb méretű naranccsal ki tudod tölteni. De az a tapasztalatom, hogy nincs akkora méretkülönbség a nevezett gyümölcs egyedei között, ami lehetővé tenné ezt. Éppen ezért olyan sokat nem nyer vele az élelmes vásárló, mint azt hiszi.

(Amúgy ezer éve láttam ilyen akciót a spárban, de ott úgy volt, ahogy fentebb írtam a példában: nem lehetett púpozni és a vödörhöz járt egy fedő, amivel le kellett zárni az edényt. Persze próbálkoztak, de a spár határozott volt, a felesleget szépen leszedték, hiába pampogtak egyesek és kettesek. Igaz, ott nem voltak barmok, hogy kiírják a súlyt, csupán annyit tüntettek fel, hogy egy vödör narancs = x Ft.)

Rosszindulatú Vászka 2013.02.27. 23:34:00

Döncsétek már el, hogy lehetek hatékonyabb akcióhős!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.27. 23:34:55

@Dr Jozef Vengloš: "Ugyanannyi a levegő térfogata, ami a vödörben maradt, mint az előbb?"

Igen. Lásd a fenti példát. Lekicsinyíted az A4-es papírt a felére, és 4 példányt csinálsz belőle. Elhelyezed egymás mellé, hogy az eredeti A-es papírt lefedjék. A kör/levegő arány, vagy a vödör/levegő arány, vagy a vödör/kör arány változatlan.

Az áfonyát könnyebb összenyomni, mint a narancsot, úgyhogy a saját súlyánál fogva is deformálódik. Így többet tudsz a vödörbe préselni. De kellő erővel ugyanannyi narancsot is tudsz a vödörbe préselni.

England win The Ashes! 2013.02.27. 23:46:04

@atpijkamo: Jó, akkor töltsük meg a vödröt homokkal. Most is ugyanannyi a levegő térfogata?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.27. 23:47:38

@Dr Jozef Vengloš: Ha sikerül egyforma, gömbölyű homokszemeket szerezned, akkor ugyanannyi. Lásd a fenti példát.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.27. 23:49:50

@atpijkamo: Értem. Szóval egy darab hatalmas naranccsal, illetve tízcsillió apróval ugyanolyan hatékonysággal lehet kitölteni a vödröt.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.27. 23:52:05

faszome' akartok egy vodor narancsot?

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.27. 23:52:41

@Dr Jozef Vengloš: De csináljuk azt, hogy szerzel akármilyen homokot, és azzal megtöltesz egy nagy ládát. Megnézed, mennyi vizet tudsz hozzátölteni. Aztán veszel egy mikroszkópot, és megnézed, milyen a homokszemek méretbeli eloszlása, alakja. A kőfejtőben keresel egy készlet hasonló méretbeli eloszlású, alakú követ. Ezekkel megtöltöd a ládát, Ha ügyesen válogattál, akkor majd pont ugyanannyi vizet tudsz a ládádba tölteni a kövek mellé.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.27. 23:55:02

@agresszív kismalac: Majdnem. A hatalmas narancsnál már számít a vödör alakja. Ha egy hatalmas narancs alakú vödörbe teszel egy hatalmas narancsot, akkor pont kitöltesz minden helyet. De ha egy hatalmas antinarancs alakú vödörbe teszed, akkor meg aránylag nagyon rosszul jársz.

England win The Ashes! 2013.02.27. 23:58:39

@Rosszindulatú Vászka: Ezek speciálisan erre a célra kialakított homokszemek.

England win The Ashes! 2013.02.28. 00:21:51

Nade várjunk csak! Én már félig meg vagyok győzve, mert rövid gondolkodás (és rajzolás, mert alapvetően vizuális típus vagyok) beláttam, hogy a síkban valóban így van.

CID 2013.02.28. 05:19:01

Az a baj, hogy sok kicsi narancsnak több a héjja, tehát rádasznak ha elaprózzák.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.28. 06:59:21

@atpijkamo: Akkor mindannyiunknak igaza van.
Szerencsére vannak nálunk sokkal hülyébbek is. Itt van egy:
kismalac.blog.hu/2013/02/27/hoppa_109

2013.02.28. 07:44:32

@atpijkamo: Ááááá! Általánosba megtanultuk, hogy azonos méretű gömbök azonos sűrűséggel töltik kia teret mérettől függetlenül.

Viszont a kicsiből több fér el!

Pizzás: négy, vagy nyolc szeletre vágjam a pizzáját uram?
Vendég: négyre, nyolcat már nem bírok megenni!

helianthus 2013.02.28. 08:19:06

@agresszív kismalac: nagyon kedves tőled, hogy felajánlod, de tartok tőle, hogy Sünike előkerül még, és már neki ígértem egy vizsgálatot, nem szeretném megbántani. De felírlak a listámra második helyre, tétre, befutóra.

helianthus 2013.02.28. 08:21:08

@hagyma: mert olcsó(bb). Nálunk ha összejön a család egy vödör narancs simán elfogy. Egyvalaki kivesz egyet, meghámozza, mire három másik kér egy-egy gerezdet belőle, persze kettőt kapnak, merthát egy gerezd kicsi. Egy narancs ugrott. Valaki kivesz még egy narancsot, megpucolja ésígytovábbésígytovább...

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.28. 08:25:23

@helianthus: Jobb az ilyesmit nem odázgatni. Vesd össze: Amit ma +tehecc, ne halaszd holnapra.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.28. 08:26:56

@helianthus: Lehet, hogy Sün kollégának lett igazi élete, te meg itt várod míg megörexő'.

neet 2013.02.28. 08:53:42

Az megvan, hogy tanár úr, egy sör mindig belefér?

neet 2013.02.28. 08:54:43

Egy filozófia professzor az előadását úgy kezdte, hogy fogott egy befőttesüveget és feltöltötte kb. 5 cm átmérőjű kövekkel, majd rákérdezett,hogy tele van-e az üveg?
- Igen. - volt a válasz.
Ezután elővett egy dobozt, tele apró kavicsokkal, és elkezdte beleszórni azokat az üvegbe. Miután a kavicsok kitöltötték a kövek közötti üres helyeket, megint megállapították, hogy az üveg tele van. A professzor ezután elővett egy dobozt homokkal, és azt kezdte beletölteni az üvegbe. A homok természetesen minden kis rést kitöltött.
- És most, - mondta a professzor - vegyétek észre, hogy ez a ti életetek. A kövek a fontos dolgok (a családod, a partnered, az egészséged, a gyerekeid). Ha minden mást elveszítenél, az életed akkor is teljes maradna. A kavicsok azok a dolgok, amelyek még számítanak, mint a barátaid, a munkád, a kollégáid. A homok az összes többi: az apróságok. Ha a homokot töltöd be először, nem marad hely a kavicsoknak és a köveknek. Ugyanez történik az életeddel. Ha minden idődet és energiádat az apróságokra fordítod, nem marad hely azoknak a dolgoknak, amik igazán fontosak a boldogságod érdekében. Játssz tehát a gyerekeiddel, szakíts időt orvosi vizsgálatokra, vidd el a párodat táncolni. Dolgozni, takarítani, vendégeket hívni mindig lesz időd. Ezért először a kövekre figyelj, azokra a dolgokra, amik igazán számítanak. A többi csak homok.
Az egyik diák megkérdezte:
- És most már valóban tele van-e az üveg?
Mire a prof azt válaszolta, hogy igen, tele van. Erre a diák elővett egy dobozos sört, kinyitotta, s beletöltötte az üvegbe. A sört a homok elnyelte, és térfogatváltozás nem következett be. Azt mondta erre a diák:
- Nos, bármennyire is úgy érezzük, hogy az életünk teljes, a fenti példából jól látszik: EGY SÖR AZÉRT MINDIG BELEFÉR!!!

neet 2013.02.28. 08:55:51

Az a kérdés is felmerül narancs esetén, hogy a több, de kisebb narancsnak van-e több héja, vagy a kevesebb, de nagyobbnak? Mennyi a nettó élvezet? És ki vesz még febr. végén narancsot?

Manyecska 2013.02.28. 09:04:31

@ColT: tegnap pár narancs kiugrott a kosaramból a boltba, mondom dikkmá' ez is lóhúst tartalmaz??...nyomokban?:O :)

_____________ 2013.02.28. 09:19:31

Nem tudom volt-e már, de az említett oldal, illetve az árakat elnézegetve szerintem fake cuccokat árulnak.

_____________ 2013.02.28. 09:20:56

Ja és bocs hogy ontopik voltam...
:-D

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 09:38:40

Azért én kíváncsi lennék fenimore véleményére is, mert szerintem egy fél pár cipő elvesztése nem kár, csak kiesett haszon.

Mert igaz, hogy az egyik nincs meg, de a másik örökké fog tartani, hisz úgy se tudja használni. Tehát hosszú távon nullára jön ki a posztoló.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.28. 09:53:57

@zebraság fél cicaság: Galoppoljatok helyettem is :D

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Vagy már régebbi szállítmány lehetett :D

@Egyéves Önkéntes: Ez a szép a statisztikában :D

2013.02.28. 09:59:19

@atpijkamo: Ááááá! Általánosba megtanultuk, hogy "azonos méretű gömbök""" azonos sűrűséggel töltik kia teret """mérettől függetlenül""".

Én nem lehettem bent aznap amikor ezt tanították!

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 10:02:14

@atpijkamo: "Ha egy teret gömbökkel akarok kitölteni, akkor különböző méretű gömbökkel tudom a helyet legjobban kihasználni. Ha a gömbök mérete a nullához tart, akkot 100%-osan. "

vagy egy kurvanaggyal, ahol a kurvanagy nagyobb mint a tér, amit ki akarsz tölteni. :)

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 10:03:27

@ColT: de ő tényleg így érvelt a mávos posztban :D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 10:11:32

@neet: :))

@Egyéves Önkéntes: Az a pomelo.

@Sekaiii: Negyven éve nem is jártál általánososba. Akkor még volt benne anyag.

@agresszív kismalac: Ezt kár a nejem is írhatta bolna. Csak a nemet és az életkorokat kell javítani. Ja, meg főzni nem tudok, de humorom van.

Manyecska 2013.02.28. 10:12:07

@Sekaiii: na igen,..oktatás.., fiam reggel kérdezte minek kell tornaórán gurulóbukfencet a szekrényen!../már nem az öltözőszekrényen../ csinálni. Szerinted? Mennyi az esélye hogy pl.fut a busz után és hirtelen ott terem egy szekrény amin átgurul fejjel, közben bukfencet vet? Tiszta elitképzés:P! Mondjuk simán átviszi mert 170 cönti magas, de...

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 10:13:52

@Sekaiii: "ezt tanították"

Lehet, hogy nem tanították, hanem csak házifeladat volt. Ez olyan triviális köztudomású dolog. Minthogy a függőónnal lehet függőlegest, vízmértékkel vízszintest találni. Már az egyiptomiak is tudták.

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 10:19:25

@atpijkamo: az egyiptomiak idején még nem is volt feltalálva a függőleges.

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 10:20:38

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: tök igaza van, én azt se értem, miért kell a kocsi kerekét teljesen felpumpálni mikor csak alul lapos.

Manyecska 2013.02.28. 10:25:10

@Kellemes Zérókomponista: :)) jut eszembe, pakolok a szekrény aljában, nézem a régi táskákat mi van esetleg bennük, hát a hörcsög telepakolta /pár cipőt is/ vastagon! papírokkal, ízlésesen összeaprítva:D:D:O Sosem értettem mit csinált hátul a szekrény mögött, azt hittük csak alszik..:))

Manyecska 2013.02.28. 10:26:23

@ColT: :))) egy tornaszekrényrűl??:D hát akkor tudod megérett a világ a pusztulásra, oszt kézcsók..:P

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.28. 10:28:24

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Nem, a világ megmentése közben azért át kell ugrálni néha dolgokat, mint a brúszvilisz, na.

Különben meg ha már itt tartunk, azé' kell, hogy mozogjon is néha a büdös kölke, mert az azért jó dolog. Ennyi :P

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 10:30:06

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: nekünk volt egyszer kölcsönbe húsvéti nyulunk, az mindig a szekrény alatt volt.
El nem tudtuk képzelni mi a jóédesanyját szeret ott, de amikor egy év múlva valamiért kiszedtem a tévé kábelét akkor láttuk, hogy a szigetelést egészen a fém árnyékolóig leette róla módszeresen.
Az anyagi kár jelentős.

Manyecska 2013.02.28. 10:41:41

@ColT: aha, mozognak folyton:P, múltkor a kutya is lefejelte az ágyat:D:D@Egyéves Önkéntes: yesss!:P:O

2013.02.28. 10:41:49

@atpijkamo: Ja bármilyen méretben, de azonos méretű gömbök! Most esett le, de tényleg nem mondták az iskolában! Nem is veszek vödrös narancsot!

2013.02.28. 10:43:53

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Szerinted? Mennyi az esélye hogy pl.fut a busz után és hirtelen ott terem egy szekrény amin átgurul fejjel, közben bukfencet vet?

Átugrik egy bevásárlókocsis nyuggert és lesz ülőhelye!

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 10:44:14

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Nem árt, ha az ember egy kicsit sportos, előállhatnak helyzetek. A múltkor egy nálam jóval fiatalabb férfi átesett valami kiemelkedésen a járdán, és eltörte a lábát. Én simán kigurultam volna. Na meg nem is járnék nejlonszatyorral a kezemben.

Dzsúdóba megtanultuk, hogy kell az esést tompítani. Átdobáltuk egymást a vállunkon, és semmi bajunk nem lett. tanulás nélkül agyonütöttük volna magunkat.

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 10:44:24

@Sekaiii: egyébként egy ilyen vödrös akciónál jön ki az igazán magyar virtus, mintha nem lenne kurvára mindegy, hogy 17 vagy 18 narancs fér abba a kurva vödörbe.
Szociológia doktorik százait lehetne megírni ha valaki kellő ideig nézné a narancspakoló folklórműsort a zöldségespultnál.
:)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 10:45:28

@Sekaiii: "Átugrik egy bevásárlókocsis nyuggert és lesz ülőhelye!"

:))

- Miért van a patkánynak négy lába?
- Hogy hamarabb odaérjen a kukához, mint a nyugdíjas.

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 10:45:48

@atpijkamo: én ha elesek, akkor sokkal inkább begurulok, mint kigurulok, de embere válogatja.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 10:46:39

@Egyéves Önkéntes: Mert nem használnak fogvájót a narancsok rögzítéséshez. Amatőrök.

Lencsés anyuka 2013.02.28. 10:48:19

@atpijkamo: Inkább primitív szarrágók.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 10:50:41

@Lencsés anyuka: De lehetne rájuk fogadásokat kötni. Mint az agárversenyre.

@Egyéves Önkéntes: "sokkal inkább begurulok"

És kire haragszol? A járdaszegélyre bagy a lábadra? Jól rugdosd meg a járdaszegélyt, és akkor mindkettőt megbüntetted.

Manyecska 2013.02.28. 10:51:36

@Sekaiii: nemnem, ő udvarias, jólnevelt, előreengedi őket. Aztán löki csak le a lépcsőn..:D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.02.28. 10:52:11

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: látod:Dhogy mindennek van valami értelme. Max háttérfolyamatokként definiáljuk, közbe meg.. Na ez legyen az idei év tanulsága!
@atpijkamo: volt egy barátnőm eccer, egészen nagy kiemelkedései voltak. Az jó volt. Formában is tartottuk egymást.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.02.28. 10:53:47

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: növeszti az absztrakcijós gondolkodást, nah! Hát nem kell minekünk ezt érteni. Elég, ha nem értjük.
:D

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 10:54:01

@Kellemes Zérókomponista: "egészen nagy kiemelkedései voltak"

Nagy gülü szemei? Mondjuk a Hernádi Jucinak jól állt annakidején.

Manyecska 2013.02.28. 10:55:59

@Kellemes Zérókomponista: van aki decens módon nekifut és elviszi az egész szekrényt de négy darabban.., mondtam a fiamnak úgy is kell azt ne szarozz!!.. :)

2013.02.28. 10:58:35

@Egyéves Önkéntes: Szociológia doktorik százait lehetne megírni ha valaki kellő ideig nézné a narancspakoló folklórműsort a zöldségespultnál.
:)

Aha. A múltkor pizzakóstoltatás volt az ósünben, akkor lett kész, még szeletelték. Nem szeretek a kóstolópultnál ruppótlankodni egy dekás falatkákért, de a kóstoltatós aranyos volt ezért megálltam akkor még egyedül. A csaj nyomta a promót, én meg mivel nem úgy álltam oda hogy a faszom a tálcát érje, rögtön második lettem, mert egy "szemfüles" vén hülye belépett és elkezdte hátraadogatni a szeleteket.
A másik még durvább egy Red Bull osztogatás volt, ahol szintén ilyen középkorú idióták majdnem összeverekedtek.
Senkit nem vet fel a pénz, de ennyire szánalmasan viselkedni szerintem nem kéne!

Manyecska 2013.02.28. 10:58:49

@atpijkamo: az enyém csak karatézott, felaprítaná inkább..de engem szamurájnak hívtak mert állítólag úgy hussssantam el a szekrény felett mindig:D Volt hogy lábak a nyakadban:P, kezek a szekrényen...formáció. Gondolhatod. Hmm. Igen:P

England win The Ashes! 2013.02.28. 10:58:58

@_____________: Tegnap voltam a boltjukban. Elég valósnak tűntek azok a cumók. :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.28. 10:59:22

@helianthus: najo de en pl floridaban konkretan a farol szedem

sam poppat 2013.02.28. 11:18:34

szerintem jóreggelt.

megvan már a fél pár gumicsizma?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.02.28. 11:18:54

@hagyma: azzal csak az a baj, hogy ha az ember egyszer eszik normális friss narancsot a fáról, akkor utána nem hajlandó megenni a sparos csökött narancsokat.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2013.02.28. 11:41:42

@zebraság fél cicaság: mikor ott eltem micsoda meglepetes volt
megyek megyek
je egy fa
grape fruit:)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.02.28. 11:51:49

@atpijkamo: na ja, az se tud mással operálni, mai napig se nem. Na jóó, egy címe-felejtett filmben volt masszív csecsvillantás is (bár én nem élveztem). Kik voltak vajon az abszolút célközönsége?
@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: :DDDDD Hátőő, eszembe jutottak a sulis élmények. Könnyesröhögés témája.
@Sekaiii: Prága, hajóskirándulás. Svédasztal. Ha már láttál kontrasztot, ha már láttál átmenet-nélküliséget. Csoportvezető elmondta az elmondandókat, utolsó szava után 1 nanoszekundumban 1 emberként állt fel az egész group és mint vadult ökrök rohamozták meg a kajáspultokat, a dübörgés hangja beterítette tudatomat. Le is fagytam pár értékes másodpercre.. Hát rántotthúst már nem ettem, fogalmazzunk így. Já, gáz.

helianthus 2013.02.28. 11:51:50

@agresszív kismalac: ennél azért jobban is promózhatnád magadat. Ha olyasmiket írsz, hogy te sokkal jobb ajánlattal rendelkezel sünnél pölö még lehet, hogy meg is fontolom az ötletet. ;)

helianthus 2013.02.28. 11:55:04

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: de jó, hogy van ami nem változik. Ilyet nekünk is kellett csinálni. Azóta sem bukfenceztem mellesleg sem kézen nem álltam. De elmondhatom, hogy valamikor tudtam ezeket. :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.02.28. 11:57:12

@helianthus: hát milyen lepedőakrobata vagy te? He? Ne hozzál már szégyent miránk.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.02.28. 11:58:43

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: Nálunk a macska szokta, szekrényt, falat, ágyat, amikor túl gyorsan rohan valami után a csúszós padlón... :D
Nem mintha zavarná, csattan, és rohan tovább :D

helianthus 2013.02.28. 12:00:30

@Kellemes Zérókomponista: félreértettél. Most nem az én képességeimről van szó.

helianthus 2013.02.28. 12:02:48

@ColT: az enyémek az játszák, ha felmosok, hogy korcsolyáznak. Nekifutnak, megmerevednek és csúsznak. Nemrég meg egy papírdobozt fociztak végig a házon, időnként belebújtak pihenni, aztán ütötték tovább.

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.02.28. 12:05:52

@Chichén Itza /Quetzalcoatl/: "Volt hogy lábak a nyakadban"

Sokszor. De több intim kérdésre nem válaszolok.

"kezek a szekrényen...formáció"

Közben tegyem a kezem a kis éjjeliszekrényre? Hülyeség.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.02.28. 12:10:48

@helianthus: Eh, hát láttál te már sünpraclit? Hát mire jó az?

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.02.28. 12:13:07

Magyar közéleti sorrozat: Narancssors.
@atpijkamo: Juci=szenvedély. Bár a koncepció része volt, s neki ez munka (bár vissza is utasíthatta vóna), volt rtl-n az a tehecség kútató és ott egy beatboxos srác adott ki egyszerre látszólag több hangot. Reggeli villanyborotva meg ilyesmi. És akkor mutatták a Jucifejt, hogy hogyelcsodálkozik, meg milyen profi ezasrác. Közbe a hip-hop kultúrában kicsit (sem) járatos nézők meg már kaparták véresre orcájuk, hiszen köze sem volt semmihez se nem annak az előadásnak. De azok ott, totáldilettánsként megszavazták, hogy jó. Jó, nem várunk sokat az effajta baszásoktól, de nah. Hány éve van a pályán meg felnőtt-e egyáltalán? Leszerepelt rendesen. Énelőttem. Nem lepődtem meg, de beszédes.

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 12:20:11

@Sekaiii: nem szegénység ez, hanem a gyerekszoba hiánya

Egyéves Önkéntes 2013.02.28. 12:21:36

@helianthus: "Nekifutnak, megmerevednek és csúsznak."

ezt a filmet én is letöltöttem.

helianthus 2013.02.28. 12:26:42

@agresszív kismalac: igazad van. Sokkal jobb egy kismalac mancs. Lehet belőle pölö körömpökit csinálni burgonyával és csemege ubival. :D

@Egyéves Önkéntes: És amit letöltöttél, abban milyen színű cicukák vannak?

☺ágica (törölt) 2013.02.28. 12:39:22

na, fejlemény?

posztoló igazán ápdételhetne, hogy történt-e vmi fb-on

ja, bocs, hogy ON voltam

helianthus 2013.02.28. 14:46:36

@☺ágica: nem gond, de többet ne forduljon elő! JJJ

@agresszív kismalac: talán.

@Egyéves Önkéntes: az enyémek nem.
süti beállítások módosítása