Tékozló Homár

Westend Tisza Cipő: "Tanuld meg normálisan hordani a cipőt!"

2013.06.19. 11:57 | jackyll | komment

Unfanatic betalált egy három hónap alatt szétmálló talpbetétes Tisza cipőt a Westendben. A helyszínen több nekifutásra a klasszikus nem rendeltésszerű használat indoklásba futottak, illetve felajánlották, ha vesz valahol talpbetétet, szívesen berakják a cipőbe. Ehelyett átment az Astoriára, ahol szó nélkül adtak neki egyet ingyen:

2013.03.21.-én vásároltam a Westend Tisza cipőboltjában egy fűzős-belebújós lábbelit. Nem véletlen volt, hogy a márkánál szerettem volna maradni, hiszen a két éveket eddig úgy bírták nálam ezek a cipők, hogy napi használatban voltak. Tehát egy nagyon pozitív kép alakult ki a márkáról, igazából ajánlottam is mindenkinek, hogy vegyen ha teheti. Kevesebb mint két napja kezdtem el érezni, hogy eléggé nyomja a talpam a cipő. Levettem, belenéztem. Láttam, hogy a talpbetétből egy kétszázasnyi darab hiányzik. Semmi baj, gondoltam még  garanciás, visszaviszem, megcsinálják, kicserélik a talpbetétet, kicserélik a cipőt. El is olvastam tehát a jótállást, amiből hamar kiderül, hogy fél évig a boltnak kell bizonygatnia, hogy kinek van igaza, félév után pedig nekem. Ez így korrekt is. Szummáznám eddig, hogy is állunk: Van egy rossz cipőm, garanciám, és előnyöm a bolttal szemben. Valószínűleg nem tévedek, ha azt gondolom, ebből egyenesen következik, hogy megoldják a problémámat.


Nem is kertelnék tovább, folytatom tehát a mai (2013.06.17. 14:00) eseményekkel. Beállítottam a boltba felkészült és céltudatos vásárlóként. Megkértem a flegmán cipősdobozt  pakolgató úriembert, hogy tegyen egy pillantás erre a lábbelire. Elővettem tehát a dobozom, belőle a cipőt a jótállással. Említettem neki, hogy a talpbetétet nézze, ott lesz az érdekes rész. Azonnal megjegyezte, hogy a sarka le van taposva és nem hordom rendeltetésszerűen. (!!! Szerintem egy utcai cipőt használni kell. De ha ebbe belekötünk... hát őő, az eddigi cipőimet is így hordtam) Hát ők ezzel aztán nem tudnak kezdeni semmit, letapostam kész. De állj barátom, nem a sarkával van a baj, hanem a betéttel. Jaa, hát az mindjárt más ő azt nem is nézte. Mindjárt fel is ajánlotta a módot, hogyan orvosolható a probléma. Most figyelni: elmegyek egy random cipőboltba, veszek talpbetétet, méretre vágatom, és ha ez megvan visszaviszem és ők már be is teszik. Kész is lennénk!

Itt már kezdtem érezni, hogy nem leszünk barátok. Ajánlottam neki figyelmébe, hogy itt vásároltam (nem egész 3 hónapja), van rá garanciám szóval itt és most kellene a végére járjunk a dolognak valahogy. Jött a feketeleves. HA én már úgyis olyan jól ismerem a garancialevelem tartalmát, akkor ő is elkezdhet kötekedni (ezt így kimondva). Tehát nem rendeltetésszerűen használtam, ők nem dolgoznak vele tovább! Semmi írásos dokumentumot nem kaptam. Semmit. Ühümm... Oké. Akkor ajánlottam figyelmébe, hogy részemről a Tisza, mint márka elásta magát. Amit ő szemrebbenés nélkül nyugtázott is, tehát láthatóan az egész nem érdekli. Nem akartam akadékoskodni, továbbálltam.

Hogy miért nem írom éppen a panaszlevelet? És miért nem telefonálok a boltvezetőnek? Mert a másik véglet az Astorián ért, egy másik Tisza márkaüzletben. Ahol bementem, elmondtam, hogy nem itt vásároltam (direkt nem hoztam szóba az előző esetet már az elején) a terméket. Azonnal készségesek voltak. Megnézték, kérdeztek, hogy megelégszem-e egy új cipőtalppal, vagy szeretnék mást is. Természetesen megelégedtem vele. A kezembe is adták a betétet (ingyen!!) Ekkor elmeséltem a történetem, hogy a kollegáik, hogyan viselkedtek a "szomszédos" üzletben. A fiatal hölgy üzletvezetőn látszott, hogy nem tetszik neki a dolog. Sőt mintha már nem is én lettem volna az első aki így járt ott.

Végül Happy Enddel zárult a köröm. De amikor eladták nekem azt a cipőt, akkor nem csak termékért, hanem szolgáltatásért is fizettem. (garancia, "szervíz", vevőorintált hozzáállás) Összességében elmondható, hogy ez 26 körüli eladó, a tipikus magyar hozzáállásával megutáltatta velem a márkát. Tudom persze, a másik boltban tényleg rendesek voltak. A másik boltban...

Ui: Amikor kijöttünk az üzletből még utánunk szólt, hogy: "Tanuld meg normálisan hordani a cipőt!"

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

England win The Ashes! 2013.06.19. 12:01:18

'Boldog ügyfèl" nap van? Piha!

Atörökk 2013.06.19. 12:03:12

Disz iz NOT a biginning of e bjútiful frendsip.

England win The Ashes! 2013.06.19. 12:06:02

"Összességében elmondható, hogy ez 26 körüli eladó, a tipikus magyar hozzáállásával megutáltatta velem a márkát. Tudom persze, a másik boltban tényleg rendesek voltak. A másik boltban..."

Szòval amiatt az egy ember miatt utàlod. Az màr nem is opció, hogy a màsik miatt kedveled? Na ez is "tipikus magyar".

Ádám 2013.06.19. 12:10:36

Kézen hordani lehet?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2013.06.19. 12:11:44

NEkem egyszer egy papucsal volt problémám, teljesen tönkre ment, de csak az egyik. A másik nem volt szakadt. Amikor visszavittem, jöttek a nem rendeltetésszerű használattal, (basszus, én is hordtam, az igaz) és nem akartak tenni semmit. Végül szóltam az eladónőnek, hogy nézzen már le, két lábam van?
Meggyőztem.

England win The Ashes! 2013.06.19. 12:12:40

@Neela _ t: @gabors anyja egy büdös ribanc kurva: Nem kell valamelyikteknek a nyolcszàzadik komment a villamosos posztnàl?

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.19. 12:23:10

Kicsit zavaros, de azért jól mutatja az uralkodó hozzáállást ebben az országban (üzletvezetői részről).
Alacsony a kerítés, na.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.19. 12:24:51

@batgirl: Ez mekkora :D

Mi egy táskát vittünk vissza nemrég - elkezdett felfesleni. Jegyzőkönyv, cserét vagy javítást kértem (végülis nekem táska kell), pár hét alatt megvarrták, igen szépen. Nem mondom, hogy hú de fel lennék dobva, de végülis garis, megoldották.
Igaz, ilyen szépen anyám is megvarrja, de ha garis, szenvedjen vele a gyártó :)

csabapayne · http://kulturcseppek.blog.hu/ 2013.06.19. 12:26:05

@Dr Jozef Vengloš:
A következő posztnál már enyém az első komment joga. De alkuképes áron eladom :)

Mivel még nem jelent meg a következő poszt ezért ide írom:
"ELSŐ (1.)"
... na ez volna a köv. poszt első kommentje.

Tony Almeida 2013.06.19. 12:27:00

Én a Nike márkát utáltam meg ugyanezért, kb. 8-10 éve volt sztorim velük. 1 hónap használt után lejött az orra az utcai cipőnek. Mondták, hogy nem rendeltetésszerűen használtam (!), de hozzá kell tennem, hogy szinte semmi kopás, karc nem volt rajta, ami bizonyíthatta volna, hogy szétrugdostam. Panaszkönyvi beírás, hosszas várakozás után postán kaptam egy független szakértői véleményt, hogy elutasítják a panaszom, miszerint tényleg nem rendeltetésszerűen használtam. Hát anyátokat, egy darab Nike cuccot nem vettem azóta.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.19. 12:27:32

hát még egy cipőt se tucc rendesen hordani fiam, hát mi lesz így belőled? felveszed a cipőt a kanapédon ülve, hátradőlsz kényelmesen, felteszed a lábad a kisasztalra és megnézed szépen a híradót meg a dájhárdot. ha vége van, akkor szólsz az asszonynak, hogy húzza le a cipődet oszt mehecc aludni.

Neela _ t 2013.06.19. 12:27:32

@Dr Jozef Vengloš: lekéstem. Tegnap csak azt akartam mondani, hogy dolgoznak valamit a telefonos nézeten és a nevem helyett a te neved adta meg kommentelőként. Írhattam volna a nevedben valami jót :D

horex · http://horex.uw.hu/ 2013.06.19. 12:30:54

Batz papucsot csak Aldibol!

Lmúlt dél!

Ádám 2013.06.19. 12:31:26

@zsiráfffff: Az asztal s a surranó közé, egy libatollas párnát rakni KÖTELEZŐ!
Csak úgy él a gary...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.19. 12:31:56

@Neela _ t: nem írhacc a nevében semmitse, mert akkor kidob a rencer. apró örömök az életben!

England win The Ashes! 2013.06.19. 12:32:30

Èn kèt ève hasznàlok egy reebokot, de mèg csak belül a saroknàl szakadozott fel picit a bèlès.

Viszont èn tènyleg nem rendeltetèsszerûen hasznàlom. Legalàbbis felhùzni ès levenni elèg unortodox módon szoktam. :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.19. 12:32:56

@Tony Almeida: Mi volt az indoklás? :D
Mitől lesz valaki független cipőszakértő?
Ki kérte fel? :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.19. 12:34:47

@gabors anyja egy büdös ribanc kurva: vettem a pockaimnak libapehellyel töltött párnát, hogy jobbat aludjanak éjjel a pihe-puha párnákon. aszonták ez nem kényelmes és kérik vissza a régi ikeás kispárnájukat. két borsószem hercegkisasszony.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.06.19. 12:35:18

@Dr Jozef Vengloš: Utóbbit én is, csak a kínai szaroknak úgyis mindegy :D 2x leguggolsz benne, és széttörik a talpa :D

England win The Ashes! 2013.06.19. 12:35:23

@Neela _ t: nem tudtàl volna, elküldèskor hibaüzenetet kaptàl volna.
Tudom, mert èn is pròbàltam ugyanezt CID nevèben tenni. :)

Neela _ t 2013.06.19. 12:35:24

@zsiráfffff: sose leszek így igazi troll :S
áááá :D

Neela _ t 2013.06.19. 12:36:24

@Dr Jozef Vengloš: CID is volt meg valami Yaksi vagy mi... a pontatlanságért előre elnézést :D

IP gyűjtögető 2013.06.19. 12:36:43

betalálni természetesen abba a nemzetiségi anyádba talált bele sajnos apád, nem lehetne, hogy megtanulj magyarul?

Artie 2013.06.19. 12:37:00

" El is olvastam tehát a jótállást, amiből hamar kiderül, hogy fél évig a boltnak kell bizonygatnia, hogy kinek van igaza, félév után pedig nekem. "

Nem, nem korrekt, ez a szavatosság. Garancia alatt nincs ilyen.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.19. 12:38:48

@Neela _ t: majd még gyakorolsz. a jó troll nem adja fel soha!

amúgymeg én már mindenki profiljában voltam, táncsak a jóistenében nem még!

Ádám 2013.06.19. 12:39:15

@zsiráfffff: Legalább szépek??? :):D

Igényes 2013.06.19. 12:40:43

Minden időben, a tiszta van cipóban. Vagy mi.
Szerintem se vegyél olyat, ronda is, drága is. Nike meg a Converse jó. Westendben meg az egyetlen valamire való cipős a Salamander.

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.19. 12:41:05

@zsiráfffff: Haver mutatta, milyen szar a tollal töltött párna. Náztem, nagyon fura volt. Szétszedtem a varrásnál. Hát fedőtollak voltak benne!

Igényes 2013.06.19. 12:42:36

@Dr Jozef Vengloš: Ilyen ez, a rossz élmények mindig erősebbek. Főleg ha nem számítasz rá. Egy tisztacipős árkategóriában nem nagyon számítasz rá.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.06.19. 12:42:44

@atpijkamo: ez okés, rendes pelyhes, de a kutya alá már mégis sajnálnám :D

@gabors anyja egy büdös ribanc kurva: micsoda kérdés!

helianthus 2013.06.19. 12:43:12

"ajánlottam is mindenkinek, hogy vegyen ha teheti. "
Én tehetném, de mit tegyek, ha utálom ezt a cipőt és szerintem ronda?
Mit tehetek?
Pláne pirosban.
Pár éve volt egy futó fiatalember kollégám (futó volt, mert csak pár hónapig volt) aki bele volt buzulva ebbe a cipőbe. Aztán megjelent egy piros Tiszában, ami úgy nézett ki tisztára, mint egy kínai magasszárú sportcipő, csak volt rajta márkajel.
Nem volt szívem megbántani, azt hazudtam, tetszik a cipője. :)

Neela _ t 2013.06.19. 12:44:53

vagynem :D

Nekem is szétmállott a Tiszacipőm gumorra 3hét alatt... nem kell olyat venni :S

Ádám 2013.06.19. 12:46:21

@helianthus: Futó kaland volt, mert becsaptad s érezte...

Igényes 2013.06.19. 12:46:46

@helianthus: @Neela _ t: Gondolom sokaknak szebb lesz attól, hogy ez magyar. Ahhoz meg túl fiatalok, hogy emlékezzenek rá, miért örültünk annyira a nyugati márkáknak hajdanán.

Ádám 2013.06.19. 12:47:49

@zsiráfffff: Bevallom, trollkodtam! Pedig az távol áll tőlem...

atpijkamo* · http://deciki.blog.hu 2013.06.19. 12:48:38

@Igényes: A legjobb cipőm Tiszacipő volt. Olyan 30 éve.

Neela _ t 2013.06.19. 12:53:24

@Igényes: pontosan. A mama is örült, hogy fain magyar cipő baja nem lehet. Nem írtam se panaszt se semmit. Nem fogom talán körberöhögtetni magam, hogy hordjam rendesen pfff :S

Igényes 2013.06.19. 12:57:32

@atpijkamo: Ugyanabba a tiszába nem lehet kétszer belelépni.

Igényes 2013.06.19. 12:59:42

@Neela _ t: Mama boldogsága minden pénzt megér! ;)

Neela _ t 2013.06.19. 13:15:45

@Igényes: nekem meg, egy bizonyos határig :D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.19. 13:55:36

@Neela _ t: Majd akkor szóljál, ha az enyémet találod meg.:-)

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.19. 13:57:34

Amikor kijöttünk az üzletből, még utánunk szólt, hogy:
-Tartsd meg az aprót, te mocskos állat!

helianthus 2013.06.19. 13:58:37

@Igényes: "miért örültünk annyira a nyugati márkáknak hajdanán"
Hát igazából már én sem emlékeznék rá, de amikor ezt újra megláttam, rájöttem. Asszem azért, mert azok szebbek voltak?
JJJ

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.19. 14:02:01

@Dr Jozef Vengloš: Nekem volt egy Reebokom, amit jóval több, mint tíz évig hasznátam. Igaz, hogy másfél évig katona is voltam közbe'. Az istennek se akart szétmenni.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.19. 14:03:34

@Neela _ t: Hát erre tudnÁk írni valamit, de nem teszem, mert úrimalac vagyok.

helianthus 2013.06.19. 14:08:05

@agresszív kismalac: akkor tartós tejet nem is veszel?

Atörökk 2013.06.19. 14:12:35

@agresszív kismalac:
Nem baj, jövőre nagyobbat ölünk ;-)

Tiborfalvi Tibor 2013.06.19. 14:48:46

Poszter, talán te hottentotta ősöktől származol, hogy ennyire képben vagy a 'tipikus magyar' dolgokkal?

Igényes 2013.06.19. 15:18:37

@helianthus: Aha, meg faján be voltak csomagolva is. Nekünk az akkoriban nagyon nem ment.
Minőségre talán jobbak voltunk, de az önmagát eladó termék fogalma nálunk ismeretlen volt. Tőlük csak a CirmosCica nyomta jobban a Szopol rádióval meg a Pakéma porszívóval, ami világégés és atomkatasztrófa esetén is üzembiztos volt. Arkangyalalászállásnál meg csak azért nem, mert nem hittek benne.

SzerződésSertés 2013.06.19. 15:28:01

Miért pont a cipőt utáltad meg? Miért nem az eladót, vagy a Westendet?

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.19. 15:31:14

@Igényes: No, azért a Szaratov-hűtő is ott volt a szeren.

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.06.19. 15:35:00

Ja, meg hát nekem egy Moszkvics 2140-es volt az első autóm (by Avtazavód imenyi Lényinszkava Kamszamóla).
...tényleg bazi öreg vagyok.

Igényes 2013.06.19. 15:49:02

@agresszív kismalac: Szaratov... micsoda tökéletes név egy hűtőnek. :)

labi 2013.06.19. 16:05:25

Aham, egy bunkó eladó miatt utálni kell egy márkát.

Ha legközelebb a vegyesbolt eladója lesz tahó, akkor majd utána mindent utálni kell? :)

Igényes 2013.06.19. 16:07:51

@labi: Ilyen ez a márkahűség. Ha nem magyarok lennének, pöcsig benyalnának a poszternek. De mivel magyarok, csak csodálkozni fognak, miért csökken az eladás, és nem értik majd.

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.06.19. 18:33:13

Én nem szoktam szóvá tenni az ilyet, de ez a legmodorosabb poszt, ami olvastam ever. Így érzem. Szeretjük belehelyezni hitünk egy márkanévbe. Ami ténylegesen is azért jött létre, hogy ezt tegyük. Jól működünk.

kvadrillio 2013.06.19. 20:10:37

Hogy fájhat a büdös ózdi paraszt klipje?
5:20 | Index

ez meg mijafaszezittenű-e ?????

INGYEN KAJA-PIA LEJHMOLÁSA KÖZBEN PIÁS-DROGOS ZSIDÓK ÉLVEZKEDNEK, MIKÖZBEN 2,5 MILLIÓ A MUNKANÉLÉKÜLI ?!
...ilyenkor mindig ki akar jönni belőlem a reggeli.....

kvadrillio­ 2013.06.19. 21:49:56

@kvadrillio: te neked igen komoly gondjaid vannak, ember. nem irigyellek a mentalis bajaid miatt...

Unagig 2013.06.19. 22:53:03

Nem lehet h a labgomba kezdte ki?

imi60 2013.06.19. 23:43:03

a cipőre szavatosság van nem jótállás !! sajnos manapság sokan -divatból vagy hülyeségből-tényleg rosszul hordják a cipőt.Ez a kopáson egyébként tényleg jól látható. Cipőfűzőt nem fűzik be és magasszárúban battyognak mint egy vén csontritkulásos vénember. Érdemes nézni az utcán. Nem biztos, hogy a blog írója nem így viselte. Csak hülye lesz elismerni

Igényes 2013.06.20. 00:11:56

@imi60: Van hozzá használati utasítás? Vagy bárkinek köze hozzá? Ugye hogy ugye. Elég ingerszegény életed lehet, ha te mások cipőviselési szokásairól vezetsz nyilvántartást.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.06.20. 06:55:05

a tisza cipő egy iszonyatosan gáz szocreál márka, gyerekkoromban is utáltam meg most is és kívánom mindenkinek aki azt hordja hogy éljen északkoreában és éhezzen

Bélabácsi 2013.06.20. 07:09:28

....két évet kibírt egy sportcipő ?

Húha.

Amerikai Nike futócipőm öt éve egyben van, enyhén felszakadozott belsővel, kívül hibátlan állapotban, alig megkopott talppal, minimális ápolás mellett.

Ecsém, a cipő itten kezdődik.

Shopping 2013.06.20. 08:09:00

@labi: Az emberek már csak ilyenek.
Egy ember képes megutáltatni egy márkát!

Az USA ban pont ezért van a vevőnek mindig igaza. ( még akkor is , amikor nem)

Ott nem kérdeznek, cserélsz vagy a pénzt kéred vissza? Ennyit kérdeznek. Még a blokk sem kell!!!

imi60 2013.06.20. 09:33:40

@Igényes: figyelj igénytelen. Tényleg használati utasítás kell egy cipőhöz? elolvastál egyet is? Ha nem , akkor mire próbáltad felhúzni? farkadra, fejedre vagy a kezedre? tényleg ennyire birka lett a magyar hogy ez egy nehéz kérdés , hogy mire kell a cipőt felhúzni? elárulom. van két büdös lábad. egyik jobban büdös a másik balosan bödös. na ha ezt sikerült beazonosítani akkor megpróbálod a jobbik büdösre feltuszkolni a jobbik cipőt. Na ha ez nem megy mert nem tudod megkülönböztetni a jobb cipőt a baltól akkor légyszi kérjél telefonos segítséget vagy facebookozz a témáról. elég jó esélyed van rá hogy eltaláld. 50%. Ha ezen sikerült túljutnod akkor a rajta lévő madzagot (cipőfűzőnek hívják egyébként) próbáld úgy meghúzni hogy ne szorítsa a lábfejedet. Utána a madzag végét kösd meg. Kis gyakorlással sikerülni fog. Még neked is. Talán.Ne add föl ha az első 3 próbálkozásra nem jön össze. Még egy titok. A bal és jobb cipőfűzőt ha összekötöd pofára fogsz esni ha megpróbálsz lépni. Biztos ami biztos vegyél fel egy bukót.
De lehet jobban jársz ha gumicsizmát veszel. Azzal nem kell annyit bíbelődni és ha az eladót megkéred örömmel ráírja a csizmaszárra , hogy JOBB , BAL.Várom válaszodat sikerült-e egy cipőt "normálisan" felvenned.
Listát nem vezetek (ezt hol olvastad? ) elég ha veszel egy pillantást az előtted haladó lábára.

Robert N. Danahi 2013.06.20. 11:58:29

Egyszer volt márkás cipőm, kábé két hónapig bírta. Procedura ugyanúgy. Azóta esküszök a kínaira. Az is szétmállik három hónap után, de még úgy is megéri, hogy negyedévente lecserélem.
A Tisza cipőt csak a nagyon alter fesztiválbuzik vásárolják amúgy is, akik az egyéniségüket egy kommersz tömegtermékben akarják manifesztálni. Náluk szánalmasabb faj már csak a Conversesek (főként a magasszárúak)

imi60 2013.06.20. 12:56:12

rengeteget lehet vitatkozni azon, hogy a cipő rossz vagy rosszul hordják vagy a viselője csámpás stb. Ha valaki lúdtalpas és nem figyel rá hogy milyen cipőt vesz akkor pillanatok alatt széttaposhatja a sarkát és belül elkopik a cipőtalp.

Igényes 2013.06.20. 13:14:09

@imi60: Te ugye egy olyan Al Bundy szerű cipőbolti eladó vagy? :)

imi60 2013.06.20. 13:22:35

soha nem dolgoztam cipőboltban viszont futottam sokat ezért elég jól ismerem a cipők és a láb problémákat.

szombi 2013.06.20. 17:32:16

Biztos repedtsarkú volt. A cipőnek a vitrinben a helye, nem a patádon!

mrZigi 2013.06.20. 18:12:02

Szépen ki kell rúgatni az ilyen kötsögöket.
Aztán rinyálhatnak, hogy nincs munka, nincs megélhetés, szar az ország.
Ekkor remélhetőleg veszik a bakancsukat, és kivándorolnak, Angliába, Romániába, vagy ahova akarnak.
Az ország átlag IQ-ja nő, csökken a hazai munkanélküliek tábora, tisztul a munkaerőpiac.
win-win.
Már csak az útonállóktól kell így megszabadulni, és a világ legjobb helye lesz itt :D
süti beállítások módosítása