Tékozló Homár

Elszabotálta a rendőrség a nyomozást, nem fizet a biztosító

2013.09.26. 11:14 | jackyll | komment

Igazi kafkai mocsárba ragadt naiv ügyfél, akinek a felrobbant háza után nem akar fizetni a biztosító. Most kiderül, hogy azért, mert 8 hónapja bénázik a rendőrség, hogy megállapítsa, nem szándékos gyújtogatás történt, hanem villám csapott a PB-palackba.

Korábban megjelent káreseményem egy rövid részlete, ami a Posta Biztositót érinti. Kanosszajárásom ez az év februárja, azaz lassan 8 hónapja tart. A hosszú story röviden: Kiskunfélegyháza mellet lévő ingatlanom teljesen leégett, egy Pb gázpalack felrobbant. A helyi tűzoltóságot kihívtam, mikor reggeli órákban visszaértem az ingatlanhoz. A kkfházi tűzoltók kb 1,5 h alatt értek ki, ez az idő alatt porrá égett az ingatlan. Először nem találták a helyszínt, majd elakadtak, nekem kellett traktort hívnom azokhoz, akik engem mentettek volna.

Kisváros kis tűzoltósága, illetve a 9 személyből egy megállapította, itt gyújtogatás történt. A protokol szerint felhívták a felsőbbrendű megyei kollegákat, akik tűzvizsgálót küldtek a helyszínre. A tűzvizsgáló viszont megállapította, hogy nem történt idegenkezűség, de végső vizsgálat végén tud csak nyilatkozni! Igen ám, de az előző -kkfházi-tűzoltóság értesítette a kecskeméti ügyeletet, azok meg a helyi rendőrséget, ahol elindult egy "végetnemérő" történet, ahol a hatóságok egymásra mutogatnak...

Elindult a vizsgálat a "kisváros" rendőrségén, egyelőre közigazgatási eljárásban. Közben a megyei elsőfokú Hatóság, a Kecskeméti Katasztrófavédelem két hónap után meghozta a tűzvizsgálati eredményt, méghozzá azt, hogy nem tudták megállapítani a tűz-robbanás okát!

Ezt a határozatot nem kapta meg a rendőrség, majd miután Én kézbesítettem nekik, azt a választ adták, hogy ha már nyomoznak, akkor minden körülményt megvizsgálnak, és ha már nyomoznak, igy megváltoztatták a közigazgatási eljárást büntető eljárássá! Ezzel semmi baj sem lett volna, ha a biztositó rögtön nem hivatkozik arra, hogy itt egy bűncselekmény történt,  Nekik itt nincs is fizetési kötelezettségük!

A kisváros rendőrsége nyomoz. Kértem őket pár hónap után, hadd nézzek bele az iratokba, de ettől elzárkóztak. Elmentem a kisváros kis ügyészségére, ahol azt a választ adta a vezető ügyésznő a telefonba, mikor személyes meghallgatást kértem tőle: "Viszontlátásra".

Na, akkor elmentem a Megyei-Kecskeméti Ügyészségre. A Megye automatikusan továbbította beadványomat a már jól ismert "kisváros, kis ügyészségére", akik ellen panaszkodtam!

Eltelt lassan fél év, de még engem - mint sértettet - nem hallgattak meg a büntető eljárásban! Mikor a "kisváros, kis rendőrség" Bünügyi Osztályvezetőjénél érdeklődtem, akkor az volt a válasz, hogy  itt leterhelt az állomány, ez az ok..! Az eljáró nyomozónál érdeklődtem, ugyan a tanukat (szomszédok, stb) mikor tetszenek kihallgatni, akkor döbbentem rá, hogy nem is tudták az eltelt fél év alatt, hogy vannak tanuk az ügyben!

Hát én akkor megint a Megyei Ügyészséghez fordultam, hogy vannak itten tanuk is kérem, névvel, tel.számmal! Ismét tájékoztatott a Megye, hogy a levelemet ismét továbbították a helyi, "kisvárosi" ügyészségére. Felhívtam a nyomozót - hetek múlva - aki azt mondta,valami oknál fogva nem jutott el hozzá a kb 200m re lévő Ügyészség tájékoztatása, és akkor legyek kedves e-mailben közölni a tanukat.

Teltek a hónapok, és automatikus lett a büntető ügy hosszabbítása azzal az indokkal, hogy itt "további nyomozati cselekmények vannak még" Mikor azt kérdeztem, hogy vajon több mint fél év múlva vajon mire fognak emlékezni a tanuk,arra azt a választ kaptam: "majd elmondják, mire emlékeznek!" Arra választ sosem kaptam, vajon az eltelt hosszú hónapok alatt milyen nyomozati cselekményeket foganatosítottak?!

Meghallgatást kértem a Megyei Bűnügyi Osztályvezetőtől, akihez szakmai felügyelete alá tartozik a "kisváros" rendőrsége. Találkozásunk után felgyorsultak-egy kis időre-az események, az Osztályvezető intézkedése után rögtön jelentkezett az eljáró nyomozó, aki megint mindent megígért... aztán beköszöntött a nyári szünet.

Közben megtörtént az én sértetti kihallgatásom is, igaz, az Én hibámból (vesekő)egy hetet csúszott a meghallgatás. Érdekesség, hogy 7 hónap után meghallgatták az első szomszédomat is, aki elmondta, hogy kora hajnalban (mikor munkába ment) egy hatalmas villámcsapásra lett figyelmes, de a jegyzőkönyvben ez a tény már "esős, borús" időnek jelent meg..

A büntető üggyel párhuzamosan megy  a polgári per is a biztosító ellen, ahol a hallgatóság köreiben - a szabadidejükben - épp a büntetőben eljáró rendőrök ülnek.(!!),akik mint tudjuk, leterheltek.

A rendőrség felhívta a polgári bíróságot (iratokba betekintek folyamatosan), hogy az összes keletkezett aktát küldjék meg nekik, tehát nem az általuk 8 hónapja nyomozott adatokból "dolgoznak", hanem a polgári bíróság által szolgáltatott információkból szeretnének!!!!

Amíg, az Én sértetti kihallgatásom fél évig nem történt meg a büntetőügyben, addig a biztosító vezető jogtanácsosát órákig hallgatták, aki kizárólag a biztosítási jogviszonyról tudott releváns infókat adni (amiket én rég megküldtem már) másról aligha..

..és a Biztosító folyamatosan arra hivatkozik a polgári perben, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint Én IS lehettem az elkövetője káreseményemnek, Így függesszék fel a polgári peres eljárást!!!

Miért érzem azt, hogy itt a Biztosító és a Rendőrség "egy hajóban evez"?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atörökk 2013.09.26. 11:20:47

Nemzeti rendőrség kell. Meg nemzeti biztosittó.

AtiSnatch 2013.09.26. 11:21:53

@atörökk: egyezzünk meg egy döntetlenben :)

duddva 2013.09.26. 11:22:48

Ti itt csak elsőztök, én legalább el is olvastam a posztot.

drsx 2013.09.26. 11:23:11

Kávária a Magyar Biztositókkal :-( nem tudok konstruktiv hozzászólással szolgálni. Szerintem fogadj ügyvédet aki a nevedben eljár, mint károsult. Ha gondolod ebben szivesen tudok segiteni, egy olyan szakembergárda akik a biztositokkal való harcra szakosodtak.

Dr. Kix 2013.09.26. 11:25:39

A jelszó: csináljunk mindent foschbénán!

AtiSnatch 2013.09.26. 11:26:45

@atörökk: Attól függ; afrikai, vagy európai fecské-é?

plephyl 2013.09.26. 11:27:39

Ha jóhiszemű vagyok, akkor azt kell mondanom, hogy peches a posztíró, mert nem sokkal a biztosítás megkötése után robbant fel a háza és emiatt lett gyanús a biztosító szemében.
Ha rosszhiszmeű vagyok, akkor azt kell mondanom, hogy a posztíró az értéktelen ingatlanát eladni nem tudta, de pénzt szeretett volna belőle csinálni. Várni kellett volna egy évet a robbantásig. :)

Atörökk 2013.09.26. 11:29:01

@Snatch_A:
Úgy. És miből lehet még hidat építeni?

NIKI LAURA 2013.09.26. 11:36:51

A lezárt rendőrségi nyomozás NEM feltétele a biztosító fizetési kötelezettségének.
(a Posta feltételei szerint nem kell megvárnia jogerős határozatot!!(a feltételek fent vannak a neten)
Valószinűleg a rendőrség csalásra gyanakszik,de egy rongálásban 8 hónap nyomozás valóban kirívó.
A büntetőnek semmi köze a polgári perhez,teljesen függetlenek.
Ha bent voltak a zsaruk a tárgyaláson mint hallgatóság,akkor a PT szerint nem hallgathatóak ki tanúként!!!

Atörökk 2013.09.26. 11:42:19

@Snatch_A:
Abból pálinkát főzünk. Izé, tepertőt :D

helianthus 2013.09.26. 11:47:07

Szép sztori.
Megint.
Talán ha bekerülne valami kókusz műsorba a posztoló lenne esélye.
Első körben mondjuk a homár sem rossz, de ez ide lehet kevés lesz.
Azt mondták a rendőrök, hogy
NE MOST, JÓ?

killerkaller 2013.09.26. 11:47:20

".....hanem villám csapott a PB-palackba."
Mifelénk a Szabó Rozáliát ....szta agyon:)

AtiSnatch 2013.09.26. 11:47:28

@atörökk: a nyúlon túl ott van a pálinka főző?

Atörökk 2013.09.26. 11:48:54

@Manyecska:
HüJe :D :D :D

@Snatch_A:
Igen, a SZENT pálinkafőző :D

Martinicske 2013.09.26. 11:50:28

A rendőr semmi mást nem akar, csak hogy ne b_ssza le a felettese. A felettese meg, hogy őt ne a beosztott és maga miatt és így tovább felfele a ranglétrán, így néha jobb semmit nem tenni, nehogy valaki tévedjen.

Van valami olyan előírás, hogy ha röviddel a biztosítás kötés után keletkezik kár, akkor az semmiképp nem jogos?

Döntsék már el, hogy mi a tűz oka, vagy ha nem lehet megállapítani akkor azt kell deklarálni és elismerni.

Szerintem ez a fentebb vázolt okokból nem történik meg.

AtiSnatch 2013.09.26. 11:50:52

@killerkaller: nono, az nem a villám volt, hanem a szomszéd Pista :D

@atörökk: sacra palinka :)

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2013.09.26. 12:09:31

@dr. phil. Sün‼ ツ: ezt túl szépen mondottad. Hogy baszná agyon a jókurvaisten.

2013.09.26. 12:10:23

@plephyl: peches a posztíró, mert nem sokkal a biztosítás megkötése után robbant fel a háza

-Jó napot kívánok biztosító, miben segíthetek?
-Halló! Kötnek lakásbiztosítást telefonon?
-Sajnos nem!
-Akkor hívom a tűzoltókat!

Egyéb kérdésem az lenne, hogy hol a faszban volt az a PB gázpalack, hogy bele tudott csapni a villám?

Kedves poszter, téged jól fejenszart a biztosító!

Apropó! Póóóósta biztosító????
Na hagyjuk már! Persze megszűnt a MÁV biztosító és szarabb nincs, de mégis!

interpreter 2013.09.26. 12:14:38

@Martinicske: igen,van.

Minden társaság-és a PTK is-kiköti,ez 15 nap szokott lenni az ajánlat beérkezése után.
Ettől eltérhetnek,pl a Posta 30 napot ír elő árvízre,földrengésre.

Általában élni is szoktak ezzel,tehát ha 14,nap törnek be,vissza is utasítják az ajánlatot.
Erre is van már LB állásfoglalás,mert ez tisztességtelen az ügyfélre nézve.

Formailag teljesen mindegy:ha valakit 15.nap után ér 100 milliós kár,vagy 15 évig fizeti,majd utána jön a káresemény,tök mindegy,a társaságnak fizetni kell!(lene,mert nagy károkat sosem fizetik,kivétel nélkül perre viszik,ez a belső szabályzatuk a társaságoknak)

simon says: 2013.09.26. 12:14:49

valami matematikusnak ki lehetne számolnia, hogy mekkora az esélye, hogy egy villám belecsapjon egy gázpalackba, ami pont úgy helyezkedik el, hogy ettől egy ház leég és összedől, mindezt pedig -egy újabb dimenziót nyitva- időben 1 hónappal előzi meg egy biztosításkötés. egy dolgot megtanultam, ha egy nőnek ádámcsutkája van, akkor az gyanús, itt hasonló a helyzet, persze megadva a véletlen kb. 1/nagyon sok esélyét.

2013.09.26. 12:23:08

@simon says:: egy dolgot megtanultam, ha egy nőnek ádámcsutkája van, akkor az gyanús,

Volt kalandod transzvesztitával?
Mesélj! :)))

Manyecska 2013.09.26. 12:24:12

@Cicmen: Figyelj, van akinek feltűnik!:DDD

interpreter 2013.09.26. 12:25:41

@simon says:: a korábbi posztból úgy értelmeztem,hogy nem a palackba,hanem a házba történt a tűzesemény,ami miatt felrobban a felhevült palack.
Ilyenkor a hőhatás,aztán ok-okozatként a robbanás,de nem ismerem a részleteket,és fizikus sem vagyok:)

Martinicske 2013.09.26. 12:26:12

@interpreter: Ja, igen ezt már egyszer a saját bőrömön megtapasztaltam, életbiztosításra haláleseti kedvezményezett voltam és a megkötéstől nem telt el még a halálesetig 24 hónap, csak 22...

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.09.26. 12:27:50

@Cicmen:
Hát még ha bajca is van, az má nagyon gyanús!!4!

YoZan Ace a.k.a. A Lenyalthaj Nevű Strici 2013.09.26. 12:28:03

@Cicmen: Ahová villám csap, annak a pontnak 10-20 méteres sugarú körét veszélyzónának lehet nevezni. Ezen a területen hirtelen több ezer fokosra melegszik fel a levegő. Ha netán még belvíz is volt a területen, az is odavezethette.

A rutinosok mondjuk ezért raknak Faraday-kalitkát a gázpalackra, vagy pottyantós retyóra.

Manyecska 2013.09.26. 12:36:18

@YoZan Ace: egy rokonom így halt meg ollóval a kezében a szobaablak mellett varrt.. vidéken. Belevágott a villám, vége is lett..

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2013.09.26. 12:53:29

@Cicmen: @Manyecska:
Má megoldottam.
Vidéken történt az eset.
Bisztos valami helyi népszokás.

telkoe 2013.09.26. 12:56:27

@simon says:: Villámcsapás közelében a feszültségeloszlás kiszámolása másod - harmadéves mérnökhallgatónak vizsgára beugrófeladat. Ha érdekel a Simonyi Elméleti Villamosságtan elég jól leirja.

killerkaller 2013.09.26. 13:04:19

@Martinicske: "Van valami olyan előírás, hogy ha röviddel a biztosítás kötés után keletkezik kár, akkor az semmiképp nem jogos?"
Amikor az ingatlanra biztosítást "kötsz",
az akkor csak ajánlattételnek minősül. Ezt a körülményt illik az ügyféllel közölmi. A biztosítás akkor lép életbe, amikor a kötvényt megkapod. A kötvényen szerepelnie kell a kockázatba kerülés pontos időpontjának. Úgy tudom, hogy az ajánlattétel és a biztosítás életbe lépése között max. 30 nap telhet el, ez alatt az idő alatt a biztosítónak nyilatkoznia kell: kötvényt ad, vagy elutasít. Fizetni csak a kockázatba kerülés dátuma utáni káreset után fog.

killerkaller 2013.09.26. 13:07:24

@dr. phil. Sün‼ ツ: nem varrt, ablakot pucolt. Vizes ollóval veszélyes villámláskor ezt tenni

Manyecska 2013.09.26. 13:11:32

@YoZan Ace: aha, de legalább nem szenvedett sokat szegény asszony.@killerkaller: próbáld ki aztán posztolj nekünk:D

elwood 2013.09.26. 13:12:48

államosítsák a rendőrséget

Kifordított kacagány 2013.09.26. 13:27:35

majd legközelebb először a rendőrséget gyújtja fel.

Vipera23 2013.09.26. 13:29:37

@killerkaller: A folyamat a következőképpen néz ki alapesetben.
- az ügyfél ajánlatot tesz, ezzel egy időben a biztosító beszedi az első időszaki díjat
- a biztosítónak 15 napja van az ajánlat elbírálásra és közben már kockázatban áll (tehát ha az első 15 napban káresemény történik, és az ajánlatot egyébként nem lehet elutasítani akkor a biztosítónak fizetni kell ezalatt az időszak alatt is)
- 15 napon belül a biztosító a kötvényt megküldi, és az ügyfélnek megint 15 napja van, hogy azt elfogadja vagy elutasítsa, így jön ki a 30 nap.
Ezalatt az idő alatt a biztosító az első időszaki díjat kamatmentes letétként kezeli, és bármelyik fél elutasítása esetén azt az ügyfélnek részben vagy egészben visszafizeti.

Sztavrosz_ (törölt) 2013.09.26. 14:49:57

.. az a baj hogy nincs aki a rendőrséget megbüntesse.

voltfelegyhazi 2013.09.26. 15:09:39

Draga testverem,ezt jol beszivtad.
En 20 evig eltem abban a varosban,jol ismerem a rendorseget.
A folyamatos panaszkodasod miatt szivatnak,es ennek meg nincs vege!
Az ottani zsarukat nem fogja meghatni a megyei ügyeszseg levele.
Ez egy kis varos,az ugyeszek paran vannak,mindenki ismer mindenkit,nemhogy a közelben levo rendoroket.
Az egesz eljaras egy szinjatek,az ugyesznek fogalma sincs semmirol,automatikusan hosszabbitgat a rendorseg keresere!Semmi a 8 honap,el tudjak(es el is fogjak)neked huzni vagy masfel evig!!!!
Maradtal volna csendben,de panaszkodj csak,indok mindig lesz a hosszabbitgatásokra.
Meg ha Pinter ur szolna oda,azt is lesz..jak az ottaniak!
A rendorseg negy resze autonepperkedesbol el,olaszbol hozzak a kocsikat,abbol elnek.
Nem veletlen,a közlekedésiek között folyamatos a fusztrácio,mindig megbukik egy-ketto a kamionosok sarcolasa miatt.
Ez a varos külön orszag,itt minden maskepp mukodik mint pesten,vagy éppen kecskeméten!
Rossz helyen voltal teso,rossz idoben!
Akit meg akarnak,azt megszivatjak teso,köds fel a gatyádat!!

metal · http://electric.blog.hu 2013.09.26. 15:33:46

Itt a biztosító álláspontja teljesen érthető, nem is értem miért pereled őket. Addig nem fizetnek, amíg nem biztos, hogy kell. Márpedig, amíg a rendőrség nem zárja le az ügyet, addig nem egyértelmű, hogy mi történt.

Egyéves Önkéntes 2013.09.26. 15:38:51

Én a posztoló helyében az eljárás végéig vigasztalódnék egy tűzrőlpattant menyecskével.

majdnem manyecskát írtam, te jóságos ég!

uud 2013.09.26. 17:56:16

újra keleten vagyunk. megérkeztünk.

akárki_voltam 2013.09.26. 18:20:05

@NIKI LAURA:
A lezárt rendőrségi nyomozás NEM feltétele a biztosító fizetési kötelezettségének."

Ha ebben megerősitenél jogszabályilag, örülnék neki
Mert tapasztalatom szerint igen
Ugyanis a tulaj is lehet a gyujtogató, meg más is, meg természeti csapás is

Közeli esetemben a lezárt nyomozás után sem fizett a biztositó, hanem perre ment, bíróság a tulajnak adott iagzat, akkormeg ujra felelbbezett, mire elhajtották a francba
De még akkor is hercehurca volt mire megkapta a pénzt a kárvallott
Kiirom Q

egy atlag 2013.09.26. 18:41:06

a magyar ügyészség és rendőrség...nem véletlenül jutott erre a "szintre". a politikusoknak ez így megfelel, mert nyugodtabban lophatnak és hát közben az ügyészek/rendőrök is jóllaknak.

nandras01 2013.09.26. 20:20:26

@Snatch_A:
"sacra palinka :)"

antiochiai szent pálinka
a nyúlpörkölt után

Gyenesi 2013.09.26. 20:50:42

A sértettnek joga van az ügyiratot másolatban kikérni és kifogásolni a rendőrség mulasztását.Ha a rendőr nem végzi el a nyomozással összefüggő feladatait akkor büntetőjogi felelősségre vonását lehet kezdeményezni.

avan 2013.09.26. 21:01:16

Menj el az országból, ahogy teheted. Én is ezt fogom tenni...

NIKI LAURA 2013.09.26. 21:10:38

@Gyenesi: aham.
Beszélt az eljáró nyomozóval(ügygazda),beszélt az Ő főnökével,a városi Bűnügyi Vezetővel,majd a megyei Bűnügyi Osztályvezetővel,azon kívül a nyomozást elméletben felügyelő városi ügyésszel,majd az őt felügyelő megyei ügyészségre irt 2x,akik az intézkedés helyett továbbították levelét
annak a városi ügyészségnek,akik elküldték.
Valamit kihagytam?
Valójában ki is az a személy,aki megmondja:mit kell csinálni,mit-hogy kell nyomozni?

Eudocimus Ruber 2013.09.26. 21:16:36

Én hajnalban még nem sok villámot láttam.

Hentes pékné módra 2013.09.26. 22:17:08

Szerintem felrobban a posztoló pálinkafőzője, és mivel a rendőrök is a felvásárlók között voltak most durci mindenki. Szerintem.

Napkutya 2013.09.26. 22:29:44

@elwood: "államosítsák a rendőrséget"

Nem ezt szopjuk!

KORMÁNYOSÍTOTTÁK őket az ügyészséggel, a bírákkal együtt.

Ha, a srácok nem akarnának EU-pénzeket is lopni, akkor, hamarosan jönne az Úriszék, vagy a Koronafős Piacnap, ispánnal vagy hercegfővel az ítélőszéken, pallos joggal.

MIÉRT ilyen paraszt a Magyar???

Tanulatlan, egyszerű, szar is a memóriája.

Bravó, fülkeforradalom!

endike · http://barathendre.wordpress.com/ 2013.09.26. 22:40:22

hajrá állami dolgozók, ti vagytok az urak
XD

Nick Leeson 2013.09.26. 22:44:13

30 évig éltem abban a városban! Esélyed sincs elintézni bármilyen komoly ügyet, ha nincs valami nagyhal ismerősöd!
Az, hogy majd a rendőrség nyomoz, az ügyészség intézkedik, stb... Nyugodtan el lehet felejteni. Ugyanis ott minden egy kicsit másként működik...

lordjim 2013.09.27. 08:29:35

@Martinicske: Ha valaki rendőrnek áll,ha addig nem volt hülye ott azonnal az lesz.(hogy ezt hogy csinálják..?)

lordjim 2013.09.27. 08:36:30

@dr. phil. Sün‼ ツ: egy nő egy helyen legyen szőrös,de ott nagyon

Gyenesi 2013.09.27. 21:49:58

Ha a rendőrség arra hivatkozva hivatalosan kéri a polgári peres eljárás felfüggesztését hogy a " sértett ia lehet az elkövető" akkor olyan adatokkal kell rendelkezniük amely alapján gyanusitottként kell a kihallgatását végrehajtani,.Ahhoz pedig megalapozott gyanu kell.
Ha van olyan tanu aki azt tudja elmondani hogy villámcsapások is voltak a helyszin környékén és ezeket szándékosan nem hallgatják ki az nagyon nagy gond.Én a Rendészeti panasztestülethez fordulnék.

McZozo 2013.09.30. 16:49:49

@atörökk:
Miert most mar nem az van ?

McZozo 2013.09.30. 17:03:25

@Vipera23:
Ez a gyakorlatban nem igy mukodik es ha jol ertem te is ellentmodasz sajat magadnak. Ugyanis 15 napon belul a biztosio indoklas nelkul elallhat a szerzodestol. Tehat ha ez ido alatt megneszeli hogy karod van nem fog fizetni mert gyorsan felmondja indok nelkul a szerzodesed. Csaladban pont elodordult ilyen. Uj Auto ra Casco Ezidon belul Autonak laba kel. Mivel akkor ezzel meg nem voltunk tisztaba Edesanyam be is jelentette hogy autonak labakelt. Biztosito fel is akarta mondani. Egy miatt usztuk meg hogy valami ugybuzgo ugyintezo mar postazta addigra azt hogy elfogadtak amit a Posta "kivetelesen szerencsenkre2 meg pihentetett valahol, Igy a papirok 15 napon tul megjottek es a biztosito igy nem tudott kitancolni, de akart foggal korommel.

McZozo 2013.09.30. 17:36:59

@voltfelegyhazi: gondolom nem sajat oromebol kezdett utana menni a dolgoknak es csesztetni a rendoroket, hanem mert mar elsore is leszartak es huztak az ugyet, szal ebbol nem lesz hatranya mert eredetileg ia huztak meg most is tehat ebben nincs kiulonbseg max most egy ket rendornek is ralepnek elobb utobb fentrol a tokere, es muszalybol csak csinal valamit

edeminarik 2013.10.18. 14:41:14

Nos,részvétem a posztolónak,készüljön a legrosszabbra.
Okom van ezt mondani.
Posta biztosító,több évet húztam le,és nem üzletkötőként,hanem közép vezetőként.
Csoda,hogy működik még,az egész társaság egy pénzmosoda!
Belülről láttam,miként működik ez a rendszer,ami kizárólag a profitra orientálódik,az emberek becsapásával,kisemmizésével.
Élen jár ebben a társaság jogtanácsosa,aki egy hölgy,Dr.H.D,többek között miatta jöttem el a társaságtól!
Nem kimél senkit,a kollegákon átgázol,hogy céljait elérje,még magát is beáldozza a főnökök előtt!
A konkrét poszthoz:az emlitett kapitányságnak egy milliót ajánlott fel a társaság,ha segítségükkel el tudják utasítani a kárt!Erre van egy elkülönített keret,bevált gyakorlat,többször alkalmaztuk más károkban,sikeresen!
Vagy gk,eszköz,stb formájában,de volt olyan is,hogy "vérdíjat",stb ajánlottunk fel a sikeres nyomozásért!
Hát ezért tart eddig a nyomozás,kedves posztoló!!!!
süti beállítások módosítása