Tékozló Homár

Aki nem szállít kaját mindenhova, az dögöljön éhen

2013.10.02. 14:24 | jackyll | komment

Mindenkinek biztos megvan a kedvenc étterme, amelyik pont az előző utcáig szállít, egy méterrel se tovább, még ha ezer forintot adnánk a futárnak se. Dinyus a Foodpandán talált egy helyet, ami a rendszer és az étterem oldala szerint szállít a XII. kerületbe, de aztán kiderült, hogy csak az Alkotás utcáig:

Ma új helyet akartunk keresni kajarendelésre, mert már untuk a szokásosakat. Találtunk egy Floridita nevű helyet a Foodpandán, ahol az egész rendelési folyamat során semmi nem jelezte, hogy a mi címünkre ne szállítanának (XII. kerület). Miután leadtuk a rendelést, felhívtak a Foodpandától, hogy az étterem nem szállít ide. Jeleztem nekik, hogy sehol sem jelezték ez, az irányítószám és utca beírása után felhozta ezt az éttermet, sőt, az étterem weboldalán büszkén hirdetik hogy: “Szeptember 25.-től már az I., II., XI., XII., kerületekbe is szállítunk!”. Rákérdeztem, hogy ez akkor most mi? Erre az volt a válasz, hogy valóban szállítanak a XII. kerületbe, de csak az Alkotás utcáig, feljebb nem.

Tehát konkrétan hazudnak, félrevezetnek. Gondolom, ezek után a kajájuk is szar, bár azt sose fogjuk megtapasztalni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása