Tékozló Homár

"Ne csapkodd az ajtót, mert odabaszom a faszszopó fejedet!”

2013.11.12. 14:13 | jackyll | komment

Naiv fröccsöző lányokat kilökdöste a biztonsági őr a Kertész Sörözőből, miután másodszorra próbáltak meg kijutni a teraszra itallal. Ez még nem tántorította el őket attól, hogy a panaszkönyvet keressék, ám a kolléga kiszúrta, hogy visszaszivárogtak és kiöntötte az italaikat, egyikük táskáját az utcára dobta, aztán kilökdöste őket. A kiérkező rendőrök nem csináltak semmit, mert szerint nem kellett volna visszamenniük:

2013. október 7-én éjjel egy óra körül ketten, két huszonéves lány betértünk a Kertész utca 24-28. szám alatt található Kertész Sörözőbe. Kikértünk két fröccsöt, majd szerettünk volna kiülni a helyiséghez tartozó, az előtt lévő asztalokhoz. A biztonsági őr, aki a hely előtt az ajtóban állt, ránk szólt, hogy itallal nem ülhetünk ki, mert azt a helyiségből nem vihetjük ki. Természetesen visszamentünk. Kb. húsz perc elteltével kimentünk dohányozni, és őszintén szólva elfelejtettük a biztonsági őr kérését, ezért vittük magunkkal az italunkat is, hiszen nem akartuk a dohányzás idejére azt bent hagyni. A biztonsági őr ezt meglátva utánunk jött, kivette a kezünkből az italokat, és a következőket mondta:

„Mondtam már, hogy nem hozzátok ki bazdmeg az italokat, és különben se csapkodd az ajtót, mert odabaszom a fasszopó fejedet”.

Ha ezt bármilyen más megfogalmazásban halljuk, természetesen elnézést kértünk volna, és a továbbiakban tartjuk magunkat a kéréshez, de ezt a mondatot kikértük magunknak. Szó szót követett, a beszélgetésben az őr végig undorító módon beszélt velünk, egyikünkkel közölte, hogy azért beszélhet így, mert mi olyan részegek vagyunk, hogy nem tudunk magunkról, és már be sem kellett volna engednie minket (nem voltunk, és semmilyen módon nem szolgáltunk volna rá, hogy ne engedjen be minket, amit tettünk, hogy vettünk két fröccsöt és leültünk beszélgetni, az italok kivivése volt az első és egyetlen „hiba”, amit elkövettünk).

Az őrrel való „beszélgetés” után mondtuk, hogy bemegyünk, mert szeretnénk elkérni a pultos lánytól a panaszkönyvet. Az őr beállt az ajtó elé, mondván, hogy mi ide nem mehetünk be, és különben sincs a helyen panaszkönyv. Az sem győzte meg, hogy bent vannak az italaink, amikért fizettünk. Mikor mégis próbáltunk bejutni, mindkettőnket ellökött.

Ezután elment pakolni, és mi bementünk, hiszen bent volt a két, kifizetett italunk, amit szerettünk volna elfogyasztani, vagy visszakapni az azért kifizetett pénzt. Bent próbáltuk megint elkérni a panaszkönyvet, de a pultos megerősítette, hogy az itt nincs. Az őr utánunk jött, kiöntötte az italainkat (ekkor a pultos visszaadta a pénzünket), közölte, hogy záróra van, és hagyjuk el a helyet (nem volt záróra, ezek után a többi vendég még órákig üldögélt békésen a helyen). Megfogta egyikünk táskáját, és kidobta azt az utcára, majd mindkettőnket megfogott, megrángatott, nekidobott az ajtónak, majd szó szerint kidobott minket az utcára. Közben azt ordította, hogy „te fasszopó kurva, nem igaz, hogy nem érted meg, anélkül, hogy szétbasznám a fejedet. Nő létedre, nem szégyelled magad.”

Ekkor hívtuk a rendőröket, akik viszonylag hamar ki is érkeztek. Közben az őr hívott valakit, aki az üzletvezetőnek tűnt, és egy, nála nagyjából húsz kilóval nehezebb, kopasz férfi volt. Nagyjából egyszerre ért oda a rendőrökkel. A rendőrautóból kiszálló, egy férfi rendőr „Szevasz, Józsikám” felkiáltással melegen üdvözölte az üzletvezetőt. Vele volt még két női rendőr is.

Vázoltuk nekik a történteket, főleg a férfi rendőr vett részt a velünk való kommunikációban. Egyikünk közben megkérdezte őt, hogy ismeri-e az itt lévő urakat, azt válaszolta, csak egyiküket, de nem vele volt a probléma, úgyhogy ő pártatlan. A panaszunkat meghallgatta, nagyon megértő volt, és elmondta, hogy minden, ami történt, az magánindítványos feljelentést igényel, tehát ha akarjuk, mi bemehetünk valamelyik kapitányságra feljelentést tenni, de ők hivatalból nem tudnak most intézkedni.

Hozzátette még, hogy szerinte, ha valaki azt mondja, „odabaszom a fasszopó fejedet”, nem szabad reagálni, hanem ki kell fordulni a helyről, és az is hiba volt szerinte, hogy miután az őr meglökött minket és kért, hogy nem menjünk vissza, mi még vissza próbáltunk jutni a panaszkönyv és a fröccseinkért fizetett pénz visszaszolgáltatásának reményében.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manyecska 2013.11.12. 14:14:52

Ejjj...ahol a kapanyél kiáll..DDDD

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.11.12. 14:17:19

micsoda fertő! ezek a lányok szerintem nem csak isznak meg bagóznak hanem még káromkodnak is!

Leadfoot 2013.11.12. 14:17:33

"őszintén szólva elfelejtettük"

Legőszintébben szólva meg szartatok rá.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.11.12. 14:18:11

"Az őr utánunk jött, kiöntötte az italainkat (ekkor a pultos visszaadta a pénzünket)"

"és a fröccseinkért fizetett pénz visszaszolgáltatásának reményében."
Nem adta vissza korábban a pultos a pénzt?

Ettől még simán jár a f@szkorbács a ki nem adott panaszkönyvért!
A rendőrös megérkezős jelenet meg nem meglepő korrupciában.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.11.12. 14:20:53

@Leadfoot: Normális helyen ilyenért nem rángatják a vendéget.

amsz · http://www.amator-szexvideo.com 2013.11.12. 14:22:24

Összefoglalva: bebasztatok, szartatok arra hogy nem szabad kivinni az italokat, aztán még keménykedtetek is. Aztán meg megy a csipogás ha kibasznak mint macskát szarni.

Most komolyan azt gondoltátok, hogy 2 szaros fröccs miatt kivonul a tek??

Leadfoot 2013.11.12. 14:24:29

@ColT: Állítottam én az ellenkezőjét?

Egyébként őszintén (tényleg!) szólva odáig el se olvastam a posztot. Úgyis tudtam, mi jön.

Manyecska 2013.11.12. 14:24:51

@Art.No.88/36 PP: oké, 11 mp-vel! Közös orgazmusnál még ennnnyi sem lehet most szólnék:D! /Már nem egymással/:D

AlulírottFentemlített 2013.11.12. 14:25:47

"- Kérem a panaszkönyvet!
- Nincs.
- Olyan nincs, hogy nincs!
- Akkor van.
- Hol?
- Zacsiban."

Sátán meg a Jocó 2013.11.12. 14:26:16

Ezúttal meg kell védenem a posztolót.... a Kertész Söröző ritka lepra hely... unott felszolgálók, szar választék, bunkó kiszolgálás.

Atörökk 2013.11.12. 14:26:56

Meg is zsanettoztathatták volna őket.

Amúgy meg egy dolgot magyarázzon már el valaki: velem is fordult már elő, hogy ki akartam pohárral a kezemben menni, akár 2X is aznap este, ugyanonnan. Érdekes módon mégsem szólt soha így rám a szekuritty. Tippeket a szerkesztőségbe várom.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.11.12. 14:27:44

@amsz: persze. jól mutat majd a jedikosztümös csóka kezében.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.11.12. 14:30:12

@Leadfoot: Neeem, sokkal jobb jön.

@atörökk: ? Pl. ismered a szekut.

Jokkura 2013.11.12. 14:32:49

Erzsókaváros rendeletéből idézve: ..." A közterületen elhelyezett teraszok 22 óra és az azt követő nap reggel 6 óra között nem tarthatnak nyitva..."

az mindenki számára világo sés egyértelmű,hogy ezen kerület (és más is de az nincs megerősítve) rendörei és közteresei puszi pajtásai a pénzmosó(?) rom-és egyéb kocsmák tulajaival.
a tavalyi watakabát audencián az egyik ilyen prominens kocsmatulaj nyíltan felajánlott az önkorminak ,szabadfelhsználú 5M.- -t ,ha végleg és teljesen lezárják az érdekeltsége alá tartozó Kazinczy u egy szakaszát.
Szóval mit csodálkozik ez a két ribike ?,örüljenek,hogy csak ki lettek ba...va és nem meg

Atörökk 2013.11.12. 14:33:34

@ColT:
Nem. Ha tudom, hogy igaza van, nem pofázok vissza. Minden ellenkező híreszteléssel szemben elsőre, de még másodikra is a 99%-uk teljesen normálisan szokott szólni. 1% selejt meg sajnos mindenhol van.

helianthus 2013.11.12. 14:35:57

Elolvastam a posztot és nem hittem volna, hogy valaha is leírom ezt, de a kivételesen a rendőrnek adok igazat.
Ha valaha elérném azt, hogy így beszéljenek velem, mert érdekes, velem is normálisan szokták közölni, ha valami nem stimmel! akkor eszembe sem jutna még visszafurakodni megint, miután az őr elment pakolni.
Itt most akármilyen leprahely a söröző, kíváncsi lennék a másik oldalra, hogy viselkedtek az ifjú női hölgyek hajnali kettőkor a fröccsükkel?

helianthus 2013.11.12. 14:38:34

@atörökk: ebben egyetértek veled, nekem is ez a tapasztalatom, pedig jártam már koncerten, fesztiválon, loptam a tescoban...őőőő.... ja nem, ilyen nem volt!, de még sosem találkoztam a hírhedt először üt, aztán kérdez szekusokkal. ??? Egy kicsit amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten dolog lesz ez.

Pécsi bölcsész 2013.11.12. 14:38:40

nem kell italozni b+
ennyi!!

Atörökk 2013.11.12. 14:41:38

@helianthus:
Szerinted?
Nem oly" bonyolult matek ez.

Atörökk 2013.11.12. 14:44:14

@helianthus:
Tudom, az Auchanból lop... jajj, ezer bocs, megígértem, senkinek nem mondom el!

kakukk11 2013.11.12. 14:44:55

@helianthus: Hát pedig lerí a sztoriról, hogy szóról szóra így volt :D

ColT · http://kilatas.great-site.net 2013.11.12. 14:45:05

@atörökk: Hát, még ha leszarták is a postolóék, ahogy a postoló is írja, ha normálisan szólnak hozzájuk, nem ír postot.

bakter012 2013.11.12. 14:45:46

Sörözőben fröccsöt inni.
Borozóban, ott igen.

helianthus 2013.11.12. 14:57:53

@atörökk: :D egyszer komolyan megtörtént, hogy az előttem lévő idős bácsi lépett el a kasszától, én léptem egyet felé és becsipogott a kapu. Bácsi megállt, nézett tanácstalanul, pénztáros megkérte, hogy pakolja ki a szatyrot (pár zsemlét, meg ilyesmit vett), még én is segítettem, pakoltam a szatyrát, semmi. Indul megint kifelé, én lépek, kapu csipog. :) Rájöttünk, hogy én csipogok, mert vettem bent a műszaki pultnál kismagnót, rendben kifizetve blokkal figyelt a szatyromban, de nem sikerült a benti kasszásnak rendesen lehúzni, ezért csipogtatta a kaput, én meg szívattam szegény bácsit, aki ma se érti szerintem mi történt. :)))

Atörökk 2013.11.12. 15:00:27

@helianthus:
Te egy huligánica vagy, akárki megmongya ;)

helianthus 2013.11.12. 15:01:34

@atörökk: de nem, mert segítettem pakolni a parízerjét a bácsinak! Érted!?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.11.12. 15:04:01

csak aszt nem értem, hogy minek van a terasz ha ott nem lehet vedelni?

Atörökk 2013.11.12. 15:07:27

@helianthus:
Biztos, hogy a parizerje volt? :O

@Art.No.88/36 PP:
Lehet. Este 10-ig.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2013.11.12. 15:10:18

@atörökk: ja értem, ez ilyen vandálmentesítő intézkedés. mondjuk ez jogos.

igazságos 2013.11.12. 15:21:04

@atörökk: ammá biztos h ALDIba nem lophatotz mer ott utáns viszik a nem kétt árut is mosolyogva!

:)

Megnyugodtam h az új nemzedék sem javult meg még erkölcsileg!

olyan szép történet még most is potyognak a könnyeim a mellyeimre :)

bekbórd! 2013.11.12. 15:21:18

Hol lehet ez a fekvehányó? Kár, hogy nem felénk (itt nincs Kertész utca, azt hiszem).

helianthus 2013.11.12. 15:28:30

@atörökk: hát nem bontottam ki és kóstoltam meg, szal még az is lehet, hogy olasz felvágottat vett!

Atörökk 2013.11.12. 15:31:41

@igazságos:
Csak óvatosan. Megáznak, oszt még jobban megereszkednek.

Panelproli 2013.11.12. 16:00:50

1. faszszopó
2. Vásárlók könyve
3.Biztonságos őr igazi vadparaszt volt! Akkor sem illik így beszélni hölgyekkel, HA matt részegek.

Bár érthető az őr türelmetlensége. Képzeljétek el, nap nap után ott ál az ajtóban és nindig azt a történetet adja elő, hogy "nem szabad kimenni az itallal a teraszra"
Aztán nap mint nap látja, hogy elfelejtik és kimennek. Elmondja egyszer kétszer, százszor. Aztán eljön az a bizonyos pillanat. Legtöbbször persze gyenge nőknél, mert azért mégiscsak könnyebb tesztoszteronhuszárnak lenni verbálisan, mint egy 120kilós kopaszra kiabálni, hogy odabaszom a faszszopó fejedet!
Szóval aki nem bírja ezt a munkát, ne a fejekre csapkodjon ajtót, hanem váltson szakmát.
Legvégül pedig szar helyen nem kell tartózkodni, azt kerülni kell jó messzire!

Kukabúvár【ツ】 2013.11.12. 16:44:46

biztonsági őr roppant férfias, valamelyik menjen hozzá feleségül, a másik meg legyen a babája. mit kell ezt túlragozni?

dBLOOD 2013.11.12. 16:48:16

Oh be szép is a magyar vendéglátás igazi arca...

R.G.I 2013.11.12. 17:48:54

Az ilyen munka tipikusan a retardanciára hajlamos sz.és v.őröknek való akit egy kultúrált helyre nem mernek odállítani, mert ha ott ilyet csinál akkor azért 5000 év kötél jár. Bizti boy így ne viselkedjen, ha 1 nap ötvenezerX kell elmondania ugyanazt. Én is naponta többször kérek meg mindenkit, hogy ugyan mutassa már meg a belépésre jogosító ID-t, de ezt minden alkalommal türelmesen mosolyogva, tisztelettudóan teszem, ha nő ha férfi, vagy ha 20-onéves csaj az. Most akkor én is biztonsági orc vagyok? :(

lordjim 2013.11.12. 17:50:01

@bekbórd!: nállatok utca sincs csak dűlő

R.G.I 2013.11.12. 17:53:45

@lordjim: ok csak megerősítés és bíztatás kellet hogy mégis tudjam mennyi az annyi

R.G.I 2013.11.12. 18:01:12

Tegyük fel, képzeljük el, gondoljunk bele, hogy a homár kommentelőit jellemző sztereotípiát(ami amúgy aljas rágalom) félretéve, hiszünk a hölgy poszternek, és valóban nem voltak bebaszva. Akkor az enyhítő körülmény?

Yo! Maaan! 2013.11.12. 18:47:43

Ez a 22 órás baromság az agyamra megy. Húzok haza éjjel melóból és két kibaszott sört nemtok venni, mert pl. a zuglói kibaszott testület úgy határozott, hogy azt nekem nem adhatják el. Hogy halnának mind szomjan!

bekbórd! 2013.11.12. 19:05:46

@lordjim: sőt, nálllunk kertész sincs, csak szántó-vető.

SarahConnor 2013.11.12. 19:23:24

Hát nem tudom, ha ez így történt, akkor egyszerűen NINCS mentség a biztonsági őr viselkedésére. Ha be voltak állva, ha nem, ha kivitték az italt, ha nem.
Megdöbbenve látom, hogy vannak olyan agyhalottak, akik szerint ez így rendben van. Nem tudom, melyik zsákfaluból jöttek az illetők...

Antalbaba 2013.11.12. 19:54:28

Ki az a vadmagyar, aki a mai világban ott meri hagyni egy pillanatra is az italát, kockáztatva az emlékezetkieséses megerőszakolást???
Kissé tudathasadásos a bagósok helyzete, hajnali 1-2 táján különösen disztingvált a jónép;-)
Az egészből a lényeg: vonuljon ki a fogy. védelem, ellenőrizze a hiányolt füzet meglétét (+ mikor írtak bele utoljára), és b@sszák meg a f@sszopó... cégvezetést, ha nincsenek rendben 0:-)

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2013.11.12. 21:17:07

Én csak olyan helyekre járok, ahol 100 Ft a kisfröccs és 150 a nagyfröccs. De mondjuk ott kidobóember sincs, csak a pultos Piri. Vagy Teri, nem tudom pontosan. Esetleg Edit.

béla a görög (törölt) 2013.11.12. 21:52:23

Kidobó embernek ajánlanám az ásót, kapát, csákányt valahol nagyon vidéken azokkal lehet keménykedni. Esetleg egy dögkútig is feldolgozhatná magát bedobóemberig.

Kvalifikáltabb munkákhoz ajánlanám a 8 általánost.

panic_button 2013.11.12. 22:17:34

Mer en kiviszem az italt, basszak meg, kifizettem, szarok ra mit mond az a geci. Es meg rendort is hivok, mert megtehetem!

Répalaki Edömér 2013.11.12. 22:30:04

Kicsit kapatos hölgy(ek), terasz, rajta vélhetően korláttal, agresszív férfi főhős, az ujja a vendégek italáBa logh, József a másik szereplő... hm, még jó, hogy az eset nem vakkomondorozással zárult!

Répázó 2013.11.12. 22:34:38

Erről csak ez jutott eszembe:
Mit mondasz a szőke nőnek akinek vérzik az orra?
Semmit mert már kétszer elugattad! :-D

Na itt pont ugyanez volt. Igaz, itt a biztonsági őr magasra tette a lécet azzal, hogy csak egyszer mondta szépen amit akart és második esélyt már nem adott. Gondolom kinézte a lányokból a megértéshez elegendő értelmet, ám tévedett. De hát majd ők megmutatják. Köszönjük! Én jót derültem rajta. :-D

agresszív kismalac · http://kismalac.blog.hu 2013.11.12. 23:20:04

Minek iszik, aki nem bírja? Főleg, ha faszszopó feje van.

bikmakk · http://srbija.blog.hu 2013.11.13. 00:05:39

Azt úgy nem lehet megoldani, ha már mindenképpen ki akarja vinni a piát, hogy adnak neki műanyag poharat? És akkor el is sétálhat vele messzebbre.

További magyar hang 2013.11.13. 03:39:18

„ƒ…Kb. húsz perc elteltével kimentünk… vittük magunkkal az italunkat is… utánunk jött, kivette a kezünkből az italokat… Az sem győzte meg, hogy bent vannak az italaink… mi bementünk, hiszen bent volt a két, kifizetett italunk…”

Szóval hány italotok volt nektek egyszerre?
Kivittétek, ő elvette, de közben bent is volt két kifizetett. Tehát fejenkét két-két itallal dolgoztok?
Azt te csak részeg, hogy én hiszed!

Disznó Úr 2013.11.13. 07:48:16

Akármekkora makimajmok is a lányok, ezt senkivel nem lehet megcsinálni. A rendőri intézkedés ellen panaszt lehet tenni, majd az ügyészség megvizsgálja. A biztonsági tetűt fel kell jelenteni, egyszerűen nem kell annyiban hagyni.

szamaritánus 2013.11.13. 08:37:48

biztos nem ez történt?

"-lányok, az előbb már szóltam, hogy nem lehet italt kihozni.
- mi a faszt ugatsz te, ogre? pia nélkül cigizzek, bazmeg?"

stb stb stb. kurvára sánta ez a történet...

Bilok 2013.11.13. 09:10:36

Ó, már megint ártatlan, nem-kötözködő, csendesen a sarokban imádkozó szentekbe kötnek bele a brutális kidobók.
"és őszintén szólva elfelejtettük a biztonsági őr kérését" - persze. Fütyülsz bazmeg és hazudsz, mer' egy sz_r szemét szaralak vagy. Ne fütyülj.

vantaan 2013.11.13. 09:37:52

@Leadfoot: Te kérlek alássan egy kis köcsög vagy! Azt a faszszópó fejedet!

No ,hogy tetszik kicsi faszszópó?

vantaan 2013.11.13. 09:39:13

@További magyar hang: Te nem beszélni a magyarit? Betelepült ha nem érted minek szólsz hozzá?

Leadfoot 2013.11.13. 09:41:21

@vantaan: Trollkodás, 1. lecke: sokkal kifinomultabban, sunyibban kell csinálni. Egy ilyen fasszopózás túl átlátszó.

lomposfarkas 2013.11.13. 09:51:52

Próbáltam megvizualizálni ezt a megható történetet. Egyértelmű, hogy a smasszer angyalian türelmes volt.

További magyar hang 2013.11.13. 10:16:57

@vantaan: Olvasd már el a sztorit!

KImentek az italokkal.
Az őr KIment utánuk és elvette az italukat.
Ezután BE szerettek volna menni.
Az őr az ajtó elé állt és nem engedte meg nekik, hogy BEmenjenek.
Az sem győzte meg, hogy BEnt van az italuk.

Ergo volt italuk az őr kezében, aki épp elállta az utat ajtóban és volt bent is italuk, ami miatt be akartak menni. Csak így áll össze.

Taxomükke (UK) 2013.11.13. 11:18:05

@Leadfoot: Mi a fasz, te vagy az illető biztonsági őr, vagy csak a gondolkodásod olyan?

Manyecska 2013.11.13. 11:20:40

@lomposfarkas: mindegyik menstruált, az őr pláne. Szerintem.

Steckdose 2013.11.13. 12:06:09

Én a 90-es években kidobóskodtam egy ideig, akkor ez a fajta hozzáállás volt a mindennapos a kidobók részéről. Ma már sokat finomodtak, mert a főnökök rájöttek, hogy nem valami vendéghívogató egy ilyen ork banda, ez pedig nekik elég rendes pénzkiesés. A normális, profi eljárás ilyenkor az, hogy annyiszor mondják el ugyanolyan udvariasan, hogy nem szabad piát kivinni, ahányszor ki akarják vinni. Aztán ha hepciáskodni kezd, ki kell vinni. Vannak könnyen elsajátítható módszerek, amikkel egy agresszív kötekedő is szépen megfogható, megjuhászítható és kivezethető. Aki erre nem képes, azt pedig ne vegyék fel kidobónak. (A többség képes.)

Tehát lehet, hogy a picsák picsák voltak, de ez a módszer a kidobók részéről olyan jó 15 éve már out.

Esetleg a főnökkel lehetne beszélni, semelyik főnök nem szereti, ha az alkalmazottai miatt pénztől/jó hírnévtől esik el.

lobster thermidor 2013.11.13. 14:48:09

Az igazán tisztességes huszonéves lányok nem kódorognak éjjel 1 -kor az utcán, pláne nem mászkálnak kocsmáról kocsmára, hogy bedobjanak még egy sokadik utolsó fröccsöt. Így hát ne is csodálkozzanak, ha csúnya szavakkal illetik őket.

Ettől függetlenül nekem a történet egy kicsit sántít, mert vajon mit csináltak a sörözőben fél órán keresztül, ha még bele sem kortyintottak abba a fröccsbe, amit már érkezéskor kikértek, majd ki akarták azt vinni az utcára. Ha pedig ittak belőle, akkor miért akarták visszafizettetni a pia árát.
Megjegyzem egy fél órán át poshadó fröccsöt valóban ki kell önteni, ahogy a kidobó ember tette, mert az már csak egy pimpós lötty, ami emberi fogyasztásra nem alkalmas.
Persze ha valaki hótra itta magát, annak teljesen mindegy...

Semper Fidelis 2013.11.13. 17:31:03

A törvény szerint panaszkönyv nélkül reggel ki sem lehet nyitni.

Panelproli 2013.11.14. 16:21:52

@Steckdose: Én mostanában is megfordulok néhány szórakozóhelyen, mint portás. Ma már az elnevezést is finomították, mert a kidobó az nem dobhatja ki a fizetővendégeket. Csak portázik.
Igaz amit mondasz, ettől függetlenül találkoztam néhány ork kollégával. Itt ott becsúszik hiba és sajnos előkerül egy két ilyen "odabaszom a fejed" arc.
Iyenkor ők sem kapnak sok esélyt, legközelebb mennek a levesbe.
Vagyis egy másik helyre, ahol előadhatják a magánszámukat.
Igaz csak egyszer.
Volt sok olyan este, amikor ránk szólt az üzletvezető rádión, hogy finomítsuk kicsit a stílusunkat, mert panaszkodnak a vendégek. Sok helyen minden egyes négyzetcentiméter be van kamerázva, mindent vissza lehet nézni. Nem egyszer küldtek el kollégát, mert a felvételek tanulsága szerint nem megfelelően viselkedett a vendéggel. (tényleg odabaszta a faszszopó fejét)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.11.14. 16:23:56

@Panelproli: "tényleg odabaszta a faszszopó fejét"

:))

Atörökk 2013.11.14. 16:26:12

@Panelproli:
Azt lehet tudni, mit csinált előtte a faszszopó?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2013.11.14. 16:34:16

@atörökk: "mit csinált előtte a faszszopó?"

Hát nyilván f... ööö... inkáb nem fejtem ki...

Panelproli 2013.11.14. 17:20:27

@atörökk: Lehányta a cipőmet... :-D

Panelproli 2013.11.14. 17:22:52

@atpijkamo: Kicsit lejjebb hajolva, nem a f...magasságban, hanem a c...pőm szintjén.
Ja és utána meg akarta verni a portát, legalábbis megígérte.

Steckdose 2013.11.14. 21:55:11

@Panelproli: Hivatalosan akkor is portásnak hívtak minket :)

Steckdose 2013.11.14. 22:04:34

@Panelproli: Egyébként én már korán rájöttem, hogy ha a portás odabaszkodja a fejét a kedvesvendégnek, akárhogy is viselkedik az illető, abból hosszú távon csak rosszul jöhet ki.

en.wikipedia.org/wiki/Grappling_hold

Mint mondtam, vannak olyan módszerek, amik elég könnyen megtanulhatók, és a legnagyobb hőbörgők is megfoghatók és megjuhászíthatók velük anélkül, hogy szét kéne vágni a fejüket, ezzel esetleg komoly sérülést okozni akár neki, akár magunknak. Ha nagyon magas lett az anyagoktól a fájdalomküszöbe az illetőnek, akkor egy "kicsit" jobban ki kell ugrasztani azt az ízületet - egy szint után mindenki megérzi :)

Xezs 2013.11.17. 10:39:06

Az értetlen bölcsészpicsák esete a tanulatlan-mosdatlan biztonsági őrrel. Nagyszerű folklór.

Xezs 2013.11.17. 10:40:10

@Panelproli: Úgy érted "felvételek tanúsága".

tejcsokoládé (törölt) 2013.11.18. 16:53:42

eleve két huszonéves bagózó nő aki éjjel kocsmába megy, fröccsöt kér, leszarja a szabályokat, szerintem szándékosan, vagy már akkor olyan részeg, hogy 3 perccel korábbi eseményre nem emlékszik.
kedves drága kislányok, és is kihajítottalak volna a büdös francba...
fél órával később, meg az utcán hány, mert olyan részeg. és azt hiszi, hogy milyen vagány és szexi. de kár, hogy az észt nem tették kötelezővé annak idején.

Beauregard 2013.12.12. 20:14:09

Azért tetszik ez a blog, mert itt komolyan az igazságot írják meg és nem arra megy ki a játék, hogy "hű aggyunk igazat a csajoknak, hogy bevágóggyunk nálluk"

calealenta 2014.01.04. 19:29:02

@amsz: na ez ám a gyönyörű portásarrogancia.
Az olyan fasszopózó bunkóállat biztibojtól/ellenőrtől/rendőrtől stb meg kell kérdezni, hogy "na kivagyok én?". Hülye fejét látva meg folytatni: "a kenyéradó gazdád te paraszt!!!!".
Lehet ám a vendéggel normálisan magyarul is beszélni, mert oké, hogy minden háznak megvannak a maga szabályai, de ha ortó retek módon akarják betartatni, akkor nem kár értük.
@tejcsokoládé: eleve, nők, kocsmába, igazad van. Meg fröccsöt kérnek, hát ez mekkora parasztság már. Te amúgy hova jársz, ha nem épp a net előtt vered a fejed a klaviba a világot elborító hihhhhetetlen káosz és kulturálatlanság láttán? (Ja, megvan, sehova, azért hiszed azt, hogy két fröccstől már hányni lehet.)
süti beállítások módosítása