Tékozló Homár

A világ legfájdalmasabb webshopja

2014.01.09. 15:40 | jackyll | 177 komment

László egy hónapig várta a vízálló mp3-lejátszóját, amit érkezése után azonnal cserélni is kellett. Az Andreas Computernél ez további másfél hónapot vett igénybe, egyelőre, mert a "bevizsgálás" még mindig tart:

Két és fél hónapja tartó kálváriám történetét szeretném megosztani az olvasókkal. Próbálom egyszerűen elmondani, de attól tartok így is hosszú lesz. 2013 október 16.án úgy döntöttem, hogy vásárolok egy víz alatt is működő mp3 lejátszót. A speedo aquabeat típust választottam, amit interneten kívántam megrendelni. A Vaterán találtam egy számomra megfelelő készüléket, melyet le is ütöttem. A Vatera tovább irányított a Grando internetes kereskedelemmel foglalkozó oldalra, ott tudtam megvásárolni az árut az Andreas Computer Kft től. A vásárlás feltétele volt, hogy a vételárat és a szállítási költséget 24 órán belül átutaljam. Ez megtörtént, még aznap átutaltam a fent említett összeget 23.689 ft ot. A kézbesítést 5 munkanaptól ígérték, de nem aggódtam, közel egy hónappal előre rendeltem meg egy számomra fontos alkalomra, ajándéknak.

10 nap elteltével felhívtam az ügyfélszolgálatukat, melyet nagyon nehezen értem el (két mobilszám van megadva melyeket délután 2 órán keresztül lehet hívni naponként felváltva. ) Végül sikerült egy emberrel beszélnem, aki állítása szerint nem tudott semmit, azt ajánlotta, hogy írjak e mailt az ügyfélszolgálatuknak. Érdeklődő levelemet megírtam melyre 2 nap múlva otóber 28. án a következő válasz érkezett:


A raktárkészletünk sajnos az akciónak köszönhetően nem várt gyorsasággal kifogyott és a beszállítónk nem tudta olyan gyorsan megtölteni ahogy az szükséges lett volna. Szerencsére időközben ez megtörtént. Emiatt csúszik a teljesítés. A postázás tényéről emailben értesítjük.

Ez a válasz megnyugtatott, vártam hát tovább de nem történt semmi. November 4.én szorítani kezdett az idő, sürgős lett az áru érkezése. telefonon sikerült ugyan elérni az Andreas Computer Kft-t de ugyanazt mondták (írjak mailt) , levelet írtam ismét:

Tisztelt ügyfélszolgálat! Információt szeretnék kérni a 20 nappal ezelőtt rendelt termékről (rendelésszám  2222629)! A terméket 16.-án délután rendeltem, 17.-én délelőtt átutaltam a  vételárat és a futár költséget. Az árú a mai napig nem érkezett meg, 7 nappal ezelőtt a következő üzenetet kaptam önöktől: [...]
 
A mai napon nagyon nehezen sikerült elérni a telefonos ügyfélszolgálatukat ahol az úr akivel beszéltem arról tájékoztatott, hogy ő nem látja beérkezettnek a rendszerben a kért terméket! Azt javasolta, hogy e-mailt írjak önöknek.

Kérem tájékoztassanak, hogy van-e ilyen árújuk illetőleg ha van akkor mikor fogják átadni a futár cégnek? Ajándék lesz és bár jó előre megrendeltük, nem számítottunk rá, hogy 3 hétnél is tovább húzódik az árú kézhez vétele. Ezen a héten tehát november 10 vagy 11. –ig fontos, hogy megkapjuk a kifizetett árút!

A válasz 2 nap múlva jött:

 A logisztikánk visszajelzése alapján az Ön által megrendelt terméket a jövőhét eléjén tudják kézbesíteni. Mindent megteszünk, hogy ez nagyon gyorsan megtörténjen.
A felmerülő kellemetlenségért elnézését kérjük.

Más választásom nem lévén vártam hát a „jövő hét elejére”. Az áru érkezése helyett ismét csak egy e mail jött:

Az Ön által megrendelt termék(ek) várható kézbesítési ideje 2013. 11. 13.
Ennek pontos dátumáról emailben értestjük.

Vártam, nem jött semmi. Újra írtam. Még aznap 14. én válaszoltak, válaszuk hazugságnak bizonyult. Ezt írták:

Az Ön által megrendelt terméket futárunk felvette, aminek a kézbesítése a holnapi nap folyamán megtörténik.

Persze nem jött senki sem másnap sem harmadnap. Már feladtam a reményt amikor november 18. án, a rendelés leadása és az átutalás után 34 nappal („több mint 5 nap”) csengetett a postás. Nem futár mint ahogy a fenti levelezésben hazudozták össze vissza hanem a postás. Megjött a várva várt Speedo Aquabeat mp3 lejátszó!

A csomagolás sértetlen volt, minden tartozék megvolt. Nagyon örültem de örömöm hamar szertefoszlott amikor kiderült, hogy a készülék nem működik. Levelet írtam hát ismét (a hiba leírása a levelemben olvasható mindjárt) és felszólítottam őket a készülék cseréjére:

A mai napon, postán kaptam meg a 2222629 számon megrendelt árut. Sajnos az áru hibás. A hiba pontos leírása:

Az mp3 lejátszó a számítógépre való csatlakozás után nem kapcsolódik be sem magától sem a bekapcsoló gombbal, sem a reset gomb használata után! Nagyjából 100 próbálkozás után sikerült magától egyszer felcsatlakoznia a számítógépre, de 20-30mp múlva a kapcsolat megszűnt, a készüléken lévő lámpa kialudt. Másik teljesen kompatibilis kábellel is próbáltam valamint 4 különféle számítógépen is! A fent említett egy rövid alkalom kivételével egyszer sem jött létre kapcsolat, a készülék nem kapott áramot sem!

Kérem, írják meg milyen módon tudják kicserélni a készüléket!

Válasz nem jött, 2 nap múlva újra írtam nekik, erre válaszoltak 21.én, ezt:

Természetesen kicseréljük a terméket! Ennek a módja az lenne, hogy egy futárunk a délutáni órákban átvénné Öntől a címén. Rövid bevizsgálás után kiküldjük Önnek egy másik terméket.

A hibás termék átvételi időpontja:2013. 11. 21. 17:00
Ha nem felelne meg az időpont kérem emailben jelezze.


A futár, aki véleményem szerint nem volt futár, hanem egy feltűnően jól öltözött és kellemes modorú középkorú úriember (talán tulajdonos), pontosan jött. Megnyugtatott, hogy szerinte hamar küldenek egy újat. „Nem fognak itt bevizsgálni semmit. Küldenek egy újat” mondta. Biztosítottam, hogy nem is kell semmit vizsgálni, mert a törvény szerint azonnal ki kell cserélniük az árut. Ennyiben maradtunk, elment.

Távozása után vettem észre, hogy pontatlanul töltötte ki a munkalapot, a fülhallgatót megjelölve hibás tartozéknak. Ezt a félreértést rövid levélváltásban sikeresen tisztáztuk:

A futár a megbeszélt időben elvitte a hibás aquabeat lejátszót. Az átadáskor elkerülte a figyelmemet, hogy az átvételi űrlapra a “fülhallgató cseréje” kifejezés van rávezetve. Felhívom a figyelmüket, hogy a készülék volt hibás, nem a fülhallgató! Kérem, ennek értelmében cseréljék az egész készüléket!

Természetesen az egész lejátszó lesz cserélve.

7 napig bírtam türelemmel aztán újra érdeklődni kezdtem:

érdeklődnék, hogy mikor várható a 7 napja elvitt hibás lejátszó cseréje?

4 nap múlva jött a válasz

Sajnos még nem tudjuk megmondani, mert a központunkban van a szokásos bevizsgáláson.
Ahogy végeztek vele azonnal jelentkezünk.

Melyet további 11 türelmes, várakozással teli nap követett részemről. Persze ők nem jelentkeztek semmilyen formában. Ekkor, december 12.én újra írtam nekik:

A lenti levelezésben leírt árucikk melynek átvételére több mint egy hónapot vártunk már 3 hete önöknél van “ bevizsgáláson “ (“rövid bevizsgálás után kiküldjük Önnek egy másik terméket”) – idézet előző levelükből. Ez lassan már két hónap várakozás. Kérem, haladéktalanul küldjenek egy működő csere készüléket!

Érdemi választ nem kaptam. Egy hét múlva jött egy személytelen értesítő mail tőlük:

Ezúton szeretnék értesíteni, hogy az Ön  garanciális terméke bevizsgálás alatt van!
A státusz változásáról levélben tájékoztatjuk.

Ekkor végleg elfogyott a türelmem, felszólítottam őket, hogy vagy küldjék a készüléket vagy haladéktalanul utalják vissza a pénzemet:

Felhívnám a figyelmüket, hogy az általam megrendelt termék a kiszállítás napján használhatatlan volt! Ezt a tényt jeleztem Önök felé a kiszállítás napján, a vonatkozó jogszabályok szerint Önöknek csere kötelezettségük, nem pedig garanciális kötelezettségük keletkezett ez által.

Úgy vélem, hogy a részemről a jóindulat, a türelem, a jóhiszeműség elvitathatatlanul fennállt, mind a megrendeléstől való elállás vonatkozásában, mind pedig a cserére vonatkozó nem teljesítésük vonatkozásában.

Arról nem is szólva, hogy a honlapon lévő tájékoztatásuk szerint a vételár megfizetésétől számított szállítási határidőtől jóval eltértek, mely eltérésről elfelejtettek tájékoztatni. Kizárólag az általam történt érdeklődések okán kaphattam erre vonatkozóam, valamint később a “garanciális bevizsgálásból” történő eredmény vonatkozásában információt.

Kérem, hogy amennyiben ezen a héten nem tudják számomra a több mint két hónapja megrendelt terméket leszállítani, szíveskedjenek a termék vételáraként korábban általam időre kifizetett pénzösszeget számomra visszautalni.

Azóta eltelt 18 nap, ez közel három hét, de sem az áru sem a pénz, de még egy mentegetőző e mail vagy értesítés nem érkezett. Közben még próbáltam őket figyelmeztetni, hogy már az illetékes hatóságokhoz fogok fordulni, de válaszra sem méltattak!

A vaterán még értékelni sem lehet őket. Hogy van ez, ha én nem vagyok korrekt, mint eladó vagy vevő a vaterán akkor rossz értékelést kapok, őket miért nem lehet értékelni? A Grando kérdőívet küldött, amiben részletesen megírtam kálváriámat melynek akkor még csak a felénél tartottam, de senki nem keresett meg és az Andreas Computer Kft hirdetései mind a Vaterán mind a Grandon a mai napig futnak!

Elsősorban azért írtam a Tékozló Homár blognak mert szeretném, ha ez a csaló cég (vagy csak nemtörődöm amatőr banda) mást ne tudjon ilyen helyzetbe hozni! A cég nevére a vásárlás előtt rákerestem, mert ódzkodtam az előre fizetéstől, de nem találtam semmilyen negatív véleményt. Azt szeretném, ha ezentúl lenne, hogy aki veszi a fáradtságot, hogy utánuk nézzen, az el tudja olvasni , hogyan állnak a vásárlójukhoz! Az igazsághoz tartozik még, hogy a készülék speciális mivolta miatt nem lehet (vagyis lehetett akkor) máshol megkapni, ha lett volna más választásom, akkor nem döntök az előre fizetés mellett.

Szeretném a blog olvasóinak tanácsait kérni, hogy hova forduljak az ügyben! Semmiképpen nem vagyok hajlandó annyiban hagyni az ügyet, addig megyek, az igazam után ameddig nem érek el megnyugtató eredményt!

A Tékozló Homárnak megküldtem a levelezés másolatát, hogy lássák hiteles a történetem!

Köszönettel

László

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_____________ 2014.01.09. 17:08:58

@zsiráfffff:

Nem, nem akváriumban lakik.
De mivel ajándékba vette volna a készüléket, azt gondolom egy halat akar megdugni.

Atörökk 2014.01.09. 17:09:26

@Ádám:
A szardella az a rossz pénz?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.09. 17:10:23

@_____________: Polipot. Tudod annak hány szopókorongja van?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.09. 17:10:32

@AtiSnatch: az én koromban már nem foglalkozunk pacsmagolással, célorientáltan működök!

AtiSnatch 2014.01.09. 17:10:48

@_____________: mindenesetre ha van akváriuma, akkor már nem lehet buzi :)

helianthus 2014.01.09. 17:11:36

@Ádám: ha rossz kedvem lenne, elmúlna attól, hogy megjön szardINella. :P
Erre mit lépsz?
@_____________: :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.09. 17:12:08

@_____________: tehát sellő a felesége aki éppen terhes! ez további kérdéseket vet fel, picsábamán.

Leone_510 2014.01.09. 17:12:09

az ilyen faszszopó cégeket fel kell gyújtani

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2014.01.09. 17:14:50

Szokásos ügymenet, százszor le volt már írva:
1. Ajánlott tértivevényes felszólítólevél a cég székhelyére megjelölt határidőkkel.
2. Nem fizetés esetén jegyző, fizetési meghagyásos eljárás.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.09. 17:15:31

@Leone_510: vagy vízbe fojtani őket és a rekviemet játszani nekik a fülesben a víz alatt.

Ádám 2014.01.09. 17:16:12

@Dini42: melyik az AZ EGY? szemét?:)

DarkFuture 2014.01.09. 17:20:23

Tipikus ebay-es cég,300x-os haszon kínából jön az árú 4-5 hét alatt,ha gond van vele visszaküldik 4-5 hét kínában kicserélik 4-5 hét.

AtiSnatch 2014.01.09. 17:27:07

Fúú, elolvastam! Azé valaki felgyújthatná Andreast...

AtiSnatch 2014.01.09. 17:28:54

@Ádám: makaó, én nyertem! :)

_____________ 2014.01.09. 17:30:27

@atpijkamo:
Hiába ha az udvarlónak csak 1 kukija van... :P
Bár... kéne szerezni egy polipot és prostituálni.
Mi pénzt lehetne vele keresni, ha pl. 8 szopókorongja van...
Az egyszerre 8 perverz kuncsaft... :-D

AtiSnatch:attól függ, ha nem csikLóhal a kiszemelt, még akár az is lehet :D

Ádám 2014.01.09. 17:30:39

@AtiSnatch: te miért beszélsz bele a pettingembe?

te is állj neki!:)

_____________ 2014.01.09. 17:31:56

@zsiráfffff: nem biztos, lehet csak egy nem túl szerencsés kanpontyot akar megszoptatni.
Bár akkor meg minek az ajándék... a halak nem tudnak fecsegni csak tátogni.
Ki érti ezt... :P

helianthus 2014.01.09. 17:33:30

@Ádám: Snapszer! Azt most innék egyet!

Aureliano Buendía 2014.01.09. 17:47:27

Laci bazmeg, te hülyébb vagy, mint a sokévi átlag posztoló.

1: mi a faszomnak vízálló MP3-lejátszó? Búvárkodás közben a halakat nézd, ne a zenét hallgasd baszod.

2: „ November 4.én szorítani kezdett az idő” - milyen idő? Indult a repülőd Djebába? Ajándékba nem adtad, mert egyből nyitottad.

„Közben még próbáltam őket figyelmeztetni, hogy már az illetékes hatóságokhoz fogok fordulni, de válaszra sem méltattak!” Nem volt rá idejük, mert annyira megijedtek hogy rájuk jött a cifra fosás. Azóta sem tudtak kijönni a budiból.

Kínszenvedés volt elolvasni ezt a posztot.

-1

Manyecska 2014.01.09. 17:49:37

@uraaam: baszod, pl. egy óra úszás közben én is szeretnék zenét hallgatni! Például! ....-10!
:D

Aureliano Buendía 2014.01.09. 17:51:49

@Szőkenő Szarvas: jó, rólad eddig is tudtuk, hogy perverz vagy, épp ezért a te véleményed nem mérvadó!:PPP

Aureliano Buendía 2014.01.09. 17:52:52

János bácsi Gyergyóban, a vendéglőben reamordul a pincérre:
- Ebbő' a tyúkhúslevesbő' hova lett a tyúk?
- Hova-hova! Magát se főztük belé a székelykáposztába!

Manyecska 2014.01.09. 17:54:57

@uraaam: nem arról van szó, hanem arról hogy hülyék vagytok:DD

Aureliano Buendía 2014.01.09. 17:58:46

@Szőkenő Szarvas: igazad van. Csak te vagy helikopter:)

Atörökk 2014.01.09. 18:01:07

@uraaam:
Ki korpa közé, Malac, stb. :D

Aureliano Buendía 2014.01.09. 18:21:26

@atörökk: most a testsúlyára célzol ezzel finoman?:D

Aureliano Buendía 2014.01.09. 18:26:10

@atörökk: persze;)

Amúgy Heli kezdi felvenni a fonalat végre;)

Manyecska 2014.01.09. 18:53:18

@uraaam: de legalább nem egy komplett falikonzol tartja az arcomat..:D

Manyecska 2014.01.09. 18:58:27

@atpijkamo: kösszépen összekeverx valakivel tegyek fel képet??:O:D

Aureliano Buendía 2014.01.09. 19:04:29

@Szőkenő Szarvas: nyilván, hisz az is túl kevés lenne az arcodnak, amekkora:P

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.09. 19:14:03

@uraaam: "@Szőkenő Szarvas: igazad van. Csak te vagy helikopter"

NE merd bántani! Manyika a védelmem alatt áll. Mit védelmem! Manyi for perzident!

Aureliano Buendía 2014.01.09. 19:16:12

@atpijkamo: lehagytad a szmájlit. Nem vagy formában mostanság. Régen jobban ment az élcelődés.

Amúgy minek bántani, megteszi ő helyettem is:)

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.09. 19:19:54

@uraaam: Nekem nem kell kitenni a vicsort, én mindig vigyorgok.

Melyik mondatomat vetted komolyan? Ja! Hát Manyecska biztos jobb perezident lenne, mint a teljesen alkalmatlan mesterházi.

Aureliano Buendía 2014.01.09. 19:22:54

@atpijkamo: akkor adj a cuccból nekem is:)

Hangsúlyok nélkül elég nehéz értelmezni, ezen segítenek az egyezményes hangulatjelek.

A Szarházynál szerintem mindenki. Az nem kunszt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.09. 19:34:57

@uraaam: Na, akkor most szólok, hogy szeretlek, és akkor nem kell többet feleslegesen vicsorogni.

Aureliano Buendía 2014.01.09. 19:39:08

@atpijkamo: ok, de a seggem innentől kezdve sorosan a falnak nyomva:D

Manyecska 2014.01.09. 19:39:10

@atpijkamo: www.kepfeltoltes.hu/view/140109/100_9988_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
..most nyáron készült. tiszta izom meg háj:DD na yó a pótúszósapim már nincs meg!! azér nem vagyok tróger..
közben főzök sza bocs.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.09. 19:43:22

@uraaam: Ne csináld, neked nem foroghat az agyad folyton a férfiszerelem körül! Bár mindegy, én megengedő vagyok, virágozzék minden virág.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.09. 19:45:26

@Szőkenő Szarvas: Köszi! Nagyon smucigiul bánsz mindig a látvánnyal.

Bocsi a bálnás viccér, de kellett egy bálna, és csak te vagy, aki rendszeresen úszik, és nem is sértődik meg.

Manyecska 2014.01.09. 19:59:03

Kellett egy bálna: "végy két evőkanál bálnát" nekem most babérlevél kellett volna vki ugorjon már át eggyel:P
"Maris, jó neked a szar is" jeligével:D

Aureliano Buendía 2014.01.09. 20:08:08

@Szőkenő Szarvas: nem tudom értelmezni a képet. Mit látunk? Búvár Kund netshopra vadászik?

Aureliano Buendía 2014.01.09. 20:09:36

@atpijkamo: félreértesz. Én egy kicsit jobban szeretem rendezni a fogalmakat, mint te. Egy kedvellekkel bőven beértem volna:D

Black Hole 2014.01.09. 20:39:44

Lehet, hogy meg akar fejni egy bálnát, és hallotta, hogy a tehenek is jobban tejelnek, ha közben zenét hallgatnak.

Aureliano Buendía 2014.01.09. 20:40:37

@Black Hole: inkább az apja faszát fejné posztírás helyett:)

Black Hole 2014.01.09. 21:13:55

@uraaam: víz alatt? Mert akkor máris indokolt ez a fasza kis vízálló mp3 lejátszó.

Aureliano Buendía 2014.01.09. 21:18:06

@Black Hole: akár ott is. Elolvastad a posztot? Gyötrelem.

Black Hole 2014.01.09. 21:23:37

@uraaam: igen, olvastam. Kishíján öngyi lettem, de már elmúlt. :)

Aureliano Buendía 2014.01.09. 21:31:06

@Black Hole: fájdalom volt végigolvasni. Ha tényleg szó szerint ezeket írta, nem csodálom, hogy már leszarják a leveleit, én is ezt tenném.

Inkább vett volna afrikai szopóbékát.

Black Hole 2014.01.09. 21:42:55

@uraaam: a stílusról eszembe jutott az első feleségem. Ez fájt benne a legjobban :'( Mondjuk az még bele vette volna azt is, hogy meghaltak a szülei, a sors ezerféleképpen gyötri, és meg most még ez is :)

Aureliano Buendía 2014.01.09. 21:48:06

@Black Hole: hűha. Akkor értem az első kitételt. A második pedig az optimizmus győzelme a tapasztalatok fölött?:D

Mindig a magyar népet éri a csapás.

nandras01 2014.01.09. 22:47:14

"...úgy döntöttem, hogy vásárolok egy víz alatt is működő mp3 lejátszót"

idáig olvastam.
nem tudom, hogy mi volt a szívás tárgya, de aki ilyen hülyeség vásárlására adja a fejét, az bizony megérdemel egy orbitális szívást.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2014.01.09. 23:29:28

@uraaam: "kicsit jobban szeretem rendezni a fogalmakat"

Szertetek sarkosan fogalmazni. Jobban átmegy a köztünk lévő távolságon. Pl. egy páfrányra kapásból rámondom, hogy csak moha, pedig nem egészen.

Atörökk 2014.01.10. 00:23:33

Pfúj!
Tik buzultok itt! :D

Bluemotion 2014.01.10. 01:54:12

Legalább olyan webshopot választott volna az Andreas Computer Kft helyett a posztoló ami rendelkezik megfelelő számú visszaigazolással. Pl.: Sanyi 'bá Kompjúter Bt.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.01.10. 08:06:16

Kedves posztoló! Én megértem, hogy szeretnél víz alatt zenét hallgatni, jó dolog az. De akkor hogyan hallod meg, ha gyűn a cápa??????????

Netuddki. 2014.01.10. 09:03:21

Magyar webshop 1 hónapos szállítási határidővel, előreutalással??? Noooormális?

Magyar webshoptól csakis utánvéttel, maximum 1 hetes szállítási határidővel. De a normálisabbak esetében megrendeléstől számítva másnap már hozza a futár ha van készleten.
Ha előre kellene utalni vagy 1 hónapra szállítanak akkor inkább megrendelem én az íbéjről. 1 hónap alatt bárhonnan megrendelve a Földről általában ideér...

wazzu 2014.01.10. 09:54:11

Aztmondja:
"két mobilszám van megadva melyeket délután 2 órán keresztül lehet hívni naponként felváltva. )"

Hmm! :) Már itt gyanús lett volna a dolog, micsoda ügyfélszolgálat?
Tipikusan az a probléma, hogy valaki indít egy céget, feldob többszáz terméket a grandóra, és működik, mint webshop. Azt persze nem tervezi el, hogy a logisztikához, számlakiállításhoz, feldolgozáshoz, esetleg címiratkitöltéshez, árubeszerzéshez, kapcsolattartásra, egyé cégügyek intézésére egyedül kevés lesz. Az egyetlen cél, hogy olcsóbb legyen, mint a többi. Sajnos a vevők sem gondolnak bele, (bár itt árról nem volt szó) hogy ezt is meg lehet jól csinálni, bár lehet, hogy 500 Ft-al drágább a termék. Ellenben megkapja 4-5 nap múlva..

R.G.I 2014.01.10. 10:43:14

@batgirl: Kedves Batgirl. Valószínüsítem, hogy a viz alatt (már csak a feeling kedvéért) ezt akarja hallgatni: tű tü...tű tü..... tütütütü

anyahajókabinajtóhajtogató 2014.01.10. 11:58:28

Andreas kftnek gránátot!

Az úszókról megfeledkezik mindenki, tök normális, hogy futáshoz zenét hallgat az ember én nem futok hanem úszok, van vízálló mp3 lejátszóm mert nem túl vidám 2-3 órákat csendben úszkálni! Nem kell ahhoz búvárnak vagy hülyének lenni, hogy ilyesmit használj.

anyahajókabinajtóhajtogató 2014.01.10. 12:37:10

Úgy tűnik másokat is átvert az andreas computer, a gyakorikérdések oldalon többen ezt tárgyalják.

mondom gránátot nekik

bati67 2014.01.10. 13:39:02

Kedves Poszt-toló!

Én a http://www.dealextreme.com-ról szoktam rendelni (igen, Kínából).

Eddig még minden rendelésem megjött, összesen kb. 10-15 db az évek során. Egyszer volt garis gond -egy mobiltelefonnal-, de azt is rendben lekezelték, úgyhogy én inkább kivárom azt a pár hetet, amíg ideér a rendelésem...

Démonmac1 2014.01.10. 14:40:56

Már az a rész is rosszul indult, hogy "vatera"
Kéretik megjegyezni: E-bay & Paypal

vízálló László 2014.01.10. 18:12:31

@zsiráfffff: "hol a francban kellhet egy vízálló mp3 lejáccó?? valaki segítsen már."

Van egy uszoda nevű hely ahol az úszás néven ismert sport tevékenységet űzik néhányan. Ezen kívül még tavakban, folyókban vagy tengerben is lehet úszni , bocs ha kihagytam valamit. Akik sokat úsznak (mint az akinek vettem ezt a remek készüléket) néha nagyon unalmasnak találják ezt a tevékenységet, akárcsak a kocogók vagy akik fitness teremben szenvednek órákat. jogos igénynek tűnik az ilyen embereknek is zene hallgatási lehetőséget biztosítani, erre a célra készült ez az mp3 lejátszó. Remélem felnyitottam a szemedet ebben a témában!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.10. 18:15:05

@vízálló László: köszönöm szépen, kedves vízálló László :D . de ha unja, akkor mért csinálja?

vízálló László 2014.01.10. 18:16:25

@zsiráfffff: Ez most komoly? Unalmas sokat úszni, sokat futni is az mégis kocognak az emberek mert egészséges stb stb nem hiszem, hogy ennyire értetlen lennél.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.10. 18:20:08

@vízálló László: legyen úgy. én váltogatom őket néha, ponnezért. ha unom, azon a zene se segít, de bisztos másnak igen, egyfene.

vízálló László 2014.01.10. 18:23:40

@hagyma: Nem akarom ragozni, fentebb írtam zsiráfffffnak, hogy úszónak kell.

vízálló László 2014.01.10. 18:26:31

@nandras01: ""...úgy döntöttem, hogy vásárolok egy víz alatt is működő mp3 lejátszót"

idáig olvastam.
nem tudom, hogy mi volt a szívás tárgya, de aki ilyen hülyeség vásárlására adja a fejét, az bizony megérdemel egy orbitális szívást. "

Tehát ha egy kocogó vesz egyet a futáshoz az is megérdemli, egy úszó meg ha vízállót akar az meg pláne? Szerintem ezzel a hozzászólásoddal magad minősíted. Kívánom , hogy ha gondjaid lesznek akkor te is hozzád hasonlóan jóindulatú emberek véleményével találkozz!

vízálló László 2014.01.10. 18:29:39

@ColT: Nem tudom miért lenne baj, hogy ha valakinek búvárkodni van pénze? De mindegy is, vagy az is baj ha valakinek uszodába járni van pénze? Gondolom neked nincsen, nem költesz magadra semmit. Erre mondják, hogy süt belőle a rosszindulat. Gondolom élőben kedves vagy vagy nem?

vízálló László 2014.01.10. 18:31:41

@helianthus: Furcsa, hogy senki nem hallott még az úszásról. Olvasd fentebb...

vízálló László 2014.01.10. 18:34:19

@kacaj hangosan: "Mi a francnak vizallo mp3?

A tengerben akar pancsizni fulcsijet betomve?
Vagy csak a furdobe akarja hasznalni? oda meg eleg egy hangfalat bevezetni, aztan hadd szoljon"

Tényleg csak, hogy ne maradj így: Úszás! Érted?

Atörökk 2014.01.10. 18:36:37

László.Szerintem verd ki, utána igyál egy felest. Meglásd, egyből más lesz a világ.

vízálló László 2014.01.10. 18:37:11

@_____________: "Nem, nem akváriumban lakik.
De mivel ajándékba vette volna a készüléket, azt gondolom egy halat akar megdugni. "

Gratulálok!

fakanálpresszó 2014.01.10. 18:39:45

@vízálló László: itt mindenki puritán életmódot folytat és tüzes vassal égetné annak a kloakáját aki a fentebb irt luxustermékek gyűrűjében él. rizst- rizzsel és kicsi viz. néha esetleg egy kis kenyér, de azt sem kell tulzásba vinni.

vízálló László 2014.01.10. 18:48:20

@uraaam:

Látom te vagy itt a legértetlenebb és a legrosszindulatúbb de azért megtisztellek téged is egy válasszal:

"Laci bazmeg, te hülyébb vagy, mint a sokévi átlag posztoló."

-Köszi, te meg kedves vagy és okos mint látható.

"1: mi a faszomnak vízálló MP3-lejátszó? Búvárkodás közben a halakat nézd, ne a zenét hallgasd baszod."

-Egy úszónak vettem aki sokat úszik hosszú távokat, hosszú ideig és közben szeretne zenét hallgatni akár a kocogók stb stb stb. Mondjuk nem értem miért ezen vagy fennakadva? A poszt nem az árucikkről szól hanem az inkorrekt webshopról de mindegy, szóval ÚSZÁS! Érted már agykombájn?

"2: „ November 4.én szorítani kezdett az idő” - milyen idő? Indult a repülőd Djebába? Ajándékba nem adtad, mert egyből nyitottad."

-Olyan idő, hogy egy alkalomra vettem. Eleinte volt még idő bőven de aztán nem jött hetekig és közeledett az a bizonyos alkalom! Érted? Nem? Mindegy. De ajándékba adtam (volna ha jó lett volna) de csak kipróbáltam mikor megjött és zenéket is akartam tenni rá de gondolom ezt sem érted az 1 bites agyaddal.

„Közben még próbáltam őket figyelmeztetni, hogy már az illetékes hatóságokhoz fogok fordulni, de válaszra sem méltattak!” Nem volt rá idejük, mert annyira megijedtek hogy rájuk jött a cifra fosás. Azóta sem tudtak kijönni a budiból."

- Ennek a két mondatodnak tényleg semmi értelme nem volt, ahogy neked sincsen.

"Kínszenvedés volt elolvasni ezt a posztot."

-Ezt a rosszindulattól és színtiszta emberi butaságtól csöpögő hozzászólást sem volt könnyű de azért kibírtam ne aggódj!

"-1 "

-Magadnak mennyit adnál?

vízálló László 2014.01.10. 18:51:13

@uraaam: @fakanálpresszó: :)

"inkább az apja faszát fejné posztírás helyett:) "

Apám már meghalt. Biztos, hogy megérdemeltem ezt a fenti poszt miatt?

vízálló László 2014.01.10. 18:57:45

@wazzu: Hát igen, sajnos nem voltam elég tájékozott a webshopok terén, nem választottam külföldit. Azt, hogy az ügyfélszolgálatuk ilyen komolytalan csak későn vettem észre amikor már gondok voltak.

vízálló László 2014.01.10. 19:02:39

@zsiráfffff: Hát a konkrét esetben a konditerem nem az illető műfaja, a futással gondjai vannak két komoly boka műtét miatt az úszást viszont szereti. Ettől függetlenül elég monoton dolog órákig úszni még ha szereti is valaki.

vízálló László 2014.01.10. 19:05:01

@atörökk: Köszi, megvolt. Nem lett más a világ. Akkor most?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2014.01.10. 19:06:19

@vízálló László: alles klar. majd lekközelebb írd bele a posztba is, mer egy napig nem tudtam aludni miatta.

vízálló László 2014.01.10. 19:10:03

@zsiráfffff: Hehe.

Ami viszont elszomorító, hogy azóta sem küldtek sem csere készüléket sem a pénzt vissza. Most jön a fogyasztóvédelem. Ez van.

fakanálpresszó 2014.01.10. 19:18:13

@vízálló László: lesz ott csere vagy visszautalás, csak várják hogy ahonnan rendelték (valószinűleg Kina), nekik is kicserélik-e vagy a pénzüket visszakapják... rendszeresen rendelek Kinából és általában DHL-el is több mint két hét. Na most amire ő vissazküldi Kina és megkapja a cserét, lehet számolgatni...

kacaj hangosan 2014.01.11. 01:00:50

@vízálló László: De aranyos vaaagy :) ritkan jon posztolo valaszokat adni.

Amugy minek hallgatsz uszas kozben zenet? Inkabb merulj el a gondolataidban, es gondold at, h mit hogy merre hany meter... manapsag ritka az ido, amikor az ember a sajat gondolatait tudja meghallani

vízálló László 2014.01.11. 09:47:56

@kacaj hangosan: Ebben egyetértek , néha úszom és alaposan el szoktam gondolkodni közben, jó az néha. Akinek vettem (volna) ezt a lejátszót az viszont sokat úszik, sokszor és dinamikusan. Ezért szeret (ne) zenét közben, hogy jobban pörögjön.

RobÚr 2014.01.16. 09:49:04

Értkeléseket itt elolvasni a termékről, aztán meg nem megvenni.
www.amazon.com/Speedo-Aquabeat-Waterproof-Player-Black/dp/B00172TUFQ

vízálló László 2014.01.23. 17:00:12

@RobÚr: Kedves RobÚr! A post nem a készülék minőségéől szól hanem arról, hogy hogyan vert át az Andreas Computer Kft! Azért kösz az építő jellegű okoskodást!

Megjegyzem a cserére visszaküldés után vagyunk 2 hónappal és még mindig sem készülék sem pénz nem érkezett.
süti beállítások módosítása