Tékozló Homár

Csókolom, meghoztam a csomagot!

2014.07.02. 09:46 | Homár Hilda | 212 komment

delivery.jpgDe most tényleg, miért nem rutin a futárcégeknél, hogy egyeztetik a kiszállítás idejét, aztán meg be is tartják? Nekik is sokkal egyszerűbb lenne, nem? Bár nyilván van amikor meg a homárok nincsenek otthon, pedig azt mondták. De nehéz ez...Olvasónk mindenkit egyformán szid, mert nem jutott hozzá a mikrójához időben, de azt hiszem az outlet csak mérsékelten ludas a történtekben.

Sziasztok! A Korrektoutlet és a Royal sprint cseppet sem korrekt párosítását osztanám meg azokkal akik arra vetemednének, hogy fent nevezett  vevőbarátnak nem mondható párossal "bármiféle szövetségbe" keveredjenek.

Néhány hete történt, hogy megadta magát a jó öreg mikróhullámú. Nosza! Adandó alkalommal gépet ragadtam és eladó mikrók árait böngészve ráakadtam egy nagyon aranyos, minden szempontból megfelelőre. Határtalan örömömben azonnal meg is rendeltem. Mindjárt vissza is igazolták a rendelésem, így aztán teljes nyugalomban vártam,,,,, és vártam, és vártam. Azután eltelt egy hét és semmi,,,, Ennek a fele sem tréfa gondoltam, ezért kezembe vettem a dolgokat.

Felhívtam említett cég ügyfélszolgálatát, ahol kedvesen, cseppet sem bántóan elmondták:- a rendelés ott van Ők is látják, de a kolléga úgy tűnik megfeledkezett rólam. Semmi baj nyugtattak meg úgy is csak a Fehérvári üzletükben van ilyen készülék, majd mindjárt átpasszolnak oda csak legyek  még egy kis türelemmel. Nem is kellet sokat várnom, mert hamarosan jelentkezett egy kedves hölgy akivel abban maradtunk, hogy a kiszállítás végett felveszi a kapcsolatot a Royal futár-ral, és amint ez sikerül neki azonnal visszahív. -és hív, és hív és hív..... Persze, hogy nem hívott.

Másnap épp végeztem a munkahelyemen amikor is megcsörrent a telefonom. Mivel a számot nem ismertem azzonnal a kedves hölgy jutott eszembe. De nem Ő volt. A futár szolgálat embere közölte, hogy itt áll a kapuban jó lenne ha kijönnék. Jönnék én mondtam, ha ott lennék, de nem vagyok majd csak jó óra múlva leszek. Hát akkor majd jön holnap mondta Ő. Említettem neki, hogy én holnap is csak három,,,,,, Semmi gond, majd ráírom a csomagra, hogy három után. Így is tett.

Másnap már délben csörgött a telefon. Persze, hogy a futár embere volt. Itt van és,,,,,,,  De én nem vagyok ott. Őt ez nem érdekli. Erre már enyhén szólva is bepipultam. Haza érve első dolgom volt felhívni a Royal céget, akik közölték, hogy mit képzelek magamról. Ők majd jönnek amikor akarnak, nekik nem dolguk engem értesíteni. Vegyek ki szabadságot vagy tegyek amit akarok ez nem az ő gondjuk. Második nekifutásra a Korrekt(telen)outlettet hívtam. Ők állították, hogy nem az Ő dolguk az én értesítésem, de hétfőn délután itt lesz az az átkozott mikró, mert majd osszák az észt a futár cégnek.

Ez volt pénteken. Ma hétfő van. A megrendelt terméket a futárcég visszairányította kétszeres sikertelen kézbesítés okán, a korrekt(telen)outlettől ugyan felhívtak, hogy miért is, de ennyi. Bár állítólag mindkét cégnek fontos a vevői elégedettség még csak elnézést sem kértek. Köszönöm Korrektoutlet, köszönöm Royal futár. A magam eszközeivel minden hol hangosan fogom az elégedettségemet kifejezni felétek.

E.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FDToth 2014.07.02. 09:56:23

DHL: még aznap visszajönnek, akár többször is. Royal-SPrint: legalja

Hurrá Torpedó · http://www.youtube.com/watch?v=br-D7UneS0E 2014.07.02. 10:00:14

az volt már, hogy a futártól miért nem kérdezte hogy esetleg a munkahelye felé nem kerülne e el? nekem volt már ilyen, mondtam most nem vagyok otthon, xy utca felé nem jár? de. mondom akkor ott venném át. nem is volt probléma.

meg olyan is volt, hogy kértem a rendeléskor hogy fél órával előtte csörögjön rám a futár a cím egyeztetése miatt. rámcsörgött, és ennyi idő bőven elég volt hazaugrani mikorra odaér.

illetve hacsak nem bútort rendelek, vagy ami kurvanagy, azt munkahelyre kérem. mivel mindig itt vagyok. ha meg nem, simán átveheti bármelyik munkatársam.

Leadfoot 2014.07.02. 10:03:15

Ezek csúnya dolgok, de van megoldás.

1. A munkahelyedre kéred a csomagot. Nem olyan nagy ördöngösség.
2. Bemész az első útba eső műszaki bótba, kinézed a mikrót, megveszed, hazaviszed, örülsz.

vendriner aladár 2014.07.02. 10:12:23

Az tény, hogy nem rugalmasak, de ahogy a többiek is írják, okosabb olyan helyre kérni, ahol át is veszik. A futár meg nem fog alkalmazkodni hozzád, hacsak nem szólsz neki.
Egyébként léteznek felvételi pontok is, egy mikrót gondolom oda is le lehet tenni. Ha ilyen problémád van és sehogy nem megoldható én oda kérném a helyedben.

nemongyadma 2014.07.02. 10:13:25

en is a munkahelyemre kernem...foleg ha bringaval vagy tomegkozlekedessel jarok. gondolom elfer egy kisebb mikro a zsebemben......

megfigyeltem mar,hogy elso lepcsoben mindig a posztolot oktatjak itt ......
persze van aki megerdemli...

a futar cem meg menjen az elore egyeztetett idopontban,barmennyire is faj neki !!!

2014.07.02. 10:14:21

Ezek a ferde szeműek sosem voltak normálisak.

Atörökk 2014.07.02. 10:14:51

Tavaly decemberben hozzám is harmadszor jött a futár, mire sikerült néki kihozni, amit kellett. Pedig elsőre is elmondtam, ill. megbeszéltük, mikor jöjjön. De hát ő is szeretett vadászni, úgy tűnik.

Atörökk 2014.07.02. 10:16:26

@Diorella Queen:
Hogy jönnek ide a ferdeszeműek, nyuszómuszó?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 10:19:10

@Leadfoot: "az első útba eső műszaki bótba"

Nem jó, ott száz forinttal drágább.

Antalbaba 2014.07.02. 10:35:00

Mondjuk ha a futár csak a sikeres kézbesítésért kapna pénzt...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.02. 10:35:18

@atpijkamo: Ugyanaz a "buta" mobiltelefon (Nokia 206) 3000 Ft-tal drágább a Nokia-boltban, mint az EMAG-nál. Mondjuk nekem szerencsém volt: ugyanaz a futár hozta egyszerre, amelyik a vaterás szivattyút, és csak a szivattyú csomagolása mállott szét az esőtől "a kamionban", a telefon száraz maradt.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.02. 10:41:14

@atörökk: "Ami nem kínai, az hamisítvány!"
@Leadfoot: Van egy 3. megoldás is, elidegenedett, elembertelenedett embereknek nem való: jóban kell lenni a szomszédokkal, vagy legalább eggyel, és megkérni őket, hogy vegyék át.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 10:42:15

@atörökk: mondjuk ha az illusztaracionak szant fotora tekintessz?
orulok, ha segithettem
@nemongyadma: en is odarendelem es a hatamon viszem haza a huttot
@atpijkamo: bekem a fedex lerakja a csomagot az ajtom ele, oszt jonapot

Zanny 2014.07.02. 10:43:35

A mikrót nem lehet benyomni a postaládába úgyhogy a futárcég saját érdeke a kézbesítés időpontjáról üzenetet küldeni.

Mivel ez SZOLGÁLTATÁS, amiért FIZETNEK ezért kéretik nem úgy gondolni a futárcég munkájára mint szívességre.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 10:49:45

@hagyma: Irigyellek, hogy ezt egymagad el tudtad érni, szinte félkézzel. Nagy vívmány, egész ááámerika áldja a nevedet.

Ha lenne munkahelyed, oda is kérhetnéd a csomagot.

AtiSnatch 2014.07.02. 10:50:28

@atörökk: aztat nem tudom, de igaza van. emlékezz milyet hánytam a kajájuktól :D

@hagyma: indiai mán nem is lehet? csakérdem.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 10:52:43

@hagyma: Huttot? Micsinálsz te Jabbával?

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 10:56:14

A rengeteg hejesírási hibát, elütést elnézi a poszternek aember, mert idegállapotban volt.
De a fehérvárit miért kell nagybetűvel? Fészbukon, fórumokon is ez a halálom, mikor a sok szittya turbómagyar mondat közepén nagybetűzi a magyart...

jooasszony 2014.07.02. 10:56:53

Sajnos ez mindenhol általános gyakorlat. Függetlenül attól, hogy Te ráérsz avagy sem a Szolgáltató cég a saját munkaidejében és logisztikája szerint cselekszik. A Vásárló a motiváltabb, hogy a terméket megszerezze, extra kreativitásának és szervezésének köszönhetően a dolgok általában viszonylag békésen megoldódnak.

A Posta sem különb. Arra sem veszik a fáradtságot, hogy becsöngessenek az ajánlott küldeményeknél. Otthon vagy - majd a postaládádban találsz egy értesítést, hogy mehetsz a postára sorbanállni, mert küldeményed érkezett.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 10:59:37

@atpijkamo: fura lenne ha megjelenne a futar egy mikroval a hotelben es engem keresne vele
mondtam, ha nem vagyok otthon, leteszi az ajto ele
@AtiSnatch: a hozzaszolo ferdeszemure gondolt, es gondolom a foto alapjan, de majd elmondja, en erre gondoltam a hozzaszolasa alapjam
@Troppauer_Hümér: a hutto mondig 2 t mert multido egyreszt, masreszt regi homarszleng

2014.07.02. 10:59:38

@atörökk: Lábméret, és cipekedési mértéktelenség.

Ezek a ferde szeműek mindig ilyen extra hülyeségeket csinálnak.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 11:01:53

@atpijkamo: ja, amugy kurvara orulnek ha nem lenne munkahelyem es ugy tudnek megelni:)
ahogy a nota mondja, ha gazdag lennek, temetnem a munkat

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:03:39

@hagyma: Két dolgot tartok fontosnak a munkával kapcsolatban: 1 teljes hozzáértéssel és lelkesedéssel csináld, 2 olyan munkád legyen, amit szívesen csinálsz, legjobb, ha megegyezik a hobbiddal.

2014.07.02. 11:05:19

@atpijkamo: De az én hobbim az alvás.
Tudsz ilyen munkakört ahol ezért fizetnek?

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.02. 11:06:15

@hagyma: Attól a fotótól Hussein Obama elnökötök unokatestvére is lehet.
@Troppauer_Hümér: +1!
@jooasszony: Egyszer-kétszer hivatalos panaszbejelentést kell tenni (lehet telefonon is) és a lusta postást megbüntetik, ha többen is panaszkodnak rá, áthelyezik. Az utódja lighanem szorgalmasabb és készségesebb lesz, de sanszos, hogy ki fogja lopni a borítékba rakott üdvözlőlapból a 20$-ost...

2014.07.02. 11:06:45

@atpijkamo:100%-n értek hozzá és nagyon lelkes tudok lenni, ha alvásról van szó.Szóval ez is stimmel.

AtiSnatch 2014.07.02. 11:07:00

@Diorella Queen: alváskutató intézet!

www.alvascentrum.hu/budapest/allami-egeszsegugyi-kozpont-alvasdiagnosztikai-es-terapias-kozpont.html

:D tesztalanynak próbálkozz be, ha sikerül csinálj helyett nekem is. :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 11:07:25

@atpijkamo: hat hobbymnak nem hobbym, a munka nem hobby, de a tobbi stimmel
profi vagyok es szeretem csinalni
de ha ma nyerek a lotton, azert abbafejezem azonnal:)

2014.07.02. 11:08:02

@atpijkamo: Az nincs, de kispárnám az van.
Jó puha.

Nincs olyan hogy testalvó?
IKEA?
DDDD

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.07.02. 11:10:16

Én a munkahelyemre szoktam kérni a csomagot. hív péntek 4-kor a futár,, egyeztetünk. MOndom neki, hogy hétfőn nem vagyok , tehát kedden hozza a csomagot 7-15-ig. jó, rendben. Hétfőn este 6-kor csörög a telefon, a futár az, hogy itt áll a cég előtt és menjek le.

Nos, ezek után enyhén megkérdőjeleztem az értelmi szintjét.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 11:10:25

A futárcégek, az alkalmazottaik meg pláne, szarnak a választott időpontra, én is bejelölöm magentáéknál a késő délutáni időpontot, de a GLS mindég délben vetődik hozzánk, a harangszót hozzájuk lehetne igazítani. Legutóbb felvetettem az ügyfélszolgálaton, hogy ezt az időpontválasztósdit kivehetnék a megrendelői felületből, mert időt és idegrendszert is kímélnének vele, a futár úgyis akkor jön, amikor akar, erre megköszönték az észrevételemet, és közölték hogy a panaszomat továbbítják a megfelelő helyre. Pedig nem is panasz volt, hanem jótanács.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:10:58

@Kitalátor (másként) gondolkodó: :))

Ha az én telómat 3000 forinttal olcsóbban meg tudtam volna venni valami zugáruházban, akkor ők fizettek volna kétezret.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 11:13:09

@hagyma: jahogy frigóról van szó?
Az volt Jabbának is, de még milyen, kérdezd csak meg Han Solót!

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 11:14:20

@Diorella Queen: éjjeliőr, parlamenti képviselő.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.02. 11:16:12

@hagyma: Miért? Láttam én már szorgalmas négert is.
@atpijkamo: De az enyém (bi-bí) 2 kártyás, független stb.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:16:29

@Diorella Queen: Tesztalvásról nem tudok, de volt egy francia film a hetvenes évek elején, ahol dekoratív alvás volt a feladat. Egész nap ágyban kellett lennie az áruházban, a részletekre nem emléxem, de a végén már nagyon unta.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:17:25

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Olyanom is van, az nyócezer volt. Akkoriban nagyon örültem, hogy egy telót eldobhatok.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.02. 11:17:34

@batgirl: Én meg a tiédet, ha postástól* olyat elvársz.
_____________________________

*A csomagfutár is postás.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.02. 11:19:29

@atpijkamo: Vetztem én is tavaly négyezerötért, retró telefont, de egyszerűen elromlott a mikrofonja, meg a magyarra leginkább a vietnami karakterkészlete emlékeztetett...

neet 2014.07.02. 11:20:15

@Troppauer_Hümér: :D (amúgy az fagyasztó volt)

Nekem is testalvóként jobban tetsz! :)

Futárral még sosem volt gondunk. Sőt. Kedvesek, helyesek, gyorsak és nekem eddig úgy tűnik rugalmasak is, lásd, akkor beviszem a munkahelyre, stb.
Nem is értem, minek létezik még az MPL.
Van mondjuk egy-két őrült, pl az a sárga kocsis úgy hajt végig az utcában, h felborulnak a kukák. Ami zavaró, h mind 3 betűs. Összekeverhetők. Én a kocsi színét/mintáját próbálom megjegyezni. GLS, DPD, MÁK, TEK, DHL. Ja ezek közül van, aki visz, van aki hoz, ne keverd.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:22:08

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Nem szeretem magyar menüvel a telót.

Nekem nem is telóm van, hanem egy ledes zseblámpám, amiben van 3 ébresztőóra, határidónapló, címtár, rádió, játékok, és egy GSM modul. A diktafont lefelejtették.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 11:22:28

@neet: Van TNT is, ők bisztos elég ütősek.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.02. 11:26:50

@atpijkamo: A menü lényegtelen, de utálok magyartalanul és ék(ezet)telenül sms-ezni is.@neet: @Troppauer_Hümér: +MPL...

AtiSnatch 2014.07.02. 11:27:54

@Manyecska: nem tudom, nem neked volt a szeretőd? :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:29:08

@Kitalátor (másként) gondolkodó: Nemtom. Én mikor a Nokia telón teljesen jól láttam az elküldött ékezeteket, a címzett alig tudta olvasni, akkor leszoktam róla. Ékezet nélkül ugyanazt látom, mint a címzett. Különben neg az ilyen hanyattékezetek kevéssé elegánsak.

Manyecska 2014.07.02. 11:31:59

@AtiSnatch: akkor már nem él. Asszongya a blikk: "édesanyám ötvenfős családja vár kint" húb+!!:DDD:O

2014.07.02. 11:32:26

@atpijkamo: A NASA-nál van valami hasonló, nem rég kerestek tesztalanyokat rá.
Asszem ott az volt a feladat, hogy hetekig kellett feküdni az ágyban és nem lehetett felkelni.Közben mérték a csonttömeg sűrűséget.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 11:33:44

@hagyma: Ők csomagot is szállítanak?

Inkább térképen kívülről érkezett, állampolgárságot szerzőket figyelnek meg.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:36:17

@Diorella Queen: :)) Na, ugye, van neked való állás. Plusz pöffeszkedhetnél, hogy a NASA-nál vagy tesztpilóta. Úúúúúúú...

Fél éve egy csokigyártó cég hírdetett főkóstolói állást. Hát volt egy kis túljelentkezés.

Kedvenc cukrászom élt-halt a csülökért. És általában minden húsételért.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 11:36:45

@Troppauer_Hümér: hat ha neked csomagot visznek , akkor neked kakaukk

amugy ja, at voltam vilagitva
de mar nem figyelnek, nem vagyok veszelyes elem

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:37:25

@Troppauer_Hümér: "figyelnek meg."

:)) Láthatóan akkora hatékonysággal, mint a magyar rendőrök a biciGlitolvajokat.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 11:42:35

@hagyma: És azt honnan tudhatod, hogy megfigyelnek, vagy sem?
A föbi fiúk ezt közlik a megfigyelttel?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 11:45:23

@atpijkamo: miota a liblingjeid nem tampgatnak egyre gyengebbeket irsz
@Troppauer_Hümér: mi okuk lenne?
de erre van egy Esterhazy idezetem
majd ha kivilagosodik, megkeresem

joska61 2014.07.02. 11:46:26

"miért nem rutin a futárcégeknél, hogy egyeztetik a kiszállítás idejét" A normálisaknál rutin. Illetve az ügyfélszolálaton el tudod kérni a futár számát, tudsz vele beszélni, stb. Csak a héten 4 csomag jött futárral, ebből 1, amelyikkel nem tudtam beszélni. De az meg MPL.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 11:49:16

@hagyma: Mert egy nagyarcú, száraz, sótlan, humortalan moha beszólása számítana. :)) Nah!

McZozo 2014.07.02. 11:51:04

@Leadfoot:
Ez okos tanacs de jelen esetbe egy microt vett ami altalaba azert nem egy konnyu darab. es pl sehol nem irtta hogy autoja lenne. speciel egy mikort en se rendelnek munkahelyemre hogy aztan cipelhessem haza

elwood 2014.07.02. 11:51:35

"De most tényleg, miért nem rutin a futárcégeknél, hogy egyeztetik a kiszállítás idejét, aztán meg be is tartják? Nekik is sokkal egyszerűbb lenne, nem?"

Hilda ezt átgondoltad mielőtt leírod ?
Mennyivel egyszerűbb 70 aznapi fuvart egyenként leegyeztetni, mint kivinni egyeztetés nélkül ?

AtiSnatch 2014.07.02. 11:58:47

A jó futár nem csak ígérget, de be is tart! :)

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2014.07.02. 12:06:24

@elwood: Szerintem nem sokkal. Az interneten vásárlók többsége az aktív, dolgozó korosztályba tartozik, azok többségének nem ugyanaz a lakása és a munkahelye. Egy főút melletti kistelepülésen ez nem akkora gond, mert ha nincs otthon oda-, otthon lesz visszafelé. Az egyeztetés amúgy is -tól - -iges, egy nagyrészt sikertelen délelőtti kör után a 17 óra utáni körben sikerül a legtöbb cuccot kiszórni. A délelőtti és az egyeztetett kora délutáni kiszállításokra elsősorban azért van szükség, hogy a késő délutáni - kora esti időszakba beleférjen a többség.

2014.07.02. 12:07:38

nyugi nekem a magyar posta vitte a csomagjaimat 100 házszámmal lejjebb évekig yess

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 12:12:25

@Troppauer_Hümér: na meg is talaltam

"Föltéve, de meg nem engedve, hogy édesapámat nem üldözik, és ő (1) ezt tudja, oké, több is veszett Mohácsnál. Ha továbbra sem üldözik, és ő (2) ezt nem tudja, vagyis úgy tudja, üldözik, noha nem üldözik, hát ez bizony a paranoia. Mármost ha édesapámat üldözik, és ő (3) evvel tisztában van, akkor édesapám neve: áldozat. Szép dolog az. Ám ha üldözik, és (4) nem tudja, arra nincs magyar szó. Ez nem szép dolog, hogy nincs szó."

EP. HC.
egy konyv a 3000-bol, de a kedvenc:)

@atpijkamo: es meg van lejjebb:)

igi1 2014.07.02. 12:13:01

Kurvára nem értem, mit b@szogassátok most a posztert.

1. OTTHON VOLT 1 hétig azaz 7 napig. = várta őket

2. visszament dolgozni, munkahelyén !? csörgött a telefon.

3. Nem mindenki rendelheti a munkahelyére a csomagot, mert aztat nem minden főnök szereti, és nem mindenhol lehet megtenni.

4. Ezek szerint jobb munkahelye lehet a poszternak, ha engedik a telefonhasználatot (munkaidő vége előtt)

5. Egy mikrót csak nem kapdos fel az ember a hátára, visz fel a buszra, oszt spuriz vele haza

6. Ha nem tudja átvenni, a rendelést se tudja lemondani, hiszen A LÓVÉT KIFIZETTE MÁR.

Tanulság:

Mikrohullámú sütőket, elektronikai cuccokat, MINDIG UTÁNVÉTELLEL rendeljük. Lehet, hogy úgy 500 forinttal drágább, de akkor b@szogasson már engem a futár, hogy mikor kívánom átvenni és kifizetni a terméket. Akkor én leszek a hibás, és nem lesz az, hogy hol otthon vagyok, hol nem vagyok otthon.

Szóval itt nem látok a poszter felől futárokhoz engedetlenséget, illetve a cég hibázott, hogy "ELFELEJTETTE" a rendelést 1 hét alatt a futárnak átadni.

Azért a poszter abban se semmi, hogy én már a második nap felhívtam volna őket, hogy mizújs, nem egy hét után.

Egyébként mikrohúllámú sütőt NEM SZOKÁS NETEN RENDELNI, mert AZT LÁTNI KELL, hogy milyen nagy, stb., mert elég becsapósak tudnak lenni a készülékek.

Max. úgy, hogy előtte megnézed élőben a cuccot, és utána rendelsz. :)

Szóval itt a bolt és a futárszolgálata egyaránt MONNYON LE.

AtiSnatch 2014.07.02. 12:17:09

@igi1: eszt írod mióta kirakták a posztot? :D

igi1 2014.07.02. 12:17:37

Csak akkor szoktak engem hívogatni a futárcégektől, ha látják, hogy nem vagyok otthon.

mert van csomagkövetés, tudom, mikor adják le a csomagomat, és az előtte való napot is tudom

ezért szeretek a DHL-lel, és az MPL-lel rendelni, mert ha nem vagyok otthon netán, akkor mondom, vigyék le a postára, majd megyek érte

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 12:18:44

@igi1: Tulajdonképpen eddig te hülyézted le legjobban a posztert, no mindegy.

igi1 2014.07.02. 12:19:47

@AtiSnatch: még nem fejeztem ám be! :)

Amit még nem értek:

A poszter rendelt egy mikrót, mi köze neki, hogy melyik üzletben van belőle.

Hacsak nem olyantól rendelt, pl. a budaörsi üzletben nincs raktáron, de a váci utcaiban van, akkor csak ott rendelhető, vagy átszállítják azt a másik boltba

?

De most, ha visszairányították, akkor nem fizetett előre a poszter mégiscsak!?

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 12:20:20

amugy itt peldaul a fedex ugy mukodik, hogy bemegy a melos hajnali 6-kor , bepakol a a kocsijaba
es 8 korul elindul a legoptimalisabb utvonalon
aki otthon van, otthon van, aki nincs nincs, aki bejelolte, hogy a csomag leteheto a az ajto ele, annak leteszik, aki nem, annak masnap megprobaljak ujra, ha akkor sincs otthon, akkor bizony el kell menni erte, vagy visszakuldik
jo ez tobb mint futarszolgalat, de igy megy
az keptelenseg, hogy mindenki igenyei szerint vigyek ki a csomagot
ha rendelek, szamitani kell ra, hogy valaki legyen otthon, vagy megengedem, hogy letegyek az ajto ele
munkahelyrol is szo lehet elvileg, de itt nem divat
a munkahely az munkahely, ott melozni kell nem privat dolgokat lebonyolitani
arrol nem beszelve, ahogy fentebb emlitettek, ha az illeto nem kocsival van es az aru / mindig rovid u/ nagy, akkor ott van ahol a part szakad
kopszonom a figyelmet

igi1 2014.07.02. 12:20:51

@Troppauer_Hümér: hol látsz te itt olyat, bakfitty

MUTASD! :)

Szerintem nyugodtan legyél öngyi, mert azóta sem tudtad elfelejteni. Osztán már kopjál le rólam lécci.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 12:24:30

@igi1: Olvass vissza, és értelmezz!

Nem szállhatok le rólad, mert negyedik vagyok a listádon! Cél a dobogó. :DD

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 12:25:37

@hagyma: Ez az ajtó elé letevés gondolom csak makulátlan közbiztonságú kertvárosban reális opció.

Atörökk 2014.07.02. 12:26:05

Hű, de bebuzdultatok!4!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 12:31:03

@Troppauer_Hümér: hat sok helyen leteszik, ahogy az ujsagot is az ajto ele dobjak
meg nem eltem itt olyan helyen ahol lopnak
de biztos van
nalunk nyugodtan letehetik, pedig nincs biztonsagi or meg kapu
biztos van ahol nem

igi1 2014.07.02. 12:31:46

@Troppauer_Hümér: az a baj, hogy uncsi vagy, a törökk legalább szórakoztató

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 12:36:01

@atörökk: Te még nem estél ki a prixisből, könnyű neked!@igi1: Akkor eséjem sincs a dobogóra? Most megyek, és átgondolom az éeltem. :D

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 12:37:31

@hagyma: Elképzelem ugyanezt Magyarországon. Állítom, a módosabb negyedekben hamarabb eltűnne egy csomag, mint a putrisoron.

igi1 2014.07.02. 12:40:29

@Troppauer_Hümér: mellé szégyelld össze magad jó mellyen! :P

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 12:40:49

@hagyma: "munkahelyrol is szo lehet elvileg, de itt nem divat"

Nem ismersz elég amerikait. Ha értékesebb dologról van szó, azt a munkahelyre kérik az ismerőseim. Mármint aki irodában dolgozik, kifőzdéseket nem ismerek. A filléres bizbaszt meg leteszik az ajtó elé. Nem fogja a szomszéd ellopni a mikrót. Mármint fehér környéken.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 12:45:41

@atpijkamo: en mindig tisztaban voltam vele, hogy jobban osmered amerikat mint en, ez ertheto is, mintahogy modosabb amerikai ismeroseid vannak mint nekem
nem kell ragozni
ha raersz, majd meselj meg amerikarol
/amugy mi bajod a kifozdesekkel?/

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 12:53:49

@hagyma: en.wikipedia.org/wiki/List_of_national_parks_of_the_United_States

www.newyorkpass.com/En/new-york-attractions/

www.sanfranciscosightseeing.com/en

Kezdésnek ennyi elég is lesz. Most már bőröndöd, fényképezőgéped is van, vegyél ki egy hónap szabit, és fedezd fel Amerikát! Vác és Assvill után nagy megrázkódtatás lesz, készülj fel lelkileg.

wikitravel.org/en/Route_66

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 12:53:52

@Troppauer_Hümér: nem tudom
gabors majd jon es veszel NY-rol
ahol en eltem FL NC KY, nem volt gond, sosem loptak el se az ujsagomat sem a csomagomat
de pl egyszer megalltam Atlantaban tankolni, vettem egy colat, pisilni is kellett, ezert letettem a pultra es elhuztam a klotyora, ahogy jottem vissza, eppen egy csavo myult erte, de meglatott es nem vitte el
mondjuk nem szivesen elnek atlantaban chicagoban vagy detroitban
en ashevillet valasztottam, sot valasztottuk Maryvel es North Carolinat, ugy gondolom jo dontes volt

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 12:56:55

@atpijkamo: annyira szanalmas a vergodesed
internetrol meg filmekbol oktatsz amerikarol, ahol 16 eve elek es allampolgara vagyok
eltem 3 kulonbozo allamban
jartam kb 10-ben
csaladom is szetszorva
vicc vagy

igi1 2014.07.02. 13:01:50

@atörökk: szerintem hümér azóta már a kardodba dőlt :)

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 13:05:48

@hagyma: Adtam neked néhány fogódzót. Ha lenne is rá időm, hogy mindent elmagyarázzak neked, türelmem nincs rá, hogy mindent háromszor kelljen elmondani, és akkor sem érted.

"jartam kb 10-ben"

Assvill és Vác? Abból nem lesz tíz állam, sehogyse. Ez olyan lehet, mint a 2999 könyv és egy sajt amit olvastál.

16 év Assvill se számít tíz államnak. Bőrönd, nótbúk táska és fényképezőgép nélkül csak a hülye megy utazni.

Szerintem tíz államból gyűjtöttél WC feliratokat, az alakult át az emlékeidben utazássá.

Na, elég a vergődésből, kerekedj fel, és fedezd fel Amerikát!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 13:07:10

@atpijkamo: tenyleg szanalmas:)
kelj fel es fedezd fel erd alsot
vagy godollot
oda kivisz a hev

Atörökk 2014.07.02. 13:07:49

@igi1:
Szerintem valahogy kiheveri, hogy nem lesz szíved szottya. Nem fogja nála kiverni a gyufát.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 13:09:41

@hagyma: A WC-felirat gyűjteményedbe adományozom szeretettel.

static.funpic.hu/_files/pictures/630/75/41/44175.jpg

Sajnos nemtom hol lőtték, legyen ez a 11. állam.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 13:12:15

@atpijkamo: fasznak erolkodsz?
haggya mar beken
kovetoid is elfogytak
higgadj le
/amugy Te hany allamban voltal itt?/
mondjuk hulye kerdes
mara hanyagollak
egsz mint a rozse

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 13:16:01

@hagyma: "hany allamban voltal itt?"

Kettőben. Filadelfiában volt egy hetes tudományos konferencia. Nagyon nem akartam menni, de kellett. És utána volt egy meghívásom még egy egyetemre.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 13:18:38

@atpijkamo: dr Schmitt Pal tetszik lenni szemelyesen?

igi1 2014.07.02. 13:19:51

@atörökk: én bírom a hümért, csak néha unom

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 13:20:17

@igi1: Egy költő talál másik múzsát. Bár ilyet, mint te, nem könnyű találni.

Atörökk 2014.07.02. 13:21:45

@Troppauer_Hümér:
Ez így van. Igaz, nem vagy költő, no de igi se múzsa.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 13:22:21

@igi1: Nem baj, majd rájössz, hogy a szex is erről szól: kit érdekel a másik, a lényeg hogy nekem jó legyen! :D

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 13:23:12

@atörökk: "@Troppauer_Hümér:
Ez így van. Igaz, nem vagy költő, no de igi se múzsa."

:)) Na, ez igaz. De mindketten hülék.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 13:23:23

@igi1: az jutott eszembe, hirdesd meg a szuzessegedet mondjuk 10 millerert
ez most divat
egy dugassal 2 elvezet/ penz + szex/

2014.07.02. 13:26:05

Egyszer egy futár lecseszett, hogy képzelem hogy előtte rám telefonál, amikor napi 100 címre megy és nem győzne telefonálgatni.
Ebben igaza van, de így meg használhatatlan a futárság mint szolgáltatás.
Nem mindenkinek lehet a munkahelyre rendelni.
Én pl tűzoltó vagyok.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 13:27:09

@igi1: "én bírom a hümért, csak néha unom"

:)) Én néha nem bírom a Hümért, de sose unom.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 13:28:57

@Kulics: Köszönjük a munkádat a közösség nevében.

Na de tényleg csak telefonálgatna, így meg legfeljebb hiába állt meg egy percre. No de akkor másnap már jobban oda kéne figyelni arra a címre.

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 13:29:09

@hagyma: szerintem a törökk adna érte két tevét, négy kecskét, meg egy bőrjakót. Tízmilliót?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 13:30:31

@Manyecska: :)) Imádlak tikteket, sose hagylak el!

@Troppauer_Hümér: "két tevét, négy kecskét, meg egy bőrjakót"

:))

Troppauer_Hümér 2014.07.02. 13:31:55

@Manyecska: Hogyne, oszt kanalazhatná egyedül a vaníliafagyit!

Martinicske 2014.07.02. 13:33:16

Sajnos azt azért tudni kell, hogy a futárok elég leterheltek, pont annyi csomagjuk van egy napra amit rutinnal, loholva és az napi idő-útvonal tervüktől nem nagyon eltérve ki tudnak osztani.

Tetszik, nem tetszik, a webáruházas kiszállítások 0-1500 Ft -os árába ez a standard szállítás fér bele. Vannak időkapuk, szombati kézbesítés, meg egyéb prémium szolgáltatások, csak ezek felárasak, se a webáruház se a vevő nem akarja megfizetni ezeknek a díját. Nyilván egy mikro esetén nem is éri meg.

Ennek ellenére én megfigyeltem, hogy vannak futárok/futárszolgálatok akik mégis megoldják, visszakanyarodnak, átviszik más címre, egyeztetnek és végül megoldják, most nem akarok felmagasztalni meg lehúzni egy hárombetűset se, de van amelyik még így is jól működik.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 13:36:00

@Troppauer_Hümér: hat alibaba az mas
mar regen foglyul tartja
azt nem tudom Igi megorizte-e a szuzesseget

Atörökk 2014.07.02. 13:37:31

@Troppauer_Hümér:
Csak te ne verd a csalánt az én farkammal, akarom mondani tevéimmel és kecskéimmel! Külömbe' is, amíg nem láttuk a portékát, látatlanban nem alkudozunk! Messziről jött tehén sötétben mindig azt mond, amit akar!

igi1 2014.07.02. 13:43:34

Addig b@szogattok, hogy a végén rendelni fogok magamnak egy mikrót.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 13:47:50

@igi1: traktorost rendeljel ne mikrot
azt megnezem, hogy biszi ki a futar

Manyecska 2014.07.02. 13:49:01

@igi1: jó.én kimentem tejért-bérpapírokkal a hónom alatt mer úgy nem feltűnő:DD- azt vettem gumimatracot lehetett kapni. valami borzalmas színe van:D

igi1 2014.07.02. 13:53:25

@batgirl: előbb magadról nyilatkozgass

Manyecska 2014.07.02. 13:57:43

@atpijkamo: drágáér, basszus:) van csónak mondjuk kotonból de most rá vagyok cuppanva a matracokra::P...ahányszor megálltam a papírokkal a kezemben megkérdezték hol van a tészta stb.:DDDD:D pénztáros azt hitte ellenőrzés van ehh:D

Atörökk 2014.07.02. 13:59:39

Alighanem éhbérpapírok vótak azok.

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 13:59:44

@Manyecska: :)) Jó trükk. A pénztárnál a sorban előretolakodtál?

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 14:00:56

@Manyecska: Vigyázz, mer vannak a Dunában hódok, EKKORA foguk van, kiharapják a matracot.

Manyecska 2014.07.02. 14:04:56

@atpijkamo: ja. De milyen ciki amikor pakolsz a szatyrokba azt mellédobálod, a földre..:D mondom a pénztárosnak vaze ezek élnek???:D

hobbitroll 2014.07.02. 14:05:55

Megkérném kedves 'E.' -t, hogy ossza má'n meg a teljes nevét, email címét, telefonszámát, hogy jó előre tiltólistára tehessem.

igi1 2014.07.02. 14:07:11

@hobbitroll: Ede most a versenyre készülődik, szal biztos forrásból tudom, hogy nem ő volt

még 7 nap

hobbitroll 2014.07.02. 14:10:46

@igi1: jaj ... el is felejtkeztem róla. Kösz, hogy eszembe juttattad :)

HAJRÁ EDE!

AtiSnatch 2014.07.02. 14:14:58

Csonkolom, meghoztam a kezeket.

Manyecska 2014.07.02. 14:15:15

@hobbitroll: tavaly a partról drukkoltunk hajjjráEde üvöltéssel! előző nap itt ment el az összes vitorlás a kégli előtt csak az árbócokat lehetett látni a nád felett nagyon tuti:)!@atpijkamo: azt mondta a kollégám fújjam fel a matracot itt az irodában, ő alulról fog kapaszkodni rajta én meg felülről:DDDDD..hamár Pókemberes vaze:D

GatyaPityu 2014.07.02. 14:16:08

Azok figyelmébe, akik osztják az észt a levélíróknak, hogy miért nem a munkahelyére kérte a szállítást, felhívnám a figyelmet arra, hogy a mikróhullámú nem éppen egy zsebben vagy szatyorban szállítható könnyű árú... És ugye nem mindenkinek van saját autója.
Én is a munkahelyemre kértem a szállítást amikor micro sd memóriakártyát rendeltem, de nem úgy, amikor egy 120 literes bojler volt a vásárlás tárgya. Remélem nem kell különösebben magyarázni a különbséget.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.07.02. 14:18:20

@igi1: magamról minek? nem vagyok én szűz.

Manyecska 2014.07.02. 14:18:43

@atpijkamo: én is. azt mondták öt szobával arrébb halkabban nyerítsek..:P

Manyecska 2014.07.02. 14:19:47

@AtiSnatch: az oké hogy köszöngettek de bemutatkozni ki fog?:P:D

Manyecska 2014.07.02. 14:24:10

@atpijkamo: nem, ez még amúgy nem pókemberes, egyszínű, a Láthatatlan embert nyomták rá:DDD

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2014.07.02. 14:26:20

@igi1: "@batgirl: csak elvált"

Ha így folytatjátok, szétültetlek!

Manyecska 2014.07.02. 14:26:59

@atpijkamo: nemmondom meg mer hátha Ede lenyom a víz alá:DD

gabors 2014.07.02. 14:37:40

@atpijkamo: 'Ha lenne munkahelyed, oda is kérhetnéd a csomagot.'

a terrorizmus kikialtasa ota usa-ban legtobb munkahelyen nem lehet ... (sajnos)

azelott teljesen kenyelmes volt (mondjuk olyasmiket mint konyv approbb szarok) az irodaba rendelni kb 10 eve hivatalosan NEM lehet (en is kaptam mar figyelmeztetest es masok is)

azelott UPS/FedEx/DHL asztalhoz hozhatta ... most nalunk be sem johetnek az epuletbe hanem egy "kulso" helyen van a kezbesites utana atvilagitjak stb stb es ha "gyanus" hogy maszek csomag biztonsagiak megkeresnek hogy nem kene ma !!!

de aki jobb kornyeken lakik akkor vagy van "portas/hazmester" vagy nyugodtan otthagyjak az ajto elott nem gond ahogy hagyma irja ... ez mas vilag :-)

AtiSnatch 2014.07.02. 14:46:49

na meghozták már a csomagot? mer az enyém má kezd tele lenni. kávé____ (____=szünet)

gabors 2014.07.02. 14:47:18

@Troppauer_Hümér: szakall, borszin es vallas sokat szamit hagyma valoszinuleg nincs a celkeresztben egyelore !!!

(hacsak nem eppen MOST bojtol :-)

Atörökk 2014.07.02. 14:47:45

@AtiSnatch:
Te dógozzál, ha lógol, miből lesz laKzi? :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.07.02. 14:50:23

@atörökk: szegénykém, azt hiszi, hoyg ez valamiféle negatívum, holott én nagyon büszke vagyok rá:)

Atörökk 2014.07.02. 14:53:11

@batgirl:
Eccer majd megérti. Nem mostanában lesz... Vagy nem :D

Manyecska 2014.07.02. 14:53:57

@batgirl: én is. Mindent megtartottam a válás után..igaz zsarolással:P

Atörökk 2014.07.02. 14:57:01

@Manyecska:
A tízezredes is tárgya volt a pörnek? :D

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2014.07.02. 15:00:32

@Manyecska: én rendes voltam, az elsőnél mindent ott hagytam. A másodiknál meg nem volt mit szétosztani.

igi1 2014.07.02. 15:00:42

@batgirl: akkor már nekem is kéccer kell szűznek lennem! :D

Manyecska 2014.07.02. 15:01:03

@atörökk: héló! a lányokat szereti mindkettő..!:)

igi1 2014.07.02. 15:04:47

@Manyecska: a törökk ilyenkor a saját életéből indul ki

Bírom, amikor mindig elárulja magát! :)

AtiSnatch 2014.07.02. 15:06:23

csődbe ment a popkornárus, sör elfogyott. pisztácia nem is vót.

igi1 2014.07.02. 15:07:11

@AtiSnatch: ajjaj, ki fog így hozzádmenni!?

Manyecska 2014.07.02. 15:08:14

@igi1: :D @atörökk: nem is mondtad hogy leszbi vagy?:D

gabors 2014.07.02. 15:11:26

@atpijkamo: csak ennyi ???

akkor még turista sem voltál itt :-)

Philly az a regi amerika arrafele vannak meg most is magyar hagyomanyok, csak varosnezesi szinten jartam arra. Voltak a nagybatyamnak reqi ismerosei Bethelhem-ben
(PA nem biblia) ott tobszor jartam meg magyar templom Kossuth utca oreg magyarok!! Ez kb 20 eve volt biztos meghaltak azota...

Manyecska 2014.07.02. 15:15:10

@atörökk: :P :DDD@batgirl: húgomat most jegyezte el a biká...izé, pasija. Szegénykém csak 22 éves hát nem tom. dehát évek óta együtt vannak. Sztem lebabázik hamarost. Basszus lehet hogy terhes??? na mekkérdezem:D

gabors 2014.07.02. 15:17:01

@Atro: koszike ezert a teljes koru magyarazatert .... teljsen el(meg?) voltunk veszve eddig ...

Manyecska 2014.07.02. 15:17:35

@batgirl: ill.félhúgom mer apunk közös "csak":) imádom:))

AtiSnatch 2014.07.02. 15:18:58

@Manyecska: képet, addig nem hisszük el!!!44!

Manyecska 2014.07.02. 15:23:02

@AtiSnatch: én se hittem el amikor mondta..:DD megjegyzem okos kislány mer valami péksége van a családnak..:D mondjuk azóta hízott 20 kg-t ehhhe:DD

AtiSnatch 2014.07.02. 15:24:09

@Manyecska: amennyiben 35kg volt , még mindig várom a képet!!! :D

Atörökk 2014.07.02. 15:27:35

@AtiSnatch:
Inkább Hildának csinájjál áramellátást, hogy legyen új poszt!

AtiSnatch 2014.07.02. 15:29:47

@atörökk: a attúl függ, hány éves és hány kiló. :D

@Hilda: ?

Atörökk 2014.07.02. 15:32:18

@AtiSnatch:
Ehh.... foteláramellátó! :D

AtiSnatch 2014.07.02. 15:37:48

@atörökk: na várjá, mer ahhoz haza kell mennem, itt csak forgószékem van. legyé türelmes. :)

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.02. 16:37:26

Olybá tűnik, be kell vetni a tegnapi trükköt!

neet 2014.07.02. 16:39:20

@Manyecska: na figyu, épp a minap fejtegettük itthon ezt a témát, miszerint life begins at forty. Rá kellett jönnünk, h nálunk ez 60 felé lesz, és nem is olyan hülység 20 évesen szülni, mint elsőre gondolnánk. Már ha nem feltétlen akar vki egyetemre menni meg egyéb huncutságok. Fizikailag sokkal előnyösebb, és mikor kirepülnek, tényleg még csak 40 vagy. Most meg már itt fáj, ott fáj, azt 60 is elmúlunk, mire ezek érettségiznek, és akkor hol vagyunk még a kirepüléstől. (ellenben sokkal türelmesebbek vagyunk, mint 4... ööö, 20 éve.) Szóval vannak pro és kontra oldalak, de nem ütköznék meg rajta, ha valamelyik poronty majd 20 évesen szülne, tőlem dizsibe is elmehet utána, majd addig mi unokázunk. :)
Szóval tesódnak hajrá, sokasodjanak. :D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.02. 16:53:34

@neet: ez olyan, mintha főként szükséges rosszként jelenne meg a szülő életében a gyerek és muszáj lenne játszani, sakkozni, hogy mikorra toljuk ki vagy hova paszintsuk be a tehermentes időszakot. Értem én a problémát, de nem így kellene ennek működnie.

neet 2014.07.02. 17:01:07

@Kellemes Zérókomponista: én nem problémának élem meg (kül.ben nem szültem volna 3at!), csak foglalkozom a kérdéssel, na nem mintha bármit is visszacsinálnék. Csak eddig csípőből lehülyéztem a 20éveseket, vagy bólogattam, ha vki beszólt, h ez túl korai, de most kicsit másképp látom.

englandboy 2014.07.02. 17:03:12

kedves amerikaiak
azert az eleg nevetseges mikozben a fel vilag terroristait tamogatjatok a munkahelyetekre nem vihet csomagot a postas terrorizmus miatt

Atörökk 2014.07.02. 17:03:18

@dr. phil. Sün‼ ツ:
Arra gondúsz (már persze a pinán kívül) hogy a zsidók ellopták innét az áramellátást, és ezér' mindenki kibuzdult?

dr. phil. Sün‼ ツ · http://sunews.blog.hu 2014.07.02. 17:07:03

@atörökk:
Ilyesmerire!
Vagy az új posztot fújták meg!4!!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 17:13:27

@englandboy: baromsag
naponta ketszer jon a fedex
de amaganrendelesunket nem a munkahelyunkon bonyolitjuk
hacsak nem te vagy a tulaj
hat hogy nez mar az ki, hogy akcios edenykeszletet, vibratort,porszivot stb. a melohelyedre rendelsz
ha neten rendelek epp az az ertelme, hogy a lakasomhoz hozzak, nincs kedvem elmenni stb.
nem a meloba rendelem akkor

englandboy 2014.07.02. 17:26:12

@hagyma:

gabors irta O is amerikas ha jol emlexem

AtiSnatch 2014.07.02. 17:29:44

@hagyma: csóri melós má fel se robbanthatja magát, csak a cég? fáktelodzsik.

venszivar 2014.07.02. 17:31:36

így kikupálódott a fedex!?! már bringára is telik nekik?:D 16!

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 17:32:14

@englandboy: hat lehet NY-ban igy van
en holnap rendelek barmit a munkahelyemre, kihozzak
furan neznenek ram, miert oda rendelem, de kihozzak
vagyis nem, mert eszem agaban sincs odarendelni:)
ilyen baromsag itt nincs, hogy a terrorizmus miatt nem rendelhetek
hat gondolj bele, egy normalis terrorista akkor a ceg cimere kuldi, ha nem lehet a dolgozonak
baromsag
a fedex hozza a csomagokat, ez a dolga
ha hagyma nevre es a hotel cimere szol, akkoris hoznak
sot ha vendeg nevere jon akkor is hozzak, az meg gyakran elo is fordul

ColT · http://kilatas.great-site.net 2014.07.02. 17:33:03

" Ők majd jönnek amikor akarnak, nekik nem dolguk engem értesíteni. Vegyek ki szabadságot vagy tegyek amit akarok ez nem az ő gondjuk."
Sikeres vállalkozás receptje :d

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 17:35:57

@venszivar: nalunk a "futarok" autoval, vannel, teherkocsival jarnak
a bringat a sportolok es a csorok hasznaljak

englandboy 2014.07.02. 17:37:29

@hagyma:

nekem8
mindenesetre a royal futar professzionalisan megoldotta a poszter bajat

Aureliano Buendía 2014.07.02. 17:40:36

Legközelebba poszter nem lesz lusta elmenni a legközelebbi MediaMarktba.

Tanulság 1.0

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2014.07.02. 17:42:46

@englandboy: nekem is voszem
mondtam, ha most rendelek valamit
akkor kiirjak, hogy mikor jon
/vagyisz valaszthatok, kb 3 variacio kozott, masnap, 2-3 nap 4-8 nap/
es ha itthon vagyok atveszem, ha nem vagyok itthon leteszik az ajtoba, melohelyre nem rendelem
nem a terrorizmus miatt

Manyecska 2014.07.02. 18:00:29

@neet: én 24 voltam sza értem:D

Kellemes Zérókomponista (törölt) 2014.07.02. 19:09:41

@neet: ejj, akkor te öreg vagy. Akkor nem is udvarolok neked félálomban többé, elalvás előtt.

gabors 2014.07.02. 19:54:10

@hagyma: @englandboy:

Persze hogy kihozzak (DHL/UPS/FedEx) nem rajtuk mulik hanem a ceg atszervezte a dolgot es bar van tobb epulet millio irodaval, minden a cegnek cimzett szart (mindegy kinek a nevere melyik epulet emelet stb) egy kozponti helyre visznek (receiving), ott biztonsagi ellenorzes stb es utana viszik a cimzettnek hazon belul ...

Szerintem nem egyedi eset (kormany hivatalok, nagyobb cegek is hasonloan jarnak el gondolom odahaza is) ... ez foleg biztonsagi okokkal magyarazzak meghat a dolgozo szemlyes problemait intezze mashol.

A belso szabalyzat alapjan NEM megengedett szemelyes csomagot rendelni ... legtobben be is tartjuk ezt... Ahogy te is irtad ha en lennek a tulajdonos es nem a dolgozo maskepp lenne. En megengednem hogy barki barmit az irodajaba rendelhessen, microt IS :-)

Azt mondtam csak hogy azelott ilyen szabaly nem volt es kenyelembol valoban rendeltem en is az irodai cimemre cuccokat, amit akkoriban a DHL/FedEx stb az irodaba kezbesitett.

M. Péter 2014.07.02. 22:18:36

@elwood: Így meg megpróbálják kézbesíteni háromszor, majd visszaküldik a feladónak.

A futárcégeknél egybként is úgy tűnik, hogy azok dolgoznak, akik a postánál már nem feleltek meg. Volt olyan, otthon voltam, de a futárnak a kaputelefon használata már magas volt, vagy hogy telefonon egyeztettem, hogy inkább kimegyek a telepre, és átveszem a csomagot, hogy ne kelljen egész nap otthon ülnöm, ennek ellenére felrakták a teherautóra.

nandras01 2014.07.03. 00:39:42

@hagyma:
"a hutto mondig 2 t mert multido egyreszt, masreszt regi homarszleng"
homárszleng a faszt.
ne legyél már olyan, mint az ecceri fideszes politikus, aki addig magyarázza a hülyeségét, amíg a kérdező kér bocsánatot.
elbasztad- van ez így.

GatyaPityu 2014.07.03. 10:09:19

@gabors:
Te most finoman beszóltál nekem?! :)

skrewdriver 2014.07.03. 21:47:46

Rendeltem egy hűtőgépet.
Royal sprint hozta(volna).
A webshopnak jeleztem előre,hogy kiszállítás előtt értesítsenek.
Persze hogy nem .
Kétszer hívott a szállító a kapuból.
Hozták volna harmadszorra is,de akkor én mondtam neki,hogy viheti vissza,megvettem máshol.
Szarjanak sünt.

ahanem01 2014.08.07. 12:55:07

@Leadfoot: Aztán a munkahelyéről meg hazacipeli....
süti beállítások módosítása