Tékozló Homár

A múzeumlátogató nem felejt FRISSÜLT

2015.03.18. 09:22 | Homár Hilda | komment

urbicsonka.jpg

Az Iparművészeti honlapját böngészve tényleg kicsit érdekes a múzeum jegyárképzési modellje. Azt meg, hogy miért nem bírnak válaszolni egy kedves magyarázkodóst/engesztelőst, de még csak egy lerázós bullsitest se, azt végképp nem értem.  A nagy szervezetek lomha mozgását okozó aki válaszolna, az nem mer önállóan lépni, aki meg kompetens, nem ér rá ilyen apró ügyekre problámára gyanakszom.

Kedves Homár!

A lenti panaszlevelet immár több mint két hete küldtem el az Iparművészeti Múzeumnak, és a mai napig semmiféle választ nem kaptam tőlük. Azt gondolom, nem hamarkodtam el a dolgot, ha így 16 nap után megpróbálok nagyobb nyilvánosságot keresni a dolognak. Nagyon szomorú vagyok, hogy egy kulturális intézményt "mószerolok be", de a bánásmódjukat felháborítónak tartom - azt, ami a múzeumban történt csakúgy, mint azt, hogy teljességgel semmibe veszik az embert, ezt a "ha nem válaszolunk, majd úgyis megfeledkezik a dologról" mentalitást. Hát nem feledkezik meg róla.

Üdvözlettel,

Krisztina

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Ma délután férjemmel, valamint 3 és 7 éves gyerekeimmel látogatást tettük múzeumukban, és a következő - sajnos nem tudom máshogy nevezni - csúnya lehúzással szembesültünk.

Megvettük az 5200 Ft-os jegyet Az ősi Kína kincsei kamarakiállításra, amit meg is néztünk. Ezután a gyerekek be szerettek volna menni az Iszlám kincsei kiállításra is, így visszamentem a pénztárhoz, ahol vettem egy másik 4000 Ft-os családi jegyet, s bár egy kicsit furcsállottam, hogy nem lehet kiegészítő jegyet váltani (egy 3 és 7 éves gyerekkel nehéz előre megmondani, hogy mennyi türelmük lesz a kiállításhoz), de kifizettem az újabb összeget. Ugye ekkor már 2200 Ft-tal többet fizettem, mint amennyibe az összes kiállításra érvényes kombinált jegy került volna, de sebaj, a kultúra megér ennyit. A feketeleves akkor ömlött a nyakunkba, amikor a múzeumi boltból nyíló kiállítást is szerették volna még megnézni a gyerekek, és a teremőr hölgy az összesen addig kifizetett 9200 Ft ellenére sem enegedett be minket a kiállításra, ami tudom, nem az ő hibája, mert ő szabályokat követ, ha nincs érvényes jegy, nincs belépés, hiába magyarázza neki az ember, hogy eddig már jóval többet kifizettünk, mint ammenyit kellett volna. Több múzeumi munkatárs szerint, nem mi voltunk az elsők, akik ezzel a problémával szembesültünk, tehát valószínűleg lehetne finomítani a rendszeren, mert rossz.

A történet már idáig is elég felháborító, de amikor hazamegy az ember és megnézni részletesen a jegyárakat, és rájön, hogy még annál is jobban átverték, mint ahogy eredetileg gondolta, az már komolyan vérlázító. Az Önök árlistája szerint, ugyanis kettő felnőtt, aki legalább két 18 év alatti gyereket kísér 50 százalék kedvezményben részesül, ezek mi lettünk volna a férjemmel. A 3 éves gyereket ingyen be kellett volna engedni és a 7 évesnek is 50 százalék kedvezmény járt volna. Tehát a Kína kiállításért 3X1300 Ft, azaz 3900 Ft-ot, az iszlámért pedig 3X1000 Ft, azaz, 3000 Ft-ot kellett volna fizetnünk, ez összesen 6900 Ft, a kifizetett 9200 Ft helyett. (És ha tudtuk volna volna, és az elején megvesszük a kombinált jegyet, akkor 3x1750 Ft, azaz 5250 Ft lett volna a családi program ára, gondolom a különbséget Önök is ki tudják számolni).

Várom válaszukat és meglátásaikat az esettel kapcsolatban.

Üdvözlettel,

L. Krisztina

UPDATE 17:25

Az alábbi, szerintünk igencsak korrekt választ kaptuk az Iparművészeti Múzeumtól.

Tisztelt Vendégünk, kedves L. Krisztina!

Mindenekelőtt köszönjük észrevételét, és azt, hogy szabadideje eltöltéséhez családjával az Iparművészeti Múzeum kiállításait választotta.

Nagyon sajnáljuk, hogy kedvezményrendszerünk félreértése kellemetlenséget okozott Önnek, de reméljük, hogy a megtekintett kiállítások elnyerték tetszésüket. Különösképpen sajnáljuk, hogy levelére nem kapott azonnali választ.

Elismerjük igazát abban, hogy elég lett volna 3 darab kedvezményes (50%), kombinált belépőjegyet vásárolnia, melyekkel minden kiállításunkat megtekinthették volna, de valószínű, hogy pénztárunk az Ön kérésének megfelelő jegyeket adta ki. Ha pénztáros kollégánk tisztában lett volna az Ön gyermekeinek pontos életkorával (igaz, ez szerintünk nem minden esetben elvárható), biztosan felhívta volna figyelmét a további kedvezményekre.

A történtek miatt természetesen megpróbáljuk feltárni, hogy követtünk-e el hibát, és ha igen, abból feltétlenül levonjuk a szükséges következtetéseket.

Kiemelten fontos számunkra, hogy családjával a jövőben is visszatérő vendégeink legyenek, ezért következő látogatásukra felajánlunk egy kombinált családi belépőjegyet, mely minden kiállításunkra érvényes lesz és 2015. június 30-ig tetszőleges időpontban felhasználható. Amennyiben elküldi címét a info@imm.hu címre, a jegyet postai úton kiküldjük. Ez nagyjából azt az értéket képviseli, amennyivel Ön többet fizetett a választható kedvezmények következetes kihasználása nélkül.

Üdvözlettel:

az Iparművészeti Múzeum sajtóirodája

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lütyő felügyelő 2015.03.18. 09:26:05

Ezért kell inkább kocsmába járni. Amatőrökk.

Lütyő felügyelő 2015.03.18. 09:27:26

Iszlám kiállítás helyett elég megmutatni a gyereknek pár lefejezős videót, az ingyér van.

AtiSnatch 2015.03.18. 09:29:46

Ha ilyen okosan kimatekoztad utólag, akkor előtte nem lett volna egyszerűbb megnézni? Vadászengedély mennyiért váltottátok ki? Volt rá családi kedvezmény? MEGAnnyi kérdés..

Aureliano Buendía 2015.03.18. 09:37:44

@AtiSnatch: hagyjad, a posztolók az értő olvasás hiányát írással kompenzálják.

AtiSnatch 2015.03.18. 09:39:01

@Aureliano Buendía: mi a pitsa, ma viszik a mosogatógépet? rád szakadt a bank? :D

Aureliano Buendía 2015.03.18. 09:40:58

@AtiSnatch: lófasz, mama!:)
Én viszem a bringát szervizbe (aptinak: szerÍÍÍÍvzbe). Majd megírom:)

Répázó 2015.03.18. 09:43:09

Jobbat mondok. A múzeumok tárlatainak ingynesen látogatahatónak kellene lennie.

Atörökk 2015.03.18. 09:48:27

Utólag minden tehén fekete.

sunabajnok 2015.03.18. 09:56:41

Két éve úgy döntöttem, nem élményde meg Balcsi lesz, hanem kultúrális országjárás a gyerekekkel és annak minden romantikája(tömegközlekedés)
El is kezdtem a szervezkedést, és mire augiszusig értem, megfájdult a vesém.
El kellett volna adnom, hogy múzeumokba, kiállításokra menjünk, és megnézzünk pár történelmi sittet. Görögország eltt belőle!

a GVTI fogyasztóvédők nem értenek hozzá · http://deciki.blog.hu/ 2015.03.18. 09:58:18

"aki válaszolna, az nem mer önállóan lépni, aki meg kompetens, nem ér rá ilyen apró ügyekre"

Ez így szépen van megfogalmazva, pontot ér.

szekertabor · provo.blog.hu 2015.03.18. 10:06:12

Sajnos azt kell mondanom, hogy a látogató olyasmit kér számon a múzeumi jegypénztártól, ami méltánytalan. Ha mind a négyen odasereglenek a pénztárhoz, és elmondják, hogy van egy 3 éves, egy 7 éves gyerek, meg a két szülő, akik megnéznénk a kínai kiállítást, de ha hamar végzünk, a többit is, akkor a pénztáros valószínűleg leteszi a haját, de megpróbálja kiszámolni a legkedvezőbb engedményt. Ha viszont egyedül állok sorba és egy családi jegyet kérek a kínai kiállításra, akkor azt fogok kapni.
A pénztáros hibázott, ha a vásárló segítséget kért tőle, és megadta a szükséges információkat, de erről a posztoló nem írt, így feltételezem, hogy nem ez történt. Az engedményekről egyébként nem csak a honlapon és utólag lehet tájékozódni, hanem a helyszínen is és még vásárlás előtt.

AtiSnatch 2015.03.18. 10:08:30

@sunabajnok: első esetben elástalak volna a puják helyében :D de ha mentek lekközelebb Görögbe, akkor ideiglenesen örökbe fogadhatnál :D

sunabajnok 2015.03.18. 10:13:00

@AtiSnatch:
Az én csajaim csavargó típusok, élvezik az efféle tortúrákat velem.
Görögbe már nem megyünk, voltunk.
Válság van, most járda szigetek jöhet szóba.
De roller még lehetsz :))))

FDToth 2015.03.18. 10:14:46

nem hinném h ez porbléma lenn a múzeumnak. visszafizetik a pénzt és adnak egy inygenes családi belépőt egy következő kiállításra. leglaábbis feljettebb kultórákú országoban így lenne, nélunk majd elkezdenek vitatokzni a látogatóval és bemásoljyák az összes jogszabyált amit csak találnka :)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 10:15:36

cask a buzik jarnak gorogbe meg tuneziaba

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 10:16:53

@Dávid András: es aki nem akar menni muzeumba az fizesse annak, aki akar
ertheto

AtiSnatch 2015.03.18. 10:20:15

@hagyma: eddig azt hittem, hogy ámerikában vagy...

Már meging egy nick 2015.03.18. 10:21:11

Le a kalappal, érdeklődő gyerekeid vannak.

Nem mondom nálunk is voltak próbálkozások ilyen múzeumjárásra gyerekkel, néha sikerült is komolyabb károk nélkül átverekednünk magunk egy-egy kiállítások, de a fagylalt árus valahogy mindig nagyobb érdeklődést váltott ki.

Mondjuk én nagyon aberrált vagyok, mert szerintem ez így teljesen rendben van :)

Willie 2015.03.18. 10:26:27

@FDToth: nem. fejletteb kulturaju orszagokban az embere eloszor tajekozodik a jegyarakrol, aztan ha nem ert valamit, akkor megkerdezi a penztarnal es nem utolag hoborog... nagyon igaza van szekrtabor olvtarsnak, egyszeruen ode kellett volna allitani a csimotakkal a penztarhoz, megmutatni, hogy ez a csalad es akkor megkaptak volna a kedvezmenyt.

Atörökk 2015.03.18. 10:27:45

@Lütyő felügyelő: @AtiSnatch:
Ne bántcsátok, bisztosnem úgy gondolta, cask klimaxol és ezért egy kicsit morcosabb, mint szokott.

Lütyő felügyelő 2015.03.18. 10:29:52

@hagyma: Svédországban nyáron is fos idő van, pláne bikiniben.

AtiSnatch 2015.03.18. 10:32:52

@Atörökk: Istenmenccs, hogy bánccsam, cask logikailag próbáltam levezetni a kijelentését. :D

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 10:33:13

@Lütyő felügyelő: kemeny ferinek nem problema
se eszak se alaszka
puhanyok mennyenek gorogbe vaniliafagyit nyalni
hemperegjenek a tengerparton
egy ferfi nem napozik

Manyecska 2015.03.18. 10:33:16

@hagyma: mér a többiek fekszenek?? én a pasim ölében üldögélek mostanában tutira nem buzi xddd csak nehogy elsüljön. t.i. reggel betáraz, este ki..- csak nem szabad ellenkeznem mert eccer ki fogja tekerni a nyakamat háturul /:D/- Meg a kisbótba vett másfél literes lónyállal képes még ölni ammár biztos:D vissza kéne hívni pár erdeigyümölcsös lónyált nálatok van ilyen?? Konkrétan benzinízű:D

Atörökk 2015.03.18. 10:35:21

@AtiSnatch:
Logika mostnincs, később talán less.

Manyecska 2015.03.18. 10:35:24

@hagyma: majd szólj ha te is kétméteres leszel és eltakarod arról videót szeretnék!! Feltétlenül.

Manyecska 2015.03.18. 10:37:42

@hagyma: egy igazi férfi maga a Nap!:P
najó megettem a tízórai negyvencentis pizzámat léc.:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 10:37:46

@Atörökk: ferfiaknal nem olyan jellemzoek a klimax tunetei, de meg ahhoz is van 15 evem
@AtiSnatch:
logikailag nem lehet levezetni, dee emlekszem,hogy kolleganomek szemelyi kolcsont vettek, fel es mentek gorogbe
megorulok ettol a nyaralasmaniatol
penz nincs de megyunk tuneziaba
kenyszer
osszel meg a gyereknek nem jut tankonyvre

Dezsike 2015.03.18. 10:38:19

@Dávid András: Nemzeti ünnepeken ingyenes szokott lenni sok múzeum, kettőben is voltam már így ingyen - igaz nem itt, így erről nem tudok nyilatkozni.

Atörökk 2015.03.18. 10:38:56

@hagyma:
Igazad van. Férfiaknál nem, de te produkálod őket.

FDToth 2015.03.18. 10:39:11

@Willie: az nem derül ki h a gyerekeket bemutatt-e vagy sem! ha meg jeyget veszel akkor bemondod h 2 felnőtt, 2 gyerek. ekor rákérdez szinte majdnem minsdeggyik pnzátos h háyn évesek. bemondod é smár ott is a kedvezméyn. sőt még acsakládit is felajánlják.
az tényleg a posztól hibája h nem több kiálítsra vett jeyget

Manyecska 2015.03.18. 10:40:03

@Már meging egy nick: nálunk is de a Vasarelyben a seggünkben loholt a néni úgyhogy végigrohantuk:( pedig jók azok a kockák stb. Nehogy a csimóta hozzányúljon/ráköpjön?:P a kockákra..?:PD

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 10:40:39

@Manyecska / válasz ment!/: nagy dolog en papa johnsos spenotos pizzat reggelizem most
en sosem leszek 2 meteres mar
igeny sincs ra
ntaktol felfele vagyokk eros
meg hat a szivem, az koztudottan nagy

Manyecska 2015.03.18. 10:41:05

@hagyma: :P azt haldoklásnak híjják :D boccs:D ne keverd már a szezont a f.szommal :D párdon

AtiSnatch 2015.03.18. 10:41:43

@FDToth: de ha azt mondja, hogy családi jegyet kér, akkor nem kérdezik meg, hogy hányévesek a purgyék.

Manyecska 2015.03.18. 10:42:32

@hagyma: nagy mert hétkor már telezabáltam magam!At.ON

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 10:42:39

@Atörökk: koszonom en kurva jol vagyok
nyaron mentek gorogbe?

Atörökk 2015.03.18. 10:44:12

@hagyma:
Jól van, elég volt helyedre.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 10:44:19

@AtiSnatch: csimota
purgye
parom
ezert tart ott az orszag

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 10:46:29

@Atörökk: ez gyenge
gyere erre mondd a szemembe
fotelhuszarok nem erdekelnek

Willie 2015.03.18. 10:47:52

@FDToth: na latod pont sajat magad mondtad el, hogy miert volt hulye a poszt tolo... szerintem csak szimplan odament kert egy csaladi jegyet a penztaros meg adott neki. Ha nem igy tortent volna, akkor megkapott volna minden kefvezmenyt, ami miatt most sir a szaja...

Manyecska 2015.03.18. 10:50:36

@hagyma: pedig egy kétméteres 40éves pasi tud cuki lenni naggyon :P főleg amikor elkezd rohangálni a lépcsőkön a házban a tetőig, levezető edzésként:D monnyuk az ilyen kondigépeken én elhalnék amivel berendezik a lakást..namindegy.

AtiSnatch 2015.03.18. 10:52:43

@hagyma: nem, az ország azért tart itt, mert te aljas módon itt hagytad a szarban...

Répázó 2015.03.18. 10:52:55

@hagyma: Aki nem akar menni, az fizessen csak.

Manyecska 2015.03.18. 10:55:13

@FDToth: namink meg elrongyoltunk a keresztfiammal a Hébe'hóba vagy milyen parkba, a vidámpark mellett..előtte tááájékozódtam a zinterneten -mint állat- sehol nem láttam hogy zárva lenne, de az vót.:( Mosse látom kiírva a honlapon de mindegy.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2015.03.18. 11:00:27

@Manyecska / válasz ment!/: hat egeszsegetekre
@AtiSnatch: hat lathatoan hianyzom
@Dávid András: nincs ingyen semi, ha a museum ingyenes azt adobol fizetik
amig hajlektalanok fekszenek az utcan, addig a muzeumert tessek fizetni

Répázó 2015.03.18. 11:01:50

@hagyma: Nem mondod? Igazad van, en fizesük a kultúra támogatását. Minek is az.

AtiSnatch 2015.03.18. 11:08:10

@hagyma: ja, mint az ebola a konyhakertbe.

lcsaszar 2015.03.18. 11:08:50

Soha nem értettem, miért nem lehet egy jeggyel végignézni egy múzeumban az összes kiállítást. Ha már bemegyek, hadd nézelődjek kedvemre, ne legyek kitiltva bizonyos részekről azzal, hogy oda nincs jegyem.
A Holnemvolt park még a volt Vidámparknál is szánalmasabb, bármelyik falusi vurstli jobb nála.

Manyecska 2015.03.18. 11:11:01

@hagyma: a fél szobája edzőterem, mondom.:D jameg számítógép-házak mer informatikusból avanzsált azt prohardveren bótol.. van min átesni a szobában:DD:P:D..

Manyecska 2015.03.18. 11:12:33

@lcsaszar: hádde a Hullámvasút még megvan, mega tevék, az a lényeg.

AtiSnatch 2015.03.18. 11:13:22

@Manyecska / válasz ment!/:

"Kedves Látogatóink!

A Holnemvolt Park 2014. november 1-től 2015 tavaszáig zárva tart."

Ezt sikerült elolvasni?

AtiSnatch 2015.03.18. 11:14:30

@AtiSnatch: ja, már tavasz van. náluk még nincs.

Manyecska 2015.03.18. 11:19:12

@AtiSnatch: bazdmeg március már nem tavasz??:DD

AtiSnatch 2015.03.18. 11:21:01

@Manyecska / válasz ment!/: lsd. következő kommentom, és még nem vagyok felébredve :) :D (már nem tudtam megállítani a gombnyomást)

Manyecska 2015.03.18. 11:23:22

@AtiSnatch: jóvan picinyem /:P/ kettő bejárata van, az egyiknek nyitva kéne lennie:((!

2015.03.18. 11:34:22

@hagyma: hát EZEKre a tankönyvekre jobb is hogy nem jut pénzük.

Manyecska 2015.03.18. 11:42:48

@hagyma: ezért kell pénzszállítóval járni..xdddd

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.03.18. 11:51:02

Jól értem bementettek valami kiállításra (kifizettétek a jegyet), aztán kifelé jövet láttátok hogy van másik is és arra is, és azért balhézol, mert a kombinált jegy olcsóbb, mint az 1-1x megvett jegy!? O.o

Már bocsánat, de ez a ti bénaságotok volt! Ez most olyan, hogy ha én BKV-zok és elhasználok 6db vonaljegyet (6 külön járatra kerül 350x6=2.100 Ft), de amúgy egy napijegy olcsóbb lett volna (~4,5 vonaljegy ára, talán valami 1.600 Ft), akkor menjek én is balhézni, hogy a kombinált jegy olcsóbb, mint a 1-1db jegyek!? O.o

Előbb gondolkodni kéne, majd fizetni és úgy cselekedni!
(Ingyen gyerek jegy & + 50%-os ár szinte lemerem fogadni, hogy kivan írva személyesen is... csak akkor ti megvettétek a 4 db teljes árú jegyet ezért is más a hibás)

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.03.18. 11:52:03

@JunkieeeBoy: Egyébként meg a kedvezmények általában nem összevonhatóak!
Vagy családi "kedvezményes jegyet veszel"
Vagy gyerek jegyet 50%-os áron!

2 teljes áru jegy: 2db x 2.600 = 5.200 Ft (pont mint a családi jegy ára) azaz a 2 gyerek ingyen ment be... akkor miről is beszélünk!?

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.03.18. 11:55:40

@JunkieeeBoy: Ez meg még a kedvezményes jegy árát (ami 50% arról szól a kedvezmény) is féláron akarja...

Most komolyan legalább megnéznétek miről ír a posztoló, mielőtt ilyen baromságot lehoztok!

A kedvezményeket a teljes áru jegyből számolják... így kerül 50%-osba a gyerek jegy!

OMG! Fogom a fejemet!

Az olyan, hogy elmegyek moziba kérek egy kedvezményes jegyet (ami már tartalmazza a kedvezményt, és már arra akarok 50%-ot... ááhhhh úristen! Hány éves a poszter? Gondolom valami 40-50 éves biztos lehet Mennyi az iQ-ja!? De most komolyan, hogy marad eddig életben!?

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.03.18. 11:58:43

@JunkieeeBoy: Most olvasom újra... hátde kedvezményes családi jegyet vettetek (amivel bemehet max 2felnőtt és 2 gyerek), akkor milyen lehúzásról beszél ez, hisz a 2 gyerek ingyen ment be! (ha a sima teljes áru jegyet nézzük)

2db teljes áru = 1db családi jegy

sunabajnok 2015.03.18. 12:01:56

@hagyma:
Ha buzi vagyok, hogy került mag a méhembe?

Józsi, a migráns köcsög 2015.03.18. 12:06:50

@sunabajnok: az mindegy! ha hagyma kinyilatkoztatta, hogy buzi vagy akkor az vagy és kész.
javallom, hogy nyalogass vaníliafagyit is, nehogy porszem kerüljön a világképét meghajtó cseppnyi kis fogaskerékbe :D

Manyecska 2015.03.18. 12:19:57

@JunkieeeBoy: nem jól érted /bár nincs idegem végigolvasni/ : "amikor a múzeumi boltból nyíló kiállítást is szerették volna még megnézni "
magyarán a vécé került 2.000-be.
Hagymáék múzeumban voltak, ennyi.

Manyecska 2015.03.18. 12:29:13

Múzeumi boltból milyen kiállítás nyílik? Kitömött nyulak?? vagy mi??

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2015.03.18. 12:30:46

@Manyecska / válasz ment!/: Az már a harmadik kiállítás volt, ahová beakartak "kukucskálni"... Talán azért is fizetni kell..

De basszus ott van a honlapon mindegyik jegyára... akkor miért akar bemenni az első érvényes jeggyel a másodikra... meg a második érvényes jeggyel a harmadikra...
www.imm.hu/hu/contents/informacio#jegyarak

Ez is olyan elmegyek moziba megnézek egy filmet, de tetszik egy másik film is, akkor átsétálok a másik terembe!? Hisz én fizettem a jegyért! Nem! Meg kell venni a másikra is a jegyet! IDIÓTÁK!

Manyecska 2015.03.18. 12:35:59

@JunkieeeBoy: Ugye?..mondom hogy a vécé nyílott onnan hidd el...na mennem kell a körútra a "nosztalgia" UV-villamossal városnézésre..történetesen arra járok pont a múzeumnál..lehet beugrom most!:P

tettenendre 2015.03.18. 12:36:12

Mekkora otlet mar ez a szures gomb !!! A sok kocsog, idiota csethuszar gyikarcot ki lehet tiltani vele, Homar rulezz !

Manyecska 2015.03.18. 12:38:28

@tettenendre: Sőt, öngyilkosnak is lehet lenni, kettedik opció.

sunabajnok 2015.03.18. 12:44:47

@Józsi, a köcsög:
Pfúj!!!!!!!!!! Vaniliafagyi.
Inkább fagyott epret szoppantok.
Bár nyalnom kéne tóóm. :)))

Manyecska 2015.03.18. 12:50:20

@tettenendre: "Kézművesség és design új szemszögből" feltétlen megnézem és lehet odaköpök a padlóra, mer orbitális bunkó paraszt vagyok, najah.:D

Manyecska 2015.03.18. 12:57:25

@JunkieeeBoy: Megkérdezem...most indulok pont oda egy utcával lejjebb..egy céghez.:) az a baj rohadt drága. Pár éve voltunk nem tetszett..

Manyecska 2015.03.18. 13:02:08

@Dávid András: amúgy, most nőnapon a nőknek féláron volt pár múzeumba a belépés..

Manyecska 2015.03.18. 13:04:08

@hagyma: "Kizárólag az állandó kiállításra érvényes ingyenesség
minden hónap harmadik szombatján a 26 év alatti személyek, illetve a 18 éven aluliakat kísérő maximum két közeli hozzátartozó" ezt monnyuk már akartam mondani én is. Máshol is így van..

ptspts 2015.03.18. 14:44:49

Ha a posztoló 32 nap alatt sem kap választ a Múzeumtól, és megadja a bankszámlaszámát, akkor én szívesen átutalom neki az árkülönbséget.

PabY 2015.03.18. 15:54:31

hé a múlthéten vettem itt 1 tálca sört most miért nem adod ide ezt a 2őt ingyen?...

Baluci 2015.03.18. 16:36:25

Miután hazament akkor nézte meg részletesen a jegyárakat???...
No comment!

gabors 2015.03.18. 16:39:53

@hagyma: : "es aki nem akar menni muzeumba az fizesse annak, aki akar
ertheto " az mind bunko redneck.... tehat igen fizessenek ... :-)

amugy a Te orszagodban pont igy van nagyon sok muzeumban (foleg amit a szovetsegi kormany tart fenn adobol) !! Gondolom meg nem voltal DC-ben mondjuk a Smithsonian-ban ... meg azok a kurva kulfoldiek is ingyen mehetnek be !!

legyszi szoja nekik hogy ez nem jo mert az en adombol is fizetik !!!

ancsika 2015.03.18. 19:33:14

remélhetőleg legközelebb már előre megnézi az árakat a weblapon...

konyak · http://percemberek.blog.hu/ 2015.03.19. 06:25:01

Maga a kiállítás is óriási lehúzás. A beetető tv reklámokkal ellentétben egy semmi. 3 terem, pár vitrin, egy agyagkatona. Interneten böngészeve több, jobb infót kapsz, mint ettől a 5 vitrintől.
Pofátlanság. Mi ezért az 5 vitrinért utaztunk fel Pestre és fizettük ki a horribilis jegyárat.

joska61 2015.03.19. 09:02:58

A válasz korrekt, kár, hogy csak a homáros írás hatására született meg...

Aureliano Buendía 2015.03.19. 17:22:21

@joska61: ezentúl én is idióta leszek, majd ezzel telekürtölöm az internetet, így biztos kapok én is ingyenjegyet.

Aureliano Buendía 2015.03.19. 17:23:45

@joska61: ja, és igen: a múzeum korrekt, a posztoló egy idióta.

joska61 2015.03.20. 08:26:32

@Aureliano Buendía: Nem ingyenjegy. Fizetség az esztrádműsorért :)

Aureliano Buendía 2015.03.20. 17:09:41

@joska61: megéri hülyének lenni, és még dicsekedni is vele.
süti beállítások módosítása