Tékozló Homár

Az megvan, hogy a bekamerázott étterem tulajdonosa leordítja a fejedet?

2015.10.19. 14:43 | Homár Hilda | 547 komment

screenshot_2015-10-19_18_33_11.png

Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós sosem üvöltözik a vendégeivel.

Azért megkérdezzük a szentbékkállai Öreghegy fogadót is az esetről.

Az megvan, hogy a bekamerázott étterem tulajdonosa leordítja a fejedet?

Nem szívesen osztom meg ezt az élményt a nagyközönséggel, de muszáj, mert nagyon tanulságos. Szentbékkálán jártunk barátaimmal egy csodálatos helyen töltöttünk el egy hétvégét, de nagyon elrontotta az élményt a szentbékkálai Öreghegy fogadó, annak is az étterme, mert szerencsére nem ott laktunk.

A dolog úgy kezdődött, hogy előző nap megrendeltünk 10 rend ételt másnap estére, amit a nem túl kedves pincér feljegyzett. Amint másnap megérkeztünk a vacsorához, az étteremben valami indiai füstölőt égettek, amit két ember nem bírt a tízfős társaságból. Mivel rajtunk kívül nem volt vendég, kértük, oltsák el. Ez mondjuk ízlés kérdése, hogy ki szeret egzotikus illatok között étkezni, de szerintem nem túl gyakori egy nem indiai étteremben. Persze lehet mondani, hogy miért nem fordultunk ki, ha nem tetszik a szag, de mivel előző nap megrendeltünk 10 rend ételt, ez eléggé tisztességtelen lett volna (akkor nem volt füstölő, mert még éppen csak kinyitottak).

Utána ahogy leültünk és vártuk a kaját, eléggé hideg volt, és egyikünk (egy nő) megkérdezte, hogy nem lehetne-e feljebb tekerni a fűtést. Erre ez a válasz érkezett, hogy „a hőmérséklet megfelelő” (sic!). Na ezen teljesen kiakadtunk és ezt tárgyaltuk egész vacsora alatt, ami szintén feledhető volt (köret félhideg, holott mi pontos időre kértük a vacsorát és pontosan érkeztünk, a pincér egy sörrel többet hozott ki, mint amennyit rendeltünk), de az még elment volna ha ez a konfliktus nincs.

Amikor végeztünk, egy faszi (aki a tulaj volt vagy kicsoda) remegő arccal, magából kikelve odamegy az asztalunk végén ülő barátunkhoz, szinte ordítva, hogy "Nézze meg ezt a hőmérőt, maga szerint ez hány fokot mutat?". A barátunk nyugodt hangon mondta neki, hogy hagyja itt, látja, hogy most 22,5 fok van rajta, de nézzük meg, hogy tényleg ennyi van-e az asztalnál. (A hosszú asztalnak az a vége az étterem belseje felé nézett, a másik vége egy teli üveges, nem különösebben szigetelő ajtónál volt, én azon a végén ültem és szerintem is elég hideg volt ott. Én pulóverben ültem végig, az a barátnőnk, aki panaszkodott és alapból fázós, a kabátjában ülte végig a vacsorát.)

Erre a pacák még jobban bepöccent, hogy itt NINCS HIDEG, ITT, KÉREM PADLÓFŰTÉS VAN, ÉS KÜLÖNBEN IS ÉN 20 ÉVE VAGYOK ITT ÉS ITT MÉG SOHA SENKINEK NEM VOLT ILYEN PROBLÉMÁJA. ITT DÉLELŐTT GYEREKEK VOLTAK, (*erre még visszatérek) ÉS OTT SE VOLT PANASZ. HA AKARJÁK VISSZANÉZHETJÜK A BELSŐ KAMERA FELVÉTELÉT, AMI TANÚSÍTJA!!! HA ANNYIRA FÁZNAK, AKKOR A BARÁTJUK MIÉRT ÜL TRIKÓBAN? MAGA PEDIG (mondta az eredeti panaszosnak) BIZONYÁRA MEG VAN HŰLVE, VAGY VALAMI! HALLOTTAM ÁM, HOGY VÉGIG ERRŐL SUSTOROGNAK! Na most próbáltuk csitítani, hogy a hőérzet az relatív, meg így meg úgy, aztán gyorsan fizettünk és távoztunk.

*Na most, ami a gyerekeket illeti, csak el kell menni az ittjártam.hu oldalra, ahol valaki leírja, hogy gyerekkel voltak itt, aki letépett egy szál virágot valahonnan, amire egy "szőrös vadember" minősíthetetlen hangon leordította a gyermek fejét. Ennyit az ő hivatkozásáról a gyerekekre :-)

Az is érdekes, hogy valaki belső kamerákkal felvételt készít az étteremben zajló eseményekről, nem tudom ez sztenderd eljárás-e a magyar vendéglátásban, de a hab a tortán (legalábbis nekünk, akik nem tartjuk magunkat az úgynevezett NER részének), hogy a vendéglőben, fő helyen, mint egyfajta oltár, Orbán Viktor portréja (20 évvel ezelőttről, 20 kilóval könnyebben, gondolom, az szerintük megnyerőbb) és Orbán Viktor személyes levele a tulajdonoshoz, hogy ez milyen egy tök jó hely. Hát nem!

Végezetül pedig egy másik idézet az ittjártam.hu-ról, amit természetesen nem én írtam, hanem egy másik csalódott vendég tőlem függetlenül három hónappal ezelőtt, de tökéletesen összefoglalja ezt a „csodálatos” élményt:

„Csak olyanoknak ajánlom, akik kifejezetten keresik a konfliktust, erős idegzetűek és szeretik a pocsék ételeket.“

UPDATE okt. 20. 12:43

A posztot elküldtük a helynek, ezt reagálták.

Természtesen, nálunk voltak a kedves vendégek és előző nap érkeztek az Orsi vendégházba (sogornőmhöz) Szombaton, valamikor délelötti órákba be is jöttek a fogadóba. Én, nemtudom mert nem tartozkodtam abba az időbe ott, csak a személyzet el mondásábol tudom, hogy vacsorát rendeltek este 18 órára. A szakács Úr kérte, hogy pontosan érkezenek mert időbe ki kell tálalni az ételt. Mivel előre meg volt rendelve, hogy ne hüjön ki. Kb 10 15 perc késésel meg is érkeztek a kedves vendégek! Akkor,  22.5 c fokot mutatott a digitális copjuter vezérlő. A vacsora rendben le is zajlot, Én jó magam nem is komonikáltam a vendégekkel mivel a felszolgálo ott volt. Amikor megérkeztem szolt a felszolgáló, hogy egy hölgy kicsit fázik, kérte, hogy legyen melegebb mivel padlo fütésvan az sajnos rögtön nem megy föl a hőfok. Mondata hogy 22 fok körül van az étterembe. Természtesen, végig néztem az ott ülő vendékeken van aki valoba puloverbe ült vagy kis kabátba, de volt aki rövid ujjú polóba. Nem érttem, hogy most ki miért fázik . Valoba, oda mentem és megmuttam a hőmérot, ami 22.5 c mutatot. A fázos Hölgy, annyit mondot, szubijektiv dolog  kinek mi a meleg. Volt némi kis vitánk, de nem ordibáltam max kicsit megemeltem a hangom (Amugy nálunk is voltak vendégek, ők nem panaszkodtak . Egésznap volt forgalom, gyerekek stb senki nem jelezte hogy fázna.Orbán Viktor dolgot nem értem, miért keverték bele, amugy sem ki rivó az a kis levél és a könyv. (Járt már nálunk a Bajnai Gordon Úr is mint miniszter elnök husvéti ünnepek alatt, és sok más... Pető Iván, Magyar Bálint Ők sokszor voltak már itt, Jeszenszki Géza, Boros Péter, Göncz Árpád, többször is, Dézsi András atv. Füstölőt sem értem, nem indiai volt, almás fahéjas, némelyik vendég szereti. De amugy el lett nyomva, a  vendég kérésére. Az 1 db sört, nem kellet kifizetni elő fordul, hogy téved a felszolgálo. Az ételel nem volt probléma és panasz ezt nem jeleszték.Viszont, amikor távozóba voltak a vendékek, hangosan el köszöntünk és voltak akik,  csak harmadszori köszönésre voltak hajlandók, vissaköszönni, persze nem mindenki. Amugy a 10 vendégből,  6 vagy 7 kedves volt és megköszönte távozoba a vendéglátást!  1992 julius óta müködik az étterem nem mondom, hogy néha az ember nem téved, de 23 év az sok, nem hobbiból csináljuk, ebből élünk. Sajnáljuk, ha megbántotuk valamelyik vendéget, nem volt szándékos!

 
Tisztelettel
Öreghegy fogadó
Szűrt kommentelők

norbert79 2015.10.19. 14:46:35

Simán lehet töröltetni a kamerás felvételt ha nincs feltüntetve, hogy "kamerával megfigyelt terület"...

AtiSnatch 2015.10.19. 14:48:27

Azért van kint a portré, hogy elmenjen az étvágyatok és el tudják adni a maradékot a következő balekoknak. Ugorgyunk.

AtiSnatch 2015.10.19. 14:49:52

Egyébként hőkamerae volt? Vagy megnéztéke volna, hogy a pujáknak kéküle a szája és remege a kezüke?

Rejtélyes 2015.10.19. 14:54:41

Ha egy negativ "elmeny" harom honapja ott figyel egy weboldalon, amit most konnyen megtalaltal, akkor lehet, hogy meg kellett volna nezni mielott odamesz? :)

Most voltam Milanoban, top100-as (6000-res lista) etterembe mentem TripAdvisorrol kikeresve. Olcso, finom tesztaetelek. Csak egy problema volt: majdnem nem tudtam megenni mindent, annyit adtak :)

lcsaszar 2015.10.19. 15:05:56

Tudom ajánlani a Mi a Kő éttermet Köveskálon. A kedvünkért kinyitottak, barátságosak voltak. A posztolónak pechje volt a választással. "10 rend" ételt rendelt, mégsem volt rend?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.19. 15:13:59

Oviról annyit, hogy filmezték, ahogy bement ilyen útszéli kisboltba, kedélyeskedett, hogyvagyunk, hogyvagyunk. A boltos meg mondta, hogy szarul, mert nem neyrt a trafikmutyin, és így veszteséges lesz, be kell zárni. Ovi persze nem jött zavarba, a valóság nem érinti konkrétan az álomvilágát.

Ja, ezembejutott:
- Hogyvagyunk, hogyvagyunk? - vicceskedett Rákosi.
- Jól vagyunk - vicceltek az emberek.

Manyecska 2015.10.19. 15:19:53

itt a Mekben nagyon kedvrsek.puszi!

Seggturkász Agyturkász 2015.10.19. 15:35:17

A faszért nem adta át valaki a helyét a melegebb végen a fázós csajnak?

metal · http://electric.blog.hu 2015.10.19. 15:38:07

Ezt a részét a panasznak nem értem:
"de a hab a tortán (legalábbis nekünk, akik nem tartjuk magunkat az úgynevezett NER részének), hogy a vendéglőben, fő helyen, mint egyfajta oltár, Orbán Viktor portréja (20 évvel ezelőttről, 20 kilóval könnyebben, gondolom, az szerintük megnyerőbb) és Orbán Viktor személyes levele a tulajdonoshoz, hogy ez milyen egy tök jó hely. Hát nem!"

Ez biztos látszott a rendeléskor, és az esti érkezéskor is. Akinek nem tetszik, nem megy oda. Az minden vendéglősnek szíve joga, hogy kinek a képét teszi ki, majd a vendégek a fogyasztásukkal szavaznak róla.
A többi meg, ha így történt, akkor gáz, de van egy olyan érzésem, hogy ebben a történetben kicsit maga felé van kerekítve a történet.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.19. 15:38:53

@lcsaszar: "10 rend ételt"

Keveri az ételt a ruhával. Biztos asziszi, a rend a rendelés rövidítése.

szekertabor · provo.blog.hu 2015.10.19. 15:39:30

Biztos a Zorbántól olyan rossz ez az étterem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.19. 15:42:40

"Erre ez a válasz érkezett, hogy „a hőmérséklet megfelelő” "
Nem a hűtő mérete? Vagy ez egy másik post? :D

"ÉS ITT MÉG SOHA SENKINEK NEM VOLT ILYEN PROBLÉMÁJA."
Akinek meg igen, az már nem él? :D
Akadékoskodott a vendég, de attól még egy vendéglátós ne ordítson, főleg ha tízen fogyasztanak...

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.10.19. 15:45:33

Posztert rázta a hideg Orbán Viktortól?
@norbert79: Ha kint van, akkor is törölni kell, jogszabályban meghatározott időn belül. Mondjuk ha IP-kamera, és élőben ad, pl. a honlapjukon, akkor – tábla ide vagy oda – bárki tudja rögzíteni, amint a pincér lenyúlja a vendég kokainját, vagy a T. Vendég köpködi/csókolgatja OV képét, esetleg beleszarik az akváriumba...
Otthon kell főzni meg enni, oszt' kész, akkor nem lesznek váratlan meglepetések!

HoMagdi 2015.10.19. 15:45:48

... hát, beléptem az "ittjártam.hu" oldalra - de nem találtam értékelést ....

www.ittjartam.hu/szentbekkalla/szallasok/oreghegy-fogado-szentbekkalla/

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.10.19. 15:47:27

@Seggturkász Agyturkász: Mert mind bunkó volt. Vagy tetszett nekik, hogy a bimbója kicsöcsörödik a blúzából.

lcsaszar 2015.10.19. 15:49:19

Biztosan mindenkinek volt már olyan érzése, hogy kilóg arról a helyről, ahova véletlenül tévedt. Legyen az áruház, színház, étterem, autószalon, bármi. Egyszerűen azt érzed, hogy nem úgy vagy öltözve, hogy nincs elég pénz a zsebedben, vagy csak hogy ide "más" közönség jár. Most utólag belemagyarázásnak tűnik, de nekem ilyen érzésem volt Szentbékkállán, amikor nyáron ott jártam. Pedig nem is voltam a nevezett étteremben. Érdekes módon a környező többi településen (Köveskál, Mindszentkálla, Kővágóörs, Kékkút) ezt nem éreztem.

HoMagdi 2015.10.19. 16:02:52

@juhuuu:
Köszi - ezek szerint nem elég alaposan kerestem.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 16:09:36

Mér nem hagyták ott a picsába az egészet? Nem kell nyuszinak lenni, nem tetszik, lehet elmenni máshová.

igazságos. 2015.10.19. 16:10:21

Orbán Viktrt lehet szidni, mondjatok nála alkalmasabb miniszterelnököt

Ugye h senki se bírna ezzel a maffiaországgal

lcsaszar 2015.10.19. 16:26:36

A kedvükben akartak járni a füstölővel. Nem is kellett rendelni, kitalálták a gondolatukat, és eléjük tettek plusz egy üveg sört. Én meg szét szoktam ordibálni a számat, hogy "pincér! pincér!!!" de a fülük botját sem mozdítják. Hiába, van, akinek semmi nem tetszik.

Ny.Misi 2015.10.19. 16:28:02

Helyes a kamera egészen addig amíg a vendégnek nem akarja mutogatni az előző vendégekről készült felvételt.

The Good Boy ! 2015.10.19. 16:28:06

azért az nekem sokat elárul, hogy ezen a helyen augusztusban volt 5 értékelés, mind az 5 db. 5 csillagos, és mindegyik értékelőnek ez az egyetlen értékelése, és mind elégedett volt mindennel. valahogy a korábbi 4 db. 1* értékelést fel kellett húzni (igazság az, hogy ott is 3 csak egyszer értékelt, de az elfogadhatóbb, ha valaki azért regisztrál, mert sérelem érte -mivel elvileg ez a ritkább- mint aki azért regisztrál, hogy világgá kürtölje, hogy milyen jót evett)
Én egy ideje csak úgy lépek be egy étterembe (ha olyan a hely ahol még nem jártam, nincs tapasztalatom), hogy előtte megnézem az ittjartam.hu, vagy a tripadvisor oldalán, vagy csak egyszerűen a google-n a véleményeket. Azóta nem volt olyan hely, ahonnan keserű szájízzel távoztam volna. Ami gyengébb értékeléseim vannak ezeken a helyeken, az mind olyan, amiről nem volt értékelés, és vagy nem volt a közelben más hely, vagy a konkurenciának gyenge értékelései voltak és ezért tértem be oda.

Szóval én ide be nem tenném a lábamat.

mól 2015.10.19. 16:29:31

Szerintem kár volt előző nap megrendelni az ételeket.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.19. 16:29:41

@igazságos.: Még az ingyen zabálás előtt ordított.
Várj, te az éttermes vagy, vagy a postoló? Már hogy így tudod, hogy milyen nemzetiségiek voltak.

Kitalátor (másként) gondolkodó · http://kitalator.blog.hu 2015.10.19. 16:48:50

@Ny.Misi: V.ö. paraszt bácsi a szexcenterben. Bár az élőben ment.
@ColT: "Le style c'est l'homme!"

xJelena 2015.10.19. 16:49:36

kár ezért a helyért, kb 10 éve zseniálisan jó volt még.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.19. 16:53:18

@igazságos.: Különben hol volt szó ingyen kajálásról?
Ja, nálad. Értem.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 17:06:55

@igazságos.: hát itt vónék mingyár én, például. vagy bármelyik kutyám is, ha én éppen nem érnék rá idióta pofát vágni meg vigyorogni és agyatlanságokat csinálni.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 17:12:01

@atpijkamo: meg fox lepődni, de akár sort is lehet ám enni.

Xezs 2015.10.19. 17:14:56

"10 rend ételt" - úgy látom az eheti modorossági verseny első versenyzője már meg is van

füstölőért pénzt adni meg szimplán balfaszság, semmi értelme

a tulaj meg egy múlt századból ittragadt őstulok

Xezs 2015.10.19. 17:17:57

amúgy meg ilyen elbaszott nevű településre biztos nem mennék addig amíg nem csinálnak valami normális településnevet

Szentbékkálla bazmeg, mi ez? Valami döglött békát szentté avattak?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 17:18:19

kiadja a párt rendeletbe, hogy minden közintézmény falára egy rákosi-portrét kell kitenni.
az iskolaigazgató toporog a fal mellett, kezében a kiküldött rákosi-képpel:
-ejj, csak tudnám hova akasszalak!

Babette anyó húsdarálója 2015.10.19. 17:49:16

@szekertabor:

A seggnyalójától. Fontosabb az vezéri oltár, mint a hely minősége.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 17:51:02

@Merlot: ha rákosi nem szimpi analógia akkor leninnel is el lehet mondani vagy kádár apánkkal is :D

Babette anyó húsdarálója 2015.10.19. 17:53:54

@igazságos.:

A főnök a legnagyobb maffiavezér. Bárki jó helyette. Igen, a szocik is, az ő bűnük egy 20 millás Nokia doboz amiről kiderült, hogy fideSShazugság, míg a vezér haverjai milliárdos bevételekkel nem tudnak elszámolni.

Xezs 2015.10.19. 17:58:22

S ahogy a Szent megprópálja megemelni a nagy követ, békakálla a nadrágjába. Így lett a falu neve Szentbékakálla, majd később rövidítették Szentbékkállára.

Leonard Zelig 2015.10.19. 18:00:12

@Xezs: Én asszittem, hogy a Szent jobbék volt itt, csak elkállódott.

amindenes.blog.hu 2015.10.19. 18:00:56

Az abszolút Fideszes vendéglő. Megmagyarázzák, hogy van fűtés miközben megfagysz! :'D Úgy érzem dejavum lesz év végén..

Sárvári Eszter 2015.10.19. 18:04:44

Szentbékkálla.igen nagyon "elbaszott" falunév... Mielött leszólod nézz utána..Erröl a dologról pedig annyit.hogy egyik félt sem fogok védeni..de tudom hogy nem a megbeszélt időpontra értek oda a vendégek..amugy meg egy 200 lelkes faluban inkább örülnék hogy van étterem és befognám a pofámat..A hőmérséklet nem elég?! Megoldás : PULCSI. Ja és Orbán Viktor? Miért is keverjük bele?! Most akkor politizálnak vagy a vendéglátó helyet próbálják lehúzni?! Ennyi idős fejjel nem ez lenne a legnagyobb problémám.hogy ilyeneket irogassak.

Leonard Zelig 2015.10.19. 18:07:41

@Sárvári Eszter: Én meg tudom, hogy
1. te kinek a rokona vagy és
2. azt is, hogy max. tíz percet késtek.

Leonard Zelig 2015.10.19. 18:09:42

@Sárvári Eszter: A "én meg befognám a pofámat" pedig kompatibilis a rokonod viselkedésével, bocs, csak most olvastam el.

Pan Modry 2015.10.19. 18:11:42

En mar a legelejen megmondom ilyen helyzetben hogy mi a problema es ha nem orvosoljak akkor elmegyek es kesz ( fizetni ilyenkor nem fizetek mert nincs miert)
Ha a kaja szar, pincerek bunkok stb... akkor kifizetem a szla felet, nevjegykartyat meg ott hagyom hogyha esetleg utana jogi uton akarnanak elegtetelt tenni.

Etel, kiszolgalas tekinteteben vannak bizonyos minimum standardek, ha azok nem teljesulnek, akkor ket falat utan kajalast be lehet fejezni es elmenni. ( persze nem teljes arat, vagy semmit fizetni)

Bar hala a yelpnek es a foursquare-nek mar reg kellett ilyen drasztikusan viselkednem. A tripadvisor meg sztem nem annyira megbizhato.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 18:14:48

@Sárvári Eszter: no, fater nem ér rá megvédeni a mundér becsületét? csak nem a műanyag forgót tisztogatja éppen?
olvasd el amit az éttermetekről írnak és értsd is meg. tulajdonképpen ti vagytok az okai annak, amiért a magyar vendéglátás a béka segge alá süllyedt és egy mcdonaldsba is hamarabb ennék mint az ilyesféle ún. "éttermekben".
a viktoroltár pedig ciki. a ferioltár is az lenne, még mielőtt.....

Dikusz 2015.10.19. 18:17:54

@atpijkamo:
én ezt a viccet Talán székely bácsival) úgy ismerem
Megkérdezik az tőle: hogy van Pista bácsi?
-Jól.
-Kicsit bővebben.
-Nem jól.

@lcsaszar: hirtelen arra gondoltam, az Országos Kék túra útvonalán jártál. Jó pár évvel ezelőtt jártunk arra, nem voltak túl barátságosak akkor sem. Nem szerették a bakancsos turistákat.
@Xezs: ez a nap hozzászólása:)))))). Azért kérlek máskor vezesd fel a hozzászólásodat, bár az ezt megelőzőből már lehetett valamit sejteni. A bal felső fogkoronám ki van lazulva. Majdnem ráköptem a monitorra. Sokba fog kerülni a megcsináltatása, nem nagyon telik még monitorra is:).

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 18:26:45

@ColT: ede legalább bezárta a boltot miután önkritikát gyakorolt, de ezek már évek óta rendületlenül keserítik a véndögjeik életét.

pragmatika2 2015.10.19. 18:28:24

Már első nap is kinn lógott Vitya képe gondolom, mia f.szért rendeltek ott vacsorát ?

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 18:29:17

@sugargiraffusplumps.: gondolom nem lelt olyan klassz üvegasztalt. Csak azért.

pragmatika2 2015.10.19. 18:29:38

Megmondom, hogy fikázhassanak.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 18:37:55

@Rosszindulatú Vászka: hát de. internetre fussa, guglira meg könyvtárbelépőre már nem fussa?

amúgymeg erre csak annyit mondanék, hogy annyapitschája, de nem mondom.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 18:41:33

@Rosszindulatú Vászka: vagy már visszafejlődött, ezt nem lehessen tudni.
de valószínűbb, hogy egyáltalán ki se fejlődött. pióca kéne rá vagy ördögűzés.

CID 2015.10.19. 18:44:08

Hát poszterkém, erős gyomrod lehet, ha ocsmány viktor képe lóg a falon, te meg beülsz enni...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 18:46:28

@CID: biztos bulimiás. így hamarabb gyön fel a matéria meg az ujját se köll letuszkolnia a gigáján.

Xezs 2015.10.19. 18:47:29

@Sárvári Eszter: "A hőmérséklet nem elég?! Megoldás : PULCSI" Na látod, az ilyen felfogás miatt marad ez a hely egy 200 fős koszfészek.

Xezs 2015.10.19. 18:49:28

@Pan Modry: A Yelpről a south park legfrissebb része jut eszembe. Vigyázz nehogy fikás kaját kapj :)

Kecses 2015.10.19. 18:50:37

@Sárvári Eszter: Igazad van, egy 200 lelkes faluban én is örülnék, hogy van, aki betéved az éttermembe, be is fognám a pofámat, nem veszekednék a vendégekkel, hátha legközelebb is arra járnak.

Atelibevertkurvaanyád 2015.10.19. 18:55:59

Egymást oltjátok egy cikk miatt? Nem vagytok emberek..:)

Aureliano Buendía 2015.10.19. 19:01:51

22,5 fok abszolút nem hideg, aki fázós, miért nem ül át az asztal másik végébe?

Én azért meghallgatnám a másik oldalt is. Bár, ha valóban ordibált, az nem megbocsájtható akkor sem, ha a vendégei retardált faszok.

Aureliano Buendía 2015.10.19. 19:04:11

@atpijkamo: szerintem meg nagyon múltba révedő, népieskedő akart lenni. A modorosnak valami nosztalgiával házasított verziója.

CID 2015.10.19. 19:04:57

@sugargiraffusplumps.: hiába no, a kristálytiszta női logika.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 19:11:34

@Aureliano Buendía: mint utóbb megtudtam, az a helység legjobb vendéglője :P

Aureliano Buendía 2015.10.19. 19:14:24

@Rosszindulatú Vászka: szegény ember vízzel főz, meg a kicsit is meg kell becsülni. Meg az ABC amúgy is zárva volt, úgyhogy egy jó parizeres zsömlét sem tudtak összedobni.

Vajon, ha Gyurcsány képe lóg a falon, jobban esett volna a falat?

gabors 2015.10.19. 19:14:40

@sugargiraffusplumps.: figyelnek mar nagyon !!! TEK lehet mar uton is van

ZON 2015.10.19. 19:15:26

@CID: Én nézném minden nap.

A tejesdoboZON.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.19. 19:17:11

@sugargiraffusplumps.: Mit gyakorolt? :D
Szerintem sak elege lett a macerából, zavarta a vitorlázásban :D

CID 2015.10.19. 19:19:22

@Aureliano Buendía: Nem hiszem. Viszont, ha orbán lógna a falon, szerintem mindenki leszarná a 22, 5 fokot, ki ezért, ki azért.

de let e ... 2015.10.19. 20:22:18

@Sárvári Eszter:
Fordítva ülsz a lovon . Egy étterem a vendégekből él , így az étteremben a vendég diktál ( ésszerű határok közt persze ) . A személyzet ill. a tulaj meg a kedvükben jár , hogy fogyasszanak , esetleg visszajöjjenek , másoknak is ajánlják a helyet . Manapság kb. két perc utána nézni egy helynek , hogy mások mit írtak róla és egyre többen ez alapján döntenek bemennek e oda . Az meg , hogy egy kétszáz fős faluban étterem van lényegtelen , hiszen kis hazánkban max. húsz perc autóval találni egy másikat . Vendégként csak azt üzenem a tulajdonosnak , hogy egy bunkó pincér miatt sem fogok többet betérni egy étterembe , nemhogy önmagáról megfeledkezett tulaj miatt . Menjen csak csődbe a hely .

fogadó 2015.10.19. 20:45:34

Jobb lenne ha nem fenyegetnék a fogadó szétverését! Mert rendőrségi feljeléntés lesz a vége! Fenyegetés büncselekmény és egyébb ràgalmazàs. Kedves urak!

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 20:48:43

@AtiSnatch:
Ponn ott dolgozik. Barbara presszó :D

AtiSnatch 2015.10.19. 20:48:47

@fogadó: öntudatra ébredtél, mint a szkájnet? valaki kaccsolja ki a Commodore64-et.

AtiSnatch 2015.10.19. 20:49:59

@Vadászok Őrangyala: erre próbáltam célozni, hogy egy kicsit elhamarkodott volt a regisztrációja. de tanult a hibájából és most beregisztrált fogadó néven :D

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 20:50:16

Francba, megint fel leszünk jelentve. Pedig nem is írtunk a vendégkönyvbe.

fogadó 2015.10.19. 20:50:18

Holnap a Tapolcai rendőrkapitànysàgon bejelentést teszünk a tékozlo homàr kommetelői ellen. Persze vélemény nyilvànitàs az okés ..de fenyegetés ràgalmazàs büncselekmény.

Xezs 2015.10.19. 20:51:29

@Aureliano Buendía: csak ha te kakállod a legnagyobbat

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 20:51:58

@fogadó:
Lehet tudni, pontosan mikor? Szeretném odaküldeni a sajtó képviselőit.

PongLenis 2015.10.19. 20:54:30

@de let e ...: Igazad van. Egy bizonyos pontig. Az étterem ugyanis a NORMÁLIS vendégekből él. Most a konkrét poszttól elvonatkoztatva, kár, hogy a bunkó paraszt vendégeket nem lehet értékelni valami oldalon, vagy szégyenfalat csinálni. Az emberek egy része ugyanis teljesen kifordul magából ha ő kerül felülre és kiszolgálják egy étteremben, vagy kivesz egy szobát egy szállodában. Játsszák az eszüket, ugráltatják a pincért, alpári módon beszélnek, a leghülyébb kifogásokkal visszaküldik a kaját, csakhogy kapjanak levonást a számlából, mire a pincér kiviszi a kaját benyögik, hogy ők nem is ezt rendelték, képtelenek elolvasni az étlapot (visszaküldi a marhája a john dory-t mert nem tudta, hogy az hal) nem ismerik az ételeket (visszaküldi a marhája a medium rare steaket azzal, hogy nyers a közepe) és úgy általában úgy viselkednek, mintha a hely aznap csak az ő kedvükért nyitott volna ki, és az összes pincér meg szakács azért van ott, hogy neki őfelségének ugráljon. Szóval a vendég az első ja, de az ilyen vendég nem is baj, ha nem jön többet, mert csak kiidegeli és feltartja a személyzetet és több kárt okoz mint pénzt ott hagy.

fogadó 2015.10.19. 20:54:58

Tévedés én a tulaj vagyok! Gusztustalan és primitiv amit itt irkàlnak. Majd meglàtjuk ha rendőrség is meg kérdezi hogy miért kell egy éttermet szét törni és föl gyujtani.

PongLenis 2015.10.19. 20:55:55

@Gyorgy Nagy: @fogadó: @Sárvári Eszter: Ez az, megjöttek a helyiek!!! Hozom a pattogatott kukoricát, hosszú és szórakoztató esténk lesz!

Tapolcai RK 2015.10.19. 20:56:54

@fogadó: na, lesz egy jó napunk :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 20:56:58

@AtiSnatch: hilda gondosan kimoderálta a fészbukkadatlapját, pedig tudhatná, hogy a hüjéket nem lehet megvédeni saját maguktól :)

@fogadó: sárvári úr! volna egy üzleti ajánlatom: most akciós nálam a webshopba az aranyszállal hímzett viktoros fuszekli, 100 darab renedlése felett kedvezményt is adok! keressen meg emailben, küldök pontos ajánlatpot meg fotókat!

PongLenis 2015.10.19. 20:57:14

@fogadó: Há' ménem' tekerted fel a fűtést, te? Há' eztet' ke' csinálni te, eztet'?

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 20:58:22

@sugargiraffusplumps.: nem tudom. Én megtettem már, lehet, nyerítésért is fel leszek jelentve :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:00:27

@Vadászok Őrangyala: szerintem a balatoni vízbe lehet valami, mert mindig ezekkel van a baj. tán arzénos....

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:00:53

@fogadó: ettől most a művelt úri közönség jól össze is fosta a bokáját

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:02:09

@Aureliano Buendía: majd rendelünk menázsit az Öreg-Hegy Fogadóból. Ha nem lesz jó kaja, írunk róla homárposztot.

@sugargiraffusplumps.: más lehet a hiba. Inni nem isznak belőle...

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:02:41

@Aureliano Buendía: ne piszkáld nagyon mert holnap belepisál mérgében a marhahúslevesbe is.

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:02:59

@fogadó: és tessék mondani, hogy volt az eset valójában? Volt üvöltözés?

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:04:06

@Xezs: adhatott volna nekünk is belőle. A baj az, hogy szívgyógyszerre iszik. :)

@Vadászok Őrangyala: rend legyen ott, a kurvaéletbe

fogadó 2015.10.19. 21:04:32

Majd meglàtjuk ! De itt valaki az étterem szétverését és felgyujtàsàt buzditotta. Ipc alapjàn mindenki megtalàlhato.

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:05:27

Falu végén kúrt a kocsma.

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:05:39

@sugargiraffusplumps.:
A hejébe én felajánlanák a homár kommentelőknek egy ingyen ebédet, hogy szent legyen a békkálla, de nem gondolnám, hogy ijen jó üzletember volna

@Aureliano Buendía:
Hejes !Audit túr et alterra párt!

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:06:28

@fogadó: én UPC alapján keresném az Ön helyében

addig is, mindenkinek egy kör pálinkát

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:06:46

@fogadó:
Nekem váltóhukk! áramú ipcem van!hukk!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:09:58

@fogadó: ne beszéljünk már félre! kell a fuszekli vagy sem? csak azért kérdem, mert a pöcsösök meg a bázakerettyei rogán rajongói klubbosok is is rendelni akarnak belőlle nagy tételbe , de magának mindenképpen tartalékolni akarok valamennyit. nyilatkozzék hát!

fogadó 2015.10.19. 21:10:15

Jó éjszakàt urak! Nem kivànok itt vitàzni főleg hogy azt sem tudjàk mi az igazsàg. Csak olvastak egy posztot. És màr rögtön mocskos szemét a fogadó meg mindenki. Ez a kultura. Nem nem volt üvöltözés főleg nem vendéggel. 22 éve üzemelünk.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:13:02

@Vadászok Őrangyala: hamarabb legelném le a füvet a tikól tetejirül, minthogy az ő ingyen ebédjét beburkoljam.

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:13:28

A vendégek is fel lettek jelentve?

AtiSnatch 2015.10.19. 21:14:32

@fogadó: itt homáron úgy szok működni, hogy a vitában érintettetek leírják a saját verziójukat, mink meg eldönccsük, hogy kinek hiszünk.

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:14:58

@fogadó: holnap feljelentem rágalmazásért! Egyetlen kommentemben sem állítottam, hogy akár a fogadó, akár mindenki mocskos szemét lenne!

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:15:23

@fogadó: ezen könnyen segíthetünk, meg kell nézni a vidijófelvételt amit készíteni teccett a vendéglőjében!

amúgy van viktoros műanyag forgóm is eladó, de csak pult alól mert nem győzzük a gyártást. érdekli? írjon nekem, nevemre rákatt és üzenetküldés.

AtiSnatch 2015.10.19. 21:21:29

@fogadó: a vendégeivel ordítozásba keveredő szentbékkálai fogadóst idén tavasszal jogerősen elítélték egy olyan esetért, amikor trágár szóváltásba, majd - a bírósági jegyzőkönyvek szerint - verekedésbe kevedett saját vendégeivel, akik közül egy nőt például tálcával leütött.

homar.blog.hu/2007/11/07/igazi_krimi_a_homaron_hogy_nezel_ki_te_n

:D

Xezs 2015.10.19. 21:22:13

@Aureliano Buendía: neki ez a beszédhangereje na, hát nem lehet minden olyan mint városba'!

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:22:14

Érdekes a fogadó helyesírása. Így azért nehéz komolyan venni, illetve kételkedni a szemére vetett modortalanságok elkövetésének fennforgásában.

Xezs 2015.10.19. 21:23:19

@fogadó: tessen mán mondani báttya, mi az az ipc?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:26:16

@AtiSnatch: "az nem is úgy vót, hanem legyezni akartam a vendégt akinek melege volt 22 fokban és véletlenül szájjal szalatt a tálcába az elővigyázatlan vendég.

asztakurvaistenit, 22 éve üvöltözünk a vendéggel, majcsak hozzászoknak már egyszer!"

AtiSnatch 2015.10.19. 21:29:36

monnyuk ha ennyire fidesznyik, akkor holnapra beszántyák a homárt, mink meg az oroszsztyepén kergetjük az ipcéket.

gabors 2015.10.19. 21:31:49

vegre van valami !!! mar regen volt ennyi komment hetkoznap...

@fogadó: "Nem nem volt üvöltözés főleg nem vendéggel. 22 éve üzemelünk. "

ezekszerint esz nem kell mindehez .

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:32:10

@Rosszindulatú Vászka: emlő felett csecsemőtenyérnyi. ezeknek valami bajuk lehet amúgyis......

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:32:16

@AtiSnatch: mehettek Recskre a kőbányába :D

igazságos. 2015.10.19. 21:33:46

@AtiSnatch: mi jöhet még Or án medál és Orbán oltár

Értem én h rajongás de annak is van határa

AtiSnatch 2015.10.19. 21:33:48

@Rosszindulatú Vászka: idézgecc a vádiratból, gondolod te kimaracc? :D

@sugargiraffusplumps.: a posztolót már elásták :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:34:04

@Rosszindulatú Vászka: mehettek? szerinted te megúszod? hohó, az egész homár megy a lajcsi mellé!

Kecses 2015.10.19. 21:34:39

@AtiSnatch: Ez azért nem semmi! Szép kis tulaj.

igazságos. 2015.10.19. 21:35:20

@Vadászok Őrangyala: még jó h NAV és azóta is működik a jelek szerint

Nem értem mi az h kevés a kínálat ez van és kész ha nem teccik menjé máshova ott biztos több a álaszték

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:36:12

@sugargiraffusplumps.: én nem terveztem halmazati bűncselekményként összeesküvésben való részvételt és bűnszövetkezetben elkövetett garázdaság gondolatbűn bűncselekményét :D

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:36:25

@fogadó: akkor tessék szépen leírni, hogy történt.

Javaslom továbbá a válasz gomb használatát.

igazságos. 2015.10.19. 21:36:26

@sugargiraffusplumps.: a lajcsit is csak azután sittelték le h a főrendőrnek mutogatta a sejhaját

fogadó 2015.10.19. 21:36:58

Olyan dolgokat rakjon ki ami igaz! Ne 10 éves hazugsàgokat. Mert könnyen birosàg elé viszem. Nem vicc .

Xezs 2015.10.19. 21:37:10

@gabors: 22 éve még épp hogy túl voltunk a rendszerváltáson, sokmindenkinek lett ott vállalkozása hirtelen a semmiből :) csak úgy lett, ki érti ezt?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 21:37:29

mi kéremszépen, soha nem üvöltözünk a vendéggel. mi humanitárius okokból inkább azonnal agyonverjük őket, az tiszta munka és a húson is spórolunk így, kéremszépen.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:39:15

@Vadászok Őrangyala: mint a kezdő rockbandák majd hangerővel kompenzál.

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:39:18

@Xezs: ja, mer' a budiról csak így tud bekajabálni, hogy elfogyott a Szabad Fő'd, valaki vigyen még neki papírt:)

AtiSnatch 2015.10.19. 21:40:32

na, Ede áttért az étkeztetés biznicre :D

Jolka40 2015.10.19. 21:40:59

@Aureliano Buendía: Egyetlen politikus se lógjon a vendéglő falán, ha ez kivitelezhető.

fogadó 2015.10.19. 21:42:06

Amit ön csinàl és ki rak az üzlet rontàs. Ne lépje tul a hatàrt.

AtiSnatch 2015.10.19. 21:42:22

@Jolka40: így van. há minek vannak a drága villanyoszlopok? hánem? háde

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:42:28

@AtiSnatch: bocsánat Virág elvtárs, ez az ítélet

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:42:38

@Jolka40: úgybizony. Ottan esznek. Tessék az uccán lógatni, vagy az erdőbe, ahogy a népszokás tartja.

gabors 2015.10.19. 21:44:00

@Rosszindulatú Vászka: tovabb nincs ????

azt nem ertem hogy lett vadlott az akit megutott S.CS ???

es mi lett a vege a pestiek nyertek ???

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:44:25

Ne csináljatok határ átlépéses üzlet rontást, mert ki fogjátok verni a gyufát!

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:44:39

@Vadászok Őrangyala: nem hiszem, de adjuk meg neki az esélyt. Kicsit rosszul sikerült az antré, ez tény, de van honnan zuhanni.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:45:16

@fogadó: megtenné kérem, hogy betartja a magyar helyesírás szabályait? Az ön kommentjei rém zsenántak és olvasni is kíngyötrelem azokat, nem beszélve arról, hogy ha ennyire pontatlanul és zavarosan fogalmaz, az komoly félreértésekre adhatnak alkalmat.

Köszönöm.

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:45:48

@fogadó: ki az az Ön?

Válasz gomb, mester, válasz gomb....

AtiSnatch 2015.10.19. 21:45:53

@Vadászok Őrangyala: magad alatt vágod a sánta kutyát!

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:46:22

@gabors: sajnos csak ennyi. Amúgy a fentebb linkelt Homár-posztban van a link :)

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:47:18

@fogadó: elnézést, még valami: a helyesírási szótárban úgy keresse: összetett szavak.

Nincs mit.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:47:30

@AtiSnatch: úgy van! Ideje volna tiszta vizet önteni a nyílt kártyák közé.

Xezs 2015.10.19. 21:48:01

De hát a határt az arabok lépték át, hát a báttya nem nézi a híradót? Osztán hogy lehet egy olyan üzletet a homáron rontani amit a báttya maga ront?

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:49:48

egy biztos: én ezek után bojkottálom az Öreg hegy fogadót, ha Szentbélsáron át visz az utam, én be nem térek, az egyszer szentigaz.

gabors 2015.10.19. 21:50:32

@Xezs: erre mar nem emlekszem 90 Oktobereben nekem mar eleg volt :-) pedig akkor Orban meg gaz es megatallkodot liberalis geci volt mostanra meg jobboldalik klerikalis geci ...

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:51:56

@Rosszindulatú Vászka: viszont nagyon hallgat, lehet, most tárcsázza a 112-t

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:52:33

Be kéne kamerázni jól a helyet, csinálni streamet, és élőben lehetne nézni gasztropankrációt. A bevételből egy ketőre visza tudná fizet ni a NAV adó tart ozásokat.

Xezs 2015.10.19. 21:53:13

@Aureliano Buendía: azért egy békakkálásra betérhetnél, osztán majd kurjantasz te is egyet a Szabad Fődért :)

AtiSnatch 2015.10.19. 21:53:43

Addig jár a tálca a pultra, még oda nem csap.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 21:54:38

@Vadászok Őrangyala: ez egyben remek visszavágás a mostanság divatos gasztropornónak. Remek ötlet, jó gondolat.

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:54:48

@AtiSnatch: külömbe is papírkutya, magára bármit is adó szentbékkállai fogadós minimum ólómkristály hamutartót használ.

fogadó 2015.10.19. 21:54:58

Jo éjszakàt urak !Én nem bàntottam önöket. Sajnàlom hogy egy posztolo miatt ilyen véleményt formàltak a fogadorol.

Aureliano Buendía 2015.10.19. 21:55:45

@AtiSnatch: „kétszer ad, ki gyorsan ad” (régi szentbélsári népi bölcsesség)

AtiSnatch 2015.10.19. 21:56:41

@fogadó: az igazat megvallva nem a posztoló miatt formáltunk véleményt.

gabors 2015.10.19. 21:58:01

219 !!!

vegre egy jo poszt de jo lett volna ez hetveginek !!! akkor S.CS.-nek hetfoig varnia kellett volna az Ipc-ekre meg a rendorsegi meg birosagi perekkel nem vicc :-)

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 21:58:43

A GVTI még nem nyilatkozott. Szerintem őket is megverte.

AtiSnatch 2015.10.19. 21:59:28

@fogadó: szóljon a kedves lányának és hozzanak össze egy értelmes választ a "rágalmakra". Ha sikerül meggyőzni minket, a posztert is elküldjük a pitsába.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.19. 22:01:29

@AtiSnatch: no de mi lészen akkor az előző posztokkal, melyek ezt a remek hangulatú harcifogadót gyalázták?

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 22:01:40

@fogadó: kikérem magamnak a szexista megnyilvánulásait és be is fogom perelni inadekvát nemfelmérés miatt. csak megsúgom, hogy láttam már a lázárjanit közelről is és neki bizony szentszarfalvára is elér a keze!

AtiSnatch 2015.10.19. 22:02:19

@Vadászok Őrangyala: Hilda is hallgat. Szürcsöli mán a húslevest...

Xezs 2015.10.19. 22:03:03

Amúgy ha már ilyen családilag maradtunk itt, nincs valakinek 5 kiló Ipc-je? Holnap megyek malterozni oszt hiányzik belőle.

AtiSnatch 2015.10.19. 22:03:41

@Rosszindulatú Vászka: őket is elkűgyük szentbaccpapucsfalvára izé akarom mondani a pitsába.

Aureliano Buendía 2015.10.19. 22:05:41

@Xezs: OBS jóe lesz?

(valaki kezdje el a képernyőfotókat menteni)

AtiSnatch 2015.10.19. 22:05:45

@sugargiraffusplumps.: inkább az legyen, mint tbcd :D

@Aureliano Buendía: megverte őt az Isten velünk :D

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 22:06:22

@AtiSnatch: mielőtt börtönbe megyünk, ki leszünk tiltva :(

gabors 2015.10.19. 22:06:49

altalaban a posztolo van kiosztva es ha nem jon a fogadi meg a lanya akkor lehet arrafele ment volna a vonal a pulcsival meg "10 rend"-el egyetemben nagyon koszonjuk hogy nagytudasu 22 eves tapasztalattal sot Orszaggyulesi tanacsadonk felvillanyozta a posztot...

(ember esze megallna ha nem Mo-on lenne egy ilyen valaki hivatalosan OGY-i tanacsado, ez is csak ragalom persze)

valszeg csak szoban ad tanacsot mert irni nem tud ...

AtiSnatch 2015.10.19. 22:07:33

@Vadászok Őrangyala: ne aggógy, a börtönben is lehet homározni :D

Aureliano Buendía 2015.10.19. 22:10:02

@AtiSnatch: vagy minket vele:D
Csak nézőpont kérdése:D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.19. 22:11:25

@Aureliano Buendía: nyugalom. nincs veszve semmi már vagy másfél órája....

@AtiSnatch: vagy filoxérijám!

Ne küldj levelet 2015.10.19. 22:12:51

"Volt már. Vagy kétszer is a homáron.
Akkor sem a túlzott kedvességével és a finom étkekkel került be.
homar.blog.hu/.../28/rossz_ebedhez_beszol_a_pincer_is
homar.blog.hu/.../igazi_krimi_a_homaron_hogy_nezel...
birtalan.blogspot.hu/.../magyar-kztrsasg-nevben.html
Szóval poszter köszönje a túlerejüknek, hogy nerm verték meg"

AtiSnatch 2015.10.19. 22:13:59

@Ne küldj levelet: na most jól be leszel perelve! Há kellett ez neked?

Aureliano Buendía 2015.10.19. 22:15:56

@Ne küldj levelet: rontod itt az üzletszerű hitelt baszodalássan. Majd jól feljelent a getzhybe, és ipc alapján kinyomoztat.:)

AtiSnatch 2015.10.19. 22:18:20

Csak halkan jegyzem meg, hogy eddig kajaszüneten voltam, és a főnököm kommentelt helyettem és üdvözlöm a tapcolai rk összes kedves dolgozóját és erőben, egészségben gazdag kellemes munkát kívánok a hátralévő életükbe.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.19. 22:20:03

Kiteszi az ember a lábát egy kicsit, aztán elszabadul a foadó! :D

@AtiSnatch: De különben miért a 'omárt perli? A postoló írt dolgokat :D

Ne küldj levelet 2015.10.19. 22:21:27

@AtiSnatch: én csak bemásoltam a facebookos hozzászólást.

Xezs 2015.10.19. 22:22:03

Az igazi móka holnaptól indul. Itt fog tobzódni a kiccsalád, figyeljétek csak meg.

AtiSnatch 2015.10.19. 22:23:05

@sugargiraffusplumps.: vagy lehet, hogy applebirka és IPc...

@Ne küldj levelet: jó duma...

Ne küldj levelet 2015.10.19. 22:23:15

Egyébként pénzem van, ügyvédem van, pereskedni meg szeretek :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.19. 22:25:33

Amúgy egyszerű. Ha van kamera, akkor meg lehet mutatni a felvételt, hogy nem volt ordítozást. Rajta a postolót is.

Aureliano Buendía 2015.10.19. 22:25:34

@Xezs: adná az ég, legalább lenne valami műsor :)

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.19. 22:27:16

Fészbúkosokat is perelni akar, vagy azokat nem vette észre?

AtiSnatch 2015.10.19. 22:27:51

@ColT: még a pulóverjét is!

august 2015.10.19. 22:38:56

Fos szar hely kerülje mindenki mint a pestist. Egyszer beneztunk es nem tudtam honnan volt ismerős a neve.amikor belelapoztunk az étlapba es megjelent a suttyo gyökér pincér akkor eszembe jutott es elpucoltunk. Szarjanak sünt.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2015.10.19. 22:43:02

@august: +1 vádlott :D

@AtiSnatch: Mostakkormivan? Érthetően beszéjjé' mert taknyántenyerüllek étteremmel.

Vadászok Őrangyala 2015.10.19. 22:46:12

@ColT: nem tud. A fogadóstól tanult írni.

AtiSnatch 2015.10.19. 22:49:14

@Vadászok Őrangyala: a művészetet nem lehet tanulni! Csaxólok :D

Intruder71 2015.10.19. 23:41:08

Köszönöm nektek a vidám estét! Rég röhögtem ennyit! :D

Black Hole 2015.10.20. 00:05:29

Az de király lett volna, ha a füstölő a rántotthúsba van bökve! Vagy a Viki szájába a képen, mintha cigizne.

Mityu Addideapénzt kft LE 2015.10.20. 00:25:08

Gyere ide Óbudára. Itt akár le is lőnek. :D :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 00:50:36

Azért figyelemreméltó, hogy a Szerencsejátékos hogy meghunyászkodott. Itt nem tud ütni, szájkaratéban meg nem erős. Azért megadom az IPC-met, hogy megtalálhasson, ha akar: 8.8.8.8

ebella 2015.10.20. 05:23:05

Az ilyen helyet el kell kerülni! Ez nem a vendéglátásból él, az valószínű.

gabors 2015.10.20. 05:31:34

@atpijkamo: most kibaszol a google.com-al ???? ez bepereli oket az ipc alapjan...

"nobody"@tp-x200:/home/gabor# dig -x 8.8.8.8

; <<>> DiG 9.9.5-9+deb8u3-Debian <<>> -x 8.8.8.8
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 36452
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 4000
;; QUESTION SECTION:
;8.8.8.8.in-addr.arpa. IN PTR

;; ANSWER SECTION:
8.8.8.8.in-addr.arpa. 12985 IN PTR google-public-dns-a.google.com.

;; Query time: 9 msec
;; SERVER: 167.206.254.2#53(167.206.254.2)
;; WHEN: Mon Oct 19 23:30:13 EDT 2015
;; MSG SIZE rcvd: 93

AtiSnatch 2015.10.20. 07:28:36

na, mi van? nincs egy jó kormányszóvivő ismerős?

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2015.10.20. 07:36:20

Mentsétek le ezt a gyöngyszemet, mert elakarom majd olvasni. Egy hétig nem leszek .

AtiSnatch 2015.10.20. 07:47:54

@batgirl: Verés közben jön-megy a székláb. :)

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 07:51:59

@AtiSnatch: ípécö. Mer én együttműköd. Kicsit megijedtem, ez van.

AtiSnatch 2015.10.20. 07:53:54

@Rosszindulatú Vászka: hát én rákattintottam, de nem láttalak az IPC-n... engem nem versz át!

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 07:55:16

@AtiSnatch: no és van IPC-vizsgád? HA nincs, akkor az lesz a baj.

AtiSnatch 2015.10.20. 07:56:30

@Rosszindulatú Vászka: hát az nincs, de OPC Astrát már láttam. az nem elég?

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 08:13:42

@AtiSnatch: azt nemtom. Azért kicsit izgulok, hogy így kámingoutoltam és mot akkor mi lesz a buvármagazinokkal meg minden.

Én mindenesetre inkább Skodát nézek, az csak barátibb. No meg Mlada Boleslavban csak gyártottak PanzerIII és IV alépítményet is, az mostan plusz pontot ér nem?

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 08:17:33

Jut eszembe NAV és NÉBIH kommandóval nem kéne meghálálni az illető rettentő és ádáz úriember kedvességét? Nem állítom, csak kérdezem.

Manyecska 2015.10.20. 08:19:42

@AtiSnatch: nem én kerestem saját magamat novemberben, hogy aztán újra felszívódjék /:D/ köszmegvót! _:P megyek legközelebb is! Mekkora egy barom poszt ehhh.. :D

Manyecska 2015.10.20. 08:24:31

@AtiSnatch: tudod mennyibe vót nekem az utazás?? mega idegcsillapítók?? Ráadásul fűttés se vót a HÉVen és amikor elütöttük a kutyát megállt a hév éjjel és lefagyott két lábujjam hiába vettem fel pulóvert!!! Há' ismerem én is a viccet nemcsak ő. Megyek legközelebb is amúgy :D

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.20. 08:25:06

tikTEKet már keresett valaki? reggel nyóckor csöngetett a póstás, majdnem lefostam a bokámat :)

AtiSnatch 2015.10.20. 08:25:38

@Manyecska: látom még nem léptél túl a törött lábujjaddal a dolgon. :)

AtiSnatch 2015.10.20. 08:27:55

@sugargiraffusplumps.: még nem, de a főnök már kezd hülyén nézni, hogy miért az asztal alatt bújkálva gépezek...

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 08:29:34

@sugargiraffusplumps.: nem bírom ezt a stresszt, én inkább feladtam magam. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy dőljek-e ősi kardomba, lőjem magam a Dunába, vagy inkább vessem magam a mókusok elé? Igazából valami nagyobb szabásút szereték, szökőár, vulkánkitörés, ilyesmi.

Manyecska 2015.10.20. 08:34:29

@AtiSnatch: De, csak k.va sok pénzembe kerültek a kiegészítő jegyek!! lehet még homárpószt is írok:D Bár ennél xarabb posztot nem tudnék VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D

AtiSnatch 2015.10.20. 08:38:02

@Manyecska: add meg a számlaszámod @ptspts-nek és átutalja neked a két bkvjegy árát.

Piftike 2015.10.20. 08:41:49

fogadónak üzenem:
orbán képét tegye ki a bejárat elé, jól látható helyre, így a látogató időben el tudja dönteni, kîvánja-e nézegetni evés közben, ( akadnak sokan, akiknek forog a gyomra a puszta látványától is ), így csak kormánybarát vendégek fognak megfordulni az étteremben. Egy konfliktus, ellentét kilőve.:-)
A vendégnek akkor is igaza van, amikor nincs! - aki ezt az aranyigazságot nem ismeri, vagy nem vallja magáénak, az mit keres a vendéglátásban?
10 embert nem vinnék a bíróságra, nem lenne bölcs.
A hitelét saját maga rontja a stílusával --- a stílus maga az ember.

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 09:04:21

@Rosszindulatú Vászka: popper szerint az elegáns öngyík vagy megfagy vagy éhenhalik. ebbe én még belevenném a vulkánbaugrást is, az kérem stílusos halál.

@AtiSnatch: ragassz egy vityaképet az asztal alá, hátha értené a poént .

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2015.10.20. 09:25:00

@Rosszindulatú Vászka: @AtiSnatch: @Józsi, a migráns köcsög: én kimaradtam ebből, ezért legalább lesz aki meglátogat benneteket a dutyiba. Kaja rendelést írásba kérem, a bélsárkakás vendéglőbe. :)

AtiSnatch 2015.10.20. 09:37:29

miért lett más a kép?

Macropus Rufus 2015.10.20. 09:48:06

@Seggturkász Agyturkász: látom te is a lényeget fogtad meg... :|

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 09:54:38

@AtiSnatch: nomeg hova tűnt el pár darab kommancs? lol. hilda.

Macropus Rufus 2015.10.20. 09:56:35

ami a kamera felvételt illeti: amennyiben legálisan történik a felvétel, úgy erről tájékoztatni kell az embereket még az étterembe lépés előtt(!), magyarán ki kell írni, hogy "kamerával megfigyelt terület". Ellenkező esetben komoly bajba kerülhet a cég (és az ordibáló arc is), ui. TILOS felvételt készíteni úgy, hogy erről a rajta szereplő emberek nincsenek tájékoztatva. (közterület más tészta, de ott is ki szokták írni, hogy településen térfigyelő rendszer működik"
Továbbá embereket eleve tilos megfigyelni, tehát ő nem mutathatja meg azt, hogy a másik banda mit művelt (v. nem művelt), ui. ez meg a másik csoport személyiségi jogait sérti. Ha jól tudom személy megfigyelésre nem is kap akárki engedélyt, és amennyiben a helységet figyelteti arra is van egy maximum időkorlát amíg a felvételek meglehetnek utána meg kell semmisíteni őket. Ellenkező esetben ismét nagy bajba kerül a srác.
Én a ispe helybe lapítanik mint szar a fűben és nem ugatnám el 10 ember előtt, hogy ő biz megfigyeli a vendégeket és ezt hajlandó is megmutatni nektek...

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 09:57:42

@batgirl: a feltételezett verbális rongálásba én se vagyok benne, de mit lehet tudni?

Homár Hilda 2015.10.20. 10:07:30

@AtiSnatch: a honlapjukról származott, nem járultak hozzá a használatához.

Homár Hilda 2015.10.20. 10:09:48

@Józsi, a migráns köcsög: a fenyegető, személyeskedő, közönséges és trollkodó kommentekre gondolsz? mert azok a megérdemelt helyükre kerültek.

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 10:13:01

@Homár Hilda: amit csinálsz annak így semmi értelme. zárd le a kommentelést az összes poszt alatt és kész, mert röhejes ez így.

AtiSnatch 2015.10.20. 10:20:03

@Homár Hilda: de azt benne hagytad, amiben minket fenyeget sündőrséggel :D

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 10:23:23

@AtiSnatch: én megmondtam tegnap, hogy ezérttartittezazország. uff.

Homár Hilda 2015.10.20. 10:29:48

@Józsi, a migráns köcsög: nem azzal van baj h a Homáron van kommentelés, hanem egyes kommentekkel és kommentelőkkel.

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 10:38:17

@Homár Hilda: vezesd be az előmoderálást is, majd tanul belőle a csürhe! szépen megnézel minden kommentot mielőtt publikussá válna és rábólintasz avagy nem.

éppen tegnap senki nem volt offtopik, a tulaj meg maga jött ide kommentelni és fenyegetőzni a lányával együtt, ha jól láttam. trollkodás? szerintem rossz blogot fogtál ki magadnak, és ezt most tök komolyan mondom.

CID 2015.10.20. 10:50:06

@Homár Hilda: Nem akarom védeni ezeket a senkiháziakat :), de a kocsmáros kezdte a gegőzést, azt remélem nem hitte el, hogy innen bárki is odamenne és szétverné a fogadóját ? Majd, ha esetleg írnak rá valami Pc-s játékot ;)

Egyébként meg örülhetne, nem hogy a fogadójáról, de még a településről sem hallottam.

Homár Hilda 2015.10.20. 10:51:11

@Józsi, a migráns köcsög: ne vicceljünk már, mindenki vezesse be magánál az előmoderálást.

AtiSnatch 2015.10.20. 10:51:14

@CID: a település örülhet, de a fogadó már kevésbé :D

lcsaszar 2015.10.20. 11:05:35

www.ongo.hu/elmenybeszamolok/1254

Ezek olcsón megúszták, sem verés sem feljelentés nem volt.

Amúgy Csaba bácsinak kellett volna először posztolni a Homárra pl. arról, hogy betévedt egy szemmel láthatólag ballib gyüttment pesti társaság, akik hangosan kritizálták az étterem falán levő dekorációt, emiatt csoportos garázdaság miatt feljelentést is tesz, mert le vannak kamerázva. Mint a megfelelő körök tanácsadója azt fogja javasolni, hogy a település határát jelző tábla mellé tegyenek ki egy másutt már jól bevált portrét, hogy az erre tévedt vándor tudja, hol jár.

ikke i drift 2015.10.20. 11:13:02

"...
Végezetül pedig egy másik idézet az ittjártam.hu-ról, ...

...három hónappal ezelőtt, ...

„Csak olyanoknak ajánlom, akik kifejezetten keresik a konfliktust, erős idegzetűek és szeretik a pocsék ételeket.“
..."

valld be, hogy csak ezért mentetek :)
ismeretlen helyet érdemes előre lecsekkolni a neten :)

CID 2015.10.20. 11:14:26

@AtiSnatch: Nyuszi vagy ( manyecs meg ne tudja ), látom nem szereted a kihívásokat:) A honlapjukat végignézve, szép környék, bár gyanús az étlapot böngészve a Kkt., lehet, nem túl friss.

batgirl · http://enbatgirl.blog.hu 2015.10.20. 11:18:48

@Homár Hilda: hallod Hilda, döntsd már el, hoyg milyen blogot szeretnél! Unalmas szart, ahol a szakértőid vezetik félre a szenvedő posztolókat, vagy olyat, akit olvasnak is az emberek, és visszatérnek oda, mert egy csepp jókedv , mindig kell. Szerintem te utálod a humort, ezért nem épp ezt a blogot kellett volna örökbe fogadnod. A humornak több szintjei is vannak, és te nagyon szelektív vagy, ami már káros. Az indexesek helyébe én egy komoly blogot adnék neked, hamár basáskodni szeretnél. Mondjuk temetői visszaélések, esetleg a praxist. Na, az pont neked való.

J. Mutzenbacher 2015.10.20. 11:20:49

Ez a történet+ a kommentek tutira top 3-ban van a Homáron. Minnyimum.

AtiSnatch 2015.10.20. 11:22:34

@batgirl: "temetői visszaélések" :D

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2015.10.20. 11:22:37

egy rántotthúst kérek róselj...rósebj... süttkrumplival!!
meg sört.

lcsaszar 2015.10.20. 11:32:18

@lcsaszar: Másik ajánlatom a környékről: Salföld, Pajta Galéria és Étterem. Nincsenek képek a falon, azt hiszem fal sincs, de igazi falusi hangulat az van.

Mészáros Laci 2015.10.20. 11:33:54

@gabors:

"Lasztovicza Jenonek, jelenleg is a személyes tanácsadója"

ez biztosan nem igaz. nézz utána.

Mészáros Laci 2015.10.20. 11:35:05

egyébként érdekes a poszt, a szentbékkállai öreghegy fogadó népszerűségét aligha javítja, de vajon mit lép erre a fogadó tulajdonosa...?

lcsaszar 2015.10.20. 11:35:06

@lcsaszar: A galériában persze vannak képek, de azok nem olyanok, mint amiről a posztban szó van.

CID 2015.10.20. 11:45:42

@lcsaszar: Ezt kár volt elolvasni, az egy dolog, hogy a tulaj kicsit furcsa, de ez a két kötekedő pöcs.... Azt írja, az ember, annak ismeretében rendel italt, ha tudja mit eszik. Erre a babgulyáshoz ananászlevet rendel... Számlát emleget, de nyugtárol ír, és még büszke is a jogi diplomájára, az egymás igazoltatását nem is említem.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 11:56:22

@AtiSnatch: "miért lett más a kép?"

Elmagyarázom. Emléxel a füredi vendégszeretetre? Tökös indexesek kirakták, de az első kósza ügyvédi felszólításra törölték a faszba. Most ugyanaz, a Szerencsejátékos megfenyegette őket, hogy szeggyék le a képet.

AtiSnatch 2015.10.20. 11:57:11

@atpijkamo: volt egy ilyen sanda gyanúm.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 11:57:35

@CID: Azér a tulaj defektusa messze veri a két kötekedő pöcsét. Nagyságrenddel.

lcsaszar 2015.10.20. 11:58:14

@CID: De hát írta, hogy bablevest kaptak, nem babgulyást. Ahhoz meg megy az ananászlé, vagy mégsem?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 11:59:23

@AtiSnatch: "@Homár Hilda: de azt benne hagytad, amiben minket fenyeget sündőrséggel"

Lécci, neaggy neki ötleteket!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 12:01:22

@lcsaszar: "ballib gyüttment pesti társaság, akik hangosan kritizálták az étterem falán levő dekorációt, emiatt csoportos garázdaság miatt feljelentést is tesz, mert le vannak kamerázva."

:)) Ah, de szépen mondtad!

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 12:04:20

@Mészáros Laci: "mit lép erre a fogadó tulajdonosa...?"

Megfenyegeti a kommentelőket Szerncsejátékos... akarom mondani Fogadó nicknév alatt. Lásd fent.

Manyecska 2015.10.20. 12:07:33

@CID: nem, a nyuszi minimum kétésfélszer akkora:)@Homár Hilda: :DDD Ez jó. a NÉBIH-es kommentemet mondjuk nem sírom vissza...

Homár Hilda 2015.10.20. 12:09:10

@AtiSnatch: az semmiképp ne zavarjon benneteket a hőbörgésben, hogy fentebb már leírtam az okát. @batgirl: hát szerintem nem az én humorommal, hanem egyesek modorával van a baj, de ebben nyilván soha nem fogunk egyetérteni.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 12:10:23

Hmmmm... Lehet, hogy az épület kommentelt?

Mészáros Laci 2015.10.20. 12:12:35

@atpijkamo:

OK, köszönöm, ez hasznos visszajelzés.

a "Fogadó" nick stílusa tökéletesen igazolja a posztban megfogalmazott állításokat.

CID 2015.10.20. 12:16:02

@atpijkamo: ugye, te is olvastad az étlapot? Pacalpörkölt sós burgonyával, fel kellene az ilyet koncolni, az ilyen arra is képes, hogy a bajai mosogatólevet gyufatésztával, halászléként kínálja.. Viktorunk portréja ezek mellett eltörpül ;)

@lcsaszar: Ember nincs a világon aki egy babgulyást úgy elbasz, hogy bableves legyen belőle. Vagy az a két csíra nem tudja, mi a bableves.

ide nem jöhet csak úgy be 2015.10.20. 12:16:52

Hát itt meg mi van itt? Csak kiugrók 3 hétre a konyhában, erre 300+ kommentszám? Bírni fogják ezt a processzorok, megjelenítők? Óvatosan, fel ne borulyon az internet! Hilda, igazad is lehetne, ha nem kőne alapvető hiányosságokkal szemben néznünk eh fórumon napmintnap. Ha ezek elsimítódnak, utána lehet kardozni.

AtiSnatch 2015.10.20. 12:18:16

@Homár Hilda: és mit mondott a kedves fogadó, hogy létszilétszi vegyétek le a képet, vagy azt, hogy engedély nélkül használjátok a képet és ha ez változik akkor kénytelen lesz jogi lépéseket tenni? Azt meg remélem tudod, hogy ki hőbörög... Remélem csuklik.

Manyecska 2015.10.20. 12:18:54

@atpijkamo: ennél már csak a gyógytornászok rosszabbak...velük is kéjes jó félórát töltöttem. Egy tőről fakadhatnak .:D ON

Manyecska 2015.10.20. 12:19:55

@ide nem jöhet csak úgy be: Nem mindegy, húzzál a konyhába asssszony!! :P:D

Homár Hilda 2015.10.20. 12:23:54

@AtiSnatch: csak jelezte, hogy nem járulnak hozzá.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2015.10.20. 12:24:02

régen minden jobb volt.
a subbán a leggyengébb posztokra is jött 300 komment.
akkor még ezresekbe játszottunk.
aztán amikor kitiltottak onnan is, nagyon lement a minőség.
itt amúgy jó a buli, csak sok köcsög van.

halaloszto 2015.10.20. 12:29:54

1. ittjártam.hu-t előre olvasni, nem utólag
2. olyan étterembe ahol nincs senki nem megyünk be, pláne nem rendelünk másnapra
3. ahol 10 főre előző nap kell rendelni nem csak asztalt foglalni, ott kb nulla a forgalom, ennek valami oka kell legyen

CID 2015.10.20. 12:31:47

@AtiSnatch: "Azt meg remélem tudod, hogy ki hőbörög... Remélem csuklik." Ez egy 10 pontos anyázás volt :)))

AtiSnatch 2015.10.20. 12:33:30

@CID: én a szentbekakáli S. Cs.-e gondoltam...vagy nem. :D

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 12:36:27

@-bobolysza-: mindig légy önmagad. kivéve ha batman vagy, mert akkor légy batman.

CID 2015.10.20. 12:41:39

@AtiSnatch: nem szeretnék véleményt nyílvánitani, ha megteszem, vagy kitiltanak, vagy jön a TEK.
A fogadóstól kérdezném, háziállatot lehet e vinni a szállásra, egy hosszú hétvégét szívesen eltöltenék azon a szép vidéken?

AtiSnatch 2015.10.20. 12:44:19

@CID: most arra akarsz burkoltan célozni, hogy elvinnéd oda magaddal Hildát? vagy nem értem.

Tattoo Designs · http://besttattoarts.blogspot.com/ 2015.10.20. 12:53:45

Bolondok eddig is voltak, nemtudom mit kell meglepődni ezen :)

AtiSnatch 2015.10.20. 13:01:49

@-bobolysza-: vagy alkalmaz-e egy ajtónálló cigány fiút, aki minden vendégtől tisztelettudóan megkérdi, hogy mennyi az idő és nincs-e egy szál cigije?

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2015.10.20. 13:04:52

@AtiSnatch:
és ha nem kapnak, akkor jön a "Mi van?! Mi van?! Mi van?!"

AtiSnatch 2015.10.20. 13:07:47

@-bobolysza-: oho, látom egy igazi szakértővel van dolgunk :D

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2015.10.20. 13:19:03

jó érzés régi motrollosokkal csapatni, hogy a kukac ájjon a talpadba :-)

The Good Boy ! 2015.10.20. 13:24:10

csak érdeklődnék, hogy a homártól van valami külső tudósitó a tapolcai rendőrségen? hogy áll a sztori? a fogadó megjelent már, mit mondott? Olyan exit poll jellegűen tudhatunk már valami fejleményt?

Bevallom stresszelek kissé, mert a 40. hsz környékén kijelentettem, hogy erre a szent helyre be nem teszem a lábamat. Már meggondoltam magamat, és szeretném, ha a fogadó fogadna jövő nyáron családommal egy hétre all-inclusive szolgáltatással. Ígérem, nem fogok fázni, megpróbálok a fogadó szintjén lévő helyesírással beszélni, ananászlevet sem fogok babgulyáshoz rendelni (tényleg, micsoda egy perverz dolog ez??? honoluluban ez lehet az autentikus hawaii napimenü?)

AtiSnatch 2015.10.20. 13:32:35

na melyik itteni troll írta az updétet? :D :D :D :D

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 13:34:55

@AtiSnatch: határozott fejlődést mutat, már nem ordibál csak felemeli a hangját! bakker, még 23 év vendéglátózás és képes lesz mosolyogni is a vendégre!

AtiSnatch 2015.10.20. 13:36:02

@Józsi, a migráns köcsög: pedig tegnap mondtam neki, hogy a lányával írassa meg az ápdétet, de nem hallgatott rám :D

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.10.20. 13:39:31

Nekem tetszik ez a hely ahol megmutatják a hőmérőt, tök extravagáns, ha arra lyárok tuti beugrom! Már kihűltem, úgyis.

-bobolysza- · http://globalicum.blog.hu 2015.10.20. 13:43:44

@AtiSnatch:
persze, mer akor már a Fülig Jimmy-t megbiszta vele

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 13:46:06

a majmász agyfaszt fog kapni, csaxólok.

@AtiSnatch: biztos nem jól működik kettejük között a komonikászijó.

gabors 2015.10.20. 13:50:10

@Piftike: " aki ezt az aranyigazságot nem ismeri, vagy nem vallja magáénak, az mit keres a vendéglátásban?"

baszod mit ??? penzt !!! es ezek elnek meg jobban az olyan orszagokban ahol ilyen fogado lehet OGY kepviselo tanacsadoja .... ja nevkartyaval persze !!!! ennek is volt parlementi belepoje ???

Ballib Cenzúra · http://ballibcenzura.blog.hu/ 2015.10.20. 13:50:38

Szerintem a posztoló és társasági, hazafele Gyurcsány és a DK helyi rendezvényéről beugrottak enni.
Aztán meglátták Orbán képét, és fázni kezdtek.

CID 2015.10.20. 13:57:11

Azta mindenit, engem majdem megbuktattak érettségin magyar nyelvből, de ez bemart :)

@-bobolysza-: Dehogy, tőlem lehet szőke, kékszemű, fehér bőrű, ha ganyé, ordenálé módon viselkedik, akkor nekem cigány;)

AtiSnatch 2015.10.20. 13:57:21

@Józsi, a migráns köcsög: de a mai copjutereken már van helyes írás javi tó progrom is.

Zelig 2010 2015.10.20. 14:02:00

Rendesen odafogalmaztad ezt a viszontválaszt, fogadós úr.

The Good Boy ! 2015.10.20. 14:02:37

jujj, ez az updét homár klasszikussá válik ez 100%! Ede szelleme ezek után biztos, hogy a feledés homályába merül, ahogy a bacc papucs, meg gérobi is. Ez mindent visz!

Csak az a bajom az egésszel (szándékosan nem nyelvtannáciskodni - de szép szót alkottam:D - akarok, mert a fél délután elmenne, mire kimazsolázza az ember a sok hibás szót, bár egyszerűbb lenne leírni a pár hibátlant), ha már neveket említünk, legalább az legyen helyesen leírva, mint pl. Boross Péter, vagy Jeszenszky Géza.
Ha már ott sertepertéltünk valamikor a dicső múltban a nemzeti nagycirkusz és szórakoztató központ közelében. talán, ha nem kommentel és nem updétel ez a vihar is elült volna elég hamar. Így meg várhatom, Hilda mikor updétel a rendőrségi recepcióról.

lcsaszar 2015.10.20. 14:02:46

"Viszont, amikor távozóba voltak a vendékek, hangosan el köszöntünk és voltak akik, csak harmadszori köszönésre voltak hajlandók, vissaköszönni, persze nem mindenki"
Elképzelem: "A viszontlátásra!" (semmi válasz), "Mondom: a viszontlátásra!!!" (bátortalan "viszlát", egyesek az orruk alatt dörmögik "ide sem jövünk többet"), a kapuból a távozó vendégek után: "HALLÓ! AZT MONDTAM, A VISZONTLÁTÁSRA!!! MINDENKINEK SZÓL!!!" (vendégek: "fussunk, mert jönnek..")

Zelig 2010 2015.10.20. 14:03:27

Nem bántotál meg senkit, hiszen egy tálcával pofán is cseszhetél volna legaláb egy nőtt.

homar-fan 2015.10.20. 14:04:40

Azt a krva élet micsoda reakció a tulajtól :D Jobb, mint maga a poszt!!!444

CID 2015.10.20. 14:14:38

@lcsaszar: Oké, kicsit túlreagálta, de megbaszhatja az anyját az gyökér, ha egy étteremből távozóban nem köszön, nem kell viszont látásra, elég egy, további szép napot, jó éjszakát, további jó munkát, egyebek.

Kezdem sajnálni a jelenlegi vendéglátós és kereskedelmi pályakezdőket. Vagy bevesznek reggelente egy marék leszarom tablettát, vagy meggajdulnak.

AtiSnatch 2015.10.20. 14:17:10

@CID: miután majdnem feldugnak neked egy hőmérőt meg leordítják a maradék hajadat neked lenne kedved köszöngetni? :D még a végén azt is félreérti és pofánbasz egy sörösrekesszel :D

Mészáros Laci 2015.10.20. 14:18:07

@gabors:

Persze, az is gáz.
De Lasztovicza januárban rákban meghalt.

Zelig 2010 2015.10.20. 14:19:45

@CID: Azért a "Viszontlátásra" kicsit erős lett volna viccnek, mint a balta a hátba a székelyviccben.

CID 2015.10.20. 14:29:55

@AtiSnatch: Köszönni nem kedv kérdése.

@Zelig 2010: Mint írtam, nem feltétlenül a Viszontlátásra köszönést kellett volna alkalmazni.
Megjegyzem, ha Viszontlátásra után átadsz egy névjegykártyát, melyen dr. Ki Belezlek, patológus szerepel, lehet nem sajnálnák, ha elmarad a viszontlátás :)

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 14:36:36

@CID: te mit szívsz? egy mérges gorilla fújtatva ordibál veled a csehójában, te meg kezetcsókolsz neki és szép napot kívánsz? mazóhista-e vagy-e? :D

Vadászbaszó nyúl 2015.10.20. 14:37:13

Csillapíthatatlanul zokogok

AtiSnatch 2015.10.20. 14:38:22

@CID: sőt, még egy kisebb összeget is utalok neki utólag.

Vadászbaszó nyúl 2015.10.20. 14:40:18

A fogadós edei mélységekbe emelkedett.

Piftike 2015.10.20. 14:48:12

@gabors:
Igazad lehet., ahol lakom, van egy Flekkencsárda nevű "fogadó" . Kb 10 éve, amikor ideköltöztünk, gondoltuk megebédelünk itt. Fapados kerthelyiség, kockás abrosz --nincs ezzel baj, ha yooooo a kaja és a kiszolgálás. Konkrétan 20 percig ültünk, senki nem jött ki, azt hittûk zárva van, csak a kaput felejtették nyitva:-)) Bementünk szóLni, hogy ebédelnénk és most figyu!! : az embernné azt mondta, ma már nem szolgálnak ki / ez 12 óra 30 perc tájékán, tehát vastagon ebédidőben /mert jön egy csoport és az mára elég nekik.
Érted? Elég mára a kb 10 fős csoport! Egy étteremnek! Kvázi nem hajlandók többet főzni, tálalni, kiszolgálni aznap.
Az utcán, ha arra járok, még mindig kiint van a reklámmtáblájuk, tehát gondolom mindennapra megvan a 10 fős csoport, amiből vígan megélnek. Lehet, hogy ők is OGy-s képviselők? :-)

Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.10.20. 14:48:55

"an aki valoba puloverbe ült vagy kis kabátba, de volt aki rövid ujjú polóba. Nem érttem, hogy most ki miért fázik ."
Én tudom! Én tudom! A a polós fázott és direkt nem öltözött fel, integy álcázásként!!!

Intruder71 2015.10.20. 14:51:38

Kiváncsi lennék, vajon szegény Göncz Árpi bácsi hogy fogadta a tálcával inzultálást.

Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.10.20. 14:51:41

Azt már mondtam, hogy most a kommenteket látom, de azt, amit írok, nem?
Hilda bazmeg, te tényleg ilyen kretén vagy.
Kezdem elhinni.
Eddig nem adtam a szóbeszédre, de muszáj belátnom, hogy az adott esetben ennek van alapja.

GatyaPityu 2015.10.20. 14:56:00

Az étterem részéről írt válaszlevél feladójának finoman szólva is nem erőssége a magyar nyelvtan. Most lehet, hogy ezt valaki majd trollkodásnak vélelmezi a részemről, én viszont azt gondolom, hogy aki hivatalos, vagy akár csak így félhivatalos módon ír egy levelet, akkor vegye már a fáradtságot, és használja legalább a helyesírás-ellenőrző funkciót, ha már a -ba, -be, -ban, -ben ragok használatával nincs is tisztában. És egyébként is, azt gondolom, hogy sokat elmond az ember intelligenciájáról az, ha valaki ennyire tréé módon ír, láthatóan nem csak leütési hibákat vétve.

Vadászbaszó nyúl 2015.10.20. 14:58:01

@Keményen Trollkodó Kisember: ezen a sokkon már tegnap átmentünk, mikor kommentelt ide.

AtiSnatch 2015.10.20. 14:58:10

@Keményen Trollkodó Kisember: leütési hibákból volt rendőrségi ügye is :D

Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.10.20. 15:01:26

@Intruder71: dehogy kapcsoltam be, ne engem nézz már hülyének, van itt annyi igazi rajtam kívül IS.

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.10.20. 15:02:00

@Intruder71: XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD! amennyi esze van valszeg...

Vadászbaszó nyúl 2015.10.20. 15:09:32

Mámeg ikszdéítiszt kapott ez a félszerzet?

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.10.20. 15:11:08

@Vadászbaszó nyúl: csilla 3,14thatatlanul zokogok a röhögéstől TESÓ :XDXD

Zelig 2010 2015.10.20. 15:12:19

@Keményen Trollkodó Kisember: Vegye a fáraDSágot, ha már kritizálod.

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 15:12:26

Mielőtt... ártatlan vagyok, nem én írtam! Isten engem úgy segéjjen.

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.10.20. 15:14:11

@Vadászbaszó nyúl: monnyuk remélem, lyuksógorok azért nem vagyunk még XDXD tesóóóóó!

Vadászbaszó nyúl 2015.10.20. 15:15:04

@Döglött Nyúl: tesód neked a kötegyáni félszemű vajákos cigányasszony, az.

CID 2015.10.20. 15:23:31

@Józsi, a migráns köcsög: Hát baszod, még életemben nem ordibáltak velem, vendégként, szóval nem igazán tudom elépzelni a szitut. Persze, lehet tényleg mazohista vagyok , mert amikor a másik felén álltam a pultnak, kifejezetten élveztem az ordibáló gyökereket megszelídíteni ;)

Black Hole 2015.10.20. 15:24:22

@Keményen Trollkodó Kisember: ááááá, szerintem a helyesírás miatt ne kötekedj, mivel az egész levél attól volt szórakoztató. Kicsit még gyakorol, és olyan levelet rittyent össze, hogy Fülig Jimmy sem tudott különbet. Engem pl ez a mondat különösen megfogott:
"Akkor, 22.5 c fokot mutatott a digitális copjuter vezérlő. A vacsora rendben le is zajlot, Én jó magam nem is komonikáltam a vendégekkel mivel a felszolgálo ott volt."

AtiSnatch 2015.10.20. 15:30:18

@Black Hole: ez inkább a Török Szultánra akar ráverni (egy tálcával?) :D

Vadászbaszó nyúl 2015.10.20. 15:47:46

@AtiSnatch: a Török Szultán az ilyeneket meg szokta előzni egy teherautólökhárítóval

Homár Hilda 2015.10.20. 15:50:29

@Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak: szerinted erről én tehetek? de remélem a kreténezés legalább jól esett

seggszpír 2015.10.20. 16:27:26

Az volt a gond, hogy Wilson Hutchins és Jose Pombio egyidőben nem tudott helyt állni.
Vagy pincérkedés, vagy fűtés.
Ennyi.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 17:02:00

@Tattoo Designs: "Bolondok eddig is voltak, nemtudom mit kell meglepődni ezen"

Azt, hogy még éttermet is nyitnak, hogy baszogathassák a kedves vendéget.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 17:07:28

@AtiSnatch: "melyik itteni troll írta az updétet?"

:)) Lol. Megalol. Ilyet nem lehet kitalálni. Majmász, ha jön a "x" -> "y" konstrukciójával, nem fog pöcsölni, ixbe beteszi a levelet, és yilonba meg megírja újra emberi nyelven.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 17:19:57

@Homár Hilda: "@Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak: szerinted erről én tehetek?"

Ne haragudj, Hilda, de te vagy a bloggazda, ha bármi szar van, te felelsz érte. Azzal, hogy moderálgatsz, még ezt erősíted is.

Szerintem told be a napi 2 posztodat, és szarj az egészre, ne vedd szívedre az ilyen beszólásokat, és egyáltalán ne próbálj általad elképzelt "rendet" tartani. Egyébként a legjobb, amit tehetsz, hogy ilyen posztokat teszel fel, mint ez, nem olyan szarokat, mint szoktál. Ezzel itt el is lennénk egy hétig, így megspórolhatnád a következő 9 posztot.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 17:21:56

@gabors: @Black Hole: Ti tiszta hülyék vagytok! Hogy lehet kiragadni ebből részleteket? Ez kerek egész, egy kibaszott gyöngyszem, nem szabad megbontani, minden szava kincs.

seggszpír 2015.10.20. 17:29:13

Bede Márton for president!
Lesz itt rend!
Lesz itt rend!

ikke i drift 2015.10.20. 17:49:32

nem kéne azér' minden ecceri jöttmentet leedézni, oké?

gabors 2015.10.20. 18:12:53

@atpijkamo: bocs .... en hibaztam ....

azert a "miniszter elnok" a Bajnai Ur onmagaban is elmeny. Nem gondolod ?? ... de valoban az egesz mu egyben a homar egyik csucsa ... bar en meg csak kb 5 eve olvasom es lehet kihagytam egy ket hasonlot .... :-)

Aureliano Buendía 2015.10.20. 18:18:15

jah, valaki le fordítaná a frisitést magyjara, míg vissza olvasok?

fogadó 2015.10.20. 18:21:03

Tájékoztatom továbbá, hogy az Internet Hotline becsületsértéssel, rágalmazással kapcsolatos ügyekkel nem foglalkozik, ezen bűncselekményekkel kapcsolatban a bíróság jogosult eljárni. A sérelmezett tartalmak közzétevői a fenti bűncselekményeken felül megvalósíthatják továbbá a Ptk. 78. § szerinti jóhírnév megsértését, amely alapján polgári peres eljárás indítható.

Rágalmazás:

„Btk. 179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt,
c) jelentős érdeksérelmet okozva
követik el.”

Becsületsértés:

„Btk. 180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben
a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,

b) nagy nyilvánosság előtt
a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el.”

Jóhírnév megsértése:

„Ptk. 78. § (1) A személyhez fűződő jogok védelme kiterjed a jóhírnév védelmére is.
(2) A jóhírnév sérelmét jelenti különösen, ha valaki más személyre vonatkozó, azt sértő, valótlan tényt állít, híresztel, vagy való tényt hamis színben tüntet fel.”

Budapest, 2015 oktober 19.

Tisztelettel:

Aureliano Buendía 2015.10.20. 18:24:10

@CID: úúú, ezt a gegőzést de rég hallottam már. Most meglegyintett a nosztalgia szele.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 18:27:15

@Mészáros Laci: egy biztos: helyesírás pótórákat nem vesz. Pedig lenne rá igény.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 18:36:16

@AtiSnatch: ebben azért nincs igazad, ha a másik bunkó, az nem jogosít fel téged ugyanarra. Illetve felesleges lesüllyedni. Én úgy tanultam, hogy ha bemegyek valahova, vagy kijövök valahonnan, illik köszönni.

fogadó 2015.10.20. 18:39:59

Nem nem az internet hatosàg vagy internet rendőrség vàlasza. A mocskos aljas le jàrato komentekre. Jobb lenne békén hagynànak màr màs dolguk nincs mint embereket mocskolni stb??? Ez a munkàjuk hogy mocskoskodjanak??? Nem fogom hagyni. Holnap bejelentést teszünk az ügyvédemmel a rendőrségen.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 18:41:34

@fogadó: időutazó tetszik lenni? Ma huszadika van.
És hova tetszett írni? internethotline@inter.net címre? És el tudták olvasni?

fogadó 2015.10.20. 18:53:09

Ugyan màr itt kb 90% nem ir helyesen. Nem az a lényeg ...az hogy ön nagyon ràér màsokat mocskolni kedves jo ember. Szarok rà mit gondol a helyes iràsomrol. Attol még senki nem jogositföl màsok megalàzàsa és ràgalmazàsa
.

milyennőazilyen 2015.10.20. 18:53:47

@fogadó: Bravó, így kell, szerintem a bloggazda felelős mindenért.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 18:57:15

@fogadó: Ön viszont súlyosan, ismétlődően és különös kegyetlenséggel megszegte a Nemzeti Helyesírási Szabályzat 1, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 és 94 pontjait.

fogadó 2015.10.20. 18:58:22

A rendőrségi följelentést vegye komolyan!!! Mert nem vicc. Nagy humoru emberke aki csak màsok séregetéséhez meg bàntàsához van mersze. De hogy ki ön valojàba azt màr nem meri vàlalni.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 18:59:06

@fogadó: drága Uram, aki egy céget (jelen esetben fogadót, éttermet) vezet, képvisel, attól szerintem joggal várható el az, hogy a magyar helyesírás alkalmazásában gyakorlott legyen, valamint egyfajta belső igénynek is kellene erre mutatkoznia.

Ne felejtse el: jelenleg Ön a fogadó arca előttünk. Elég rossz üzenet a beleszarás azok felé, akiket meg kíván győzni az igazáról.

Nem érzem megalázónak azt, hogy felhívom a figyelmét a csapnivaló helyesírására, őszinte jóakarat vezet, mikor azt írom, próbáljon meg adni a helyesírásra.

ui.: sokadjára javaslom a „válasz erre” gomb alkalmazását.

Zsiráffusz camelopardalis · http://globalicum.blog.hu/ 2015.10.20. 19:00:45

@fogadó: nem volna egyszerűbb jól bánni a vendégekkel akikből él?

Aureliano Buendía 2015.10.20. 19:00:59

@fogadó: kérem keressen utána az interneten (www.google.hu) annak, hogy ki is vagyok:)

Gyanítom, hogy Önt sem fogadó néven anyakönyvezték:)

Aureliano Buendía 2015.10.20. 19:02:02

@sugargiraffusplumps.: szerintem közhely az, hogy a balatoni (és környéki persze) vendéglátás valahol megmaradt a fülledt kádári éven színvonalán.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 19:04:25

@fogadó: "mit gondol a helyes iràsomrol."

Semmit. Ami nincs, arról nem lehet gondolni semmit. Bár Hankiss Elemér felvetette, hogy lehetne rendezni egy multidiszciplináris konferenciát a semmiről. Például a Grand Canyon az semmi, egy hiány.

fogadó 2015.10.20. 19:05:43

Inkàbb irok némi helyes iràsi hibàkkal..mint mocskos aljas modon egy embert szidalmazak megprobàljam födig döngölni. Azt névtelenül teszi ezt kb 99% az itt hozzà szoloknak. Irjàk ki a nevüket azt ugy mondjanak véleményt. Ne bujkàljanak àll nevek mögé.

milyennőazilyen 2015.10.20. 19:06:01

@atpijkamo: Szerintem gondolsz róla valamit, csak leírva nem tűrné a nyomdafestéket.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 19:11:30

@fogadó: inkább írok némi helyesírási hibával, minthogy mocskos, aljas módon egy embert szidalmazzak és megpróbáljam a földbe döngölni. Azt névtelenül megteszi kb. 99%-a az itt hozzászólóknak. Írják ki a nevüket, és úgy mondjanak véleményt! Ne bujkáljanak álnevek mögé.

fogadó 2015.10.20. 19:16:08

Mint irtam az itt lévők 70% nem ir helyesen. De szerintem a rendőrséget és a birosàgot nem ez fogja érdekelni!!!!!!!!!! Ez legyen az ön életébe a legnagyobb probléma ki hogyan ir. Itt tölti az egész napjàt màsok mocskolàsával meg szidalmazàsával. Ez az ön vilàga. Azt sem tudja ki vagyok egy posztolo miatt itélkezik.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 19:16:25

@sugargiraffusplumps.: csak próbálok önzetlenül segíteni. Magyar szakos vó'tam, vagy miafasz:)

fogadó 2015.10.20. 19:19:39

Tovàbbi kellemes estét önöknek!

Aureliano Buendía 2015.10.20. 19:19:55

@fogadó: Mint írtam, az ittlevők 70%-a* nem ír helyesen. De szerintem a rendőrséget és a bíróságot nem ez fogja érdekelni.** Az legyen az ön életében a legnagyobb probléma, hogy ki hogyan ír. Itt tölti az egész napját mások mocskolásával és szidalmazásával. Ez az Ön világa. Azt sem tudja ki vagyok, egy posztoló miatt ítélkezik.

* nemrég még 90%
** feljelentés tárgya: helyesen ír

(örülök, hogy segíthettem)

fogadó 2015.10.20. 19:23:23

Attol hogy valaki nem ir tökéletes helyes iràssal még jo ember! És jo vàllalkozó is lehet. Csak nezze vissza ki milyen helyesen irkàlt itt. Hàt van nàlam trébb is sokkal.

fogadó 2015.10.20. 19:25:46

Minden jot önnek uram! Jo éjszakàt és köszönöm.

fogadó 2015.10.20. 19:27:37

Meg lesz nyugalom!!!

Gastroger 2015.10.20. 19:36:30

A mocskolodás, meg a rágalmazás bezeg megy! Uram 22 év azt gondolhatja, de nem a béka segge alatta, tudgyamit nem!
De esz egy tíztességes fogado. Remeg konyhával, padlófütttés is van! Csak bisztos a gyerekek azok alacsonyan voltak, és a puficseki eszítta a metlaki melegét. Azt sajnálom, mert a boljert is szervízbe meg lett gurtnízva a szelep.
Nagyon finom étlap vanElő ételeg:
- tartárbifzteg
- Parasztál stilúsosan
- tőttöt gomba mekfelyellek,
Levesis van, meg köret, huss.

AtiSnatch 2015.10.20. 19:46:13

@Gastroger: csak nem a méjen tísztelt sogórhoz van szerencsink?

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 19:51:40

@fogadó: ha már körünkben tartózkodik, inkább azt mesélje el, mi lett annak a garázdasági ügynek a végkifejlete, mikor állítólag tálcával ütlegelt egy elégedetlen vendéget, aki ráadásul nő. Ugyanis csak az attakot írja az újság, a tárgyalásról már nincs infó.

AtiSnatch 2015.10.20. 19:55:14

@Rosszindulatú Vászka: a tálca azóta is náluk alkalmazott! :D

fogadó 2015.10.20. 20:06:53

Nem volt tàrgyalàs! És nem vagyok garàzda. Erre felhivom a figyelmét ha tovàbb ilyeneket irkàl itt és ràgalmaz meg lesz a következménye. Nem viccelek ne ràgalmazon itt nyilvànosan mert könnyen birosàgon talàlja magàt. Hagyon màr békémet màs dolga nincs???

Tapolcai RK 2015.10.20. 20:09:46

Nincs itt semmi látnivaló, kérem oszlódjanak.

Gastroger 2015.10.20. 20:10:31

Az atlétás Úr, nemfázott naugye. Ki lesz visgálva, és bűnősöket előbb éri el a sánta kutya. Kamerával lehet bizonyítani, a melegség fogát, szalvétagombócót kért köretnek, pedig olyan damasz szalvetta van, Rogán. Úr is abba törölte, nem gyürjük ösze gombóccá, törzsvendégeink is vannak mindelégegddtek.
A Rendelö úr is úgy összekeverte a Pincér Urat, mikor kérdezte az italnál, hogy tizet rendeltél, azmeg, nem tíz rend étel, ezér lett egyel több sör de az ingyér lett kiszámlázva.

seggszpír 2015.10.20. 20:13:01

A fogadós az igazi troll, nem ti.
Másfél nap alatt feltette a térképre az éttermét
Csicskái vagytok :-)

AtiSnatch 2015.10.20. 20:13:45

@fogadó: azt a számot ismerem, a Cini énekelte asszongya, hogy : Nem vagy én garázda, nem lehet az éttermem is bezárva... (teljes mértékben elhatárolódom magamtól)

Gastroger 2015.10.20. 20:16:15

Szerencséd nem lessz hozzám, az bisztos!!! De nem én vagyok a fogadós, csak azért írok, mert felvagyok háborodva a mocskolodáson amire megkértek, hogy hivjam fel a figyelmet én is.

AtiSnatch 2015.10.20. 20:21:58

@Rosszindulatú Vászka: fótósóp! :D

@Gastroger: arra már felhívta a fogadós is, elég hatásosan. ha nem jön ide a lánya, meg ő se, akkor már azt se tudnánk, hogy van olyan település. hogy Szentbekakála.

gabors 2015.10.20. 20:25:24

@fogadó: az megvolt hogy leulhet .... !!! nix ugri bugri ...

gabors 2015.10.20. 20:30:00

@fogadó: inkabb probalkohatnal 6 elemivel ha lehet ... " le jàrato" ez igy nem jo de most nem arulom el hogy mi a megoldas ... :-)

amugy van az a gomb ott hogy "valasz erre" ... talan kiderulne kive mivel van gondja az hogy lemagazza. fenyegeti sertegeti az egesz homart sokat nem er el ....

gabors 2015.10.20. 20:33:38

@fogadó: "Ugyan màr itt kb 90% nem ir helyesen." ezt kb honnan tudna kedves S.CS.... nem on az etalon ...

gabors 2015.10.20. 20:34:38

@fogadó: "mit gondol a helyes iràsomrol. " nem sok jot :-)

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 20:35:52

@AtiSnatch: csaxólnák, hogy egyesek most sem hiszik el, hogy az inkriminált 200 lelk4es település ebben az univerzumban található-e, vagy egy párhuzamosban. Ez utóbbi lehetőség ellen több érv is felmerült.

gabors 2015.10.20. 20:37:26

@fogadó: bocs uj vagy itt ??? (pedig az elmult par evben volt mar 3 hasonlo cikk a fasza kis etteremrol)

Gastroger 2015.10.20. 20:39:31

Alaptalanul vádaskodnak, rágalmazzák a falu nevét, egy névtelen belyelentés alapján, asse tudják mi történt. Jó, én se voltam ott mert éppen nem tudom hol voltam, de azesetet nem lehet objektijva megítélni mér rágalmaz aki ottan se volt. Az ételre nem volt kifogás, az előttük nyugatnémet csoport még nevetett is.

Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak 2015.10.20. 20:40:24

@Homár Hilda: te vagy a bloggazda. Mégis melyik kretén tehet róla, ha nem te?
Eshetett volna jobban is.

gabors 2015.10.20. 20:42:12

@fogadó: "Mint irtam az itt lévok 70% nem ir helyesen. " javul a helyzet mint Mo a homar is jobban teljesit 20%-ot javultunk egyutt ugy kb 15 perc alatt .... oszinten koszonjuk hogy ujraertekelte az irodalmi munkassagunkat ...

holnapra lehet 50%-ra is javulhatunk foleg

" Aureliano Buendía 2015.10.20. 19:11:30
Szurés
@fogadó: inkább írok némi helyesírási hibával, ...." szepen kieggyeli a fogados hibait ...

AtiSnatch 2015.10.20. 20:44:54

@Rosszindulatú Vászka: szerintem ez egy médianembalatonihal izé hekk lesz. biztos az elmű így akarja reklámozni az óraátállítást. azt hallottam, hogy a reklámfilmben Lajcsi játssza majd a fogadóst.

AtiSnatch 2015.10.20. 20:48:32

@gabors: aszt monták mán neked, hogy ha nyelvtannácinak állsz, akkor nem árt, ha te is nyelvtantejfelesszőke vagy és a őseidet minimum Grétsy Lászlóig vissza tudod vezetni?

gabors 2015.10.20. 20:53:13

@AtiSnatch: nem szoktam belekotni ilyesmikbe de ez mar annyira durva hogy nem tudtam megallni igekotok, egybe irjuk vagy kulon irjuk ... stb.... nyelvtan nem volt erossegem 30 evvel ezelott sem de ilyet meg homaron is ritkan latni ....

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 20:58:11

@fogadó: de hát én csak kérdeztem! Nem állítottam semmir.

AtiSnatch 2015.10.20. 21:04:11

@Rosszindulatú Vászka: asszongya, hogy nem kapott semmit, biztos azé, mer neki kellett fizetni.

fogadó 2015.10.20. 21:09:35

Amugy meg kinek miköze az én életemhez??? Nekem tiszta az életem és még az erkökcsi bizonyitvànyom is rendben van volt.Soha nem volt benne semi! Foglalkozatok màr a tyuk szaros kis életetekkel. Amugy meg poltikai tàmadàs volt amikor történt az a bizonyos dolog. Akkor is az Orbàn Viktor miatt tàmadtak .meg most is!!!

AtiSnatch 2015.10.20. 21:20:44

@fogadó: kedves Csaba. csak egy jó tanáts: felejcse el ezt a blogt és meglássa két nap múlva mán a kutya se szol hozá ehez a poszthozz. ha mindenap ideir valamit akkor míndennap lesz valakí akí hozá szól és újjra előjőn a vakcommodore. ne komonikáljon ide kérem tíszteletel.

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 21:25:09

@AtiSnatch: az a jó szíved fog téged a sírba vinni, bélám.

fogadó 2015.10.20. 21:26:19

@AtiSnatch: Köszönöm igy lesz ..csak fàj hogy ennyi embert csak a gyülölet vezérel.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 21:26:36

Ha ez fídeszes, akkor én killépek a Fídeszből!!!

Rosszindulatú Vászka 2015.10.20. 21:27:52

@fogadó: ön nem érti ennek a blognak a hatáésmechanizmusát.

1. ez egy nyilvános fórum, bárki ideírhatja a véleményét.
2. ezek vélemények, nem állítások, így ezeket elég körülményes lenne kriminalizálni, hacsak nem lehetetlen.
3. ha nem száll be a kommentketrecbe az eléggé ingoványos virtuális személyiségével, ma már senkit nem érdekelne ez az egész.

SAndrás 2015.10.20. 21:27:54

Fiúg!

Iddőgözben mek duddam: Itten 1. nad gasszsákot gészülnek sinálni. Zsuppa. Életveszélyes alag. Ellsőőgént Karázda. Merr mosst márr bizz Toss nem ezzíg ot Senki. De azért sekideg Tinnegteg. x.? Ellintészztem, amit Tsabi semm mondott. Beszélni személlyezsen fogok a röktön itél. Ő elöt. Attik viggy áz a tok. Maggatokra. A Fog Adó rossz hej. De nem dudhattam hogy, - ide tesszz. !

Maraddtamm: Giválló disz telettell.

(Forrás: Rejtő Jenő, Török Szultán. Átirat a témára: Én, a nyelvnáci. Jogi képviselőm: Bakonyi. IPC-m: 610)

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 21:28:40

@atpijkamo: figyejjmán papi, vedd már a védelmed alá, ő aztán igazán rászoruló!

SAndrás 2015.10.20. 21:36:35

@AtiSnatch: :D
Akkor most kavarja, vagy nem kavarja?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 21:36:59

Na most EZEK kapják a trafikokat, földket, pályázati pénzeket, EU támogatást, tanácsadói szerződéseket, anyámfaszát. Kontraszelekció, az alja emelkedik fölfele. Kádár alatt is ez volt, most megint a naykunkba kapjuk. Kellene egy rendszerváltozás vagyegy fül keforrad alom.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 21:38:14

@Józsi, a migráns köcsög: Hilda a védelmem alatt áll, ha ilyeneket tud kiposztolni. Szádra ne vedd!

AtiSnatch 2015.10.20. 21:40:56

@magamrafőzök: honna duddjam, te főz öl magadra.

@atpijkamo: ja, hova tűnt a nekem beszólós kommented? :D

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 21:45:24

@AtiSnatch: 21:32 "El ne üldözd, te flúgos! Évek óta a legjobb poszt. Csak Edéhez mérhatő. Igaz, Ede nem volt ekkora vadbarom, de a rokonság letagadhatatlan."

Nem hiszem, hogy Hilda itt stikában moderálgat. Ez a blogmoci új fícsöre lesz, már előfordult néhányszor az utóbbi hetekbe. Nemhijába dolgoztak a fijúg a nyáron.

Xezs1 2015.10.20. 21:46:12

Hilda menstruál vagy mi baja van? Kirakott mint macskát szarni. Ezkelcsinánie?

Xezs1 2015.10.20. 21:47:31

@fogadó: Csak azt áruld már el, hogy honnan a jó istenből szeded ezeket a fordított ékezetes "á" betűket?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 21:55:26

@Xezs1: Telefonról avgy tabletről nyomul. Manyinak, Iginek is szoktak ilyenjei lenni. Nem ez a baj vele, hanem minden más.

gabors 2015.10.20. 21:56:59

@fogadó: "ennyi embert csak a gyülölet vezérel. " hat kb annyire jo az emberismerete mint a helyesirasa .... az emberek legnagyobb resze nem gyuloli azt aki nem tetszik neki csak szolok, ja es a kritika sem jelent gyuloletet vannak (vagy legalabbis voltak) fokozatok 22 evvel ezelott (is)

senki nem gyuloli a fogado-t ... csak ironaibol irunk az operencias tenger masik oldalarol ...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 21:59:20

@Xezs1: Végignéztem az archívumban a kommentjeidet, nem jövök rá, melyik miatt tiltott ki. Talán csak félrenyúlt.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 22:01:12

@gabors: A fídeszeseknek ellenség kell. Migráns, cigány, értelmiségi, liberális...

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 22:03:16

@gabors: "ironaibol irunk az operencias tenger masik oldalarol ..."

Észak-Amerika legkisebb országa Irónia, fővárosa Szarkazmus.

Gastroger 2015.10.20. 22:05:49

Holnap is házajánlata lesz, az a kövér bajszos László ette itt egy hózentrógererossal, viszontlátásra, mondtuk háromszor, többet nemgyűttek, magyar estek lesznek, rántontotthek lángoságyon, meg hurka. Zenés felár játszik a Lagzi Lajcsi, aki nem tud eljönni, mert nem bírja a feszültséget. Lesz helyette a megasztárba nevezett Káposztásné Balog Gizella, sajnos nem jutott be, pedig tud álítólag ementáli sajton nepáli furulyás popzenét is játszódni, ha akar, de nemnagyon akar, majd akkó tálcán fog helyette fülpiszkálóval cimbambóni. Vendég lesw még -rezidens! - A templomharang kötélhúzólya harang nélkül, kötélen fog bazseválni egy pengetős nótát. A táncparkett ördöge pedig nemcsinál mást, csak komjuteren állítja a pallófűtést.

gabors 2015.10.20. 22:05:51

@atpijkamo: ez jo csak szolok hogy eszak amerika az operencias oceanon .... rosszul tudo Ironia az egy Lybia melletti kis sziget a tengerin is tul van es az ironok nepesitik be mar 3000 K.E ota ....a fovarosra nem emlekszem talan bukarest lesz ???

Xezs1 2015.10.20. 22:06:49

@atpijkamo: Csak a szokásos trollkodás ment, mint mindig. De én itt kihagytam vagy 2 évet, szóval segítsetek: most ez a Helga az új arc és ő ilyen irgumburgum rendet akar itt? Merthogy ez a blog mindig is a troll kommentekről szólt és megkockáztatom hogy az emberek 80%-a nem is a posztok miatt járt ide. De lehet én érzem rosszul.

Xezs1 2015.10.20. 22:08:01

@atpijkamo: Ilyeneket tud használni? Na ezt nekem nem adod be :)

AtiSnatch 2015.10.20. 22:08:30

@gabors: annyi ló el se fér azon a szigeten...

@Xezs1: majd holnapra elmúlik.

AtiSnatch 2015.10.20. 22:10:20

@Józsi, a migráns köcsög: az mán igaz, hogy itt sirí egy ideje.

@Xezs1: igi? Szerintem se.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 22:12:02

@Xezs1: Hilda Sixx keze alatt nevelkedett. Mikor tavaly elment szülni, hogy legyen egy kis pénze, Sixx rátestálta az elhanyagolt Homárt, napi két posztot kell kitolnia. Van egy fura elképzelése, milyennek kellne lennie a Homárnak, és ezt nem jó posztokkal, hanem a kommentelők idomításásval gondolja elérni.

Tény, hogy nem a posztokért járunk ide, hanem a társaságért.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 22:15:24

@Xezs1: Csak tapogatni kell, be se kell tudni kapcsolnia.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 22:21:14

@Józsi, a migráns köcsög: a siri meg nem tud magyarul. Mondjuk az arc sem.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 22:22:54

én nem bánnám, ha havi egy szentbélsári poszt lenne, és a reinkarnát Ede visszajárna.

Zelig 2010 2015.10.20. 22:23:14

@Gastroger: A Lagzi Lajcsi nem azért nem tud jönni, mert nem bírja a feszültséget, hanem mert rosszul vezette le, ha érted mire gondolok.

Józsi, a migráns köcsög 2015.10.20. 22:26:36

@Aureliano Buendía: azt nem tudom, de elhiszem neked.

@Zelig 2010: nem baj, most majd lesz ideje kicsit feltöltődnie.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 22:32:47

@Zelig 2010: kicsapta a zeonnál a biztosítékot

Xezs1 2015.10.20. 22:33:12

@atpijkamo: És az identitásválságos hagymával mi lett? Elüldöztétek?

Aureliano Buendía 2015.10.20. 22:35:29

ez a foskazán nektek sem sárgítja be, mikor a kommentetekre gyün válasz? Radaron van, itt nincs kiemelés.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 22:35:34

@Xezs1: Magát üldözte el. Jobb így mindenkinek. Sajnos sok más régi arc is lemorzsolódott.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.20. 22:37:04

@Aureliano Buendía: Igen, a sárga kiemelés megszűnt. Nem tragédia. Sokkal rosszabb volt, mikor a linkek szövegszínűek voltak.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 22:37:29

@Xezs1: fasztuggya, az élet szerintem túl rövid, hogy az ember hagymát/igit olvasson.

Xezs1 2015.10.20. 22:40:12

@atpijkamo: Jaja, feltűnt hogy sok régi arc eltűnt.

Aureliano Buendía 2015.10.20. 22:44:39

@Xezs1: te is el voltál tűnve sokáig

AtiSnatch 2015.10.20. 22:53:31

Hát még a színvonal...

gabors 2015.10.20. 22:53:57

@Aureliano Buendía: vannak helyek ahol nem lehet netezni .... pl eszak korea ... lehet fizetesnelkuli szabin volt kim meghivasara...

Aureliano Buendía 2015.10.20. 22:56:41

b+, mikor volt utoljára 500+ a kommentszám...

@AtiSnatch: az sosevót

Black Hole 2015.10.20. 23:18:47

@Xezs1: az nem válságos volt, hanem zavaros :)

Vadászok Őrangyala 2015.10.21. 00:11:53

@Aureliano Buendía: továbbá a T.Ügyészség behugyozás közben epileptikus állapotba fogja röhögni magát.

Vadászok Őrangyala 2015.10.21. 00:14:19

B+, a fogadós megtanult igiül.

Xezs1 2015.10.21. 00:24:15

@Vadászok Őrangyala: eltitkolt gyerek, apjára ütött

Rosszindulatú Vászka 2015.10.21. 07:26:30

Köszönjük szépen Kartácsunknak, hogy az ördög ügyvédjeként katalizálta játékunkat.

Magam és kiscsaládom nevében köszönöm szépen, remekül szórakoztam!

Megvan a nyúl kecsegek! xd 2015.10.21. 08:07:10

@atpijkamo: Papí b+ ércsd már meg nem a Hilda tehet róla ez a bal.fsz moderálta ki saját magát:D!!!

Ugyanitt czuki rózsaszín plüssbilincs eladó, több méretben..! Hajrááá Fogadó.../énmár úccse fázom/

Manyecska 2015.10.21. 09:18:44

Én egy hete azon gondolkozom-amióta a sebészettel összeköttetésben "állok"- hogy ezek a szerencsétlen gipszelőmesterek, röntgenorvosok, gyógytornászok semmi pénzért végzik a munkájukat és ennek ellenére nemhogy a hangjukat nem emelik fel, hanem emberszámba veszik, normális hangnemben kommunikálnak, a gipszelőnéni a fűrésszel a kezében folyamatosan nyuKtatgat :DD XD!..pedig nem igénylem-..most lehet azért mer én nem csak helyesen írok hanem helyesen állok is... DE pl.az orvos is teljesen normális volt /mindkettő/ pedig naponta tumultus van, vérző törölközőkkel beburkolózva!! , stb. ember legyen a talpán aki bírja nap mint nap...és őket meg sem fizetik. Ezeket az embereket mi mozgatja vajh mer tuti nem a pénz... ????
És mégis működik .... Majd ha a vendéglátás jut el erre a szintre, szóljatok!!! Addig csak vicces egy ilyen poszt max. bár szerintem semmi értelme ilyet kirakni épp ez okból kifolyólag dehát kenyér és cirkusz köll a pórnépnek...:D

Xezs1 2015.10.21. 09:41:12

@Manyecska: Nem csak az hogy mennyit melóznak, hanem gondold el hogy mennyi retek emberrel találkoznak nap mint nap. Amelyik köszönni sem hajlandó, amelyik ordibál, követelőzik, amelyik szarba se veszi őket. Én biztos hogy nem csinálnám, nem bírom az idiótákat.

Dikusz 2015.10.21. 09:58:59

@Xezs1: nem-e lehet-e, hogy ha kimoderálásra kerültél, az egyébként tényleg szép környezetben levő Szentbékálla nevével való viccelődésed folytán foganatosította e blog népszerű gazdája?
Most így visszaolvasva, amit eddig leírtam csodálatos helyesírással (direkt), ha ezért tiltott volna ki, akkor éppen azt a hozzászólásodat nem hagyta volna benn.

Emlékszem, amikor szétszedtétek egy panzió vendégkönyvét, az sem volt semmi, hamar le is állították a hozzáférhetőséget:). Úgy látszik ezek a panziós posztok nagyon népszerűek.
@atpijkamo: eddig azt hittem, hogy akit a védelmed alá veszel, azt jó tulajdonságai okán teszed. Még jó, hogy nem jelentkeztem én is rá. Bár biztos kiérdemeltem volna, ha folyamatosan hosszú í-vel írom azt a bizonyos pl. autójavítással foglalkozó műhely nevét. Nálam legalább ennyire üti ki a biztosítékot, amikor valaki rövidít (vok, h,vmi), és ha mondjuk a "kritizálás" helyett a fikázás szót használják. Ilyenkor mindig egy bizonyos orrtisztítási tevékenység ugrik be, mint amikor egy cukorkát reklámoztak (az orromat is tisztísa).

piroshangszóró 2015.10.21. 10:04:22

Nem akarom elhinni, hogy ezt a választ egy ember írta. Legjobb esetben is egy betanított majom, aki ötödik nyelvként tanulta a madzsart.

copjuter. eszemfaszommegállbazmeg. Gondolom gyereke is lehet, és szavazhat is.

Xezs1 2015.10.21. 10:38:46

@Dikusz: Szerintem Helga menstruál oszt azér.

Dikusz 2015.10.21. 10:56:08

@Xezs1: - az lehet.
Egyébként van olyan - egyébként csodálatos környezetben lévő - hely, aminek különösebb átváltoztatás nélkül érdekes neve van. A Dél-dunántúli Kék túrázásunk alkalmával jártunk arra, a Felsőkak-i kisvasút állomása. Jó volt úgy viccelődni a névvel, hogy nem sértettünk meg vele senkit.:)))
@piroshangszóró: van gyereke, hozzá is szólt ugyanilyen stílusban.

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.21. 11:40:27

@Dikusz: Természetesen azt, hogy védelmem alá vegyek valakit, azt ki kell érdemelni. Na jó, egy fene, téged is védelmem alá veszlek.

Szerintem a fikázás szó pont jól leírja a jelenséget, annak gusztustalanságával együtt.

lcsaszar 2015.10.21. 12:25:55

Akkor most megvegyem a vonatjegyet Tapolcára? Retúrt vegyek, vagy csak oda? Nem bírom a bizonytalanságot.

2015.10.21. 13:51:52

ó dzsízösz miről maradtam le, itt van újEdénk, aki donquijote-i elszántsággal veti magát a küzdelembe. Természetesen műemléki környezetben.
Meséljétek már mi volt ez a fegyverropogás ?

atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2015.10.21. 15:11:23

@Kulics: Kérlek olvasd el, ezt NEM LEHET visszaadni. Gyöngyszemek garmadája. Nyihogva nyerítettem végig. Másodszorra is.

Bánatos Teknősbéka 2015.10.21. 15:22:05

Nem emlékszem mikor röhögtem valamin könnyes szemmel ennyit... talán még semmin.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2015.10.21. 18:05:37

@fogadó:
Önnek korábban megírták, hogy mi a rágalmazás (2015.10.20. 18:21:03 hozzászólás).
Ön úgy tűnik, nem csak az írással áll hadilábon, hanem ezek szerint a szövegértéssel is. (Félreértés ne essék, ez itt az én személyes véleményem. A helyesírás és a szövegértés készség, ami fejleszthető. Egyeseknek nehezebben, másoknak könnyen.)

Ha ön megértette volna azt, amit írtak, nem állítaná tényként, hogy rágalmazást követtek el a hozzászólók. Bár többen felhívták a figyelmét a "válasz erre" gomb használatára, nem sikerült elsajátítania ezt a készséget sem. Ennek ellenére vélelmezhetően @Aureliano Buendía hozzászólására reagálta a következőt:
"Ugyan màr itt kb 90% nem ir helyesen. Nem az a lényeg ...az hogy ön nagyon ràér màsokat mocskolni kedves jo ember. Szarok rà mit gondol a helyes iràsomrol. Attol még senki nem jogositföl màsok megalàzàsa és ràgalmazàsa" (2015.10.20. 18:53:09)

Felhívnám a figyelmét arra, hogy azzal, hogy azt állítja, Aureliano(...) másokat mocskol, továbbá másokat megaláz, rágalmaz, - mivel ilyet az említett nem tett, - ön megvalósítja az idézett törvénysértést.

Felsorolnám Aur(...) önnel bármilyen összefüggésbe hozható állításait:
- 22,5 fok abszolút nem hideg
- meghallgatnám a másik oldalt is
- ha valóban ordibált, az nem megbocsájtható
- ettől most a művelt úri közönség jól össze is fosta a bokáját //bejelentési bejelentésére//
- én UPC alapján keresném az Ön helyében
- Javaslom továbbá a válasz gomb használatát.//ez nem is állítás//
- ja, mer' a budiról csak így tud bekajabálni, hogy elfogyott a Szabad Fő'd, valaki vigyen még neki papírt:) //másik hozzászóló beszédhangerejére tett megjegyzésére való válaszként//
- elnézést, még valami: a helyesírási szótárban úgy keresse: összetett szavak.//ez nem is állítás//
- én ezek után bojkottálom az Öreg hegy fogadót, (...) be nem térek
- nagyon hallgat, lehet, most tárcsázza a 112-t
- Majd jól feljelent a getzhybe, és ipc alapján kinyomoztat.:)
- helyesírás pótórákat nem vesz. Pedig lenne rá igény.//másik hozzászóló kérdésére//
- Ma huszadika van.
- (...) Bíróság a büdös életben nem tudja összeállítani a peranyagot

Ezek között nem találok az Ön becsületének csorbítására alkalmas tényre vonatkozó állítást, vagy ilyenre való közvetlen utalást.
Nem látok továbbá az ön személyére vonatkozó, azt sértő valótlan tényre vonatkozó állítást, de való tény hamis színben történő feltüntetésére sem látok példát.

Javaslom, hogy minden olyan hozzászólót, akire a fenti rágalmat vonatkoztatta, keressen meg a "válasz erre" hivatkozás használatával és kérjen elnézést, ez később enyhítő körülményként figyelembe vehető az eljárás során.

Üdvözlettel:

Chicken

Ui.:
"De hogy ki ön valojàba azt màr nem meri vàlalni."

Aureliano Buendía 2015.10.21. 18:32:00

elég kevés a kommentszám tegnap óra, ki van még szabadlábon?

fogadó 2015.10.21. 18:37:54

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: Kedves nem tudom kicsoda. Elég sok hozzà szolàs moderàltak amik màr nincsenek itt! Miért törölték ön szerint? Mert sértő volt és személyeskedő. Én azokra értettem ! Nem én töröltem őket ha nem a blog szerkesztő. Akkor miröl beszél?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2015.10.21. 18:58:51

@fogadó:
Kedves Nem Tudom, Kicsoda!

Köszönöm szíves tájékoztatását. Én arról beszélek, hogy @Aureliano Buendía: milyen állításokat tett. Ön szerint volt olyan hozzászólása, amit töröltek?

AtiSnatch 2015.10.21. 18:59:20

@fogadó: miért nem fogadod meg a tegnapi tanácsom? Attól, hogy sértő és személyeskedő még nem rágalmazás. És ahogy elnézem ek törölt komment

AtiSnatch 2015.10.21. 19:00:58

@AtiSnatch: * elég sok törölt komment a tieid közül került ki.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2015.10.21. 19:03:38

@fogadó: Lehet, hogy rosszul tudom, de először a hívó fél szokott bemutatkozni...
Senkit nem ismerek, akit fogadónak hívnának, de még nem is hallottam ilyenről.

AtiSnatch 2015.10.21. 19:06:36

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: jóvagy már Hagymási Tivadar, mér nem mondod meg neki a nevedet?

Aureliano Buendía 2015.10.21. 19:08:21

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: én is írtam neki, hogy szerintem őt sem fogadó néven anyakönyvezték őt, de sajnos átment „csak írok” üzemmódba.

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2015.10.21. 19:12:20

@AtiSnatch: Most mé' kellett elárulni?!? Szerettem volna, ha a rendőrség megtalál ipc alapján, mert az viszonylag nehéz, de most miattad sima ügy az egész...

AtiSnatch 2015.10.21. 19:14:57

@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓: jajj bocs, de asztnem mondom meg neki, hogy Ashevilleben laksz. Oké?

fogadó 2015.10.21. 19:17:31

Na tovàbbi szép vergődést uraim! Ez itt az önök virtuàlis vilàga. Megyek dolgozni sok a vendég! Szép estét. Többet már ide nem irok! Főleg ilyen komment függő embereknek. Üdv. Nagy menők.

Gastroger 2015.10.21. 19:30:18

A Sanyi Úr nem voltam éppen ott! Lehet kicsit hangosan beszél, de ipc alapján a fenyegetés és rágalmazás sok, nemtudni mitörtént, akkor nemszolok be! A vendég meg sznob pesti akkor bezabál a jó kis ételbül, oszt a hömérségleten keresi a panaszát???
Szentbékkálán mit röhógsz parazt, van olyan is hogy Bugyi.!nemkell csúfódni.
Hallottak napján is lesz menű, ha kinyitunk, vagy nem.
Tőkerelőleves, gordonblieau rizi-bizi-vel!
Tökfejet meg magadnak farikcsájjá!

gabors 2015.10.21. 19:35:44

535 !!!@fogadó: GRATULA !!! "valasz erre" gomb vegre Onek is mukodik ....

gabors 2015.10.21. 19:37:33

@fogadó: "ha nem" ez ebben a szovegkornyezetben "hanem" csak szolok !!!! Ha nem erti a kulonbseget akkor bocsika ...

fogadó 2015.10.21. 19:56:53

Tévedés! Nem Sàrvàri Csaba! Egy szintén érdekelt ember ebbe a témàba. Csaba màr nem foglakozik ilyen primitiv blogfélékel. Én képviselem az üzlet minden ràm bizott részét. Még ezt a primitiv itt létet is . Na erre kös gombot te komment kukac.

Aureliano Buendía 2015.10.21. 20:05:45

@fogadó: látom az eltelt idő alatt sikerült összemelegedni (22,5 fokosra), így már tegeződünk.

Szervusz, kérlek.

Elképzelem azt a pillanatot, mikor igazoltat a rendőr, vagy hivatalos ügyet kell intéznek, vagy akár csak bemutatkozol. Hogy megrökönyödhetek, mikor azt látják az irataidban, hogy a becsületes neved fogadó.

Ez amúgy a családi és a keresztneved? Hogyan becéznek? Fogi?

Na, ez onnan jutott eszembe, hogy tegnap szóvá tetted, hogy mindenki néz nélkül kommentel. Büszke vagyok rá, hogy te a nevedet adtad a hozzászólásaidhoz, csak azt nem értem, hogy az anyakönyvi hivatalban ez hogy ment át?

AtiSnatch 2015.10.21. 20:05:59

"Még ezt a primitiv itt létet is ." Nincs több kérdésem tisztelt bíróság.

fogadó 2015.10.21. 20:18:51

Ez a ti létetek ? Dolgozatok ne itt ocsmànykodjatok meg piszkàljatok màsokat. Üdv.F. T. Azt tudom hogy a cég jogàsza ma màr meg lépte azt amit kell. És ez màr zaklatàs. Mert acég email cimére erről a blogrol jönnek a mocskolodo levelek. Amik el vannak mentve vagy 30 db.

Dikusz 2015.10.21. 20:32:18

@atpijkamo: köszönöm a védelmet, de ugye ezt nem azért kaptam, mert ugyan csak gondoltam arra a bizonyos szóra, de hosszú í-vel?:)
Ide is leírtam, de még az én szememet is bántja. A második bekezdésedben írottakban meg igazad van.
@lcsaszar: szerintem nem kell jegyet venned, busszal jönnek :)

Aureliano Buendía 2015.10.21. 20:37:55

@fogadó: én azt gyanítom, hogy te ezt élvezed, különben nem jönnél vissza újra és újra annak ellenére, hogy legalább 3x elbúcsúztál már csak ma este...

Zaklatás akkor lenne, ha telefonon hívnánk, email-ben írogatnánk neked, de ez itt egy nyilvános fórum, szabadon beírhat ide bárki. Azzal, hogy ide kommentelsz, elfogadod azt, hogy erre reagálhatnak is. A helyesíráson kívül a jog értelmezése is hagy maga után kívánnivalókat.

A blogról legfeljebb értesítések mennek arról, hogy valaki válaszolt egy-egy hozzászólásodra. Ez amúgy beállítható a... ugyan, hagy a fenébe, túl bonyolult.

Vadászbaszó nyúl 2015.10.21. 20:47:21

@Aureliano Buendía: nem fog lya érteni. meg nemjól beszélsz vele .Rómába mint a rómailyakal.

fogadó 2015.10.21. 20:54:55

Na làtod valaki màr vissza is élt a Sàrvàri Csaba nevével! Itt lesz még birodàgon megjelenés valakinek. Mert most beszéltem vele ö nem irt ide! Mi ez ha nem màsnak a nevével valo vissza élés ez is büncselekmény. Majd ki derül melyik szàmitogépről küldték! Màs nevével és nevében irogatni büncselekmény ezt gondolom te is tudod. Mocsok egy hely meg az aki ezt meg meri csinàlni!!!!!!!

fogadó 2015.10.21. 20:58:07

@milyennőazilyen: Te ki vagy? És mi közöd hozzà? Nem rokonom te szerencsés.

Aureliano Buendía 2015.10.21. 21:00:06

@fogadó: nem akarlak nagyon elkeseríteni, de a Sárvári nem annyira ritka családi név, anyai nagyanyámnak is ez volt a leánykori családi neve. Ennek fényében pedig eléggé öntelt dolog azt képzelni, hogy egy másik Sárvári család ne a Csaba nevet adja magzatának.

Szóval barátkozz meg a tudattal, az országban nagy eséllyel él még jónéhány Sárvári Csaba. Mind be fogod őket perelni?

SAndrás 2015.10.21. 21:38:06

@fogadó:
Szeretem, ha valaki megfelelő önkritikával rendelkezik.
süti beállítások módosítása