Tékozló Homár

Más is Wizz-zel flexelt

2015.07.31. 14:43 | Homár Hilda | komment

wizz_air.png

Nemrég Miki mesélte el, hogyan járta meg a WizzFlex-szel, most Andrea szomorkodja el kb. ugyanazt a sztorit, azzal a különbséggel, hogy ő még többet bukott. Ugyanakkor a fogyvédnek küldött levelében összefoglalt kérdései elég helytállóaknak tűnnek. Futunk mi is egy kört velük.

Hello Homár,

Sajnos én valószínűleg ezt már ****hatom, de okulásul, ha más is bedől az akcióknak, akkor nagyon olvasson utána. De leginkább, ne vegyen akcióban jegyet, mert orbitális nagy átvágás az egész.

Sztori röviden: 

Májusi szülinapi akcióban vettünk két jegyet a szülőknek: egyet fizet kettőt kap 200,000 pénzért. Plusz, rádobtunk egy WizzFlex szolgáltatást, ami korlátlan, és dijmentes módosítást tesz lehetővé, mert ugye, ki lát a jövőbe...Nos be is jött, módosítani kellene két nappal az indulást-érkezést. Online felület: SOKK...módosítás 183,000 pénz. 

Olvasson tovább!

Megszívod.hu

2015.07.31. 09:39 | Homár Hilda | komment

 screenshot_2015-07-17_12_13_25.png

Sokszor mondtuk, hogy olyan helyekről, amiknek így néz ki a kapcsolat oldala, ne nagyon vegyünk semmit, mert 1900 forintért talán még megéri a forradalmi hajcsavaróval együtt járó tanulság, de a fűkaszával mondjuk már 25 ezret bukunk, ha mégsem olyan király, és kontakt meg számla nélkül baromi nehéz reklamálni. Egyelőre mi sem találtunk semmi céget vagy elérhetőséget, ami köthető lenne hozzájuk. Aki tud ilyet, ne tartsa magában!

Kedves Homár!

Szeretnék megosztani veletek egy történetet, melynek eddigi tanulsága az, hogy SOSE legyél türelmes és "jó fej", ha gondod van kézhez kapott termékeddel.

Az egész május közepén kezdődött, mikor egy HD kamerás drónt vásároltunk a www.megveszed.hu-n. A futár megérkezett, a csomagot átadta, majd távozott, ahogy ezt tenni szokták. Én bevittem a cuccot a lakásba és boldogan bontogattam, mert tudtam, hogy mi van benne. Már nagyon vártam, hogy megkapjam. A doboz kinyílt és láss csodát!!! Előbukkant egy HASZNÁLT drón a hozzá tartozó már-már selejtességig strapált távirányítóval. Némileg megdöbbentem. No nem nagyon, épp csak annyira, hogy szóhoz se jussak. Megvártam, hogy a párom hazaérjen és ő is megvizsgálja, majd együtt kitaláljuk, hogy mi legyen a sorsa a becses árunak.

Olvasson tovább!

A képi világ káprázatos, csak rossz szögből nézi a béna felhasználó

2015.07.30. 14:38 | Homár Hilda | komment

screenshot_2015-07-17_14_08_51.png

Káprázatos képi világ, csak ennyit szeretett volna Adél. Nem jött össze. Kapott viszont remek tanácsokat (döntse más szögben a képernyőt) meg magyarázatokat (nem hiba, hanem tulajdonság vö. nem vak az, csak bátor). Kár, hogy későn jött ki ez a májusi teszt.

Kedves Homár Hilda!

December óta húzódó szélmalomharcom történetét szeretném megosztani veled és a Lenovo minden potenciális vásárlójával. Előre levonnám a történet tanulságát: ha jót akarsz magadnak, Lenovot soha, semmilyen körülmények között!

Múlt év decemberében vásároltam egy Lenovo Z50-75 típusú laptopot. Középkategóriás gép, de így is jóval 100 ezer forint felett volt az ára új modell révén. 2 év teljes körű garancia, remek multimédiás tulajdonságok, gyors, masszív gép- boldog voltam a választásommal. Ebben az árkategóriában kiemelkedőnek tűnt a FullHD felbontású monitor, ez volt az egyik fő szempontom a vásárlásnál, mivel sokat használom a számítógépet filmnézésre. A gépet az alábbi szavakkal reklámozták (és reklámozzák továbbra is): „Élvezze a káprázatos képi világot a 16:9 képarányú, széles képernyőn, melyhez 15,6"-os Full HD-kijelző (1920 x 1080) is választható.”. Káprázatos képi világ, ez kell nekem!

Olvasson tovább!

Vigyázzon, mert megöli a cipőjét, ha nem befűzve hordja!

2015.07.30. 09:07 | Homár Hilda | komment

cl.jpg

A vevő a hibás, ha egy cipő nemhogy egy nyarat (pedig az is milyen már, egynyári, mint a petúnia), de pár hetet sem bír ki, mert nem befűzve hordja a gazdája. Vajon a szakvélemény kiállítója ezt tényleg tök komolyan gondolja??? 

Januárban rendeltem a Garage Store-ból három akciós nyári tavaszi cipőt fél év garanciával. Gondoltam májusban elkezdem hordani, és egy nyarat csak használhatom. Páromnak is rendeltünk egy torna cipőt. Hát nem így lett.

Olvasson tovább!

A prémiumétterem, ahol a rákok biodíszletek, az ételbe meg rákimitáció jut

2015.07.29. 14:37 | Homár Hilda | komment

screenshot_2015-07-29_08_51_13.png

Van az a szitu, amikor az ember megveszi a surimi névre hallgató halkészítményt (aka rákrudacska vagy nagyon őszinte pillanatban rákimitáció), és boldogan megeszi mondjuk spagettivel, de ez a pillanat egész biztosan nem egy önmagát minőségi dél-olasz konyhát vivő, a pazar környezetet többek közt rák- és kagyló-látványpulttal feldobó étteremben jön el, ahol 3000 huf-ot kérnek el a Spaghetti ai Frutti di Mare néven futó ételért. És nem, nem jó érv a gyakorlat mellett az, hogy már 10 éve így csinálják, és ipari mennyiséget adnak el belőle naponta.

Kedves Homár!

Nem tudom mennyire üti meg a Homár faktort az alábbi történet, de hátha valaki(k)nek érdekes lehet. Az említett étterem már szerepelt korábban a Homár történetei között, bár az abban megfogalmazott probléma számomra inkább pozitív, a hely sajátos hangulata, mintsem negatívum. Ellentétben a napokban tapasztaltakkal.

Olvasson tovább!

Máma már nem színez tovább

2015.07.29. 09:18 | Homár Hilda | komment

Azannya, ilyen kis semmi sztoriban ennyi nem oké részletet! Miért nem fest a hajfesték? Miért nincs magyar nyelvű használati utasítás  a dobozban? Hol a vásárlást igazoló blokk? Miért nem kérte el a vevő, ha nem adtak? Miért beszélnek lekezelően a vevővel, pláne, ha írásban tök normálisak tudnak lenni? Ilyesmik.

Kedves Tékozló Homár!

Nemrégiben barátnőmmel vettünk hajszínezőt az Infected Candy nevű cég átvevő boltjában (Zápor utca 2/b).  Megjegyezném, hogy blokkot egyikünk sem kapott.

Én a délután folyamán be is festettem volna a hajam, de már mikor kinyitottam a tubust, nem tetszett amit látok. Nem a megszokott állaga, szaga volt. Ráadásul kis darabkák is voltak benne. Gondoltam valami újítás. Magyar nyelvű használati utasítást ismét nem találtam a dobozon (3-4 éve használom ezt a márkájú színezőt, konkrétan ezt a színt is próbáltam már).

Olvasson tovább!

Utcán flexel az elszánt Jysk-vásárló / FRISSÜLT a JYSK válaszával

2015.07.28. 14:31 | Homár Hilda | komment

image1.JPG

Rég kaptunk ennyire filmszerű beszámolót. Én szinte láttam magam előtt, ahogy egy kicsit mackós hallgatag pasit konok elszántsággal igyekszik a legelképesztőbb módokon (jószóval, fejszével, flexszel, WD 40-nel) kivarázsolni a beletört szelepet a széklábból az anyukája kedvéért. Remélem, ha kell, az én fiam is megteszi ezt majd értem.

A problémával megkeressük a Jysket.

Kedves Homár blog!

Úgy gondoltam, hogy megírom esetemet a gödöllői JYSK üzlettel. Csak azért küldöm el, mert torkig vagyok azzal, hogy mindig a cégeké az utolsó szó, legyen szó bármelyikről, és sokszor mindent megtesznek, hogy ne kelljen semmiféle kártérítést vagy megoldást kínálni, azzal az indokkal, hogy biztos én voltam a hülye. Habár nem ez az első panaszom,  most telt be nálam a pohár.

Olvasson tovább!

Az Xperia Z3 se mind bírja vizet

2015.07.28. 09:06 | Homár Hilda | komment

Úgy tűnik, a Sony Xperia Z3 pont annyira bírja a vizet, mint a Z2 bírta tavaly, ráadásul a kommentek alapján nem olvasónk az egyetlen áldozat. A fenti videó készítője szintén pórul járt a tesztelésen, de ahogy a beszámoló folytatásában elmondta, a telefon 2 nap fejjel lefelé lógatás után megjavult, amiből ő azt a tanulságot szűrte le, hogy a Z3 valamennyire vízálló (water-resistant), de nem vízhatlan (waterproof).

Kedves Tékozló Homár, ezt a nevetséges sztorit küldtem ma a Sonynak, remélem válaszolnák rá.

Tisztelt SONY Magyarország!

Miután májusban megvettem a "vízálló" telefonjukat, Sony Xperia Z3-at gondoltam eleget teszek a leírásának, és szerettem volna egy víz alatti képet készíteni a medencében, de abban a pillanatban ahogy vizet ért, meghalt a készülék.

Olvasson tovább!

A háttérben zabálja a mobilnetet a Telekom app FRISSÜLT

2015.07.27. 15:01 | Homár Hilda | komment

telekom.jpg

Az lehet, hogy kényelmesebb meg gyorsabb, viszont jó drága mulatság ez így. Állítólag egy ilyen appnak a háttérben nullát kéne fogyasztania, vagy mivel a szolgaltató saját cucca, nem beleszámolódnia a számlába. Rákérdezünk a Telekomnál.

Sziasztok,

furcsa volt, hogy mindig gyorsan elfogy a Telekom mobilnet adatcsomagom. Megnéztem melyik app fogyaszt sokat, és láss csodát, a Telekom saját app-ja, amivel számlát lehet megnézi (pár száz kb-os PDF), befizetni, stb, néha játékokra regisztrálni (űrlapot kitölteni pár adattal, 10-20kb talán). Úgy zabálja a megabájtokat a háttérben, mintha pornót stream-elnék egész nap.

Olvasson tovább!

Gyereket vertek át a Minyonok nevében FRISSÜLT

2015.07.27. 09:23 | Homár Hilda | komment

11666297_861972370548603_2469480274562463154_n.jpg

A minyonok, ezek a kis cuki sárga istencsapások igen komoly rajongótábort szereztek maguknak az elmúlt években. Annyira, hogy önálló filmjük FB-oldalán láttunk felnőtt embereket azon háborogni, hogy csak a vízfejben élő pestieknek jut promójáték, pedig a magyar vidék is követelné magának a jussát.  Így utólag, lehet, hogy ők jártak jól. Nem lesz ugyan bőründjük, de gyomorfekélyt se kapnak. A szervezők meg nézzenek gyorsan és mélyen magukba. Mekkora disznóság már gyerekeket szívatni!

Kedves Homár!

A Minyonok című rajzfilmhez kapcsolódóan játékot hirdetett  a forgalmazó, a UIP Duna: "Szeretnél Minyonok ajándékokat nyerni? Akkor keresd a Minyonok Quadbike-okat az utakon, fotózkodj velük, és gyűjtsd a lájkokat a rólad készült képekhez! Kövesd a Minyonok Facebook oldalát, hogy le ne maradj a július 3-án induló játékról, és hogy megtudd, hol találkozhatsz a különleges négykerekűekkel!"

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása