Tékozló Homár

A guruhoz nem ér fel a pórnép / Frissült a LifeT!LT válaszával

2016.03.21. 10:03 | Homár Hilda | komment

3694386_9ae04bbf718d785ea7eca82f037d74c9_wm.jpg

Aki fogyózik vagy akár csak egyszer is életmódváltáson törte a fejét az elmúlt 5 évben, az már biztosan belefutott a LifeTiltbe, ahol a módszer kidolgozója egy amerikai kiképző-őrmestert megszégyenítő stílusban osztja az észt, és szidja a nem igazán kidolgozott testű nőket, biztosnak, egyben jogosnak véve, hogy a hájak miatt napokon belül elhagyják őket. A stílustól - biztosan van, akit csak a kíméletlen ordítozás képes motiválni - meg az egész rendszertől - beleértve a kakaóscsiga kérdést is - most vonatkoztassunk el, . De vajon miért kell letiltani az oldalról azt, aki kritikusan áll a dologhoz? 

Hello, 

csak gondoltam megosztom milyen klassz dolog a cenzúra a gyakorlatban.

Ha többen nem is, de az 58.000 facebookos hódoló már úszik a diétás levesben, amit a LifeTilt feltálal. Ha valaki esetleg nem találkozott volna vele, egy régebben fogyókúrázó megmondógyerek kiépített először egy táplálékkiegészítő céget, aztán egy diétás ételek házhozszállításával foglalkozó vállalkozást, ahonnan állítása szerint a létező legtisztább, legigényesebb kajákat lehet rendelni. Meg főleg óhéber mesét habbal.

A férjemnek rendeltünk egy hétre, március 2-ától a férfi alap diétáját. Az egyik ebéd csak simán ehetetlen volt, nem az íztelen, hanem a lenyelhetetlen kategóriában, dehát istenem, diétás kaja, mit vársz. Ennél jóval kiakasztóbb volt a reggelire érkező kakaóscsiga (???), illetve amikor a pulykasonka-rozskifli-paprika étkezéshez nem egy egész paprika érkezett, hanem kb egy szelet paprika felkockázva. Az elsővel csak az a gond, hogy a srác azt kommunikálja magáról, hogy ő aztán nem operál diétás pizzaszeletekkel meg ócska szénhidrátcsökkentett kakaóscsigákkal (sic!), mint a többi diétás kajafutár. A másodikkal meg csak az, hogy egy 2000-2300 kcal férfiaknak szóló diétába bátran beleférhetne egy egész kiló paprika is, csak egészségesebb lenne tőle - dehátdehát, a piac meg az árrés, ugye.

Még ezen se ugrottam volna ki a bőrömből, de pont a rendelést követő héten tett fel egy rögzített bejegyzést a facebookos agyonhájpolt oldala tetejére a saját dicsőséges és egyedül üdvözítő módszeréről meg kajáiról. (ez a LifeTilt Blog egészség/wellnes oldalán (február 27-ei poszt), amit egy női magazin csinált volna vele, csak nem jelentették meg végül. Ebben áradozik róla, hogy nála aztán nincs kakaóscsiga.

Merészeltem kommentelni: ugyan olvassa már el a saját nyilatkozatait meg a heti menüjét is, mert aprócska ellentmondásban van saját magával (a kakaóscsiga esete ugyebár). Mivel itt nem válaszoltak, csak lejjebb csúsztatták a posztot, ezért írtam egy látogatói bejegyzést. Ez már meg sem jelent az oldalon.

Utolsó próbálkozásként a márc 18-án feltett a saját kajáit méltató posztjánál érdeklődtem, de ez 3 percig volt látható az oldalon, utána letiltottak, mostmár az első hozzászólásom se jelenik meg az oldalon. Az utolsó hozzászólásomhoz még egy srác rá tudott kommentálni (a kérdésem ugyebár az volt, hogy hogy fér össze a szakmaetikai hozzáállásával a kakaóscsiga), hogy félre tetszettem olvasni, nem kakaós csiga volt az, hanem uborkás, erről a facebookos értesítő emailt forwardolom, de már ez se látható nyilván az oldalon.

Két héten belül jött újabb poszt a saját kajáiról, hogy ez a legtisztább, legdiétásabb űrkaja, ami a halpiacon kapható, stbstb. Gondoltam teszek még egy kísérletet, kommentben feltettem harmadszorra is a kérdést, hogy hogy fér össze a kakaóscsiga a szakmaetikai hozzáállásával? 3 percen belül a hozzászólásom nem volt megtalálható, és le lettem tiltva az oldalról, így sajnos további alkalmatlankodó hozzászólásokkal nem zavarhatom a LifeTilt minőségi munkáját. Ehelyett gondoltam írok nektek, nevessetek velünk, 

Ahogy nézem márc 31- ápr 2 között megint pont azok a kaják lesznek, mint amihez nekünk volt szerencsénk, megint ott figyel a kakaóscsiga is:) 

diétás üdv,

jsr

UPDATE 19:52

A posztot elküdtük a LifeT!LT-nek, ez jött tőlük.

Elsősorban külön kellene választani a három diétát, amit a Life Tilt Food forgalmaz. Ha a kommentelő figyelmesen olvas, rájöhet, hogy a Facebook-on megjelent posztok teljesen rendben vannak. Az alakformáló menü posztolásánál tette ki Tamás, hogy teljesen tiszta étel. Merthogy az is. Ebben a fajta diétában nincs semmilyen liszt, cukor, édesítő, adalék anyag. Mitől ne lenne tiszta étel egy sült csirkemell párolt zöldséggel és rizzsel? Nem otthon főzünk ahol lisztbe forgatjuk a húsokat, hogy még finomabb legyen! A fűszerek pedig teljesen glutén mentesek és csak ellenőrzött beszállítóval dolgozunk!

A 2200KCal-ás menüben miért is ne lehetne fahéjas csiga? Ez egy teljeskiörlésű lisztből készült puffasztó és adalék anyagoktól mentes termék! Ha a napi bevitt kalória 2200 és ebbe belefér egy csiga, akkor úgy gondolom ezzel nincs baj. Ettől a terméktől nem fogsz fogyni, de hízni sem! Attól, hogy egy viszonylag magas kalória számú napi menüben ilyen termék van, még nem vagyunk hívei a pizzaszeletnek és egyéb más diétás péksüteményeknek. Mivel a fogyasztóink 98%-a több napra rendel, ezért nem szabad egy nap, egy ételére kivetíteni a problémát.

Úgy gondolom az egy személyes vélemény, hogy valakinek nem ízlik az étel! Sajnos a konyhának is lehetnek rossz napjai, amikor nem úgy sikerül valami. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy rossz minőségű étel kerül piacra! Otthon sem sikerül minden egyformán! Ilyenkor egyébként a fogyasztó telefonál, vagy e-mail ír az ügyfélszolgálatra és jelzi a panaszt. Az ügyfélszolgálat szól a konyhára és, ha a panasz jogos, akkor az ügyfelet kompenzáljuk. Ilyen egyszerű! Ha az étteremben rendelsz és nem vagy elégedett az étellel megeszed? Nem, szóvá teszed és kéred cseréljék ki!

Személyes véleményem, hogy mielőtt a kommentelő leír valamit, előtte azért győzödjön meg arról, hogy csak a valós dolgokat írja le! Igazából nem kell tiltó listára tenni az ilyen embereket! A negatív reklám is reklám, bizonyos határokon belül!

Üdvözlettel

Nagy Balázs 
LifeTILT FOOD

A hölgynek pedig kompenzáncíóként személyesen szeretnék felajánlani egy teljes napi menüt. Természetesen azt a napot, amiben az óminózus teljeskiörlésű lisztből készült, puffasztó és adalék anyagoktól mentes fahéjas csiga szerepel.

Üdv.

Balogh Tamás

LifeTILT tulajdonos
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ádám 2016.03.21. 14:18:15

@atpijkamo105: Jössz!?! EZT vegyem jelentkezésnek?:):D

atpijkamo105 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 14:22:41

@Ádám: Nemnemnem. Megyek barátnémhoz fát vágni, az jobb a derekamnak.

Ancsi500 2016.03.21. 14:24:55

A legjobb az, hogy azt írta egy kétgyerekes fiatal nő, akinek a profilképén két kisgyerek van, kb 3 és 5 éves, hogy ő ugyan nem fog főzni, neki ez a kényelmes és az különben is elveszi a szabadidejét. Micsoda szerencse, hogy van havi 90 ezre arra, hogy egy főre megrendelje a kaját magának. Gyerekek gondolom esznek a napköziben. Férje? Azt nem tudom, lehet lelépett, mert nem volt vacsi.

*.....*.............*..........................*.. 2016.03.21. 14:29:25

@Unio: ez ritka hüje tanács, a koplalástól ugyanis vagy hízni fogsz, vagy éhenhalsz.

cmx85s 2016.03.21. 14:34:52

@Unio: Látom, Te is az a típus vagy, aki reggel bevág egy fél kalácsot, és olyan vékony, mint az ujjam. Jó neked, de hidd el, ez alkati kérdés.
Van, aki nem ilyen szerencsés, van, akinek hormonproblémák okozzák a túlsúlyt, van, aki gyógyszertől szed fel plusz kilókat, folytassam?
A koplalással pedig nem lehet fogyni, mert a szervezet takarékra áll, mert érzékeli, hogy kevés a bevitt energia. Nézz utána, lécci, mielőtt hüleségeket írsz.

*.....*.............*..........................*.. 2016.03.21. 14:41:51

@Deviáns: szerintem ne a kiskegyed tanácsai alapján diétázz, mert hamar tönkremehetsz bele.
5 kiló mit fogytál le? ha erre tudsz majd válaszolni, akkor nem fogsz ijen butaságokat csinálni mint a tojásdiéta. maaaaóórgitt.

rarabel 2016.03.21. 14:58:26

Ne fogyasszatok nem minőségi, feldolgozott, tápanyagokban szegény ételeket szerintem és kész!

Komojtalan 2016.03.21. 15:02:21

@atpijkamo104: "Mutassatok valakit, aki salátadiétán meghízott. Annyit ehet, amennyit akar, nem kell éheznie."

Tehén, de nem a sáros :-). Amúgy tök jó hogy vannak ilyen emberek akiket minden hülyeséggel át lehet vágni, csak kár hogy nem velem üzletelnek. Egy "szakértő" megszámolná hány diétás akármi volt mondjuk az elmúlt 20 évben? 50? 100? Amíg lószar van veréb is lesz.

gabors 2016.03.21. 15:09:02

ez a hetvegi ??? mikor lesz mar nagy-pentek ? hejesirastudok legyszi lyavitani ...

Zolika1212 2016.03.21. 15:12:22

Tele az internet tömegnövelő/szálkásító étrendekkel, receptekkel, edzés tervekkel kutyafaszával, akinek ennyi rendelkezésre álló információból se megy a testátalakítás és lifetilt kell neki az életképtelen lúzer.

atpijkamo105 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 15:15:35

@Komojtalan: Mondjuk a paleolit diéta van még a normálishoz legközelebb. És még logikusan is megindokolható. Annyit változtatnék, hogy kevés zsír legyen, de megengednék valamennyi teljes kiőrlésű gabonát, sok tejet, babhüvelyt, paradicsomot.

A fontos, hogy semmiben nem szabad túlzásba esni.

atpijkamo105 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 15:17:39

@Zolika1212: Tele az internet "gazdagodj meg gyosan" weboldalakkal. Akinek ennyi rendelkezésre álló információból se megy a meggazdagodás, az életképtelen lúzer.

Honeyy 2016.03.21. 15:26:59

@amindenes.blog.hu: ohh, köszi ezt a gyöngyszemet!

"Teljessen"? "Adalék anyag"? - lehet, h nyelvtannáci vagyok, de ez rém ciki. Pláne többször egymás után.

"Lehet a konyhának is rossz napja"? - Szerintem nem, de ez az én véleményem. Aki konyhán főz, az ne vigye be se a gondjait, se a nyavalyáit a melóba és főzzön normálisan. Pláne, ha mások fizetnek is érte.

atpijkamo106 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 15:27:51

1944. március 19. Maximilian von Weichs vezérezredes: "Magyarország harc nélküli megszállása: 24 óra, ..."

.
.
.
.
.
.
.
.
.

"... harccal csak 12, mert akkor elmaradnak az üdvözlő beszédek."

2016.03.21. 15:49:31

@cmx85s:
Aki koplalással nem tud fogyni, most leszámítva azt a 0,1% hormonzavarost, aki előbb hal éhen, mint hogy fogyna, az maga a perpeetum mobile, és ennek megfelelően Istenként kell tisztelni.

Ezzel persze nem azt mondom, hogy koplalni érdemes. Mondjuk a koplalás relatív, mert aki sokat zabál, az hamarabb éhes lesz, és több kell a telítettséghez.

Emellett pedig az ördög a részletekben lakik, lehet hogy 2 hasonló magasságú és látszólag ugyanazt és ugyanannyit evő ember étrendje koránt sem olyan egyforma, mert egyik mondjuk otthon megeszik még napi 1 tábla csokit, a másik meg nem.

gabors 2016.03.21. 15:53:08

"a férfi alap diétájá"

ehhez hogy lehet relevansan hozzaszolni ???

vadasz ?? vagy csak egyszeruen BAROM (venciganyosan)

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 15:56:17

@nagybalfasz: "Aki koplalással nem tud fogyni"

Tudok fogyni koplalással. Háromszor próbáltam. Minden alkalommal fogytam 5 kilót. Utána híztam tizet. Tökéletes módszer a hízásra. De nekem nem célom, szép vagyok így is.

Ha te egy életen át tudsz koplalni, akkor erdei remete vagy, és halálod után boldoggá nyilvánít Ferenc pápa.

atpijkamo107 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 15:57:55

@gabors: Omabba Kumabba... ez valami dadaista dalszöveg?

gabors 2016.03.21. 15:58:01

ebbol is arab tavasz lesz ??

gabors 2016.03.21. 16:00:26

@atpijkamo107: nem most nezem eloben hogy Obama es Kastro (nem az hanem a batyja ) ott van Havanna-ban ... hogy a sun menne fel nek i
!!!

atpijkamo108 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 16:00:41

Vigyázzatok, a Magyar Nemzeti Bank nyelvtannáci lett, kis betűk használata miatt büntették meg a Budapest Bankot,

www.origo.hu/gazdasag/20160321-thm-kisbetu-mnb-buntetes.html

atpijkamo108 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 16:02:33

@gabors: Aszittem a keleti és nyugati pápa találkozott Havannában. Bisztos félreolvastam. Mindkettőnek vicces fehér fejfejője volt. Egyik se volt néger.

gabors 2016.03.21. 16:03:09

mielott barki kerdeznie MINDKETTONEK !!!

gabors 2016.03.21. 16:04:27

@atpijkamo108: az regebben volt itt az egyyik eleg neger !!! sunt ! neki !

2016.03.21. 16:04:47

@atpijkamo105:
Csak az a baj, hogy a paleolit kamu alapokra épül, éa a logikája csak elsőre hangzik jól.

2016.03.21. 16:12:21

@atpijkamo105:
Ha most a Coelho típusú okosságoktól eltekintünk, akkor gazdagnak azt nevezzük, aki gazdagabb a társadalom nagyobb részénél, az már részletkérdés, hogy mennyivel és a társadalom mekkora többségénél. Tehát törvényszerű, hogy nem lehet mindenki gazdag, mivel ha mindenki gazdag lenne, akkor senki sem lenne az, a gazdagság csak a társadalomhoz képest relatív értelmezhető.

A kövér/átlagos/sovány testalkat fogalmainak is vannak relatív összetevői, de nem elit klubokról van szó, ahová eleve csak korlátozott számú ember léphet be. Elhízottból átlagos testalkatú tényleg majdnem bárki lehet, nyilván a ritka kivételektől, a betegségükből adódóan elhízottaktól.

2016.03.21. 16:17:35

@atpijkamo107:
Az életmód váltás bizony azt jelenti, hogy amire megváltoztatod az étrendedet, illetve a testmozgásodat, azt tartod, nem pedig X hónapig kampányszerűen fogyózol, aztán meg újra vissza a régi életmódhoz.

Nem csak a minőséggel van a baj, hanem hogy gyors eredményre hajtottál, és ezért olyan diétába kezstél, amit nem lehet egy életen át tartani. Kevesebb több lett volna, igaz lassabb is akkor az eredmény.

atpijkamo110 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 16:25:05

@nagybalfasz: Te kezdted a filozofálgatást, ezt szögezzük le!

Képjzeljünk el egy jövő évezredbeli társadalmat, mindenki gyémántgyrűrűt hord, a robotok kiszolgálják, azt eszik (egészségeset) amit akar, annyit dolgozik (értelmes, hasznos munkát) amennyit akar, szép lakása van, stb. MINDENKI! Kivéve egyet, akinek 2 gyémántgyűrűje van. Akkor mindenki szegény lesz, és a kétgyűrűs a gazdag?

"Elhízottból átlagos testalkatú tényleg majdnem bárki lehet"

Énis? Akkor nagyon figyelek, mert eddig nagyon nehezen sikerült. Dolgozom rajta, tavaly 7 kilót fogytam. Aztán karácsonykor híztam 5-öt. Most onnan mínusz egy... Idén is mínusz 7 a cél. Nem egyszerű dolog. Nagyon szeretem a kaviárt - amit kenyérrel lehet csak enni -, a kakaót, csokit, tortát (hozzáadott cukor), sajtokat (zsír)... Most karácsonykor nagyon visszafogott leszek.

atpijkamo110 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 16:26:53

@nagybalfasz: "nem pedig X hónapig kampányszerűen fogyózol"

Erre mondtam, hogy koplalással - hosszútávon - nem lehet fogyni.

amindenes.blog.hu 2016.03.21. 16:27:39

@Honeyy: Ráadásul ezt több helyre is bemásolta Facen..magát minősíti. :D

2016.03.21. 16:34:39

@atpijkamo110:
Igen, a 2 gyémántgyűrűst gazdagnak fogják tekinteni, tehát ő lesz a gazdag. Attól még persze nem biztos, hogy amúgy ő jobban fogja ettől érezni magát, mások meg rosszabbul, ha valaki elégedett a helyzetével, annak jó, ettől még a gazdagság nem azt jelenti, hogy mindene megvan, amit akar, ez már csak valami elvont, átvitt értelme a gazdagságnak. Attól, hogy az egyik ember 2-szer akkora jövedelemmel és vagyonnal elégedetlenebb, mint a másik, még ő a gazdagabb, csak neki az igényei is magasabbak.

Ezért is bullshit, mikor valaki azzal érvel, hogy a nagyszülei bizony tisztes szegénységben éltek, bezzeg a mai szegények. Pedig nagy eséllyel a szülei akkor nem szegények voltak, hanem átlagosak, mert akkor az számított átlagosnak, ami ma már mélyszegénységnek számítana. Attól, hogy én jobban élek, mint a 300 évvel ezelőtti királyok (bizonyos értelemben, hiszen aranyam, ékszerem, csicskáim nincsenek, de az életkörülményeim a legtöbb téren jobbak), a jelenben max. középosztálybeli vagyok.

2016.03.21. 16:36:27

@atpijkamo110:
Lehet félreértettelek, de én a koplalást úgy értettem, hogy a minőségen nem, csak a mennyiségen változtatsz. Mert lehet úgy is fogyni, hogy csak a mennyiséget csökkented, de csak annyival szabad, amennyit hajlandó vagy tartósan tartani, na meg ami egészségügyi kockázatokkal sem jár.

atpijkamo110 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 16:41:19

@nagybalfasz: "lehet úgy is fogyni, hogy csak a mennyiséget csökkented"

Nem lehet.

Életmódot kell változtatni, nem fogyókúrázni kell. Egészségesen kell étkezni, sok fehérje, rost, zöldség, hús, kevés kenyér, az is teljes kiőrlésű, kevés zsír, semmi hozzáadott cukor. És persze mozgás.

Terézágyú 2016.03.21. 16:52:34

@atpijkamo110:
"Nagyon szeretem a kaviárt - amit kenyérrel lehet csak enni -, a kakaót, csokit, tortát (hozzáadott cukor), sajtokat (zsír)... "

Micsoda comingout :)))))

atpijkamo110 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 17:04:41

@Terézágyú: Gyarló ember vagyok, belőlem nem lesz már ferencpápa, elbasztam.

Ha Karol Wojtyłát nem tekintjük, akkor a Ferenc az egyetlen pápa, akire fel tudok nézni. (Jorge Mario Bergoglio) Super Mario

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 17:33:26

@Terézágyú: A kagylót nem szeretem. És fel nem foghatom, mi abban a jó, pedig párszor próbálkoztam. A tenger többi gyümölcseit szeretem, beleértve a polipot is.

otgorbebogre 2016.03.21. 18:43:32

@Unio: "akaratero" egyenes ut az eves zavarhoz. ha ehezik a szervezet amugy pillanatokon belul vissza is fog hizni.

Burgermeister 2016.03.21. 18:48:57

Gazdagéknál igy megy ez. Látnátok amikor költöznek. Mennyi mindent kidobnak, olyat is ami nincs kibontva (dobozos mobil) ruhák amiken ott fityeg a cimke...stb,stb....

ööö,izé 2016.03.21. 18:50:06

Ez egy tudatlan hülyegyerek, pár éve én is rátaláltam a blogjára. Dilettáns, aluliskolázott, rongyrázós fingóberci. Szerinte nem szabad súlyzós edzéseket végezni, míg le nem fogysz -itt hagytam abba az olvasást. De lehetett olvasni, hogy ő milyen drága italokat iszik bulikon, az anyja Chanel kosztümben jár, stb.
A mocskos szájával meg az a kisebbik baj, hogy ez nem saját stílus, hanem majmolás, dr Csernus Imre tette ismerté. A nagyobb baj az, hogy Cs.I egy pszichiáter szakorvos, aki tudatosan, eszközként operál a szavakkal, míg ennek a lelki nyomoréknak semmi ilyen jellegű képzettsége nincs.
Én nem azt hülyézném le, aki hozzá fordul (na jó, egy kicsit), hanem ezt a köcsög gyereket verném össze egy teli zsák naranccsal. Miközben állok a nyakán -hogy a romantika is meglegyen.

igi001 2016.03.21. 18:50:41

@gabors: mondom én EZEK KÈSZÜLNEK VALAMIRE! :)

még a párizsi terrorista is feladta magát vagyis már minden mindegy innentől kezdve csak az időpont a lényeg

az usa elnöke meg akarki lesz nem lesz josszú életű mert Obamáról nem akarnak lemondani ő is lenne mêg elnök viszont kell egy háború is az USA nak

ptspts 2016.03.21. 18:54:09

@sarostehen_: Egy cseppet sem győztek meg az érveid.

>> sarostehen_, milyen információból vontad le a következtetést, hogy a posztoló nem tud egészséges, kímélő és diétás ételt főzni napi 3500 Ft-ból? Kérlek, vedd kihívásnak, és idézd be.
> Talán mert ha tudna és akarna is akkor nem a férjén kísérletezne. Megvenné az alapanyagokat és megcsinálná Ő a kajákat.

Ezt az érvelést nem tudom elfogadni. Nincs rá bizonyítékunk, hogy a posztoló a férjén kísérletezik. (Az is lehet például, hogy együtt kísérleteznek, mert kíváncsiak. Vagy más.) De még az is simán elképzelhető, hogy a posztoló tud és akar főzni a férjére, valamilyen okból (pl. rengeteg a munkája, vagy valakit ápolnia kell) mégis rendelt étellel kísérletezik.

Az én álláspontom az, hogy semmilyen információnk nincs a posztoló főzési képességéről és hajlandóságáról. Minél több rosszat feltételez valaki alaptalanul a posztolóról, annál kevésbé tud segíteni neki.

> Azért nem ördögtől való dolog, hogy a feleség tud főzni.

Ha a feleség tud csinálni valamit (pl. főzni), az szerintem is jobb, mint ha nem tudná. Ugyanez igaz a férjre is, továbbá tetszőleges emberre. De ebből még nem következik, hogy minden háztartásban és minden élethelyzetben az a helyes döntés, hogy ha a feleség tud főzni, akkor ő főz a férjére. Nem tudok szimpatizálni azokkal, akik elő akarják írni másoknak, hogyan viselkedjenek pl. a házasságukban, és lenézik őket, ha másképp viselkednek. Főleg akkor nem tudok szimpatizálni, ha információ hiányában rosszat feltételezve nézik le.

igi001 2016.03.21. 18:56:09

@atpijkamo108: betony Ferenc pápa Moszkvába akar menni nagyon tiplizik ő volt a kezdeményező mert az ortodox csóka nem nagyon akart

elvileg akkor lesz a csoda amikor a pápa Moszkvaba latogat vagyis jövöre esetleg 2 ev mülva

ha belövöm az időpontot hol tartunk akkor meginn nyerek de erről lesz igazolásom papírom

elvileg valamelyik meginn ki fog nyiffanni még idén valamelyik államfő keletrol

lehet török v görög de valakit be fognak áldozni egy nagyhalat

igi001 2016.03.21. 18:58:19

szerintem még mindig igaza van a poszternak

ki ezzel ki azzal fogy de akkor se vágjon át senkit se

monnyon le a lifetime guru

ööö,izé 2016.03.21. 19:01:23

@nagybalfasz: "Aki koplalással nem tud fogyni, most leszámítva azt a 0,1% hormonzavarost, aki előbb hal éhen, mint hogy fogyna, az maga a perpeetum mobile, és ennek megfelelően Istenként kell tisztelni."
Ez nagyon jó :-))))) és mennyire igaz.
Lagzi Lajcsink is milyen snájdig szép szál férfi lett az előzetesben, ki is kellett menni Mexicoba, mert a magyar tavaszi szél elfújná idehaza.

igi001 2016.03.21. 19:02:26

most csend van és nyugi no para egyébként meg elvileg olyan változások jönnek amitől úgyis fogysz szóval inkább szexeljetek ameddig csak lehet fogjatok magatoknak párt nem kell sanyargatni magatokat

halkan súgom a spirituális változás fájdalmas dolog viszont fogysz tőle

a titok UNNI kell a régi szeretett kajákat és mást kell megszeretni a régi hízlaló kajakra allergiásnak kell lenned

jelenleg ebben a szakaszban vagyok régebbi bizonyos kajákra nem úgy cupoanok mint régen mintha megundorodnék a régi szeretett kajától és már whoppert meg tortilla tekercset se tudok enni Burger Kingbe egyáltalán nem hírok elmenni úgy kivagyok most képzeljétek ezt el

döbbenet

atpijkamo111 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 19:04:39

@ööö,izé: "verném össze egy teli zsák naranccsal. Miközben állok a nyakán -hogy a romantika is meglegyen."

:)) Nagyon kegyetlen vagy... a narancsokkal.

igi001 2016.03.21. 19:05:58

nem bírom a gyorskaját újabban tök furcsa tényleg kettyósodom mert nem bírok menni a BK be pedig nagy kedvenc volt nem volt soha olyan hogy kihagytam volna

mintha bizonyos ízek érzete más lenne pl még a káposztát is meg bírom enni mikor azt csak nyulkajának tartottam

még ha nagyon meghûlyülök a paradicsomos káposzta is kedvenc lesz

nem nem vagyok terhes utálom az uborkát

Semmitnemérszakitiltással · http://kilatas.great-site.net 2016.03.21. 19:08:22

@igi001: Túl sokat nem tudhastz, mert akkor már téged is kinyírtunk volna.

@Burgermeister: +1

igi001 2016.03.21. 19:08:56

ja ami velem törtenik azon előbb utóbb mindenki végig fog menni tehát senki se fogja megúszni az átalakulast

nem tréfadolog ez évekig tart de fogysz tőle mert nem kajával él az ember utána

tehát problem sol ed poszter ne búsulj fogsz fogyni nyugi

igi001 2016.03.21. 19:10:50

@Semmitnemérszakitiltással: ha már nagyon közel vagyok a teljes menetrend összerakáshoz

mondom most várjuk a nagy dobást mivel rukkolnak elő

kell az isisnek is valami fel kell dobniuk magukat

amerénylet és a célpont már ki van tervezve csak várnak a parancsra

otgorbebogre 2016.03.21. 19:36:06

nem teljesen ertem a posztolot, a menu fent an a neten (kakaoscsigaval egyutt) ha nem tetszik akkor nem kell megrendelni. a paprika jogos lehet de akkor inkabb vegyen a boltban.

Dikusz 2016.03.21. 20:47:18

@atpijkamo104: be kell, hogy valljam (bár feltételezem rajtam kívül ez senkit nem érdekel), hogy én is igen erősen túlsúlyos vagyok. Az oka egyszerű, nagyon szeretek enni. Próbálkoztam sok mindennel, de ilyen fogyókúrás ételeket készítő cégektől sosem rendeltem. Nekem nem felel meg, ettől még lehet jó ízű is. Az étlapot olvasva nem gondolnám, hogy olyan rossz ételek.
Olvastam a fogyókúrás próbálkozásaidról, a saját esetemben ez nem jött be. Sajnos nem szeretem a zöldségeket, gyümölcsöket semmilyen formában. Lefogyni csak koplalással tudtam. Volt olyan is tudom nagyon nem helyesen, hogy gyógyszer segítségével ment le több mint 30 kiló. Nem sokáig két hónapig szedtem (éreztem is a káros hatását), de mellette is tartottam a koplalást. Ami miatt visszajöttek a kilók, az azért volt, mert sokat ettem. A húgom két szülés után ('80-as évek eleje) ment tanácsért a téma szaktekintélyéhez. Annyi volt a tanácsa, hogy nem kell annyit enni. Valóban, de a húgom az akkor kapható fogamzásgátlót szedte, és hirtelen sokat hízott, holott valóban nem evett annyit, hogy a súlya ennyire megnőjön.
Nem tudom észrevette-e valaki a poszt felvezető szövegében az utolsó mondatot? Érdekes kérdést vet fel a bloggazda: "De vajon miért kell letiltani az oldalról azt, aki kritikusan áll a dologhoz?" Csak nekem furcsa ez a mondat, ismerve az itteni kitiltásokat?

▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓ · http://blog.hu/user/45354/tab/activity/mindate/2007-07-23T16:48:05+02:00 2016.03.21. 20:49:58

Kedves LifeT!LT Nagy Balázs!

Érkezik Önökhöz egy hozzászólás a FB-on:
"hogy fér össze a szakmaetikai hozzáállásával a kakaóscsiga"

Rendkívül megerőltető volna törölgetés helyett normálisan válaszolni az _ügyfélnek_?

"Elsősorban külön kellene választani a három diétát, amit a Life Tilt Food forgalmaz. Ha a kommentelő figyelmesen olvas, rájöhet..."

helyett:

"Kedves Vásárlónk! (vagy esetleg fb-n a nevét használni)

Köszönjük visszajelzését és engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk cégünk háromféle diétás menüjét! Az egyes menük eltérő céllal lettek létrehozva, ezért lehetséges az, hogy a "Férfi alap" elnevezésűbe belefér az amúgy magasabb kalóriatartalmú kakaóscsiga is. Ettől függetlenül a termék nem egészségtelen, mert blablabla.
Mivel az "alakformáló" menübe az efféle könnyítések nem férnek bele, ezért abban nem is található az ön által kifogásolt kakaóscsiga. Tamás erre a menüre hívta fel a figyelmet az posztjában.
Tehát az ellentmondás csak látszólagos, eképpen remélem, hogy a jövőben elégedett ügyfeleim körében üdvözölhetem önt."

És ezt akár el is menthetik maguknak, hogy a következő hőbörgőt néhány szó megváltoztatásával ismét elégedett ügyféllé varázsolhassák.

A törölgetéssel viszont szereznek egy ellenséget, aztán ezrek olvassák a tapasztaltakat, majd egy prosztó stílusban megírt válasszal tovább rontják a brand megítélését.
Odáig sem sikerült eljutni, hogy a kritikát megértsék, nemhogy tanuljanak belőle!

Amúgy meg kakaóscsiga, nem fahéjas, baszki! A néhány bekezdésben, amit írt, hatszor szerepel.
"Személyes véleményem, hogy mielőtt a" --kommentelő-- Nagy Balázs "leír valamit, előtte azért győzödjön meg arról, hogy csak a valós dolgokat írja le!"

"Igazából nem kell tiltó listára tenni az ilyen embereket!" Ebben egyetértünk. Akkor miért ezt a megoldást választották?
Magamban persze már eldöntöttem, hogy mi a válasz erre a kérdésre. ;)

Matteo79 2016.03.21. 21:07:27

Korrekt vàlasz a posztolò picsogàsàra.

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 21:16:07

@Dikusz: Igen, már írtad. Én se szeretem a zöldséget. De nincs mit tenni. Alig eszem kenyeret, cukrot. Próbálom a babfőzeléket ehetővé tenni egy kis rántotthússal. Sovány túró tonhallal. Evvan. Nem adom fel. Kicsit tovább öregszem, nem fogom elbírni magam. Nehezen viszek fel a harmadikra egy 30 kilós zsákot. Na most pont ennyi túlsúly van rajtam. A lányom csinál salátát nekem, megeszem, de magamtól nem csinálnám meg.

A Helga ezt már elsütötte. Viccesnek tarthatja.

Semmitnemérszakitiltással · http://kilatas.great-site.net 2016.03.21. 21:22:30

@atpijkamo112: Ja ez k**va nagy :D

@igi001: Sajnos nem fogsz rájönni, addigra likvidálnunk kell.
Ja, meg a többieket is, akiknek előadtad itt magad. :D

gabors 2016.03.21. 21:27:04

@igi001: '"
az usa elnöke meg akarki lesz nem lesz josszú életű mert Obamáról nem akarnak lemondani ő is lenne mêg elnök viszont kell egy háború is az USA nak"

meg van minden kerek ?? ha valami hianyzik azt ne az USA-ban keresed

Unio 2016.03.21. 22:44:18

@*.....*.............*..........................*..:
Ez nem értek egyet, mondjuk úgy emlékszek nem írtam azt, hogy haljon éhen.

@cmx85s:
Nem vagyok egy hentes alkat az biztos, de csontváz se. Képzeld el rajtam is volt felesleg.

Várom, hogy mikor jön azzal valaki, hogy hát de a genetika is ott van (ezt már nem egy elhízott embertől hallottam a körömben), persze ott van az, csak sokan szeretnek ezzel mentegetőzni.

Nem kell úgy látni ahogy én, és egyetérteni se kell velem, de a fájó igazság az, hogy sok elhízott egyén le se akar fogyni és hivatkoznak minden szír-szarra ami kb ha 1000-ből 1-2-3 embernél jelentkezik.

Mindegy, hagyjuk ezt.. Jó étvágyat ;)

Rosszindulatú Vászka 2016.03.21. 22:48:37

Csak úgy kíváncsiságból: létezik egyáltalában gluténes fűszer?

gabors 2016.03.21. 22:49:59

ez semmi !!!

megepult a kisvasut alcsut es felcsut kozott 5.7 km !!! van 2.5 megallo !!! nehany milliardba faj csak de kurva jol nez ki !!!

Mo egyre jobban teljeseit .... ezt ido elott sikerult osszehozni ... (de minek ??)

igi001 2016.03.21. 22:56:02

@Rosszindulatú Vászka: amatörök kérdeznek ilyet csak

meginn reklámozod a hozza nem ertésed :)

atpijkamo113 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 22:57:00

@gabors: Az semmi! Provinciális. (Provicinális.) Még aranyozva sincsen. A csaucseszku palotáját megnyitották, azt sasold. Ott még a vízcsapot is learanyozták. Majd ilyet csinál a Várban.

igi001 2016.03.21. 23:00:29

@Semmitnemérszakitiltással: értük nem kár jó párat azért meghagyhatsz végül is Hilda is ezért szelektált a kevésbe erősek és életrevalók leléptek kihulltak

túl sok ember van a földön ebben mindenki egyetért

ha nem élném túl amit én kétlek akkor a másvilágról fogok jelenteni

de mondom no para még el fog telni minimum fél év

húsvét pedig mindig izgi de nem mondom miert

@gabors: ezt mondom az usa nem szól bele de mindenről tud nekik is érdek a nepességcsökkentés a világban mondom Obama vissza fog kerülni valamilyn módon mèg

igi001 2016.03.21. 23:01:47

@atpijkamo114: a feriaknak ebbe nincsen beleszólásuk mert ti amúgy se fogyókúráztok csak azt eszitek amit az asszony főz vagy akar enni :)

sorry

Gringo 2016.03.21. 23:03:44

Aki ilyenektől rendel, az meg is érdemli a sorsát!
Körülbelül a "Pénzbevonzó energiával" van egy szinten.

atpijkamo114 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 23:04:26

@igi001: "amúgy se fogyókúráztok csak azt eszitek amit az asszony főz"

Nincs különbség.

atpijkamo114 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 23:05:35

@igi001: "végül is Hilda is ezért szelektált a kevésbe erősek és életrevalók leléptek kihulltak"

:)) Ja.

igi001 2016.03.21. 23:07:19

szóval a férfiaknak 3 dolog a fontos
a farkuk a gymruk utána pedig a egvégén az agyuk

ha betartjuk mi nök ezt a sorrendet nincs probléma de ha rosszul veszik a 3 problémakör sorrendjét bajok lesznek s egyedül maradhatnak

pl hiába föz jól a csaj ha dugásban nem jó

hiába jó a pasinak a csaj ha van zsé ha eccer se fözni se dugni nem tud a nö

éppen ezért a fözést fogyókúras trükköket módszereket a pasik nem ismerhetik csak úgy ha a nók megmutatjak bekik a tutit

igi001 2016.03.21. 23:09:37

éppen ezen okfejtés szerint ha egy pasi által reklámozott életmód nem vált be egy csajnak hát ne is erolködjön tovább senki se agyaljon azon kibek van igaza

a poszternak

igi001 2016.03.21. 23:11:04

@Rosszindulatú Vászka: vele nem lennék ilyen finom és kedves csak apti kedvéért visszafogtam magam

de ne árulj el b+ mert akkor nagyobbat fogsz kapni

ilyet akkor se kérdezûnk persze hogy van es kész na

igi001 2016.03.21. 23:15:01

utóirat

elvileg az megy hogy a férfiak farka által kisütjük a többi szervüket vágyukat de az csak egy darabig működik mert előbb utóbb mas igények is támadni fognak

épp ezért aki a pasik agyát támadja meg és semmit se nyújt érte az megint ráfaraghat

ha már igi bölcsességeit hiányoltátok meg a régi igit

igi001 2016.03.21. 23:24:35

az se nyerö ha kettöt kombinàljuk a harmadikat meg kihagyjuk sajnos evvan

a pasik fogyókúrázasát is okosan kell csinálni

ez a pasi nem Norbi viszont neki is kellett egy Rubint Réka mert a fogyókúrás szakma nincsen csaj nélkûl föleg belölük lehet jól élni

épp ezért csak ha szuperhős kinézetű ez az egyed és a csajokkal tornázik max akkor hiszem el neki hogy a ksjája fogyaszt is

atpijkamo115 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 23:50:16

@igi001: "szóval a férfiaknak 3 dolog a fontos
a farkuk a gymruk utána pedig a egvégén az agyuk"

Nem értesz te ehhez. Már mér lenne fontos az agy? (Már akinek van.) A másik kettő tökéletesen elvezérli a férfit.

A nőknek meg elég egy, a hiszti.

atpijkamo115 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.21. 23:55:58

A nők anya két hormont termel, egy serkentőt, meg egy gátlót. A gátló gátolja az agyműködést, a serkentő meg serkenti a gátlót.

atpijkamo115 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.22. 00:01:43

- Képzeld, Jenő, ma van a harmincéves házassági évfordulónk!
A pasi elmereng:
- Ha akkor megfojtalak, már szabadulnék!

atpijkamo115 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.03.22. 00:07:36

- Barna és lassan jön, mi az?
- Kakaóscsiga.

carlos z. 2016.03.22. 06:15:35

Mozogjatok emberek, ne zabáljatok!!

igi001 2016.03.22. 07:52:46

@atpijkamo115: az agy is fontos a pénzosztás alá fölèrendeltség és hülyítésfokozat szempontjából pl ha egy csaj túl messzire menne hiába föz jól és hiába dug egy idő után a pasi szabadulni akar csak mêg marad de az agya jelzi a szitut

okosan kell lavírozni a pasikkal nekünk csajoknak

itt is 1 luvnya akarja a férjét megrendszabályozni nem a pasi rendeli magának a kaját

erröl beszélek

pedig csak okosabban kéne fözni a töltött paprikát

2016.03.22. 08:26:42

No, de most komolyan!
Aki hisz az ilyen fogyókúra-izéknek, az meg is érdemli.
Eltökéltség, kitartás, sport, tiszta levegő, nyugi (avagy: belső béke).
A LifeT!LT-nek kommunikációból egyes, a diétás hisztis csajnak meg egy zsák kakaós csiga.

joska61 2016.03.22. 09:08:05

Na megyek eszek egy kakaós csigát. A péktől. Nem fogyis. Inkább kettőt.

igi001 2016.03.22. 09:23:21

NORBI A KIRALY

aki mashonnan próbál enni meg is érdemli amit kap

JunkieeeBoy · http://junkieeeboy.blog.hu 2016.03.22. 09:39:38

Az volt már, hogy aki a netről rendel kaját (pláne mindennap, azaz nem havi 1-1 pizzát), az nem egy sikeres ember!? :D

Ádám 2016.03.22. 09:53:59

Vasárnap főztem halászlét. Most éppen tízóraira azt eszem! Érzem,hogy rettenetesen fogyok....:)

igi001 2016.03.22. 09:55:53

@Ádám: söt holnapután misebort is ihatsz

Ádám 2016.03.22. 10:01:48

@igi001: te NE csinálj nekem programot! AZT már két éve vagy három!?!? ELBASZTAD! LEPÉNYCSÖCSŰ

SarahConnor 2016.03.22. 10:27:17

Kedves LifeTilt!

Okádék a stílus és az eljárás, amit bemutattatok! Miért nem lehetett az itt megjelent válasz egyszerűsített verzióját a facebook-on visszaváűlaszolni? Itt ezzel van a baj, nem a kakaóscsigűával. A leveletek végén a kakaóscsigás felajánlás meg még plusszban olyan pofátlan, hogy rossz nézni. A pofátokról nem sül le a bőr?
A rossz reklám nem mindig reklám, ez pl inkább elrettentés. Nem hallottam eddig rólatok, és nem is bánom, ez alapján.

2016.03.22. 11:40:11

Szerintem minőségi, feldolgozatlan, tápanyagokban gazdag ételeket kell fogyasztani.
Ez még biztos nem volt.

blasiusii 2016.03.22. 11:45:23

1. kérdés: miért kell minden divatmajmos hülyeséget azonnal beszopni?? Nem is olvasom tovább...

Pisti 90 2016.03.22. 14:25:39

Aki ilyen helyről rendel kaját, meg is érdemli. Boltokból meg piacon is lehet ám vásárolni, és legalább tudod, mit eszel.

Leone_510 2016.03.22. 18:49:38

Kedves "Guru"

Pár észrevétel a válaszodra.

"Személyes véleményem, hogy mielőtt a kommentelő leír valamit, előtte azért győzödjön meg arról, hogy csak a valós dolgokat írja le! "
- rendelt, tapasztalta, leírta

"Igazából nem kell tiltó listára tenni az ilyen embereket! "
-ti azonnal töröltétek amit írt, sőt utána is több alkalommal, majd kitiltottátok, szóval hazug vagy

A negatív reklám is reklám, bizonyos határokon belül!"
- ezt azok a marketingesek találták ki akik nem értenek a szakmájukhoz , te meg benyeled mert "jól hangzik" , aki a negatív reklám alapján mégis rendel az nem ragad le annál a márkánál vagy szolgáltatásnál, aki pedig öntudatos az sosem rendel tőletek pont a negatív reklám miatt

Nekem csak azért vagytok ellenszenvesek mert töröltétek a véleményt, amihez joga volt és mivel még ki is tiltottátok így azt feltételezem, hogy maximálisan igaza volt, hiszen ezért tüntettétek el, ilyen egyszerű az egész én ebből szűröm le ki hazug, ott is "megvédhetted" volna magad de inkább a sunyi módot választottad, ez mindent elmond rólad.

joska61 2016.03.23. 09:14:14

A válasz csodálatos. Újra kioktatja a vevőt, ahelyett, hogy megpróbálná megbékíteni. Innentől fix, hogy a poszternek teljesen igaza van.

zooDoo 2016.03.24. 11:24:56

Na bazd+!

"ahonnan állítása szerint a létező legtisztább, legigényesebb kajákat lehet rendelni. Meg főleg óhéber mesét habbal."

Azért mégiscsak megvetted. Na ki a hülye, én vagy te?

"Ha a kommentelő figyelmesen olvas"

Anyádnak szólj be te szaros kínai kifőzdés!

"Ettől a terméktől nem fogsz fogyni, de hízni sem!"

Te tényleg annyira hülye vagy?

"személyesen szeretnék felajánlani egy teljes napi menüt. "

Micsoda elegáncia! Lefosom a bokám! És te is fogod felszolgálni? :D
süti beállítások módosítása