Tékozló Homár

Ne itt egyen thai wokot!

2016.05.04. 15:19 | Homár Hilda | 82 komment

w06n.jpg

Klasszikus Összeomlás feeling, ezúttal mekis burger helyett thai wok kivitelben.

Kedves Homár!

Aki szereti a thai konyhát az vigyázzon a Thai Wok étteremmel! ( Budapest, Királyi Pál u. 13a, 1053). Nagyon szerettem ide járni, szerintem elég autentikus konyhájuk volt...így múlt időben. Lehet, hogy csak pillanatnyi elgyengülés történt a rendszerben,de a legutóbbi látogatás annyira csalódás volt, hogy többet biztosan nem eszünk itt. 

A kedvencemet pad thai-t rendeltem és mivel az volt a tervünk a párommal, hogy otthon eszünk, elvitelre kértük. Na ez hiba volt...mert így csak otthon derült ki, hogy mennyire silány minőségű ételeket kaptunk.

nempadthai.jpg

Elég sok thai helyet kipróbáltunk a fővárosban, én többször is jártam Thaiföldön szóval nem túlzás azt mondanom, hogy eléggé képben vagyok, hogyan kell egy curry-nek vagy pad thai-nak kinézni. Én rákos pad thai-t kértem amiben rák ugyan volt, de minden más szinte semmi. Pár szál répa volt a tésztához keverve és összesen kb.5 szál szója bab csíra-ennyi. Se zöldségek, se mogyoró se semmi..az íze is hozta a látványt, kb mintha üres tésztát ettem volna...szerintem bárki ennél jobbat dobna össze otthon minimális tudással. A párom curry-je inkább víztócsához hasonlított pár magányos zöldségdarabbal...de semmiképpen sem ütötte meg a korábban megszokott jó minőséget. Ha helyben fogyasztjuk, biztosan visszaküldjük...így viszont marad ez.

Sajnálom, hogy egy jó hely ennyire nem figyel már oda...marad a Parázs, mint törzshely ott még nem csalódtunk.

Üdv,

Vera

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2016.05.04. 15:21:16

Magát, a wokot soha nem tudtam megenni, mivelhogy az fémből van.

huncut_kata 2016.05.04. 15:22:06

"így viszont marad ez"
hát elsőként akár mehetett volna a minőségi kifogás jelzése a helynek

Digitális Dzsihád 2016.05.04. 15:23:13

Az a baj Hilda, hogy klasszikus bújtatott antireklám a post, de simán kitetted, anélkül, hogy gyanút fogtál volna. "Valaki" ír egy szar éttermi kalandról (a konkurrenciáról), majd a végén ajánl egy másikat.

Nagyon kilóg a lóláb.

Manyecska. 2016.05.04. 15:28:24

Én örménybe járok! Jó a süti. Is. :)

Sanda gyanu 2016.05.04. 15:29:41

Csakis gung-bao csirke, zöldséges rizzsel. Én csak azt eszek a ferdeszeműeknél. Bár nem tudom, mit jelent a gung-bao.

Vera is kinyalhatja a Nagy Seggemet, hogy Thaiföldre jár a thai konyhát kipróbálni ilyen gazdasági helyzetben, hadd irígykedjünk rá. Én a Balatonra se jutok le.

Dikusz 2016.05.04. 16:02:12

@Tehetséges ugandai buzi: lehet jobban jártál volna, ha azt kóstolod meg, de kizárólag csak saját, otthoni wokot:)

Dikusz 2016.05.04. 16:05:08

Itt akkora jégeső volt pár perce -a pesti oldalról küldték - hogy télen nem volt ilyen fehér az utca. Innen merre tartott?
Ha ez nem verte le a környékbeli gyümölcsfákról a termést, akkor semmi.

Sanda gyanu 2016.05.04. 16:13:53

@Dikusz: Ott sok gyümölcsfa lehet a pesti rakpart környékén.

The Crazy One 2016.05.04. 16:28:35

húúú, ázsiai konyha. Én itt a kisfaszú sárga haveromnál olyan pho levest szoktam hetente enni, hogy még három év után behuggyozok a gyönyörtől...

Dikusz 2016.05.04. 16:36:50

@Sanda gyanu: Budafokon lakom, a központban. A környéken több a családi ház, mint a panel. Nem tudom mennyire vagy ismerős errefelé, de ha jártál már itt, akkor látnod kellett.

Dikusz 2016.05.04. 16:39:29

@The Crazy One: ha szépen megkérlek, akkor elárulod nekem miféle az a pho leves? Direkt nem nézem meg a gugliban, mert úgy nem ér. Ugye nem egy újbudai levesezőről van szó?

The Crazy One 2016.05.04. 16:50:16

@Dikusz: vietnami tesztaleves marhahussal és minden földi jóval. Nem, ez pozonyi bisztró az óvárosban. Vega bisztronak szánták a hipszteteknek aztán mára már földi halandók is felfedezték maguknak. Ott szinte mindig minden stimmel...

Sanda gyanu 2016.05.04. 16:51:35

@Dikusz: Kábé ismerem, dolgoztam arra pár évig. De ha jól emlékszem, akkor Budafok központjában elég sok panelház van, a Kossuth Lajos, meg a Mária Terézia környékén. Van egy talponálló a Vágóhíd utcánál, ott ettem a legjobb fasírtot életemben.

Leone_510 2016.05.04. 17:27:15

láttam már ilyen kaját ami a képen van, kocsma mellett a földön

Burgermeister 2016.05.04. 18:06:34

undi, gusztistalan mocsodék...ez a táj vok??

Firestarter.18 · http://firestarter-18.blog.hu/ 2016.05.04. 18:25:01

A Parazs reklamjat olvashattuk, koszonjuk. Ide se, meg amoda se megyunk.

KaTe 2016.05.04. 18:33:37

Jó, hogy a homáron már más cégek lejáratásával is lehet a saját cégedet reklámozni. Így tovább.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.04. 18:57:32

Basszus, az a képen tagliatelle ... rohadtul semmi köze nincs az ázsiai tésztákhoz. Én már át sem vettem volna a kaját ilyen tésztával.
Mellesleg, Budapesten nagyon kevés autentikusnak nevezhető ázsiai konyha van, már olyan, amelynek a vendégkörét elsősorban itt élő kínaiak, thaiok, vietnámiak stb ... adják.
Éppen ezért én leginkább magamnak készítem az ázsiai kajákat, mert a tömegétkeztetésben a Főzelékfaló szintjén vannak az ázsiai kifőzdék leginkább. Így legalább a magam ízlése szerint variálhatok.
Mellesleg nagyon egyszerű, max. fél óra elkészíthető ételek ezek, a viszonylagos drágaságukat a fűszerek adják, de egyszer kell jó minőségű fűszerekbe befektetni, és minimum fél évig kitartanak, ha hetente egyszer készít valami ázsiai kaját az ember.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.04. 19:03:12

Tegnap például sárga curryt készítettem, kókusztejjel, bambuszrüggyel, csirkehússal (filézett comb), ananásszal és piros kaliforniai paprikával. Persze, a kötelező fűszerek benne voltak. Ázsiai tésztával és rizzsel is nagyon finom, 20 perc alatt kész, mosogatással.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.04. 19:12:16

@Digitális Dzsihád: Te láttad azt a tésztát? Tudod, milyen messze van az ázsiai konyhától? Pont, mint Olaszország.
Ez egy megalapozottan kritikus poszt.
Bár a posztolót nem értem, ha ennyire ismeri az ázsiai konyhát, a francnak vett át egy tagliatellés tészta-izét?

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.04. 19:15:08

@Sanda gyanu: Thaiföldre ma már eljutni sem kifejezetten drága. Ha meg már ott vagy, akkor a közmunkabérből akár rajoskodhatsz is. Még mindig nagyon olcsó.

atpijkamo112 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.05.04. 19:59:13

@Dikusz: A rózsadombon csak egy nagy zuhé volt.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.04. 20:04:29

@atpijkamo112: Az alkalmi időjárásjelentéshez csatlakozva, Bel-Pesten 2 órán belül volt olyan kábé 6-7 perces intenzívebb zuhé, aztán semmi.

Matteo79 2016.05.04. 20:50:24

Primitív ember primitíven reklamozza a a Paràzd nevu helyet, konkurenciat pedig ocsmany mod fikazza....

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.04. 21:14:47

@Matteo79: Tőled is kérdezem, láttad te azt a tésztát? És szerinted az egy ázsiai tészta, vagy egy Metróban kukázott mélyhűtött tagliatelle?
Komolyan, ott dolgozol, vagy a mi a tök? Mert ez egy szar hely a fotó alapján. Én már el sem vittem volna a kaját, ha látom, milyen a tészta.
Ha hazudik a posztoló, akkor majd a hely beperli, de szerintem, 1, max 2 ezer forintért nem kezd el hazudozni senki.
Ja, és egyik helyet sem ismerem, mert egyik sem autentikus ázsiai, de ez túlzás, amit a Thai Wok produkált.

Darth Revan 2016.05.04. 21:27:05

porkolt nokedlival, uborkasalataval.
minden mas csak uri huncutsag.

Dikusz 2016.05.04. 21:29:41

@The Crazy One: köszi, az egy kicsit messze van:). Megnéztem azóta a recepteket a gugliban, érdekes dolgok vannak benne. Így első olvasatra azért nem próbálnám ki, de nem mondhatom azt, hogy nem jó, hiszen nem ettem belőle. Kicsit úgy érzem, sokan menőzni akarnak azzal, hogy már ettek ilyet. (nincs szándékomban megbántani az igazi kedvelőit).
Egyszerű kis kínai éttermekben ettem csak, annyira nem szeretem a távolkeleti ízeket, hogy drágább étterembe menjek. Nem volt rossz, de valahogy mindig, minden ételnek egyforma íze volt. Sokan meg azt mondják, hogy nincs is köze az eredeti kínai ételekhez.

Dikusz 2016.05.04. 21:32:45

@atpijkamo112: az index zivataros cikkében meg valaki pont a budafoki jégesőről küldött fotókat.

Sanda gyanu 2016.05.04. 21:49:45

@Dikusz: Én kapásból arra gondoltam, hogy te lőtted a fotót, hiszen nem sokkal előtte volt szó a szűkebb pátriádról.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.04. 21:50:46

@Dikusz: Merthogy valóban nem igazán van. Kb. annyira, mint neked vérségi ágon, a harmadunokatestvéred lányának a bérmakeresztanyjához.
Amiért meg egyenízűnek érzed, az nem a véletlen műve, hanem a na-glutamát, amivel Kelet-Európában telepakolják a cuccaikat (érdekes, az osztrák, német, svájci, holland, francia -itt kóstoltam még ázsiai konyhát- mentesek tőle).
Ha előkelőbben szeretnéd, akkor az umami ...

Dikusz 2016.05.04. 22:25:02

@Sanda gyanu: én a Mária Terézia utcában (régebben Rózsa Richárd) lakom, a 47-es villamos végállomásánál. Összesen 8 panelház van itt, "lakótelepnek" a Leányka utcát mondják, ami nem igazán nevezhető annak . Az első jégesős fotó is a ott készült, de nem én csináltam:).

Nem tudom arra a talponállóra gondolsz-e, ami majdnem a Borkatakombával szemben van a buszmegállóban. Két kis bádogbódé állt ott, ha jól emlékszem a lángost is lehetett kapni. A Tannimpex Külkereskedelmi Vállalatnak a palackozó üzeme előtt. Kicsit lejjebb a Gyár utcában volt egy kis uszoda, talán az Élesztőgyáré, ismerted? A nyolcvanas években jártunk nyáron oda, igaz hideg volt a vize (max 20-22 fok), de olcsó volt, és szerettük.

Dikusz 2016.05.04. 22:41:12

@Hátrányos helyzetű kaviár: töredelmesen bevallom, hogy amikor olvastam a kommentedet, halványlila gőzöm sem volt mi az az umami. Utánaolvastam, és lehet hogy nem is akarom tudni, amennyiben ízfokozót jelent. Bárhol ettem pl szecsuáni csirkét, mindenhol egyformán jellegtelen volt az íze. A legfurább meg a "marhapörkölt" volt, ami egész sötét színű trutyimártással volt leöntve. Tisztára olyan íze volt, mint annak a kis üveg krémnek, amit Marmite-nak hívnak, talán hallottál róla.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.05. 01:11:55

@Dikusz: Azt jelent ...
Annyira nem kell megijedni tőle azonban, mert jelen van a természetben is, bátran nevezheted természetes aromának is, ahogyan az élelmiszeripar teszi is.
Te meg természetes formájában leginkább a paradicsomban találkozhatsz vele.
Persze, ahhoz paradicsom-mérgezést kell kapnod, hogy olyan mennyiséget megegyél belőle, amennyit egy átlagos hazai "szecsuáni csirke" adag tartalmaz bármelyik random kínai 600-forint-a-menü kifőzdében. Miatta érzed ugyanolyan ízűnek az összes "kínai" kifőzdét, még akkor is ha thai vagy indiai jellegű kajákat főznek. Teleba..ák umamival. Mintha mindenbe vegetát tennél a húslevestől a paprikás csirkén át a somlói galuska tortabevonó szószáig-só helyett.
Hát ilyen ez. Alkalmazkodtak ....

'Ja, mellesleg a Marmite-ről hallottam, sőt láttam is különböző élelmiszeripari láncok polcain Londonban, de ugyanúgy nem vettem meg, mint otthon a Vegetát/Delikátot, vagy Németországban a hasonló würzsauce-ket

user friendly 2016.05.05. 01:16:03

a Parázs tényleg jó, nem kell neki reklám, anélkül is van forgalmuk, már csak azért is, mert rajtuk kívül nincs értékelhető thai étterem pesten. ez a thai wokos tészta elég tréül néz ki mindenesetre. és szélesmetéltből baszki... jó hogy nem kagylótésztából csinálták.

Hátrányos helyzetű kaviár 2016.05.05. 01:24:15

@Dikusz: Ja, és mellesleg nekem viszonylag "könnyű" dolgom van ilyen szempontból, ugyanis rohadtul nem képes a szervezetem feldolgozni az umamit. A sima kínai kifőzdékbe már be sem megyek, 5 méterrel előtte megmondom, hogy ott kínai van, a szag alapján. Az éttermekben meg külön kell egyeztetnem, hogy vagy a budiban lesz egy privát helyem, amíg ott vagyok, vagy umami-mentesen főznek nekem.
Néha még a paradicsomtól is megbolondul a szervezetem, ezért soha nem is kérek mondjuk egy hambiba vagy dürümbe paradicsomot, mert nem tudom, mikor zavarodok meg annyira tőle, hogy felül vagy alul visszaköszönjön.

Phil Necro 2016.05.05. 06:13:34

Ennyi hulyeseget osszehordani.
Ugy nez ki ,mint a hanyas ,meg ilyen tesztaval at se vennem es tarsai.
Nem ertem,miert kell tultoltni ...
Valoban nem egy tipikus azsiai teszta,de egy teliszalamis szendvics sem attol lesz szar,hogy zsomle helyett kiflibol keszul.

A vevot atbasztak,de csak azzal,hogy a tesztan kivul szinte semmi nincs benne.
Ha benne lenne az ebben a kategoriaban elvarhato mennyisegu komponens,boven megerne azt az 1000 forint koruli osszeget,amit elkernek erte.
Feltetelezeve,hogy izben hozza a tobbi hasonlo gyorsetkezde szintjet.

Phil Necro 2016.05.05. 06:15:37

- mi a harom kedvenc kajad ?
- chilli,curry,wok
- baszod,te megeszed a fuszert magaban,es az edenyeket is ? :D

2016.05.05. 08:46:19

@Hátrányos helyzetű kaviár:
És mi a francnak menne értelmes ember épp Thaiföldre. Tudom, hogy kurva nagy divat, aztán persze megy a sírás, ha megvernek, elrabolnak, kiveszik a veséd, a hatóságok meg leszarnak, esetleg elkapsz valami nyavalyát. Persze a többséggel ilyesmi nem történik meg, mert el sem hagyja a turista negyedeket, mert csak azért megy, hogy elmondhassa a többi prolinak otthon, hogy ott volt...

The Crazy One 2016.05.05. 08:59:29

@nagybalfasz: pluszozom.
Tyúkász haverom is volt ott, mondta, miután visszajött, hogy fasza hely az a thaiföld, csak ne kúrtak volna meg :D

The Crazy One 2016.05.05. 09:34:44

iparkodhatna a hilda, mert unatkozom. Elbaszódott a céges szerver, még egy nyomorék emailt sem tudok letölteni...

tejfölbiztosítás 2016.05.05. 09:52:21

@The Crazy One: boll: az amúgy is kiment a divatboll.

McZozo 2016.05.05. 10:31:33

@Hátrányos helyzetű kaviár: Ha elolvasod kiderul hogy mert elvitelre kerte es gondolom nem nezte at a kajat mikor kihoztak becsomagolva.
Amugy en rendszeresen fozok kinai, japan kajakat otthon es bar mindig megveszem a kinai tesztat hozza, igy belegondolva nem hiszem hogy kifutnek a viulagbol ha egyszer mondjuk a kinai teszta helyett spagettivel csinalnam.

Manyecska. 2016.05.05. 10:35:37

@The Crazy One: én most jövök a párom munkahelyéről, egész jól elütöttük az időt..:D:D épp arra lyártam. na. OFF
ez a tészta nem pirított rizstészta egyáltalán hógy van ez??

The Crazy One 2016.05.05. 10:38:05

@Manyecs: ááááá, régi szép idők, mikor a zasszony is néha néha erretévedt. Véletlenül...

Manyecska. 2016.05.05. 10:40:05

@The Crazy One: :D a függöny ott is leszakadt? Saját iroda hmmm.. :D

www.nlcafe.hu/gasztro/20160505/hus-szeleteles-ddaralas-felar-pluszkoltseg/
na ez itt nem off talán...

CID. 2016.05.05. 10:51:42

@Manyecs: A gecik, pedig desznyót elősúlyban már 300 pár forintért kapni, ezek a gazok meg adják a karajt 1090-ért:D

The Crazy One 2016.05.05. 10:53:51

@Manyecs: függöny nem, de egy 27-es apple monitor az lepottyant. Szintén véletlenül.

Manyecska. 2016.05.05. 10:57:21

@CID.: én itt a nagykerben bruttó 380-ért veszem a zúesbé kábelt ,a médiamárketben meg ugyanaz ..kettőezer, kereken..!!! /Mert hülye azért nem vagyok/

Manyecska. 2016.05.05. 11:03:04

@CID.: "gy üzletfejlesztési tanácsadó cég vizsgálta meg az üzemeltetési költségeiket és arra jutottak, hogy több mint százezer forintot költünk csak csomagolóanyagra." ezt egy mezei könyvelő is megmondja ingyé! ON szerintem háríccsák át a dolgozók bérét is a vásárlókra :D!

CID. 2016.05.05. 11:06:27

@Manyecs: tőled mindig tanulok, azt hittem az usbé egy csatlakozó:D

tejfölbiztosítás 2016.05.05. 11:07:22

@nagybalfasz: ze ilyen jol ismered az embereket?

CID. 2016.05.05. 11:12:25

@Manyecs: 50 forintról van szó. A madaras teszkóban lehet kapni fél disznót, ( már vettünk a faterral, mókásan mutatott a bevásárló kocsiban), szerinted az 500 pár forintos árért, eszembe jutott megkérni őket, hogy bontsák is szét?

Tehetséges ugandai buzi 2016.05.05. 11:16:57

@CID.: De milyen már! Odamész a csemegepulthoz a Madaras Teszkóban, a napszaknak megfelelően köszönsz:
- Jó napot hentes úr!
- Jó napot, mit parancsol a kedves vevő, mit adhatok?
- Hm... Jól néz ki az a fél disznó! Azt kérem szépen!
- Ezt? Erre tetszik gondolni?
- Nem, ami attól kicsit balra van! A cápával töltött ló mellett.
- Ezt?
- Igen, igen, azt!
- Csomagoljam, vagy itt helyben el tetszik fogyasztani?

CID. 2016.05.05. 11:21:00

@Tehetséges ugandai buzi: Majdnem. Két nappal előtte felhívtam őket, odamentünk a hentesosztályra, oszt megkaptuk a fél desznyót, neylonzsákba berakták, és mehettünk a pénztárhoz:D

atpijkamo113 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.05.05. 11:21:58

@The Crazy One:

Date: Thu, 05 May 2016 04:52:45 -0400
From: Mark Moskowitz ? <salesebo@cdn.5068.cc>
To: szegeny@em.ber
Subject: re: Twitter Marketing Services

hi
Engage with other users and develop a social media profile.
Create a greater interest in your services/business with Twitter marketing
Services.

www.buysocial.cn/detail.php?id=17

Regards
Mark Moskowitz ?

Unsubscribe option is available on the footer of our website

atpijkamo113 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.05.05. 11:23:59

@CID.: "megkaptuk a fél desznyót"

Kérhettetek volna egy másik felet is, ha szerncsétek van, pont összeillenek, akkor még hízlalhattad volna...

The Crazy One 2016.05.05. 11:24:04

@atpijkamo113:
a legnagyobb a vége: "Unsubscribe option is available on the footer of our website"
kattints rá és leíratkozhatsz, de a kattintással ki tudja mi mindent jegyez meg...

Tehetséges ugandai buzi 2016.05.05. 11:31:18

@atpijkamo113: Azon még nem gondolkodtál, hogy vajon a Magyar Szabvány (MSz) az rögzíti a desznyó félbevágásának pontos paramétereit? Milvehogy a desznyó az egy háromdimenziós dolog, ezért három irányban is félbe lehet vágni:

1. alsó és felső rész vízszintesen kettévágva
2. eleje és hátulja kettévágva
3. jobb oldala és bal oldala függőlegesen kettévágva

Ez a kérdés engem bőszen foglalkoztat. Lehet, hogy ma este el sem tudok majd aludni, álmatlanul hánykolódóm, mert az agyam csak ezen jár...

CID. 2016.05.05. 11:47:20

@atpijkamo113: Kiváló ötlet, bár nem vagyok benne biztos, hogy a belei nélkül, hatékonyan tudta volna hasznosítani a moslékot :D

CID. 2016.05.05. 11:50:42

@Tehetséges ugandai buzi: praktikusan, miután lenyesik a fejét, fellógatják, oszt a gerincinél, függölegesen vágják el:P

Tehetséges ugandai buzi 2016.05.05. 11:59:02

@CID.: Szerintem sokkal praktikusabb és logikusabb lenne szamurájkarddal keresztben kettévágni a desznyót elejére és hátuljára, hiszen ott a legkisebb a testátmérő.

Manyecska. 2016.05.05. 11:59:37

Én csak annyit szeretnék mondani hogy nagyon jó szarvacskatésztát vettem 170 foringyér mert sajtos-tejszínes csirke lesz.:D

CID. 2016.05.05. 12:08:27

@Tehetséges ugandai buzi: Á, az nem igazságos, valakinek jut két comb, a másik meg kap két lapockát...

Tehetséges ugandai buzi 2016.05.05. 12:14:25

@CID.: Nem értem! Ha két ember így osztana meg egy desznyót, mindegyik kettőt kapna! Az egyik KÉT combot, a másik KÉT lapockát.

Vagy a közgazdász ne daraboljon desznyót?

:-D

Treff Bubi 2016.05.05. 12:39:54

A Parázsban a mentás hallevest kóstoljátok meg, isteni.

atpijkamo113 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.05.05. 12:48:30

@CID.: Akkor téged becsaptak. Az nem fél disznó, hanem legfeljebb 40%.

Manyecska. 2016.05.05. 15:05:36

Beírtam hogy Parázs....a googlibe...és kiadta a Pedagógusok Szagszervezetét....köszönöm poszter :D !!!

CID. 2016.05.05. 15:14:26

S@Tehetséges ugandai buzi: Ne:D
@atpijkamo113: bebaszna, ha az egymázsás desznyónak, 20 kg lenne a feje

Phil Necro 2016.05.05. 15:15:42

@Manyecs:
Nemtom,hol jartal abban a par honapban,mig szuneltetted a privat chatet,de visszamehetnel.
mielobb.

Manyecska. 2016.05.05. 15:18:40

@Phil Necro: te melyik majom vagy? Uncsi már hogy a f.os folyik a pofádból folyton itt..

Phil Necro 2016.05.05. 15:27:06

Ha van a sztorihoz tartozo relevans hozzaszolasod,akkor tedd meg,ha chatelni szeretnel mindenfele temakban,van ra ezer megfelelo forum.
Nezd mar meg,miket irkaltal ide ...

CID. 2016.05.05. 16:00:29

@Phil Necro: Ne baszogasd már, van pasija, 50 plusszus, és mindig dugnak. Megszokhattad már a mesét;)

Phil Necro 2016.05.05. 17:22:38

@CID.:
Az a baj,hogy a szures csak bejelentkezve mukodik,es a nick is valtozik,ha tultolja az Isaurat,es besokal ra Hilda.

joska61 2016.05.06. 09:39:31

Látom a társaságot nagyon meghatotta ez a szívbemarkoló történet.

gabors 2016.05.14. 14:26:54

uj hetvegi ....

egyen lecsot !!!

Vercsi V 2016.06.02. 13:49:51

Ha bárki ezt olvassa még: én írtam a bejegyzést és nem kamu, nem Parázs reklám, stb.
Ez volt akkor a valóság, biztos tudnak ennél jobbat készíteni de én kizárólag a saját tapasztalatomat írtam le ami a csatolt fotóval küldtem be. Ennyi.
A thaiföldi úttal nem dicsekedni akartam, hanem szimplán közölni, hogy találkoztam már eredeti autentikus thai konyhával.
Ami a helyszíni reklamálást nem tette lehetővé az az - amit az írásban is említettem- , hogy elvitelre kértük. Ebben az esetben zárt papírdobozban és extra fóliázással kaptuk a csomagot. Kezeket fel aki mindezt feltépi és ellenőrzi :) Én bevallom nem rettegésben és bizalmatlanságban élem életem:)
Mindenkinek további szép napot!
süti beállítások módosítása