Tékozló Homár

Ahány ügyintéző, annyiféle válasz

2016.12.01. 15:36 | Homár Hilda | komment

shutterstock_524670103.jpg

Ezt vajon hogy csinálja a Telekom? Az ember úgy képzelné, hogy egy közös adatbázisból dolgozik mindenki. Rákérdezünk a dologra.

Tisztelt Tékozló Homár!

Szeretném megosztani Önökkel és a kedves olvasókkal a Telekom legújabb húzását.

2016.11.10-én telefonon lemondtam az IPTV Alap és Telefon Alap díjcsomagomat, 8 napos felmondási idő szerint ennek 2016.11.18-án kellett volna megszűnnie. Ehhez képest, annak ellenére hogy leadtam az eszközöket és számtalanszor jeleztem hogy aktívnak látom a MyTelekom felületen, ha hívom a számot azt mondja hogy megszűnt DE ha hívom az ügyfél szolgálatot az alábbi válaszokat kaptam.

Ügyintéző 1: Megszűnt 18-ával, végszámla 3600 lesz
Ügyintéző 2: megszűnt végszámlát még nem látom
Ügyintéző 3 : Nem szűnt meg, mivel az eszközök nem értek még vissza! (ehhez nekem mi közöm hogy a posta mikor viszi be nekik?)
Ügyintéző 4: Számlázás leállítva szolgáltatás még aktív.

SZÁMLÁZÁS: Ez is érdekes: E-számlám van díjneten fizetek. T-home felület határidő nov 30 Telekom applikáció dec.1, díjnet dec 1. a határidő. Befizettem, elvileg azonnal beér, ehhez képest még mindig nem! Eltűnt a 3740 Ft-om?!

Meddig fog tartani a lemondás véghez vitele? Amit olvastam itt Homáron azok alapján kezdek elkeseredni. Mit lehet tenni? Minden ügyintéző mást mond!

I.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.12.01. 15:39:20

Szerintem ez a pont leszarható kategória. Lemondta, igen. Kifizette? Igen. Sok baj nem érheti. Bááár... a posta mindig tud újat mutatni.

Csokis · http://csokis.blog.hu 2016.12.01. 15:40:30

Egyet ajánlanék a poszternek. Ahogy Oliver Cromwell is mondta. Bízzál Istenben és tartsd szárazon a puskaport!

Terézágyú 2016.12.01. 15:46:21

Elég gáz, hogy mindenki mást mond - de ugye láttunk már más esetben is ilyet, hogy összevissza beszélnek...
Hogy csak egy példát mondjak:
"leadtam az eszközöket"
később meg:
"ehhez nekem mi közöm hogy a posta mikor viszi be nekik"

Egyébként most akkor négyszer telefonált a pószter, és mind a négyszer mást mondtak neki?

Most akkor leadta, vagy a potán FELadta az eszközöket?...

MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ.BÖRTÖNBEN 2016.12.01. 15:47:38

"Meddig fog tartani a lemondás véghez vitele?"

Azt nem tudom, csak azt, hogy szívni fogsz. :(

Terézágyú 2016.12.01. 15:48:05

Az előző kommentem helyes formája:

Elég gáz, hogy mindenki mást mond - de ugye láttunk már más esetben is ilyet, hogy összevissza beszélnek...
Hogy csak egy példát mondjak:
"leadtam az eszközöket"
később meg:
"ehhez nekem mi közöm hogy a posta mikor viszi be nekik"

Most akkor leadta, vagy a postán FELadta az eszközöket?...

Egyébként most akkor négyszer telefonált a pószter, és mind a négyszer mást mondtak neki?

FDToth 2016.12.01. 16:03:01

Telekom... hivtuk okrt h rossz a net, rossz a tv es nem irja ki a neveket a telo. Ravagjak h biztos nalam a hiba. Mondom h nem, vegyenek fel hibajegyet. Felveszik, es lass csodat, kozponti huba volt.
Vmiert itthon nem az a fo, higy a probkemat megoljak, hanem az h huzzak az idot...

EurósParaszt Lite 2016.12.01. 17:03:46

Javulnak a posztkepek, ez a tendencia maradhat is. Elso.
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: ha nem elst semmivel, nem fízec elo semmire, nem erhet meglepet-sIvas.

Nick-son 2016.12.01. 17:10:40

Hú, hát telekomnál tényleg annyi válasz ahány ügyintéző.

Vezetékes számmal költöztem.

1. Válasz. Vihetem bárhova, ha a körzetszámhoz tartozó területen marad.
2. Egy hónap múlva aktuális a költözés, telefonálok hogy vinném. Nem vihetem, igaz lehet körzeten belül, de azok az ő belső mittudoménmilyen körzeteik. De hát azt mondták vihetem... meg különben is internet alapú a szolgáltatás... Értsem meg, hogy NEM, akármit mondtak korábban tévedtek.
3. Még 3-4 hívás, vihetem, de csak a szolgáltatást, a számot nem, értsem már meg. Vihetem, de vannak belső körzeteik (pár utca) azon belül lehet csak vinni ugyanazt a vezetékes számot.
4. Utolsó alkalommal utoljára felhívtam, gondoltam ha vinni nem lehet akkor is fontos a szám, átirányítom mobilra, inkább kifizetek mindent, maradjon a vonal a lakatlan épületben. Elregélem mit akarok. Kérdés, de hát miért? Mért nem költözteti el a telefonszámot? Hát nem is tudom hogy a körzetszám határain belül bárhova vihetem? Hisz digitális alapú a szolgáltatás... Még le is sajnált az ügyintéző, hogy ezt se tudtam.

Az lett a vége, ennyi cécó után átvitettem, az se volt zökkenőmentes, aztán a rákövetkező nap átkértem a számot másik szolgáltatóhoz aki az új címen átvette. Kösz telekom, majd 20 év múlva visszanézek.

Nick-son 2016.12.01. 17:13:35

@Terézágyú: a telekomnál úgy kell leadni, hogy küldenek egy sms -t és azzal kell beballagni a postára és ott van telekomos doboz, átveszik és intézik. Sehol máshol nem lehet leadni, csak így. Mostanában úgy tudom valami bünti lett ebből, hogy így nem lehet és most megint vissza lehet vinni az ügyfélszolgálatra. Szerencsére én már megszabadultam tőlük, de akkor is ugyanez volt, igen sok idő után se látták még beérkezettnek a vackaikat.

The Crazy One 3om 2016.12.01. 17:26:53

mi, feltöltőkártyások úgy tudjuk irigyelni a problémáitokat...

megamen1 2016.12.01. 18:11:48

ha nő az ügyintéző, akkor sunáznám. főleg, ha irénke...esetleg elvira.

Darth Revan 2016.12.01. 20:53:13

"mi közöm hogy a posta mikor viszi be nekik?"

rossz hirem van: sok kozod van. ha a posta elveszitette a csomagot, akkor a TCOM rajtad fogjak leverni a hianyzo eszkozok arat. Persze te jogosan reklamalhatsz a postan, de a TCOM-mal te vagy kapcsolatban, nem a posta.

Kettős Billy (törölt) 2016.12.01. 21:26:23

A postai feladóvevény legyen meg, hogy feladtad a csomagot. Én kidobtam, elhánytam. A posta meg a csomagot.... Rá félévre bekértek több tíz ezret a modemre meg a Tv dobozra és fel akartak jelenteni lopásért..... mivel nem tudtam igazolni, hogy én nem vagyok hunyó, jogos volt a követelésük...... egyeztettem ügyvéddel is. Az azt javasolta egyezzek meg a Telekommal részletfizetésbe. Adni akartam 3 havi részletet (minimálbérből egyedül élve, menni is fog, főleg a szolgáltatást is azért mondtam le, mert nem bírtam fizetni)........ írtam nekik max 5 ezret tudok fizetni/hó... erre válasz nem jött.... rendőrségi feljelentést nem tettek, átadták behajtó céghez akik kiadták bírósági végrehajtóhoz, először inkasszózni akartak, de addigra már számlám sem volt.... sem bejelentett melóhelyem. Így fizetésből sem tudták vonni. Így 110,125 Ft-ot rávezettek az ingatlanomra.... jóvan mondom.

Beerhead 2016.12.01. 21:41:13

Írásbeli nyilatkozatot kell kicsikarni a megszűnésről. Onnantól szarni bele, csak a papírt őrizgetni. Ha kell valami, pereljenek.

EurósParaszt Lite 2016.12.02. 02:16:15

@The Crazy One 3om: pre-paid eseten baromi magasak a percdijak. Kiveve a Voda ujabban, de majd kivezetik azt is, bar mindegy ez, mert megkerdezem majd aptijankot mit kell csinalni es en is 3, meg 6ft-ert fogok telefonalni. Mar amennyit. Megkerdezhetem, hogy milyen telefonod van? Utanozni akarlak, ezert kerdezem.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2016.12.02. 06:46:20

@Darth Revan: tévedsz. A Tcom a postával is szerződésben van. Ha az ex előfizető tudja igazolni, hogy leadta, onnantól kezdve nem az ő sara.

The Crazy One 3om 2016.12.02. 07:36:26

@EurósParaszt Lite: jó, hát arról elfelejtettem értekezni, hogy van céges is, amin ha nagyon akarok, akkor magáncélra is használhatom,mert nem basztatnak. Van rajta mobilinternet is, aktív szpotifájjal még sosem fogyott el, fasztuggya mennyi a korlát. Egy,amiért ugatnak,az esesmes, gondolom, egy darab sincs a flottában előfizetve. Szóval ezen kívül van egy tesséklássék kártyás, amin hétvégén elér, aki nagyon akar.
Egyébként fekete szoni, a másik meg fekete hátécé.

EurósParaszt Lite 2016.12.02. 08:09:34

@The Crazy One 3om: koszi, te meno vagy. Azt almodtam, hogy a roman filmalap megajandekozott egy uveg jo fajta meggypezsgovel, a szine is jo volt. Hat nem imadnivalo a szurrealitasi erzekem, melyprofi? A mai nap is nagyon ures lesz es hezagos homardi szempontbol. Hol vannak mar azok a haromposztos szep napok-csucsidok.
Nilyen posztok erdemelnek ma ceges mobilt? Te AtiSnatch vagy.

EurósParaszt Lite 2016.12.02. 08:12:30

Kekecke fel arcat leragta egy opatkany vagy oroszlan, Inen nehez megallapitani. De blogol es el es minden, szerintem tejert is le szokott menni a boltban.

The Crazy One 3om 2016.12.02. 08:16:16

@EurósParaszt Lite: én meg ma reggel rajottem, hogy öregszem. Sampont kapok a Télapótól és örülök neki...

EurósParaszt Lite 2016.12.02. 08:17:35

Ezeket a belteriket-eszkozoket mikori allapotjukon es mikori arakon szamoljak? Nekunk volt, hogy 100 ezer folott volt egy szep-top-box, a szolgaltato leirasa szerint, legyen ugy, majd cirkulum-pendulum-zacc\kb 12 ev mulva mar 6-8 ezrekert ment az apron. Jo kepminosegu cuccz volt amugylan. Meg nem kapas eseten a neha volt, de azota mar nem letezo erteket szokas kovetelni? Mer' az ugy milyen aranyosan edi-bedi mar.

EurósParaszt Lite 2016.12.02. 08:22:40

@The Crazy One 3om: az nem attol van hanem genhibas a naptarja az ottani telaponak. Hanem a nemi atalakitomutet kovetkezmenye ez.:D Mikor terhes voltam, en is orultem a feldisznonak tejszinjabbal. Igaz. elotte is es utana is. Eccer netkavezoban internteztem es be jőt a Telapo. Marrha nagy HO-HO-HO-zas volt, az volt az elso mozzanat.
Nagyon szep fodrosan kell a feldisznot megtejszinhabolni, muveszien. Es ugy lefenykepezni, majd ugy harapni es a harapast is megorokiteni. Nyersen. Egyes helyeken ez bevett szokas, igaz, ezt meg senki nem igazolta vissza rajtam kivul. A RAW fajl es a hokezeletlen diszno mindenesetre szepen osszecsengenek...

EurósParaszt Lite 2016.12.02. 08:44:27

Volt, hogy nemotthon furodtem es volt lila szinu, los angeles-es coverrel ellatott tusfurdo, hangulatos kep volt rajta es jol megtervezett volt az egesz, az illata viszont kozepszeru volt. Annak en is orultem, pedig meg az enyem sem volt! Nagyon faraszto vagyok es rosszabb, mint egy ma szuletett Manyecska. Annyi a kulonbseg, hogy vele mindig tortenik valami, az is rendszerint a minden, velem meg semmi soha. Terhes tehat vagy nem annyira?
Dolgok, melyek tipikusan muvelhetok 'kicsit" uzemmodban:
- szeretlek
- terhes vagyok
- kinyirtam
- megbuktam
- elsikkasztottam a ceg osszvagyonat
- leugrottam egy sziklarol bazisugras gyanant, tandemugrassal.

Nos....felkeszultem a legujabb posztra; int, reveal, god, instantget, fakk, enter;

The Crazy One 3om 2016.12.02. 08:50:58

@EurósParaszt Lite: és valaki azt írta fárasztó vagy? Szerintem meg zseni :)

Manyecska. 2016.12.02. 09:18:50

@EurósParaszt Lite: elmentem mikuláscsomag beszerző körútra, közben rámdőlt majdnem a bevásárlókocsi-tartó bódé a széltől aztán megetettem egy rakás kuporogva fagyoskodó galambot a fenyőnél ezért most nincs reggelim és mikuláscsomagot reggelizem :DD..OFF

Manyecska. 2016.12.02. 09:28:56

baszki egész éjjel rázkódtak az ajtók a lakásBAN akkora szél volt, ki intézte? 135 km/h Jánoshegy..:D :O

Manyecska. 2016.12.02. 09:31:18

on azt nem értem off on miért csak reggel indultak el a tűzoltók off itten minálunk?? mer jöttek mint a meszes. Na jó, értem. Nem írok posztot:)

CID.. 2016.12.02. 10:25:20

Az ilyenek miatt nem lehet elérni az ügy az ügyfélszolgálatot, 10-én mondta le, még nem számláztak neki duplán, nem követelték tőle a koronázási ékszereket, nem fenyegették, de már 4x telefonált és visit a barom, mint egy szopósmalac.

Terézágyú 2016.12.02. 10:37:52

@CID..:
Hát, ez is egy szempont :)

Dikusz 2016.12.02. 10:43:05

@Manyecs: felköltöztél a János-hegyre? Onnan tényleg szép a kilátás?:)))

EurósParaszt Lite 2016.12.02. 11:31:11

www.karorauzlet.hu/images/termek_kepek/fx-9860gii%20sd.png

Ezt nyomogatom és olyankor elszállok mikor nyomogatom rend szeresen a mélyűrbe. Találkozni a Sztárr Treek szereplőkel.

maga_egy_állat 2016.12.02. 11:32:29

@Manyecs: azt olvastam, hogy a galambokat etted meg :D milyen jó, hogy nem húsvét jön, vehetnéd a kézművesétcsokiny..... izé mótvá ;)

Tudod Te azt jól! 2016.12.02. 12:26:27

Tessék mondani, ez már a hétvégi?

Tudod Te azt jól! 2016.12.02. 12:28:46

@Carradine a
gardróbszekrényben: sexpír!
Egy srófra jár a zagyunk ;)

2016.12.02. 12:36:42

ismerős sztori...
nekem ez anno egy áramkikapcsolást eredményezett (igen, azt is "szolgáltatnak")... régi szép idők...

Manyecska. 2016.12.02. 12:58:48

Nem tudom volt-e már, de megkérdezem ez a hétvégi akkor?@Dikusz: innen is:)@maga_egy_állat: megettem a kutya csokimikulását most, köszi a tippet:D

Manyecska. 2016.12.02. 13:25:53

@maga_egy_állat: mondjuk találtam tőle egy jó idézetet /Homár/ : "jeleznem,hogy...
monnyuk a poszt tolo stilusa tobb kivanni valot hagy maga utan,mint ertelmet,de a panasz jogos..." :D XD

csodálkozó a sok szemét multi huzásán 2016.12.11. 16:08:33

@The Crazy One 3om:
Ehhez volna néhány gondolatom
Vodafone Tuti 19 Ft percdíj legolcsóbb csomag oké, de a munkám miatt havi 30 órákat telefonálgatok fizetek havi 9900-et a korlátlanra. Számold ki mennyi lenne 19 ft-s percdíjjal: 34 ezer alsó hangon és ha nem tudok hívni baj van. Szóval feltöltős kártya kizárva.
Internet feltöltős kártya: 5-7 Ft/mb vegyünk 6 ft átlagot normál felhasználó fogyaszt havi 50 gigát. (1 giga: 1024 mega)307e ft ennyi lenne kb a feltöltős net
TV-ből 3 tévére mndigtv extra van csak alapcsomag feltöltős 18e ft körül/év/tv szóval az is 54 e holott előfizetéssel 27e 3 tévére
Na akkor a feltöltős jó?

csodálkozó a sok szemét multi huzásán 2016.12.11. 16:11:07

@CID..: Mivel ha nem ér be az eszköz te is izgulnál, hogy 40-50e-t a t kiszámláz.
Megoldás: Lehessen leadni személyes kirendeltségen vagy vegyenek fel több embert a céghez!
süti beállítások módosítása