Tékozló Homár

Jövőre veled ugyanitt, kedves BuBi-s!

2016.09.30. 09:45 | Homár Hilda | 88 komment

6258766_2a94e7d3404b3089160dc98cd50f1ec5_wm.jpgBalázs szerint egészen furcsán oldszkúl módon működik a Mol BuBi éves bérlet meghosszabítása. Vajon miért erőltetik minden áron a személyes találkozót? Szerencsére olvasónk nemcsak elégedetlenkedik, hanem proaktív módon megoldási javalattal is előállt, úgyhogy elküldjük a posztot a BKK-nak, hátha jövőre már megnyílik a szép új világ.

Hello kedves kerékagyak és tékozló homárok!

Most ünnepelte a Mol Bubi a 2 éves születésnapját. ami azt is jelenti - hogy hozzám hasonlóan - egy csomó, az indulástól előfizetést vásárló embernek mostanában jár le a második éves előfizetése. Sajnos ez egy csomó kellemetlenséggel, vesződséggel jár, pedig nem kellene, hogy így legyen. Szerintem közszolgálatilag és a rendszer javításának szándékával megérne egy cikket.

Mi a helyzet most:

Olvasson tovább!

Milyen cipő már, amit kisujj súrlódással ki lehet lyukasztani?

2016.09.28. 15:15 | Homár Hilda | 116 komment

hervis-sports-logo-528428.jpg

A Hervis cipői úgy tűnik nagyon nehezen viselik ezt az hordás dolgot. Hol egy kisujj, hol egy köröm csinálja ki őket végzetesen. Petra vigye csak független szakértőhöz, itt tájékozódhat róluk.

Kedves Tékozló Homár!

Szeretném, ha a Hervis üzletekben senki sem vásárolna: 2016.májusban vásároltam a székesfehérvári Hervis üzletben egy Nike Downshire futócipőt. Azért, hogy a mérethelyességről meggyőződjek az üzletben fel is próbáltam a cipőt, természetesen mindkét lábamra és nagyon kényelmes volt.

Sajnos ez a cipő 4 hónap használat után a jobbos cipő kilyukadt. Minimális igénybevételnek volt kitéve, mert nem futottam benne, csupán munkahelyemre jártam, ahol napközben ráadásul levettem és egy benti cipőben voltam.

Olvasson tovább!

Samsung, vidd innen a Note 7-edet!

2016.09.27. 09:40 | Homár Hilda | 58 komment

screenshot_2016-09-27_08_44_53.png

A Samsung idei csúcsmodellje elismerés helyett milliárdos bukást hozott a cégnek, és persze jó adag bosszankodást a vásárlóknak, akik szabadulni szeretnének a veszélyes eszköztől - csak épp egyelrőe nem megy nekik.

Tisztelt Homár!

Vásároltam egy Samsung Note 7 telefont, amely utólag kiderült gyártási hibás aksit tartalmaz. A Samsung teljes visszahívást kezdeményezett ezzel kapcsolatban.

A hibás készülékek cseréjének kezdetét 2016. szeptember 19-ét jelölték meg. Ezzel kapcsolatban már voltam a vásárlás helyszínén, szervizben, experience store-ban, de eddig nem tudtak segíteni egyik helyen sem a cserével kapcsolatban. Annyit tudtak mondani, hogy nem is tudtak róla (vásárlás helyszíne), vagy várjak türelemmel.

Olvasson tovább!

A 6. érzékhez fel kell nőni

2016.09.26. 15:18 | Homár Hilda | 55 komment

screenshot_2016-09-26_10_08_00.png

Biztosan lesz pár törzskommentelő, aki ránézésre vágja, hogy mit jelent pontosan a csudaképlet, amivel a Whirlpool megajándékozta panaszkodó ügyfelét, de azért lássuk be, hogy ennek értelmezése nem lehet alapelvárás egy hűtőgépvásárlónál, nem beszélve az angol nyelvű magyarázatokról és táblázatokról. 

6. Érzék technológia, avagy kérem vissza a régi öreg hűtőmet!

A Whirlpool ügyfélszolgálatával folytattam két hét levelezés után úgy döntöttem, hogy megosztom kis történetemet másokkal is. A probléma nem éppen súlyos, vagyis senki ne számítson arra, hogy hulla volt a hűtőben vagy megvágott a „kettőhúsz”… De azért mégis!

Olvasson tovább!

Teknőc Ernő viszi a számlákat a fővárosban

2016.09.26. 09:44 | Homár Hilda | 69 komment

screenshot_2016-09-26_09_34_22.png

Nem nagyon akarnám nagyon piszkálni a Postát, van elég bajuk, de 10 nap alatt kézbesíteni egy levelet, az mi? Olvasónknak pedig, akinek láthatóan nem gond az internetelérés, meleg szívvel ajánljuk, hogy álljon át netes ügyintézésre. Egy új, boldogabb élet nyílik meg vele!

Kedves Homár!

Tudom sok panasz érkezik hozzád, de nekem elegem van a Telekom/Posta garantált büntetésből.... Most a Császári és Királyi Posta a bűnös, de azért világosan látszik, hogy a Telekom se ártatlan kiskutya, hiszen világosan látszik, hogy szándékosan gyúr az "ingyen" 750Ft-ra, ami szerintem a pofátlanság netovábbja..... Azt nem is merem megemlíteni mekkora jogtalan haszonhoz jut ezzel a pofátlan összeggel....

Üdv.

István

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása