Tékozló Homár

Tuskólistás levelezés

2017.11.17. 16:18 | Homár Hilda | komment

70-the-most-awesome-picture-ever-takenjpg.jpeg

Klasszikus zsák a foltját eset. A hatalmas önérzet és a szabadjára engedett tesztoszteron pusztító mélységi fúróján jutnak főszereplőink pár óra alatt olyan szintre, aminek még csak a közelébe sem lenne szabad soha, senkinek leereszkednie sem cégként, sem ügyfélként, sem egyáltalán emberként. Elrettentő levelezés következik.

Hali,

Masodik levelezésem a 3 in 1 Hosting Bt.-vel. Talán még emlékeztek előző levélváltásomra velük.
Most itt a második. Kissé nyersebbre váltott a hangnem. A levelezésben kizárólag a neveket és domain neveket X-eltem ki, amúgy változatlan.

Talán másoknak is olyan jó szórakozást nyújt majd, mint nekem. Mert a végére ezen már csak röhögni lehet.

Üdv
Attila

Olvasson tovább!

Továbbra sem adta fel az ingatlanbazar.com

2017.11.15. 15:44 | Homár Hilda | komment

screenshot_2016-10-13_10_31_47.png

Évekre, egész pontosan 2009-re visszamenőleg van ügylistája a Homáron az Ingatlanbazar.com-nak, és ahogy már 4 éve is megmondtuk: Sosem lesz vége. Ugyanis Még mindig pénzt akar.az Ingatlanbazar.com, ami arról híresült el, hogy árak nélkül számlázott, vagyis  egy hónapnyi ingyenes hirdetést ígért, gondosan eldugva a regisztrálók szeme elől azt a tényt, hogy ennek lejárta után viszont automatikusan kiszámlázza a mit sem sejtő hirdetőnek a havidíjat, ha az nem törli magát. Az oldal Etikátlan tevékenységét elítélte a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesülete, majd 10 milliós büntetést kapott a hatóságoktól ugyanezért. A cég behajtó cégekkel eredt a bepalizott ügyfelek és pénzük után, de egy ponton az akkori megbízott cég, a Creditexpress Magyarország Kft. felmondta a szerződést a vállalkozással. Ennek is már 6 éve. Olvasónk szerint a cég más követeléskezelővel, de újra támad.

Hello,

újra próbálkoznak 10 éves üggyel, ez tegnap jött.  Vajon más is kapott?

Üdv:

H. Sándorné

Sajnálattal tapasztaltuk, hogy az ingatlanhirdetési szerződési kötelezettségéből eredő fizetési kötelezettségének a többszöri felszólításunk ellenére huzamosabb idő óta sem tett eleget.

Az Ön, cégünk felé fennálló tartozása: 39585 Ft tőketartozás, valamint ezen összegnek a késedelembe esés napjától a megfizetésig számított szerződésben foglalt napi 1%-os késedelmi kötbérvonzata, továbbá az Ön részére korábban elektronikusan kiküldött fizetési felszólítások szerződésben rögzített díja. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a fenti tartozását engedményeztük a Weltimmo Ltd -re (of Suite 9, Ansuya Estate, Revolution Avenue, Viktoria, Seyshelles).

Az engedményezés a Ptk. 6:193 § alapján történt.

Az engedményezéssel egyidejűleg a követelés azonosításhoz és érvényesítéséhez szükséges információk az Engedményes, mint a követelés új jogosultja részére a Ptk. 6:193. §-a, 6:194.§ (2) bekezdése alapján átadásra kerültek.

A Ptk. 6:198 §-a alapján a jelen értesítés kézhezvételét követően Önnek az Engedményes, vagy Megbízottja részére kell a fenti kötelezettséget teljesítenie.

Ezen teljesítési utasítás kézhezvételét követően, befizetését jogszerűen az Engedményes megbízottja, a My-Immoviva Kft; mint az Engedményes megbízottja felé teljesítheti. Amennyiben ez, jelen értesítésünk kézhezvételétől számított nyolc napon belül nem történik meg, úgy minden további értesítés nélkül a követelés jogi úton érvényesítésre kerül.

Egyúttal értesítjük, hogy az engedményezéssel egy időben az Ön személyes adatai (Név, cím, telefonszám, e-mail cím, a hirdetés adatai) átadásra kerültek az engedményes és a követeléskezelő részére, a hatályos jogszabályoknak megfelelően.

A befizetéskor kérem, szíveskedjen jelezni a befizető azonosítóját: XXXX

A megbízott elérhetősége:

Haladjon a korral, szerződjön appal

2017.11.14. 14:33 | Homár Hilda | komment

screenshot_2017-11-14_14_14_46.png

De csak ésszel! Tehetjük hozzá. Mert persze, aki utazik, kössön biztosítást, és nagy barátai vagyunk a kényelmes, gyors online ügyintézésnek is, szóval hajrá, mindenki próbálja ki, ha a biztosítója appot kínál, de használat előtt azért alaposan tájékozódjon is. Különben könnyen úgy járhat, mint Tamás, aki nagyon modernül appal kötött biztosítást a Groupamánál, aztán most kérhet szívességet egy rokontól vagy baráttól. 

Utasbiztosítás okos telefonnal? A Groupamánál biztosítás nélkül maradhatsz!

Haladok a korral, a Groupama androidos alkalmazásával kötök biztosítást pár perccel az utazás előtt. Csak néhány napra kötöttem, mert online hosszabbítási lehetőség van, lenne... De még sem.

Bár a termékjellemzők között szerepel ez a lehetőség, és látszólag ugyanolyan online biztosítás köthető okos telefonnal, mint asztali géppel. Valójában nem. A kötvény ugyanúgy néz ki, az ár sem alacsonyabb. Semmi figyelmeztetés, csak amikor hosszabbítani szeretnél visszautasít a rendszer. Visszadobja a kötvényszámot. Majd később visszadob az ügyfélszolgálat.

Olvasson tovább!

Nem mindegy, ki szerelte be a tűzhelyet, ha az a baja, hogy nem bírja rajta a festék a meleget?

2017.11.13. 10:25 | Homár Hilda | komment

gorenje_positive_box_tagline.png

Nikoletta problémafelvetése elég jogosnak tűnik. Laikusként nehezen képzelhető el, hogy hogy a lepergő festék kapcsolatban van a nem-szakszervizes bekötő ember ténykedésével, hacsak nem sózott rá egy oltárit az egyik csőfogójával ugye. De a kérdés, hogy a jogszabályok mit mondanak.

Sziasztok. Gondoltam veletek is megosztom a,Gorenje tapasztalatomat.  1 hónapja vásárolt, 2 hete működésben lévő gáztüzhely. A gorenje classico sorozatból.1 50.000 ft az ára és ennyit bír. Pereg a sütő ajtajáról le a festék, ha melegítjük a sütőt.

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása