Tékozló Homár

Új arculattal, régi módszerekkel dolgozik az Elittárs

2018.01.26. 11:59 | Homár Hilda | 123 komment

screenshot_2018-01-26_11_37_42.png

Az Elittárs.hu-t üzemeltető Affinitas GmbH "2008-as alapítása óta segíti a komoly kapcsolatra vágyó egyedülállók társkeresését." A tavalyelőtt arculatváltáson átesett cég az elmút 10 évben többször szerepelt a Homáron. Volt, aki lakonikus, volt aki vulgáris levélben számolt be a vele történtekről, de a lényeg egy volt:  különös és különösen nagy figyelmet igénylő a tagsági rendszer náluk. Ez még mindig így megy, szóval nem győzzük elégszer mondani: először olvassunk, aztán mérlegeljük, és csak ezek után regisztráljunk. Ja, és ha nem akarjuk az automatikus gatyánkat is ráfizetni a társkeresésre, érdemes jelölni a naptárba a tagsági lejárta előtti 8. napot. 

Sziasztok kedves Szerkesztők!

Jobb híján most már Hozzátok fordulok, mert nem tudom, mitévő legyek. :(

Az egész ott kezdődött, hogy fél évvel ezelőtt egy kedves ismerősömnek segíteni szerettem volna teljesen naivan. Hallott az Elittárs nevű "menő" társkereső oldalról, és egy fél éves tagságot akart befizetni. Ez ilyen "prémium" tagság, hónapra lebontva a legkedvezőbb. 15 ezer Ft-ról volt szó, és mivel csak kp-ja volt, az én kártyámmal "vásároltuk meg" a tagságot.  Ő oda is adta nekem kp-ban, majd én el is feledkeztem az egészről.

Na, ekkor követtem el a hibát. :(

Olvasson tovább!

Felrobbant a kínai töltő, egyelőre csak a Panasonic tévét és a gazdáját zavarja

2018.01.25. 12:17 | Homár Hilda | 109 komment

screenshot_2018-01-25_18_07_25.png

Az elmúlt években sokat fejlődtek a kínai mobilcégek, a Huawei például az egyik legnagyobb gyártó lett, igaz ehhez 15 országban létesített kutatóközpontokkal is turbózta magát. A Doogee úgy tűnik, ettől még messze van. 

Tisztelt Tékozló Homár Szerkesztőség!

Nagyjából egy hete történt az eset, melynek kapcsán jelen levelemben írok. Az egyik este egy kisebb robbanás hangjára lettünk figyelmesek a lakásban, ezután teljes sötétség lett. Nyilván a biztosítéktáblát néztem meg először, nem meglepő módon leoldott a biztosíték.

A meglepetés akkor jött, amikor elkezdtem kutatni, hogy mi okozhatta a rövidzárt, hiszen több perc keresgélés után sem találtam meg. Ezután szúrt szemet, hogy az egyik mobiltöltőn nincs rajta a burkolat egy része. A töltő egy Doogee márkájú telefoné. Valamelyik belső részben elhelyezkedő áramköri elem robbant fel, belül látszódnak a robbanás nyomai.

Olvasson tovább!

Ne dőljön be az Euronics netes árainak!

2018.01.22. 09:58 | Homár Hilda | 48 komment

9531362901.png

Nehéz megmondani, hogy bénázás vagy csapda, mindenestre érdemes tudni, hogy az Euronics honlapon látható árak netes árak, az üzletekbe rongyolva más, akár jóval magasabb összeggel is találkozhat "a szomszédban készleten" jelzésen fellelkesült vásárló. Ja, és persze mindez benne van az ÁSZF-ben, de tegye fel a kezét, aki ezt böngészi, amikor rendelni nem akar, csak keresgéli a neten a tuti mosogatógépet a legjobb áron! 

Sziasztok!

>Nekem is volt problémám az Euronics-al, ami megérne egy fogyasztóvédelmi panaszt!

Kinéztem egy Whirlpool mosogatógépet még régebben, amit meg is rendeltem az internetes felületen Soroksári átvétellel, de észrevettem, hogy a  89 998 Ft vételárral hirdetett termék a honlapjukon, Euronics Budapest - Soroksár: Azonnal átvehető - státusszal volt jelölve!

Elmentem az üzletbe 50 km-t autókázva, ahol ki volt írva, hogy 124. 900 Ft.  Az eladóval beszéltem, aki azt bizonygatta, hogy két külön ár van, van internetes, meg bolti. Mondtam, hogy a weboldalon nincsen feltüntetve  ilyen jelző, csak a termék ára, és hogy azonnal átvehető Soroksáron. Annak ellenére, hogy az Euronics hivatalos weboldalán 89. 998 Ft volt írva, nem volt hajlandó a meghirdetett áron eladni a terméket. 

Olvasson tovább!
süti beállítások módosítása