Tékozló Homár

Medence otthonra

Intex/The Wet Set

2005.05.31. 13:29 | jackyll | komment

Mindig is utáltam a strandokat. Undorító tömeg, szétklórozott víz, gusztustalan kaja és még szerencséje van az embernek, ha nem vonyít folyamatosan valami szar kereskedelmi rádió. A kertben lehetne barnulni, de szabadtér híján sem kell feladni a pancsolás luxusát, ha elég nagy hozzá a nappalink, és veszünk egy felfújható medencét.

Annyira nem elbaszott az ötlet, mint elsõre látszik. Kell hozzá egy ipari pumpa, egy slag és némi tömítés, de max egy óra után már lehet is hûsölve koktélozgatni, lebegve mozizni vagy bálnahangokkal relaxálni. A Tecsóban a 2,5 méter széles medence ára 9,5khuf, ebben négy ember kényelmesen elfér, ketten meg vízszintesen szinkronúszhatnak. A slagot érdemes kertészetben beszerezni, a pumpát mindegy hol, csak nagy legyen. Logisztikai problémát egyedül a víz leeresztése okozhat, hiszen mégse kéne feláztatni a parkettát. Feljettebb júzerek búvárszivattyút alkalmazhatnak megfelelõ vastagságú gumicsövek és átalakítók birtokában, illetve opcionálisan lehet vödrözni is, ami kevésbé elegáns, viszont olcsó.

Természetesen különbözõ élethelyzetekben teszteltük. Minthogy a mélyebb üvegtálak kiválóan úsznak a vizen, nagyon zártkörû partikra kiválóan alkalmas. A csipsz, a ropi és a pattogatott kukorica egymásnak átúsztatása különösen félbebaszva mulatságos. A koktélozgatást megnehezíti, hogy a hûtõ a konyhában van, így ha nincs kéznél hûtõtáskánk az épp favorizált alapanyagokkal, bizony ki kell kászálódni a vízbõl. Tévézéshez, mozizáshoz hasonlóan praktikus, egyedül arra kell figyelni, hosszú történelmi drámáknál, sorozatoknál a kellemes alá eshet a folyadék hõmérséklete, ami újabb szárazföldi interakciót igényel. Szexuális segédeszközként a 30 centi víz egy halom amúgy kevésbé praktikus pózt tesz könnyûszerrel elérhetõvé, és az ember a fejét sem veri be a csempébe, mint a kádban.

UPDATE: Egy informátorunk szerint egy átlagos lakóházi födém nem bírja ki ezt a mókát, minthogy azokra 1,5 kN/m2 az elõírt hasznos teher, 30 cm víz tömege pedig 3 kN/m2.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása