Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Játékos szex ingyen

PatrickW/San Andreas Hot Coffee patch

2005.06.15. 14:28 | jackyll | Szólj hozzá!
A mit sem sejtõ Homár önkéntelenül sodródott fülledtségbe ezen a rekkenõ délutánon, de az ingyen szex mindig kattintásra kényszerít minket is (üssetek!). Azok a trükkös srácok, akik már rendelkeznek a Grand Theft Auto San Andreasodik epizódjával, egy ingyenesen letölthetõ, házi berhelésû "javítócsomaggal" egy újabb játékot érhetnek el a játékon belül. Amíg a tech-rovat felrántja mélyanalízisét az év egyik legsúlyosabb életszimulációjáról, szerény oldalainkon örvendjünk csöndben lelkes felhasználótársaink találékonyságának.

Ha már szex, legyen kemény, gondolhatták a Rockstar Gamesnél, amikor beépítették egyszerû, de látványos szimulátorukat kortárs gengszteres játékukba. A boltokba került változatban ezt a funkciót valamiért szemérmesen kikapcsolták, pedig sokkal nem lett tõle durvább a San Andreas, csak realisztikusabb.

Normál üzemmódban ugyanis, amikor a júzert aktuális barátnõje szobájába invitálja egy kávéra, a kamera kint marad az utcán, és csak a jópofa beszólásokat ("Pénzért kéne csinálnod, annyira jó vagy!") és a nyögéseket lehet hallani. A barkácsolt kiegészítõ telepítése után azonban egész más lesz a jelenet fekvése.

A szexszimuláció kezelése igen egyszerû. Rövid elõjáték után kapjuk meg az irányítást, ami értelemszerûen a fel-le gombok nyomogatására korlátozódik. Három póz között lehet variálni, illetve a kamera is váltogatható igény szerint.

A játékon belüli játékot vélhetõen saját szórakoztatásukra csinálták a Rockstarosok, mert fõhõsünkön amúgy akció közben rajta marad a gatya. Az élmény valahol a távirányítóval rejszoláshoz közelítõen inkább érdekes, mint izgalmas.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása