Tékozló Homár

Tornádós pogácsa

Takács Pékség Kft./sajttal szórt pogácsa

2005.06.21. 12:48 | jackyll | Szólj hozzá!

Annyira friss, szinte még meleg Jones székesfehérvári lelete.

Külsõre és ízre állítólag hagyományos pogácsa volt (errõl sajnos nincs fotódokumentum), de a hátoldal címkéjével megrázó fordulatot vett a reggeli:

"Elfogyasztása után vettük csak észre, mit is ettünk valójában :-O De az "intenzív tornádónak" nyomát sem láttuk a pogácsában, hol lehet reklamálni ?! :-)"

Sajnos természeti katasztrófák, azaz vis maior esetén a minket ért kár megtérítését általában senkitõl sem követelhetjük. Ezek elmaradásáért meg pláne.

UPDATE: Minden csoda 25 percig tart, minthogy Krisztab alant leleplezte a "misztikus" adalékanyagot, ami nem más, mint E170, E472f, amiláz enzim, E300 és E412 koktélja. Nagyon vicces, legközelebb a 6-9 E-t tartalmazó májkrémeken és jégkrémeken szeretnénk látni vmi hasonlóan szellemesen diszkrét, de talán kissé egyértelmûbb gyûjtõnevet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása