Emlékeztek még arra, hogy a JESZ pénzt kínált azoknak, akik felmatricázzák az autójukat?
2015.01.30. 15:28 | Homár Hilda

jesz_logo_uj.jpg

Egyáltalán, emlékszik még valaki a választások idejéből a JESZ nevű formációra? Laci biztosan, neki ugyanis azóta sem fizették ki, hogy vállalta, autóját összematricázott propagandajárműként állítja hadrendbe. Elvileg 500 kilométer után 20 000 ft kp-t kellett volna kapnia, legalább is ez az autós ennyit nem kapott meg tavaly márciusban. (A JESZ - leánykori nevén MDF - egyébként leginkább azzal került be a hírekbe, hogy bár "szeretetből és becsületből" kampányolt, azért csak sikerült más pártok képviselőit a tudtuk nélkül rátenni  a plakátjaikra. Végül 22 976 szavazattal nem kerültek be sehova,  legutóbb októberben frissült honlapjuk szerint pedig már elszámoltak a majd félmilliárdnyi választási pénzzel. Laci nem szerepel benne, mint kifizetetlen tétel.)

Emlékeztek még arra, hogy a JESZ pénzt kínált azoknak, akik felmatricázzák az autójukat? Nos, még mindig húzódik az ügyem, pedig szerződésünk is volt rá, hogy fizetni fognak. 

Homárfaktor:(5/5)
Ön dönt:(2,3/5)
Szűrt kommentelők
Küldeménye sorsát kimutatni nem tudjuk, ezért elveszettnek tekintjük, problem?
2015.01.30. 13:11 | Homár Hilda
magyar-posta_20131025123945182.jpg
A Magyar Postánál elhagytak egy ajánlott küldeményt, aminek a lényege lenne ugye, hogy nyomonkövethető. Az eset szomorú, de egy zseniális hivatalos levelet köszönhetünk neki. Figyeljük meg, ahogy a várható mentegetőzés esetleg tagadás vagy terelés helyett a kimutatni ige alkalmazásával egyrészt a tudományos kutatás igényességét idézik fel, másrészt azt az érzetet keltik, mintha valami káros vagy veszélyes dolgot kellett volna keresniük, ami kicsit zavaró ugyan, hogy valahol ott kering a rendszerben, de alapjában véve sokkal jobb, hogy nincs meg. Le a kalappal a szerző előtt.
T Homár,
Ha esetleg gyűlnek postai történetek, akkor azok margójára egy 'ajánlott küldemény' történetének részlete...
Egy 2015. január 28-án keltezett Magyar Postától emilen küldött válaszlevélből idéznék:

Homárfaktor:(5/5)
Ön dönt:(5/5)
Szűrt kommentelők
Pozitív poszt: Praktiker
2015.01.30. 09:27 | Homár Hilda

praktiker_logo_svg_1_.png

A hervasztó szürke pénteket kezdjük egy hollywoodi dramaturgiával felépített barkácsáruház-poszttal. Azért bízunk benne, hogy Gábor csak a háttér vázolásánál tévedett (valójában a Baumax vonul ki), és a bezzegsztori tényleg a kék-sárgáknál történt.

Tisztelt Szerkesztőség!

A Praktikerről szeretnék megosztani egy happy end-es történetet (mielőtt kivonulnak).

Nyáron történt, hogy kinéztem egy fa kerti széket a honlapukon. Mivel a szfvári üzletnek nincs közvetlen száma, ezért a központjukat kérdeztem, hogy szerintük van e az üzletben. Potyára nem akartam autóval bemenni Szfvárra. Csaj mondta, hogy van, sőt online félre is teszi nekem 24 órára. Még egy referencia számot is adott. Nagyon köszöntem, telefonhívás után 3 órával már ott is voltam a szfvári Praktiker info pultjánál. 

Homárfaktor:(1/5)
Ön dönt:(5/5)
Szűrt kommentelők
Stílus a hazai iStyle-ban FRISSÜLT 2x
2015.01.29. 15:09 | Homár Hilda

istylehero.png

Temészetesen minden vevőt és ügyfelet, mindenhol megilletne a normális és szakszerű kiszolgálás, az viszont űber dühítő, ha egy viszonylag drágább termék forgalmazója tojik a fejünkre. iStyle, szedd már össze magad!

Üdv!

Közel két éve történt,  hogy vettem egy akkor nagyon jónak számító MacBook Pro Retinát az iStyleban, hangtechnikusként főleg munkára használtam. Nagy öröm, 669000 forinttal könnyebb pénztárca. Egyszer engedhettem meg magamnak, hát megvettem.

Kb. fél év telhetett el, amikor a tápegység teljesen tökrement és a monitor beégett. Ami elvileg nem fordulhat elő a modellen. Nem nagyon problémáztam rajta, visszavittem, két nap alatt megcsináltak, még ha küzdeni is kellett érte. Már akkor sem tetszett a hozzáállásuk, hosszú percekig el akartak küldeni, 5 percet sem akartak rászánni, hogy egyáltalan ellenőrizzék, hogy van-e vele probléma... Aztan persze kiderült, hogy tényleg van.

Homárfaktor:(3/5)
Ön dönt:(3,8/5)
Szűrt kommentelők
Diszkriminál a Remix Dance Club?
2015.01.29. 09:54 | Homár Hilda

1386855837-2570.jpg

Szegények, azt hitték, hogy a még nem egészen18 éves lány bejutásával lesz a probléma. Arra nem számítottak, hogy mire odaérnek megszűnik az asztalfoglalás rendszere, és egyben zártközű is lesz buli, no meg a nyúlnak is nagymosása lesz, és ennek, hölgyeim és uraim, semmi értelme. Egy jól elrontott születésnap története

Kedves Homár!

Érdekes dolog történt velem, velünk a Remix Dance Club előtt január 24-én.(azért előtt , mert nem jutottunk be)

A rövid történet:
Születésnapom lévén, meglepi napot szerveztek nekem a gyermekeim.(hát lett is)

Az első program a családi reggeli, virágosztás, ajándék, a következő egy vacsi, a Podmaniczky utcai lovagétteremben.(hurrá) Ide hatan mentünk, a férjem, a gyerekeim, a nagyobbik lányom udvarlója, egy unokatesó és én. Vacsi, torta a sötétben, műsorok, maga a tökély(köszi az étteremnek!).

Szűrt kommentelők
Hoax-felismerési alapszintű tanfolyam
2015.01.28. 14:50 | Homár Hilda

3814320.jpg

Az alábbi levelet kaptuk egy kedves, embertársaiért tenniakaró olvasónktól. Ezúton is köszönjük a gondoskodást, hiszen legalább bemutathatjuk, hogy mik azok a jegyek egy körlevélben, amik alapján reflexszerűen a HOAX feliratnak kell elkezdenie villogni a fejünkben - tényleg sok kellemetlenségtől mentesítve magunkat és környezetünket. Sárgáztuk a nyomokat.

 Belügyminisztériumi közlemény

Dr. Százdi Balázs

minőségirányítási megbízott
Nemzeti Közlekedési Hatóság
Minőségügyi Osztály

Cím: 1141 Budapest, Komócsy u. 17-19.
Telephely: 6000 Kecskemét, Szt. István krt. 19/A.
Levélcím: 1389 Budapest 62. pf. 102.
Tel: +36 (76) 512-406
Mobil: +36 (70) 455-7597
Fax: +36 (76) 512-417

Subject: Belügyminisztériumi közlemény

Szűrt kommentelők
Rizseshús megbolondítva
2015.01.28. 13:18 | Homár Hilda
img_20150128_115551.jpg
Furcsa dolgok kajákban sorozatunk mai versenyzője.
Kedves​ Homár!
Egy csavaros történetet szeretnék megosztani a szerkesztőséggel. Ma rendeltem az Istanbul Kebabs Expressztől ételt, mert bokros teendőim miatt nem volt kedvem kimenni a happy hourra valami menüt vadászni. Gyanútlanul fogyasztom a gyrostálat, miközben egy csavarra harapok rá....
Szeretném egy képpel eljuttatni az Indexhez a felhívást, hogy ezermestereknek is ajánlatos az étteremből rendelni, ki tudja, lehet legközelebb csavarhúzó is lesz hozzá. 
Közben az étterem felhívott, hogy kárpótolna egy újabb adag étellel, de földhözragadt materialista lévén a pénzt kértem.  
Szép napot, egyenek óvatosan,
ZS.
Homárfaktor:(4/5)
Ön dönt:(1/5)
Szűrt kommentelők
Kölcsönözz trélert, aztán sz....jál f.....t
2015.01.28. 09:27 | Homár Hilda

10423928_736297693090712_5463290214268743214_n.jpg

Cifra fordulatokban gazdag kocsibérlős poszt egy csomó pénzletéttel, bedöglő- és csereakkumulátorral, meghúzott vontatóval és kipontozott beszélgetésfoszlánnyal. Mondjuk a pici görbülések ritkán ugyanakkorák a tulaj meg a kölcsönzők szemében, de azért itt sok minden más is hibádzik. 

Kedves Homár!

Dec.28-án némi keresgélés után trélerbérlési szándékkal felkerestük a Favorit Motors érdi autókölcsönzőt. Kedvező áraik miatt választottuk őket. Ott hagytunk náluk 100 ezer forint foglalót, majd a párom elindult Németországba.

Már az osztrák határnál jelezték a műszerek, hogy nincs olaj, ok. feltöltés.

Aztán kb. félúton egy pihenő után nem indult az autó. Akkumulátor meghalt.

Homárfaktor:(3/5)
Ön dönt:(5/5)
Szűrt kommentelők
Negyedik nekifutásra sem sikerült hibátlan széket találni a Jyskben
2015.01.27. 15:18 | Homár Hilda

jysk_uni_rgb_1.jpg

Valami azt súgja, Nusikával sem lehet könnyű az élet, de azért a Jysk is eldönthetné, hogy milyen cserepolicyvel dolgozik. (A billegés házilagos megoldáshoz pedig itt az Ezermester szakszerű leírása a csodálatos flekkelés és bütü kifejezésekkel.)

Tisztelt Homár!

Megosztanám az egyik Pest megyei Jysk Áruházban történteket.

Vásároltunk 2 db Bjert típusú széket, ami le volt akciózva 8.000 forintra. Az ember azt gondolná, hogy ezért a pénzért azért nem egy gagyi széket kap, de amikor kicsomagoltuk és összeszereltük, azt tapasztaltuk hogy az egyik billeg, a másik szék lába alá pedig konkrétan a mutatóujjam is befért. Azt hogy a festés mindkettőn hibás volt, már nem is részletezem.

Homárfaktor:(2/5)
Ön dönt:(1/5)
Szűrt kommentelők
Napi fúj: Spar mogyoró
2015.01.27. 12:48 | Homár Hilda

Kőzettel turbózott S Budget termék.

Kedves Homár!

A mellékelt képeken látható Spar / Insterspar áruházak által forgalmazott S Budget termékben ismeretlen eredetű ásványi anyagra (kőzetre?) haraptam rá az imént, ezért látható az a második képen 3 részben.
Tanácsot szeretnék kérni hogy kihez fordulhatok ilyen ügyben? Fogyasztóvédelem? Maga a Spar? Vagy hagyjam a fenébe, nem éri meg foglalkozni vele?

Amennyiben levelem posztként is kikerülne, úgy legalább az olvasóknak üzenném, hogy ha lehet kerüljék a Spar / Interspar áruház összes S Budget márkás termékét! 

A választ előre is köszönöm!

Üdv:
Róbert

Szűrt kommentelők
A UPC elintézte
2015.01.27. 09:53 | Homár Hilda

screenshot_2015-01-26_12_01_00.png

Lehet, hogy a UPC valami tanfolyamon járt, ahol azt tanulta, hogy csak erősen kell akarni a dolgokat és igaz lesz? Mindenestre még van mit tökéletesíteni a rendszeren. Talán el kéne dönteni, hogy mi az akarás tárgya: hogy nincs is hiba vagy hogy már megjavították. 

Kedves Tékozló Homár!

Az esetem sajnos nem új keletű, de szeretném önökkel, illetve a nagyközönséggel megosztani. Ezzel egy időben elkezdtem a procedúrát a Békéltető Testülettel. Remélem előbb vagy utóbb "kedvező elbírálásban részesülök".

A UPC Magyarország szolgáltatónál van előfizetésem már több éve. Előfordultak olykor-olykor problémák, internet kimaradások, de hol ne fordulnának ilyenek elő.

Szűrt kommentelők
Bástya elvtárs operába megy
2015.01.26. 14:39 | Homár Hilda

394.jpg

Persze lehet, hogy inkább Aurelio, de a mi szempontunkból mindegy is. Az világos, hogy a VIP-részlegnek kell a külön ruhatár, hiszen ettől is VIP az egész ügy. De épp a dolog lényegéből fakadóan az ilyen jeggyel érkezők és elbánásban részesülők mennyiségét lehet előre tudni. Hát hogy sikerült ezt így félrekalkulálni?

Kedves Homar!

A kepeket szombat este készítettem,az emeleti jobb oldali ruhatárnál az Erkel Színházban. A ruhatár kb felét fenntartották a potyázó uralkodó osztálynak,a fennmaradt helyen tumultuózus jelenetek zajlottak le.
Remélem, azért nem fognak kitiltani minket a kulturális rendezvényekről,ahogyan ez már uszodánál előfordult.

Üdv
Judit

Homárfaktor:(3/5)
Ön dönt:(4/5)
Szűrt kommentelők
Kedves posta, hol a levél? 好贴,其中信?
2015.01.26. 09:16 | Homár Hilda

china-post-logo.jpgGábor leveléből nem derül ki, hogy mit küldött levélben Kínába, csak az, hogy ezt a küldeményt féléve várja a címzett, miközben a Magyar Posta három hónapos nyomozás alatt arra jutott, hogy szeptember elején kézbesítették. Rejtélykupac, kérdéshalom. 

Kedves Homár!

2014 júliusában küldtem levelet Kínába, amely két ottani nyomkövető és a címzett szerint sem érkezett még meg.

Szeptemberben indítottam tudakozványt, amire azt válaszolták, hogy kézbesítve van. Persze a címzett még mindig nem kapta meg, ezért éltem a panasz lehetőségével.

Holnap adom fel az ajánlott levelet az NMHH-nak, mert így kérték, az email nem volt jó. Ez az email természetesen megy az NMHH elnökének és főigazgatójának is. 

Homárfaktor:(5/5)
Ön dönt:(4,3/5)
Szűrt kommentelők
Trágár népművészeti alkotásba botlott Feri
2015.01.24. 07:57 | Homár Hilda

screenshot_2015-01-24_07_53_46.png

Valaki ráengedte a benne felgyűlt feszültséget és a vulgarizátort a Nettudakozó.hu netes cégtár oldalára. Olvasónk a keresőben Budapestre szúkítve rögtön az első oldal alján találta ezt a kis huncutságot.

Homárfaktor:(2/5)
Ön dönt:(1/5)
Szűrt kommentelők
Így húz le 3200 Ft-tal a MÁV
2015.01.23. 14:35 | Homár Hilda

848x181xmav-start_jpg_pagespeed_ic_xcpnjig4yv.jpg

MÁV és jegymizéria, ezúttal nemzetközi kitekintéssel. (Tök véletlenül épp az előbb frissítettem a decemberi mávos posztot, az Érvényes jegye volt, mégis rendőrrel szállíttatták le című remek darabot. Mondjuk nem a MÁV válaszával, hanem olvasónk sztori-utánkövetésével, de ne legyünk telhetetlenek.)

Sziasztok,

nem tudom megítélni, rohanó világunkban mennyire számít kirívónak, amit a Máv csinál, de mivel nem egyedi esetről van szó, talán érdemes foglalkoznotok vele.

Tegnap, vasárnap (jan.18.) este utaztam Bécsből Budapestre az utolsó vonattal, a Daciával. Mikor a jegyemet vettem, a pénztáros készségesen megkérdezte, hogy szeretnék-e jegyet venni, de mivel nem tudtam előre, hogy melyik vonattal megyek pontosan, megállapodtunk, hogy nem veszek, hiszen nem muszáj - amúgy sem tűnt reálisnak, hogy túl sokan legyenek egy vasárnap esti időpontban.

Homárfaktor:(5/5)
Ön dönt:(5/5)
Szűrt kommentelők
Pellengér: Banggood.com FRISSÜLT
2015.01.23. 09:43 | Homár Hilda

 

banggood.jpgKözérdekű közlemény: innen se vásároljon, aki jót akar magának.

Kedves Homár és Olvasók!

Belefutottam egy termék megrendelése kapcsán a banggood.com honlapba, ahonnan karácsonyra rendeltem egy ajándékot, még novemberben. Utánanéztem az interneten a cégnek, amennyire lehetett, de nem volt jelentős kritika ellenük. A terméket megrendeltem, bankkártyával ki is fizettem, majd - igaz, hogy csak karácsony után két héttel - de azért megérkezett. Nem is ez a lényeg.

Ma reggel hívtak a bankomból (OTP), hogy ma éjszaka az USA-ban megpróbáltak ugyanazzal a bankkártyámmal 19,95 dolláros tranzakciót végrehajtani. Szerencsére a bankkártya-felügyelet letiltotta a tranzakciót, így közvetlen kár nem ért, de új kártyát kell csináltatnom, ami nekem pénz- és időveszteség.

Jótanács mindenkinek (és ezért írtam a levelet): Óvakodjon mindenki a Banggood.com -tól, mert lenyúlják a kártyaadatokat!!!

Bang-good? Bang-bad...!

Köszönettel:
Czy

 

UPDATE jan. 24. 07:45

A folytatásban:

Kedves Homár!

Köszi, hogy kitetted a Banggood kártyaadat-lopásról a cikket. Két dolgot szeretnék hozzátenni:

p>1. Megreklamáltam az ügyfélszolgálatuknál, gondoltam, egy e-mailt megér, nem reméltem, hogy válaszolnak. De megtették!!! Elnézést kérnek, kérik a rendelés számát és utánanéznek.

2. Biztos, hogy ezt a kártyát sehol máshol nem használtam, mert olyan számlámhoz van, amiről még soha nem vásároltam sehol kártyával.

+1 Igen, használhattam volna Pay-pal-t is. Mea culpa.. Ja, és a termék egyébként jól működik.

Köszi!

Czy

Homárfaktor:(5/5)
Ön dönt:(2,3/5)
Szűrt kommentelők
Köteles a vevő tudni, hogy reális ár-e 2 forint egy tévéért? FRISSÜLT
2015.01.22. 14:35 | Homár Hilda

unnamed.png

Mi is írtuk, hogy elég nagy córesz kerekedett decemberben a Media Marktnál abból, hogy nem 1 és nem is 2, de legalább 8 órán át rossz árakkal működött a webshop. Ennek keretében hatodáron ajánlgatott 180 ezres tableteket, másnap meg irgalmatlan tömegeket haragított magára azzal, hogy levélben visszamondta a felvett rendeléseket. Mint kiderült, a Black Friday alatt ugyanez történt. András - csoda, hogy infarktus nélkül kibírta - ekkor 2 forintért rendelte a 300 000-es tévé darabját. Persze nem lett az övé a zsákmány. De vajon elvárható lett volna tőle, hogy a kosárba gomb nyomkodása helyett felmérje, hogy ez irreális ár, úgyhogy max nekünk küldhető be hülyeségként? Mindenestre András nem állt meg a Homáron dohogásnál, hanem végignyomta az ügyet a Fogyasztóvédelmi Hatóságon. Az alábbi eredménnyel. 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Azért írok Önöknek, mert szeretnék egy kis ízelítőt adni a magyar fogyasztóvédelem (Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság) működéséről, a fogyasztókkal szemben az eladók védelméről.

A Black Friday akcióban a Media Markt Online áruház meghirdetett egy televíziót, igen akciós áron (Panasonic TV.png). Mivel nagyon kedvező volt az ár, egyből rendeltem több darabot is, amiről meg is jött a visszaigazoló e-mail.

Majd később az elutasító e-mail is, mondván:

Homárfaktor:(5/5)
Ön dönt:(2,8/5)
Szűrt kommentelők
8 hónap után vette észre a T, hogy nincs meg a visszaküldött kütyü
2015.01.22. 09:15 | Homár Hilda

deutsche-telekom_1_.jpg

Olvasónk tavaly áprilisban szakított a Telekommal. Fogta, és ahogy kell, az összes bigyót feladta szépen postán. Hogy kötött-e új szerződést valamelyik más szolgáltatóval vagy digitális nomád lett, nem tudjuk, mindenesetre telt-múlt az idő, jött a május, ment a nyár, majd a költöző madarak, és már a Mikulás is elmúlt, amikor a T jelentkezett, hogy kütyüket vagy egy csomó pénzt. És ezt így hogy? - gondolná a klasszikus.

Tisztelt Tékozló Homár,

Szétvet az ideg a Telekomtól, ezért is szüntettem meg az együttműködést velük. De búcsúzóul még feltették a koronát saját korpás fejükre.

2014. április 25-én mondtam fel a kábeltévé-internet-telefon szolgáltatásukat. A nálam lévő berendezéseket kérésüknek megfelelően postán feladtam. A postás hölgy már akkor szólt, hogy legyek résen, mert sok a panasz.

Homárfaktor:(5/5)
Ön dönt:(5/5)
Szűrt kommentelők
Lehet úszni a Dagályban? FRISSÜLT
2015.01.21. 14:25 | Homár Hilda

dagaly_furdo_1_1077876_9496.JPG

Nyilván lehet, csak a mikor a kérdés. Olvasónk szerint gyakran a mikor = semmikor, amit egész biztos nem kéne még azzal is megfejelni, hogy az edzők az Indiai-óceánba küldik úszni  a tempózásra készült csalódott fürdőgatyásokat.

A Dagályfürdő rendszeresen félretájékoztat a medencék sávhasználatát illetően. Az elmúlt közel 20 alkalommal mikor ott jártam, a kiírt tájékoztatással ellentétben sokkal több sáv volt foglalt a 25 m-es medencében, mint amit kiírnak. (Sőt bizonyos esetekben a közönség részére nem biztosítanak egyetlen sávot sem.) Amikor erre bizonyos úszásoktatónál felhívjuk a figyelmet, elküldenek melegebb éghajlatra. Sőt bevett gyakorlat, hogy a hivatalosan foglalt sávokon túl a szabad sávba küldenek mintegy 10-12 gyereket, ezzel kizárva, hogy azt a sávot is használni lehessen, a foglalt sávjukban pedig 1-1 tanítvány úszkál.

Többszöri panaszlevélre a Fürdő ugyanúgy reagál; a kiírt foglaltság csak tájékoztató jellegű, a valós helyzet esetenként eltérhet. De szerintem az "esetenként" és a "mindig" nem azonos fogalmak.

A fentiekkel egyébként nem lenne semmi gond, ha a Fürdő fel merné vállalni, hogy bizonyos időpontokban a közönség számára zárva van a medence, de persze akkor biztos kevesebben váltanának jegyet is.

UPDATE jan.23.11:32

A Dagály válasza, melyből kiderül, hogy hamarosan új, nagyobb medence lesz náluk. Juhé!

Tisztelt Homár!

A 2015 01 21.-én a Tékozló Homár fogyasztóvédelmi blogra érkezett vendégpanaszra az alábbiakban válaszolok.

A fürdőben és a fürdő honlapján minden vendégünk tájékozódhat a medencék aktuális sávfoglaltságáról még a jegyvásárlás előtt. A kiadott sávokat sportegyesületek és/vagy oktatók bérlik meghatározott időpontokban. Ettől függetlenül vannak olyan szerződéses partnereink is, akik csoportos belépéssel veszik igénybe a fürdő szolgáltatásait időszaktól, sávfoglaltságtól függetlenül. Minden kedves vendégünknek egyaránt van lehetősége használni a szabad sávokat a 25 méteres, illetve az  50 méteres medencében is (mint ahogyan az egyéni oktatásra érkezők is használhatják a szabad sávokat). Délután 16:00 órától, köszönhetően a kedvezményes belépőjegyárnak is, sok vendég érkezik az uszodába. A sávbérlő partnereinket rendszeresen ellenőrizzük, amennyiben szabálytalanságot tapasztalunk, megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy 2015. szeptemberétől indul a Dagály Fürdő felújítása. Ezen beruházás keretein belül létesül egy új, 10 pályás 33 méteres fedett úszómedence, a jelenlegi 6 pályás 25 méteres úszómedence helyén. Továbbá közvetlenül az új medence mellett kialakításra kerül egy tanmedence is, hogy az oktatásra érkezőknek is kedvezőbb feltételeket tudjunk biztosítani.

Tisztelettel:

Takács Gergely
fürdővezető

 

Homárfaktor:(3/5)
Ön dönt:(4,7/5)
Szűrt kommentelők
Citibank számláról 3100 USD elpárolgott, a bank sajnálja FRISSÜLT
2015.01.21. 10:17 | Homár Hilda

logo-citibank-transparent-background.png

Durva sztori, és az egyáltalán nem nyugtat meg, hogy a többségtől valószínűleg nem tudnának csak úgy 800 ezer forintot levonni.

Kedves Homár!

A Citibankkal kapcsolatban lenne egy érdekes és tanulságos történetünk, ami sajnos velünk történt. Az események:

2014 májusban az USA-ban 5 napra béreltük egy autót, sértetlenül visszavittük, kifizettük, hazajöttünk. A bankkártya adatainkat meg kellett adnunk, mint minden bérlésnél.

Homárfaktor:(5/5)
Ön dönt:(5/5)
Szűrt kommentelők