Tékozló Homár

Természetes zsidó vircsaft

Tabori/Spring gyümölcslevek

2005.05.24. 11:52 | szily | Szólj hozzá!
René Magritte sírva taposná meg a kalapját, ha nem halt volna meg, ráadásul betévedt volna a Homár szerkesztõsége mellett található kis büfébe és ott Spring márkájú gyümölcslevet vett volna. A cucc ugyanis az, ami. Finom, gyümölcsízû gyümölcslé, ami valószínûleg tényleg abból a növénybõl készül, aminek a képét rátették. Mindig is tudtuk, hogy a zsidók bármire képesek, de ezt elérni nehezebb lehetett, mint a sajtó és a parókakészítés vezetõ pozícióit. Végtelenül szubjektív értékelésünk szerint a mangólé a legjobb: ízre és állagra egészen megközelíti azt, amikor Bombayben (Mumbaiban) a szemünk elõtt facsarták ki az áldozatot.

Megkóstoltuk még a körtéset - finom, korrekt, kicsit unalmas, talán mert túl természetes - és a Nyári gyümölcs ital vérforraló fantázianevû mixet körtébõl, sárga- és õszibarackból, almából, szilvából és erdei gyümölcsökbõl. Ez volt az utóbbi hónapok legütõsebb gyümölcskeveréke. Sikerült elérniük, hogy a mix nem egyöntetûen répás-tökös-semleges, mint a konkurencia nagy része, hanem különálló, érdekes aromák egyvelege.

A sorozat 0,33-as dobozos és mókásan pocakos négy decis üveges változatban kapható, láttunk még almásat ás többféle keveréket. A Spring Izraelbõl származik, a gyártó neve Tabori, úgyhogy nem lehetetlen a magyar rokonság.

Ja és az árak. Itt a büfében a pocakos üveges 320 HUF, a dobozos 260, boltban nyilván kevesebb: Attila, a Homár lézerkezû tárgyfotósa úgy emlékszik, hogy egy százforintos boltban 150 HUF körül jutott hozzá a mangós palackhoz.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása