Tékozló Homár

Öntse dalba gyûlöletét!

Dr Suman Biswas, Dr Adam Kay (Amateur Transplants)/London Underground dal

2005.06.22. 09:53 | szily | Szólj hozzá!

Újra szép az élet, a hangkártyával rendelkezõknek legalábbis feltétlenül, Navarro ugyanis a negyedik ások levlistáján az alábbi dalt kapta. Annak a kedvéért, aki nem tud angolul: a disztingvált elõadók kritikát fogalmaznak meg a londoni metró által nyújtott szolgáltatásokról és a közlekedési vállalat alkalmazottainak erkölcseirõl. Van mellé egyszerû flash animáció is.

Ha kikacagta magát és érzi a belülrõl kifelé igyekvõ kreatív energiákat, szerezzen magyar nyelvû gyûlöletdalt bármely közszolgáltatóról, fõleg ha az megérdemli! A szerzeményt pedig küldje el a Homárnak! Legyen még vidámabb a jeges nyár eleje! A versenymûveket elemzés kíséretében tárjuk a világ elé.

Ja, ezt a dalt az Amateur Transplants nevû duó adja elõ, akik két nagyon vicces és annál is muzikálisabb orvos, a belinkelt oldalukról pedig jópár szám meghallgatható, angolul tudóknak is a must!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása