Tékozló Homár

Az emailnek annyi

2005.07.29. 10:18 | jackyll | komment

Mint az a napokban bebizonyosodott, aki haladni akar a korral, az nem emailezik, hanem villogtatja kedvenc messengere notifyerét. A jelek szerint a nemzetközi trendet is beelõzte a Vista, írja Laura:

Igazán nem akarom bántani a Vista utazási irodát, mert általában nagyon rendesek+kedvesek a dolgozóik, de ma világossá vált számomra, hogy miért várom hiába a választ egy hetekkel ezelõtti, e-mailben feltett kérdésemre... Remélem, benneteket is lenyûgöz a megoldás:

"Tisztelt Utasunk! Köszönjük ajánlatkérését! Tájékoztatjuk, hogy a gyors és pontos kommunikáció érdekében e-mailes válaszadásunkat megszüntettük."

Nekem eddig gyorsnak és pontosnak tûnt az emilezés, lemaradtam valamirõl? Ne hagyjatok kétségek között.

A tintahalak azt susogták a Homár fülébe, igazából nem messengerre állnak át a háttérben (mennyivel jobb lenne), hanem arról van szó, hogy az elektronikus kommunikáció zsonglõrének távozása olyan ûrt hagyott maga után, amit tucatnyi kolléga sem bírt pótolni. (Másik tippem, hogy másodpercekkel tovább tart emailben lerendezni egy ügyfelet, mint telefonban, fõleg ha vissza kell kérdezni.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása