Tékozló Homár

Az Ön autójának még nincsen töke?

Az autó töke

2005.08.05. 12:32 | szily | Szólj hozzá!

A hetvenes-nyolcvanas években, de még a kilencvenesek elején is a mostaninál sokkal markánsabban jelentkeztek az autófelspéciző divathullámok. Volt ugye bólogatós kutya, meg a CASCO-matricából újraszerkeszett CSAO felirat meg a hátsó ablakban torz arccal kapaszkodó matricaszörny meg óriás hátsó spoiler, meg szőrkormány, nem beszélve a kocsi feneke alatti flasztert megvilágító kék fénycsövekről.

Aztán egyszer csak semmi, az araboktól nem jött be a tolatás közben csecsemősírással sokkoló kis kütyü, a furfangos magyar ész pedig a jelek szerint máson járt. Most azonban Zappe f.sz.h. és a vatera.hu jóvoltából találkoztunk az új wannabe autódivatékszerrel. Ami egészen plasztikus igazolása annak a régi tézisnek, hogy az autó a modern ember meghosszabbított pénisze. Ez persze érdekes kérdéseket vet föl a női sofőrök esetében.

Maga a termék a maga módján realisztikus, két kilogrammos tömege kiemeli a tréfás matricák súlytalan univerzumából, de az ára miatt attól tartunk, sosem lesz olyan népszerű. Bár ki tudja, a kék fény se lehetett olcsó.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása