Tékozló Homár

Durva pia, durva szóvicc

2005.08.09. 11:22 | szily | 2 komment
Olvasónk, Gyufi augusztus 7-én az eső ellenére pörgős aszófői falunapon járt, ahol nagy találkozása volt az egyre népszerűbb műfaj, a híres ember + szóvicc piacímkén újabb képviselőjével. Nem is eggyel, hanem azonnal nyolccal, ráadásul ezúttal nem a szokásos híresemberes borokról van szó, hanem pálinkákról. Az 50 fokos cucc csomagolásán Lenin, Sztálin, Hitler, Rákosi, Horn Gyula, Orbán és Medgyessy láthatók, szegény Orbánnak szar terméknév – Polgári Tömény - jutott, Medgyessynek viszont egy kerítésszaggató szóvicc: Péterkém Hírszerző Pálinka. Gyufi így fejezte be levelét:

Benéztünk a retró tárgyakat bemutató 6 m2-nyi alapterületű kiállításra, és ennek emlékkönyvében az alábbi bejegyzés állt: "Apám is gyűjti a régiségeket, meg a mi hasonló rádiónkba épp alkatrész kellett, ezért pár dolgot hazavittem

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása