Tékozló Homár

Pontgyûjtés mindhalálig

2005.09.09. 15:32 | jackyll | Szólj hozzá!

Álljon itt egy kövér flametopik azoknak, akik a névtelen fikázást választanák az utolsó napsütéses hétvégén. A Cora bizalomkártyájában rendült meg hawkeye bizalma, és pontokba szedve írta ki magából élményeit:

1. Hirdetmény az áruházban: 10-szeres meg hasonló pontok tömkelege a tiéd, ha most váltod be összegyûjtött pontjaidat. Trükk: csak ha van Cora-hitelkártyád, és használod is. Kamat!!!

2. Tacepao az áruházban: Tavalyról összegyûjtött pontjaidat váltsd be, mert október 1-én törlik. Trükk: nehogy már valami értékesebb tárgyat kelljen nekik ?ingyen? a kezedbe adnod!

3. Szerda délután a Budakalászi Cora Áruházban a Bizalomkártya Irodánál 13-tól 75 percnyi sorbanállás. Két alulinformált ügyintézõ küzd a két számítógéppel. Néha egyik elmegy áruért. Katalógus a sok emberre összesen 3 db. Trükk: jó páran megunják a sorbanállást, elmennek, veszni hagyják pontjaikat.

4. Ha sorra kerülsz, kiderül, hogy választék az nincs. Mindössze tucatnyi tételbõl választhatsz, annak ellenére, hogy a neten külön jelzik, ha nincs helyben az áru. Info: megrendelik és visszajöhetsz 2-3? hét múlva. Trükk: naná, hogy nem vállalsz fel egy újabb órás sorbanállást, inkább veszni hagyod.

Konklúzió. A Cora marketingje ezzel a trágyadomb-típusú ügyintézéssel tk. saját magát veri át. Mert én, pontjaimért bóvlival megpakolva, rögtön töröltettem a bizalomkártyámat. És míg ott voltam, még két másik vásárló is.

Miért van az, hogy Bécs mellett egy vevõkártya tényleg az??

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása